Lot: 1

Güncel Fiyat: 40 TL Açılış Fiyatı: 40 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

1963 Yılında Zeki Müren'in Gençlik yıllarına Ait Foto Stil Stüdyolarında Çekilmiş "Serpil'e" Notu İle Zeki Müren Tarafından İmzalı

14*9 cm.

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • 1963 Yılında Zeki Müren'in Gençlik yıllarına Ait Foto Stil Stüdyolarında Çekilmiş "Serpil'e"  Notu İle Zeki Müren Tarafından İmzalı -14*9 cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    1963 Yılında Zeki Müren'in Gençlik yıllarına Ait Foto Stil Stüdyolarında Çekilmiş "Serpil'e" Notu İle Zeki Müren Tarafından İmzalı -14*9 cm.

    TLSatıldı
  • "Seninle doğan güldür bu gönül" ve "Aşk yaprağına konarak koza öresim gelir" adlı iki de bestesi bulunan Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği sanatçılardan biri olan Safiye Ayla'nın  Bahattin Aktan'a Notu İle İmzalı fotoğrafı -14*9cm.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    "Seninle doğan güldür bu gönül" ve "Aşk yaprağına konarak koza öresim gelir" adlı iki de bestesi bulunan Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği sanatçılardan biri olan Safiye Ayla'nın Bahattin Aktan'a Notu İle İmzalı fotoğrafı -14*9cm.

    TLSatıldı
  • `Ben Gamlı Hazan', `Aşkımızın Sonu Yok'`Acı Feryat' adlı sanat müziği eserleri ile tanınmış  Filmlerde de rol almış Türk Sanat Müziği sanatçımız Nigar Uluerer , Bahattin Bey'e İmzalı -14*9cm.
Stüdyo Bella'da Çekilmiş Gençlik Yıllarına Ait Fotoğrafı

    Lot No: 3

    Lot: 3

    `Ben Gamlı Hazan', `Aşkımızın Sonu Yok'`Acı Feryat' adlı sanat müziği eserleri ile tanınmış Filmlerde de rol almış Türk Sanat Müziği sanatçımız Nigar Uluerer , Bahattin Bey'e İmzalı -14*9cm. Stüdyo Bella'da Çekilmiş Gençlik Yıllarına Ait Fotoğrafı

    TLSatıldı
  • Çıkardığı 200'e yakın plakla sesini milyonlara duyuran Türk Halk Müziği'ne büyük katkıları olan Nezahat Bayram, İmzalı "Sevgili Türkancığıma" notu İle İmzalı -14*9 cm.
Stüdyo Bella Kaşeli

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Çıkardığı 200'e yakın plakla sesini milyonlara duyuran Türk Halk Müziği'ne büyük katkıları olan Nezahat Bayram, İmzalı "Sevgili Türkancığıma" notu İle İmzalı -14*9 cm. Stüdyo Bella Kaşeli

    TLSatıldı
  • Birçok türkü derlemesi de yaparak Türk halk kültürüne büyük katkıda bulunan Türkü Ana olarak tanınan türkücü  Zehra Bilir "Canım Ayla'cığıma" Notu İle İmzalı Fotoğrafı -Foto Stil Stütyosunda Çekilmiş 
14*9cm.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Birçok türkü derlemesi de yaparak Türk halk kültürüne büyük katkıda bulunan Türkü Ana olarak tanınan türkücü Zehra Bilir "Canım Ayla'cığıma" Notu İle İmzalı Fotoğrafı -Foto Stil Stütyosunda Çekilmiş 14*9cm.

    TLSatıldı
  • Klasik Türk müziği bestecisi, “Hocaların Hocası” olarak bilinen  "Dalgalandım da duruldum" Şarkısı İle Tanınan Feriha Tunceli İmzalı Fotoğrafı -Görkeç İstanbul Stüdyosunda Çekilmiş Fotoğrafı 
14*9cm.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Klasik Türk müziği bestecisi, “Hocaların Hocası” olarak bilinen "Dalgalandım da duruldum" Şarkısı İle Tanınan Feriha Tunceli İmzalı Fotoğrafı -Görkeç İstanbul Stüdyosunda Çekilmiş Fotoğrafı 14*9cm.

    TLSatıldı
  • Türkiye'nin Marlene Dietrich 'i olarak anılmış  özellikle sanat müziği güneşi Zeki Müren kendisinin büyük hayranı olmuş Türk Tango müzisyeni ve ses sanatçısı Zehra Eren İmzalı Fotoğrafı-1959 Yılı "Yüksel hanımefendiye" Notu ile
14*9cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Türkiye'nin Marlene Dietrich 'i olarak anılmış özellikle sanat müziği güneşi Zeki Müren kendisinin büyük hayranı olmuş Türk Tango müzisyeni ve ses sanatçısı Zehra Eren İmzalı Fotoğrafı-1959 Yılı "Yüksel hanımefendiye" Notu ile 14*9cm.

    TLSatıldı
  • Birçok türkü derlemesi de yaparak Türk halk kültürüne büyük katkıda bulunan Türkü Ana olarak tanınan türkücü  Zehra Bilir ve Eşi -Sinek Fotoğrafı

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Birçok türkü derlemesi de yaparak Türk halk kültürüne büyük katkıda bulunan Türkü Ana olarak tanınan türkücü Zehra Bilir ve Eşi -Sinek Fotoğrafı

    TLSatıldı
  • Türkü Ana olarak tanınan türkücü  Zehra Bilir, Ünlü keman üstadı Necâti Tokyay, Türk sanat müziği ve kanto yazarı, yorumcu, udi Kadri Şençalar, Müjdat Gezen'in Babası Müzisyen Necdet Gezen ile Beraber Bahçede Çekilmiş Çekilmiş Hatıra Fotoğrafı -5,5*5cm.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Türkü Ana olarak tanınan türkücü Zehra Bilir, Ünlü keman üstadı Necâti Tokyay, Türk sanat müziği ve kanto yazarı, yorumcu, udi Kadri Şençalar, Müjdat Gezen'in Babası Müzisyen Necdet Gezen ile Beraber Bahçede Çekilmiş Çekilmiş Hatıra Fotoğrafı -5,5*5cm.

    TLSatıldı
  •  Mevlid, ilahi ve durak gibi dini musiki formlarından eser meşk etmiş Refik Talat Bey’in de güzide öğrencisi Kendisinden "Ben Uşşak makamının birinci vurgunuyum. Her uşşak şarkı benim şarkımdır" dİyen müsizyen Necmi Rıza Ahıskan'ın Arkadaşları İle beraber bir masa etrafında çekilmiş hatıra fotoğrafı -9*6cm.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Mevlid, ilahi ve durak gibi dini musiki formlarından eser meşk etmiş Refik Talat Bey’in de güzide öğrencisi Kendisinden "Ben Uşşak makamının birinci vurgunuyum. Her uşşak şarkı benim şarkımdır" dİyen müsizyen Necmi Rıza Ahıskan'ın Arkadaşları İle beraber bir masa etrafında çekilmiş hatıra fotoğrafı -9*6cm.

    TLSatıldı
  • "Jazz Semai" albümü ile tanınan  ve  Türk cazının temel taşlarından biri kabul edilen bu albüm'ün sahibi Türk cazcı (cazbantçî) ve baterist 
Erol Pekcan, Radıo Ev 1938 Tarihli-10*6,5cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    "Jazz Semai" albümü ile tanınan ve Türk cazının temel taşlarından biri kabul edilen bu albüm'ün sahibi Türk cazcı (cazbantçî) ve baterist Erol Pekcan, Radıo Ev 1938 Tarihli-10*6,5cm.

    TLSatıldı
  • Türk şarkıcı, besteci ve orkestra şefi Radife Erten, musiki hocası klarnetçi Salih Orak ve Ünlü keman üstadı Necâti Tokyay'ın Beraber Erenköyde 1952 yılında  Bir Eğlencede sahnede Çekilmiş fotoğrafları-9*6cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Türk şarkıcı, besteci ve orkestra şefi Radife Erten, musiki hocası klarnetçi Salih Orak ve Ünlü keman üstadı Necâti Tokyay'ın Beraber Erenköyde 1952 yılında Bir Eğlencede sahnede Çekilmiş fotoğrafları-9*6cm.

    TLSatıldı
  • Yeşilçam’ı samimi, içten ve başarılı kılan Afet-i Devran Neriman, yani Neriman Köksal ve Türkan Şoray'ın yan yana çekildikleri hatıra fotoğrafı-6*6cm.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Yeşilçam’ı samimi, içten ve başarılı kılan Afet-i Devran Neriman, yani Neriman Köksal ve Türkan Şoray'ın yan yana çekildikleri hatıra fotoğrafı-6*6cm.

    TLSatıldı
  • "1953 Şişliye yeni Taşındığımda Annem ile" notuyla  Bergin Doruk ve Annesi-9*6cm.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    "1953 Şişliye yeni Taşındığımda Annem ile" notuyla Bergin Doruk ve Annesi-9*6cm.

    TLSatıldı
  •  Türkü Ana olarak tanınan türkücü  Zehra Bilir, Müzisyen Safiye Tokay , Kemal Atatürk‘e çalmış ve sonradan besteleri ve ud yorumu ile çok sanatçıya ideal olmuş Kadri Şençalar, Müjdat Gezen'in babası Müzisyen Necdet Gezen'in bir Gezi Esnasında Eski tip Arabanın önünde çekildikleri hatıra fotoğrafı -9*6cm.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Türkü Ana olarak tanınan türkücü Zehra Bilir, Müzisyen Safiye Tokay , Kemal Atatürk‘e çalmış ve sonradan besteleri ve ud yorumu ile çok sanatçıya ideal olmuş Kadri Şençalar, Müjdat Gezen'in babası Müzisyen Necdet Gezen'in bir Gezi Esnasında Eski tip Arabanın önünde çekildikleri hatıra fotoğrafı -9*6cm.

    TLSatıldı
  • Türkü Ana olarak tanınan türkücü  Zehra Bilir'in bir bahar günü çiçekli elbisesi ile balkon duvarında oturken çekilmiş 1948 tarihli fotoğrafı-9*6cm.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Türkü Ana olarak tanınan türkücü Zehra Bilir'in bir bahar günü çiçekli elbisesi ile balkon duvarında oturken çekilmiş 1948 tarihli fotoğrafı-9*6cm.

    TLSatıldı
  • Zehra Bilir'in bahçede Beyaz Kedisi ile beraber fotoğrafı

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Zehra Bilir'in bahçede Beyaz Kedisi ile beraber fotoğrafı

    TLSatıldı
  • Foto Cennet Kaşeli,  Türkücü Zehra Bilir'in Taksim Kristal Gazinosu Önünde Arkadaşları ile çekildiği fotoğraf

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Foto Cennet Kaşeli, Türkücü Zehra Bilir'in Taksim Kristal Gazinosu Önünde Arkadaşları ile çekildiği fotoğraf

    TLSatıldı
  • Türkücü Zehra Bilir, Kemal Atatürk‘e çalmış ve sonradan besteleri ve ud yorumu ile çok sanatçıya ideal olmuş Kadri Şençalar,Müjdat Gezen'in Babası Müzisyen Necdet Gezen ve Hamiyet yüceses'in yanından ayırmadığı saz arkadaşı kanuni İsmail Tezelli  köprü kenarında beraberce hatıra fotoğrafı-9*7cm.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Türkücü Zehra Bilir, Kemal Atatürk‘e çalmış ve sonradan besteleri ve ud yorumu ile çok sanatçıya ideal olmuş Kadri Şençalar,Müjdat Gezen'in Babası Müzisyen Necdet Gezen ve Hamiyet yüceses'in yanından ayırmadığı saz arkadaşı kanuni İsmail Tezelli köprü kenarında beraberce hatıra fotoğrafı-9*7cm.

    TLSatıldı
  • Türkücü Zehra Bilir'in Denizde Yüzerken -9*6

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Türkücü Zehra Bilir'in Denizde Yüzerken -9*6

    TLSatıldı
  • Türk Klasik Türk müziği sanatçısı Safiye Ayla Ve Arkadaşı beraber Türk Kahvesi içerken -8*7cm.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Türk Klasik Türk müziği sanatçısı Safiye Ayla Ve Arkadaşı beraber Türk Kahvesi içerken -8*7cm.

    TLSatıldı
  • Safiye Ayla Bir Ormanda şık kiyafetleri ile -9*6cm.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Safiye Ayla Bir Ormanda şık kiyafetleri ile -9*6cm.

    TLSatıldı
  •  Cumhuriyet döneminin ilk Türk kadın tiyatro sanatçılarından sahne arkadaşlarıyla beraber; Halide Pişkin ve Şaziye Moral -10*7cm.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Cumhuriyet döneminin ilk Türk kadın tiyatro sanatçılarından sahne arkadaşlarıyla beraber; Halide Pişkin ve Şaziye Moral -10*7cm.

    TLSatıldı
  • Sinema Tarihi- Türk sinemasının ilk renkli filmi olan Halıcı Kız’da (1953) rol alan Ertuğrul Bilda ,Devlet Operası ve Devlet tiyatrosunda oyuncu olarak önemli roller oynadı, yöneticilik yaptı, konservatuvarlarda öğretim üyeliği yaptı ve birçok sanatçının yetişmesine katkıda bulunan Muammer Esi ve refikası Opera sanatçısı Neriman Esi-10*7cm.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Sinema Tarihi- Türk sinemasının ilk renkli filmi olan Halıcı Kız’da (1953) rol alan Ertuğrul Bilda ,Devlet Operası ve Devlet tiyatrosunda oyuncu olarak önemli roller oynadı, yöneticilik yaptı, konservatuvarlarda öğretim üyeliği yaptı ve birçok sanatçının yetişmesine katkıda bulunan Muammer Esi ve refikası Opera sanatçısı Neriman Esi-10*7cm.

    TLSatıldı
  • Asıl ismi Mehmet Vasfi Rıza olan oyuncu olarak sahneye çıktığı Şehir Tiyatrolarında, yönetmen ve yönetici olarak da uzun yıllar görev yapan ünlü sanatçı  Vasfi Rıza Zobu, refikası Rukiye Zobu  ve oyuncu, seslendirme sanatçısı Birsen Kaplangı Yemek sonrası sigara içerken-9*8cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Asıl ismi Mehmet Vasfi Rıza olan oyuncu olarak sahneye çıktığı Şehir Tiyatrolarında, yönetmen ve yönetici olarak da uzun yıllar görev yapan ünlü sanatçı Vasfi Rıza Zobu, refikası Rukiye Zobu ve oyuncu, seslendirme sanatçısı Birsen Kaplangı Yemek sonrası sigara içerken-9*8cm.

    TLSatıldı
  • Çocuk oyuncu olarak girdiği sinemada pek çok filmde rol alan tiyatro ve sinema oyuncusu Uğur Kıvılcım, sinema oyuncusu Semih Sezerli'nin Düğün merasiminden hatıra fotoğrafı-9*9cm.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Çocuk oyuncu olarak girdiği sinemada pek çok filmde rol alan tiyatro ve sinema oyuncusu Uğur Kıvılcım, sinema oyuncusu Semih Sezerli'nin Düğün merasiminden hatıra fotoğrafı-9*9cm.

    TLSatıldı
  •  Türk sineması'nın değerli oyuncusu Orhan Günşiray ve refikası Gülçin Esen

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Türk sineması'nın değerli oyuncusu Orhan Günşiray ve refikası Gülçin Esen

    TLSatıldı
  • Sinema Tarihi-60'lı yıllarda fırtına gibi esen ve Yeşilçam'da ikinci Cahide Sonku gözüyle bakılan ünlü oyuncu Leyla Sayar, sinema ve televizyon dizi oyuncusu Nilüfer Aydan ve eşi Halit Refiğ,150'yi aşkın sinema filminde rol almış bir sinema emekçisi Sevda Ferdağ -11*9cm.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Sinema Tarihi-60'lı yıllarda fırtına gibi esen ve Yeşilçam'da ikinci Cahide Sonku gözüyle bakılan ünlü oyuncu Leyla Sayar, sinema ve televizyon dizi oyuncusu Nilüfer Aydan ve eşi Halit Refiğ,150'yi aşkın sinema filminde rol almış bir sinema emekçisi Sevda Ferdağ -11*9cm.

    TLSatıldı
  • Döneminin başarılı yardımcı erkek oyuncuları arasında yer alan Ahmet Tarık Tekçe, Kurduğu topluluklarda Türk tiyatrosunun birçok tanınmış oyuncusunu yetiştirmiş tiyatrocu sinemacı Ulvi Uraz Eski Dönem dürbün önünde hatıra fotoğrafları-11*8cm.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Döneminin başarılı yardımcı erkek oyuncuları arasında yer alan Ahmet Tarık Tekçe, Kurduğu topluluklarda Türk tiyatrosunun birçok tanınmış oyuncusunu yetiştirmiş tiyatrocu sinemacı Ulvi Uraz Eski Dönem dürbün önünde hatıra fotoğrafları-11*8cm.

    TLSatıldı
  • Bir dönemin efsanesi Leyla Sayar ve tiyatro ve sinema oyuncusu Müfit Kiper -11*8cm.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Bir dönemin efsanesi Leyla Sayar ve tiyatro ve sinema oyuncusu Müfit Kiper -11*8cm.

    TLSatıldı
  • Türk Halk Müziği sanatçısı Zehra Bilir Fotoğrafını imzalarken -11*8cm.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Türk Halk Müziği sanatçısı Zehra Bilir Fotoğrafını imzalarken -11*8cm.

    TLSatıldı
  • Türk Halk Müziği sanatçısı Zehra Bilir Kumsalda -13*5cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Türk Halk Müziği sanatçısı Zehra Bilir Kumsalda -13*5cm.

    TLSatıldı
  •  Üç Arkadaş filmiyle sinema dilini değiştiren Türkiye sinemasının en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen filmiyle bilinen Memhduh Ün ve sinema dizi ve tiyatro oyuncusu Gül Gülgün-10*8cm.

    Lot No: 33

    Lot: 33

     Üç Arkadaş filmiyle sinema dilini değiştiren Türkiye sinemasının en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen filmiyle bilinen Memhduh Ün ve sinema dizi ve tiyatro oyuncusu Gül Gülgün-10*8cm.

    TLSatıldı
  • 1950'li ve 1960'lı yıllarda, Türk sinemasında melodram ve kahramanlık filmlerinin jönü olarak tanınmış oyuncu Eşref Kolçak, sinema dizi ve tiyatro oyuncusu Gül Gülgün, Feriha Tunceli ve yapımcı ve yönetmen Ülkü Erakalın-12*7cm.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    1950'li ve 1960'lı yıllarda, Türk sinemasında melodram ve kahramanlık filmlerinin jönü olarak tanınmış oyuncu Eşref Kolçak, sinema dizi ve tiyatro oyuncusu Gül Gülgün, Feriha Tunceli ve yapımcı ve yönetmen Ülkü Erakalın-12*7cm.

    TLSatıldı
  • Safiye Ayla Kedisini Severken Çekilmiş Hatıra Fotoğrafı-11*9cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Safiye Ayla Kedisini Severken Çekilmiş Hatıra Fotoğrafı-11*9cm.

    TLSatıldı
  • 1973 yılında Safiye Ayla'nın Anıtkabir Ziyaretinde Hayranlarıyla -12*9cm.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    1973 yılında Safiye Ayla'nın Anıtkabir Ziyaretinde Hayranlarıyla -12*9cm.

    TLSatıldı
  • Yönetmen ve yönetici olarak da uzun yıllar görev yapan ünlü sanatçı  Vasfi Rıza Zobu, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Ayşegül Devrim  ve Gül Gülgün-12,5*9cm.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Yönetmen ve yönetici olarak da uzun yıllar görev yapan ünlü sanatçı Vasfi Rıza Zobu, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Ayşegül Devrim ve Gül Gülgün-12,5*9cm.

    TLSatıldı
  • Gül Gülgün ve  Sinema oyuncusu Muzaffer Nebioğlu, Foto Hayati Aytok Stüdyoları kaşeli -13*9cm.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Gül Gülgün ve Sinema oyuncusu Muzaffer Nebioğlu, Foto Hayati Aytok Stüdyoları kaşeli -13*9cm.

    TLSatıldı
  • Yeşilçam'da "Şoför Nebahat" karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Sezer Sezin sinema oyuncusu Muazzez Arçay'ın 
Arzu ile Kamber Filminden-13*9cm.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Yeşilçam'da "Şoför Nebahat" karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Sezer Sezin sinema oyuncusu Muazzez Arçay'ın Arzu ile Kamber Filminden-13*9cm.

    TLSatıldı
  • Çağlayan Darüleytamında Safiye Ayla -14*9cm.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Çağlayan Darüleytamında Safiye Ayla -14*9cm.

    TLSatıldı
  • Safiye ayla ve Turgut Özal Selamlaşırken -14*9cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Safiye ayla ve Turgut Özal Selamlaşırken -14*9cm.

    TLSatıldı
  • Safiye Ayla Ve Arkadaşının yan yana hatıra fotoğrafı-14*9cm.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Safiye Ayla Ve Arkadaşının yan yana hatıra fotoğrafı-14*9cm.

    TLSatıldı
  • Safiye Ayla'nın Sahneden Çekilmiş Fotoğrafı-14*9cm.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Safiye Ayla'nın Sahneden Çekilmiş Fotoğrafı-14*9cm.

    TLSatıldı
  • Zehra Bilir ve  Türk Müziğinin ilk özel konservatuarlarından olan Boğaziçi Musiki Vakfı kurucusu Şef Sözer Sözer Yaşmut-15*9cm.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Zehra Bilir ve Türk Müziğinin ilk özel konservatuarlarından olan Boğaziçi Musiki Vakfı kurucusu Şef Sözer Sözer Yaşmut-15*9cm.

    TLSatıldı
  • Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Gönül Ülkü, Son Dönemlerinde Baba rolleri İle bilinen Gazanfer Özcan 'ın 11 Mayıs Salı 1987 yılında Keyifli bir Yemek sonrası çekilen hatıra fotoğrafı-18*12cm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Gönül Ülkü, Son Dönemlerinde Baba rolleri İle bilinen Gazanfer Özcan 'ın 11 Mayıs Salı 1987 yılında Keyifli bir Yemek sonrası çekilen hatıra fotoğrafı-18*12cm.

    TLSatıldı
  • Düzenlenen bir proğramda önde oturan Safiye Ayla,Semahat  Arsel, Suna Kıraç-18*12cm.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Düzenlenen bir proğramda önde oturan Safiye Ayla,Semahat Arsel, Suna Kıraç-18*12cm.

    TLSatıldı
  • Safiye Ayla ve Arkadaşları -10*10cm.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Safiye Ayla ve Arkadaşları -10*10cm.

    TLSatıldı
  • Önemli bir karakter oyuncusu Nevzat Okçugil-10*8cm.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Önemli bir karakter oyuncusu Nevzat Okçugil-10*8cm.

    TLSatıldı
  • Sanat Işığımız Zeki Müren'in Sahne Kostümleriyle  şarkı söylerken -18*12cm.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Sanat Işığımız Zeki Müren'in Sahne Kostümleriyle şarkı söylerken -18*12cm.

    TLSatıldı
  • Zekir Müren'in Performansı sonrası sahne kostümü ile çekilmiş hatıra fatoğrafı -18*12cm.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Zekir Müren'in Performansı sonrası sahne kostümü ile çekilmiş hatıra fatoğrafı -18*12cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren'in Kalabalık Bir Konserinden Çekilmiş Fotoğraf-15*12cm.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Zeki Müren'in Kalabalık Bir Konserinden Çekilmiş Fotoğraf-15*12cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren , Türk sinemasının "Koca Çınar"ı olarak bilinen  Lütfü Akad,  Tiyatro Oyuncusu Zeki Müren'in yakın Arkadaşı İsmet Ay ve filme çekilmiş 395 senaryosu bulunan ve Dünyanın en ilgi çekici rekorlarının yer aldığı Guinness Rekorlar Kitabı tarafından bir dünya rekoruna giren Oyuncu Senaris Safa Önal ve diğer Arkadaşlarınında Olduğu  yemekten çekilmiş fotoğraf -18*12cm.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Zeki Müren , Türk sinemasının "Koca Çınar"ı olarak bilinen Lütfü Akad, Tiyatro Oyuncusu Zeki Müren'in yakın Arkadaşı İsmet Ay ve filme çekilmiş 395 senaryosu bulunan ve Dünyanın en ilgi çekici rekorlarının yer aldığı Guinness Rekorlar Kitabı tarafından bir dünya rekoruna giren Oyuncu Senaris Safa Önal ve diğer Arkadaşlarınında Olduğu yemekten çekilmiş fotoğraf -18*12cm.

    TLSatıldı
  • Gazeteci Necmi Onur ve Zeki Müren-18*12cm.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Gazeteci Necmi Onur ve Zeki Müren-18*12cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren, Nigar Uluerer ve Ajda Pekkan'ın birarada olduğu fotoğraf-19*13cm.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Zeki Müren, Nigar Uluerer ve Ajda Pekkan'ın birarada olduğu fotoğraf-19*13cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren'in sahnede şarkı söylerken -18*12cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Zeki Müren'in sahnede şarkı söylerken -18*12cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren ve Müzeyyen Senar Beraber Şarkı Söylerken -12*13 cm.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Zeki Müren ve Müzeyyen Senar Beraber Şarkı Söylerken -12*13 cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren ve Ajda Pekkan'ın Dans Ederken -9*16cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Zeki Müren ve Ajda Pekkan'ın Dans Ederken -9*16cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren Piyano Çalarken -14*9 cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Zeki Müren Piyano Çalarken -14*9 cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren ve  klasik Türk müziği bestecisi Atatürk'ün karşısında da tambur çalan Selahattin Pınar'ın sahnede beraber şarkı söylerken Selahattin Pınar'ın elinde Tanburu ile Bebaber-12*8cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Zeki Müren ve klasik Türk müziği bestecisi Atatürk'ün karşısında da tambur çalan Selahattin Pınar'ın sahnede beraber şarkı söylerken Selahattin Pınar'ın elinde Tanburu ile Bebaber-12*8cm.

    TLSatıldı
  • Türk Müziği ses sanatçısı Mualla Mukadder Atakan ve Zeki Müren'in Dans Ederken Çekilmiş Fotoğrafları -13*9cm.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Türk Müziği ses sanatçısı Mualla Mukadder Atakan ve Zeki Müren'in Dans Ederken Çekilmiş Fotoğrafları -13*9cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren Teknede Güneşlenirken -12*9cm.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Zeki Müren Teknede Güneşlenirken -12*9cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren Aspendos konseri İçin Geldiği Antalya'da Antalyaspor Futbolcuları Tarafından Omuzları Üzerinde Karşılandığı  31 Mayıs 1969 yılına ait Fotoğraf -14*9cm.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Zeki Müren Aspendos konseri İçin Geldiği Antalya'da Antalyaspor Futbolcuları Tarafından Omuzları Üzerinde Karşılandığı 31 Mayıs 1969 yılına ait Fotoğraf -14*9cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren'in Gençlik Yıllarına Ait Foto Atlas Stüdyolarında Çekilmiş fotoğrafı-13*8cm.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Zeki Müren'in Gençlik Yıllarına Ait Foto Atlas Stüdyolarında Çekilmiş fotoğrafı-13*8cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren'in Stüdyo Yaşar Kaşeli Stüdyo Fotoğrafı -14*9cm.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Zeki Müren'in Stüdyo Yaşar Kaşeli Stüdyo Fotoğrafı -14*9cm.

    TLSatıldı
  • Sinemanın üstadlarının ödül töreninde Orhan Günşiray, Eşref Kolçak, Nurhan Nur ve Sezer Sezin -15*10cm.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Sinemanın üstadlarının ödül töreninde Orhan Günşiray, Eşref Kolçak, Nurhan Nur ve Sezer Sezin -15*10cm.

    TLSatıldı
  • Ben Gamlı Hazan Şarkısını duyduğumuzda ilk akla gelen Türk sanat müziği sanatçımız Nigar Uluer, Oyuncu ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı ve oyuncu  Güler Gürses  ve Eşi -18*13cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Ben Gamlı Hazan Şarkısını duyduğumuzda ilk akla gelen Türk sanat müziği sanatçımız Nigar Uluer, Oyuncu ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı ve oyuncu Güler Gürses ve Eşi -18*13cm.

    TLSatıldı
  •  Ankara Radyosu Türk Müziği Şefliği görevinde bulunan besteci solist Muzaffer İlkar ve Behiye Aksoy'un Görüldüğü  Davetten Çekilmiş Fotoğraf-18*13cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Ankara Radyosu Türk Müziği Şefliği görevinde bulunan besteci solist Muzaffer İlkar ve Behiye Aksoy'un Görüldüğü Davetten Çekilmiş Fotoğraf-18*13cm.

    TLSatıldı
  • Şehir Tiyatroları'nda oyun sahneleyen ilk kadın rejisör Şirin Devrim Sarah Bernhardt Rolünde-Fotoğraf Özcan Yaman 
15*9cm.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Şehir Tiyatroları'nda oyun sahneleyen ilk kadın rejisör Şirin Devrim Sarah Bernhardt Rolünde-Fotoğraf Özcan Yaman 15*9cm.

    TLSatıldı
  • 1975'te BİZİM AİLE'de Şener Şen'in annesini canlandıran tiyarocu sinemacı Nezahat Tanyeri , Perihan Tedü , Atacan Arseven-Şehir Tiyatroları'nda sahnelenen "Ceza Kanunu" piyesinde 
12x18 cm

    Lot No: 69

    Lot: 69

    1975'te BİZİM AİLE'de Şener Şen'in annesini canlandıran tiyarocu sinemacı Nezahat Tanyeri , Perihan Tedü , Atacan Arseven-Şehir Tiyatroları'nda sahnelenen "Ceza Kanunu" piyesinde 12x18 cm

    TLSatıldı
  • Kültür Bakanlığınca verilen devlet sanatçısı unvanına layık görülmüştür. Anı, roman, öykü türlerinde yayımlanmış kitapları bulunan oyuncu Özhan Gülriz Cezzar -18*12cm.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Kültür Bakanlığınca verilen devlet sanatçısı unvanına layık görülmüştür. Anı, roman, öykü türlerinde yayımlanmış kitapları bulunan oyuncu Özhan Gülriz Cezzar -18*12cm.

    TLSatıldı
  • Kültür Bakanlığınca verilen devlet sanatçısı unvanına layık görülmüştür. Anı, roman, öykü türlerinde yayımlanmış kitapları bulunan oyuncu Özhan Gülriz Cezzar -18*12cm.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Kültür Bakanlığınca verilen devlet sanatçısı unvanına layık görülmüştür. Anı, roman, öykü türlerinde yayımlanmış kitapları bulunan oyuncu Özhan Gülriz Cezzar -18*12cm.

    TLSatıldı
  • Tiyatro üstadlarımız Mualla Kavur, Samiye Hün, Ertuğrul Bilda  Provda Çalışırlarken Çekilmiş Fotoğraf -18*10 cm.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Tiyatro üstadlarımız Mualla Kavur, Samiye Hün, Ertuğrul Bilda Provda Çalışırlarken Çekilmiş Fotoğraf -18*10 cm.

    TLSatıldı
  • Türk müzik tarihinde yer alan en uzun soluklu isimlerden biri olan sanatçımız Gönül Yazar  Sahnede Şarkı Söylerken -18*12cm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Türk müzik tarihinde yer alan en uzun soluklu isimlerden biri olan sanatçımız Gönül Yazar Sahnede Şarkı Söylerken -18*12cm.

    TLSatıldı
  • Zamanında "şahane kadın" olarak bilinen  Türk sanat müziği sanatçısı ve aktris  Sevim Çağlayan -11*16cm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Zamanında "şahane kadın" olarak bilinen Türk sanat müziği sanatçısı ve aktris Sevim Çağlayan -11*16cm.

    TLSatıldı
  • Birçok film ve dizide rol almış, bazı filmlerin de müziklerini yapmıştır müzisyen Sevim Tuna'nın sahne kiyafetleri ile çekilmiş fotoğrafı -11*13cm.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Birçok film ve dizide rol almış, bazı filmlerin de müziklerini yapmıştır müzisyen Sevim Tuna'nın sahne kiyafetleri ile çekilmiş fotoğrafı -11*13cm.

    TLSatıldı
  • 70'li yılların taniınmii Türk Sanat Müzigi Sanatçısı Mediha Demirkıran'ın Tatilde Çekilmiş Fotoğrafı-18*12cm.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    70'li yılların taniınmii Türk Sanat Müzigi Sanatçısı Mediha Demirkıran'ın Tatilde Çekilmiş Fotoğrafı-18*12cm.

    TLSatıldı
  • 1954 yılında Suavi Tedü’nün yönetmenliğini yaptığı, “Leylaklar Altında” isimli filminde şarkıları seslendirmiştir Müzisyen Saime Sinan -18*13cm.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    1954 yılında Suavi Tedü’nün yönetmenliğini yaptığı, “Leylaklar Altında” isimli filminde şarkıları seslendirmiştir Müzisyen Saime Sinan -18*13cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren Maksim Gazinosunda Keman: Hakkı Derman, Klarnette Mustafa Kandıralı, Cümbüş'te Metin Bükey -18*13cm.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Zeki Müren Maksim Gazinosunda Keman: Hakkı Derman, Klarnette Mustafa Kandıralı, Cümbüş'te Metin Bükey -18*13cm.

    TLSatıldı
  • Besteci Selahattin Pınar'ın kardeşi tiyatro ve sinema oyuncusu Melahat İçli ve Zeki Müren Keyifle Sohbet Ederken -18*13cm.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Besteci Selahattin Pınar'ın kardeşi tiyatro ve sinema oyuncusu Melahat İçli ve Zeki Müren Keyifle Sohbet Ederken -18*13cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren'in Yaşar Stüdyolarında Çekilmiş Fotoğrafı-18*13cm.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Zeki Müren'in Yaşar Stüdyolarında Çekilmiş Fotoğrafı-18*13cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren ve Zehra Eren'in Mum Işığında Çekilmiş Fotoğrafı-13*12cm.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Zeki Müren ve Zehra Eren'in Mum Işığında Çekilmiş Fotoğrafı-13*12cm.

    TLSatıldı
  • 1950'ler ve 1960'ların önde gelen Türk sinema yıldızlarından biri olan oyuncu model Belgin Doruk-14*9cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    1950'ler ve 1960'ların önde gelen Türk sinema yıldızlarından biri olan oyuncu model Belgin Doruk-14*9cm.

    TLSatıldı
  • Salih Güney, Lale Belkıs ve Nevzat Okçugil'in Bir Arada Sohbet Ederken Çekilmiş Hatıra Fotoğrafı-14*9cm.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Salih Güney, Lale Belkıs ve Nevzat Okçugil'in Bir Arada Sohbet Ederken Çekilmiş Hatıra Fotoğrafı-14*9cm.

    TLSatıldı
  • Kariyerinde Birçok Film ve Televizyon Dizisinde Rol Almış, Yüzüne Ve Oyunculuğuna Çok Yerden Aşina Olduğumuz Aynı Zamanda Ressam Olan  Serdar Gökhan İmza Günü Hayranıyla Konuşurken-13*9cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Kariyerinde Birçok Film ve Televizyon Dizisinde Rol Almış, Yüzüne Ve Oyunculuğuna Çok Yerden Aşina Olduğumuz Aynı Zamanda Ressam Olan Serdar Gökhan İmza Günü Hayranıyla Konuşurken-13*9cm.

    TLSatıldı
  • Yeşilçam Filmlerinde Bir Çok Kadın Rollerinin Seslendirmesini Yapmış tiyatrocu Seslendirme Sanatçısı Jeyan Mahfi Ayral , Gül Gülgün ve Ayşegül Devrim Sergiledikleri Oyundan  Kostümlü fotoğrafları -18*12cm.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Yeşilçam Filmlerinde Bir Çok Kadın Rollerinin Seslendirmesini Yapmış tiyatrocu Seslendirme Sanatçısı Jeyan Mahfi Ayral , Gül Gülgün ve Ayşegül Devrim Sergiledikleri Oyundan Kostümlü fotoğrafları -18*12cm.

    TLSatıldı
  • Şöför Nebahat Sezer Sezin ve Lazle Oraloğlu muhhabet Ederken -17*11cm.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Şöför Nebahat Sezer Sezin ve Lazle Oraloğlu muhhabet Ederken -17*11cm.

    TLSatıldı
  • Safiye Ayla ve Timur Aksoy'un Birbirlerine Bakarken Çekilmiş Fotoğrafı -18*12cm.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Safiye Ayla ve Timur Aksoy'un Birbirlerine Bakarken Çekilmiş Fotoğrafı -18*12cm.

    TLSatıldı
  • Safiye Ayla'nın Ağaçlar Arasında Çekilmiş fotoğrafı-18*12cm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Safiye Ayla'nın Ağaçlar Arasında Çekilmiş fotoğrafı-18*12cm.

    TLSatıldı
  • Safiye Ayla Saray Sineması Konserinde  
Kanun: Ahmet Yatman
 Klarnet: Mustafa Kandıralı-18*12cm.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Safiye Ayla Saray Sineması Konserinde Kanun: Ahmet Yatman Klarnet: Mustafa Kandıralı-18*12cm.

    TLSatıldı
  • Safiye Ayla ve Anjel Hanım Yemek Sonrası Çekilmiş Fotoğrafı-18*12cm.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Safiye Ayla ve Anjel Hanım Yemek Sonrası Çekilmiş Fotoğrafı-18*12cm.

    TLSatıldı
  • Safiye Ayla Ve Arkadaşları -18*13cm.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Safiye Ayla Ve Arkadaşları -18*13cm.

    TLSatıldı
  • Türkücü Ana Zehra Bilir ve Ailesi-17*12cm.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Türkücü Ana Zehra Bilir ve Ailesi-17*12cm.

    TLSatıldı
  • 1979 Zehra Bilir ve Türk Halk Müziği sanatçısı Recep Kaymak -18*13cm.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    1979 Zehra Bilir ve Türk Halk Müziği sanatçısı Recep Kaymak -18*13cm.

    TLSatıldı
  • Bir Fasıl Esnasında Zehra Bilir, Nebahat Yedibaş, Sevim Alakuş ve Kasım İnaltekin Sanatlarını İcra Ederken -18*13cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Bir Fasıl Esnasında Zehra Bilir, Nebahat Yedibaş, Sevim Alakuş ve Kasım İnaltekin Sanatlarını İcra Ederken -18*13cm.

    TLSatıldı
  •  Türk oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist ve dansçı Yılmaz Duru Ve Türkiye'nin ilk dans yıldızı Nejla Ateş Dans Ederken-14*9cm.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Türk oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist ve dansçı Yılmaz Duru Ve Türkiye'nin ilk dans yıldızı Nejla Ateş Dans Ederken-14*9cm.

    TLSatıldı
  • 1988 Safiye Ayla, Melahat Pars ve Alaeddin Yavaşça Sohbet ederken-12*9cm.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    1988 Safiye Ayla, Melahat Pars ve Alaeddin Yavaşça Sohbet ederken-12*9cm.

    TLSatıldı
  • Kurduğu ilk özel Türk Müziği Konservatuarı niteliğinde olan, Boğaziçi Vakfı'nda çok sayıda genç sanatçının yetişmesini sağlamış Sözer Yaşmut, Safiye Ayla, Müzeyyen Senar -11*9cm.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Kurduğu ilk özel Türk Müziği Konservatuarı niteliğinde olan, Boğaziçi Vakfı'nda çok sayıda genç sanatçının yetişmesini sağlamış Sözer Yaşmut, Safiye Ayla, Müzeyyen Senar -11*9cm.

    TLSatıldı
  • 1997 Zehra Bilir ve Nurettin Çamlıdağ -12*9cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    1997 Zehra Bilir ve Nurettin Çamlıdağ -12*9cm.

    TLSatıldı
  • Zehra Bilir'in Çocuklarla Çektirdiği 1997 yılı Kurban Bayramı Hatırası -13*9cm.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Zehra Bilir'in Çocuklarla Çektirdiği 1997 yılı Kurban Bayramı Hatırası -13*9cm.

    TLSatıldı
  • Halk Müziği'ne kaynak kişi ve derleyici kimliği ile emeği geçmiş büyük halk sanatkârı Şemsi Yastıman ve elinde Sazıyla Yemek sonras  Zehra Bilir İle Türkü Söylerken, 1991 -13*9cm.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Halk Müziği'ne kaynak kişi ve derleyici kimliği ile emeği geçmiş büyük halk sanatkârı Şemsi Yastıman ve elinde Sazıyla Yemek sonras Zehra Bilir İle Türkü Söylerken, 1991 -13*9cm.

    TLSatıldı
  • Müseyyen Senar'ın Sahne kostümü İle hayranlarıyla fotoğrafı-12*9cm.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Müseyyen Senar'ın Sahne kostümü İle hayranlarıyla fotoğrafı-12*9cm.

    TLSatıldı
  • Türkiye (sonra da İstanbul) Radyosunun sahneye çıkmamış ender değişik sesli kadın hanendelerinden Afife Ediboğlu TSYD'nin düzenlediği bir Etkinlikten -13*9cm.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Türkiye (sonra da İstanbul) Radyosunun sahneye çıkmamış ender değişik sesli kadın hanendelerinden Afife Ediboğlu TSYD'nin düzenlediği bir Etkinlikten -13*9cm.

    TLSatıldı
  • Güftesi Mehmet Faruk Gürtunca'ya ait olan Galatasaray Spor Kulübü'nün kulüp marşını da besteleyen müzisyen, besteci ve köşe yazarı Selmi Andak, Afife Ediboğlu Nedret Güvenç 1989 Şubat Ayından Düzenlenen Bir Etkinlik sonrası Hatıra fotoğrafı-13*12,5cm.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Güftesi Mehmet Faruk Gürtunca'ya ait olan Galatasaray Spor Kulübü'nün kulüp marşını da besteleyen müzisyen, besteci ve köşe yazarı Selmi Andak, Afife Ediboğlu Nedret Güvenç 1989 Şubat Ayından Düzenlenen Bir Etkinlik sonrası Hatıra fotoğrafı-13*12,5cm.

    TLSatıldı
  •  1960 Yılların Türkiye Güzeli Oyuncu, şarkıcı ve model Nebahat Çehre Gençlik Yıllarından  Katıldığı Bir Proğramdan-14*9cm.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    1960 Yılların Türkiye Güzeli Oyuncu, şarkıcı ve model Nebahat Çehre Gençlik Yıllarından Katıldığı Bir Proğramdan-14*9cm.

    TLSatıldı
  • Dönemin sinema yıldızlarından biri olan oyuncu model Belgin Doruk İskambil oynarken -14*9cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Dönemin sinema yıldızlarından biri olan oyuncu model Belgin Doruk İskambil oynarken -14*9cm.

    TLSatıldı
  • Ayhan Işık Eşi Ve Arkadaşı ile Karşıyakada Deniz Kenarında Yemek yerken Çekilmiş Hatıra Fotoğrafı -14*9cm.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Ayhan Işık Eşi Ve Arkadaşı ile Karşıyakada Deniz Kenarında Yemek yerken Çekilmiş Hatıra Fotoğrafı -14*9cm.

    TLSatıldı
  • Oryantal Canan Can-14*9cm.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Oryantal Canan Can-14*9cm.

    TLSatıldı
  • Assolistliğe yükseldiği dönemde adını serbülent sultan yapmış, adını ve cinsiyetini değiştirerek sahnelere çıkan ilk assolist ünvanını taşıyan Serbülent Sultan (Aylin Berkay) , Akşehir Foto Rekor-11*8cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Assolistliğe yükseldiği dönemde adını serbülent sultan yapmış, adını ve cinsiyetini değiştirerek sahnelere çıkan ilk assolist ünvanını taşıyan Serbülent Sultan (Aylin Berkay) , Akşehir Foto Rekor-11*8cm.

    TLSatıldı
  • Aylin Berkay Serbülent Sultan'ın Gençliği, Askerlik Anısı -13*9cm.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Aylin Berkay Serbülent Sultan'ın Gençliği, Askerlik Anısı -13*9cm.

    TLSatıldı
  •  Müzisyen Serbülent Sultan(Aylin Berkay)-11*8cm.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Müzisyen Serbülent Sultan(Aylin Berkay)-11*8cm.

    TLSatıldı
  • Sezen Aksu'nun Gençlik Yıllarından Yöresel Kiyafetlerle Ankara Erol Stüdyolarında Çekilmiş Fotoğrafı-14*9cm.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Sezen Aksu'nun Gençlik Yıllarından Yöresel Kiyafetlerle Ankara Erol Stüdyolarında Çekilmiş Fotoğrafı-14*9cm.

    TLSatıldı
  • 1970'lerde kantoyu tekrar popüler yapan sanatçı Nurhan Damcıoğlu, Ankara Erol Stüdyoları-14*9cm.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    1970'lerde kantoyu tekrar popüler yapan sanatçı Nurhan Damcıoğlu, Ankara Erol Stüdyoları-14*9cm.

    TLSatıldı
  • Dansçı Gamze Başar-14*9cm.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Dansçı Gamze Başar-14*9cm.

    TLSatıldı
  • Sinema oyuncusu Müjde Ar ile sinema ve tiyatro oyuncusu Mehtap Ar'ın annesi söz yazarı, şair, oyuncu Aysel Gürel -9*6cm.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Sinema oyuncusu Müjde Ar ile sinema ve tiyatro oyuncusu Mehtap Ar'ın annesi söz yazarı, şair, oyuncu Aysel Gürel -9*6cm.

    TLSatıldı
  • Mualla Mukadder Atakan ve eşi  -14*7cm.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Mualla Mukadder Atakan ve eşi -14*7cm.

    TLSatıldı
  • Türkiye'nin Marlene Dietrich'i, Zeki Müren'in büyük hayranı olduğu, 50'lerin erkeksi sesli tango yıldızı Zehra Eren-14*9cm.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Türkiye'nin Marlene Dietrich'i, Zeki Müren'in büyük hayranı olduğu, 50'lerin erkeksi sesli tango yıldızı Zehra Eren-14*9cm.

    TLSatıldı
  • Ses ve sahne sanatçısı Necla İz-13*9cm.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Ses ve sahne sanatçısı Necla İz-13*9cm.

    TLSatıldı
  •  İlk kadın Türk halk müziği solisti ve ilk kadın şefi Neriman Altındağ Tüfekçi-12*9cm.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    İlk kadın Türk halk müziği solisti ve ilk kadın şefi Neriman Altındağ Tüfekçi-12*9cm.

    TLSatıldı
  • Zehra Eren, Fehmi Ege ve Kadir Cerrahoğlu Yemek Sonrası Sigaralarını İçerken  Keyifli bir muhabbet anında çekilmiş hatıra Fotoğrafı-13*9cm.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Zehra Eren, Fehmi Ege ve Kadir Cerrahoğlu Yemek Sonrası Sigaralarını İçerken Keyifli bir muhabbet anında çekilmiş hatıra Fotoğrafı-13*9cm.

    TLSatıldı
  • Feriha Tunceli Sahnede Şarkı Söylerken -13*9cm.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Feriha Tunceli Sahnede Şarkı Söylerken -13*9cm.

    TLSatıldı
  • Türk Sanat Müziği Yorumcusu Saime Sinan Sahnede -14*9cm.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Türk Sanat Müziği Yorumcusu Saime Sinan Sahnede -14*9cm.

    TLSatıldı
  • Caz piyanisti, şarkıcı İlham Gencer ve eşi -11*10cm.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Caz piyanisti, şarkıcı İlham Gencer ve eşi -11*10cm.

    TLSatıldı
  • 1992-Üvey Babam Tiyatro Oyunundan Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü -13*8,5cm.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    1992-Üvey Babam Tiyatro Oyunundan Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü -13*8,5cm.

    TLSatıldı
  • 1944-Tam 58 filmde Türkan Şoray'ı seslendirmiş, 1919 doğumlı dublaj sanatçısı Oyuncu Nevin Akkaya , Türk tiyatrocu, sinema oyuncusu, yönetmen, senarist ve yapımcı Sami Ayanoğlu, Yıldız Kenter Şaziye Moral Aynı Masada Keyifli Bir sohbet Esnasında -13*9cm.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    1944-Tam 58 filmde Türkan Şoray'ı seslendirmiş, 1919 doğumlı dublaj sanatçısı Oyuncu Nevin Akkaya , Türk tiyatrocu, sinema oyuncusu, yönetmen, senarist ve yapımcı Sami Ayanoğlu, Yıldız Kenter Şaziye Moral Aynı Masada Keyifli Bir sohbet Esnasında -13*9cm.

    TLSatıldı
  • Türkiye'de seslendirme sanatının öncülerinden Oyuncu ve Seslendirmen Altan Karındaş -13*8cm.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Türkiye'de seslendirme sanatının öncülerinden Oyuncu ve Seslendirmen Altan Karındaş -13*8cm.

    TLSatıldı
  •  Tiyatro ve sinema sanatçımız Nezahat Tanyeri'nin Mikrofon karşısında Fotoğrafta Diğer Sanatçılarıız  Bedia Muvahhit , Gül Gülgün ve Rıza Tüzün Aynı Sahnede -13*8cm.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Tiyatro ve sinema sanatçımız Nezahat Tanyeri'nin Mikrofon karşısında Fotoğrafta Diğer Sanatçılarıız Bedia Muvahhit , Gül Gülgün ve Rıza Tüzün Aynı Sahnede -13*8cm.

    TLSatıldı
  • "Acı Hayat", "Ayrılık", "Evlat", "Emine", Öksüzler" ve "Mazi Kalbimde Yaradır" adlı filmlerin de aralarında yer aldığı 200'ün üzerinde sinema ve dizide oynayan, Türk sinemasının unutulmaz aktörlerinden Ekrem Bora-15*10cm.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    "Acı Hayat", "Ayrılık", "Evlat", "Emine", Öksüzler" ve "Mazi Kalbimde Yaradır" adlı filmlerin de aralarında yer aldığı 200'ün üzerinde sinema ve dizide oynayan, Türk sinemasının unutulmaz aktörlerinden Ekrem Bora-15*10cm.

    TLSatıldı
  • Müzeyyen Senar ve  Bahattin Aktan'ın Beraber Arkadaşları İle Yemek Yerken-15*10cm.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Müzeyyen Senar ve Bahattin Aktan'ın Beraber Arkadaşları İle Yemek Yerken-15*10cm.

    TLSatıldı
  • Sadri Alışık, Çolpan İlhan  ve Sezer Sezin'in Beraberce Keyifle Sohbet Edip Yemek Yedikleri Andan -18*13cm.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Sadri Alışık, Çolpan İlhan ve Sezer Sezin'in Beraberce Keyifle Sohbet Edip Yemek Yedikleri Andan -18*13cm.

    TLSatıldı
  • Türk oyuncu ve seslendirme sanatçıları Tomris Oğuzalp, Gönül Ülkü, Gül Gülgün, Birsen Kaplangı, Saltuk Kaplangı  Bir Doğum Günü Kutlamasından Hatıra -18*12,5cm.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Türk oyuncu ve seslendirme sanatçıları Tomris Oğuzalp, Gönül Ülkü, Gül Gülgün, Birsen Kaplangı, Saltuk Kaplangı Bir Doğum Günü Kutlamasından Hatıra -18*12,5cm.

    TLSatıldı
  • Oyuncu ve Şarkıcı Neriman Köksal, Bahattin Aktan ve Hülya Sözer Akşam Yemeği Sonrası, Takvimden Anlaşılacağı Üzere 1997 Yılı -15*10cm.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Oyuncu ve Şarkıcı Neriman Köksal, Bahattin Aktan ve Hülya Sözer Akşam Yemeği Sonrası, Takvimden Anlaşılacağı Üzere 1997 Yılı -15*10cm.

    TLSatıldı
  • TRT- Ortaköy 30 Haziran 1987 Yılı Vasfi Rıza Zobu -15*10,5cm.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    TRT- Ortaköy 30 Haziran 1987 Yılı Vasfi Rıza Zobu -15*10,5cm.

    TLSatıldı
  • Adnan Şensesin Gençlik Yılarında sahneden Çekilmiş Fotoğrafı-13*10cm.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Adnan Şensesin Gençlik Yılarında sahneden Çekilmiş Fotoğrafı-13*10cm.

    TLSatıldı
  • Müzeyyen Senar Evinde Çayını İçerken -15*10cm.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Müzeyyen Senar Evinde Çayını İçerken -15*10cm.

    TLSatıldı
  • İki Efsane Ses Bir Arada Hamiyet Yüceses ve Muazzez Abacı Selamlaşırken -17,5*12,5cm.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    İki Efsane Ses Bir Arada Hamiyet Yüceses ve Muazzez Abacı Selamlaşırken -17,5*12,5cm.

    TLSatıldı
  • Belgin Doruk Ve Ailesi -14*10cm.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Belgin Doruk Ve Ailesi -14*10cm.

    TLSatıldı
  • Belgin Doruk Kızı ve Damadıyla Yanyana -18*11,5cm.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Belgin Doruk Kızı ve Damadıyla Yanyana -18*11,5cm.

    TLSatıldı
  • Oyuncu Oryantal Şarkıcı Özel Türkbaş Gençlik Yıllarından -18*10,5cm.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Oyuncu Oryantal Şarkıcı Özel Türkbaş Gençlik Yıllarından -18*10,5cm.

    TLSatıldı
  • Yapımcı ve Senaryo Yazarı Türker İnanoğlu Filiz Akın İle Beraber Yemek Yerken -17,5*10,5cm.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Yapımcı ve Senaryo Yazarı Türker İnanoğlu Filiz Akın İle Beraber Yemek Yerken -17,5*10,5cm.

    TLSatıldı
  • Yeşilçam'ın usta oyuncusu Suzan Avcı ve Yılmaz Duru -17*10cm.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Yeşilçam'ın usta oyuncusu Suzan Avcı ve Yılmaz Duru -17*10cm.

    TLSatıldı
  • 1960 Yılların Parlayan Yıldızı Figen Say ve Kudret Şandara sahne Kostümleri ile Kulüste Eğlenirlerken -13*12cm.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    1960 Yılların Parlayan Yıldızı Figen Say ve Kudret Şandara sahne Kostümleri ile Kulüste Eğlenirlerken -13*12cm.

    TLSatıldı
  • Muhterem Nur ilk evliliği Gazeteci aktör Işın Kaan -16,5*9,5cm.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Muhterem Nur ilk evliliği Gazeteci aktör Işın Kaan -16,5*9,5cm.

    TLSatıldı
  • 50'li yılların popüler oyuncusu Amreki'da İki filmde Oynamış Muzaffer Tema ve Semra Sar  -18*12cm.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    50'li yılların popüler oyuncusu Amreki'da İki filmde Oynamış Muzaffer Tema ve Semra Sar -18*12cm.

    TLSatıldı
  •  Oyunucu, dublaj çalışmaları yapan sanatçı Birsen Kaplangı eşi Saltuk Kaplangı ve Rıza Tüzün Sahilde Hatıra fotoğrafı-12*10cm.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Oyunucu, dublaj çalışmaları yapan sanatçı Birsen Kaplangı eşi Saltuk Kaplangı ve Rıza Tüzün Sahilde Hatıra fotoğrafı-12*10cm.

    TLSatıldı
  • Birsen Kaplangı ve Nezihe Becerikli,  Eski Tip Vapurların Görüldüğü Deniz Kenarında Çektirdikleri Hatıra Fotoğrafı -12*10 cm.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Birsen Kaplangı ve Nezihe Becerikli, Eski Tip Vapurların Görüldüğü Deniz Kenarında Çektirdikleri Hatıra Fotoğrafı -12*10 cm.

    TLSatıldı
  • Nevin Akkaya Cumhuriyet Gazetesi Okurken, İstanbul Radyosu ilk spikerlerindendir Tarık Gürcan  İle Beraber -13*9cm.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Nevin Akkaya Cumhuriyet Gazetesi Okurken, İstanbul Radyosu ilk spikerlerindendir Tarık Gürcan İle Beraber -13*9cm.

    TLSatıldı
  • İçten gülümsemeyle  Nevin Akkaya, 1940-13*8,5cm.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    İçten gülümsemeyle Nevin Akkaya, 1940-13*8,5cm.

    TLSatıldı
  • Vasfi Rıza Zobu, Saltuk Kaplangı, Sevil Candan, Sevil Uluyol Vapur Yolculuğunda -12,5*8cm.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Vasfi Rıza Zobu, Saltuk Kaplangı, Sevil Candan, Sevil Uluyol Vapur Yolculuğunda -12,5*8cm.

    TLSatıldı
  • Vafi Rıza Zobu, Necmi Rıza Ahıskan, Necla Sertel ve Samiye Hün  Konser Sonrası Sahnenin Önünde Hatıra Fotoğrafı, Basın Fotoğraf Stüdyosu Kaşeli-13,5*8,5cm.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Vafi Rıza Zobu, Necmi Rıza Ahıskan, Necla Sertel ve Samiye Hün Konser Sonrası Sahnenin Önünde Hatıra Fotoğrafı, Basın Fotoğraf Stüdyosu Kaşeli-13,5*8,5cm.

    TLSatıldı
  • 1968 Yılı İzmir'de Bedia Muvahhit, Vasfi Rıza Zobu, Şaziye Moral ve Kemal Tözem Hatıra Fotoğrafı -12*8,5cm.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    1968 Yılı İzmir'de Bedia Muvahhit, Vasfi Rıza Zobu, Şaziye Moral ve Kemal Tözem Hatıra Fotoğrafı -12*8,5cm.

    TLSatıldı
  •  Türkiye'de Cumhuriyet döneminde sahneye çıkan ilk kadın sanatçılardan Operet yıldızı olarak tanınan Oyuncu  Şevkiye May, 1953, Studyo Henry-13*9cm.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Türkiye'de Cumhuriyet döneminde sahneye çıkan ilk kadın sanatçılardan Operet yıldızı olarak tanınan Oyuncu Şevkiye May, 1953, Studyo Henry-13*9cm.

    TLSatıldı
  • Zehra Bilir Ve Oğlu, 1951 Yılı Oğlunun 10 Yaşı Dlolayısı İle  Foto Seda Stüdyosunda Çekilmiş Hatıra Fotoğrafı-13*8,5cm.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Zehra Bilir Ve Oğlu, 1951 Yılı Oğlunun 10 Yaşı Dlolayısı İle Foto Seda Stüdyosunda Çekilmiş Hatıra Fotoğrafı-13*8,5cm.

    TLSatıldı
  • Zehra Bilir Yöresel Kiyafetlerle -12,5*8cm.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Zehra Bilir Yöresel Kiyafetlerle -12,5*8cm.

    TLSatıldı
  • Zehra Bilir ve Zeki Tükel Tavla Oynuyor, Foto Osman Özcan -12*9cm.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Zehra Bilir ve Zeki Tükel Tavla Oynuyor, Foto Osman Özcan -12*9cm.

    TLSatıldı
  • 1945 Yılı Zehra Bilir Evinde Kitap Okurken -13,5*8,5cm.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    1945 Yılı Zehra Bilir Evinde Kitap Okurken -13,5*8,5cm.

    TLSatıldı
  • Zehra Bilir ve Oğlu -13,5*8,5cm.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Zehra Bilir ve Oğlu -13,5*8,5cm.

    TLSatıldı
  • Ustalar Bir Arada
Hababam Sınıfı'nda Kül Yutmaz karakteri ile Daha Çok Tanınmış Ertuğrul Bilda, Gül Gülgün, Atacan Arseven, Doğu Erkan, Yunus Bülbül ve Polis Kiyafeti Giymiş Selahattin Taşdöğen-12,5*9cm.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Ustalar Bir Arada Hababam Sınıfı'nda Kül Yutmaz karakteri ile Daha Çok Tanınmış Ertuğrul Bilda, Gül Gülgün, Atacan Arseven, Doğu Erkan, Yunus Bülbül ve Polis Kiyafeti Giymiş Selahattin Taşdöğen-12,5*9cm.

    TLSatıldı
  • Zehra Bilir ve Şen Kardeşler Tatil Fotoğrafı, Foto Cumhuriyet  Kaşeli -14*9cm.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Zehra Bilir ve Şen Kardeşler Tatil Fotoğrafı, Foto Cumhuriyet Kaşeli -14*9cm.

    TLSatıldı
  • Türkiye'nin Avrupa'da eğitim görmüş ilk operet sanatçısı Cemal Sahir'in Açmış Olduğu İstanbul Devlet aperasından Ayı sahir Opereti Sahnesinden, Sahnede :
Osmanlı-Türk tiyatro tarihinde önemli yeri olan öncü bir tiyatro sanatçı Kınar Hanım 
Efraz Hanım ve Cemal Sahir 
-11*7cm.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Türkiye'nin Avrupa'da eğitim görmüş ilk operet sanatçısı Cemal Sahir'in Açmış Olduğu İstanbul Devlet aperasından Ayı sahir Opereti Sahnesinden, Sahnede : Osmanlı-Türk tiyatro tarihinde önemli yeri olan öncü bir tiyatro sanatçı Kınar Hanım Efraz Hanım ve Cemal Sahir -11*7cm.

    TLSatıldı
  • Ajda Pekkan ve  İstanbul’un belli başlı noktalarında hizmet veren bir devire tanıklık etmiş olan Maksim Gazinosu'nun sahibi  Fahreddin Aslan -24*18cm.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Ajda Pekkan ve İstanbul’un belli başlı noktalarında hizmet veren bir devire tanıklık etmiş olan Maksim Gazinosu'nun sahibi Fahreddin Aslan -24*18cm.

    TLSatıldı
  • Mine Çoşkun Ve Ahmet Mekin -24*18cm.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Mine Çoşkun Ve Ahmet Mekin -24*18cm.

    TLSatıldı
  • 1965-Sonsuz Geceler Acar Film kaşeli, Osman Alyanak, Serpil Gül, Yalçın Otağ( Ateş Böceği Yalçın)-Haliyle
24*17cm.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    1965-Sonsuz Geceler Acar Film kaşeli, Osman Alyanak, Serpil Gül, Yalçın Otağ( Ateş Böceği Yalçın)-Haliyle 24*17cm.

    TLSatıldı
  • Belgin Doruk ve Hayri Esen,  (?-1963 Yılında Yönetmenlğini Nejat Saydam'ın Yaptığı Bahçevan Film'inden) -24*18cm.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Belgin Doruk ve Hayri Esen, (?-1963 Yılında Yönetmenlğini Nejat Saydam'ın Yaptığı Bahçevan Film'inden) -24*18cm.

    TLSatıldı
  • (1962 - Hayat Bazen Tatlıdır ? ) Belgin Doruk, Sadri Alışık ve Birsen Menekşeli Film Sahnesi -24*18cm.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    (1962 - Hayat Bazen Tatlıdır ? ) Belgin Doruk, Sadri Alışık ve Birsen Menekşeli Film Sahnesi -24*18cm.

    TLSatıldı
  • 1952 Kanlı Çiftlik - Mine Çoşkun ve  Zeki Alpan -24*18cm.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    1952 Kanlı Çiftlik - Mine Çoşkun ve Zeki Alpan -24*18cm.

    TLSatıldı
  • Mine Coşkun, Mualla Aracı, Şadan Adanalı, Mustafa Kovancı Gibi Oyuncuların Yer Aldığı Filmden Dans Sahnesi-24*18cm.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Mine Coşkun, Mualla Aracı, Şadan Adanalı, Mustafa Kovancı Gibi Oyuncuların Yer Aldığı Filmden Dans Sahnesi-24*18cm.

    TLSatıldı
  • Mine Çoşkun ve Orhan Duru'nın Rol Aldığı  Film Sahnesi -24*18cm.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Mine Çoşkun ve Orhan Duru'nın Rol Aldığı Film Sahnesi -24*18cm.

    TLSatıldı
  • Mine Çoşkun ve Eşref Kolçak Muhtemelen Sokak Çocuğu Film Sahnesinden, Yakut - Ören Film Stüdyosu-24*18cm.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Mine Çoşkun ve Eşref Kolçak Muhtemelen Sokak Çocuğu Film Sahnesinden, Yakut - Ören Film Stüdyosu-24*18cm.

    TLSatıldı
  • 1957 Yapım Allı Gelin Filminden Mine Çoşkun, Haliyle -24*18cm.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    1957 Yapım Allı Gelin Filminden Mine Çoşkun, Haliyle -24*18cm.

    TLSatıldı
  • Mine Çoşkun ve Esin Eden Film Sahnesinden Alınmış -24*18cm.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Mine Çoşkun ve Esin Eden Film Sahnesinden Alınmış -24*18cm.

    TLSatıldı
  • 1958 Yapım Acı Yol Filmi  Mine Çoşkun ve Kemal Dirim -24*18cm.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    1958 Yapım Acı Yol Filmi Mine Çoşkun ve Kemal Dirim -24*18cm.

    TLSatıldı
  •  Mümtaz Ener'in yönetmenliğini yaptığı 1950 Yılı Onu Afettim Filmi, Mine Çoşkun -24*18cm.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Mümtaz Ener'in yönetmenliğini yaptığı 1950 Yılı Onu Afettim Filmi, Mine Çoşkun -24*18cm.

    TLSatıldı
  • Mine Çoşkun'un Başrolde Olduğu bir Film Sahnesi -24*18cm.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Mine Çoşkun'un Başrolde Olduğu bir Film Sahnesi -24*18cm.

    TLSatıldı
  • Semra Sar, Tren Rayları Üzerine Çekilmiş Bir Sahneden -24*18cm.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Semra Sar, Tren Rayları Üzerine Çekilmiş Bir Sahneden -24*18cm.

    TLSatıldı
  • Usta Oyuncu Selda Alkor Gençlik yıllarından -18*22cm.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Usta Oyuncu Selda Alkor Gençlik yıllarından -18*22cm.

    TLSatıldı
  • 1955 Son Beste Filminden Neşe Yulaç ve Belgin Doruk-18*24cm.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    1955 Son Beste Filminden Neşe Yulaç ve Belgin Doruk-18*24cm.

    TLSatıldı
  • Usta Oyunucu Tanju Gürsü Ve Eşi Düğün töreninden -18*24cm.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Usta Oyunucu Tanju Gürsü Ve Eşi Düğün töreninden -18*24cm.

    TLSatıldı
  • Melahat İçli'nin oynadığı bir Film Sahnesinden-18*24cm.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Melahat İçli'nin oynadığı bir Film Sahnesinden-18*24cm.

    TLSatıldı
  • Bedia Muvahhit ve Haldun Dormen , Bozuk Düzen Filmi, Bella Fotoğraf Stüdyosu-24*18cm.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Bedia Muvahhit ve Haldun Dormen , Bozuk Düzen Filmi, Bella Fotoğraf Stüdyosu-24*18cm.

    TLSatıldı
  • Foto Şehir Stüdyosu,  Suzan Yakar Rutkay -18*15cm.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Foto Şehir Stüdyosu, Suzan Yakar Rutkay -18*15cm.

    TLSatıldı
  • Mahmut Tezcan ve Nazan Şoray , 23 Mayıs 1981-20*15cm.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Mahmut Tezcan ve Nazan Şoray , 23 Mayıs 1981-20*15cm.

    TLSatıldı
  • Ceza Kanunu Oyunundan  Suphi Tekniker, Ayşegül Devrim, Vasfi Rıza Zobu, Atacan Arseven, Nilgün Kasapbaşoğlu -22,5*12,5cm.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Ceza Kanunu Oyunundan Suphi Tekniker, Ayşegül Devrim, Vasfi Rıza Zobu, Atacan Arseven, Nilgün Kasapbaşoğlu -22,5*12,5cm.

    TLSatıldı
  • Ceza Kanunu Oyunundan  Suphi Tekniker, Saltuk Kaplangı, Nezahat Tanyeri, Sevil Uluyol, Yavuz Şeker, Şener Şen -20,5*12cm.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Ceza Kanunu Oyunundan Suphi Tekniker, Saltuk Kaplangı, Nezahat Tanyeri, Sevil Uluyol, Yavuz Şeker, Şener Şen -20,5*12cm.

    TLSatıldı
  • Şehime Erton, Birsen Kaplangı, Saltuk Kaplangı  Beraber Oynadıkları Bir Oyundan -18*24 cm.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Şehime Erton, Birsen Kaplangı, Saltuk Kaplangı Beraber Oynadıkları Bir Oyundan -18*24 cm.

    TLSatıldı
  • Melahat İçli Va Arkadaşları -18*24 cm.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Melahat İçli Va Arkadaşları -18*24 cm.

    TLSatıldı
  • Türk Sineması ve Tiyatrosu Ustaları ve Hocaları Öğrencileri ile bir arada
Jeyaan Mahfi Ayral, Filiz Akın, Tuncel Kurtiz,Eşref Kolçak, Ülkü Erakalın, İzzet Günay, Aram Gülyüz, Vedat Türkali, Nilüfer Aydan -25*10cm.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Türk Sineması ve Tiyatrosu Ustaları ve Hocaları Öğrencileri ile bir arada Jeyaan Mahfi Ayral, Filiz Akın, Tuncel Kurtiz,Eşref Kolçak, Ülkü Erakalın, İzzet Günay, Aram Gülyüz, Vedat Türkali, Nilüfer Aydan -25*10cm.

    TLSatıldı
  • Gül Gülgün  ve Atacan Arseven Oynadıkları Oyundan bir Sahne

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Gül Gülgün ve Atacan Arseven Oynadıkları Oyundan bir Sahne

    TLSatıldı
  • Müzeyyen Senar Ameliyat Olduktan sonra yatağında dinlenirken yanında Oyuncak Ayıyla

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Müzeyyen Senar Ameliyat Olduktan sonra yatağında dinlenirken yanında Oyuncak Ayıyla

    TLSatıldı
  • 6 Aralık 1967 Yaş Günü sebebi İle Bir Araya Gelen Ajda Pekkan Semiramis Pekkan ve Arkadaşları

    Lot No: 189

    Lot: 189

    6 Aralık 1967 Yaş Günü sebebi İle Bir Araya Gelen Ajda Pekkan Semiramis Pekkan ve Arkadaşları

    TLSatıldı
  • 1965 Yılı Üç Tekerlekli Bisiklet Filminden 
Sezer Sezin, Osman Alyanak, Asım Nipton, Sadettin Erbil, Senih Orkan -1965 yılında ‘Üç Tekerlekli Bisiklet’ filmiyle Sezer Sezin  İzmir Film Festivali’nden En İyi Kadın Oyuncu Ödülü kazanmıştır

    Lot No: 190

    Lot: 190

    1965 Yılı Üç Tekerlekli Bisiklet Filminden Sezer Sezin, Osman Alyanak, Asım Nipton, Sadettin Erbil, Senih Orkan -1965 yılında ‘Üç Tekerlekli Bisiklet’ filmiyle Sezer Sezin İzmir Film Festivali’nden En İyi Kadın Oyuncu Ödülü kazanmıştır

    TLSatıldı
  • Şöför  Nebahat Filminden Sezer Sezin-24*18cm.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Şöför Nebahat Filminden Sezer Sezin-24*18cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren ve Sezer Sezin'in Baş Rolerini Paylaştığı Filmden bir Kare-24*18cm.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Zeki Müren ve Sezer Sezin'in Baş Rolerini Paylaştığı Filmden bir Kare-24*18cm.

    TLSatıldı
  • Safiye Ayla  Dergi okurken -24*18cm.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Safiye Ayla Dergi okurken -24*18cm.

    TLSatıldı
  • Safiye Ayla Saray Sineması Konserinde Çiçek Takdimi Yapıldıktan Sonra Çekilmiş Fotoğraf-24*18cm.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Safiye Ayla Saray Sineması Konserinde Çiçek Takdimi Yapıldıktan Sonra Çekilmiş Fotoğraf-24*18cm.

    TLSatıldı
  • İstanbul-Stüdyo Yaşar'da  Çekilmiş Zeki Müren Foroğrafı-24*18cm.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    İstanbul-Stüdyo Yaşar'da Çekilmiş Zeki Müren Foroğrafı-24*18cm.

    TLSatıldı
  • 1964  Metin Erksan'ın Yapımcı olduğu İstanbul Kaldırımları Filminden Zeki Müren ve Belgin Doruk -24*18cm.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    1964 Metin Erksan'ın Yapımcı olduğu İstanbul Kaldırımları Filminden Zeki Müren ve Belgin Doruk -24*18cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren ve Perihan Altındağ Sözeri Küçükçiftlik Parkında -23*18cm.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Zeki Müren ve Perihan Altındağ Sözeri Küçükçiftlik Parkında -23*18cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren'in Gençlik Yıllarından Bir Fotoğraf

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Zeki Müren'in Gençlik Yıllarından Bir Fotoğraf

    TLSatıldı
  • 1963 Yılı Zeki Müren Marilyn Monroe'nun Mezarında -20,5*12cm.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    1963 Yılı Zeki Müren Marilyn Monroe'nun Mezarında -20,5*12cm.

    TLSatıldı
  • Zeki Müren Gençlik Yıllarından Bir Fotoğraf-19*12cm.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Zeki Müren Gençlik Yıllarından Bir Fotoğraf-19*12cm.

    TLSatıldı