Lot: 1

Güncel Fiyat: 14.000 TL Açılış Fiyatı: 14.000 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Milli Mücadele Esnasında Atatürk ve silah Arkadaşlarının Yakalanıp İdam Edilmeleri İçin Dürrizade Fetvası Adıyla Bilinen Duvarlara Afiş Şeklinde Asılan Müzelik Belge

Mustafa Kemal ve Kuvâyı Milliye İleri Gelenleri Hakkında Ölüm Fermanı Olarak Yazılan Levha ''Osmanlı Şeyhülislamı Dürrîzâde Abdullah, Padişah Mehmet Vahdettin ve Damat Ferit Hükumeti taraflarından verilen "Fetva-i Şerife Sureti, Hatt-ı Hümayun Suret-i Münifesi ve Hükumet Beyannamesi" başlıklarıyla, 57x27 cm - "Dürrizâde’nin çıkardığı Fetvâ-yı Şerife aracılığıyla Mustafa Kemal Paşa ve arkadaşları; “dinsizlik”, “devlete ve millete düşmanlık”la suçlanmış, nihayetinde de öldürülmelerinin “farz” olduğu Anadolu insanına bu metinle duyurulmuştur." "İşgal altında bulunan İstanbul’da Damad Ferid Paşa kabinesi Anadolu hareketine karşı sert bir tavır takınmış, kabine üyelerinin zaman zaman yaptıkları sert açıklamalara karşılık Abdullah Efendi daha temkinli davranmışsa da Damad Ferid hükümetinin Kuvâ-yi Milliye aleyhine çıkarmış olduğu beş fetvayı 11 Nisan 1920’de imzalaması ile resmen karşı tavrını ortaya koymuştur."

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Milli Mücadele Esnasında Atatürk ve silah Arkadaşlarının Yakalanıp İdam Edilmeleri İçin Dürrizade Fetvası Adıyla Bilinen Duvarlara Afiş Şeklinde Asılan Müzelik Belge-Mustafa Kemal ve Kuvâyı Milliye İleri Gelenleri Hakkında Ölüm Fermanı Olarak Yazılan Levha ''Osmanlı Şeyhülislamı Dürrîzâde Abdullah, Padişah Mehmet Vahdettin ve Damat Ferit Hükumeti taraflarından verilen "Fetva-i Şerife Sureti, Hatt-ı Hümayun Suret-i Münifesi ve Hükumet Beyannamesi" başlıklarıyla, 57x27 cm - "Dürrizâde’nin çıkardığı Fetvâ-yı Şerife aracılığıyla Mustafa Kemal Paşa ve arkadaşları; “dinsizlik”, “devlete ve millete düşmanlık”la suçlanmış, nihayetinde de öldürülmelerinin “farz” olduğu Anadolu insanına bu metinle duyurulmuştur." "İşgal altında bulunan İstanbul’da Damad Ferid Paşa kabinesi Anadolu hareketine karşı sert bir tavır takınmış, kabine üyelerinin zaman zaman yaptıkları sert açıklamalara karşılık Abdullah Efendi daha temkinli davranmışsa da Damad Ferid hükümetinin Kuvâ-yi Milliye aleyhine çıkarmış olduğu beş fetvayı 11 Nisan 1920’de imzalaması ile resmen karşı tavrını ortaya koymuştur."

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Milli Mücadele Esnasında Atatürk ve silah Arkadaşlarının Yakalanıp İdam Edilmeleri İçin Dürrizade Fetvası Adıyla Bilinen Duvarlara Afiş Şeklinde Asılan Müzelik Belge-Mustafa Kemal ve Kuvâyı Milliye İleri Gelenleri Hakkında Ölüm Fermanı Olarak Yazılan Levha ''Osmanlı Şeyhülislamı Dürrîzâde Abdullah, Padişah Mehmet Vahdettin ve Damat Ferit Hükumeti taraflarından verilen "Fetva-i Şerife Sureti, Hatt-ı Hümayun Suret-i Münifesi ve Hükumet Beyannamesi" başlıklarıyla, 57x27 cm - "Dürrizâde’nin çıkardığı Fetvâ-yı Şerife aracılığıyla Mustafa Kemal Paşa ve arkadaşları; “dinsizlik”, “devlete ve millete düşmanlık”la suçlanmış, nihayetinde de öldürülmelerinin “farz” olduğu Anadolu insanına bu metinle duyurulmuştur." "İşgal altında bulunan İstanbul’da Damad Ferid Paşa kabinesi Anadolu hareketine karşı sert bir tavır takınmış, kabine üyelerinin zaman zaman yaptıkları sert açıklamalara karşılık Abdullah Efendi daha temkinli davranmışsa da Damad Ferid hükümetinin Kuvâ-yi Milliye aleyhine çıkarmış olduğu beş fetvayı 11 Nisan 1920’de imzalaması ile resmen karşı tavrını ortaya koymuştur."

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Milli Mücadele Çanakkale Savaşı Kumandanlarından Şefik Aker'in Kendi El Yazısıyla Çanakkale Savaşı ANZAK Kara Çıkarması Notları-4 s.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Askeri Tarih, Milli Mücadele Çanakkale Savaşı Kumandanlarından Şefik Aker'in Kendi El Yazısıyla Çanakkale Savaşı ANZAK Kara Çıkarması Notları-4 s.

    TLSatıldı
  • Türk Resim Sanatı Ressam Mehmet Güleryüz-18 x 25 cm.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Türk Resim Sanatı Ressam Mehmet Güleryüz-18 x 25 cm.

    TLSatıldı
  • Türk Resim Sanatı, 1 Adet Ressam Abidin Dino Kartpostalı, 2 Adet Galeri Nev Resim Sergisi Davetiyesi ve 2 Adet dia Lot

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Türk Resim Sanatı, 1 Adet Ressam Abidin Dino Kartpostalı, 2 Adet Galeri Nev Resim Sergisi Davetiyesi ve 2 Adet dia Lot

    TLSatıldı
  • Mehmet Akif Ersoy'un da öğretmenlik yaptığı Darül Hikmet-i İslamiyeden Medresetül İrşad Müdüriyetine gönderilen Doküman 1336-1920

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Mehmet Akif Ersoy'un da öğretmenlik yaptığı Darül Hikmet-i İslamiyeden Medresetül İrşad Müdüriyetine gönderilen Doküman 1336-1920

    TLSatıldı
  • Feriköy'de Gürcü Katolik Kilisesi Piyango Bileti

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Feriköy'de Gürcü Katolik Kilisesi Piyango Bileti

    TLSatıldı
  • Düşmanın zulmünden dolayı yerlerinden yurtlarından edilen Müslüman kardeşlerimiz için İstanbul'un büyük camilerinde ağzı mühürlü muhacir komisyonu memurları tarafından fetva sureti mucibince -fıtrat, sadaka ve zekat toplanacağına dair fetva sureti ve Dahile Nezareti Aşair ve Muhacirin Müdüriyet-i Umumiyesi antetli duyuru broşürü- 15 Mayıs 1338 / 1922 - 35x25 cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Düşmanın zulmünden dolayı yerlerinden yurtlarından edilen Müslüman kardeşlerimiz için İstanbul'un büyük camilerinde ağzı mühürlü muhacir komisyonu memurları tarafından fetva sureti mucibince -fıtrat, sadaka ve zekat toplanacağına dair fetva sureti ve Dahile Nezareti Aşair ve Muhacirin Müdüriyet-i Umumiyesi antetli duyuru broşürü- 15 Mayıs 1338 / 1922 - 35x25 cm.

    TLSatıldı
  • maria callas ve Dünyaca Ünlü Armatör Aristotle Onasis Champs Elisées Sarayında-Maria Callas, Yunan soprano. 1950'li yılların ve belki tüm zamanların en çok tanınan ve başından geçen sansasyonel olaylarla ses getiren sopranolarından biridir.
Aristotle Sokratis Onassis, Yunan asıllı armatör ve iş insanı.
15 x 20 cm.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    maria callas ve Dünyaca Ünlü Armatör Aristotle Onasis Champs Elisées Sarayında-Maria Callas, Yunan soprano. 1950'li yılların ve belki tüm zamanların en çok tanınan ve başından geçen sansasyonel olaylarla ses getiren sopranolarından biridir. Aristotle Sokratis Onassis, Yunan asıllı armatör ve iş insanı. 15 x 20 cm.

    TLSatıldı
  • Buckinham Sarayı İçerisinde 18. Yaş Günü Münasebetiyle Çekilen Prens Andrew'ya Ait Hatıra Pozu-20 x 25 cm.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Buckinham Sarayı İçerisinde 18. Yaş Günü Münasebetiyle Çekilen Prens Andrew'ya Ait Hatıra Pozu-20 x 25 cm.

    TLSatıldı
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Fikret Mualla'nın 1970 Yılındaki Paris Sergi Kataloğu, Nadir

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Türk Resim Sanatı, Ressam Fikret Mualla'nın 1970 Yılındaki Paris Sergi Kataloğu, Nadir

    TLSatıldı
  • Türkiye Kuşları, Dr. Saadet Ergene, İstanbul 1945, Kenan Matbaası, 361  s. + 104 Tablo. Çok Temiz Bir Nüsha-Sadece Türkiye'de Değil, Dünyada Kuş Kitapları Denince Akla İlk Gelen Kitaplardan.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Türkiye Kuşları, Dr. Saadet Ergene, İstanbul 1945, Kenan Matbaası, 361 s. + 104 Tablo. Çok Temiz Bir Nüsha-Sadece Türkiye'de Değil, Dünyada Kuş Kitapları Denince Akla İlk Gelen Kitaplardan.

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, 90 Adet 1930'lu Yıllarda Kuleli Askeri Lisesindeki Talebe Askerleri, Foto Moda Stüdyosunda Çektirdikleri, Tümünden Islak İmzalı, Fotoğraf Lotu

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Askeri Tarih, 90 Adet 1930'lu Yıllarda Kuleli Askeri Lisesindeki Talebe Askerleri, Foto Moda Stüdyosunda Çektirdikleri, Tümünden Islak İmzalı, Fotoğraf Lotu

    TLSatıldı
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Muzaffer Akyol, Yitik Zamanlarımın Yelkovanı, Ressamdan "Saygın hocamız Sayın Şadan Bezeyiş'e En İçten Saygılarımla" Muzaffer 19.09.1996 İbaresiyle İthaflı ve İmzalı-Hafif Yorgun

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Türk Resim Sanatı, Ressam Muzaffer Akyol, Yitik Zamanlarımın Yelkovanı, Ressamdan "Saygın hocamız Sayın Şadan Bezeyiş'e En İçten Saygılarımla" Muzaffer 19.09.1996 İbaresiyle İthaflı ve İmzalı-Hafif Yorgun

    TLSatıldı
  • İzmirli Güzide Sanatçımız Dario Moreno'nun Yer Aldığı  Le Cave Est Piege Filmi Afişi-36 x 54 cm.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    İzmirli Güzide Sanatçımız Dario Moreno'nun Yer Aldığı Le Cave Est Piege Filmi Afişi-36 x 54 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlıda Fotoğrafçılık, Ermeni Kültürü, Finans Tarihi, İstanbul Cadde-i Kebir'de 42 Numaralı Yeni Türkiye, Cumhuriyet Fotoğrafhanesi Garabed Şahinyan'a Ait 1924 Yılı 68/72 Sayfası Yazılı, Müzede Yer Almayı Bekleyen El Yazma Eser.-6 Sayfada Metne Zarar Vermeyen Kopukluk Mevcuttur.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Osmanlıda Fotoğrafçılık, Ermeni Kültürü, Finans Tarihi, İstanbul Cadde-i Kebir'de 42 Numaralı Yeni Türkiye, Cumhuriyet Fotoğrafhanesi Garabed Şahinyan'a Ait 1924 Yılı 68/72 Sayfası Yazılı, Müzede Yer Almayı Bekleyen El Yazma Eser.-6 Sayfada Metne Zarar Vermeyen Kopukluk Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Türkiye Seçimleri Tarihi, Adalet Partisi SU SU SU ve YOL Ana Davalarımızdandır.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Türkiye Seçimleri Tarihi, Adalet Partisi SU SU SU ve YOL Ana Davalarımızdandır.

    TLSatıldı
  • Meşhur, Shirley Temple Çikolata Kartı Koleksiyonu, 49 Adet	Bir Kısmı Karton Üzeri Yapışık durumda Olup Çıkarılabilir Durumdadır.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Meşhur, Shirley Temple Çikolata Kartı Koleksiyonu, 49 Adet Bir Kısmı Karton Üzeri Yapışık durumda Olup Çıkarılabilir Durumdadır.

    TLSatıldı
  • 	Daire-i Sadaret Antetli (Günümüzün Başbakanlığı) Yıldız Sarayı Toplantı Çağrı Belgesi Sadrazam İmzalı Zarf ve Doküman

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Daire-i Sadaret Antetli (Günümüzün Başbakanlığı) Yıldız Sarayı Toplantı Çağrı Belgesi Sadrazam İmzalı Zarf ve Doküman

    TLSatıldı
  • Meşhur, Amerikan aktris Jayne Mansfield

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Meşhur, Amerikan aktris Jayne Mansfield

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Balıkesir Necatibey Öğretmen Okulu İlk Okul Öğretmenliği diploması 1938

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Eğitim Tarihi, Balıkesir Necatibey Öğretmen Okulu İlk Okul Öğretmenliği diploması 1938

    TLSatıldı
  • Matbaacılık-Osmanlı'nın ve Cumhuriyet'in En Uzun Süreli Yayını Olan Servet-i Fünun Mecmuasının Yayımcısı-Ahmet İhsan Matbaasının 1912 Yılında Hazırladığı Fotoğraflı 20 Sayfalık 2 Lisan Katalog

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Matbaacılık-Osmanlı'nın ve Cumhuriyet'in En Uzun Süreli Yayını Olan Servet-i Fünun Mecmuasının Yayımcısı-Ahmet İhsan Matbaasının 1912 Yılında Hazırladığı Fotoğraflı 20 Sayfalık 2 Lisan Katalog

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Şirket-i Hayriye 1943 Senesi Seyrülsefer Tarifesi, Devasa Boyutta, Beşiktaş Üsküdar Kuzguncuk Ortaköy Beylerbeyi Çengelköy Kuruçeşme Bebek Kandilli Küçüksu Plajı Tarabya… Tüm Deniz İskelelerinin İsimlerinin Yer Aldığı, Çituri Biraderler Galata İstanbul Basımı  Müzelik Afiş.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Denizcilik, Şirket-i Hayriye 1943 Senesi Seyrülsefer Tarifesi, Devasa Boyutta, Beşiktaş Üsküdar Kuzguncuk Ortaköy Beylerbeyi Çengelköy Kuruçeşme Bebek Kandilli Küçüksu Plajı Tarabya… Tüm Deniz İskelelerinin İsimlerinin Yer Aldığı, Çituri Biraderler Galata İstanbul Basımı Müzelik Afiş.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Hat, Meşk, 2 Adet

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Osmanlı Hat, Meşk, 2 Adet

    TLSatıldı
  • Osmanlı Hat, Meşk, 2 Adet

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Osmanlı Hat, Meşk, 2 Adet

    TLSatıldı
  • Osmanlı Hat, Meşk

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Osmanlı Hat, Meşk

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, 3 Boyutlu Büyük Taarruz Konulu, Cumhuriyetin 50. Yılı Hatırasına Hazırlanmış, Glaxo Müstahzarları AŞ. Reklamlı Janjanlı Mustafa Kemal Atatürk,-32 x 26 cm.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Askeri Tarih, 3 Boyutlu Büyük Taarruz Konulu, Cumhuriyetin 50. Yılı Hatırasına Hazırlanmış, Glaxo Müstahzarları AŞ. Reklamlı Janjanlı Mustafa Kemal Atatürk,-32 x 26 cm.

    TLSatıldı
  • Müzik, Şehime Erton ve Münir Nurettin Selçuk Sahnede

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Müzik, Şehime Erton ve Münir Nurettin Selçuk Sahnede

    TLSatıldı
  • Müzik, Şehime Erton Sahnede

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Müzik, Şehime Erton Sahnede

    TLSatıldı
  • Meşhur, Müzik, Şehime Erton Tarafından Kaleme Alınan 4 Sayfalık İmzalı Kadın Gözüyle İstanbul Radyosu Kendi El Yazsıyla Makalesi

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Meşhur, Müzik, Şehime Erton Tarafından Kaleme Alınan 4 Sayfalık İmzalı Kadın Gözüyle İstanbul Radyosu Kendi El Yazsıyla Makalesi

    TLSatıldı
  • İstanbul Azınlık Kültürü, 1927 Yılı Üzeri Bol Osmanlı Fiskal Pullu Türk Tayyare Cemiyeti Logolu Hukuk Dokümanı

    Lot No: 32

    Lot: 32

    İstanbul Azınlık Kültürü, 1927 Yılı Üzeri Bol Osmanlı Fiskal Pullu Türk Tayyare Cemiyeti Logolu Hukuk Dokümanı

    TLSatıldı
  • İstanbul Azınlık Kültürü, 1927 Yılı Üzeri Bol Osmanlı Fiskal Pullu Türk Tayyare Cemiyeti Logolu Hukuk Dokümanı

    Lot No: 33

    Lot: 33

    İstanbul Azınlık Kültürü, 1927 Yılı Üzeri Bol Osmanlı Fiskal Pullu Türk Tayyare Cemiyeti Logolu Hukuk Dokümanı

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, İstanbul Ortaköy Lisesi Muallimlerine ait Eski Türkçe Belge

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Eğitim Tarihi, İstanbul Ortaköy Lisesi Muallimlerine ait Eski Türkçe Belge

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, İstanbul Kandilli Kız Orta Mektebi, 1927-28 Nisan Tahkikat ve Tediye Cetveli, Eskl Türkçe

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Eğitim Tarihi, İstanbul Kandilli Kız Orta Mektebi, 1927-28 Nisan Tahkikat ve Tediye Cetveli, Eskl Türkçe

    TLSatıldı
  • Azınlık Kültürü, Bakırköy 5 Adet Mübadele Doküman Lotu

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Azınlık Kültürü, Bakırköy 5 Adet Mübadele Doküman Lotu

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Türkiye'de Azlık Okullarına Mahsus İlk Okul Diploması, Feriköy Ermeni İlk Okulu.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Eğitim Tarihi, Türkiye'de Azlık Okullarına Mahsus İlk Okul Diploması, Feriköy Ermeni İlk Okulu.

    TLSatıldı
  • Otomobil Kültürü, The New Opel Rekord, 1965-66 Otomobil Model Kataloğu

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Otomobil Kültürü, The New Opel Rekord, 1965-66 Otomobil Model Kataloğu

    TLSatıldı
  • Tıp Tarihi, Dr. Korkut Kardaş'a Ait Yurtdışında Hizmet Verdiği Dönem İçin Kendisine Yapılan Aşılara İstinaden Suudi Arabistan Krallığı Tarafından Hazırlanılan Aşı Karnesi

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Tıp Tarihi, Dr. Korkut Kardaş'a Ait Yurtdışında Hizmet Verdiği Dönem İçin Kendisine Yapılan Aşılara İstinaden Suudi Arabistan Krallığı Tarafından Hazırlanılan Aşı Karnesi

    TLSatıldı
  • İstanbul Üsküdar, Nebahat Tarık Girişken Biçki Dikiş Yurdu Öğrencilerinin Yılsonu Öğretmenleri ile Verdiği Hatıra Pozları, Foto Venüs Kadıköy İstanbul Kaşeli-18 x 24 cm.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    İstanbul Üsküdar, Nebahat Tarık Girişken Biçki Dikiş Yurdu Öğrencilerinin Yılsonu Öğretmenleri ile Verdiği Hatıra Pozları, Foto Venüs Kadıköy İstanbul Kaşeli-18 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • İstanbul Üsküdar, Nebahat Tarık Girişken Biçki Dikiş Yurdu Öğrencilerinin Yılsonu Öğretmenleri ile Verdiği Hatıra Pozları, Foto Venüs Kadıköy İstanbul Kaşeli-18 x 24 cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    İstanbul Üsküdar, Nebahat Tarık Girişken Biçki Dikiş Yurdu Öğrencilerinin Yılsonu Öğretmenleri ile Verdiği Hatıra Pozları, Foto Venüs Kadıköy İstanbul Kaşeli-18 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • İstanbul Üsküdar, Nebahat Tarık Girişken Biçki Dikiş Yurdu Öğrencilerinin Yılsonu Öğretmenleri ile Verdiği Hatıra Pozları, Foto Venüs Kadıköy İstanbul Kaşeli-18 x 24 cm.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    İstanbul Üsküdar, Nebahat Tarık Girişken Biçki Dikiş Yurdu Öğrencilerinin Yılsonu Öğretmenleri ile Verdiği Hatıra Pozları, Foto Venüs Kadıköy İstanbul Kaşeli-18 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • İstanbul Üsküdar, Nebahat Tarık Girişken Biçki Dikiş Yurdu Öğrencilerinin Yılsonu Öğretmenleri ile Verdiği Hatıra Pozları, Foto Venüs Kadıköy İstanbul Kaşeli-18 x 24 cm.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    İstanbul Üsküdar, Nebahat Tarık Girişken Biçki Dikiş Yurdu Öğrencilerinin Yılsonu Öğretmenleri ile Verdiği Hatıra Pozları, Foto Venüs Kadıköy İstanbul Kaşeli-18 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • Bakkaliye, İstanbul Yeni Seri Meyveli Şeker Osmanlı Kostümleri Tiplemeleri Şeker Kağıtları Lotu, 6 adet-Yeniçeri Ağası, Sadrazam, Paşa Baş Çavuşu, Çamaşır ağası, Yeniçeri Kazanı, Baş Satış Ağa

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Bakkaliye, İstanbul Yeni Seri Meyveli Şeker Osmanlı Kostümleri Tiplemeleri Şeker Kağıtları Lotu, 6 adet-Yeniçeri Ağası, Sadrazam, Paşa Baş Çavuşu, Çamaşır ağası, Yeniçeri Kazanı, Baş Satış Ağa

    TLSatıldı
  • Meşhur, Ressam Eliza Day'e Gönderilmiş Meşhur Rakım Ziyaoğlu Islak İmzalı 2 Sayfalık Mektup ve Zarfı

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Meşhur, Ressam Eliza Day'e Gönderilmiş Meşhur Rakım Ziyaoğlu Islak İmzalı 2 Sayfalık Mektup ve Zarfı

    TLSatıldı
  • Denizcilik, İstanbul Galata Romanya Denizyolu Acentasında Mösyö Seymiri'ye Gönderilmiş, Mısır Kahire 24.10.1906 Tarihli Postadan Geçmiş Mektuplu Antiye

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Denizcilik, İstanbul Galata Romanya Denizyolu Acentasında Mösyö Seymiri'ye Gönderilmiş, Mısır Kahire 24.10.1906 Tarihli Postadan Geçmiş Mektuplu Antiye

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Efsane Denizyolların Lüks Gemilerinde M/V Karadeniz Vapurunun 1960 Yılı Takvim Yaprağı

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Denizcilik, Efsane Denizyolların Lüks Gemilerinde M/V Karadeniz Vapurunun 1960 Yılı Takvim Yaprağı

    TLSatıldı
  • Anadolu-Bağdat Demiryolu 1926 Pınarbaşı İstasyonu 10 Adet Eski Türkçe bilet, İlk Defa Görülmektedir.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Anadolu-Bağdat Demiryolu 1926 Pınarbaşı İstasyonu 10 Adet Eski Türkçe bilet, İlk Defa Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Meşhur, Müzik Tiyatro, Nükhet Duru, Ali Poyrazoğlu, Korhan Abay, Muziplik Yaparlarken, Foto Yaşar

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Meşhur, Müzik Tiyatro, Nükhet Duru, Ali Poyrazoğlu, Korhan Abay, Muziplik Yaparlarken, Foto Yaşar

    TLSatıldı
  • Osmanlı Hat, Meşk, 2 Adet

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Osmanlı Hat, Meşk, 2 Adet

    TLSatıldı
  • Osmanlı Hat, Meşk, 2 Adet

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Osmanlı Hat, Meşk, 2 Adet

    TLSatıldı
  • Trabzon Kent Tarihi, Trabzon'un Yetiştirdiği, Önemli Şahsiyetlerden Ali Şakir Ağanoğlu'na yurt Dışından Gönderilmiş 10 Adet Mektupları İçinde, 1960'lı Yıllar. Mektuplu Zarflar Lotu

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Trabzon Kent Tarihi, Trabzon'un Yetiştirdiği, Önemli Şahsiyetlerden Ali Şakir Ağanoğlu'na yurt Dışından Gönderilmiş 10 Adet Mektupları İçinde, 1960'lı Yıllar. Mektuplu Zarflar Lotu

    TLSatıldı
  • Trabzon Kent Tarihi, Trabzon'un Yetiştirdiği, Önemli Şahsiyetlerden Ali Şakir Ağanoğlu'na Gönderilmiş 19 Adet Mektupları İçinde, 1960'lı Yıllar. Mektuplu Zarflar Lotu-Ali Şakir Ağanoğlu Türk siyasetçidir. Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. ABD Kansas Üniversitesi'nde Ziraat Ekonomisi ve İşletmecilik İhtisası yaptı. T.C. Ziraat Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı, Türk Ticaret Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü, İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü Öğretim Üyeliği ...

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Trabzon Kent Tarihi, Trabzon'un Yetiştirdiği, Önemli Şahsiyetlerden Ali Şakir Ağanoğlu'na Gönderilmiş 19 Adet Mektupları İçinde, 1960'lı Yıllar. Mektuplu Zarflar Lotu-Ali Şakir Ağanoğlu Türk siyasetçidir. Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. ABD Kansas Üniversitesi'nde Ziraat Ekonomisi ve İşletmecilik İhtisası yaptı. T.C. Ziraat Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı, Türk Ticaret Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü, İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü Öğretim Üyeliği ...

    TLSatıldı
  • Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 1969-70 Sezonu Aralık ayında Emekliye ayrılanlarla Birarada-18 x 24 cm.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 1969-70 Sezonu Aralık ayında Emekliye ayrılanlarla Birarada-18 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • Sevgili Augustin 1975-76 Sezonu, Devlet Opera ve Balesi, İhsan Şenol, Ferdi Talay Sahnede

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Sevgili Augustin 1975-76 Sezonu, Devlet Opera ve Balesi, İhsan Şenol, Ferdi Talay Sahnede

    TLSatıldı
  • İçki Kültürü, Tekel İdaresinin Çıkarmış Olduğu Rakı Şarap Vermut Likör Kanyak Çeşitlerine ait İçki Etiketleri Koleksiyonu, 49 Adet

    Lot No: 56

    Lot: 56

    İçki Kültürü, Tekel İdaresinin Çıkarmış Olduğu Rakı Şarap Vermut Likör Kanyak Çeşitlerine ait İçki Etiketleri Koleksiyonu, 49 Adet

    TLSatıldı
  • Denizcilik, 1939 Tarihli, W.H. Bartlett, Çelik Baskı, İstanbul Eminönü, Sultan Valide Camii Önünde Sandalcılar, W. Wallis

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Denizcilik, 1939 Tarihli, W.H. Bartlett, Çelik Baskı, İstanbul Eminönü, Sultan Valide Camii Önünde Sandalcılar, W. Wallis

    TLSatıldı
  • Eğitim tarihi -TAHSİN DARÜL'İRFAN İZMİR HÜKÜMETİM CUMHURİYETTİR ONA SARIL,TÜRK MİLLETİNDİR ONU KORU İSLAM ÜMMETİMİZDİR ONU SEV GARP MEDENİYETİMİZDİR ONA KOŞ

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Eğitim tarihi -TAHSİN DARÜL'İRFAN İZMİR HÜKÜMETİM CUMHURİYETTİR ONA SARIL,TÜRK MİLLETİNDİR ONU KORU İSLAM ÜMMETİMİZDİR ONU SEV GARP MEDENİYETİMİZDİR ONA KOŞ

    TLSatıldı
  • Sigortacılık-Danüb Umumi Sigorta A.Ş.-1934-Türkiye'de Çalıştığı Branşlar: Hayat-Harik-Nakliyat-Kaza ve Can

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Sigortacılık-Danüb Umumi Sigorta A.Ş.-1934-Türkiye'de Çalıştığı Branşlar: Hayat-Harik-Nakliyat-Kaza ve Can

    TLSatıldı
  • Çok Miktarda Mimari Konulu Karahanlı, Bir Kısmının arkası Yazılı, Lot-45 Adet

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Çok Miktarda Mimari Konulu Karahanlı, Bir Kısmının arkası Yazılı, Lot-45 Adet

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Laleli Medresesi İaşesi Konulu Eski Türkçe Belge, yorgun

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Eğitim Tarihi, Laleli Medresesi İaşesi Konulu Eski Türkçe Belge, yorgun

    TLSatıldı
  • Askeri Berat, Haliyle

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Askeri Berat, Haliyle

    TLSatıldı
  • 2 Adet Ege Yöresi Yöresel Kıyafetli Tipler

    Lot No: 63

    Lot: 63

    2 Adet Ege Yöresi Yöresel Kıyafetli Tipler

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Selanik, foto Luxe Kaşeli, İthaflı İmzalı

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Osmanlı Dönemi Selanik, foto Luxe Kaşeli, İthaflı İmzalı

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, İzmir Kız Lisesi Devlet Ortaokul İmtihanı Diploması, 1947

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Eğitim Tarihi, İzmir Kız Lisesi Devlet Ortaokul İmtihanı Diploması, 1947

    TLSatıldı
  • 1829, Çelik Baskı, Afrika Kıta Haritası-22 x 28 cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    1829, Çelik Baskı, Afrika Kıta Haritası-22 x 28 cm.

    TLSatıldı
  • Türk Resim Sanatı, 13 Adet Türk Ressamlarına ait Sergi Davetiye Lotu-Sabri Berkel, Ömer Kaleşi, Zeki Faik İzer, Alev Ebüziyya …

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Türk Resim Sanatı, 13 Adet Türk Ressamlarına ait Sergi Davetiye Lotu-Sabri Berkel, Ömer Kaleşi, Zeki Faik İzer, Alev Ebüziyya …

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Rumca 11 Sayfalık Fiskal Pullu El Yazma Müzelik Evrak

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Osmanlı Dönemi Rumca 11 Sayfalık Fiskal Pullu El Yazma Müzelik Evrak

    TLSatıldı
  • Türk Resim sanatı, 4 Adet Neşet Günal, Hoca Ali Rıza, Sabri Berkel, Adnan Çoker Sergi Broşürü

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Türk Resim sanatı, 4 Adet Neşet Günal, Hoca Ali Rıza, Sabri Berkel, Adnan Çoker Sergi Broşürü

    TLSatıldı
  • Türk Resim Sanatı 3 Adet Bedri Rahmi Eyüpoğlu Vakko sanat Yayınları, Çarşı, Adalardan bir Yer Gelir, Deniz Kızı Eftalya, Guaj Yağlıboya, Suluboya Kapaklı Kullanılmamış Tebrik Kartları-23 x 16 cm.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Türk Resim Sanatı 3 Adet Bedri Rahmi Eyüpoğlu Vakko sanat Yayınları, Çarşı, Adalardan bir Yer Gelir, Deniz Kızı Eftalya, Guaj Yağlıboya, Suluboya Kapaklı Kullanılmamış Tebrik Kartları-23 x 16 cm.

    TLSatıldı
  • Transport Electricité et Gaz Osmanlı Elektrik Şirketi Hisse Senedi

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Transport Electricité et Gaz Osmanlı Elektrik Şirketi Hisse Senedi

    TLSatıldı
  • İslamiyet, Nazar ayeti ve 2 Hadis-i Şerif Levhası, 1970'li Yollar-34 x 50 cm.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    İslamiyet, Nazar ayeti ve 2 Hadis-i Şerif Levhası, 1970'li Yollar-34 x 50 cm.

    TLSatıldı
  • Meşhur, Yazar Sabahattin Eyüpoğlu'ndan 1952 yılında Babası Rahmi Eyüpoğlu'na Gönderilmiş Islak İmzalı Vatikan Kartpostalı

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Meşhur, Yazar Sabahattin Eyüpoğlu'ndan 1952 yılında Babası Rahmi Eyüpoğlu'na Gönderilmiş Islak İmzalı Vatikan Kartpostalı

    TLSatıldı
  • Osmanlıda Telgrafçılık, Memalik-i Mahsusa İçinde Şifreli Yazışmaların Yalnızca Konsolosluklar Arasında Yapılabileceğine Dair 2 Sayfalık 1900 Başları Belgeler

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Osmanlıda Telgrafçılık, Memalik-i Mahsusa İçinde Şifreli Yazışmaların Yalnızca Konsolosluklar Arasında Yapılabileceğine Dair 2 Sayfalık 1900 Başları Belgeler

    TLSatıldı
  • Rum Kültürü, Türkiye'deki Azınlıklar, Finans Tarihi, İstanbul 1926 Osmanlı Fiskal Pullu Ticaret ve Komisyon Evi, İmza Sirküleri

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Rum Kültürü, Türkiye'deki Azınlıklar, Finans Tarihi, İstanbul 1926 Osmanlı Fiskal Pullu Ticaret ve Komisyon Evi, İmza Sirküleri

    TLSatıldı
  • D. Joseph Fotoğrafhanesi Constantinople Osmanlı Fesli Tip-26 x 15 cm.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    D. Joseph Fotoğrafhanesi Constantinople Osmanlı Fesli Tip-26 x 15 cm.

    TLSatıldı
  • Apollon Fotoğrafhanesi, Atelier Apollon Constantinople Stüdyoda Fesli Eldivenli  Osmanlı Tip

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Apollon Fotoğrafhanesi, Atelier Apollon Constantinople Stüdyoda Fesli Eldivenli Osmanlı Tip

    TLSatıldı
  • Otomobil Tarihi, Murat 131 Şahin, Kartal, Doğan Modelleri Katlanır Tanıtım Broşürü

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Otomobil Tarihi, Murat 131 Şahin, Kartal, Doğan Modelleri Katlanır Tanıtım Broşürü

    TLSatıldı
  • İçi Baştan Sona Eski Türkçe Yazılmış Finans Konulu Defter.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    İçi Baştan Sona Eski Türkçe Yazılmış Finans Konulu Defter.

    TLSatıldı
  • A. Zellich Fils, Constantinople Yayıncı Etiketli, Meşhur Parma'lara ait 1914-1924 Bilanço Kasa Defteri

    Lot No: 80

    Lot: 80

    A. Zellich Fils, Constantinople Yayıncı Etiketli, Meşhur Parma'lara ait 1914-1924 Bilanço Kasa Defteri

    TLSatıldı
  • Yeşilçam tarihi. Ünlü oyuncu Fatma Girik kariyerinin ilk yıllarında bir içki aleminde göbek atarken. 18x24 cm.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Yeşilçam tarihi. Ünlü oyuncu Fatma Girik kariyerinin ilk yıllarında bir içki aleminde göbek atarken. 18x24 cm.

    TLSatıldı
  • Türk resim tarihinin efsane ismi İbrahim Çallı 1927 yılında Güzel Sanatlar'da hepsi geleceğin ressamları öğrencileriyle. 12x17 cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Türk resim tarihinin efsane ismi İbrahim Çallı 1927 yılında Güzel Sanatlar'da hepsi geleceğin ressamları öğrencileriyle. 12x17 cm.

    TLSatıldı
  • Milli Eğitim Bakanı Hasan Ali Yücel, İzmir'de öğretmenlerle bir çay sofrasında.  Foto Altınordu Kerim Adır İzmir kaşeli. 22x26 cm.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Milli Eğitim Bakanı Hasan Ali Yücel, İzmir'de öğretmenlerle bir çay sofrasında. Foto Altınordu Kerim Adır İzmir kaşeli. 22x26 cm.

    TLSatıldı
  • Kitaptan çıkma Osmanlı levha. İdam edilenler. 24x32 cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Kitaptan çıkma Osmanlı levha. İdam edilenler. 24x32 cm.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Servet-i Fünun dergisinin 1312 tarihli  Mektebi Rüşdiye kapaklı sayısı.  Çok temiz.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Koleksiyon Ürün, Servet-i Fünun dergisinin 1312 tarihli Mektebi Rüşdiye kapaklı sayısı. Çok temiz.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Servet-i Fünun dergisinin 1313 tarihli  Seyfullah Paşa kapaklı sayısı.  Çok temiz.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Koleksiyon Ürün, Servet-i Fünun dergisinin 1313 tarihli Seyfullah Paşa kapaklı sayısı. Çok temiz.

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet'in 5. yılında yapılan devlet binalarını gösteren kitaptan çıkma Ankara sayfası. Arkalı önlü 8 fotoğraf.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Cumhuriyet'in 5. yılında yapılan devlet binalarını gösteren kitaptan çıkma Ankara sayfası. Arkalı önlü 8 fotoğraf.

    TLSatıldı
  • Bir zamanlar İstanbul Moda koyu plaj ve sandallar. Hayat dergisi orta sayfa. 34x50 cm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Bir zamanlar İstanbul Moda koyu plaj ve sandallar. Hayat dergisi orta sayfa. 34x50 cm.

    TLSatıldı
  • La Revolution Française. 16 sayfa gravür ve fotoğraflarla dolu. Paris baskısı. 28x35 cm.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    La Revolution Française. 16 sayfa gravür ve fotoğraflarla dolu. Paris baskısı. 28x35 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca harita. İstanbul paftasının bir bölümü: Küçükköy-Bakırköy-İkitelli. 50x68 cm.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Osmanlıca harita. İstanbul paftasının bir bölümü: Küçükköy-Bakırköy-İkitelli. 50x68 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca harita. İran-Azerbaycan bölgesi. 23x33 cm.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Osmanlıca harita. İran-Azerbaycan bölgesi. 23x33 cm.

    TLSatıldı
  • İstanbul  Boğaziçi Rumeli Hisarı. Arkada iki adet Haliç.  Kitaptan çıkma. 33x45 cm.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    İstanbul Boğaziçi Rumeli Hisarı. Arkada iki adet Haliç. Kitaptan çıkma. 33x45 cm.

    TLSatıldı
  • İstanbul Büyükada Maden Yolu no: 78'deki tarihi köşkün 1983 yılında çekilmiş fotoğrafı. 30x40 cm.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    İstanbul Büyükada Maden Yolu no: 78'deki tarihi köşkün 1983 yılında çekilmiş fotoğrafı. 30x40 cm.

    TLSatıldı
  • Büyükada önlerinde İngiliz filosu, arkasında Adalar silueti. İki adet. Kitaptan çıkma. 23x33 cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Büyükada önlerinde İngiliz filosu, arkasında Adalar silueti. İki adet. Kitaptan çıkma. 23x33 cm.

    TLSatıldı
  • Türk kaligrafi sanatı. Celi Sülüs levha Abdülfettah Efendi. 19. yüzyıl.  Ada Press özel baskı. 24x34 cm.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Türk kaligrafi sanatı. Celi Sülüs levha Abdülfettah Efendi. 19. yüzyıl. Ada Press özel baskı. 24x34 cm.

    TLSatıldı
  • 1930'larda basılan S. Birliği propaganda afişlerinin tıpkı basımı. Nizhiny Novgorod Fuarı 1923. 24x33 cm.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    1930'larda basılan S. Birliği propaganda afişlerinin tıpkı basımı. Nizhiny Novgorod Fuarı 1923. 24x33 cm.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, İstanbul Amerikan Kız ve Erkek Kolejleri talebi tarafından neşredilen dergi. "İzlerimiz 1951-52" Ö.Uluç - C. Çapan … 80 sayfa.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Koleksiyon Ürün, İstanbul Amerikan Kız ve Erkek Kolejleri talebi tarafından neşredilen dergi. "İzlerimiz 1951-52" Ö.Uluç - C. Çapan … 80 sayfa.

    TLSatıldı
  • Bernini'nin başyapıtı "Meleğin Kanatları" heykeli.  Foto: Penelope Reed. Camera Press kaşeli. 20x26 cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Bernini'nin başyapıtı "Meleğin Kanatları" heykeli. Foto: Penelope Reed. Camera Press kaşeli. 20x26 cm.

    TLSatıldı
  • Yunanistan Corint ve Mycene. 1877 The Illustrated London News'da yayımlanmış iki adet 28x40 cm.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Yunanistan Corint ve Mycene. 1877 The Illustrated London News'da yayımlanmış iki adet 28x40 cm.

    TLSatıldı
  • Ünlü çizer İsmail Gülgeç'in Cumhuriyet gazetesinde yayınlanmak üzere hazırladığı orijinal bant. 20x35 cm.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Ünlü çizer İsmail Gülgeç'in Cumhuriyet gazetesinde yayınlanmak üzere hazırladığı orijinal bant. 20x35 cm.

    TLSatıldı
  • 20. yüzyıl başı Macaristan'da yayımlanmış kitaptan çıkma renkli, özel baskı Shakespeare illüstrasyonu. 22x30 cm.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    20. yüzyıl başı Macaristan'da yayımlanmış kitaptan çıkma renkli, özel baskı Shakespeare illüstrasyonu. 22x30 cm.

    TLSatıldı
  • Havacılık tarihi. Military Air Transport Service yazılı uçak önünde poz veren asker sivil grup. 18x24 cm.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Havacılık tarihi. Military Air Transport Service yazılı uçak önünde poz veren asker sivil grup. 18x24 cm.

    TLSatıldı
  • Çanakkale Boğazı. Arkalı önlü iki adet. Kitaptan çıkma. 23x33 cm.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Çanakkale Boğazı. Arkalı önlü iki adet. Kitaptan çıkma. 23x33 cm.

    TLSatıldı
  • Ünlü heykeltraş Rodin'in yaptığı ve Washington Country Museum'da sergilenen  "The Burger of Calais" büstü. 21x26 cm.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Ünlü heykeltraş Rodin'in yaptığı ve Washington Country Museum'da sergilenen "The Burger of Calais" büstü. 21x26 cm.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Haftada iki gün çıkan siyasi halk gazetesi Köroğlu'nun 19 Temmuz 1944 nüshası. "Rus topları Berlin'de duyulmaya başladı."

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Koleksiyon Ürün, Haftada iki gün çıkan siyasi halk gazetesi Köroğlu'nun 19 Temmuz 1944 nüshası. "Rus topları Berlin'de duyulmaya başladı."

    TLSatıldı
  • 1949 yılına ait fiskal pullu Yunanca evrak.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    1949 yılına ait fiskal pullu Yunanca evrak.

    TLSatıldı
  • Türk berber.  Gravür: C.  Maorand. 20. yüzyıl başı yayımlanan Le Tour de Monde dergisinden çıkma. 22x30 cm.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Türk berber. Gravür: C. Maorand. 20. yüzyıl başı yayımlanan Le Tour de Monde dergisinden çıkma. 22x30 cm.

    TLSatıldı
  • İzmir'de bir tütün atelyesi. Kitaptan çıkma. 24x31 cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    İzmir'de bir tütün atelyesi. Kitaptan çıkma. 24x31 cm.

    TLSatıldı
  • Kaligrafi sanatı. 20. yüzyıl başında Macaristan'dan hurufat örnekleri. 26 sayfa.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Kaligrafi sanatı. 20. yüzyıl başında Macaristan'dan hurufat örnekleri. 26 sayfa.

    TLSatıldı
  • Türk parlementerlerin Almanya'nın Köln şehrini ziyaretleri hatırası.  Walterdige fotoğrafçı kaşeli.  13x18 cm.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Türk parlementerlerin Almanya'nın Köln şehrini ziyaretleri hatırası. Walterdige fotoğrafçı kaşeli. 13x18 cm.

    TLSatıldı
  • Beyoğlu İstiklal Caddesi 1960'lar. Foto: Ara Güler.  Hayat dergisi arka kapak. 24x33 cm.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Beyoğlu İstiklal Caddesi 1960'lar. Foto: Ara Güler. Hayat dergisi arka kapak. 24x33 cm.

    TLSatıldı
  • Çin Han dönemi bronz çömlek. Ölüyle birlikte mezara konuyormuş.  Foto: William Macquitty. Camera Press kaşeli.20x26 cm.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Çin Han dönemi bronz çömlek. Ölüyle birlikte mezara konuyormuş. Foto: William Macquitty. Camera Press kaşeli.20x26 cm.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Çizgi roman tarihi.  ABD'de yayımlanan Walt Disney dergisi orijinal. 1963

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Koleksiyon Ürün, Çizgi roman tarihi. ABD'de yayımlanan Walt Disney dergisi orijinal. 1963

    TLSatıldı
  • İstanbul kar yağışında otobüs durağında bekleyen ahali.  17. Ocak. 1963.  Basın fotoğrafı. 18x24 cm.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    İstanbul kar yağışında otobüs durağında bekleyen ahali. 17. Ocak. 1963. Basın fotoğrafı. 18x24 cm.

    TLSatıldı
  • İlkokul talebeleri için 1928 tarihli Osmanlıca ders kitabı.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    İlkokul talebeleri için 1928 tarihli Osmanlıca ders kitabı.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Birinci Sınıf Hayat bilgisi dergisi. "Gündüz ve Gece / Evde Hayvanlar" temalı.  1950'ler. 10 Kuruş.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Koleksiyon Ürün, Birinci Sınıf Hayat bilgisi dergisi. "Gündüz ve Gece / Evde Hayvanlar" temalı. 1950'ler. 10 Kuruş.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, İnci Magazin gazetesi Engin Cezzar ve Gülriz Sururi kapaklı.  5. Ağustos. 1970

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Koleksiyon Ürün, İnci Magazin gazetesi Engin Cezzar ve Gülriz Sururi kapaklı. 5. Ağustos. 1970

    TLSatıldı
  • Giray Han dönemi Kırım kentinde bir mahalle, bakkal, alışveriş eden insanlar. 1880'lerin orijinal fotoğrafıdır. 18x24 cm.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Giray Han dönemi Kırım kentinde bir mahalle, bakkal, alışveriş eden insanlar. 1880'lerin orijinal fotoğrafıdır. 18x24 cm.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, İstanbul Boğazı'nda yelkenli kapaklı  "7 Gün" dergisi.  1930'lar. 10 kuruş.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Koleksiyon Ürün, İstanbul Boğazı'nda yelkenli kapaklı "7 Gün" dergisi. 1930'lar. 10 kuruş.

    TLSatıldı
  • İPRAŞ Tokar tesisleri yapım aşamasında. Foto Atmaca İzmit kaşeli. 18x24 cm.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    İPRAŞ Tokar tesisleri yapım aşamasında. Foto Atmaca İzmit kaşeli. 18x24 cm.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Birinci Sınıf Hayat bilgisi dergisi. "Vücudumuz Hastalıklar" temalı.  1950'ler. 10 Kuruş.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Koleksiyon Ürün, Birinci Sınıf Hayat bilgisi dergisi. "Vücudumuz Hastalıklar" temalı. 1950'ler. 10 Kuruş.

    TLSatıldı
  • "Kandilli'den" 1985. Ara Güler. Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı özel baskı. 13x19 cm.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    "Kandilli'den" 1985. Ara Güler. Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı özel baskı. 13x19 cm.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Balıkesir. Haftalık gazete.  19 Mayıs 1930 nüshası.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Koleksiyon Ürün, Balıkesir. Haftalık gazete. 19 Mayıs 1930 nüshası.

    TLSatıldı
  • 20. yüzyıl başında Osmanlı dönemi basılmış broşürden çıkma Samsun panoraması. 15x45 cm.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    20. yüzyıl başında Osmanlı dönemi basılmış broşürden çıkma Samsun panoraması. 15x45 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca kitap. Orijinal cildinde.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Osmanlıca kitap. Orijinal cildinde.

    TLSatıldı
  • Hisse senedi. Compagnie Industrielle du Levant. Smyrne. Fransızca-Osmanlıca iki dilde.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Hisse senedi. Compagnie Industrielle du Levant. Smyrne. Fransızca-Osmanlıca iki dilde.

    TLSatıldı
  • Elhamra Milli Kütüphane Sineması el ilanı. Fiskal pullu. Telefon 4 haneli.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Elhamra Milli Kütüphane Sineması el ilanı. Fiskal pullu. Telefon 4 haneli.

    TLSatıldı
  • Lot. 1980'lerde ülkemizi ziyaret eden bir Macar'ın Bergama fotoğrafları. 14 adet.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Lot. 1980'lerde ülkemizi ziyaret eden bir Macar'ın Bergama fotoğrafları. 14 adet.

    TLSatıldı
  • Ünlü ressam Picasso'nun "Kadınlar" temalı resimleriyle oluşturulmuş  albüm. Üç adet 1979 baskısı. 30x40 cm.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Ünlü ressam Picasso'nun "Kadınlar" temalı resimleriyle oluşturulmuş albüm. Üç adet 1979 baskısı. 30x40 cm.

    TLSatıldı
  • El yapımı kağıda çizilmiş Poseidon resmi. 40x54 cm.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    El yapımı kağıda çizilmiş Poseidon resmi. 40x54 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tütün Kağıdı Kamer Tütün Etiketi, 5 Adet Etiket

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Osmanlı Tütün Kağıdı Kamer Tütün Etiketi, 5 Adet Etiket

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tütün Kağıdı Jön Türk Kağıdı Etiketi, 5 Adet Etiket

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Osmanlı Tütün Kağıdı Jön Türk Kağıdı Etiketi, 5 Adet Etiket

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tütün Kağıdı Edirne Yadigârı Kağıdı Etiketi, 5 Adet Etiket

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Osmanlı Tütün Kağıdı Edirne Yadigârı Kağıdı Etiketi, 5 Adet Etiket

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tütün Kağıdı Varakül Revac Kağıdı Etiketi, 5 Adet Etiket (Adolph Rabat - Halep)

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Osmanlı Tütün Kağıdı Varakül Revac Kağıdı Etiketi, 5 Adet Etiket (Adolph Rabat - Halep)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tütün Kağıdı Cumhuriyet Kağıdı Etiketi

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Osmanlı Tütün Kağıdı Cumhuriyet Kağıdı Etiketi

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tütün Kağıdı Trabzon Kağıdı Etiketi

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Osmanlı Tütün Kağıdı Trabzon Kağıdı Etiketi

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tütün Kağıdı Lotu, 8 Adet -Kamer, Jön Türk Kağıdı, Edirne Yadigârı, Cumhuriyet, Yunan Bayraklı, Varakül Keşad, Çifte Horoz

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Osmanlı Tütün Kağıdı Lotu, 8 Adet -Kamer, Jön Türk Kağıdı, Edirne Yadigârı, Cumhuriyet, Yunan Bayraklı, Varakül Keşad, Çifte Horoz

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Hicaz Demiryolu Soğuk Damgalı Ciltli Doküman, Aşar Pusulası

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Osmanlıca Hicaz Demiryolu Soğuk Damgalı Ciltli Doküman, Aşar Pusulası

    TLSatıldı
  • Osmanlı Hilali Ahmer Cemiyeti Makbuzu, No 0170685, Matbaa-i Ahmed İhsan

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Osmanlı Hilali Ahmer Cemiyeti Makbuzu, No 0170685, Matbaa-i Ahmed İhsan

    TLSatıldı
  • Osmanlı Hilali Ahmer Cemiyeti Makbuzu, No 0123968, Matbaa-i Ahmed İhsan

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Osmanlı Hilali Ahmer Cemiyeti Makbuzu, No 0123968, Matbaa-i Ahmed İhsan

    TLSatıldı
  • Osmanlı Hilali Ahmer Cemiyeti Makbuzu, No 0198386, Matbaa-i Ahmed İhsan

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Osmanlı Hilali Ahmer Cemiyeti Makbuzu, No 0198386, Matbaa-i Ahmed İhsan

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Tamamı Osmanlıca Yazılı Not Defteri, İçerisinde Muhtelif Formüler ve Çizimler Mevcuttur.-Ciltli 5 forma, Tek forması Kopuktur.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Eğitim Tarihi, Tamamı Osmanlıca Yazılı Not Defteri, İçerisinde Muhtelif Formüler ve Çizimler Mevcuttur.-Ciltli 5 forma, Tek forması Kopuktur.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Devri Matbu Divan, 300 s. Kağıt cilt Kenarları Yıpranmıştır.-17 x 11 cm.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Osmanlı Devri Matbu Divan, 300 s. Kağıt cilt Kenarları Yıpranmıştır.-17 x 11 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Mudanya Görünümü-Edt. MJC 34

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Osmanlı Dönemi Mudanya Görünümü-Edt. MJC 34

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Filistin, Tiberia Gölünde Bir Kale ve Genel Görünümü-Edt. Dimitri Tarazi  36

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Osmanlı Dönemi, Filistin, Tiberia Gölünde Bir Kale ve Genel Görünümü-Edt. Dimitri Tarazi 36

    TLSatıldı
  • Filistin, Jaffa Eski Şehri Genel Görünümü, Sosyal Yaşam

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Filistin, Jaffa Eski Şehri Genel Görünümü, Sosyal Yaşam

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Constantinople Kumkapı'da Poz Veren Çocuklar-Edt. MJC 326

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Osmanlı Dönemi, Constantinople Kumkapı'da Poz Veren Çocuklar-Edt. MJC 326

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Filistin Hayfa Limanıu, Carmel Dağı'nın Denizden  Görünümü

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Osmanlı Dönemi, Filistin Hayfa Limanıu, Carmel Dağı'nın Denizden Görünümü

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Edirne, Üç Şerefeli Camii ve Su Terazisi,  Kabartmalı Kart-Yahudi Editör Isaac J. Canetti.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Osmanlı Dönemi, Edirne, Üç Şerefeli Camii ve Su Terazisi, Kabartmalı Kart-Yahudi Editör Isaac J. Canetti.

    TLSatıldı
  • İstanbul'da Haydarpaşa Tren İstasyonunun Denizden Görünümü

    Lot No: 150

    Lot: 150

    İstanbul'da Haydarpaşa Tren İstasyonunun Denizden Görünümü

    TLSatıldı
  • İstanbul, Büyükada Vapur İskelesi ve  Büyükada Sahilinin Henüz Doldurulmamış Hali

    Lot No: 151

    Lot: 151

    İstanbul, Büyükada Vapur İskelesi ve Büyükada Sahilinin Henüz Doldurulmamış Hali

    TLSatıldı
  • İstanbul, Moda İskelesi

    Lot No: 152

    Lot: 152

    İstanbul, Moda İskelesi

    TLSatıldı
  • İstanbul Beyazıt Camii, Elektrikli Tramvay

    Lot No: 153

    Lot: 153

    İstanbul Beyazıt Camii, Elektrikli Tramvay

    TLSatıldı
  • İstanbul Sultanahmet Camii

    Lot No: 154

    Lot: 154

    İstanbul Sultanahmet Camii

    TLSatıldı
  • İstanbul Beyazıt Meydanı, Sosyal Yaşam,  Arkası Filibe ve İstanbul Damgalı

    Lot No: 155

    Lot: 155

    İstanbul Beyazıt Meydanı, Sosyal Yaşam, Arkası Filibe ve İstanbul Damgalı

    TLSatıldı
  • Constantinople Osmanlı Dönemi Tarabya Koyu-Edt. MJC 366

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Constantinople Osmanlı Dönemi Tarabya Koyu-Edt. MJC 366

    TLSatıldı
  • Altan Erbulak 1988 Tarihli Karikatürü, Futbol Temalı-29 x 18 cm.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Altan Erbulak 1988 Tarihli Karikatürü, Futbol Temalı-29 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • Altan Erbulak 1988 Tarihli Karikatürü, Futbol Temalı-30 x 21 cm.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Altan Erbulak 1988 Tarihli Karikatürü, Futbol Temalı-30 x 21 cm.

    TLSatıldı
  • Altan Erbulak 1988 Tarihli Karikatürü, Futbolda Federasyon Başkanı Seçimi  Temalı-29 x 21 cm.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Altan Erbulak 1988 Tarihli Karikatürü, Futbolda Federasyon Başkanı Seçimi Temalı-29 x 21 cm.

    TLSatıldı
  • Altan Erbulak 1988 Tarihli Karikatürü, Futbol Temalı-30 x 21 cm.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Altan Erbulak 1988 Tarihli Karikatürü, Futbol Temalı-30 x 21 cm.

    TLSatıldı
  • Altan Erbulak 1988 Tarihli Karikatürü, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Erdenay Oflaz  Temalı-30 x 21 cm.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Altan Erbulak 1988 Tarihli Karikatürü, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Erdenay Oflaz Temalı-30 x 21 cm.

    TLSatıldı
  • 1838, Çelik Baskı, S/B, Eyüp Sultan Camii Avlusu ve Müslümanlardan Bir Görünüm, W.H. Bartlett, J. Carter -22 x 29 cm.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    1838, Çelik Baskı, S/B, Eyüp Sultan Camii Avlusu ve Müslümanlardan Bir Görünüm, W.H. Bartlett, J. Carter -22 x 29 cm.

    TLSatıldı
  • 1876 Tarihli L'Illustrazione Italiana Gazetesinden, 3 Aralık 1876 Tarihli "İstanbul'da Bir Şadırvan" Gravürü. Arka Yüzünde Meşhur Yazar Eduardo de Amicis'in Roma Şehri Hakkında Yazısı Mevcuttur.-27 x 36 cm.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    1876 Tarihli L'Illustrazione Italiana Gazetesinden, 3 Aralık 1876 Tarihli "İstanbul'da Bir Şadırvan" Gravürü. Arka Yüzünde Meşhur Yazar Eduardo de Amicis'in Roma Şehri Hakkında Yazısı Mevcuttur.-27 x 36 cm.

    TLSatıldı
  • Bez Üzeri İzmir ve Çevresi Haritası, Hata Genel Direktörlüğü 1936 Tarihli, İkinci Baskısı-55 x 65 cm.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Bez Üzeri İzmir ve Çevresi Haritası, Hata Genel Direktörlüğü 1936 Tarihli, İkinci Baskısı-55 x 65 cm.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, L'Univers Illustre Gazetesi, 9 Mart 1878 Tarihli Sayısı, 21. yıl. Türk-Rus Harbinde Bulgaristan'da Türk Esirlerden Bir Görünüş ve Yeşilköy (Aya Stephano)'da Barış Yapılması Haberli  Sayısı

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Koleksiyon Ürün, L'Univers Illustre Gazetesi, 9 Mart 1878 Tarihli Sayısı, 21. yıl. Türk-Rus Harbinde Bulgaristan'da Türk Esirlerden Bir Görünüş ve Yeşilköy (Aya Stephano)'da Barış Yapılması Haberli Sayısı

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, L'Univers Illustre Gazetesi, 10 Kasım 1877 Tarihli Sayısı, 20. Yıl, Türk-Rus Harbinde Çerkeslerin Plevne'de At Üzerinde Savaşmaları Görselleri

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Koleksiyon Ürün, L'Univers Illustre Gazetesi, 10 Kasım 1877 Tarihli Sayısı, 20. Yıl, Türk-Rus Harbinde Çerkeslerin Plevne'de At Üzerinde Savaşmaları Görselleri

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, L'Univers Illustre Gazetesi, 27 Ekim 1877 Tarihli Sayısı, 20. yıl, Türk- Rus Harbi, Süleyman Paşanın Askerlerinin Rasgard Şehrinden Geri Çekilmesi, Bulgar Köylülerin Askerleri Görünce Kaçışları, Arka Kapakta Balkanlarda Bir Türk Askeri Karakolu

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Koleksiyon Ürün, L'Univers Illustre Gazetesi, 27 Ekim 1877 Tarihli Sayısı, 20. yıl, Türk- Rus Harbi, Süleyman Paşanın Askerlerinin Rasgard Şehrinden Geri Çekilmesi, Bulgar Köylülerin Askerleri Görünce Kaçışları, Arka Kapakta Balkanlarda Bir Türk Askeri Karakolu

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, L'Illustration Journal Universel, 28 Ekim 1865 Tarihli, 23. Yıl, Galata Köprüsü Görselli,

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Koleksiyon Ürün, L'Illustration Journal Universel, 28 Ekim 1865 Tarihli, 23. Yıl, Galata Köprüsü Görselli,

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, L'Illustration Journal Universel, 28 Kasım 1863 Tarihli, 21. Yıl, Kağıthane'de Askeri Kamp (kışla) Görselli

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Koleksiyon Ürün, L'Illustration Journal Universel, 28 Kasım 1863 Tarihli, 21. Yıl, Kağıthane'de Askeri Kamp (kışla) Görselli

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, L'Illustration Journal Universel, 27 Şubat 1869 Tarihli, 27. Yıl, Sadık Efendi'nin İstanbul Yollarına Çıkması Görselli

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Koleksiyon Ürün, L'Illustration Journal Universel, 27 Şubat 1869 Tarihli, 27. Yıl, Sadık Efendi'nin İstanbul Yollarına Çıkması Görselli

    TLSatıldı
  • Ş[EREF] BİGALI-Kağıt Üzeri 
1979
Paspartu Üzerine Yapışık
14 x 20 cm.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Ş[EREF] BİGALI-Kağıt Üzeri 1979 Paspartu Üzerine Yapışık 14 x 20 cm.

    TLSatıldı
  • FİKRET ÖZTÜRK-Karton Üzeri Yağlıboya
29 x 20 cm.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    FİKRET ÖZTÜRK-Karton Üzeri Yağlıboya 29 x 20 cm.

    TLSatıldı
  • Dut Ağacı Yaprağı Üzerine Hat Yazı, Allah, Kelime-i Tevhit

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Dut Ağacı Yaprağı Üzerine Hat Yazı, Allah, Kelime-i Tevhit

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Altın Varaklı,  Kiremit Üzeri Levha Görselli, Allah, Muhammed, Ali, Fatıma, Hasan, Hüseyin, 16 Rebiülahir 1996 Tarihli-28 x 28 cm.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Kağıt Üzeri Altın Varaklı, Kiremit Üzeri Levha Görselli, Allah, Muhammed, Ali, Fatıma, Hasan, Hüseyin, 16 Rebiülahir 1996 Tarihli-28 x 28 cm.

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Altın Varaklı,  Duvar Üzeri Çizim Görselli,  18 Muharrem 1393 Tarihli-Ey Kalpleri Çeviren
يا مقلب القلوب و الأبصار
28 x 28 cm.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Kağıt Üzeri Altın Varaklı, Duvar Üzeri Çizim Görselli, 18 Muharrem 1393 Tarihli-Ey Kalpleri Çeviren يا مقلب القلوب و الأبصار 28 x 28 cm.

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Altın Varaklı-Hayr ilim beşer
خير علم البشر
42 x 16 cm.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Kağıt Üzeri Altın Varaklı-Hayr ilim beşer خير علم البشر 42 x 16 cm.

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Altın Varaklı-42 x 16 cm.

الا بذكر الله تطمئن القلوب

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Kağıt Üzeri Altın Varaklı-42 x 16 cm. الا بذكر الله تطمئن القلوب

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Altın Varaklı-Selamün aleyküm ey gurbetteki gurbetçi
السلام عليكم يا غريب الغربة
42 x 16 cm.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Kağıt Üzeri Altın Varaklı-Selamün aleyküm ey gurbetteki gurbetçi السلام عليكم يا غريب الغربة 42 x 16 cm.

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Altın Varaklı, Duvar Üzeri Çizim Görselli,  23 Ramazan 1392 Tarihli-Fatımattü Zehra
23 x 23 cm.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Kağıt Üzeri Altın Varaklı, Duvar Üzeri Çizim Görselli, 23 Ramazan 1392 Tarihli-Fatımattü Zehra 23 x 23 cm.

    TLSatıldı
  • Kağıt Üzeri Altın Varaklı

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Kağıt Üzeri Altın Varaklı

    TLSatıldı
  • Çanakkale Seddülbahir Fransız Askeri Kampı-Edt. ELD

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Çanakkale Seddülbahir Fransız Askeri Kampı-Edt. ELD

    TLSatıldı
  • Ankara Kalesi İçi

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Ankara Kalesi İçi

    TLSatıldı
  • Ankara Çankaya Köşkü

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Ankara Çankaya Köşkü

    TLSatıldı
  • İzmir Türk Ocağı-Foto Cemal

    Lot No: 184

    Lot: 184

    İzmir Türk Ocağı-Foto Cemal

    TLSatıldı
  • Selanik st. George Kilisesi-Edt. D. Sonides

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Selanik st. George Kilisesi-Edt. D. Sonides

    TLSatıldı
  • Çanakkale Kalesi

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Çanakkale Kalesi

    TLSatıldı
  • Constantinople Kapaklı Çarşı Esnafı, 1901 Tarihli Kart

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Constantinople Kapaklı Çarşı Esnafı, 1901 Tarihli Kart

    TLSatıldı
  • Meslek Seyyar Berberi-Edt. Bon Marché 224

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Meslek Seyyar Berberi-Edt. Bon Marché 224

    TLSatıldı
  • Türk Kadınları, Parçalı Kart

    Lot No: 189

    Lot: 189

    Türk Kadınları, Parçalı Kart

    TLSatıldı
  • Constantinople Büyük Hendek sokak, Galata Kulesi-Edt. Bon Marché 122

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Constantinople Büyük Hendek sokak, Galata Kulesi-Edt. Bon Marché 122

    TLSatıldı
  • Constantinople Tarabya Tokatlian Oteli-Edt. MJC 384

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Constantinople Tarabya Tokatlian Oteli-Edt. MJC 384

    TLSatıldı
  • Constantinople Prinkipo, Büyükada Calypso Oteli ve civarı

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Constantinople Prinkipo, Büyükada Calypso Oteli ve civarı

    TLSatıldı
  • İstanbul Taksim Meydanı, Cumhuriyet Abidesi

    Lot No: 193

    Lot: 193

    İstanbul Taksim Meydanı, Cumhuriyet Abidesi

    TLSatıldı
  • Şık Giyimli Kadın Kartı-Edt. MB (Moise Baruch)

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Şık Giyimli Kadın Kartı-Edt. MB (Moise Baruch)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Süvariler

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Osmanlı Süvariler

    TLSatıldı
  • Meslek, Tavuk Satıcıları

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Meslek, Tavuk Satıcıları

    TLSatıldı
  • Beyazıt Camii Minberi

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Beyazıt Camii Minberi

    TLSatıldı
  • Beyazıt Camii Kapısı

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Beyazıt Camii Kapısı

    TLSatıldı
  • Meslek, Süpürgeci

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Meslek, Süpürgeci

    TLSatıldı
  • bohem Kadınları

    Lot No: 200

    Lot: 200

    bohem Kadınları

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, HEY Batı Müziği Şarkı Sözü Dergisi, 1 Ocak 1972 Tarihli Sayı 4, 100 Kuruş-Ajda Pekkan, Tome Jones, Doors, Aretha Franklin, Cem Karaca.
Nesrin sipahi Posterli

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Koleksiyon Ürün, HEY Batı Müziği Şarkı Sözü Dergisi, 1 Ocak 1972 Tarihli Sayı 4, 100 Kuruş-Ajda Pekkan, Tome Jones, Doors, Aretha Franklin, Cem Karaca. Nesrin sipahi Posterli

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, HEY Batı Müziği Şarkı Sözü Dergisi, 1 Şubat 1972 Tarihli Sayı 5, 100 Kuruş-Barış Manço, Moğollar, Cher, Elvis Presley, Erol Büyükburç, Ajda Pekkan.
Tom Jones - Fifth Dimension Posterli

    Lot No: 202

    Lot: 202

    Koleksiyon Ürün, HEY Batı Müziği Şarkı Sözü Dergisi, 1 Şubat 1972 Tarihli Sayı 5, 100 Kuruş-Barış Manço, Moğollar, Cher, Elvis Presley, Erol Büyükburç, Ajda Pekkan. Tom Jones - Fifth Dimension Posterli

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, HEY Batı Müziği Şarkı Sözü Dergisi, 1 Mart 1972 Tarihli Sayı 6, 100 Kuruş-Kâmuran Akkor, Mireille Mathieu, Cem Karaca, Erol evgin, Aretha Franklin, Charles Aznavour
Hür-El Posterli

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Koleksiyon Ürün, HEY Batı Müziği Şarkı Sözü Dergisi, 1 Mart 1972 Tarihli Sayı 6, 100 Kuruş-Kâmuran Akkor, Mireille Mathieu, Cem Karaca, Erol evgin, Aretha Franklin, Charles Aznavour Hür-El Posterli

    TLSatıldı
  • Almanya 1975 Tarihli 24 Adet İlk Gün Zarfı Pullarını Tanıtır Doküman-Erttagsblatt

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Almanya 1975 Tarihli 24 Adet İlk Gün Zarfı Pullarını Tanıtır Doküman-Erttagsblatt

    TLSatıldı
  • G. Carl Gröne Fotoğrafhanesi, Kaiserberg, Oyuncaklı Çocuk-10 x 15 cm.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    G. Carl Gröne Fotoğrafhanesi, Kaiserberg, Oyuncaklı Çocuk-10 x 15 cm.

    TLSatıldı
  • G. Carl Gröne Fotoğrafhanesi, Kaiserberg, Stüdyoda Poz Veren Çocuk-10 x 15 cm.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    G. Carl Gröne Fotoğrafhanesi, Kaiserberg, Stüdyoda Poz Veren Çocuk-10 x 15 cm.

    TLSatıldı
  • Ferd Becker Fotoğrafhanesi Friedland, Stüdyoda Poz Veren Çift

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Ferd Becker Fotoğrafhanesi Friedland, Stüdyoda Poz Veren Çift

    TLSatıldı
  • Hollanda Thorn Kaşeli, I. Dünya Savaşı Sırasında Poz Veren Alman Miğferli Askerleri, 1916

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Hollanda Thorn Kaşeli, I. Dünya Savaşı Sırasında Poz Veren Alman Miğferli Askerleri, 1916

    TLSatıldı
  • Subay Wilhelm Friedrich Hass ve Minna August'a ait Evlilik Sertifikası, Aile Kütüğü, 1940 Tarihli, Nazi Kartal damgalı

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Subay Wilhelm Friedrich Hass ve Minna August'a ait Evlilik Sertifikası, Aile Kütüğü, 1940 Tarihli, Nazi Kartal damgalı

    TLSatıldı
  • Subay Anton August Mella ve Emma August'un Evlilik Cüzdanı, Evlilik Sertifikası, Aile Kütüğü, 1936 Tarihli, Nazi Kartal damgalı, Çocukları ile ilgili bilgi İçerir.

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Subay Anton August Mella ve Emma August'un Evlilik Cüzdanı, Evlilik Sertifikası, Aile Kütüğü, 1936 Tarihli, Nazi Kartal damgalı, Çocukları ile ilgili bilgi İçerir.

    TLSatıldı
  • Ordudaki Maden İşletmesinin 28 Eylül 1929 yılında Başlaması Sebebiyle "Compagnie General de Mines & Electro-metallurgie" Paris Şirketine Gönderilen 3 Sayfalık Belge Sureti

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Ordudaki Maden İşletmesinin 28 Eylül 1929 yılında Başlaması Sebebiyle "Compagnie General de Mines & Electro-metallurgie" Paris Şirketine Gönderilen 3 Sayfalık Belge Sureti

    TLSatıldı
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Fatsa'daki Maden Ocağına Aşağıda Adı Geçen Eşyaların  Depolanması hususundaki Önü Yüzü Türkçe- Arka yüzü Fransızca  1930 4 Adet Belgeler

    Lot No: 212

    Lot: 212

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Fatsa'daki Maden Ocağına Aşağıda Adı Geçen Eşyaların Depolanması hususundaki Önü Yüzü Türkçe- Arka yüzü Fransızca 1930 4 Adet Belgeler

    TLSatıldı
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Şubat-Mart-Nisan aylarına ait Carminatiler Tarafından G.Richoux'ya Gönderilmiş 3 Adet Petrol Konusundaki Olumsuzluklardan Bahseden 1931 Tarihli 3 Adet Belge Suret Lotu

    Lot No: 213

    Lot: 213

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Şubat-Mart-Nisan aylarına ait Carminatiler Tarafından G.Richoux'ya Gönderilmiş 3 Adet Petrol Konusundaki Olumsuzluklardan Bahseden 1931 Tarihli 3 Adet Belge Suret Lotu

    TLSatıldı
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Gebze'deki Civa Yatakları Konulu 3 Sayfalık 1929 Raporu

    Lot No: 214

    Lot: 214

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Gebze'deki Civa Yatakları Konulu 3 Sayfalık 1929 Raporu

    TLSatıldı
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Kocaeli Vilayeti Gebze Kazası Civa Yatakları Ruhsatı Konulu 1929 2 Sayfalık Dilekçe

    Lot No: 215

    Lot: 215

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Kocaeli Vilayeti Gebze Kazası Civa Yatakları Ruhsatı Konulu 1929 2 Sayfalık Dilekçe

    TLSatıldı
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Maurice Raux'a Gönderilmiş İş Bankasının Aldığı Kararlardan Memnunluğunu Amerikalılardan Olumlu Yanıt Konulu 1931 3 Adet Belge suretleri Lotu

    Lot No: 216

    Lot: 216

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Maurice Raux'a Gönderilmiş İş Bankasının Aldığı Kararlardan Memnunluğunu Amerikalılardan Olumlu Yanıt Konulu 1931 3 Adet Belge suretleri Lotu

    TLSatıldı
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Giresun Valiliği Tarafından Ordu'daki Madenleri ruhsatı Konulu 1930 Tarihli Tescil Sureti

    Lot No: 217

    Lot: 217

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Giresun Valiliği Tarafından Ordu'daki Madenleri ruhsatı Konulu 1930 Tarihli Tescil Sureti

    TLSatıldı
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, J. P. Carminati Antetli Gebze Madenleri Sorumlusu Kamil Beyefendi'ye 1932 Tarihinde Gönderilmiş Ruhsatnameler Konulu Belge sureti

    Lot No: 218

    Lot: 218

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, J. P. Carminati Antetli Gebze Madenleri Sorumlusu Kamil Beyefendi'ye 1932 Tarihinde Gönderilmiş Ruhsatnameler Konulu Belge sureti

    TLSatıldı
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Fransız Levant Şirketi Sorunlusu Devies Tarafından  Ankara Ticaret Bakanlığına Gönderilmiş, İstanbul'daki Acentanın feshedilmesi, İzmir Temsilciliğinin Kaldırılmasına Gerek Olmadığı Konulu Doküman sureti

    Lot No: 219

    Lot: 219

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Fransız Levant Şirketi Sorunlusu Devies Tarafından Ankara Ticaret Bakanlığına Gönderilmiş, İstanbul'daki Acentanın feshedilmesi, İzmir Temsilciliğinin Kaldırılmasına Gerek Olmadığı Konulu Doküman sureti

    TLSatıldı
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Ereğli Trabzon İnebolu Amasra Antalya Samsun Mersin Zonguldak ve Haydarpaşa siloları ile İzmir Van Antalya Silifke Amasra Sinop Giresun Demiryolu Hat Yapımı İşi Konulu 1945 Belge Suret

    Lot No: 220

    Lot: 220

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Ereğli Trabzon İnebolu Amasra Antalya Samsun Mersin Zonguldak ve Haydarpaşa siloları ile İzmir Van Antalya Silifke Amasra Sinop Giresun Demiryolu Hat Yapımı İşi Konulu 1945 Belge Suret

    TLSatıldı
  • Meşhur, Sinema, Müzik Sadri Alışık, Ajda Pekkan, Erol Taş

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Meşhur, Sinema, Müzik Sadri Alışık, Ajda Pekkan, Erol Taş

    TLSatıldı
  • Meşhur, Sinema, Müzik Sadri Alışık, Ajda Pekkan

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Meşhur, Sinema, Müzik Sadri Alışık, Ajda Pekkan

    TLSatıldı
  • İstanbul Karaköy Deniz İskelesinde Yolcu Getiren Yolcu Gemisi, Sosyal Yaşam

    Lot No: 223

    Lot: 223

    İstanbul Karaköy Deniz İskelesinde Yolcu Getiren Yolcu Gemisi, Sosyal Yaşam

    TLSatıldı
  • Tiyatro, Şehir Tiyatrosu Temsil Sonrası Rol alanlar, Rejisör Vasfi Zobu, Oyuncular: Saltuk Kaplangı, Birsen Kaplangı, Nilgün Kasapbaşoğlu-18 x 24 cm.

    Lot No: 224

    Lot: 224

    Tiyatro, Şehir Tiyatrosu Temsil Sonrası Rol alanlar, Rejisör Vasfi Zobu, Oyuncular: Saltuk Kaplangı, Birsen Kaplangı, Nilgün Kasapbaşoğlu-18 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • Sinema, Engin Çağlar, İmzalı ve İthaflı

    Lot No: 225

    Lot: 225

    Sinema, Engin Çağlar, İmzalı ve İthaflı

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, 9 Adet Askeri Manevralardan Muhtelif Kareler

    Lot No: 226

    Lot: 226

    Askeri Tarih, 9 Adet Askeri Manevralardan Muhtelif Kareler

    TLSatıldı
  • Meslek, Türk Kahvehanesi-Edt. Bon Marché 201

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Meslek, Türk Kahvehanesi-Edt. Bon Marché 201

    TLSatıldı
  • Beyazıt Camii avlusunda Kitap Okuyan Yaşlılar-Edt. Bon Marché 240
Zamanında Ramazan Sergisinin Yapıldığı Mahaldir.

    Lot No: 228

    Lot: 228

    Beyazıt Camii avlusunda Kitap Okuyan Yaşlılar-Edt. Bon Marché 240 Zamanında Ramazan Sergisinin Yapıldığı Mahaldir.

    TLSatıldı
  • Konya Parçalı

    Lot No: 229

    Lot: 229

    Konya Parçalı

    TLSatıldı
  • İstanbul Büyükada Nizam, Dil Burnu-Edt. Bon Marché 221

    Lot No: 230

    Lot: 230

    İstanbul Büyükada Nizam, Dil Burnu-Edt. Bon Marché 221

    TLSatıldı
  • Constantinople Günbatımında Haliç'in Görünümü ve Denizde Seyreden Şirket-i Hayriye Vapurları-Edt. A. Zellich

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Constantinople Günbatımında Haliç'in Görünümü ve Denizde Seyreden Şirket-i Hayriye Vapurları-Edt. A. Zellich

    TLSatıldı
  • 3 Adet 1900'lü Yıllarda Mahmud Dönemi Osmanlı Saray Kostümleri, Taşbaskı-20 x 10,5 cm.
Osmanlı teşkilât ve kıyafet-i askeriyesi.= L'Organisation et les uniformes de L'Armee Ottomane

    Lot No: 232

    Lot: 232

    3 Adet 1900'lü Yıllarda Mahmud Dönemi Osmanlı Saray Kostümleri, Taşbaskı-20 x 10,5 cm. Osmanlı teşkilât ve kıyafet-i askeriyesi.= L'Organisation et les uniformes de L'Armee Ottomane

    TLSatıldı
  • 3 Adet 1900'lü Yıllarda Mahmud Dönemi Osmanlı Saray Kostümleri, Taşbaskı-20 x 10,5 cm.
Osmanlı teşkilât ve kıyafet-i askeriyesi.= L'Organisation et les uniformes de L'Armee Ottomane

    Lot No: 233

    Lot: 233

    3 Adet 1900'lü Yıllarda Mahmud Dönemi Osmanlı Saray Kostümleri, Taşbaskı-20 x 10,5 cm. Osmanlı teşkilât ve kıyafet-i askeriyesi.= L'Organisation et les uniformes de L'Armee Ottomane

    TLSatıldı
  • 3 Adet 1900'lü Yıllarda Mahmud Dönemi Osmanlı Saray Kostümleri, Taşbaskı-20 x 10,5 cm.
Osmanlı teşkilât ve kıyafet-i askeriyesi.= L'Organisation et les uniformes de L'Armee Ottomane

    Lot No: 234

    Lot: 234

    3 Adet 1900'lü Yıllarda Mahmud Dönemi Osmanlı Saray Kostümleri, Taşbaskı-20 x 10,5 cm. Osmanlı teşkilât ve kıyafet-i askeriyesi.= L'Organisation et les uniformes de L'Armee Ottomane

    TLSatıldı
  • 2 Adet 1900'lü Yıllarda Mahmud Dönemi Osmanlı Saray Kostümleri ve Gran Vezir, Taşbaskı-20 x 10,5 cm.
Osmanlı teşkilât ve kıyafet-i askeriyesi.= L'Organisation et les uniformes de L'Armee Ottomane

    Lot No: 235

    Lot: 235

    2 Adet 1900'lü Yıllarda Mahmud Dönemi Osmanlı Saray Kostümleri ve Gran Vezir, Taşbaskı-20 x 10,5 cm. Osmanlı teşkilât ve kıyafet-i askeriyesi.= L'Organisation et les uniformes de L'Armee Ottomane

    TLSatıldı
  • Sinema, Göksel Arsoy, İmzalı İthaflı

    Lot No: 236

    Lot: 236

    Sinema, Göksel Arsoy, İmzalı İthaflı

    TLSatıldı
  • Phebus Fotoğrafhanesi Stüdyoda Osmanlı Fesli Gözlüklü 2 Tip

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Phebus Fotoğrafhanesi Stüdyoda Osmanlı Fesli Gözlüklü 2 Tip

    TLSatıldı
  • 3 Adet Mersin

    Lot No: 238

    Lot: 238

    3 Adet Mersin

    TLSatıldı
  • 3 Adet Sanatsal Nü Yağlıboya Tablo

    Lot No: 239

    Lot: 239

    3 Adet Sanatsal Nü Yağlıboya Tablo

    TLSatıldı
  • Ankara'da 29 Temmuz 1341 (1925) Tarihli Çekilen Fotoğraf-13 x 18 cm.

    Lot No: 240

    Lot: 240

    Ankara'da 29 Temmuz 1341 (1925) Tarihli Çekilen Fotoğraf-13 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca İmzalı Talebe Resim Defteri, 8 Adet Desen İhtiva Eder

    Lot No: 241

    Lot: 241

    Osmanlıca İmzalı Talebe Resim Defteri, 8 Adet Desen İhtiva Eder

    TLSatıldı
  • Katlanır Osmanlıca Bez Harita, İstanbul İki Telli Mahmut bey 1337 (1911) Tarihli, 1:25.000-50 x 65 cm.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    Katlanır Osmanlıca Bez Harita, İstanbul İki Telli Mahmut bey 1337 (1911) Tarihli, 1:25.000-50 x 65 cm.

    TLSatıldı
  • TC İstanbul İli Büyükdere Bahçe Kültürleri İstasyonu 1949, 92 s.

    Lot No: 243

    Lot: 243

    TC İstanbul İli Büyükdere Bahçe Kültürleri İstasyonu 1949, 92 s.

    TLSatıldı
  • Tiyatro Konya Lisesinde Sergilenen 1946 Cimri Oyununun Özel Kabin Fotoğrafı, El Yazılı-18 x 24 cm.

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Tiyatro Konya Lisesinde Sergilenen 1946 Cimri Oyununun Özel Kabin Fotoğrafı, El Yazılı-18 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • Tiyatro Konya Lisesinde Sergilenen 1946 Cimri Oyununun Eserini Sahneye Koyanlar Özel Kabin Fotoğrafı, El Yazılı, Foto Turan-18 x 24 cm.

    Lot No: 245

    Lot: 245

    Tiyatro Konya Lisesinde Sergilenen 1946 Cimri Oyununun Eserini Sahneye Koyanlar Özel Kabin Fotoğrafı, El Yazılı, Foto Turan-18 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • Tiyatro Konya Lisesinde Sergilenen 1946 Cimri Oyunundan 5 Adet Seçki Fotoğrafı, El Yazılı, Foto Turan

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Tiyatro Konya Lisesinde Sergilenen 1946 Cimri Oyunundan 5 Adet Seçki Fotoğrafı, El Yazılı, Foto Turan

    TLSatıldı
  • Çelik Baskı, S/B, 1838, Thomas Allom, Balıklı Rum Hastanesi İçi

    Lot No: 247

    Lot: 247

    Çelik Baskı, S/B, 1838, Thomas Allom, Balıklı Rum Hastanesi İçi

    TLSatıldı
  • Çelik Baskı, S/B, 1838, Thomas Allom, H. Griffith, Kudüs Kutsal Kabir Kilisesi

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Çelik Baskı, S/B, 1838, Thomas Allom, H. Griffith, Kudüs Kutsal Kabir Kilisesi

    TLSatıldı
  • Çelik Baskı, S/B, 1838, W.H. Bartlett, Osmanlı Dönemi Şam Genel Görünümü

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Çelik Baskı, S/B, 1838, W.H. Bartlett, Osmanlı Dönemi Şam Genel Görünümü

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Pazar Aktüalite Sinema Tiyatro Dergisi, 1965 Tarihli, Kapak: Gülsüm Kamu

    Lot No: 250

    Lot: 250

    Koleksiyon Ürün, Pazar Aktüalite Sinema Tiyatro Dergisi, 1965 Tarihli, Kapak: Gülsüm Kamu

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Pazar Aktüalite Sinema Tiyatro Dergisi, 1966 Tarihli, Kapak: Sibel Göksel

    Lot No: 251

    Lot: 251

    Koleksiyon Ürün, Pazar Aktüalite Sinema Tiyatro Dergisi, 1966 Tarihli, Kapak: Sibel Göksel

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Fatma Girik Kapaklı Pazar Aktüalite Sinema Tiyatro Dergisi, 1966 Tarihli

    Lot No: 252

    Lot: 252

    Koleksiyon Ürün, Fatma Girik Kapaklı Pazar Aktüalite Sinema Tiyatro Dergisi, 1966 Tarihli

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Fatma Girik ve Neşe Karaböcek Kapaklı Pazar Mecmuası, 1971 Tarihli

    Lot No: 253

    Lot: 253

    Koleksiyon Ürün, Fatma Girik ve Neşe Karaböcek Kapaklı Pazar Mecmuası, 1971 Tarihli

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Plaj Güzelleri Dergisi Cennet Bahçesi Özel Sayısı

    Lot No: 254

    Lot: 254

    Koleksiyon Ürün, Plaj Güzelleri Dergisi Cennet Bahçesi Özel Sayısı

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Peri Haftalık Magazin, Sayı 17, 1962

    Lot No: 255

    Lot: 255

    Koleksiyon Ürün, Peri Haftalık Magazin, Sayı 17, 1962

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Sinema, Holivut Sinema Mecmuası, 1931 Tarihli, Sayı 11

    Lot No: 256

    Lot: 256

    Koleksiyon Ürün, Sinema, Holivut Sinema Mecmuası, 1931 Tarihli, Sayı 11

    TLSatıldı
  • 5 Adet Müntehabat Eski Türkçe Müzik Notası

    Lot No: 257

    Lot: 257

    5 Adet Müntehabat Eski Türkçe Müzik Notası

    TLSatıldı
  • 5 Adet Müntehabat Eski Türkçe Müzik Notası

    Lot No: 258

    Lot: 258

    5 Adet Müntehabat Eski Türkçe Müzik Notası

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi, Akdeniz Vapuru, 1929, Tüm Çalışanlarının İsimlerinin ve Mühürlerinin İmzalarının Yer aldığı Fiskal Pullu 4 Sayfalık  Doküman

    Lot No: 259

    Lot: 259

    Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi, Akdeniz Vapuru, 1929, Tüm Çalışanlarının İsimlerinin ve Mühürlerinin İmzalarının Yer aldığı Fiskal Pullu 4 Sayfalık Doküman

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi, Gülnihal Vapuru, 1929, Tüm Çalışanlarının İsimlerinin ve Mühürlerinin İmzalarının Yer aldığı Fiskal Pullu 4 Sayfalık  Doküman

    Lot No: 260

    Lot: 260

    Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi, Gülnihal Vapuru, 1929, Tüm Çalışanlarının İsimlerinin ve Mühürlerinin İmzalarının Yer aldığı Fiskal Pullu 4 Sayfalık Doküman

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi, Marmara Vapuru, 1929, Tüm Çalışanlarının İsimlerinin ve Mühürlerinin İmzalarının Yer aldığı Fiskal Pullu 4 Sayfalık  Doküman

    Lot No: 261

    Lot: 261

    Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi, Marmara Vapuru, 1929, Tüm Çalışanlarının İsimlerinin ve Mühürlerinin İmzalarının Yer aldığı Fiskal Pullu 4 Sayfalık Doküman

    TLSatıldı
  • Faşist Çocuklar İstanbul'da, 1940'lara Ait Özel Zarfında 2 Adet Fotoğraf-18 x 24 cm.

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Faşist Çocuklar İstanbul'da, 1940'lara Ait Özel Zarfında 2 Adet Fotoğraf-18 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • 3 Adet Moto Cross Yarışlarına Ait Fotoğraf Lotu, 1950'ler

    Lot No: 263

    Lot: 263

    3 Adet Moto Cross Yarışlarına Ait Fotoğraf Lotu, 1950'ler

    TLSatıldı
  • Masonik, Türkiye Büyük Mason Mahfili 2 Lisan Evrenin Ulu Mimarı Şerefine, Özgürlük, Eşitlik, Kardeşlik Diploma-30 x 42 cm.

    Lot No: 264

    Lot: 264

    Masonik, Türkiye Büyük Mason Mahfili 2 Lisan Evrenin Ulu Mimarı Şerefine, Özgürlük, Eşitlik, Kardeşlik Diploma-30 x 42 cm.

    TLSatıldı
  • Kabin Foto, Beyoğlu Foto Palas Paspartusunda İstanbul 1959 Zühtüpaşa Mektebi'nin Diplomalarını aldıkları Günde Öğretmenleriyle Diplomalarını Göstererek Çektirdikleri Hatıra-21 x 26 cm.

    Lot No: 265

    Lot: 265

    Kabin Foto, Beyoğlu Foto Palas Paspartusunda İstanbul 1959 Zühtüpaşa Mektebi'nin Diplomalarını aldıkları Günde Öğretmenleriyle Diplomalarını Göstererek Çektirdikleri Hatıra-21 x 26 cm.

    TLSatıldı
  • Güzel Sanatlar, Ressam Şadan Bezeyiş Terekesinden İçinde Şadan Bezeyiş'in Orijinal El Yazması Notlarının İmzalarının Bulunduğu Kalabalık Bir Lot

    Lot No: 266

    Lot: 266

    Güzel Sanatlar, Ressam Şadan Bezeyiş Terekesinden İçinde Şadan Bezeyiş'in Orijinal El Yazması Notlarının İmzalarının Bulunduğu Kalabalık Bir Lot

    TLSatıldı
  • Güzel Sanatlar, Ressam Şadan Bezeyiş Terekesinden İçinde Şadan Bezeyiş Islak İmzalarının Yer Aldığı Müzelik Bir Lot

    Lot No: 267

    Lot: 267

    Güzel Sanatlar, Ressam Şadan Bezeyiş Terekesinden İçinde Şadan Bezeyiş Islak İmzalarının Yer Aldığı Müzelik Bir Lot

    TLSatıldı
  • Kabin Foto, Foto L'Aigle Constantinople Kabartma Kartal Görselli Özel Paspartusunda Modern Giyimli Tip Portresi, Hafif Yorgun-26 x 17 cm.

    Lot No: 268

    Lot: 268

    Kabin Foto, Foto L'Aigle Constantinople Kabartma Kartal Görselli Özel Paspartusunda Modern Giyimli Tip Portresi, Hafif Yorgun-26 x 17 cm.

    TLSatıldı
  • Kabin Foto, Eğitim Tarihi, Foto Rekor Orijinal Paspartusunda 1936 Tarihli Bir Talebenin Tüm Arkadaşları ile Resim Hatırası, 11 Öğretmenin Yer Aldığı Bir Son Sınıf Hatırası-21 x 24 cm.

    Lot No: 269

    Lot: 269

    Kabin Foto, Eğitim Tarihi, Foto Rekor Orijinal Paspartusunda 1936 Tarihli Bir Talebenin Tüm Arkadaşları ile Resim Hatırası, 11 Öğretmenin Yer Aldığı Bir Son Sınıf Hatırası-21 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • Kabin Foto, Beyoğlu Foto Palas Kaşeli, 1950'li Yıllar, İlk Mektep Hatırası-20 x 26 cm.

    Lot No: 270

    Lot: 270

    Kabin Foto, Beyoğlu Foto Palas Kaşeli, 1950'li Yıllar, İlk Mektep Hatırası-20 x 26 cm.

    TLSatıldı
  • Kabin Foto, Türk Foto Evi Orijinal Paspartusunda R.C. Koro, "1.7.1937 İlkmektebi bitirdiğimizden dolayı bütün arkadaşlarımızla ve öğretmenlerimizle birbirimize bir hatıra kalmak ve unutmamak için bu resmi 31-5-1937 Pazartesi günü büyük bir sevinçle çıkardık" ibareli-24 x 27 cm.

    Lot No: 271

    Lot: 271

    Kabin Foto, Türk Foto Evi Orijinal Paspartusunda R.C. Koro, "1.7.1937 İlkmektebi bitirdiğimizden dolayı bütün arkadaşlarımızla ve öğretmenlerimizle birbirimize bir hatıra kalmak ve unutmamak için bu resmi 31-5-1937 Pazartesi günü büyük bir sevinçle çıkardık" ibareli-24 x 27 cm.

    TLSatıldı
  • Boğaziçi Anadolu Ciheti Bakkaliye Levazım Kooperatif Şirketi 25.000 Kuruş Hisse Senedi, 1333

    Lot No: 272

    Lot: 272

    Boğaziçi Anadolu Ciheti Bakkaliye Levazım Kooperatif Şirketi 25.000 Kuruş Hisse Senedi, 1333

    TLSatıldı
  • Meşhur, Zafer Tarık Tunaya Orijinal Çizimi, Desen

    Lot No: 273

    Lot: 273

    Meşhur, Zafer Tarık Tunaya Orijinal Çizimi, Desen

    TLSatıldı
  • Meşhur, Zafer Tarık Tunaya Orijinal Çizimi, Desen

    Lot No: 274

    Lot: 274

    Meşhur, Zafer Tarık Tunaya Orijinal Çizimi, Desen

    TLSatıldı
  • Meşhur, Zafer Tarık Tunaya Orijinal Çizimi, Desen

    Lot No: 275

    Lot: 275

    Meşhur, Zafer Tarık Tunaya Orijinal Çizimi, Desen

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Akşam Gazetesi, 10 Teşrinisani 1938 Tarihli, Bütün Memleket Matem İçinde, Atatürk Bu sabah Dokuzu Beş Geçe Gözlerini Dünyaya Kapadı Manşetli Tıpkı Basım

    Lot No: 276

    Lot: 276

    Koleksiyon Ürün, Akşam Gazetesi, 10 Teşrinisani 1938 Tarihli, Bütün Memleket Matem İçinde, Atatürk Bu sabah Dokuzu Beş Geçe Gözlerini Dünyaya Kapadı Manşetli Tıpkı Basım

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Spor, Kırmızı Beyaz Mecmuası, yıl 1947, Fenerbahçe 2 - Süleymaniye 0, Galatasaray 2 - Beykoz 0, Beşiktaş 4 - Kasımpaşa 1 Kapaklı

    Lot No: 277

    Lot: 277

    Koleksiyon Ürün, Spor, Kırmızı Beyaz Mecmuası, yıl 1947, Fenerbahçe 2 - Süleymaniye 0, Galatasaray 2 - Beykoz 0, Beşiktaş 4 - Kasımpaşa 1 Kapaklı

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Spor, Kırmızı Beyaz Mecmuası, yıl 1948, Fenerbahçe 2 - Beşiktaş 0, Galatasaray 1 - Süleymaniye 0  Kapaklı

    Lot No: 278

    Lot: 278

    Koleksiyon Ürün, Spor, Kırmızı Beyaz Mecmuası, yıl 1948, Fenerbahçe 2 - Beşiktaş 0, Galatasaray 1 - Süleymaniye 0 Kapaklı

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Spor, Kırmızı Beyaz Mecmuası, yıl 1947, Galatasaray 2 - Fenerbahçe 2, Beşiktaş 4 - İstanbulspor 2   Kapaklı, Galatasaray Fenerbahçe Çekişmesi Enerjik fakat Hadiseli Oldu Haberli

    Lot No: 279

    Lot: 279

    Koleksiyon Ürün, Spor, Kırmızı Beyaz Mecmuası, yıl 1947, Galatasaray 2 - Fenerbahçe 2, Beşiktaş 4 - İstanbulspor 2 Kapaklı, Galatasaray Fenerbahçe Çekişmesi Enerjik fakat Hadiseli Oldu Haberli

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Milli Piyango Yan Tema, Amber Pazar Gazetesi, Sayı 9, 1 Nisan 1950, Büyük Otomobil Piyangomuz Başladı Haberli

    Lot No: 280

    Lot: 280

    Koleksiyon Ürün, Milli Piyango Yan Tema, Amber Pazar Gazetesi, Sayı 9, 1 Nisan 1950, Büyük Otomobil Piyangomuz Başladı Haberli

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Amber Pazar Gazetesi, Sayı 3, 18 Şubat 1950

    Lot No: 281

    Lot: 281

    Koleksiyon Ürün, Amber Pazar Gazetesi, Sayı 3, 18 Şubat 1950

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Pazar Gazetesi, Kurucusu Safa Kılıçoğlu, 23 Kasım 1958-İçinde Çizgi Roman Mevcuttur.

    Lot No: 282

    Lot: 282

    Koleksiyon Ürün, Pazar Gazetesi, Kurucusu Safa Kılıçoğlu, 23 Kasım 1958-İçinde Çizgi Roman Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Pazar Gazetesi, Kurucusu Safa Kılıçoğlu, 14 Aralık 1958-İçinde Çizgi Roman Mevcuttur.

    Lot No: 283

    Lot: 283

    Koleksiyon Ürün, Pazar Gazetesi, Kurucusu Safa Kılıçoğlu, 14 Aralık 1958-İçinde Çizgi Roman Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Posta Gazetesi, 23 Ekim 1954, Cumartesi Günleri Çıkar Haftalık Resimli Merak ve eğlence Mecmuası-İçi İnci Birol'un Danstan Başka en Sevdiği Şey …

    Lot No: 284

    Lot: 284

    Koleksiyon Ürün, Posta Gazetesi, 23 Ekim 1954, Cumartesi Günleri Çıkar Haftalık Resimli Merak ve eğlence Mecmuası-İçi İnci Birol'un Danstan Başka en Sevdiği Şey …

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Posta Gazetesi, 30 Ekim 1954, Cumartesi Günleri Çıkar Haftalık Resimli Merak ve eğlence Mecmuası

    Lot No: 285

    Lot: 285

    Koleksiyon Ürün, Posta Gazetesi, 30 Ekim 1954, Cumartesi Günleri Çıkar Haftalık Resimli Merak ve eğlence Mecmuası

    TLSatıldı
  • Kabin Foto, 1933 Tarihli Dönem Kıyafetlerini Çok Net Bir Şekilde Ortaya Koyan Stüdyoda Bir Aile, İthaflı İmzalı-30 x 24 cm.

    Lot No: 286

    Lot: 286

    Kabin Foto, 1933 Tarihli Dönem Kıyafetlerini Çok Net Bir Şekilde Ortaya Koyan Stüdyoda Bir Aile, İthaflı İmzalı-30 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • Kabin Foto, Beşiktaş Foto Akın, Canip İşler,  İbareli "1940 Senesi sekizinci sınıftan mezun olurken hocalarımla ve arkadaşlarımla çıkarttığımız resim" ibaresiyle arkası yazılıdır.-30 x 32 cm.

    Lot No: 287

    Lot: 287

    Kabin Foto, Beşiktaş Foto Akın, Canip İşler, İbareli "1940 Senesi sekizinci sınıftan mezun olurken hocalarımla ve arkadaşlarımla çıkarttığımız resim" ibaresiyle arkası yazılıdır.-30 x 32 cm.

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Foto Ankara Fotoğrafçı İmzalı Samsun Atatürk Heykeli Önünde Bahriyeli ve Piyade Subaylarının Birarada Olduğu 1930 Öncesi Fotoğraf-30 x 34 cm.

    Lot No: 288

    Lot: 288

    Askeri Tarih, Foto Ankara Fotoğrafçı İmzalı Samsun Atatürk Heykeli Önünde Bahriyeli ve Piyade Subaylarının Birarada Olduğu 1930 Öncesi Fotoğraf-30 x 34 cm.

    TLSatıldı
  • Kabin Foto, Eğitim Tarih, Biçki Dikiş, 3.3.1941 Tarihli, Odalarında Milli Şef, İsmet İnönü Portresi Asılı Olan Önlerinde Daktilo ve Hesap Makinesi ile Diplomaları ile, Poz Veren Genç Bayanları -30 x 30 cm.

    Lot No: 289

    Lot: 289

    Kabin Foto, Eğitim Tarih, Biçki Dikiş, 3.3.1941 Tarihli, Odalarında Milli Şef, İsmet İnönü Portresi Asılı Olan Önlerinde Daktilo ve Hesap Makinesi ile Diplomaları ile, Poz Veren Genç Bayanları -30 x 30 cm.

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Foto Altın Ordu Kerim 20 Teşrinevvel 1935,  Büyük Boy, Askeri Manevralardan Bir Kare-34 x 29 cm.

    Lot No: 290

    Lot: 290

    Askeri Tarih, Foto Altın Ordu Kerim 20 Teşrinevvel 1935, Büyük Boy, Askeri Manevralardan Bir Kare-34 x 29 cm.

    TLSatıldı
  • İstanbul'un Beşyüzüncü ve Müteakip Fetih Yıllarını Kutlama Derneği, Genel toplantı 1950, Galata Becid Basımevi, 19 s.-Kitap Geneli yırtıktır.

    Lot No: 291

    Lot: 291

    İstanbul'un Beşyüzüncü ve Müteakip Fetih Yıllarını Kutlama Derneği, Genel toplantı 1950, Galata Becid Basımevi, 19 s.-Kitap Geneli yırtıktır.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Şiir sanatı Dergisi, 5 Sayı-1967: Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Haziran

    Lot No: 292

    Lot: 292

    Koleksiyon Ürün, Şiir sanatı Dergisi, 5 Sayı-1967: Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Haziran

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Türk Mason Dergisi, 4 sayı-1962: Ocak Sayı 45 ve 53, Nisan sayı 54, Temmuz Sayı 55

    Lot No: 293

    Lot: 293

    Koleksiyon Ürün, Türk Mason Dergisi, 4 sayı-1962: Ocak Sayı 45 ve 53, Nisan sayı 54, Temmuz Sayı 55

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Çorumlu-Çorum Halkevi Dil, Tarih ve Edebiyat Komitesi Tarafından Çıkarılan Dergi,1938 yılı 4 Adet Sayısı 4-48-51-8

    Lot No: 294

    Lot: 294

    Koleksiyon Ürün, Çorumlu-Çorum Halkevi Dil, Tarih ve Edebiyat Komitesi Tarafından Çıkarılan Dergi,1938 yılı 4 Adet Sayısı 4-48-51-8

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Çorumlu-Çorum Halkevi Dil, Tarih ve Edebiyat Komitesi Tarafından Çıkarılan Dergi,1938-1942 yılı 4 Adet Sayısı  36-37 Bir arada-7-6-4. Sayıları

    Lot No: 295

    Lot: 295

    Koleksiyon Ürün, Çorumlu-Çorum Halkevi Dil, Tarih ve Edebiyat Komitesi Tarafından Çıkarılan Dergi,1938-1942 yılı 4 Adet Sayısı 36-37 Bir arada-7-6-4. Sayıları

    TLSatıldı
  • Liseli Şairler Antolojisi 1961, Derleyen Ali Ersin, Özdemir Asaf'ın Özdeyişi İle, 94s.-"Kıymetli Hocam'a " İthaflı "

    Lot No: 296

    Lot: 296

    Liseli Şairler Antolojisi 1961, Derleyen Ali Ersin, Özdemir Asaf'ın Özdeyişi İle, 94s.-"Kıymetli Hocam'a " İthaflı "

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Meydan, 22 Ağustos 1967 Sayı 136,  Kapakta İsmet İnönü, İç Kısımlarda Demirel, Berrin Menderes, Kral Konstantin ve eşi, Fikret Mualla Haberi ve Fotoğrafları, 15s.

    Lot No: 297

    Lot: 297

    Koleksiyon Ürün, Meydan, 22 Ağustos 1967 Sayı 136, Kapakta İsmet İnönü, İç Kısımlarda Demirel, Berrin Menderes, Kral Konstantin ve eşi, Fikret Mualla Haberi ve Fotoğrafları, 15s.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Harp Tarihi Vesikaları Dergisi 1952 Yılı Sayı 1-2-3, Genel Kurmay Basımevi 1952, 3 Adet

    Lot No: 298

    Lot: 298

    Koleksiyon Ürün, Harp Tarihi Vesikaları Dergisi 1952 Yılı Sayı 1-2-3, Genel Kurmay Basımevi 1952, 3 Adet

    TLSatıldı
  • Mimari- Birinci Ulusal Mimarlık Dönemi'nin Önemli Bir Yapısı: Konya'da Sanayi Mektebi, Metin Sözen-Osman Nuri Dülgerler, Edebiyat Fakültesi Matbaası 1981, 438-460 Sayfa aralığı+4 Afet Harita

    Lot No: 299

    Lot: 299

    Mimari- Birinci Ulusal Mimarlık Dönemi'nin Önemli Bir Yapısı: Konya'da Sanayi Mektebi, Metin Sözen-Osman Nuri Dülgerler, Edebiyat Fakültesi Matbaası 1981, 438-460 Sayfa aralığı+4 Afet Harita

    TLSatıldı
  • İznik Albümü, Hazırlayan Erdoğan Savaş, Bugün Yayınları,  Yapı Kredi Bankası Reklamlı Bol Görselli -Formu Haliyle

    Lot No: 300

    Lot: 300

    İznik Albümü, Hazırlayan Erdoğan Savaş, Bugün Yayınları, Yapı Kredi Bankası Reklamlı Bol Görselli -Formu Haliyle

    TLSatıldı
  • Tekstil- Tiftik Mamulleri, Tiftikten Yapılabilecek Mamuller, Tiftiğin Dış Memleketlerde ve Memleketimizde Kullanılış Yerleri, Sümerbank Eğitim Bürosu Yayınları Tiftik Semineri 1965, Yük. Müh. Şevket Davaslıgil,  34s.

    Lot No: 301

    Lot: 301

    Tekstil- Tiftik Mamulleri, Tiftikten Yapılabilecek Mamuller, Tiftiğin Dış Memleketlerde ve Memleketimizde Kullanılış Yerleri, Sümerbank Eğitim Bürosu Yayınları Tiftik Semineri 1965, Yük. Müh. Şevket Davaslıgil, 34s.

    TLSatıldı
  • Tekstil- Kamgarn İplikçiliğinde Tiftik İşlemesi İçin En Uygun İplik Tesisi Nasıl Olmalıdır, Sümerbank Eğitim Bürosu Yayınları Tiftik Semineri 1965, Müh. Avni Engin, 32s.

    Lot No: 302

    Lot: 302

    Tekstil- Kamgarn İplikçiliğinde Tiftik İşlemesi İçin En Uygun İplik Tesisi Nasıl Olmalıdır, Sümerbank Eğitim Bürosu Yayınları Tiftik Semineri 1965, Müh. Avni Engin, 32s.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Haftalık Sinema ve Tiyatro Mecmuası Yeni Yıldız Dergisi 5 Adet Sayısı-1956 64.Sayı-1951 33. Sayı-1952 70. Sayı-1952 78. Sayı-1952 89. Sayı.

    Lot No: 303

    Lot: 303

    Koleksiyon Ürün, Haftalık Sinema ve Tiyatro Mecmuası Yeni Yıldız Dergisi 5 Adet Sayısı-1956 64.Sayı-1951 33. Sayı-1952 70. Sayı-1952 78. Sayı-1952 89. Sayı.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Haftalık Sinema ve Tiyatro Mecmuası Yeni Yıldız Dergisi 6 Adet Sayısı,-1952 104.Sayı,1952 96.Sayı, 1952 101.Sayı, 1952 100.Sayı,  1952 58.Sayı,  1952 54.Sayı

    Lot No: 304

    Lot: 304

    Koleksiyon Ürün, Haftalık Sinema ve Tiyatro Mecmuası Yeni Yıldız Dergisi 6 Adet Sayısı,-1952 104.Sayı,1952 96.Sayı, 1952 101.Sayı, 1952 100.Sayı, 1952 58.Sayı, 1952 54.Sayı

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, 4 Adet Cumhuriyet döneminin Latin harfleri ile basılan ilk çocuk dergisinin "Çocuk Sesi‟  Dergisi, 1933-1934-1935-1937 Yıllarında Çıkmış 4 Adet Sayısı.

    Lot No: 305

    Lot: 305

    Koleksiyon Ürün, 4 Adet Cumhuriyet döneminin Latin harfleri ile basılan ilk çocuk dergisinin "Çocuk Sesi‟ Dergisi, 1933-1934-1935-1937 Yıllarında Çıkmış 4 Adet Sayısı.

    TLSatıldı
  • İsmet İnönü Albümü, Hayatı ve Hizmetleri, Hazırlayan İ.Safa, Halit Ütsükarcı, Mustafa Kızıltan Kültür Basımevi 1939, 48s.

    Lot No: 306

    Lot: 306

    İsmet İnönü Albümü, Hayatı ve Hizmetleri, Hazırlayan İ.Safa, Halit Ütsükarcı, Mustafa Kızıltan Kültür Basımevi 1939, 48s.

    TLSatıldı
  • Naif resim alanında Türkiye'nin önde gelen ustalarından Ahmet Fahir Aksoy'un 1972 Yılında Taksim Sanat Galerisinde  Düzenlenecek Sergi Davetiyesi

    Lot No: 307

    Lot: 307

    Naif resim alanında Türkiye'nin önde gelen ustalarından Ahmet Fahir Aksoy'un 1972 Yılında Taksim Sanat Galerisinde Düzenlenecek Sergi Davetiyesi

    TLSatıldı
  • Fatih Devri Hamlelerine Umumi Nazar, Prof.Dr. A. Süheyl Ünver, İstanbul Fethi Derneği Neşriyatı  1953, 21s.

    Lot No: 308

    Lot: 308

    Fatih Devri Hamlelerine Umumi Nazar, Prof.Dr. A. Süheyl Ünver, İstanbul Fethi Derneği Neşriyatı 1953, 21s.

    TLSatıldı
  • Fetihten Sonraki İstanbul, Feridun Dirimtekin, İstanbul Fethi Derneği Neşriyatı 1953,38s.

    Lot No: 309

    Lot: 309

    Fetihten Sonraki İstanbul, Feridun Dirimtekin, İstanbul Fethi Derneği Neşriyatı 1953,38s.

    TLSatıldı
  • Azadlı Sınan(Sinan Atik), İbrahim Hakkı Konyalı, İstanbul Fethi Derneği Neşriyatı 1953, 110s.

    Lot No: 310

    Lot: 310

    Azadlı Sınan(Sinan Atik), İbrahim Hakkı Konyalı, İstanbul Fethi Derneği Neşriyatı 1953, 110s.

    TLSatıldı
  • Şiir- Ötesi, Faruk Erem, Ankara 1965 Basım, 8s.

    Lot No: 311

    Lot: 311

    Şiir- Ötesi, Faruk Erem, Ankara 1965 Basım, 8s.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Gerçek Sinema Sinema ve Fotoğraf Dergisi- Şafaktaki İşçi Sineması Fotoğraf Açık Oturumu Afrika sineması 1 Ekim 1973,48s.

    Lot No: 312

    Lot: 312

    Koleksiyon Ürün, Gerçek Sinema Sinema ve Fotoğraf Dergisi- Şafaktaki İşçi Sineması Fotoğraf Açık Oturumu Afrika sineması 1 Ekim 1973,48s.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Osmanlıca-Fransızca  Haftalık Resimli Mizah Mecmuası "D'Jem" , 19 Şubat 1326, 17. Sayısı

    Lot No: 313

    Lot: 313

    Koleksiyon Ürün, Osmanlıca-Fransızca Haftalık Resimli Mizah Mecmuası "D'Jem" , 19 Şubat 1326, 17. Sayısı

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Osmanlıca-Fransızca  Haftalık Resimli Mizah Mecmuası "D'Jem" ,  26 Şubat 1326, 18. Sayısı

    Lot No: 314

    Lot: 314

    Koleksiyon Ürün, Osmanlıca-Fransızca Haftalık Resimli Mizah Mecmuası "D'Jem" , 26 Şubat 1326, 18. Sayısı

    TLSatıldı
  • Philips Elemantary  Atlas Of Comparative Geography, Londra Basım 1941, 40s.

    Lot No: 315

    Lot: 315

    Philips Elemantary Atlas Of Comparative Geography, Londra Basım 1941, 40s.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Şehircilik- Osmanlıca- Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Şehremaneti Mecmuası 5. Sene 1928 50. Sayı, -İstanbul Şehremaneti Mecmuası, Cumhuriyet’in ilanından sonra Türkiye’de
 bir belediye tarafından yayımlanan ilk şehircilik ve yerel yönetim yayını olma özelliğine sahiptir ve özellikle 
İstanbul’daki belediyecilik faaliyetleri ve şehir hayatı hakkında çok önemli bilgiler içermektedir

    Lot No: 316

    Lot: 316

    Koleksiyon Ürün, Şehircilik- Osmanlıca- Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Şehremaneti Mecmuası 5. Sene 1928 50. Sayı, -İstanbul Şehremaneti Mecmuası, Cumhuriyet’in ilanından sonra Türkiye’de bir belediye tarafından yayımlanan ilk şehircilik ve yerel yönetim yayını olma özelliğine sahiptir ve özellikle İstanbul’daki belediyecilik faaliyetleri ve şehir hayatı hakkında çok önemli bilgiler içermektedir

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Yeni Mecmua, 11 Teşrinevvel 1917, Sayı 14, 262-280 Sayfalararası

    Lot No: 317

    Lot: 317

    Koleksiyon Ürün, Yeni Mecmua, 11 Teşrinevvel 1917, Sayı 14, 262-280 Sayfalararası

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Yeni Mecmua, 1 Teşrinevvel 1917, Sayı 17, 328-340 Sayfalararası

    Lot No: 318

    Lot: 318

    Koleksiyon Ürün, Yeni Mecmua, 1 Teşrinevvel 1917, Sayı 17, 328-340 Sayfalararası

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Yeni Mecmua, 15 Teşrinevvel 1917, Sayı 19, 362-380 Sayfalararası

    Lot No: 319

    Lot: 319

    Koleksiyon Ürün, Yeni Mecmua, 15 Teşrinevvel 1917, Sayı 19, 362-380 Sayfalararası

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Ceride-i Adliye, Numero 137, 5 ağustos 1331, Matbaa-i Amire İstanbul  Baskısı,

    Lot No: 320

    Lot: 320

    Koleksiyon Ürün, Ceride-i Adliye, Numero 137, 5 ağustos 1331, Matbaa-i Amire İstanbul Baskısı,

    TLSatıldı
  • Göksu Çayı ve Mesire Alanı, Osmanlı Dönemi -Edt. E. F. Rochat

    Lot No: 321

    Lot: 321

    Göksu Çayı ve Mesire Alanı, Osmanlı Dönemi -Edt. E. F. Rochat

    TLSatıldı
  • Constantinople Beylerbeyi Sarayı

    Lot No: 322

    Lot: 322

    Constantinople Beylerbeyi Sarayı

    TLSatıldı
  • Kağıthane'de Sadabad  Sarayı-Edt. FAC 21

    Lot No: 323

    Lot: 323

    Kağıthane'de Sadabad Sarayı-Edt. FAC 21

    TLSatıldı
  • Constantinople Padişahın Cuma Selamlık Seremonisi

    Lot No: 324

    Lot: 324

    Constantinople Padişahın Cuma Selamlık Seremonisi

    TLSatıldı
  • Constantinople, Aksaray Pertevniyal Valide Camii Çeşmesi-Edt. Max Fruchtermann1308

    Lot No: 325

    Lot: 325

    Constantinople, Aksaray Pertevniyal Valide Camii Çeşmesi-Edt. Max Fruchtermann1308

    TLSatıldı
  • Meslek Leblebi Satıcısı

    Lot No: 326

    Lot: 326

    Meslek Leblebi Satıcısı

    TLSatıldı
  • Constantinople Haliç, Kayıkçılar-Edt. E. F. Rochat 1061

    Lot No: 327

    Lot: 327

    Constantinople Haliç, Kayıkçılar-Edt. E. F. Rochat 1061

    TLSatıldı
  • Boğaziçi Rumelihisarı-Trademark (Sander)

    Lot No: 328

    Lot: 328

    Boğaziçi Rumelihisarı-Trademark (Sander)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Pehlivanlar-Edt. Max Fruchtermann 342

    Lot No: 329

    Lot: 329

    Osmanlı Dönemi Pehlivanlar-Edt. Max Fruchtermann 342

    TLSatıldı
  • Kurtuluş Savaşı Sonrası Çekilen bir Poz, Zafer Sonrası Türk Subayları

    Lot No: 330

    Lot: 330

    Kurtuluş Savaşı Sonrası Çekilen bir Poz, Zafer Sonrası Türk Subayları

    TLSatıldı
  • Ankara Yenişehir, İş Bankası Kumbara Reklamlı S Cadde Görünümü

    Lot No: 331

    Lot: 331

    Ankara Yenişehir, İş Bankası Kumbara Reklamlı S Cadde Görünümü

    TLSatıldı
  • İstanbul Plakalı Eski Tip Otomobil Önünde Poz Veren İstanbul Beyefendisi Restoran Kapısı Girişinde Poz Veriyor., 1956 tarihli

    Lot No: 332

    Lot: 332

    İstanbul Plakalı Eski Tip Otomobil Önünde Poz Veren İstanbul Beyefendisi Restoran Kapısı Girişinde Poz Veriyor., 1956 tarihli

    TLSatıldı
  • İstanbul, Galatasaray Kapısı Önünde Geçerken Kareye alınan bir Poz-Beyoğlu Foto Sabah Soğuk damgalı

    Lot No: 333

    Lot: 333

    İstanbul, Galatasaray Kapısı Önünde Geçerken Kareye alınan bir Poz-Beyoğlu Foto Sabah Soğuk damgalı

    TLSatıldı
  • 2 Lisan Aleksandr Puritz Kartviziti, Constantinople Pera

    Lot No: 334

    Lot: 334

    2 Lisan Aleksandr Puritz Kartviziti, Constantinople Pera

    TLSatıldı
  • Ulus Müessesesi Müdürü Naşit Uluğ Kartviziti, arkası Osmanlıca İthaflı

    Lot No: 335

    Lot: 335

    Ulus Müessesesi Müdürü Naşit Uluğ Kartviziti, arkası Osmanlıca İthaflı

    TLSatıldı
  • Kadıköy'de İngilizce Öğretmenliği Yapan Slaâhaddin Kumsal Kartviziti,  Ön ve arka Yüzü Tamamen Osmanlıca Yazılı

    Lot No: 336

    Lot: 336

    Kadıköy'de İngilizce Öğretmenliği Yapan Slaâhaddin Kumsal Kartviziti, Ön ve arka Yüzü Tamamen Osmanlıca Yazılı

    TLSatıldı
  • Türk sinemasında "Sultan" lakabıyla anılan dünyanın 'en çok film çeviren' kadın oyuncusu unvanına sahip Türkan Şoray'ın Gençlik yıllarında Hastanede Yatarken Çekilmiş Fotoğrafı-12 x 18 cm.

    Lot No: 337

    Lot: 337

    Türk sinemasında "Sultan" lakabıyla anılan dünyanın 'en çok film çeviren' kadın oyuncusu unvanına sahip Türkan Şoray'ın Gençlik yıllarında Hastanede Yatarken Çekilmiş Fotoğrafı-12 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca mektup-Mustafa efendinin muazzez kerimem şeklinde başlayarak kaleme aldığı 14 tarihli aile mektubu örneği

    Lot No: 338

    Lot: 338

    Osmanlıca mektup-Mustafa efendinin muazzez kerimem şeklinde başlayarak kaleme aldığı 14 tarihli aile mektubu örneği

    TLSatıldı
  • Osmanlıca tereke cetveli -1338 tarihli müteveffa Osman ağanın terekesi olan nakit ve gayrimenkul ve eşyaların varislerine paylaştırıldığına dair kaleme alınmış bir kıta Osmanlıca tereke cetveli

    Lot No: 339

    Lot: 339

    Osmanlıca tereke cetveli -1338 tarihli müteveffa Osman ağanın terekesi olan nakit ve gayrimenkul ve eşyaların varislerine paylaştırıldığına dair kaleme alınmış bir kıta Osmanlıca tereke cetveli

    TLSatıldı
  • Osmanlıca mektup-1945 tarihli iki kardeş arasında gerçekleşmiş olan bir kıta günlük hayat içerikli mektup örneği

    Lot No: 340

    Lot: 340

    Osmanlıca mektup-1945 tarihli iki kardeş arasında gerçekleşmiş olan bir kıta günlük hayat içerikli mektup örneği

    TLSatıldı
  • Osmanlıca makbuz senedi -1329 tarihli Halide dergah-ı şerifindeki maaşı olan 452 kuruşu vakıflar veznesinden aldığına dair kaleme alınmış bir kıta Osmanlıca alındı makbuz örneği

    Lot No: 341

    Lot: 341

    Osmanlıca makbuz senedi -1329 tarihli Halide dergah-ı şerifindeki maaşı olan 452 kuruşu vakıflar veznesinden aldığına dair kaleme alınmış bir kıta Osmanlıca alındı makbuz örneği

    TLSatıldı
  • Antalya Sulh Hakimliğine Davacı Antalya ve İzmir Orman Müdürlüğü Nejat Bey ile Davalı Antalya İskan Müdürü Mahmud Nedim Bey Arasından Görülen Emlak ve Kira Davası, 18 Teşrin-i Evvel 1928

    Lot No: 342

    Lot: 342

    Antalya Sulh Hakimliğine Davacı Antalya ve İzmir Orman Müdürlüğü Nejat Bey ile Davalı Antalya İskan Müdürü Mahmud Nedim Bey Arasından Görülen Emlak ve Kira Davası, 18 Teşrin-i Evvel 1928

    TLSatıldı
  • İtalyan İthalat ve İhracat Şirketi Türkiye Şubesi antetli 1969 Tarihli El Yazılı Doküman

    Lot No: 343

    Lot: 343

    İtalyan İthalat ve İhracat Şirketi Türkiye Şubesi antetli 1969 Tarihli El Yazılı Doküman

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, Banca Commerciale Italiana Makbuzu, 2 Lisan

    Lot No: 344

    Lot: 344

    Finans Tarihi, Banca Commerciale Italiana Makbuzu, 2 Lisan

    TLSatıldı
  • Osmanlıca ilmühaber örneği -1319 tarihli Fatma hanımdan doğma Hüseyin efendiden olma Zeliha hanımın adres değişikliği sebebi ile kendisine verilmiş bir kıta Osmanlıca adres değişikliği ilmühaber örneği

    Lot No: 345

    Lot: 345

    Osmanlıca ilmühaber örneği -1319 tarihli Fatma hanımdan doğma Hüseyin efendiden olma Zeliha hanımın adres değişikliği sebebi ile kendisine verilmiş bir kıta Osmanlıca adres değişikliği ilmühaber örneği

    TLSatıldı
  • Osmanlıca hukuk muâmelesi -1328 tarihli tarakçılarda gerçekleşen hukuk muamelesi için kaleme alınmış bir kıta Osmanlıca hukuk muâmele kaydı

    Lot No: 346

    Lot: 346

    Osmanlıca hukuk muâmelesi -1328 tarihli tarakçılarda gerçekleşen hukuk muamelesi için kaleme alınmış bir kıta Osmanlıca hukuk muâmele kaydı

    TLSatıldı
  • Osmanlıca katib-i adlî örneği -1340 tarihli Susuz karyesinden muhammed Yusuf ağa adına kaleme alınmış bir kıta Osmanlıca kâitb-i adlî örneği

    Lot No: 347

    Lot: 347

    Osmanlıca katib-i adlî örneği -1340 tarihli Susuz karyesinden muhammed Yusuf ağa adına kaleme alınmış bir kıta Osmanlıca kâitb-i adlî örneği

    TLSatıldı
  • Osmanlıca katib-i adlî örneği -1339 tarihli Antalya'da mukîm lütfi- hasan -Halil edip bey gibi kişilerin adlarına kaleme alınmış bir aded Osmanlıca Katib-i adlî örneği

    Lot No: 348

    Lot: 348

    Osmanlıca katib-i adlî örneği -1339 tarihli Antalya'da mukîm lütfi- hasan -Halil edip bey gibi kişilerin adlarına kaleme alınmış bir aded Osmanlıca Katib-i adlî örneği

    TLSatıldı
  • The Fast Lady (Belalı Baba) Film Afişi, 1962, Stanley Baxter, Kathleen Harrison, James Robertson Justice, FEA Film Tarafından hazırlanan Afişi -98 x 70 cm. Haliyle Kat İzi Mevcuttur.

    Lot No: 349

    Lot: 349

    The Fast Lady (Belalı Baba) Film Afişi, 1962, Stanley Baxter, Kathleen Harrison, James Robertson Justice, FEA Film Tarafından hazırlanan Afişi -98 x 70 cm. Haliyle Kat İzi Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Şirket-i Hayriye-i Hamidiye Hisse Senedi-Chirketi-Hairiéi-Hamidié Société Anonyme Ottomane Privilégiée de Navigation a Vapeur The Hayriye Hamidiye Ottoman Joint Stock Company for Steamboat Navigation Bantla Tamirli Tek Yaprak

    Lot No: 350

    Lot: 350

    Şirket-i Hayriye-i Hamidiye Hisse Senedi-Chirketi-Hairiéi-Hamidié Société Anonyme Ottomane Privilégiée de Navigation a Vapeur The Hayriye Hamidiye Ottoman Joint Stock Company for Steamboat Navigation Bantla Tamirli Tek Yaprak

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Vekâletname örneği-1927 tarihli adı geçen hanımefendinin kendisine vekil olarak Avukat Ahmet Hilmi beyi vekil tayin ettiğine dair kaleme alınmış bir kıta Osmanlıca hususi vekâletname örneği

    Lot No: 351

    Lot: 351

    Osmanlıca Vekâletname örneği-1927 tarihli adı geçen hanımefendinin kendisine vekil olarak Avukat Ahmet Hilmi beyi vekil tayin ettiğine dair kaleme alınmış bir kıta Osmanlıca hususi vekâletname örneği

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Vekâletname tasdîk sureti -1335 tarihli hukuk muâmelesine mahsus bir kıta vekâletname tasdik sureti örneği

    Lot No: 352

    Lot: 352

    Osmanlıca Vekâletname tasdîk sureti -1335 tarihli hukuk muâmelesine mahsus bir kıta vekâletname tasdik sureti örneği

    TLSatıldı
  • Villain (Serseri), 1971 Tarihli Film Afişi Richard Burton, Film Afişi-100 x 68 cm. Kat İzi Mevcuttur

    Lot No: 353

    Lot: 353

    Villain (Serseri), 1971 Tarihli Film Afişi Richard Burton, Film Afişi-100 x 68 cm. Kat İzi Mevcuttur

    TLSatıldı
  • Müzik, Almanca Müzik Notası, Paprika-24 x 31 cm. Kudmani Zade Şamlı İskender Damgalı

    Lot No: 354

    Lot: 354

    Müzik, Almanca Müzik Notası, Paprika-24 x 31 cm. Kudmani Zade Şamlı İskender Damgalı

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, Türkiye Emlak Kredi Bankası Hamiline Ait % 11 Faizli 1978 Tahvili -Bin Lira

    Lot No: 355

    Lot: 355

    Finans Tarihi, Türkiye Emlak Kredi Bankası Hamiline Ait % 11 Faizli 1978 Tahvili -Bin Lira

    TLSatıldı
  • Osmanlıca ver'aset bildirisi -Bolu vilayeti sakinlerinden Atik Ali paşa mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan kızı Rukiye hanımın vefatı sebebi ile mirasını evlatları arasında taksimi hususunda kaleme alınmış olan bir aded osmanlıca taksimât ilâmı

    Lot No: 356

    Lot: 356

    Osmanlıca ver'aset bildirisi -Bolu vilayeti sakinlerinden Atik Ali paşa mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan kızı Rukiye hanımın vefatı sebebi ile mirasını evlatları arasında taksimi hususunda kaleme alınmış olan bir aded osmanlıca taksimât ilâmı

    TLSatıldı
  • Osmanlıca veladet ilmühaberi örneği-1343 doğumlu alacamescit mahallesine kayıtlı osman Osman isimli şahıs adına düzenlenmiş bir aded osmanlıca doğum ilmühaber örneği

    Lot No: 357

    Lot: 357

    Osmanlıca veladet ilmühaberi örneği-1343 doğumlu alacamescit mahallesine kayıtlı osman Osman isimli şahıs adına düzenlenmiş bir aded osmanlıca doğum ilmühaber örneği

    TLSatıldı
  • Osmanlıca veladet ilmühaberi örneği-1313 tarihli Molla mustafa efendi oğlu muhammed'e ait bir aded osmanlıca doğum ilmühaber örneği

    Lot No: 358

    Lot: 358

    Osmanlıca veladet ilmühaberi örneği-1313 tarihli Molla mustafa efendi oğlu muhammed'e ait bir aded osmanlıca doğum ilmühaber örneği

    TLSatıldı
  • Şehzade Sinbad, 1947, Douglas Fairbanks, Maureen O'hara, Walter Slezak-100 x 68 cm.

    Lot No: 359

    Lot: 359

    Şehzade Sinbad, 1947, Douglas Fairbanks, Maureen O'hara, Walter Slezak-100 x 68 cm.

    TLSatıldı
  • İstanbul Alman Bankası Almanca Antetli Fatura, 1917 Tarihli-Haliyle

    Lot No: 360

    Lot: 360

    İstanbul Alman Bankası Almanca Antetli Fatura, 1917 Tarihli-Haliyle

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Ermeni Harfleri ile Türkçe, İstanbul'da Basılmış, Mecmuayı Havadis, 1854, (Sol Üst Köşe Haliyle) Çok Çok Nadir

    Lot No: 361

    Lot: 361

    Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Ermeni Harfleri ile Türkçe, İstanbul'da Basılmış, Mecmuayı Havadis, 1854, (Sol Üst Köşe Haliyle) Çok Çok Nadir

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Ermeni Harfleri ile Türkçe, İstanbul'da Basılmış, Mecmuayı Havadis, 1854, (Sol Üst Köşe Haliyle) Çok Çok Nadir

    Lot No: 362

    Lot: 362

    Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Ermeni Harfleri ile Türkçe, İstanbul'da Basılmış, Mecmuayı Havadis, 1854, (Sol Üst Köşe Haliyle) Çok Çok Nadir

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Ermeni Harfleri ile Türkçe, İstanbul'da Basılmış, Mecmuayı Havadis, 1854, (Sol Üst Köşe Haliyle) Çok Çok Nadir

    Lot No: 363

    Lot: 363

    Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Ermeni Harfleri ile Türkçe, İstanbul'da Basılmış, Mecmuayı Havadis, 1854, (Sol Üst Köşe Haliyle) Çok Çok Nadir

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Ermeni Harfleri ile Türkçe, İstanbul'da Basılmış, Mecmuayı Havadis, 1854, (Sol Üst Köşe Haliyle) Çok Çok Nadir

    Lot No: 364

    Lot: 364

    Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Ermeni Harfleri ile Türkçe, İstanbul'da Basılmış, Mecmuayı Havadis, 1854, (Sol Üst Köşe Haliyle) Çok Çok Nadir

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Noror Gazetesi (Yeni Gün) Edebi Sanat Toplumsal Haftalık Gazete, 1946 İstanbul Baskısı

    Lot No: 365

    Lot: 365

    Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Noror Gazetesi (Yeni Gün) Edebi Sanat Toplumsal Haftalık Gazete, 1946 İstanbul Baskısı

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Noror Gazetesi (Yeni Gün) Edebi Sanat Toplumsal Haftalık Gazete, 1946 İstanbul Baskısı

    Lot No: 366

    Lot: 366

    Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Noror Gazetesi (Yeni Gün) Edebi Sanat Toplumsal Haftalık Gazete, 1946 İstanbul Baskısı

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Noror Gazetesi (Yeni Gün) Edebi Sanat Toplumsal Haftalık Gazete, 1946 İstanbul Baskısı

    Lot No: 367

    Lot: 367

    Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Noror Gazetesi (Yeni Gün) Edebi Sanat Toplumsal Haftalık Gazete, 1946 İstanbul Baskısı

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Horizon (Ufuk) Toplumsal Edebi Günlük Gazete, Tiflis Baskısı, 1910

    Lot No: 368

    Lot: 368

    Koleksiyon Ürün, Ermeni Kültürü, Horizon (Ufuk) Toplumsal Edebi Günlük Gazete, Tiflis Baskısı, 1910

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Osmanlıca 2 Adet Akbaba Mizah Gazetesi, Sayı 163 ve 194, 1340 (1924) Tarihli

    Lot No: 369

    Lot: 369

    Koleksiyon Ürün, Osmanlıca 2 Adet Akbaba Mizah Gazetesi, Sayı 163 ve 194, 1340 (1924) Tarihli

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, 3 Adet Zafer Gazetesi, 10 Mart 1954, Celal Bayar Haberli, Celal Bayar'ın ABD ziyareti Sonrası İstanbul ve Ankara'da Karşılanışı Haberli,-Zafer Demokrasinindir.

    Lot No: 370

    Lot: 370

    Koleksiyon Ürün, 3 Adet Zafer Gazetesi, 10 Mart 1954, Celal Bayar Haberli, Celal Bayar'ın ABD ziyareti Sonrası İstanbul ve Ankara'da Karşılanışı Haberli,-Zafer Demokrasinindir.

    TLSatıldı
  • İstanbul Şişli Mecidiyeköy Tapu Kadastro Planı ve Beyoğlu İstanbul Kurtuluş Değirmenlik Sokak İstanbul Belediyesi Belediye Kanunlarına Yazılı Harçlara Mahsus 5 Adet 100 Krş'luk Fiskal Pullu

    Lot No: 371

    Lot: 371

    İstanbul Şişli Mecidiyeköy Tapu Kadastro Planı ve Beyoğlu İstanbul Kurtuluş Değirmenlik Sokak İstanbul Belediyesi Belediye Kanunlarına Yazılı Harçlara Mahsus 5 Adet 100 Krş'luk Fiskal Pullu

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, 7 Adet Muhtelif Bankalara ait Mevduat Tasarruf Cüzdanları-Akbank, Halk Bankası, İş Bankası, Emlak Kredi Bankası, Eti Bank, Ziraat Bankası, İş Bankası

    Lot No: 372

    Lot: 372

    Finans Tarihi, 7 Adet Muhtelif Bankalara ait Mevduat Tasarruf Cüzdanları-Akbank, Halk Bankası, İş Bankası, Emlak Kredi Bankası, Eti Bank, Ziraat Bankası, İş Bankası

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Süleyman Demirel, Meşhur Fötr Şapkasıyla İstanbul Okmeydanı Seçim Mitinginde-18 x 24 cm.

    Lot No: 373

    Lot: 373

    Siyasi Tarih, Süleyman Demirel, Meşhur Fötr Şapkasıyla İstanbul Okmeydanı Seçim Mitinginde-18 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Türk Fotoğraf Ajansı Ankara Kaşeli Ankara'daki Bir İlkokulun 4 Şahane İÇ Görünüm Fotoğraf Lotu

    Lot No: 374

    Lot: 374

    Eğitim Tarihi, Türk Fotoğraf Ajansı Ankara Kaşeli Ankara'daki Bir İlkokulun 4 Şahane İÇ Görünüm Fotoğraf Lotu

    TLSatıldı
  • İçki Kültürü Cumhuriyet ilk dönem 3 adet Masalarındaki Şarap, Bira Şişeleri ile Poz Vermiş Grup Arkadaş Fotoğraf Lotu

    Lot No: 375

    Lot: 375

    İçki Kültürü Cumhuriyet ilk dönem 3 adet Masalarındaki Şarap, Bira Şişeleri ile Poz Vermiş Grup Arkadaş Fotoğraf Lotu

    TLSatıldı
  • 2 Adet Eski Türkçe Kartvizit Lotu, Biri 2 Lisan

    Lot No: 376

    Lot: 376

    2 Adet Eski Türkçe Kartvizit Lotu, Biri 2 Lisan

    TLSatıldı
  • İstanbul Topkapı Sarayında Selamlık Seremonisi Paspartulu-21 x 30 cm.

    Lot No: 377

    Lot: 377

    İstanbul Topkapı Sarayında Selamlık Seremonisi Paspartulu-21 x 30 cm.

    TLSatıldı
  • Çanakkale Gelibolu Çelik Baskı 1880 ler Paspartulu-21 x 30 cm.

    Lot No: 378

    Lot: 378

    Çanakkale Gelibolu Çelik Baskı 1880 ler Paspartulu-21 x 30 cm.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, 3 Adet Yavrutürk Çocuk Gazetesi, 1936, Çocuk Eğlenceleri ve Oyunları Kapaklı

    Lot No: 379

    Lot: 379

    Koleksiyon Ürün, 3 Adet Yavrutürk Çocuk Gazetesi, 1936, Çocuk Eğlenceleri ve Oyunları Kapaklı

    TLSatıldı
  • 1880'ler Avrupa Çelik Baskı Fiziki Haritası-33 x 48 cm.

    Lot No: 380

    Lot: 380

    1880'ler Avrupa Çelik Baskı Fiziki Haritası-33 x 48 cm.

    TLSatıldı
  • Sinema, Meşhur sanatçımız Sadri Alışık'a Gönderilmiş 4 Adet Hayran Mektubu, Açılmamış durumda, Alan Açıp Okuyacak

    Lot No: 381

    Lot: 381

    Sinema, Meşhur sanatçımız Sadri Alışık'a Gönderilmiş 4 Adet Hayran Mektubu, Açılmamış durumda, Alan Açıp Okuyacak

    TLSatıldı
  • Tıp Tarihi, İstanbul Yedikule Ermeni Hastanesi Osmanlı Fiskal Pullu 1927 Doktor Reçetesi

    Lot No: 382

    Lot: 382

    Tıp Tarihi, İstanbul Yedikule Ermeni Hastanesi Osmanlı Fiskal Pullu 1927 Doktor Reçetesi

    TLSatıldı
  • 1950'li Yıllar, 3 adet Traktör Tanıtım  Broşür Lotu-Türkiye Mümessili Rıfat Arman İzmir
İkisi Biraz Yorgun

    Lot No: 383

    Lot: 383

    1950'li Yıllar, 3 adet Traktör Tanıtım Broşür Lotu-Türkiye Mümessili Rıfat Arman İzmir İkisi Biraz Yorgun

    TLSatıldı
  • 1880'ler  Afrika Ekonomi ve Fiziki Haritası Çelik Baskı-33 x 47 cm.

    Lot No: 384

    Lot: 384

    1880'ler Afrika Ekonomi ve Fiziki Haritası Çelik Baskı-33 x 47 cm.

    TLSatıldı
  • 2 Adet Almanya'da Ford Fabrikaları Mamulatı, Yangın ve sulama Arazozü Standart Modeli "John Kerr  Yangın ve sulama Arazözü", 1940'lı Yıllar

    Lot No: 385

    Lot: 385

    2 Adet Almanya'da Ford Fabrikaları Mamulatı, Yangın ve sulama Arazozü Standart Modeli "John Kerr Yangın ve sulama Arazözü", 1940'lı Yıllar

    TLSatıldı
  • Moda Kültürü, 1929, 2 adet Şahane Ötesi Kadın ve Dönem Modasını Yansıtan Levhalar-33 x 24 cm.

    Lot No: 386

    Lot: 386

    Moda Kültürü, 1929, 2 adet Şahane Ötesi Kadın ve Dönem Modasını Yansıtan Levhalar-33 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • Türk Resim Sanatı, Ressam Hüseyin Baban, Soyut Orijinal Çalışma, 1 1 Adet Ressam Hüseyin Baban Sergi Kataloğu-33 x 30 cm.

    Lot No: 387

    Lot: 387

    Türk Resim Sanatı, Ressam Hüseyin Baban, Soyut Orijinal Çalışma, 1 1 Adet Ressam Hüseyin Baban Sergi Kataloğu-33 x 30 cm.

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Türkiye Köylü Partisi Merkez Temsilciler Meclisi İkinci İçtimaine ait Zabıtlar, Çok Miktarda Eski Türkçe ve Türkçe

    Lot No: 388

    Lot: 388

    Siyasi Tarih, Türkiye Köylü Partisi Merkez Temsilciler Meclisi İkinci İçtimaine ait Zabıtlar, Çok Miktarda Eski Türkçe ve Türkçe

    TLSatıldı
  • Bir Alman'ın Gözüyle Utanç Duvar (Belin Duvarı) Doğu Almanya Tarafından 28 Yıl Sonra İlk Kes Açılıp, Tanklar Aracılığı İle Giriş Çıkışların Kontrol Edilmesi.-18 x 24 cm.

    Lot No: 389

    Lot: 389

    Bir Alman'ın Gözüyle Utanç Duvar (Belin Duvarı) Doğu Almanya Tarafından 28 Yıl Sonra İlk Kes Açılıp, Tanklar Aracılığı İle Giriş Çıkışların Kontrol Edilmesi.-18 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • Koleksiyon Ürün, Yaşamak Yolu, Ayda Bir Çıkar, İstanbul Veremle Mücadelesi Cemiyetinin Gazetesi, 1929, Sayı 5

    Lot No: 390

    Lot: 390

    Koleksiyon Ürün, Yaşamak Yolu, Ayda Bir Çıkar, İstanbul Veremle Mücadelesi Cemiyetinin Gazetesi, 1929, Sayı 5

    TLSatıldı
  • Türk Sanayisi, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Türk Anonim Şirketi Esas Mukavelename, 1960 Türkçe İngilizce

    Lot No: 391

    Lot: 391

    Türk Sanayisi, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Türk Anonim Şirketi Esas Mukavelename, 1960 Türkçe İngilizce

    TLSatıldı
  • Pul Tüccarları Cemiyeti cumhuriyet Posta Pulları Kataloğu, 96 s.

    Lot No: 392

    Lot: 392

    Pul Tüccarları Cemiyeti cumhuriyet Posta Pulları Kataloğu, 96 s.

    TLSatıldı
  • Son Yarım Yüzyılın Türkiye-Ermeni Hekimleri, 1923-1975, Yazarından İmzalı ve İthaflı, 120 s.

    Lot No: 393

    Lot: 393

    Son Yarım Yüzyılın Türkiye-Ermeni Hekimleri, 1923-1975, Yazarından İmzalı ve İthaflı, 120 s.

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Eğitim Tarihi, Meşhur, Samet Sami Uysal Tarafından Kuleli Askeri Lisesi 1956-57 Öğretim Yılında 4 Sınıfa ait Talebelere Verilen Notları İhtiva Eden ve Yıllık Ders Planının Yazıldığı Öğretmenlere Mahsus not Defteri

    Lot No: 394

    Lot: 394

    Askeri Tarih, Eğitim Tarihi, Meşhur, Samet Sami Uysal Tarafından Kuleli Askeri Lisesi 1956-57 Öğretim Yılında 4 Sınıfa ait Talebelere Verilen Notları İhtiva Eden ve Yıllık Ders Planının Yazıldığı Öğretmenlere Mahsus not Defteri

    TLSatıldı
  • Otomobil Kültürü, Renault 12, 1971-1976, Bez Cilt Kapaklı, içi 4 Lisan Hazırlanmış, Parça ve Teknik Özellikler İhtiva Eden Katalog-Türkçe - Fransızca - İngilizce - Almanca

    Lot No: 395

    Lot: 395

    Otomobil Kültürü, Renault 12, 1971-1976, Bez Cilt Kapaklı, içi 4 Lisan Hazırlanmış, Parça ve Teknik Özellikler İhtiva Eden Katalog-Türkçe - Fransızca - İngilizce - Almanca

    TLSatıldı
  • Büyük Boy Nü Kadın, Tıpkıbasım-41 x 26 cm.

    Lot No: 396

    Lot: 396

    Büyük Boy Nü Kadın, Tıpkıbasım-41 x 26 cm.

    TLSatıldı
  • Büyük Boy Nü Kadın, Tıpkıbasım-41 x 26 cm.

    Lot No: 397

    Lot: 397

    Büyük Boy Nü Kadın, Tıpkıbasım-41 x 26 cm.

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Eski Yelkenli Gemilerin Çizim Planı, Çok Ayrıntılı-45 x 56 cm.

    Lot No: 398

    Lot: 398

    Denizcilik, Eski Yelkenli Gemilerin Çizim Planı, Çok Ayrıntılı-45 x 56 cm.

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Eski Yelkenli Gemilerin Çizim Planı, Çok Ayrıntılı-45 x 56 cm.

    Lot No: 399

    Lot: 399

    Denizcilik, Eski Yelkenli Gemilerin Çizim Planı, Çok Ayrıntılı-45 x 56 cm.

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Eski Yelkenli Gemilerin Çizim Planı, Çok Ayrıntılı-45 x 56 cm.

    Lot No: 400

    Lot: 400

    Denizcilik, Eski Yelkenli Gemilerin Çizim Planı, Çok Ayrıntılı-45 x 56 cm.

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Eski Yelkenli Gemilerin Çizim Planı, Çok Ayrıntılı-45 x 56 cm.

    Lot No: 401

    Lot: 401

    Denizcilik, Eski Yelkenli Gemilerin Çizim Planı, Çok Ayrıntılı-45 x 56 cm.

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Eski Yelkenli Gemilerin Çizim Planı, Çok Ayrıntılı-45 x 56 cm.

    Lot No: 402

    Lot: 402

    Denizcilik, Eski Yelkenli Gemilerin Çizim Planı, Çok Ayrıntılı-45 x 56 cm.

    TLSatıldı
  • 22 Ekim 1936 Tarihli Miras Mahkemesi Tarafından  Bayan Emma Grian, Bayan Herta Krause ve Bayan Adelina Krause İçin Verilmiş Karar Metni-Nazi Kartal damgalı evrak

    Lot No: 403

    Lot: 403

    22 Ekim 1936 Tarihli Miras Mahkemesi Tarafından Bayan Emma Grian, Bayan Herta Krause ve Bayan Adelina Krause İçin Verilmiş Karar Metni-Nazi Kartal damgalı evrak

    TLSatıldı
  • 4 Mayıs 1914 Doğumlu, 2 Eylül 1944 Tarihinde Vefat Eden Bir Çocuğun Ölüm Belgesi, Nazi Kartal damgalı

    Lot No: 404

    Lot: 404

    4 Mayıs 1914 Doğumlu, 2 Eylül 1944 Tarihinde Vefat Eden Bir Çocuğun Ölüm Belgesi, Nazi Kartal damgalı

    TLSatıldı
  • Friedland bölgesi Antetli Tramvay Kondüktörünün Karısı Kinna Hass'a Gönderilmiş  Zarf, Nazi Kartal damgalı-18 Ocak 1937 Friedland Posta Damgalı

    Lot No: 405

    Lot: 405

    Friedland bölgesi Antetli Tramvay Kondüktörünün Karısı Kinna Hass'a Gönderilmiş Zarf, Nazi Kartal damgalı-18 Ocak 1937 Friedland Posta Damgalı

    TLSatıldı
  • Vefat Eden 5 Çocuklu Franz Krause Hakkında 17 Kasım 1936 Tarihinde Bölge Komitesine Noter Tarafından Gönderilen Ottile Krause'nin Mirası Konulu Hukuk Dokümanı, 1938 Tarihli, Nazi Kartal damgalı

    Lot No: 406

    Lot: 406

    Vefat Eden 5 Çocuklu Franz Krause Hakkında 17 Kasım 1936 Tarihinde Bölge Komitesine Noter Tarafından Gönderilen Ottile Krause'nin Mirası Konulu Hukuk Dokümanı, 1938 Tarihli, Nazi Kartal damgalı

    TLSatıldı