Lot: 1

Güncel Fiyat: 600 TL Açılış Fiyatı: 600 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Orijinal Vedat Kemer Islak İmzalı, "I Love Bodrum" - "IMF" - Siyasi Tarih Konulu Karitakatür.

25 x 35 cm.

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Orijinal Vedat Kemer Islak İmzalı, "I Love Bodrum" - "IMF" - Siyasi Tarih  Konulu Karitakatür.-25 x 35 cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Orijinal Vedat Kemer Islak İmzalı, "I Love Bodrum" - "IMF" - Siyasi Tarih Konulu Karitakatür.-25 x 35 cm.

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 1914-1920 Tarihleri Arasında Gönderilen Mektupların Kopya Nüsha Defteri, Bir Kısmı Eski Türkçe Yazılmıştır.-330 Sayfası Yazılıdır, , Ön Kapak Mevcut Değildir. 1 ve 2nci Sayfaları da Haliyledir.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Ermeni Kültürü, Osmanlı 1. Meclis-i Mebusandaki 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 1914-1920 Tarihleri Arasında Gönderilen Mektupların Kopya Nüsha Defteri, Bir Kısmı Eski Türkçe Yazılmıştır.-330 Sayfası Yazılıdır, , Ön Kapak Mevcut Değildir. 1 ve 2nci Sayfaları da Haliyledir.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e  Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş 8 Adet Mektup-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş 8 Adet Mektup-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    TLSatıldı
  • Kutsal Topraklar, Ortadoğu Tarihi, Irak Cephesi Döneminde Türkiye Haritası , Arabistan, İran, Mısır, Süveyş Kanalı, Basra Körfezi, Filistin, ve Suriye, Halep, Üst Kısımda Kafkasya..-34 x 50 cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Kutsal Topraklar, Ortadoğu Tarihi, Irak Cephesi Döneminde Türkiye Haritası , Arabistan, İran, Mısır, Süveyş Kanalı, Basra Körfezi, Filistin, ve Suriye, Halep, Üst Kısımda Kafkasya..-34 x 50 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Bürokrasi Tarihi, Diplomasi Tarihi,  1208 Rebiülahir'de Kayda alınan Rus Elçilerinin Getirdikleri Hediyeler Listesi. 8 Adet-Topkapı Sarayında Arşiv Uzamanı Nigar Anafarta Arşivinden, Ceyb-i Humayun Defterinden bizzat Araştırdığı ve Not Tuttuğu Belgeler.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Osmanlı Bürokrasi Tarihi, Diplomasi Tarihi, 1208 Rebiülahir'de Kayda alınan Rus Elçilerinin Getirdikleri Hediyeler Listesi. 8 Adet-Topkapı Sarayında Arşiv Uzamanı Nigar Anafarta Arşivinden, Ceyb-i Humayun Defterinden bizzat Araştırdığı ve Not Tuttuğu Belgeler.

    TLSatıldı
  • Kutsal Topraklar, 4 Mahallenin, 3 Dinin Buluştuğu Kudüs'te Ermenilere it Maryakup Manastırı'nın Gelir-Gider Bilgilerinin Türkiye Cumhuriyeti Evkafı Umumiyye müdürlüğüne bildirilmesi Talep Mektubu. 1929, Antetli Osmanlıca Belge Türkçe Olarak Yazılıdır.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Kutsal Topraklar, 4 Mahallenin, 3 Dinin Buluştuğu Kudüs'te Ermenilere it Maryakup Manastırı'nın Gelir-Gider Bilgilerinin Türkiye Cumhuriyeti Evkafı Umumiyye müdürlüğüne bildirilmesi Talep Mektubu. 1929, Antetli Osmanlıca Belge Türkçe Olarak Yazılıdır.

    TLSatıldı
  • Kutsal Topraklar, 4 Mahallenin, 3 Dinin Buluştuğu Kudüs'te Ermenilere it Maryakup Manastırı'nın Gelir-Gider Bilgilerinin Türkiye Cumhuriyeti Evkafı Umumiyye müdürlüğüne bildirilmesi Talep Mektubu. 1930-1931 Tarihli, 2 Adet,

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Kutsal Topraklar, 4 Mahallenin, 3 Dinin Buluştuğu Kudüs'te Ermenilere it Maryakup Manastırı'nın Gelir-Gider Bilgilerinin Türkiye Cumhuriyeti Evkafı Umumiyye müdürlüğüne bildirilmesi Talep Mektubu. 1930-1931 Tarihli, 2 Adet,

    TLSatıldı
  • Milli Mücadele Kahramanlarından Hamza Osman Erkan'ın Daha sonra Bakanlık Yaptığı Dönemde İzmir Şubesi Toprak Mahsulleri Ofisi Ziyaretinde Kendisine Takdim Edilen Toprak Mahsulleri Ofisi Fotoğraf albümü, 1938-Numune Vitrini ve eksperler, Buğday Depoları, Depolardan Limana Nakliyat, Vapura yükleniş,  18 Adet Görsel İçermektedir.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Milli Mücadele Kahramanlarından Hamza Osman Erkan'ın Daha sonra Bakanlık Yaptığı Dönemde İzmir Şubesi Toprak Mahsulleri Ofisi Ziyaretinde Kendisine Takdim Edilen Toprak Mahsulleri Ofisi Fotoğraf albümü, 1938-Numune Vitrini ve eksperler, Buğday Depoları, Depolardan Limana Nakliyat, Vapura yükleniş, 18 Adet Görsel İçermektedir.

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Yazı Devriminin 50. Yılında Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Yayınlanan Mustafa Kemal Atatürk'ün Tahta Başında Yeni Türk Harflerini Tanıtması Afişi-Başöğretmen Atatürk'ün Başlattığı Okuma-Yazma Seferberliğine Ulusça Katılalım.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Eğitim Tarihi, Yazı Devriminin 50. Yılında Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Yayınlanan Mustafa Kemal Atatürk'ün Tahta Başında Yeni Türk Harflerini Tanıtması Afişi-Başöğretmen Atatürk'ün Başlattığı Okuma-Yazma Seferberliğine Ulusça Katılalım.

    TLSatıldı
  • Kronoloji Olarak Sıralı Savaş Açıklamalı ve Stratejik Haritalı, İçinde Çanakkale Muharebesinin de Yer aldığı I. Dünya Savaşı Albümü. 268 Adet Sigara Kağıdı Üzerine  İlişik Durumdadır.-2 Adet Kart Haliyle,

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Kronoloji Olarak Sıralı Savaş Açıklamalı ve Stratejik Haritalı, İçinde Çanakkale Muharebesinin de Yer aldığı I. Dünya Savaşı Albümü. 268 Adet Sigara Kağıdı Üzerine İlişik Durumdadır.-2 Adet Kart Haliyle,

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Kurucusu ve Muallimleri Arasında Mehmet Akif Ersoy'un Bulunduğu, Halkalı Ziraat Mektebi Alisi Müderrislerinden Birinin Verdiği Derslerine Ait H.F. Adlı  Talebesine Ait Tutmuş Olduğu Kimya Not Defteri. İçi 140 Yaprak Düzenli Bir Osmanlıca el Yazımı ile Yazılarak Not Tutulmuştur. Öğretmen Tarafından Paraflıdır. İlk Sayfası Eski Türkçe İttihad ve Kırtasiye Mağazası Babıali, Maliye Nezareti Karşısı Kaşeli

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Eğitim Tarihi, Kurucusu ve Muallimleri Arasında Mehmet Akif Ersoy'un Bulunduğu, Halkalı Ziraat Mektebi Alisi Müderrislerinden Birinin Verdiği Derslerine Ait H.F. Adlı Talebesine Ait Tutmuş Olduğu Kimya Not Defteri. İçi 140 Yaprak Düzenli Bir Osmanlıca el Yazımı ile Yazılarak Not Tutulmuştur. Öğretmen Tarafından Paraflıdır. İlk Sayfası Eski Türkçe İttihad ve Kırtasiye Mağazası Babıali, Maliye Nezareti Karşısı Kaşeli

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Kurucusu ve Muallimleri Arasında Mehmet Akif Ersoy'un Bulunduğu, Halkalı Ziraat Mektebi Alisi Talebesine Ait Fenni Hayvanat ve Mevaş ve Binicilik ve Atçılık Konularının Mevcut Olduğu Ders Notları. En az 200 sayfadır. Düzenli Bir Osmanlıca el Yazımı ile Yazılarak Not Tutulmuştur.-20 x 13 cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Eğitim Tarihi, Kurucusu ve Muallimleri Arasında Mehmet Akif Ersoy'un Bulunduğu, Halkalı Ziraat Mektebi Alisi Talebesine Ait Fenni Hayvanat ve Mevaş ve Binicilik ve Atçılık Konularının Mevcut Olduğu Ders Notları. En az 200 sayfadır. Düzenli Bir Osmanlıca el Yazımı ile Yazılarak Not Tutulmuştur.-20 x 13 cm.

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Kurucusu ve Muallimleri Arasında Mehmet Akif Ersoy'un Bulunduğu, Halkalı Ziraat Mektebi Alisi Talebesine Ait Nebatat (Hayvanat) ve İpek Böcekçiliği Hakkında Ders Notları. En az 200 sayfadır. Düzenli Bir Osmanlıca el Yazımı ile Yazılarak Not Tutulmuştur. Arka Sayfası Eski Türkçe İttihad ve Kırtasiye Mağazası Babıali, Maliye Nezareti Karşısı Kaşeli

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Eğitim Tarihi, Kurucusu ve Muallimleri Arasında Mehmet Akif Ersoy'un Bulunduğu, Halkalı Ziraat Mektebi Alisi Talebesine Ait Nebatat (Hayvanat) ve İpek Böcekçiliği Hakkında Ders Notları. En az 200 sayfadır. Düzenli Bir Osmanlıca el Yazımı ile Yazılarak Not Tutulmuştur. Arka Sayfası Eski Türkçe İttihad ve Kırtasiye Mağazası Babıali, Maliye Nezareti Karşısı Kaşeli

    TLSatıldı
  • Su Kültürü, Ziraat-ı Iska Emniyeti Kitabı (Artezyen ve Su Çıkarma Konulu Görselli Çizimli) Konulu Kitap Olmayı Bekleyen Bir Taslak. En az 200 sayfadır. Düzenli Bir Osmanlıca el Yazımı ile Yazılarak Not Tutulmuştur. Arka Sayfası Eski Türkçe İttihad ve Kırtasiye Mağazası Babıali, Maliye Nezareti Karşısı Kaşeli

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Su Kültürü, Ziraat-ı Iska Emniyeti Kitabı (Artezyen ve Su Çıkarma Konulu Görselli Çizimli) Konulu Kitap Olmayı Bekleyen Bir Taslak. En az 200 sayfadır. Düzenli Bir Osmanlıca el Yazımı ile Yazılarak Not Tutulmuştur. Arka Sayfası Eski Türkçe İttihad ve Kırtasiye Mağazası Babıali, Maliye Nezareti Karşısı Kaşeli

    TLSatıldı
  • Türk Matbuat ve Kitapçılık. Bir Kitapçıya ait Olduğunu Düşündüğümüz Yaklaşık 40 sayfası Yazılı Osmanlıca Defter. İçinde Mehmet Akif Ersoy ile Beraber Sırat-ı Müstakim ve Sebilürreşad Mecmualarının Sahibi Olan Eşref Edib Bey'e Satılmış Kitaplar, Raif Bey'e Gönderilmiş Kitaplar, Anadol'unun Çeşitli Yerlerine Gönderilmiş Ciltlerin veya Takımlarının Nakliye Ücretleri Gibi  Bilgileri Tarife Açıklamaları Yazılmıştır.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Türk Matbuat ve Kitapçılık. Bir Kitapçıya ait Olduğunu Düşündüğümüz Yaklaşık 40 sayfası Yazılı Osmanlıca Defter. İçinde Mehmet Akif Ersoy ile Beraber Sırat-ı Müstakim ve Sebilürreşad Mecmualarının Sahibi Olan Eşref Edib Bey'e Satılmış Kitaplar, Raif Bey'e Gönderilmiş Kitaplar, Anadol'unun Çeşitli Yerlerine Gönderilmiş Ciltlerin veya Takımlarının Nakliye Ücretleri Gibi Bilgileri Tarife Açıklamaları Yazılmıştır.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Mühendishane Mektebi Cemiyetinin Cemiyet Hatırası Olarak Çektirdiği Fotoğrafı, Postadan Geçmiş. Samsun'dan Mühendis Hüseyin Bey'e Gönderilmiş. 15 Mayıs 1926, Önden Damgalı

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Osmanlı Dönemi Mühendishane Mektebi Cemiyetinin Cemiyet Hatırası Olarak Çektirdiği Fotoğrafı, Postadan Geçmiş. Samsun'dan Mühendis Hüseyin Bey'e Gönderilmiş. 15 Mayıs 1926, Önden Damgalı

    TLSatıldı
  • Nazım Paşa Hazretlerine İta Buyurulan Emir-i Ali Sureti-Osmanlı Diploması Tarihi 1. Ferikan, Şurayı Askeri Azası ve 6. Ordu Kumandanı ayrıca Bağdat Valisi Olan Nazım Paşaya Gönderilmiş Emr-i Ali Sureti.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Nazım Paşa Hazretlerine İta Buyurulan Emir-i Ali Sureti-Osmanlı Diploması Tarihi 1. Ferikan, Şurayı Askeri Azası ve 6. Ordu Kumandanı ayrıca Bağdat Valisi Olan Nazım Paşaya Gönderilmiş Emr-i Ali Sureti.

    TLSatıldı
  • 1323 Senesi Mart İptidaisinden Şubat Nihayetine Kadar Merhum Hacı Abdurrahman Paşa Kerime-i Muhteremiyeleri Rukiye Hanım ile Hemşireleri Nafiye Hanım Kerimesi Ayşe, Behiye ve Hatice Hanımları Müşterek Mutasarrıf Oldukları Çiftli Kat Hasılat ve Akar Defteri. 5 Sayfa Yazılı, Büyük Boy

    Lot No: 18

    Lot: 18

    1323 Senesi Mart İptidaisinden Şubat Nihayetine Kadar Merhum Hacı Abdurrahman Paşa Kerime-i Muhteremiyeleri Rukiye Hanım ile Hemşireleri Nafiye Hanım Kerimesi Ayşe, Behiye ve Hatice Hanımları Müşterek Mutasarrıf Oldukları Çiftli Kat Hasılat ve Akar Defteri. 5 Sayfa Yazılı, Büyük Boy

    TLSatıldı
  • Hariciye Tarihi, Dış İşleri ve Mülkiye Tarihi, Prag'dan Gönderilmiş 1957 Tarihli Elçilik antetli Mektup, 4. s.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Hariciye Tarihi, Dış İşleri ve Mülkiye Tarihi, Prag'dan Gönderilmiş 1957 Tarihli Elçilik antetli Mektup, 4. s.

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı İlk Meclisi Mebusunun 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, Sivas'taki Mülklerine Ait Keşif Bedeli Hakkında Evrak, Fiskal Pullu, 1326 Tarihli (!910)

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Ermeni Kültürü, Osmanlı İlk Meclisi Mebusunun 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, Sivas'taki Mülklerine Ait Keşif Bedeli Hakkında Evrak, Fiskal Pullu, 1326 Tarihli (!910)

    TLSatıldı
  • Osmanlı Bürokrasi Tarihi, Osmanlı Sadarete Gönderilmiş Telgraf Mektupçu Komisyon Azası Tarafından Nazır Efendinin Kendisi Hakkındaki Düşünceleri Hakkında..-Öz Yüzünde Kırmızı Kapama Mührü Mevcuttur.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Osmanlı Bürokrasi Tarihi, Osmanlı Sadarete Gönderilmiş Telgraf Mektupçu Komisyon Azası Tarafından Nazır Efendinin Kendisi Hakkındaki Düşünceleri Hakkında..-Öz Yüzünde Kırmızı Kapama Mührü Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Maliye Tarihi,  Hazine-i Hümayun Varidat-ı Umumiye 'den 1325-1326 Seneleri, Tarafından Baki Olan Tahsilat Mikyası Cetveli. İstatistik Dairesi Tarafından Hazırlanıp İmzalanmış, Basına Verilmek Üzere Hazırlanmıştır.-Çok Düzgün El Yazısı ile Yazılıdır. 
Bütün Harcamalar İstatistiksel Olarak Mevcuttur.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Osmanlı Maliye Tarihi, Hazine-i Hümayun Varidat-ı Umumiye 'den 1325-1326 Seneleri, Tarafından Baki Olan Tahsilat Mikyası Cetveli. İstatistik Dairesi Tarafından Hazırlanıp İmzalanmış, Basına Verilmek Üzere Hazırlanmıştır.-Çok Düzgün El Yazısı ile Yazılıdır. Bütün Harcamalar İstatistiksel Olarak Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Maliye Tarihi,  Hazine-i Hümayun Varidat-ı Muhtelifiye'den 1325-1326 Seneleri, Tarafından Baki Olan Tahsilat Mikyası Cetveli.-Çok Düzgün El Yazısı ile Yazılıdır. 
Bütün Harcamalar İstatistiksel Olarak Mevcuttur.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Osmanlı Maliye Tarihi, Hazine-i Hümayun Varidat-ı Muhtelifiye'den 1325-1326 Seneleri, Tarafından Baki Olan Tahsilat Mikyası Cetveli.-Çok Düzgün El Yazısı ile Yazılıdır. Bütün Harcamalar İstatistiksel Olarak Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Maliye Tarihi,  Hazine-i Hümayun Varidat-ı Muhtelifiye'den 1325-1326 Seneleri, Tarafından Baki Olan Tahsilat Mikyası Cetveli.-Çok Düzgün El Yazısı ile Yazılıdır. 
Bütün Harcamalar İstatistiksel Olarak Mevcuttur.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Osmanlı Maliye Tarihi, Hazine-i Hümayun Varidat-ı Muhtelifiye'den 1325-1326 Seneleri, Tarafından Baki Olan Tahsilat Mikyası Cetveli.-Çok Düzgün El Yazısı ile Yazılıdır. Bütün Harcamalar İstatistiksel Olarak Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Maliye Tarihi,  Hazine-i Hümayun Varidat-ı Umumiye 'den 1325-1326 Seneleri, Tarafından Baki Olan Tahsilat Mikyası Cetveli. İstatistik Dairesi Tarafından Hazırlanıp İmzalanmış, Basına Verilmek Üzere Hazırlanmıştır.-Çok Düzgün El Yazısı ile Yazılıdır. 
Bütün Harcamalar İstatistiksel Olarak Mevcuttur.
Haliyle

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Osmanlı Maliye Tarihi, Hazine-i Hümayun Varidat-ı Umumiye 'den 1325-1326 Seneleri, Tarafından Baki Olan Tahsilat Mikyası Cetveli. İstatistik Dairesi Tarafından Hazırlanıp İmzalanmış, Basına Verilmek Üzere Hazırlanmıştır.-Çok Düzgün El Yazısı ile Yazılıdır. Bütün Harcamalar İstatistiksel Olarak Mevcuttur. Haliyle

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Varadatı Umumiyye 1325-1326 Senesi Tahsilat Varakası Cetveli.-Matbu Olarak Hazırlanmış. 
Bütün Harcamalar İstatistiksel Olarak Mevcuttur.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Osmanlıca Varadatı Umumiyye 1325-1326 Senesi Tahsilat Varakası Cetveli.-Matbu Olarak Hazırlanmış. Bütün Harcamalar İstatistiksel Olarak Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Sicil Örneği, Bulgurlu Aziz Tahir Efendi'ye Ait Kimlik. Haliyle

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Osmanlı Sicil Örneği, Bulgurlu Aziz Tahir Efendi'ye Ait Kimlik. Haliyle

    TLSatıldı
  • Tab Edilmiş Armut Görselli, Ramazan Bayramının Ezan Saatini ve Peygamberimizin Kadir Gecesinde ve Okunması Gereken Duayı Tavsiye Ettiği Levha

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Tab Edilmiş Armut Görselli, Ramazan Bayramının Ezan Saatini ve Peygamberimizin Kadir Gecesinde ve Okunması Gereken Duayı Tavsiye Ettiği Levha

    TLSatıldı
  • Şevket Rado Kartviziti.-Şevket Rado, Türk gazeteci, yazar, yayıncı. 1930 yılından 1980’li yılların sonuna kadar birçok farklı türde eser vermiş; sohbet türünün Türk edebiyatındaki temsilcisi olmuş bir edebiyatçı ve Türk dergicilik tarihinde önemli yeri olan Hayat, Ses, Hayat Tarih gibi dergilerin yayımcısıdır.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Şevket Rado Kartviziti.-Şevket Rado, Türk gazeteci, yazar, yayıncı. 1930 yılından 1980’li yılların sonuna kadar birçok farklı türde eser vermiş; sohbet türünün Türk edebiyatındaki temsilcisi olmuş bir edebiyatçı ve Türk dergicilik tarihinde önemli yeri olan Hayat, Ses, Hayat Tarih gibi dergilerin yayımcısıdır.

    TLSatıldı
  • Topkapı Sarayı İç Görünümü, Çini ve Porselen Dairesi-12 x 18 cm.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Topkapı Sarayı İç Görünümü, Çini ve Porselen Dairesi-12 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Gastronomi Tarihi, Topkapı Sarayı İç Görünümü, Mutfak  ve Alet Edevatının Görünüşü-12 x 18 cm.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Osmanlı Gastronomi Tarihi, Topkapı Sarayı İç Görünümü, Mutfak ve Alet Edevatının Görünüşü-12 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • Topkapı Sarayı Kara Mustafa köşkü'nün Dıştan Görünümü-12 x 18 cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Topkapı Sarayı Kara Mustafa köşkü'nün Dıştan Görünümü-12 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Bektaşilik Edebiyatı, Aksaray Mebusu Besim Atalay, İstanbul Matbaayı amire, 1340, Formaları açılmamış. 134 s. Arka Kapak Mevcut Değildir.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Osmanlıca Bektaşilik Edebiyatı, Aksaray Mebusu Besim Atalay, İstanbul Matbaayı amire, 1340, Formaları açılmamış. 134 s. Arka Kapak Mevcut Değildir.

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet Gazetesinin 50. Yıldönümü Sergisi Broşürü

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Cumhuriyet Gazetesinin 50. Yıldönümü Sergisi Broşürü

    TLSatıldı
  • TC Vakıflar Genel Müdürlüğü, Türk Yazı Sanatları Müzesi Broşürü

    Lot No: 35

    Lot: 35

    TC Vakıflar Genel Müdürlüğü, Türk Yazı Sanatları Müzesi Broşürü

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Beyoğlu Ermeni Kilisesi Çift Lisan İane Makbuzu, 1928 Tarihli

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Ermeni Kültürü, Beyoğlu Ermeni Kilisesi Çift Lisan İane Makbuzu, 1928 Tarihli

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Beyoğlu Balıkpazarı Ermeni Kilisesi Olikyan Efendi'ye ait Evlenme, Tebrik Telgrafı-Dikran Efendi Tarafından Gönderilmiş.
Arkası Şark Merkez Eczanesi, Hakiki Jilet, ve 2 Lisan Vegetalin Reklamlı

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Ermeni Kültürü, Beyoğlu Balıkpazarı Ermeni Kilisesi Olikyan Efendi'ye ait Evlenme, Tebrik Telgrafı-Dikran Efendi Tarafından Gönderilmiş. Arkası Şark Merkez Eczanesi, Hakiki Jilet, ve 2 Lisan Vegetalin Reklamlı

    TLSatıldı
  • Yapı ve Kredi Bankası 104. Sergisi, Cumhuriyet'in Donanma ve Deniz Harp Okulu Sergisi, 22 s.-,

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Yapı ve Kredi Bankası 104. Sergisi, Cumhuriyet'in Donanma ve Deniz Harp Okulu Sergisi, 22 s.-,

    TLSatıldı
  • Tunus'ta Yapılmış Olan Türk Hatları ve Minyatürleri Sergisi, Rabat 1065 Tarihli, 16 s.-Topkapı Sarayı Müzesi Koleksiyonu ve İslam Eserleri Müzesi Koleksin Ürünlerini İçerir.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Tunus'ta Yapılmış Olan Türk Hatları ve Minyatürleri Sergisi, Rabat 1065 Tarihli, 16 s.-Topkapı Sarayı Müzesi Koleksiyonu ve İslam Eserleri Müzesi Koleksin Ürünlerini İçerir.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tarikat, Tasavvuf, Tekke Kültürü, Şeyh Hadımıl Kur'an İsmail Hakkı Efendi Hazretleri Mühürlü, 1279 Tarihinde Salim Efendi'ye Verilmiş, Arapça ve Osmanlıca Tarikat İcazet ve Ruhsatnamesi.-Arka Yüzünde

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Osmanlı Tarikat, Tasavvuf, Tekke Kültürü, Şeyh Hadımıl Kur'an İsmail Hakkı Efendi Hazretleri Mühürlü, 1279 Tarihinde Salim Efendi'ye Verilmiş, Arapça ve Osmanlıca Tarikat İcazet ve Ruhsatnamesi.-Arka Yüzünde

    TLSatıldı
  • Arkalı Önlü 3 Lisan Bisiklet Aksamları Satıcısına ait Reklam, Osmanlıca-Fransızca-Ermenice

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Arkalı Önlü 3 Lisan Bisiklet Aksamları Satıcısına ait Reklam, Osmanlıca-Fransızca-Ermenice

    TLSatıldı
  • Çanakkale Şiiri ve İstiklal Marşı Hakkında Tutulmuş Notlar. İki Sayfa

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Çanakkale Şiiri ve İstiklal Marşı Hakkında Tutulmuş Notlar. İki Sayfa

    TLSatıldı
  • Hayat Mecmuası Eki, Panoramik İstanbul Görseli, Top Atışları Eşliğinde Saltanat Kayığı ve Eşlik Eden Diğer Kayıklar.-15 x 69cm.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Hayat Mecmuası Eki, Panoramik İstanbul Görseli, Top Atışları Eşliğinde Saltanat Kayığı ve Eşlik Eden Diğer Kayıklar.-15 x 69cm.

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı İlk Meclisi Mebusunun 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, Tarık-i  Bedel Nakdiyesi İçin Mükellefe Mahsus Senet, Kale-i Atil Mahallesi

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Ermeni Kültürü, Osmanlı İlk Meclisi Mebusunun 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, Tarık-i Bedel Nakdiyesi İçin Mükellefe Mahsus Senet, Kale-i Atil Mahallesi

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı İlk Meclisi Mebusunun 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 1321 Senesi Karabet ve Ohan Ağaların Malatya'daki Ortaklıklarına Ait Harcama Defteri.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Ermeni Kültürü, Osmanlı İlk Meclisi Mebusunun 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, 1321 Senesi Karabet ve Ohan Ağaların Malatya'daki Ortaklıklarına Ait Harcama Defteri.

    TLSatıldı
  • Fransız Baskısı, Chausettes et Bas Des Paysans Turcs, Kenan Özbel, Türk Köylüsüne ait Çorap Desenleri ve Görsellerini İçerir. , 12 s.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Fransız Baskısı, Chausettes et Bas Des Paysans Turcs, Kenan Özbel, Türk Köylüsüne ait Çorap Desenleri ve Görsellerini İçerir. , 12 s.

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Türkiye Seçimleri, Trabzon Mebusu Faik Ahmet Barutçu'ya Ait CHP'den Aday Gösterilmesi İçin Islak İmzalı 1955 Yılı Seçim Katılım Belgesi.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Siyasi Tarih, Türkiye Seçimleri, Trabzon Mebusu Faik Ahmet Barutçu'ya Ait CHP'den Aday Gösterilmesi İçin Islak İmzalı 1955 Yılı Seçim Katılım Belgesi.

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Türkiye Seçimleri, Sinop Mebusu Ali Şükrü Şanlı'ya Ait CHP'den Aday Gösterilmesi İçin Islak İmzalı 1955 Yılı Seçim Katılım Belgesi.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Siyasi Tarih, Türkiye Seçimleri, Sinop Mebusu Ali Şükrü Şanlı'ya Ait CHP'den Aday Gösterilmesi İçin Islak İmzalı 1955 Yılı Seçim Katılım Belgesi.

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Türkiye Seçimleri, Trabzon Mebusu Cahit Zamangil'e Ait CHP'den Aday Gösterilmesi İçin Islak İmzalı 1955 Yılı Seçim Katılım Belgesi.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Siyasi Tarih, Türkiye Seçimleri, Trabzon Mebusu Cahit Zamangil'e Ait CHP'den Aday Gösterilmesi İçin Islak İmzalı 1955 Yılı Seçim Katılım Belgesi.

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Türkiye Seçimleri, Sinop Mebusu Server Sonuncuoğlu'na Ait CHP'den Aday Gösterilmesi İçin Islak İmzalı 1955 Yılı Seçim Katılım Belgesi.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Siyasi Tarih, Türkiye Seçimleri, Sinop Mebusu Server Sonuncuoğlu'na Ait CHP'den Aday Gösterilmesi İçin Islak İmzalı 1955 Yılı Seçim Katılım Belgesi.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Tüccar Ailesine Ait Olan, Osmanlı Sarayının Saat Tedarikçisi ve Döneminin Antikacısı Djezvedjian'lara Ait , Longines Antetli ve Saat Görselli 2 Adet Doküman

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Osmanlı Dönemi Tüccar Ailesine Ait Olan, Osmanlı Sarayının Saat Tedarikçisi ve Döneminin Antikacısı Djezvedjian'lara Ait , Longines Antetli ve Saat Görselli 2 Adet Doküman

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tasavvuf Kültürü, Tekke Tarihi, Melamilik, Melami Şeyhlerinden Ömer Sikkin (Bıçakcı) Dede'nin  Türbe-i Şeriflerine Ait Fotoğraf ve 1 Adet El Yazısı Lotu

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Osmanlı Tasavvuf Kültürü, Tekke Tarihi, Melamilik, Melami Şeyhlerinden Ömer Sikkin (Bıçakcı) Dede'nin Türbe-i Şeriflerine Ait Fotoğraf ve 1 Adet El Yazısı Lotu

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Milliyetçi Hareket Partisinin Avrupa (Özellikle Almanya'da) Örgütlenmesine ait 8 Adet Parça İçeren Lot-29 Ekim 1978, Dordmund - Westfalenhalle Salonu, Türkeş'i Selamlayan Bozkurtlar Salonda. 12.000 Kişi Bulunuyordu. Foto Geo Mecmuasından.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Siyasi Tarih, Milliyetçi Hareket Partisinin Avrupa (Özellikle Almanya'da) Örgütlenmesine ait 8 Adet Parça İçeren Lot-29 Ekim 1978, Dordmund - Westfalenhalle Salonu, Türkeş'i Selamlayan Bozkurtlar Salonda. 12.000 Kişi Bulunuyordu. Foto Geo Mecmuasından.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tasavvuf Kültürü, Tekke Tarihi, Cerrahi Tarikatı Postnişi ve Sahaflar Şeyhi Muzaffer Efendi'ye Ait 22 Adet Kontak Baskı ve Diaları

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Osmanlı Tasavvuf Kültürü, Tekke Tarihi, Cerrahi Tarikatı Postnişi ve Sahaflar Şeyhi Muzaffer Efendi'ye Ait 22 Adet Kontak Baskı ve Diaları

    TLSatıldı
  • Topkapı Sarayı İç Görünümü-12 x 18 cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Topkapı Sarayı İç Görünümü-12 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Aydın Güven Gürkan, Orijinal Çizimi ve Fotoğrafı, Lot-Aydın Güven Gürkan, Türk siyasetçi, milletvekili ve eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Siyasi Tarih, Aydın Güven Gürkan, Orijinal Çizimi ve Fotoğrafı, Lot-Aydın Güven Gürkan, Türk siyasetçi, milletvekili ve eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı.

    TLSatıldı
  • 1960 Olayları, Mahir Çayan, Ulaş Bardakçı, ve Kamil Dede Sıkıyönetim Mahkemesinde Görülüyorlar. Ulaş Bardakçı Ortaköy'de Polis Baskınında Mahir Çayan Kızıldere'de Öldürüleceklerdir.-8 x 8 cm. 4 Adet Negatif
20 x 20 cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    1960 Olayları, Mahir Çayan, Ulaş Bardakçı, ve Kamil Dede Sıkıyönetim Mahkemesinde Görülüyorlar. Ulaş Bardakçı Ortaköy'de Polis Baskınında Mahir Çayan Kızıldere'de Öldürüleceklerdir.-8 x 8 cm. 4 Adet Negatif 20 x 20 cm.

    TLSatıldı
  • Alanya'da Selçuklu Dönemine ait Bir Kitabe ve arka Yüzünde Açıklaması-15 x 10 cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Alanya'da Selçuklu Dönemine ait Bir Kitabe ve arka Yüzünde Açıklaması-15 x 10 cm.

    TLSatıldı
  • Hırkay-ı Saadet Kadim-i Şerif ve Mukaddes Emanetler Konulu Osmanlıca Tutulmuş Notlar. Ort: 20 Parça

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Hırkay-ı Saadet Kadim-i Şerif ve Mukaddes Emanetler Konulu Osmanlıca Tutulmuş Notlar. Ort: 20 Parça

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Hukuk Tarihi, Afyon, 1925 Ağustos Tarihli, Azizye Müdde-i Umumilik (Başsavcılık) Dairesine Mahsus Demirbaş Eşya İlanat Kavanim ve Nizamat ve Evrak Cetveli. 8 s.-Arka Yüzünde Onay Mührü Mevcuttur.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Osmanlı Dönemi Hukuk Tarihi, Afyon, 1925 Ağustos Tarihli, Azizye Müdde-i Umumilik (Başsavcılık) Dairesine Mahsus Demirbaş Eşya İlanat Kavanim ve Nizamat ve Evrak Cetveli. 8 s.-Arka Yüzünde Onay Mührü Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Güzelyurt Portakal Festivali, 26 Haziran - 5 Temmuz 1992 Tarihli, F.Işıman İmzalı, Kıbrıs A.N. Graphics Baskısı-72 x 50 cm.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Güzelyurt Portakal Festivali, 26 Haziran - 5 Temmuz 1992 Tarihli, F.Işıman İmzalı, Kıbrıs A.N. Graphics Baskısı-72 x 50 cm.

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet Dönemi Kallemle Not Tutulmuş Defter. 29.1.1928, İstanbul Kız  Muallim Mektebi Talebesine aittir.-Giriş Sayfasında Çini Mürekkebi ile Resim Mevcuttur. Kız Muallim Mektebi Marşı, Ordu Marşı, Hürriyet Şiiri, Teyyare Marşı, istiklal Marşı, Mektepliler Marşı, Cumhuriyet Şiiri, Zafer Marşı … Mevcuttur.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Cumhuriyet Dönemi Kallemle Not Tutulmuş Defter. 29.1.1928, İstanbul Kız Muallim Mektebi Talebesine aittir.-Giriş Sayfasında Çini Mürekkebi ile Resim Mevcuttur. Kız Muallim Mektebi Marşı, Ordu Marşı, Hürriyet Şiiri, Teyyare Marşı, istiklal Marşı, Mektepliler Marşı, Cumhuriyet Şiiri, Zafer Marşı … Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Şerif Abdülmecid Efendi'ye Gönderilmiş Iyd-ı Ahza Tebrik Kutlaması, Kartvizit Boyunda

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Şerif Abdülmecid Efendi'ye Gönderilmiş Iyd-ı Ahza Tebrik Kutlaması, Kartvizit Boyunda

    TLSatıldı
  • Euro '92, Panini Albümü, İçinde 260 Adet Çıkartma Mevcuttur.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Euro '92, Panini Albümü, İçinde 260 Adet Çıkartma Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Döneminde İmam Hatip ve Eşdeğer Okullarda Mezun Olacak Adaylara Sorulan Soru ve Cevapları, Onaylı ve İmzalıdır.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Döneminde İmam Hatip ve Eşdeğer Okullarda Mezun Olacak Adaylara Sorulan Soru ve Cevapları, Onaylı ve İmzalıdır.

    TLSatıldı
  • Hukuk Tarihi, Mehami (Avukat) Abdurrahman Münlib ve Hamid Nazım Beyler Antetli  İrsaliye, Osmanlıca

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Hukuk Tarihi, Mehami (Avukat) Abdurrahman Münlib ve Hamid Nazım Beyler Antetli İrsaliye, Osmanlıca

    TLSatıldı
  • The Times Gazetesi, Londra Haziran 22 1815 Tarihli Sayısının Tıpkıbasımı-İş Arayanlar ve İş Reklamlı Sarı Sayfaları... Okullarda Eğitim yapacak vey Özel Eğitim Verecek Öğretmenler, Ressamlar, Ev Kiralama Konulu İlanlar, Taşra Evleri Konulu, Ticari Faaliyetlerine Ortak Arayan, Tüccarlar , Seyyahlar, Sussex'te Müzayedede Satılmak Üzere Satılacak Konutlar, Aşçı, Bahçıvan vb... Çeşitli Konularda ilanların da içinde Bulunduğu 4 Sayfalık Gazete

    Lot No: 67

    Lot: 67

    The Times Gazetesi, Londra Haziran 22 1815 Tarihli Sayısının Tıpkıbasımı-İş Arayanlar ve İş Reklamlı Sarı Sayfaları... Okullarda Eğitim yapacak vey Özel Eğitim Verecek Öğretmenler, Ressamlar, Ev Kiralama Konulu İlanlar, Taşra Evleri Konulu, Ticari Faaliyetlerine Ortak Arayan, Tüccarlar , Seyyahlar, Sussex'te Müzayedede Satılmak Üzere Satılacak Konutlar, Aşçı, Bahçıvan vb... Çeşitli Konularda ilanların da içinde Bulunduğu 4 Sayfalık Gazete

    TLSatıldı
  • Gaziantep Vilayet Haritası, Mikyas 1/270.000, Bayındırlık Müdürü Yüksek Mühendis Mimar Saderrin Tuğrul Cemaligil-44 x 58 cm.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Gaziantep Vilayet Haritası, Mikyas 1/270.000, Bayındırlık Müdürü Yüksek Mühendis Mimar Saderrin Tuğrul Cemaligil-44 x 58 cm.

    TLSatıldı
  • Asie Mineure Kitabından Paleontoloji Konulu 3. Plaj. Kabuklu Canlılar, Çelik Baskı, Humbert Lith, Lemercier Baskısı-36 x 28 cm.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Asie Mineure Kitabından Paleontoloji Konulu 3. Plaj. Kabuklu Canlılar, Çelik Baskı, Humbert Lith, Lemercier Baskısı-36 x 28 cm.

    TLSatıldı
  • Asie Mineure Kitabından Paleontoloji Konulu 4. Plaj. Kabuklu Canlılar, Çelik Baskı, Humbert Lith, Lemercier Baskısı-36 x 28 cm.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Asie Mineure Kitabından Paleontoloji Konulu 4. Plaj. Kabuklu Canlılar, Çelik Baskı, Humbert Lith, Lemercier Baskısı-36 x 28 cm.

    TLSatıldı
  • Asie Mineure Kitabından Paleontoloji Konulu 6. Plaj. Kabuklu Canlılar, Çelik Baskı, Humbert Lith, Lemercier Baskısı-36 x 28 cm.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Asie Mineure Kitabından Paleontoloji Konulu 6. Plaj. Kabuklu Canlılar, Çelik Baskı, Humbert Lith, Lemercier Baskısı-36 x 28 cm.

    TLSatıldı
  • Gastronomi, New York'ta Bulunan Chineese American Restaurant Sun Luck'a Ait Yemek Menüsü, ve Fiyat Listesi, 16 s.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Gastronomi, New York'ta Bulunan Chineese American Restaurant Sun Luck'a Ait Yemek Menüsü, ve Fiyat Listesi, 16 s.

    TLSatıldı
  • Otomotiv, Japon İmali Hino Motorları Broşürü, Kapak Sayfasında Said Dormen ve Ortağı Kaşesi Mevcuttur. İçinde Muhtelif Modellerine ait Araçlar ve Teknik Bilgileri Mevcuttur.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Otomotiv, Japon İmali Hino Motorları Broşürü, Kapak Sayfasında Said Dormen ve Ortağı Kaşesi Mevcuttur. İçinde Muhtelif Modellerine ait Araçlar ve Teknik Bilgileri Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • İran Şahı Pehlevi ve Şahbanusu Farah Diba, Paspartu Üzerinde 2 Adet Foto-16 x 10 cm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    İran Şahı Pehlevi ve Şahbanusu Farah Diba, Paspartu Üzerinde 2 Adet Foto-16 x 10 cm.

    TLSatıldı
  • I. Dünya Savaşı Dönemi, Almanca 9 Ağustos 1914 Tarihli, Illustrirte Weltschau Dergisi, Çerkes tipler Kapaklı, 8 s. Bosna, Sırbistan, Viyana Sokakları Haberli

    Lot No: 75

    Lot: 75

    I. Dünya Savaşı Dönemi, Almanca 9 Ağustos 1914 Tarihli, Illustrirte Weltschau Dergisi, Çerkes tipler Kapaklı, 8 s. Bosna, Sırbistan, Viyana Sokakları Haberli

    TLSatıldı
  • I. Dünya Savaşı Dönemi, Almanca 28 Haziran 1914 Tarihli, Illustrirte Weltschau Dergisi, Denize Gemi İndirme Kapaklı, 8 s. Fransa Sokakları, Durazzo Kışlası, Meksika'da Amerikan Varlığı Haberli

    Lot No: 76

    Lot: 76

    I. Dünya Savaşı Dönemi, Almanca 28 Haziran 1914 Tarihli, Illustrirte Weltschau Dergisi, Denize Gemi İndirme Kapaklı, 8 s. Fransa Sokakları, Durazzo Kışlası, Meksika'da Amerikan Varlığı Haberli

    TLSatıldı
  • Ermeni Patrikliği, İstanbul 1930 antetli Ermeni Piskoposu Kazazyan Sımpat'ın Halen Hayatta Olduğu Konulu Ermeni Patrikhanesi Kaşeli Doküman

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Ermeni Patrikliği, İstanbul 1930 antetli Ermeni Piskoposu Kazazyan Sımpat'ın Halen Hayatta Olduğu Konulu Ermeni Patrikhanesi Kaşeli Doküman

    TLSatıldı
  • Topkapı Sarayında Arşiv Uzmanı Nigar Anafarta Arşivinden, Ceyb-i Hümayun Defterinden Bizzat Araştırdığı ve Not Tuttuğu Not Defteri. Osmanlıca ve Türkçe Tutulmuş Topkapı Arşivinde Konu ile İlgili Notlar, Dosya numaraları, Evrakların Mahiyetine Ait Açıklamalar Mevcuttur. Defter Harici 14 Parça da Not Mevcuttur.-Ceyb-i Hümâyûn, padişahın özel gelir ve giderlerini idare eden, özel kesesi anlamına gelen, şahsi hazinesi için kullanılan bir tabirdir. Bir şeyin padişaha aitliğini bildiren Hümâyûn kelimesiyle, ceyb(ceb) kelimesinin birleşmesinden meydana gelen bu tabirin sözlük anlamı,“padişahın cebi”dir.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Topkapı Sarayında Arşiv Uzmanı Nigar Anafarta Arşivinden, Ceyb-i Hümayun Defterinden Bizzat Araştırdığı ve Not Tuttuğu Not Defteri. Osmanlıca ve Türkçe Tutulmuş Topkapı Arşivinde Konu ile İlgili Notlar, Dosya numaraları, Evrakların Mahiyetine Ait Açıklamalar Mevcuttur. Defter Harici 14 Parça da Not Mevcuttur.-Ceyb-i Hümâyûn, padişahın özel gelir ve giderlerini idare eden, özel kesesi anlamına gelen, şahsi hazinesi için kullanılan bir tabirdir. Bir şeyin padişaha aitliğini bildiren Hümâyûn kelimesiyle, ceyb(ceb) kelimesinin birleşmesinden meydana gelen bu tabirin sözlük anlamı,“padişahın cebi”dir.

    TLSatıldı
  • Narmalızade  Bilanço Defter, Sene 1926-1927, Rika Yazı ile Yazılmıştır.. 47 Varak, 13 Yaprak Yazılıdır. Constantinople S.A. Khorassandjian Vinyetli.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Narmalızade Bilanço Defter, Sene 1926-1927, Rika Yazı ile Yazılmıştır.. 47 Varak, 13 Yaprak Yazılıdır. Constantinople S.A. Khorassandjian Vinyetli.

    TLSatıldı
  • İstanbul Beyoğlu'nun Köklü Firmalarından Narmanlızade Ailesine ait  1927-1928 Tarihli Kendilerine Gönderilen Yazışmaların Suret Defteri. Tamamı Doludur.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    İstanbul Beyoğlu'nun Köklü Firmalarından Narmanlızade Ailesine ait 1927-1928 Tarihli Kendilerine Gönderilen Yazışmaların Suret Defteri. Tamamı Doludur.

    TLSatıldı
  • İsmet İnönü istiklal madalyalı ve dönemin devlet erkanı

    Lot No: 81

    Lot: 81

    İsmet İnönü istiklal madalyalı ve dönemin devlet erkanı

    TLSatıldı
  • Beykoz 3 Temmuz 1961.  Anroşman üstü tıkama tabakası için balast serilmesi ve köşe bloklarının yerleştirilmesi.  12x18 cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Beykoz 3 Temmuz 1961. Anroşman üstü tıkama tabakası için balast serilmesi ve köşe bloklarının yerleştirilmesi. 12x18 cm.

    TLSatıldı
  • Sonradan Renklendirme, Osmanlı Son Halife-i Müslüman Abdülmecid bin AbdülAziz Han, Madalyaları ile Poz Verirken.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Sonradan Renklendirme, Osmanlı Son Halife-i Müslüman Abdülmecid bin AbdülAziz Han, Madalyaları ile Poz Verirken.

    TLSatıldı
  • Ünlü İtalyan oyuncu Claudia Cardinale . Copyright Angelo Frontoni ROMA kaşeli. 18x24 cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Ünlü İtalyan oyuncu Claudia Cardinale . Copyright Angelo Frontoni ROMA kaşeli. 18x24 cm.

    TLSatıldı
  • Enver Paşa

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Enver Paşa

    TLSatıldı
  • 1930'larda İstanbul Valisi olan Muhittin Üstündağ, Türk heyetiyle Atina Parlemento binası önünde.  12x18 cm.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    1930'larda İstanbul Valisi olan Muhittin Üstündağ, Türk heyetiyle Atina Parlemento binası önünde. 12x18 cm.

    TLSatıldı
  • İstanbul Üsküdar şehir hatları vapurları ve denizde buz tabakaları

    Lot No: 87

    Lot: 87

    İstanbul Üsküdar şehir hatları vapurları ve denizde buz tabakaları

    TLSatıldı
  • Hanedan. Arkası ithaflı ve imzalı. 1870. Abdullah Freres fotoğrafçı kaşeli. 6x10 cm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Hanedan. Arkası ithaflı ve imzalı. 1870. Abdullah Freres fotoğrafçı kaşeli. 6x10 cm.

    TLSatıldı
  • Adana Belediye binası. 10 Eylül 1930

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Adana Belediye binası. 10 Eylül 1930

    TLSatıldı
  • Türkiye Denizcilik Şirketine ait yolcu gemilerinden Truva İstanbul Boğazı'nda. 18x24 cm.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Türkiye Denizcilik Şirketine ait yolcu gemilerinden Truva İstanbul Boğazı'nda. 18x24 cm.

    TLSatıldı
  • Mustafa Kemal Atatürk teffekküre dalmış.  Döneminin orijinal fotoğrafı. 6x9 cm.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Mustafa Kemal Atatürk teffekküre dalmış. Döneminin orijinal fotoğrafı. 6x9 cm.

    TLSatıldı
  • Libya'nın öldürülen devrik lideri Kaddafi çadırında.  18x24 cm.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Libya'nın öldürülen devrik lideri Kaddafi çadırında. 18x24 cm.

    TLSatıldı
  • İstanbul Amerikan Koleji (Robert Kolej) diploma. Mehmet Celalettin. 1933

    Lot No: 93

    Lot: 93

    İstanbul Amerikan Koleji (Robert Kolej) diploma. Mehmet Celalettin. 1933

    TLSatıldı
  • Azınlık tarihi. Şalom Gazetesi 22. yıl kutlaması 18x24 cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Azınlık tarihi. Şalom Gazetesi 22. yıl kutlaması 18x24 cm.

    TLSatıldı
  • Bingöl vilayet binası önünde kentin ileri gelenleri.  Paspartuyla 20x26 cm. Arkası Osmanlıca yazılı. 1920'ler.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Bingöl vilayet binası önünde kentin ileri gelenleri. Paspartuyla 20x26 cm. Arkası Osmanlıca yazılı. 1920'ler.

    TLSatıldı
  • İzmir Saint Joseph 6 A öğrencileri. Soli Özel, Hakan Börteçene, Nesim İsrael, Metin Par. Arkada isimler ve imzalar var. 1969-70. 12x18 cm.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    İzmir Saint Joseph 6 A öğrencileri. Soli Özel, Hakan Börteçene, Nesim İsrael, Metin Par. Arkada isimler ve imzalar var. 1969-70. 12x18 cm.

    TLSatıldı
  • Türk sinema tarihi. Sadri Alışık ve eşi Çolpan İlhan bir davette hayranlarıyla. Haliyle. 12x18 cm.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Türk sinema tarihi. Sadri Alışık ve eşi Çolpan İlhan bir davette hayranlarıyla. Haliyle. 12x18 cm.

    TLSatıldı
  • Devlet Tiyatrosu  İzmir Açıkhava Fuar temsilleri dergisi. 1962. Dönemin oyuncu fotoğraflarıyla. 22 sayfa.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Devlet Tiyatrosu İzmir Açıkhava Fuar temsilleri dergisi. 1962. Dönemin oyuncu fotoğraflarıyla. 22 sayfa.

    TLSatıldı
  • Ameliyattan çıkan hastayla poz veren doktor ve hemşireler.  1940'lar. 12x18 cm.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Ameliyattan çıkan hastayla poz veren doktor ve hemşireler. 1940'lar. 12x18 cm.

    TLSatıldı
  • Devlet Tiyatrosu 1957-1958 sezonu dergisi sayı: 40.  Dönemin oyuncu fotoğrafları ve reklamlarıyla. 44 sayfa.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Devlet Tiyatrosu 1957-1958 sezonu dergisi sayı: 40. Dönemin oyuncu fotoğrafları ve reklamlarıyla. 44 sayfa.

    TLSatıldı
  • Terekki-i Ziraat Uşak iki dilde evrak. Osmanlıca. 1927.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Terekki-i Ziraat Uşak iki dilde evrak. Osmanlıca. 1927.

    TLSatıldı
  • Türk Hava Kurumu tarafından Balıkesir Ticaret odası'na yazılmış hava tehlikesiyle ilgili resmi yazı. 1935

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Türk Hava Kurumu tarafından Balıkesir Ticaret odası'na yazılmış hava tehlikesiyle ilgili resmi yazı. 1935

    TLSatıldı
  • Balıkesir'de Askeriye tarafından oteline en konan bir adamın şikayet dilekçesi. 1945

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Balıkesir'de Askeriye tarafından oteline en konan bir adamın şikayet dilekçesi. 1945

    TLSatıldı
  • Osmanlıca ünlü bestekarları gösterir levha.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Osmanlıca ünlü bestekarları gösterir levha.

    TLSatıldı
  • Galata Köprüsü Altında Olta Balıkçıları. 1957. Ara Güler. Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı özel baskı. 13x19 cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Galata Köprüsü Altında Olta Balıkçıları. 1957. Ara Güler. Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı özel baskı. 13x19 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca dergi. Talebe Defteri.  Çıkartan Muallim Ahmet Halit. 1335.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Osmanlıca dergi. Talebe Defteri. Çıkartan Muallim Ahmet Halit. 1335.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca dergi. Talebe Defteri.  Çıkartan Muallim Ahmet Halit. 1335.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Osmanlıca dergi. Talebe Defteri. Çıkartan Muallim Ahmet Halit. 1335.

    TLSatıldı
  • Finans tarihi. Banque Imperiale Ottomane'nin Mehmed Kemal Bey adına düzenlenmiş çek defteri.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Finans tarihi. Banque Imperiale Ottomane'nin Mehmed Kemal Bey adına düzenlenmiş çek defteri.

    TLSatıldı
  • İsmet İnönü ve Celal Bayar, İstiklal madalyası arkasında fakları ve şapkalarıyla. 6x9 cm. Döneminin orijinal fotoğrafıdır.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    İsmet İnönü ve Celal Bayar, İstiklal madalyası arkasında fakları ve şapkalarıyla. 6x9 cm. Döneminin orijinal fotoğrafıdır.

    TLSatıldı
  • Uçan kuş. Sanatçı baskısı. İmzasız. 15x21 cm.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Uçan kuş. Sanatçı baskısı. İmzasız. 15x21 cm.

    TLSatıldı
  • İstanbul Yıldız Sarayı Hamidiye Camii önünde selamlık.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    İstanbul Yıldız Sarayı Hamidiye Camii önünde selamlık.

    TLSatıldı
  • Adapazarı Hendek Hükümet Konağı önünde Kaymakam İsmail Hakkı Bey

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Adapazarı Hendek Hükümet Konağı önünde Kaymakam İsmail Hakkı Bey

    TLSatıldı
  • Osmanlı paşası.  Liberte, Egalite, Justice yazılı. Kenarlardan kesik. Haliyle.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Osmanlı paşası. Liberte, Egalite, Justice yazılı. Kenarlardan kesik. Haliyle.

    TLSatıldı
  • Edirne. Önden iki adet sekizgen Osmanlı damgayla postadan geçmiş.  "İzmir Karşıyaka'da Evliyazade Naciye Hanım'ın…" Yazışmalı.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Edirne. Önden iki adet sekizgen Osmanlı damgayla postadan geçmiş. "İzmir Karşıyaka'da Evliyazade Naciye Hanım'ın…" Yazışmalı.

    TLSatıldı
  • Osmanlı padişahı Sultan  Mahmud. Editör: M. Israilovitch. Haliyle.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Osmanlı padişahı Sultan Mahmud. Editör: M. Israilovitch. Haliyle.

    TLSatıldı
  • Erken Cumhuriyet bira içen tipler. Osmanlıca yazılı. 12x18 cm.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Erken Cumhuriyet bira içen tipler. Osmanlıca yazılı. 12x18 cm.

    TLSatıldı
  • İstanbul Edirnekapı'da eski bir mahalle ve ahşap evler. 2. baskı. 18x24 cm.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    İstanbul Edirnekapı'da eski bir mahalle ve ahşap evler. 2. baskı. 18x24 cm.

    TLSatıldı
  • Salut de Constantinople. Bir grup Suriyeli. 20. yüzyıl başı.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Salut de Constantinople. Bir grup Suriyeli. 20. yüzyıl başı.

    TLSatıldı
  • İstanbul'a gösteri yapmaya gelen bir Hint fakirinin reklamını yapan eski Amerikan arabası önünde poz vermesi. Haliyle. 12x18 cm.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    İstanbul'a gösteri yapmaya gelen bir Hint fakirinin reklamını yapan eski Amerikan arabası önünde poz vermesi. Haliyle. 12x18 cm.

    TLSatıldı
  • Lot. Osmanlı pazarı için hazırlanmış iki adet farklı sigara kağıdı. Kulanılmamış.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Lot. Osmanlı pazarı için hazırlanmış iki adet farklı sigara kağıdı. Kulanılmamış.

    TLSatıldı
  • Selanik Bankası'ndan yapılan muamele için Yahudi doktor Yasef Savariyego'ya verilmiş evrak.  1940.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Selanik Bankası'ndan yapılan muamele için Yahudi doktor Yasef Savariyego'ya verilmiş evrak. 1940.

    TLSatıldı
  • Üç kuşak Osmanlı birarada. Baba,oğul,torun.  Constantinople. Atelier Phebus kaşeli.  Çok temiz. 11,5x18 cm.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Üç kuşak Osmanlı birarada. Baba,oğul,torun. Constantinople. Atelier Phebus kaşeli. Çok temiz. 11,5x18 cm.

    TLSatıldı
  • Diyarbakır Trahoma Hastanesi'nde görev yapan bir doktorun fotoğrafları. 13 adet. 1941. 6x7 cm.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Diyarbakır Trahoma Hastanesi'nde görev yapan bir doktorun fotoğrafları. 13 adet. 1941. 6x7 cm.

    TLSatıldı
  • Balıkesir Vasıf Çınar Caddesi. 1930'lar.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Balıkesir Vasıf Çınar Caddesi. 1930'lar.

    TLSatıldı
  • Tarsus genel görünümü. Foto İzzet.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Tarsus genel görünümü. Foto İzzet.

    TLSatıldı
  • Ankara. Kömür Sergisi'nin açılışından dönen askerler. 20 Mayıs 1937

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Ankara. Kömür Sergisi'nin açılışından dönen askerler. 20 Mayıs 1937

    TLSatıldı
  • İstanbul Gümüşsuyu sırtlarından Dolmabahçe'ye bakış. 18x24 cm.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    İstanbul Gümüşsuyu sırtlarından Dolmabahçe'ye bakış. 18x24 cm.

    TLSatıldı
  • Trabzon Limanı-Arkası Messageries Maritimes Reklamlı

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Trabzon Limanı-Arkası Messageries Maritimes Reklamlı

    TLSatıldı
  • Trabzon Türk Mezarlığı-Arkası Messageries Maritimes Reklamlı

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Trabzon Türk Mezarlığı-Arkası Messageries Maritimes Reklamlı

    TLSatıldı
  • Hayvancılık, Ankara Tiftik Keçileri

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Hayvancılık, Ankara Tiftik Keçileri

    TLSatıldı
  • Smyrne, İzmir Pasaport-Edt. Jozef Abajoli

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Smyrne, İzmir Pasaport-Edt. Jozef Abajoli

    TLSatıldı
  • Edirne Selimiye Camii, 2 Lisan Yazılı-Edt. Joseph Nessim Edt. Joseph N. Mitrani

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Edirne Selimiye Camii, 2 Lisan Yazılı-Edt. Joseph Nessim Edt. Joseph N. Mitrani

    TLSatıldı
  • Constantinople İstanbul Galata Köprüsü ve İ stanbul Limanı-Edt. Horticole de Therapia 14b

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Constantinople İstanbul Galata Köprüsü ve İ stanbul Limanı-Edt. Horticole de Therapia 14b

    TLSatıldı
  • Constantinople Beylerbeyi Sarayı, Postadan Geçmiş.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Constantinople Beylerbeyi Sarayı, Postadan Geçmiş.

    TLSatıldı
  • Constantinople Yeniköy Sahili ve Şirketi Hayriye Vapuru-Edt. Bon Marché 209

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Constantinople Yeniköy Sahili ve Şirketi Hayriye Vapuru-Edt. Bon Marché 209

    TLSatıldı
  • Constantinople Kağıthane Mesire Alanı

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Constantinople Kağıthane Mesire Alanı

    TLSatıldı
  • Parçalı Ay Üzerinde Uzanan Şark Kadını ile Dolmabahçe Saray Kapısı Görselli Kartpostal

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Parçalı Ay Üzerinde Uzanan Şark Kadını ile Dolmabahçe Saray Kapısı Görselli Kartpostal

    TLSatıldı
  • Brousse, Bursa'da Tarla Süren Köylüler Dinlenirken, Önden Damgalı

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Brousse, Bursa'da Tarla Süren Köylüler Dinlenirken, Önden Damgalı

    TLSatıldı
  • Brousse Bursa Müze-i Hümayun

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Brousse Bursa Müze-i Hümayun

    TLSatıldı
  • Brousse Bursa Darüttalim Binası

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Brousse Bursa Darüttalim Binası

    TLSatıldı
  • Meslek, Sakalar-12 x 9 cm.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Meslek, Sakalar-12 x 9 cm.

    TLSatıldı
  • Constantinople Rumelihisarı'na Yaklaşan Şirket-i Hayriye Vapuru-11 x 16 cm.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Constantinople Rumelihisarı'na Yaklaşan Şirket-i Hayriye Vapuru-11 x 16 cm.

    TLSatıldı
  • Moda Sahili, Deniz Banyoları

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Moda Sahili, Deniz Banyoları

    TLSatıldı
  • İstanbul, Sirkeci Hobyar Camii

    Lot No: 144

    Lot: 144

    İstanbul, Sirkeci Hobyar Camii

    TLSatıldı
  • İstanbul Karaköy Meydan ve Galata Köprüsü Girişi,, Elektrikli Tramvay, Ziraat Bankası Binası

    Lot No: 145

    Lot: 145

    İstanbul Karaköy Meydan ve Galata Köprüsü Girişi,, Elektrikli Tramvay, Ziraat Bankası Binası

    TLSatıldı
  • İstanbul, Eski Tip Otomobiller, Damalı Taksiler, Güven Sigorta ve Vatan Konserve Tabelalı, sosyal Yaşam

    Lot No: 146

    Lot: 146

    İstanbul, Eski Tip Otomobiller, Damalı Taksiler, Güven Sigorta ve Vatan Konserve Tabelalı, sosyal Yaşam

    TLSatıldı
  • İstanbul, 1950'ler, İstimlaklar, Ahşap Merzifonlu Kocamustafapaşa Camii ayakta Görülmektedir.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    İstanbul, 1950'ler, İstimlaklar, Ahşap Merzifonlu Kocamustafapaşa Camii ayakta Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • İstanbul, Karaköy'de Sosyal Yaşam ve Trafik Görünümü, Duraklarda Bekleyenler, İshakol Boyaları reklamlı

    Lot No: 148

    Lot: 148

    İstanbul, Karaköy'de Sosyal Yaşam ve Trafik Görünümü, Duraklarda Bekleyenler, İshakol Boyaları reklamlı

    TLSatıldı
  • İstanbul, 1950'ler, Karaköy Meydanı, İstimlaklar, Eski Tip Otomobiller

    Lot No: 149

    Lot: 149

    İstanbul, 1950'ler, Karaköy Meydanı, İstimlaklar, Eski Tip Otomobiller

    TLSatıldı
  • Stereoview, Constantinople, Üsküdar Sırtlarından Boğaziçi'ne Bakış

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Stereoview, Constantinople, Üsküdar Sırtlarından Boğaziçi'ne Bakış

    TLSatıldı
  • Stereoview, Constantinople, Üsküdar

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Stereoview, Constantinople, Üsküdar

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, Deutsche Orientbank Çeki

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Finans Tarihi, Deutsche Orientbank Çeki

    TLSatıldı
  • İngiltere, Doctor Who, İlk Gün Zarfı

    Lot No: 153

    Lot: 153

    İngiltere, Doctor Who, İlk Gün Zarfı

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, Emlak ve eytam Bankası Türk Anonim Şirketi Muhtasar Programı, Ankara 1932, 8 s.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Finans Tarihi, Emlak ve eytam Bankası Türk Anonim Şirketi Muhtasar Programı, Ankara 1932, 8 s.

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, Abdi Fuad ve Şürekası Hisseli Komandit Şirketi Hisse Senedi

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Finans Tarihi, Abdi Fuad ve Şürekası Hisseli Komandit Şirketi Hisse Senedi

    TLSatıldı
  • M. Nuriküçük İplikçi Mutabiye Kendir. Tohum ve Çorap Ticarethanesi, Konya Antetli 1949 Tarihli

    Lot No: 156

    Lot: 156

    M. Nuriküçük İplikçi Mutabiye Kendir. Tohum ve Çorap Ticarethanesi, Konya Antetli 1949 Tarihli

    TLSatıldı
  • Kızılay Kan Merkezi Afişi, Tabiatın Güneşe Hayatın Kana İhtiyacı Vardır-49 x 30 cm.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Kızılay Kan Merkezi Afişi, Tabiatın Güneşe Hayatın Kana İhtiyacı Vardır-49 x 30 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Nimet Aile Ocağı Lokantası Antetli Fatura, Filigranlı Kağıt-Haliyle

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Osmanlıca Nimet Aile Ocağı Lokantası Antetli Fatura, Filigranlı Kağıt-Haliyle

    TLSatıldı
  • Yahudi, Eğitim Tarihi, Türkiye'de Azlık Okullarına Mahsus İlk Okul Diploması 1957-1958 Tarihli Diploma, Musevi Yetim Okulu Hususi damgalı

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Yahudi, Eğitim Tarihi, Türkiye'de Azlık Okullarına Mahsus İlk Okul Diploması 1957-1958 Tarihli Diploma, Musevi Yetim Okulu Hususi damgalı

    TLSatıldı
  • Mollazade Biraderler Mehmet ve Hüseyin ve Şerikleri Derviş İzmir, Diş Doktoru Hulusi Ayhan İzmir Antetli 2 Adet Zarf

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Mollazade Biraderler Mehmet ve Hüseyin ve Şerikleri Derviş İzmir, Diş Doktoru Hulusi Ayhan İzmir Antetli 2 Adet Zarf

    TLSatıldı
  • Denizcilik, İzmit, Üsküdar Gemisi Faciası Fotoğrafı, Çalışmaları İzleyen Ahali-18 x 24 cm.
Üsküdar vapuru faciası ya da Körfez Faciası, 1 Mart 1958 tarihinde Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nin Üsküdar adlı şehir hatları vapurunun İzmit Körfezi'nde çıkan fırtına nedeniyle alabora olduktan sonra battığı faciadır. Faciada resmî rakamlara göre 392 kişinin yaşamını yitirdi.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Denizcilik, İzmit, Üsküdar Gemisi Faciası Fotoğrafı, Çalışmaları İzleyen Ahali-18 x 24 cm. Üsküdar vapuru faciası ya da Körfez Faciası, 1 Mart 1958 tarihinde Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nin Üsküdar adlı şehir hatları vapurunun İzmit Körfezi'nde çıkan fırtına nedeniyle alabora olduktan sonra battığı faciadır. Faciada resmî rakamlara göre 392 kişinin yaşamını yitirdi.

    TLSatıldı
  • İstanbul Vilayeti Mektebi İbtidaileri İçin İane  Makbuzu

    Lot No: 162

    Lot: 162

    İstanbul Vilayeti Mektebi İbtidaileri İçin İane Makbuzu

    TLSatıldı
  • Uşak Terakki Ziraat TAŞ Uşak Şeker Fabrikası Antetli 1931 Tarihli Doküman, Islak İmzalı

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Uşak Terakki Ziraat TAŞ Uşak Şeker Fabrikası Antetli 1931 Tarihli Doküman, Islak İmzalı

    TLSatıldı
  • Yardım Sevenler Derneği Tüzüğü, 14 s.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Yardım Sevenler Derneği Tüzüğü, 14 s.

    TLSatıldı
  • Librairie Hachette & Cie Antetli, 1911 Tarihli Ahmet İhsan'a Gönderilen Mektup

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Librairie Hachette & Cie Antetli, 1911 Tarihli Ahmet İhsan'a Gönderilen Mektup

    TLSatıldı
  • Mersin Sedat Sahir Kitap Kırtasiye Ticaret ve Komisyon Antetli, 1936 Tarihli Doküman, Yırtık Kat Yeri İçerir.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Mersin Sedat Sahir Kitap Kırtasiye Ticaret ve Komisyon Antetli, 1936 Tarihli Doküman, Yırtık Kat Yeri İçerir.

    TLSatıldı
  • Gayret Kitaphanesi Ahmet Hamdi Kastamuni antetli 1935 Tarihli Osmanlıca Doküman

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Gayret Kitaphanesi Ahmet Hamdi Kastamuni antetli 1935 Tarihli Osmanlıca Doküman

    TLSatıldı
  • Bayburt Coruh Un Fabrikası Türk Anonim Şirketi 1932 Tarihli Belge, Filigranlı Kağıt

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Bayburt Coruh Un Fabrikası Türk Anonim Şirketi 1932 Tarihli Belge, Filigranlı Kağıt

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Ahmet İhsan Matbaası Servet-i Fünun Antetli 1929 Tarihli Belge

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Osmanlıca Ahmet İhsan Matbaası Servet-i Fünun Antetli 1929 Tarihli Belge

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Üçüncü Orduy-u Humayun Antetli Belge

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Osmanlıca Üçüncü Orduy-u Humayun Antetli Belge

    TLSatıldı
  • Ototay Müessesesi Ahmet Atay, Radyo Elektrik ve Otomobil Parçaları Ticarethanesi İzmir antetli 1943 Tarihli Doküman

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Ototay Müessesesi Ahmet Atay, Radyo Elektrik ve Otomobil Parçaları Ticarethanesi İzmir antetli 1943 Tarihli Doküman

    TLSatıldı
  • Türk Çimentosu ve Kireci AŞ, antetli 1967 Tarihli Fatura

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Türk Çimentosu ve Kireci AŞ, antetli 1967 Tarihli Fatura

    TLSatıldı
  • Ressam Mehmet Fehmi İstanbul antetli 1929 Tarihli Osmanlıca Doküman-Haliyle

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Ressam Mehmet Fehmi İstanbul antetli 1929 Tarihli Osmanlıca Doküman-Haliyle

    TLSatıldı
  • Elhamra sineması Programı, Haliyle-Arkası Supra Traş Bıçağı ve Yeni Bonmarşe Reklamlı

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Elhamra sineması Programı, Haliyle-Arkası Supra Traş Bıçağı ve Yeni Bonmarşe Reklamlı

    TLSatıldı
  • Tanaş Briolas Mücellit İstanbul Antetli 1932 Tarihli Fatura

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Tanaş Briolas Mücellit İstanbul Antetli 1932 Tarihli Fatura

    TLSatıldı
  • Dia, Harman Haftalık Magazin Spor Aktüalite Dergisi  Arşivinden, Yaşar Özel 3 Adet Dia

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Dia, Harman Haftalık Magazin Spor Aktüalite Dergisi Arşivinden, Yaşar Özel 3 Adet Dia

    TLSatıldı
  • Dia, Yaşar Özel 7 Adet Dia

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Dia, Yaşar Özel 7 Adet Dia

    TLSatıldı
  • Dia, Mualla Akın, 2 Adedi Büyük Ebat, 2 Adedi Küçük Ebat Dia, 5 Adet Dia

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Dia, Mualla Akın, 2 Adedi Büyük Ebat, 2 Adedi Küçük Ebat Dia, 5 Adet Dia

    TLSatıldı
  • Dia, Harman Haftalık Magazin Spor Aktüalite Dergisi Arşivinden, Cici Kızlar, 1 Adet Büyük Ebat Dia

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Dia, Harman Haftalık Magazin Spor Aktüalite Dergisi Arşivinden, Cici Kızlar, 1 Adet Büyük Ebat Dia

    TLSatıldı
  • Dia, Yaşar Özel 5 Adet Dia

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Dia, Yaşar Özel 5 Adet Dia

    TLSatıldı
  • Dia, Tanju Okan, 3 Adet Büyük Ebat Dia

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Dia, Tanju Okan, 3 Adet Büyük Ebat Dia

    TLSatıldı
  • Dia, Canan Somay, 2 Adet Dia

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Dia, Canan Somay, 2 Adet Dia

    TLSatıldı
  • Dia, Uğur Böcekleri, 3 Adet Dia

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Dia, Uğur Böcekleri, 3 Adet Dia

    TLSatıldı
  • Dia, Muazzez Abacı, 5 Adet Dia

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Dia, Muazzez Abacı, 5 Adet Dia

    TLSatıldı
  • Dia, TV Spor Spikeri  Adet Dia

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Dia, TV Spor Spikeri Adet Dia

    TLSatıldı
  • Dia, Tanju Korel, 3 Adet Büyük Ebat Dia

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Dia, Tanju Korel, 3 Adet Büyük Ebat Dia

    TLSatıldı
  • Dia, Sevim Tuna, 2 Adedi Büyük Ebat, 3 Adedi Küçük Ebat Dia, 5 Adet Dia

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Dia, Sevim Tuna, 2 Adedi Büyük Ebat, 3 Adedi Küçük Ebat Dia, 5 Adet Dia

    TLSatıldı
  • Dia, Lale Belkıs, 1 Adet Büyük Ebat Dia

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Dia, Lale Belkıs, 1 Adet Büyük Ebat Dia

    TLSatıldı
  • Dia, Esen Püsküllü, 2 Adet Dia

    Lot No: 189

    Lot: 189

    Dia, Esen Püsküllü, 2 Adet Dia

    TLSatıldı
  • Dia, Nazan Şoray, 3 Adet Dia

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Dia, Nazan Şoray, 3 Adet Dia

    TLSatıldı
  • Dia, Müşerref Tezcan, 1 Adedi Büyük Ebat, 1 Adedi Küçük Ebat Dia, 2 Adet Dia

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Dia, Müşerref Tezcan, 1 Adedi Büyük Ebat, 1 Adedi Küçük Ebat Dia, 2 Adet Dia

    TLSatıldı
  • Dia, Erol Büyükburç, 1 Adet Büyük Ebat Dia

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Dia, Erol Büyükburç, 1 Adet Büyük Ebat Dia

    TLSatıldı
  • İzmir, Asansör-9 x 6 cm.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    İzmir, Asansör-9 x 6 cm.

    TLSatıldı
  • İzmir Kokaryalı Sahili, 1937-6 x 9 cm.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    İzmir Kokaryalı Sahili, 1937-6 x 9 cm.

    TLSatıldı
  • İzmir Enternasyonal Fuarı-6 x 9 cm.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    İzmir Enternasyonal Fuarı-6 x 9 cm.

    TLSatıldı
  • 1970 Tarihli, Coca Cola, Pepsi Fruko ve Uludağ Gazozları Reklamlı-7 x 10 cm.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    1970 Tarihli, Coca Cola, Pepsi Fruko ve Uludağ Gazozları Reklamlı-7 x 10 cm.

    TLSatıldı
  • Beyoğlu foto Sait, Yalova Termal Oteli Bahçesinde Poz Veren Arkadaşlar, 1952

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Beyoğlu foto Sait, Yalova Termal Oteli Bahçesinde Poz Veren Arkadaşlar, 1952

    TLSatıldı
  • 1930lu Yıllar, Cumhuriyet 15. yıl Dönümünde Kutlamalar İçin Hazırlanan, Altıok Bayraklı, Türkiye Bayraklı Sahne.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    1930lu Yıllar, Cumhuriyet 15. yıl Dönümünde Kutlamalar İçin Hazırlanan, Altıok Bayraklı, Türkiye Bayraklı Sahne.

    TLSatıldı
  • 1955 Tarihli Oyuncakları ile Oynayan Çocuklar-Oyuncak telefon
Kamyon
Davul

    Lot No: 199

    Lot: 199

    1955 Tarihli Oyuncakları ile Oynayan Çocuklar-Oyuncak telefon Kamyon Davul

    TLSatıldı
  • Bisikletleri ile Poz Veren Gençler-8,5 x 11,5 cm.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Bisikletleri ile Poz Veren Gençler-8,5 x 11,5 cm.

    TLSatıldı
  • Sanayi Tarihi, Almanya P.A. Kroehert Atelier Tersanesinde Gemi İnşası Sürerken-15 x 10 cm.

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Sanayi Tarihi, Almanya P.A. Kroehert Atelier Tersanesinde Gemi İnşası Sürerken-15 x 10 cm.

    TLSatıldı
  • İzmir Enternasyonal Fuarı Havuzu ve Çevresinin Gece Görünümü

    Lot No: 202

    Lot: 202

    İzmir Enternasyonal Fuarı Havuzu ve Çevresinin Gece Görünümü

    TLSatıldı
  • Sinema, Ünlü Film Oyuncusu Neriman Köksal Kadın Resmi Çizerken, 2 Adet-13 x 17 cm.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Sinema, Ünlü Film Oyuncusu Neriman Köksal Kadın Resmi Çizerken, 2 Adet-13 x 17 cm.

    TLSatıldı
  • Geleneksel Kıyafetli Türk Çocukları., Paspartu Üzerinde-Pas: 29 x 20 cm.

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Geleneksel Kıyafetli Türk Çocukları., Paspartu Üzerinde-Pas: 29 x 20 cm.

    TLSatıldı
  • Marmara gazetesi 17 mart 1990 tarihli içerik:Ermeni Patriği Şnork Kalustyan cenaze töreni ve haberleri.4 Sayfa.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Marmara gazetesi 17 mart 1990 tarihli içerik:Ermeni Patriği Şnork Kalustyan cenaze töreni ve haberleri.4 Sayfa.

    TLSatıldı
  • Gamar Gazetesi Aralık 1969 içerik:Esayan okulu ile alakalı haberler ögretmenlere ithafen yazılan makaleler.4 Sayfa.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    Gamar Gazetesi Aralık 1969 içerik:Esayan okulu ile alakalı haberler ögretmenlere ithafen yazılan makaleler.4 Sayfa.

    TLSatıldı
  • Bezezyan Okulu 1972-73 mezunları fotografı.Resmin altında ermenice açıklamalı.FOTO ŞENEL.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Bezezyan Okulu 1972-73 mezunları fotografı.Resmin altında ermenice açıklamalı.FOTO ŞENEL.

    TLSatıldı
  • Ermenice doğum ve vaftiz belgesi.Feriköy Ermeni Kilisesi.1916 tarihli Osmanlı pullu ve kaşeli.

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Ermenice doğum ve vaftiz belgesi.Feriköy Ermeni Kilisesi.1916 tarihli Osmanlı pullu ve kaşeli.

    TLSatıldı
  • Arkası ermenice yazılı ve ithaflı aile fotografı.21 Mart 1926 Beyrut.-10 x 17 cm.

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Arkası ermenice yazılı ve ithaflı aile fotografı.21 Mart 1926 Beyrut.-10 x 17 cm.

    TLSatıldı
  • Ermenice doğum ve vaftiz belgesi.Beyoğlu Ermeni Kilisesi Pera.4Mart 1910 tarihli.Arkası ermenice yazılı ve kaşeli.

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Ermenice doğum ve vaftiz belgesi.Beyoğlu Ermeni Kilisesi Pera.4Mart 1910 tarihli.Arkası ermenice yazılı ve kaşeli.

    TLSatıldı
  • Rafael Khendamian Kadıköy Fotoğrafhanesi Ermeni anne ve kızı. Çil kondisyonda.-10 x 16 cm.

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Rafael Khendamian Kadıköy Fotoğrafhanesi Ermeni anne ve kızı. Çil kondisyonda.-10 x 16 cm.

    TLSatıldı
  • Türkiye Ermeni Patrikliği Evlilik Cüzdanı. Damat Karun Kovan. Gelin Meline Büyükzaferyan. Tarih 14 Ağustos 1991.

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Türkiye Ermeni Patrikliği Evlilik Cüzdanı. Damat Karun Kovan. Gelin Meline Büyükzaferyan. Tarih 14 Ağustos 1991.

    TLSatıldı
  • Türkiye'de ilk kantocu ermeni Anahit kabin fotoğrafı. Vartan's Studio. Özel paspartusunda.

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Türkiye'de ilk kantocu ermeni Anahit kabin fotoğrafı. Vartan's Studio. Özel paspartusunda.

    TLSatıldı
  • 0smanlıca ruhsat tezkiresi A.Kazanjian Efendi Osmanlı Bankası.

    Lot No: 214

    Lot: 214

    0smanlıca ruhsat tezkiresi A.Kazanjian Efendi Osmanlı Bankası.

    TLSatıldı
  • Ermeni vatandaşa ait tapu yada resmi belge. Üzerinde ermenice imzalar mevcut. Osmanlıca evrak.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    Ermeni vatandaşa ait tapu yada resmi belge. Üzerinde ermenice imzalar mevcut. Osmanlıca evrak.

    TLSatıldı
  • Fotoğraflı Osmanlıca evrak bol pullu.

    Lot No: 216

    Lot: 216

    Fotoğraflı Osmanlıca evrak bol pullu.

    TLSatıldı
  • Rafael Khendamian Kadiköy fotoğrafhanesi fesli beyefendi boynunda nal şeklinde  mineli altında İsmail Efendi yazıyor. Çil kondisyonda-16 x 25 cm.

    Lot No: 217

    Lot: 217

    Rafael Khendamian Kadiköy fotoğrafhanesi fesli beyefendi boynunda nal şeklinde mineli altında İsmail Efendi yazıyor. Çil kondisyonda-16 x 25 cm.

    TLSatıldı
  • Nor Tbrotz Ermeni okulu 1964 sınıf fotoğrafı kendi özel paspartusunda.-30 x 25cm.

    Lot No: 218

    Lot: 218

    Nor Tbrotz Ermeni okulu 1964 sınıf fotoğrafı kendi özel paspartusunda.-30 x 25cm.

    TLSatıldı
  • Nor Tbrotz Ermeni okulu 1934-35 dönemi. Arkası ermenice yazılı. Foto Cumhuriyet Pangaltı/İstanbul.-32 x 28cm.

    Lot No: 219

    Lot: 219

    Nor Tbrotz Ermeni okulu 1934-35 dönemi. Arkası ermenice yazılı. Foto Cumhuriyet Pangaltı/İstanbul.-32 x 28cm.

    TLSatıldı
  • Ermenice düğün davetiyesi Yerçanig-Yetvart Kovan.

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Ermenice düğün davetiyesi Yerçanig-Yetvart Kovan.

    TLSatıldı
  • Azınlık düğün davetiyesi İrna & Artür.

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Azınlık düğün davetiyesi İrna & Artür.

    TLSatıldı
  • Ermenice düğün davetiyesi Takuhi&vahe.

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Ermenice düğün davetiyesi Takuhi&vahe.

    TLSatıldı
  • Dört adet azınlık faturası.Uğurlu Lastiks Nesim Özkohens Agop Sarafoğlus Tekirdağ Pazarı

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Dört adet azınlık faturası.Uğurlu Lastiks Nesim Özkohens Agop Sarafoğlus Tekirdağ Pazarı

    TLSatıldı
  • NOR MARMARA gazetesi. Başbakan Özal İngiltere Başbakanı Thatchir ile Londra da ilk görüşmesi. 19 Şubat 1986 tarihli 4 Sayfa.

    Lot No: 224

    Lot: 224

    NOR MARMARA gazetesi. Başbakan Özal İngiltere Başbakanı Thatchir ile Londra da ilk görüşmesi. 19 Şubat 1986 tarihli 4 Sayfa.

    TLSatıldı
  • 2011 Tarihli Dini Takvim, Ortodoks-30 x 40 cm.

    Lot No: 225

    Lot: 225

    2011 Tarihli Dini Takvim, Ortodoks-30 x 40 cm.

    TLSatıldı
  • N.Andrıomenos Kabin foto Fesli Bey. Pera İstanbul-12 x 21 cm.

    Lot No: 226

    Lot: 226

    N.Andrıomenos Kabin foto Fesli Bey. Pera İstanbul-12 x 21 cm.

    TLSatıldı
  • Ermeni okulu ögrencilerle yılsonu fotoğrafı müdüre Hermine Kalustyan da fotografta. Kendine özel paspartusunda.-25 x 21 cm.

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Ermeni okulu ögrencilerle yılsonu fotoğrafı müdüre Hermine Kalustyan da fotografta. Kendine özel paspartusunda.-25 x 21 cm.

    TLSatıldı
  • Ermeni okulu öğrencilerle yılsonu fotoğrafı. Kendine özel paspartusunda.-25 x 21 cm.

    Lot No: 228

    Lot: 228

    Ermeni okulu öğrencilerle yılsonu fotoğrafı. Kendine özel paspartusunda.-25 x 21 cm.

    TLSatıldı
  • 1930 lar siyah beyaz foto Beyrut saat kulesi. Çil kondisyonda.-14 x 9 cm.

    Lot No: 229

    Lot: 229

    1930 lar siyah beyaz foto Beyrut saat kulesi. Çil kondisyonda.-14 x 9 cm.

    TLSatıldı
  • Ermenice Çizgi Roman Davut Peygamber Beyrut baskı 1986. 33 Sayfa. Çil kondisyonda.

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Ermenice Çizgi Roman Davut Peygamber Beyrut baskı 1986. 33 Sayfa. Çil kondisyonda.

    TLSatıldı
  • Ermenice Çizgi Roman Musa Peygamber Beyrut baskı 1985. 33 Sayfa. Çil kondisyonda.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Ermenice Çizgi Roman Musa Peygamber Beyrut baskı 1985. 33 Sayfa. Çil kondisyonda.

    TLSatıldı
  • Jamanak Ermenice Gazete 7 Ocak 1935 tarihli. Bol reklamlı ve karikatür çizimleri mevcut. Toplamda sekiz sayfa. Haliyle En arka sayfada bolca reklam Lux pudra ve kolonyaları dev boy ilanı mevcut.

    Lot No: 232

    Lot: 232

    Jamanak Ermenice Gazete 7 Ocak 1935 tarihli. Bol reklamlı ve karikatür çizimleri mevcut. Toplamda sekiz sayfa. Haliyle En arka sayfada bolca reklam Lux pudra ve kolonyaları dev boy ilanı mevcut.

    TLSatıldı
  • Hat yazı Türkçe. Yazan:Hattat Yervant.-20 x 10 cm.

    Lot No: 233

    Lot: 233

    Hat yazı Türkçe. Yazan:Hattat Yervant.-20 x 10 cm.

    TLSatıldı
  • Ermeni vatandaşa ait Osmanlı tapu.-15 x 27 cm.

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Ermeni vatandaşa ait Osmanlı tapu.-15 x 27 cm.

    TLSatıldı
  • TAR ermenice sanat ve edebiyat dergisi. Basım yeri Şişli İstanbul. 32 Sayfa. Tarih:1 Şubat 1960. çil kondisyonda.

    Lot No: 235

    Lot: 235

    TAR ermenice sanat ve edebiyat dergisi. Basım yeri Şişli İstanbul. 32 Sayfa. Tarih:1 Şubat 1960. çil kondisyonda.

    TLSatıldı
  • Yüce Allah ermenice dergi. Basım Yeri İstanbul, 1956. Basımevi:K.Becidian, Çil kondisyonda. 32 Sayfa

    Lot No: 236

    Lot: 236

    Yüce Allah ermenice dergi. Basım Yeri İstanbul, 1956. Basımevi:K.Becidian, Çil kondisyonda. 32 Sayfa

    TLSatıldı
  • Özel Esayan Ermeni Kız Lisesi karne. 1967-68. Çil kondisyonda.

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Özel Esayan Ermeni Kız Lisesi karne. 1967-68. Çil kondisyonda.

    TLSatıldı
  • Gürcü Kilisesi Piyango Bileti 3 Dilde, Çil Kondisyonda

    Lot No: 238

    Lot: 238

    Gürcü Kilisesi Piyango Bileti 3 Dilde, Çil Kondisyonda

    TLSatıldı
  • Surp Prgiç Ermeni Hastanesine ait aylık dergi. Konu:Patriklik seçimleri ve sonuçları. Bolca görselli. Eylül-Ekim 1990.Basım yeri İstanbul. Çil kondisyonda.

    Lot No: 239

    Lot: 239

    Surp Prgiç Ermeni Hastanesine ait aylık dergi. Konu:Patriklik seçimleri ve sonuçları. Bolca görselli. Eylül-Ekim 1990.Basım yeri İstanbul. Çil kondisyonda.

    TLSatıldı
  • Papier D'ARMENİE PARIS.Özel kabında kağıt koku.

    Lot No: 240

    Lot: 240

    Papier D'ARMENİE PARIS.Özel kabında kağıt koku.

    TLSatıldı
  • Ermeni Alfabesi kumaş afiş AGOS Gazetesi antetli.-37 x 48 cm.

    Lot No: 241

    Lot: 241

    Ermeni Alfabesi kumaş afiş AGOS Gazetesi antetli.-37 x 48 cm.

    TLSatıldı
  • Ermeni patrikleri Karekin Kazancıyan. Vasken 1. Shork Kalustyan görselleri. Arkası ermenice yazılı.-29 x 14 cm.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    Ermeni patrikleri Karekin Kazancıyan. Vasken 1. Shork Kalustyan görselleri. Arkası ermenice yazılı.-29 x 14 cm.

    TLSatıldı
  • Kabin foto Ermeni Aile özel paspartusunda. 1 Nisan 1902 Jerusalem. Arkası ermenice izahatlı.-19 x 27 cm.

    Lot No: 243

    Lot: 243

    Kabin foto Ermeni Aile özel paspartusunda. 1 Nisan 1902 Jerusalem. Arkası ermenice izahatlı.-19 x 27 cm.

    TLSatıldı
  • Özel kabında düğün fotografı ermeni aile. Arkası ermenice yazılı ve imzalı 22 Ağustos 1948. H.Hapçıyan imzalı.

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Özel kabında düğün fotografı ermeni aile. Arkası ermenice yazılı ve imzalı 22 Ağustos 1948. H.Hapçıyan imzalı.

    TLSatıldı
  • Gamar, Esayan okulundan yetişenler derneği yayınladığı aylık sanat dergisi. 30 ocak 1967. 4Sayfa

    Lot No: 245

    Lot: 245

    Gamar, Esayan okulundan yetişenler derneği yayınladığı aylık sanat dergisi. 30 ocak 1967. 4Sayfa

    TLSatıldı
  • Gamar Sanat Dergisi, 15 Nisan 1971, 4 sayfa

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Gamar Sanat Dergisi, 15 Nisan 1971, 4 sayfa

    TLSatıldı
  • GAVROŞ Haftalık siyasi gazete. Arka sayfası türkçe ilanlı. 4 Sayfa

    Lot No: 247

    Lot: 247

    GAVROŞ Haftalık siyasi gazete. Arka sayfası türkçe ilanlı. 4 Sayfa

    TLSatıldı
  • Gavroş Haftalık siyasi gazete. Arka sayfası Planet Tan sineması ve Apikoğlu sucukları reklamlı. 4 sayfa.

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Gavroş Haftalık siyasi gazete. Arka sayfası Planet Tan sineması ve Apikoğlu sucukları reklamlı. 4 sayfa.

    TLSatıldı
  • Gamar Sanat Dergisi Kasım 1969. 4 Sayfa

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Gamar Sanat Dergisi Kasım 1969. 4 Sayfa

    TLSatıldı
  • ARŞAV Siyasi Gazete. Arka sayfa reklamlı Liz SARIAN görselli. 4 Sayfa. Basım yeri İstanbul.

    Lot No: 250

    Lot: 250

    ARŞAV Siyasi Gazete. Arka sayfa reklamlı Liz SARIAN görselli. 4 Sayfa. Basım yeri İstanbul.

    TLSatıldı
  • HUSAPER siyasi gazete. 2 Ağustos 1955. Kahire MISIR baskı. 4 Sayfa.

    Lot No: 251

    Lot: 251

    HUSAPER siyasi gazete. 2 Ağustos 1955. Kahire MISIR baskı. 4 Sayfa.

    TLSatıldı
  • Gamar Sanat Dergisi 7/5/1969. İstanbul baskı 4 sayfa.

    Lot No: 252

    Lot: 252

    Gamar Sanat Dergisi 7/5/1969. İstanbul baskı 4 sayfa.

    TLSatıldı
  • Gamar Sanat Dergisi 16 Nisan 1972. 4 Sayfa

    Lot No: 253

    Lot: 253

    Gamar Sanat Dergisi 16 Nisan 1972. 4 Sayfa

    TLSatıldı
  • Marmara Gazetesi. 20 Ocak 1969. Baş sayfa ABD Başkanı Nixon haberi ve sağ başta Ermeni Patriğinin şuan kapanan Makruhyan Okulu ziyareti ve yönetici ve öğrencilerle çekilmiş fotoğrafı. 4 Sayfa.

    Lot No: 254

    Lot: 254

    Marmara Gazetesi. 20 Ocak 1969. Baş sayfa ABD Başkanı Nixon haberi ve sağ başta Ermeni Patriğinin şuan kapanan Makruhyan Okulu ziyareti ve yönetici ve öğrencilerle çekilmiş fotoğrafı. 4 Sayfa.

    TLSatıldı
  • Marmara Gazetesi. 20Mayıs 1970. Baş sayfa haberleri sol başta 19 Mayıs törenleri sağ başta Ermeni Gatogigosu Parise ulaştı. 4 Sayfa.

    Lot No: 255

    Lot: 255

    Marmara Gazetesi. 20Mayıs 1970. Baş sayfa haberleri sol başta 19 Mayıs törenleri sağ başta Ermeni Gatogigosu Parise ulaştı. 4 Sayfa.

    TLSatıldı
  • Marmara Gazetesi. 19 Mayıs 1970. Baş sayfa haberi Papa ve Ermeni Gatogigosu ayin sırasında aynı karede. 4 Sayfa.

    Lot No: 256

    Lot: 256

    Marmara Gazetesi. 19 Mayıs 1970. Baş sayfa haberi Papa ve Ermeni Gatogigosu ayin sırasında aynı karede. 4 Sayfa.

    TLSatıldı
  • Marmara Gazetesi. 31 Mayıs 1970. Baş sayfada İsrail ve Lübnan devleti arasındaki çatışma haberleri. 4 Sayfa.

    Lot No: 257

    Lot: 257

    Marmara Gazetesi. 31 Mayıs 1970. Baş sayfada İsrail ve Lübnan devleti arasındaki çatışma haberleri. 4 Sayfa.

    TLSatıldı
  • Marmara Gazetesi. 22 Mayıs 1970. Baş sayfa haberi Sportoto ve benzeri oyunlara getirilecek yeni vergiler. 4 Sayfa.

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Marmara Gazetesi. 22 Mayıs 1970. Baş sayfa haberi Sportoto ve benzeri oyunlara getirilecek yeni vergiler. 4 Sayfa.

    TLSatıldı
  • JAMANAK Gazetesi. 17 Kasım 1982. Brejnev cenazesine katılan George Bush'un ziyareti. 4 Sayfa.

    Lot No: 259

    Lot: 259

    JAMANAK Gazetesi. 17 Kasım 1982. Brejnev cenazesine katılan George Bush'un ziyareti. 4 Sayfa.

    TLSatıldı
  • Kabin foto Th.Vafiadis.İstanbul.Fesli Çocuk. Şehzade Fuat. Çil Kondisyonda-11 x 17 cm.

    Lot No: 260

    Lot: 260

    Kabin foto Th.Vafiadis.İstanbul.Fesli Çocuk. Şehzade Fuat. Çil Kondisyonda-11 x 17 cm.

    TLSatıldı
  • Kabin foto Rafael Khendamian KADIKÖY. Kıravatlı beyfendi. Çil kondisyonda.-7 x 11 cm.

    Lot No: 261

    Lot: 261

    Kabin foto Rafael Khendamian KADIKÖY. Kıravatlı beyfendi. Çil kondisyonda.-7 x 11 cm.

    TLSatıldı
  • Kabin foto Phebus Constantinople. Güzel bir hanımfendi. Çil kondisyonda.-7 x 11 cm.

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Kabin foto Phebus Constantinople. Güzel bir hanımfendi. Çil kondisyonda.-7 x 11 cm.

    TLSatıldı
  • Kabin foto Cleanthe Meraklı Constantinople Nadir Fotoğrafhane. Çocuk foto-8 x 12 cm.

    Lot No: 263

    Lot: 263

    Kabin foto Cleanthe Meraklı Constantinople Nadir Fotoğrafhane. Çocuk foto-8 x 12 cm.

    TLSatıldı
  • Neşeli Umut. Ermenice Dergi. Basım Yeri Arjantin. Yılı:Mart 1970. İçerik DİNİ.

    Lot No: 264

    Lot: 264

    Neşeli Umut. Ermenice Dergi. Basım Yeri Arjantin. Yılı:Mart 1970. İçerik DİNİ.

    TLSatıldı
  • Ermeni Gatogigos resmi. Kitaptan çıkma büyük boy. Altında ermenice açıklamalı.

    Lot No: 265

    Lot: 265

    Ermeni Gatogigos resmi. Kitaptan çıkma büyük boy. Altında ermenice açıklamalı.

    TLSatıldı
  • PANPER Ermenice dini dergi. Pasteur Bakalian. Marsilya. Ocak-Şubat 1972. 40 Sayfa. Kapak haliyle.

    Lot No: 266

    Lot: 266

    PANPER Ermenice dini dergi. Pasteur Bakalian. Marsilya. Ocak-Şubat 1972. 40 Sayfa. Kapak haliyle.

    TLSatıldı
  • GOÇNAG Ermenice Haftalık Dergi. 15 Mayıs 1954. Basım yeri New York, USA. Başlıca haberler:Antep Ermenileri hakkında yazılar. İranli ermeni ressam Minasian'ın sergisi. Amerikalı ermenilerin sosyal yaşamı.

    Lot No: 267

    Lot: 267

    GOÇNAG Ermenice Haftalık Dergi. 15 Mayıs 1954. Basım yeri New York, USA. Başlıca haberler:Antep Ermenileri hakkında yazılar. İranli ermeni ressam Minasian'ın sergisi. Amerikalı ermenilerin sosyal yaşamı.

    TLSatıldı
  • PANPER Ermenice dini dergi. Pasteur Bakalian. Marsilya. Mayıs 1954.

    Lot No: 268

    Lot: 268

    PANPER Ermenice dini dergi. Pasteur Bakalian. Marsilya. Mayıs 1954.

    TLSatıldı
  • MARANATA Ermenice aylık dini dergi. 1971 Beyrut baskı. 35 Sayfa

    Lot No: 269

    Lot: 269

    MARANATA Ermenice aylık dini dergi. 1971 Beyrut baskı. 35 Sayfa

    TLSatıldı
  • Getronagan Okulu Yetişenler Derneği Senfonik Orkestra eşliğinde koro konser davetiyesi.ŞEF:Jirayr Aslanyan.ŞAN Sineması 13 Şubat 1970.

    Lot No: 270

    Lot: 270

    Getronagan Okulu Yetişenler Derneği Senfonik Orkestra eşliğinde koro konser davetiyesi.ŞEF:Jirayr Aslanyan.ŞAN Sineması 13 Şubat 1970.

    TLSatıldı
  • Şef JİRAYR ASLANYAN konser sırasında çekilmiş foto kuşe baskı.-23 x 16 cm.

    Lot No: 271

    Lot: 271

    Şef JİRAYR ASLANYAN konser sırasında çekilmiş foto kuşe baskı.-23 x 16 cm.

    TLSatıldı
  • Ermenice dini dergi. İsmi Havariler. Mayıs 1970 ler .Basım yeri Beyrut. 16 Sayfa.

    Lot No: 272

    Lot: 272

    Ermenice dini dergi. İsmi Havariler. Mayıs 1970 ler .Basım yeri Beyrut. 16 Sayfa.

    TLSatıldı
  • HAY ENDANİK Aylık Ermenice Dini Dergi. Basım yeri Venedik, 1973. Kuşe kağıda baskı. 48 Sayfa.

    Lot No: 273

    Lot: 273

    HAY ENDANİK Aylık Ermenice Dini Dergi. Basım yeri Venedik, 1973. Kuşe kağıda baskı. 48 Sayfa.

    TLSatıldı
  • MIUTYUN Ermenice Aylık Dergi. Baş sayfada ermeni meşhur şair Taniel Varujan ile alakalı yazı ve şiir mevcut. Haziran 1987 baskı. İstanbul'dan Amerika'ya göç eden ermenilerin çıkardığı dergi, 72Sayfa.

    Lot No: 274

    Lot: 274

    MIUTYUN Ermenice Aylık Dergi. Baş sayfada ermeni meşhur şair Taniel Varujan ile alakalı yazı ve şiir mevcut. Haziran 1987 baskı. İstanbul'dan Amerika'ya göç eden ermenilerin çıkardığı dergi, 72Sayfa.

    TLSatıldı
  • LRAPER Kilise Bülteni. İstanbul Ermenileri çıkarttığı dergi. Nisan2001. Renkli kuşe baskı. 27 Sayfa.

    Lot No: 275

    Lot: 275

    LRAPER Kilise Bülteni. İstanbul Ermenileri çıkarttığı dergi. Nisan2001. Renkli kuşe baskı. 27 Sayfa.

    TLSatıldı
  • KULİS Aylık Sanat Dergisi. Mart 1996. İçindekiler:Patrik hazretleri Beşiktaş kilisesi ziyareti ve Balyan anıtı açılışı Erol Sarafian la beraber. Ermeni yazar ve şairler. Arka sayfada Goya Ayakkabı ve Façyo Balık lokantası reklamları.

    Lot No: 276

    Lot: 276

    KULİS Aylık Sanat Dergisi. Mart 1996. İçindekiler:Patrik hazretleri Beşiktaş kilisesi ziyareti ve Balyan anıtı açılışı Erol Sarafian la beraber. Ermeni yazar ve şairler. Arka sayfada Goya Ayakkabı ve Façyo Balık lokantası reklamları.

    TLSatıldı
  • TCANASSER Dini içerikli dergi. Basım yeri Beyrut Nisan 1979.

    Lot No: 277

    Lot: 277

    TCANASSER Dini içerikli dergi. Basım yeri Beyrut Nisan 1979.

    TLSatıldı
  • HOOSHARAR Ermenice Dergi. Kurucusu:Boğos Nubar Paşa. Başlıca haber:Meşhur ressam Mardiros Serian ın ölüm haberi. Amerikalı Ermenilerin kültür sanat ve cemiyet haberleri. Basım yeri New York, Mayıs 1972.

    Lot No: 278

    Lot: 278

    HOOSHARAR Ermenice Dergi. Kurucusu:Boğos Nubar Paşa. Başlıca haber:Meşhur ressam Mardiros Serian ın ölüm haberi. Amerikalı Ermenilerin kültür sanat ve cemiyet haberleri. Basım yeri New York, Mayıs 1972.

    TLSatıldı
  • NAYİRİ Ermenice gazete Mart 1957 Beyrut. Kapağında büyük boy tiyatrocu ve oyun yazarı Yervant Odyan'ın fotografı var. Kapak haliyle.

    Lot No: 279

    Lot: 279

    NAYİRİ Ermenice gazete Mart 1957 Beyrut. Kapağında büyük boy tiyatrocu ve oyun yazarı Yervant Odyan'ın fotografı var. Kapak haliyle.

    TLSatıldı
  • I. Dünya Savaşı Dönemi, Almanca, 3 Adet  1914 Tarihli, Illustrirte Weltschau Dergisi, Franz Ferdinand-Franz Josej , Berlin ve Antwerp Kapaklı

    Lot No: 280

    Lot: 280

    I. Dünya Savaşı Dönemi, Almanca, 3 Adet 1914 Tarihli, Illustrirte Weltschau Dergisi, Franz Ferdinand-Franz Josej , Berlin ve Antwerp Kapaklı

    TLSatıldı
  • I. Dünya Savaşı Dönemi, Almanca, 2 Adet  1914 Tarihli, Illustrirte Weltschau Dergisi, Birinin Kapağında Kaiser Wilhelm mevcuttur.

    Lot No: 281

    Lot: 281

    I. Dünya Savaşı Dönemi, Almanca, 2 Adet 1914 Tarihli, Illustrirte Weltschau Dergisi, Birinin Kapağında Kaiser Wilhelm mevcuttur.

    TLSatıldı
  • I. Dünya Savaşı Dönemi, Almanca, 3 Adet  1914 Tarihli, Illustrirte Weltschau Dergisi, Bombalanan Kilise, Telefon Hatlarının Çekilmesi ve Şehir Kapısı Kapaklı

    Lot No: 282

    Lot: 282

    I. Dünya Savaşı Dönemi, Almanca, 3 Adet 1914 Tarihli, Illustrirte Weltschau Dergisi, Bombalanan Kilise, Telefon Hatlarının Çekilmesi ve Şehir Kapısı Kapaklı

    TLSatıldı
  • Babıali Sadaretı Uzma Mektubu Kalemi Antetli Babıali Tezhilat Sandığı Behiyesine gönderilmiş Muhasebe Müheyyizlerinden Fuad Beyin Maaşına Dair Sadareti Uzam Namına Amedi Divanından Gönderilmiş evrak

    Lot No: 283

    Lot: 283

    Babıali Sadaretı Uzma Mektubu Kalemi Antetli Babıali Tezhilat Sandığı Behiyesine gönderilmiş Muhasebe Müheyyizlerinden Fuad Beyin Maaşına Dair Sadareti Uzam Namına Amedi Divanından Gönderilmiş evrak

    TLSatıldı
  • 100 Kuruşluk Kıymette Osmanlı Donanma Cemiyeti Piyangosu Ve Keşide Cetveli. 1933. Beş Dilde (Osmanlıca, Fransızca, İbranice, Ermenice, Yunanca).

    Lot No: 284

    Lot: 284

    100 Kuruşluk Kıymette Osmanlı Donanma Cemiyeti Piyangosu Ve Keşide Cetveli. 1933. Beş Dilde (Osmanlıca, Fransızca, İbranice, Ermenice, Yunanca).

    TLSatıldı
  • Balkan Harbi Hakkında Selanik'in Kaybedilmesi, Ordunun Mahvedilmesi, ve 6 Vilayetteki Asker ve Halkın Biçare, Aç Susuz Bırakılması ve Buna Göz yumanlara Lanet Edilmesi ve Bazılarının Hala Jurnalcilikle (İspiyonculuk) Suçlanması Hakkında İsimsiz Yazılmış Bir Yazının Dönem Sureti

    Lot No: 285

    Lot: 285

    Balkan Harbi Hakkında Selanik'in Kaybedilmesi, Ordunun Mahvedilmesi, ve 6 Vilayetteki Asker ve Halkın Biçare, Aç Susuz Bırakılması ve Buna Göz yumanlara Lanet Edilmesi ve Bazılarının Hala Jurnalcilikle (İspiyonculuk) Suçlanması Hakkında İsimsiz Yazılmış Bir Yazının Dönem Sureti

    TLSatıldı
  • Osmanlı Bürokrasi Tarihi, Sadarete Gönderilmiş İki Nefer Çocuğun Kaleme Çıraklık Alınması Hakkında Yazılmış İstida.

    Lot No: 286

    Lot: 286

    Osmanlı Bürokrasi Tarihi, Sadarete Gönderilmiş İki Nefer Çocuğun Kaleme Çıraklık Alınması Hakkında Yazılmış İstida.

    TLSatıldı
  • Konya Hububat Borsası Konulu, Fiyatların Belirlenmesi, Hububatın Cinisinin Tayini ve Alım Satımı ile ilgili Evrak, Fiskal Pullu, Mühürlü

    Lot No: 287

    Lot: 287

    Konya Hububat Borsası Konulu, Fiyatların Belirlenmesi, Hububatın Cinisinin Tayini ve Alım Satımı ile ilgili Evrak, Fiskal Pullu, Mühürlü

    TLSatıldı
  • İzmir'de Nafız Mustafa Matbaası Çinkografı Habip Rasim Bey'e Ahmed Vaid Bey Tarafından Gönderilmiş Posta Damgalı Büyük ebat Sarı Renkli Zarf.

    Lot No: 288

    Lot: 288

    İzmir'de Nafız Mustafa Matbaası Çinkografı Habip Rasim Bey'e Ahmed Vaid Bey Tarafından Gönderilmiş Posta Damgalı Büyük ebat Sarı Renkli Zarf.

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı İlk Meclisi Mebusunun 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, Şahinyanların Sivas'ta Osmanlı Bankası ve Tüzel ve Özel Kişilerle Yaptıkları Alışverişler veya Ticari Faaliyetlerine Dair Noterden Alınmış 6 Sayfalık Onaylı  Fiskalli  Pullu ve Mühürlü Evrak, Soğuk DAmgalı

    Lot No: 289

    Lot: 289

    Ermeni Kültürü, Osmanlı İlk Meclisi Mebusunun 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, Şahinyanların Sivas'ta Osmanlı Bankası ve Tüzel ve Özel Kişilerle Yaptıkları Alışverişler veya Ticari Faaliyetlerine Dair Noterden Alınmış 6 Sayfalık Onaylı Fiskalli Pullu ve Mühürlü Evrak, Soğuk DAmgalı

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, İtibar-ı Milli Bankası Mühürlü, İlyas Beyzade Receb Remzi Sirkeci Antetli Ticari Evrak, Haliyle

    Lot No: 290

    Lot: 290

    Finans Tarihi, İtibar-ı Milli Bankası Mühürlü, İlyas Beyzade Receb Remzi Sirkeci Antetli Ticari Evrak, Haliyle

    TLSatıldı
  • Giresun Kaymakamlığı Huzur-u Celil-i Vilayet Penahilerinden Giresun Kaymakamı Tarafından Gönderilmiş İstidası

    Lot No: 291

    Lot: 291

    Giresun Kaymakamlığı Huzur-u Celil-i Vilayet Penahilerinden Giresun Kaymakamı Tarafından Gönderilmiş İstidası

    TLSatıldı
  • Ortaköy Mahallesi, Papazoğlu Sokağı Muhtarlığı Ticaret Mektebine Kaydı İçin Hüsnühal Varakası, 1928

    Lot No: 292

    Lot: 292

    Ortaköy Mahallesi, Papazoğlu Sokağı Muhtarlığı Ticaret Mektebine Kaydı İçin Hüsnühal Varakası, 1928

    TLSatıldı
  • Hariciye Tarihi, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Tarihi, Hariciye Vekaleti Umuru siyasiye Müdüriyet Umumiyesi Antetli İstanbul'da Harici Baş Hukuk Müşavirliğine Gönderilmiş Lotus - Bozkurt Hadisesi Hakkında evrak, Hariciye Vekili Namına Müsteşardan İmzalı

    Lot No: 293

    Lot: 293

    Hariciye Tarihi, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Tarihi, Hariciye Vekaleti Umuru siyasiye Müdüriyet Umumiyesi Antetli İstanbul'da Harici Baş Hukuk Müşavirliğine Gönderilmiş Lotus - Bozkurt Hadisesi Hakkında evrak, Hariciye Vekili Namına Müsteşardan İmzalı

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, 3 Adet Dünyaca Ünlü Ressam Claude Monet 3 Adet Özel Baskı-29 x 20 cm.

    Lot No: 294

    Lot: 294

    Sanat Tarihi, 3 Adet Dünyaca Ünlü Ressam Claude Monet 3 Adet Özel Baskı-29 x 20 cm.

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, 3 Adet Dünyaca Ünlü Ressam Claude Monet 3 Adet Özel Baskı-29 x 20 cm.

    Lot No: 295

    Lot: 295

    Sanat Tarihi, 3 Adet Dünyaca Ünlü Ressam Claude Monet 3 Adet Özel Baskı-29 x 20 cm.

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, 3 Adet Dünyaca Ünlü Ressamlar Serisinden 3 Adet Kadın Temalı Özel Baskı

    Lot No: 296

    Lot: 296

    Sanat Tarihi, 3 Adet Dünyaca Ünlü Ressamlar Serisinden 3 Adet Kadın Temalı Özel Baskı

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, 3 Adet Dünyaca Ünlü Ressamlar Serisinden 3 Adet Kadın Temalı Özel Baskı

    Lot No: 297

    Lot: 297

    Sanat Tarihi, 3 Adet Dünyaca Ünlü Ressamlar Serisinden 3 Adet Kadın Temalı Özel Baskı

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, 3 Adet Dünyaca Ünlü Ressamlar Serisinden 3 Adet Kadın Temalı Özel Baskı

    Lot No: 298

    Lot: 298

    Sanat Tarihi, 3 Adet Dünyaca Ünlü Ressamlar Serisinden 3 Adet Kadın Temalı Özel Baskı

    TLSatıldı
  • Ermeni Kültürü, Osmanlı İlk Meclisi Mebusunun 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, Sivas'ta Mukim Tüccardan Şahinyan Karabet Efendi'nin Akaret, Varidat, İcare, Akit ve Fesih umum Ticari İşleri Hakkında Verdiği Vekaletname Sureti., Beyoğlu Katibi Adilliği, Fiskal Pullu

    Lot No: 299

    Lot: 299

    Ermeni Kültürü, Osmanlı İlk Meclisi Mebusunun 7 Azınlık Milletvekilinden Biri Olan Şahinyan'lar Terekesinden, Sivas'ta Mukim Tüccardan Şahinyan Karabet Efendi'nin Akaret, Varidat, İcare, Akit ve Fesih umum Ticari İşleri Hakkında Verdiği Vekaletname Sureti., Beyoğlu Katibi Adilliği, Fiskal Pullu

    TLSatıldı
  • Rumca Kartvizit, Firuzağa Sokakta Hacı Bani P. Atnasadis.

    Lot No: 300

    Lot: 300

    Rumca Kartvizit, Firuzağa Sokakta Hacı Bani P. Atnasadis.

    TLSatıldı
  • Makriköy  Kaymakamlığına Gönderilmiş Kumburgaz Kariyesinde Bir Rum Azınlığa Ait Arsanın İntikali İle Alakalı Hicaz Demiryolu Pullu Evrak

    Lot No: 301

    Lot: 301

    Makriköy Kaymakamlığına Gönderilmiş Kumburgaz Kariyesinde Bir Rum Azınlığa Ait Arsanın İntikali İle Alakalı Hicaz Demiryolu Pullu Evrak

    TLSatıldı
  • Piyango Tarihi, Türk Tayyare Cemiyeti Piyangocusu İbrahim Naci Bey Lüks Kaşeli Teyyare Cemiyeti Şubeleri ve Şube Müdürlerine ait Piyango Satışları Konulu evrak

    Lot No: 302

    Lot: 302

    Piyango Tarihi, Türk Tayyare Cemiyeti Piyangocusu İbrahim Naci Bey Lüks Kaşeli Teyyare Cemiyeti Şubeleri ve Şube Müdürlerine ait Piyango Satışları Konulu evrak

    TLSatıldı
  • 23 Adet Hadis-i Şerifler, Çevirisi, Yorumu, Hattatı, Yazı Türü, Seçen, Çeviren ve Yorumlayan Yazılı Özel Muhafaza Kabında

    Lot No: 303

    Lot: 303

    23 Adet Hadis-i Şerifler, Çevirisi, Yorumu, Hattatı, Yazı Türü, Seçen, Çeviren ve Yorumlayan Yazılı Özel Muhafaza Kabında

    TLSatıldı
  • Huzur-u Samii Cenabı Sadarete Gönderilmiş  Hali Harp Nedeniyle Mişetin Temini İçin Kurulan Şirketin Artık Devamına gerek Kalmaması Dolayısıyla Fesedilmesi Hakkında Ortakları  Tarafından Islak İmzalarının da Bulunduğu Doküman

    Lot No: 304

    Lot: 304

    Huzur-u Samii Cenabı Sadarete Gönderilmiş Hali Harp Nedeniyle Mişetin Temini İçin Kurulan Şirketin Artık Devamına gerek Kalmaması Dolayısıyla Fesedilmesi Hakkında Ortakları Tarafından Islak İmzalarının da Bulunduğu Doküman

    TLSatıldı
  • Hariciye Tarihimiz, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi, Milli Mücadele Kahramanlarınan  Rauf Orbay'a Hitaben Yazılmış 2 sayfalık Mektup sureti

    Lot No: 305

    Lot: 305

    Hariciye Tarihimiz, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi, Milli Mücadele Kahramanlarınan Rauf Orbay'a Hitaben Yazılmış 2 sayfalık Mektup sureti

    TLSatıldı
  • Meşhur, Atatürk'ün Özel Kalem Müdürü Hasan Rıza soyak'ın Atatürk ve Büyük İskenderi Mukayesesi ve Vatan Sevgisi Üzerine Kendi Kaleminden Notları

    Lot No: 306

    Lot: 306

    Meşhur, Atatürk'ün Özel Kalem Müdürü Hasan Rıza soyak'ın Atatürk ve Büyük İskenderi Mukayesesi ve Vatan Sevgisi Üzerine Kendi Kaleminden Notları

    TLSatıldı
  • Atatürk'ün Silah Arkadaşı 2. Kolorduda Bulunan 1922'de 1. Meclis'e Katip Olarak giren Mustafa Kemal Atatürk'üm Cumhurbaşkanı Seçilmesiyle Çankaya'ya Geçen Özel Kalem Müdürlüğü Yapmış Hasan Rıza Soyak'ın Kendisine Gönderilmiş 9 Sayfalık Mustafa Kemal Paşa ve İsmet İnönü Paşa Hakkında Hatırat Niteliğinde Notlar., 9 s.

    Lot No: 307

    Lot: 307

    Atatürk'ün Silah Arkadaşı 2. Kolorduda Bulunan 1922'de 1. Meclis'e Katip Olarak giren Mustafa Kemal Atatürk'üm Cumhurbaşkanı Seçilmesiyle Çankaya'ya Geçen Özel Kalem Müdürlüğü Yapmış Hasan Rıza Soyak'ın Kendisine Gönderilmiş 9 Sayfalık Mustafa Kemal Paşa ve İsmet İnönü Paşa Hakkında Hatırat Niteliğinde Notlar., 9 s.

    TLSatıldı
  • Meşhur, 10 Adet Dia Sinema Hülya Avşar-6 x 9 cm.

    Lot No: 308

    Lot: 308

    Meşhur, 10 Adet Dia Sinema Hülya Avşar-6 x 9 cm.

    TLSatıldı
  • Meşhur, 29 Adet Dia Sinema Hülya Avşar

    Lot No: 309

    Lot: 309

    Meşhur, 29 Adet Dia Sinema Hülya Avşar

    TLSatıldı
  • Atatürk'ün Fotoğrafçısı Cemal Işın Terekesinden, Denizcilik Temalı 18. yy. İstanbul Gravürlerinin Fotoğrafları-18 x 24 cm.

    Lot No: 310

    Lot: 310

    Atatürk'ün Fotoğrafçısı Cemal Işın Terekesinden, Denizcilik Temalı 18. yy. İstanbul Gravürlerinin Fotoğrafları-18 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • 2 Adet Kitap, Bedrettin Danışman-1) Of Cücesi (Oz Büyücüsü), 16 s. 30 Krş.
2) Zümrüt Kuş, 16 s. 30 Krş.

    Lot No: 311

    Lot: 311

    2 Adet Kitap, Bedrettin Danışman-1) Of Cücesi (Oz Büyücüsü), 16 s. 30 Krş. 2) Zümrüt Kuş, 16 s. 30 Krş.

    TLSatıldı
  • 4 Adet Kitap , Bedrettin Danışman-Dursun Akın-1) Velinin Yumurtaları, 16 s. 30 Krş
2) Sihirli Mendil, 16 s. 30 Krş
3) Marifetli Hayvanlar, 16 s. 30 Krş
4) Tonton Karabaş, 16 s. 30 Krş

    Lot No: 312

    Lot: 312

    4 Adet Kitap , Bedrettin Danışman-Dursun Akın-1) Velinin Yumurtaları, 16 s. 30 Krş 2) Sihirli Mendil, 16 s. 30 Krş 3) Marifetli Hayvanlar, 16 s. 30 Krş 4) Tonton Karabaş, 16 s. 30 Krş

    TLSatıldı
  • 3 Adet Kitap , Bedrettin Danışman-İlona Gürkan-1) İpek Kız, 16 s. 30 Krş
2) Şen Berber, 16 s. 30 Krş
3) Günaydın Bahar, 16 s. 30 Krş

    Lot No: 313

    Lot: 313

    3 Adet Kitap , Bedrettin Danışman-İlona Gürkan-1) İpek Kız, 16 s. 30 Krş 2) Şen Berber, 16 s. 30 Krş 3) Günaydın Bahar, 16 s. 30 Krş

    TLSatıldı
  • 3 Adet Resimli Fatoş Kitabı-1) Forma 3, 16 s. 30 Krş
2) Forma 4, 16 s. 30 Krş
3) Forma 9, 16 s. 30 Krş

    Lot No: 314

    Lot: 314

    3 Adet Resimli Fatoş Kitabı-1) Forma 3, 16 s. 30 Krş 2) Forma 4, 16 s. 30 Krş 3) Forma 9, 16 s. 30 Krş

    TLSatıldı
  • 3 Adet Resimli Fatoş Kitabı-1) Forma  2, 16 s. 30 Krş 
2) Forma 5, 16 s. 30 Krş
3) Forma 8, 16 s. 30 Krş

    Lot No: 315

    Lot: 315

    3 Adet Resimli Fatoş Kitabı-1) Forma 2, 16 s. 30 Krş 2) Forma 5, 16 s. 30 Krş 3) Forma 8, 16 s. 30 Krş

    TLSatıldı
  • Killing Ölüm Tuzağı, Fotoroman, No 10, 175 s. + Hikaye, 250 Krş.

    Lot No: 316

    Lot: 316

    Killing Ölüm Tuzağı, Fotoroman, No 10, 175 s. + Hikaye, 250 Krş.

    TLSatıldı
  • Hey Teksas Haftalık Mecmua, No 107, Kapak Sami Utkun, Ceylan Yayınları, 64 s. 100 Krş.

    Lot No: 317

    Lot: 317

    Hey Teksas Haftalık Mecmua, No 107, Kapak Sami Utkun, Ceylan Yayınları, 64 s. 100 Krş.

    TLSatıldı
  • Kahraman Tommiks Haftalık Mecmua, Kapak Sami Utkun, Ceylan Yayınları, No 119, 66 s. 150 Krş.

    Lot No: 318

    Lot: 318

    Kahraman Tommiks Haftalık Mecmua, Kapak Sami Utkun, Ceylan Yayınları, No 119, 66 s. 150 Krş.

    TLSatıldı
  • Meşhur, sinema tiyatro Dünyaca Ünlü Sinema ve tiyatro Oyuncusu Laurence Olivier-16 x 22 cm.

    Lot No: 319

    Lot: 319

    Meşhur, sinema tiyatro Dünyaca Ünlü Sinema ve tiyatro Oyuncusu Laurence Olivier-16 x 22 cm.

    TLSatıldı
  • Teksas, No 1, Ceylan Yayınları, Kapak Sami Utkun, 32 s. 75 s.

    Lot No: 320

    Lot: 320

    Teksas, No 1, Ceylan Yayınları, Kapak Sami Utkun, 32 s. 75 s.

    TLSatıldı
  • Teksas, No 9, Ceylan Yayınları, 50 s. 150 s.

    Lot No: 321

    Lot: 321

    Teksas, No 9, Ceylan Yayınları, 50 s. 150 s.

    TLSatıldı
  • Kahraman Tommiks Haftalık Mecmua, No 225, Ceylan Yayınları, Kapak Sami Utkun, 50 s. 75 s.

    Lot No: 322

    Lot: 322

    Kahraman Tommiks Haftalık Mecmua, No 225, Ceylan Yayınları, Kapak Sami Utkun, 50 s. 75 s.

    TLSatıldı
  • Zorro, Sayı 1, Süper Macera, Hedef Yayıncılık, 96 s. 20 lİra

    Lot No: 323

    Lot: 323

    Zorro, Sayı 1, Süper Macera, Hedef Yayıncılık, 96 s. 20 lİra

    TLSatıldı
  • Tekel Kültürü-Tekel İdaresinin üretmiş olduğu rakı, şarap, cin, likör, vermut içkilerine ait farklı 49 çeşitlik etiket koleksiyon lotu

    Lot No: 324

    Lot: 324

    Tekel Kültürü-Tekel İdaresinin üretmiş olduğu rakı, şarap, cin, likör, vermut içkilerine ait farklı 49 çeşitlik etiket koleksiyon lotu

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Resimli Perşembe Gazetesi, Meşhur Tatavlalı Hrisantos'un Hapisten Kaçtıktan Sonra Nasıl Yakalandığına Dair Haberli (Niğdeli Bir Komiser Yakalamıştır)

    Lot No: 325

    Lot: 325

    Osmanlıca Resimli Perşembe Gazetesi, Meşhur Tatavlalı Hrisantos'un Hapisten Kaçtıktan Sonra Nasıl Yakalandığına Dair Haberli (Niğdeli Bir Komiser Yakalamıştır)

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Robert Kolej İlerimiz, Amerikan Kız ve Erkek Kolejleri, 1940, Çituri Biraderler, 57 s.+ reklamlar (Montblanc Kalem Reklamı da Mevcuttur)

    Lot No: 326

    Lot: 326

    Eğitim Tarihi, Robert Kolej İlerimiz, Amerikan Kız ve Erkek Kolejleri, 1940, Çituri Biraderler, 57 s.+ reklamlar (Montblanc Kalem Reklamı da Mevcuttur)

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Robert Kolej İlerimiz, Amerikan Kız ve Erkek Kolejleri, 1947, Pulhan Matbaası, 112 s.Arka Kapakta Kopuk Parça Mevcuttur.

    Lot No: 327

    Lot: 327

    Eğitim Tarihi, Robert Kolej İlerimiz, Amerikan Kız ve Erkek Kolejleri, 1947, Pulhan Matbaası, 112 s.Arka Kapakta Kopuk Parça Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • İzlerimiz, 3 Adet 1933 - 1934, İçlerinde Döneminin Meşhur Firmaları Reklamları Mevcuttur.-Pertev Mühstahzaratı, Kurukahveci Mehmet Efendi ve Mahtumları, Teyyare, Hilali Ahmer ve Himaye-i Etfal, Natta Milli Türk Seyahat, Kükürtlü Bursa Oteli,

    Lot No: 328

    Lot: 328

    İzlerimiz, 3 Adet 1933 - 1934, İçlerinde Döneminin Meşhur Firmaları Reklamları Mevcuttur.-Pertev Mühstahzaratı, Kurukahveci Mehmet Efendi ve Mahtumları, Teyyare, Hilali Ahmer ve Himaye-i Etfal, Natta Milli Türk Seyahat, Kükürtlü Bursa Oteli,

    TLSatıldı
  • Stüdyo Foto, İthaflı ve Fotoğrafçı Islak İmzalı Çocuk ve Oyuncak Temalı Fotoğraf. Karton Üzerinde-23 x 16 cm.

    Lot No: 329

    Lot: 329

    Stüdyo Foto, İthaflı ve Fotoğrafçı Islak İmzalı Çocuk ve Oyuncak Temalı Fotoğraf. Karton Üzerinde-23 x 16 cm.

    TLSatıldı
  • Meşhur, J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Karadeniz Ordu Vilayetinde, Magnezyum, Kurşun, Gümüş İmtiyazları Konulu 8 Sayfalık A.O. Poulsen 16 Kasım 1932 ve 28 Kasım 1929 Tarihli 22 Sayfalık Rapor

    Lot No: 330

    Lot: 330

    Meşhur, J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Karadeniz Ordu Vilayetinde, Magnezyum, Kurşun, Gümüş İmtiyazları Konulu 8 Sayfalık A.O. Poulsen 16 Kasım 1932 ve 28 Kasım 1929 Tarihli 22 Sayfalık Rapor

    TLSatıldı
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu. İzmir Mahkeme-i Asliye 1. Hukuk Dairesine Gönderilmiş, Aileye ait Maden, Bazı Arsaların Keşif ve Hududlarına Dair 1928 Tarihli Avukat İmzalı Belge

    Lot No: 331

    Lot: 331

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu. İzmir Mahkeme-i Asliye 1. Hukuk Dairesine Gönderilmiş, Aileye ait Maden, Bazı Arsaların Keşif ve Hududlarına Dair 1928 Tarihli Avukat İmzalı Belge

    TLSatıldı
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Ordu Fatsa'daki Madenlerle İlgili Carminati'lere Gönderilmiş Övgü Dolu Sözlerle Başlayan, Erzurum'daki Madenleri de Kapsayan Geniş Kapsamlı Mektup, Erzurumlu Hoca Zade Efendi Tarafından Kaleme Alınıp Gönderilmiş, 1329-1913

    Lot No: 332

    Lot: 332

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Ordu Fatsa'daki Madenlerle İlgili Carminati'lere Gönderilmiş Övgü Dolu Sözlerle Başlayan, Erzurum'daki Madenleri de Kapsayan Geniş Kapsamlı Mektup, Erzurumlu Hoca Zade Efendi Tarafından Kaleme Alınıp Gönderilmiş, 1329-1913

    TLSatıldı
  • Hukuk Tarihi, Türkiye cumhuriyeti Hariciye Vekaleti Hukuk Müşavirliği Antetli Carminati'ye Gönderilmiş İmzalı Doküman

    Lot No: 333

    Lot: 333

    Hukuk Tarihi, Türkiye cumhuriyeti Hariciye Vekaleti Hukuk Müşavirliği Antetli Carminati'ye Gönderilmiş İmzalı Doküman

    TLSatıldı
  • Heybeliada Ortodoks Akademisi Profesörünün 1085 yılındaki Olayları Notre Dame de sion Şapelinde  Yapacağı Konuşma davetiyesi

    Lot No: 334

    Lot: 334

    Heybeliada Ortodoks Akademisi Profesörünün 1085 yılındaki Olayları Notre Dame de sion Şapelinde Yapacağı Konuşma davetiyesi

    TLSatıldı
  • Hariciye Tarihi, Bir Hariciye Mensubuna ait Olduğu Düşünelen Osmanlı Devletinin Burhanlı dönemlerinde Islahat Yapılması ve Osmanlı Milletinin Mevcut duruma Katkıları Hakkında Rapor Müsveddesi

    Lot No: 335

    Lot: 335

    Hariciye Tarihi, Bir Hariciye Mensubuna ait Olduğu Düşünelen Osmanlı Devletinin Burhanlı dönemlerinde Islahat Yapılması ve Osmanlı Milletinin Mevcut duruma Katkıları Hakkında Rapor Müsveddesi

    TLSatıldı
  • Hüdavendigar vilayeri Evkaf Muhasebeciliği Antetli Kütahya sancağı Evkaf Müdürlüğüne Gedik Ahmet Paşa Camii Şerifine Tamirat Bedeli ve Karahisar Evkafına gönderilen Meblağa Dair

    Lot No: 336

    Lot: 336

    Hüdavendigar vilayeri Evkaf Muhasebeciliği Antetli Kütahya sancağı Evkaf Müdürlüğüne Gedik Ahmet Paşa Camii Şerifine Tamirat Bedeli ve Karahisar Evkafına gönderilen Meblağa Dair

    TLSatıldı
  • Spor Tarihi, 3 Adet Şut Dergisi, 1947 Tarihli, Sayı 141-142-143, Beşiktaş Fenerbahçe'yi 2-1 Mağlub Etti. Galatasaray Altınordu'yu 2-0 Yendi

    Lot No: 337

    Lot: 337

    Spor Tarihi, 3 Adet Şut Dergisi, 1947 Tarihli, Sayı 141-142-143, Beşiktaş Fenerbahçe'yi 2-1 Mağlub Etti. Galatasaray Altınordu'yu 2-0 Yendi

    TLSatıldı
  • Türk Tiyatro Tarihi, Müşfik Kenter-12 x 18 cm.

    Lot No: 338

    Lot: 338

    Türk Tiyatro Tarihi, Müşfik Kenter-12 x 18 cm.

    TLSatıldı
  • Meşhur, Şehime Erton Şehir Tiyatrosu, Sahildeki Kanepe, 3 Kısım, 66 Oyunun 46 Sayfalık Kendi Kaleminden, Kendi Elinden, Senaryo defteri.

    Lot No: 339

    Lot: 339

    Meşhur, Şehime Erton Şehir Tiyatrosu, Sahildeki Kanepe, 3 Kısım, 66 Oyunun 46 Sayfalık Kendi Kaleminden, Kendi Elinden, Senaryo defteri.

    TLSatıldı
  • Tiyatro, Meşhur, Şehime Erton'un Kaleminden Aynoroz Kadısı Oyununun Senaryo Defteri

    Lot No: 340

    Lot: 340

    Tiyatro, Meşhur, Şehime Erton'un Kaleminden Aynoroz Kadısı Oyununun Senaryo Defteri

    TLSatıldı
  • Tiyatro, Şehime Erton'un Kaleminden Paydos Oyunu Senaryo Defteri

    Lot No: 341

    Lot: 341

    Tiyatro, Şehime Erton'un Kaleminden Paydos Oyunu Senaryo Defteri

    TLSatıldı
  • Duyunu Umumiye-i Osmani Varidat-ı Muhassasa Müdüriyeti Umumiyesi Pul Şubesi  Antetli, Pul Şube Memurlarından İsmail Efendinin Şubeyi İptidası ve devamı Bir Güne Su-i Hali Görülmediğine dair Şehadetname-33 x 25 cm.

    Lot No: 342

    Lot: 342

    Duyunu Umumiye-i Osmani Varidat-ı Muhassasa Müdüriyeti Umumiyesi Pul Şubesi Antetli, Pul Şube Memurlarından İsmail Efendinin Şubeyi İptidası ve devamı Bir Güne Su-i Hali Görülmediğine dair Şehadetname-33 x 25 cm.

    TLSatıldı
  • 13. Kolordunun İran Seferine Ait Umumi İstikamet Haritası, Osmanlıca-30 x 80 cm.

    Lot No: 343

    Lot: 343

    13. Kolordunun İran Seferine Ait Umumi İstikamet Haritası, Osmanlıca-30 x 80 cm.

    TLSatıldı
  • Rus İleri Hareket Haritası, Mayıs 1916 Bidayetlerindeki Vaziyeti gösterir Osmanlıca Harita-66 x 48 cm.

    Lot No: 344

    Lot: 344

    Rus İleri Hareket Haritası, Mayıs 1916 Bidayetlerindeki Vaziyeti gösterir Osmanlıca Harita-66 x 48 cm.

    TLSatıldı
  • 1917 Teşrinevvel ve Kanunevvel Cebel Haramun Harekat Haritası-54 x 35 cm.

    Lot No: 345

    Lot: 345

    1917 Teşrinevvel ve Kanunevvel Cebel Haramun Harekat Haritası-54 x 35 cm.

    TLSatıldı
  • Erken Dönem, Darül Muallimat Hocaları Toplu Halde, Yeni Harflere Geçiş Dönemi, Duvarda "Benim alfabem" Yazılı-20 x 25 cm.

    Lot No: 346

    Lot: 346

    Erken Dönem, Darül Muallimat Hocaları Toplu Halde, Yeni Harflere Geçiş Dönemi, Duvarda "Benim alfabem" Yazılı-20 x 25 cm.

    TLSatıldı
  • Kıbrıs Abideleri, Tarihi ve Mimari Binaları, Girne Kaleleri ve Kuşatmaları, Lefkoşa'da Yapılan Islahatlar ve Mağosa Kiliseleri, Lefkoşa Baskısı  1937 40 s.

    Lot No: 347

    Lot: 347

    Kıbrıs Abideleri, Tarihi ve Mimari Binaları, Girne Kaleleri ve Kuşatmaları, Lefkoşa'da Yapılan Islahatlar ve Mağosa Kiliseleri, Lefkoşa Baskısı 1937 40 s.

    TLSatıldı
  • Hariciye Tarihi, Tıp Tarihi, Kimya Tarihi, Türkiye'de Üretilen Farmasötik Ürünlerle İlgili Tedbirler Konulu, 1905 Tarihli Tamimin Metni

    Lot No: 348

    Lot: 348

    Hariciye Tarihi, Tıp Tarihi, Kimya Tarihi, Türkiye'de Üretilen Farmasötik Ürünlerle İlgili Tedbirler Konulu, 1905 Tarihli Tamimin Metni

    TLSatıldı
  • Ressam Ali Ongun İmzalı Yağlıboya, Soyut Kadın Çalışma-29 x 21 cm.

    Lot No: 349

    Lot: 349

    Ressam Ali Ongun İmzalı Yağlıboya, Soyut Kadın Çalışma-29 x 21 cm.

    TLSatıldı
  • Ressam Ali Ongun İmzalı Yağlıboya, Duyan Gelmiş Kadın, 1987-29 x 21 cm.

    Lot No: 350

    Lot: 350

    Ressam Ali Ongun İmzalı Yağlıboya, Duyan Gelmiş Kadın, 1987-29 x 21 cm.

    TLSatıldı
  • Ressam Ali Ongun İmzalı Çini Mürekkebi-29 x 21 cm.

    Lot No: 351

    Lot: 351

    Ressam Ali Ongun İmzalı Çini Mürekkebi-29 x 21 cm.

    TLSatıldı
  • Ressam Ali Ongun İmzasız Çini Mürekkebi, Okçuluk temalı-24 x 35 cm.

    Lot No: 352

    Lot: 352

    Ressam Ali Ongun İmzasız Çini Mürekkebi, Okçuluk temalı-24 x 35 cm.

    TLSatıldı
  • Renkli ve Renksiz, 2 Adet, Ali Ongun İmzasız Çizgi Roman Yaprağı-35 x 24 cm.

    Lot No: 353

    Lot: 353

    Renkli ve Renksiz, 2 Adet, Ali Ongun İmzasız Çizgi Roman Yaprağı-35 x 24 cm.

    TLSatıldı
  • Yerel Kostüm Giyen Tip

    Lot No: 354

    Lot: 354

    Yerel Kostüm Giyen Tip

    TLSatıldı
  • Mısır Phylae Kenti ve Sphinx Yanıbaşında Namaz Kılan Müslüman

    Lot No: 355

    Lot: 355

    Mısır Phylae Kenti ve Sphinx Yanıbaşında Namaz Kılan Müslüman

    TLSatıldı
  • Yüzyıl Başı Modern Görünümlü Bir Bina

    Lot No: 356

    Lot: 356

    Yüzyıl Başı Modern Görünümlü Bir Bina

    TLSatıldı
  • Rum Baskısı Socrat Hapsi

    Lot No: 357

    Lot: 357

    Rum Baskısı Socrat Hapsi

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, İstanbul Ticaret Mektebi Aliyesi Antetli Senet, Osmanlıca

    Lot No: 358

    Lot: 358

    Finans Tarihi, İstanbul Ticaret Mektebi Aliyesi Antetli Senet, Osmanlıca

    TLSatıldı
  • İstanbul Rıhtım Dok ve antrepo Türk şirketi antetli 2 Adet Fatura, Haliyle

    Lot No: 359

    Lot: 359

    İstanbul Rıhtım Dok ve antrepo Türk şirketi antetli 2 Adet Fatura, Haliyle

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Meşhur İngiliz Siyaset Adamı Joseph Chamberlaine-Joseph Chamberlain 19. yy. sonu ve 20. yy. başı Büyük Britanyalı devlet adamıdır. Yayılmacı ve korumacı bir siyaset gütmüştür. En önemli görevi 1895-1903 arasında yaptığı Sömürgeler Bakanlığı'dır. Birleşik Krallık Başbakanı Neville Chamberlain'in babasıdır.

    Lot No: 360

    Lot: 360

    Siyasi Tarih, Meşhur İngiliz Siyaset Adamı Joseph Chamberlaine-Joseph Chamberlain 19. yy. sonu ve 20. yy. başı Büyük Britanyalı devlet adamıdır. Yayılmacı ve korumacı bir siyaset gütmüştür. En önemli görevi 1895-1903 arasında yaptığı Sömürgeler Bakanlığı'dır. Birleşik Krallık Başbakanı Neville Chamberlain'in babasıdır.

    TLSatıldı
  • Adapazarılı Nafiz İstanbul antetli 1931 Tarihli Fatura

    Lot No: 361

    Lot: 361

    Adapazarılı Nafiz İstanbul antetli 1931 Tarihli Fatura

    TLSatıldı
  • Ayasofya İç Görünümü, Değişik açı, Trademark

    Lot No: 362

    Lot: 362

    Ayasofya İç Görünümü, Değişik açı, Trademark

    TLSatıldı
  • Giza Platosunda Cheffren Piramidi ve İskenderiye

    Lot No: 363

    Lot: 363

    Giza Platosunda Cheffren Piramidi ve İskenderiye

    TLSatıldı
  • Selanik, Şehirde Oturan Çarşaflı Şark Kadınları, Arkası Osmanlıca Yazılı

    Lot No: 364

    Lot: 364

    Selanik, Şehirde Oturan Çarşaflı Şark Kadınları, Arkası Osmanlıca Yazılı

    TLSatıldı
  • Mısır 2 Adet Tablo Kart, Nil'de Çocuklar-Tuck's Post Card

    Lot No: 365

    Lot: 365

    Mısır 2 Adet Tablo Kart, Nil'de Çocuklar-Tuck's Post Card

    TLSatıldı
  • II. Dünya Savaşı Mitralyöz ile Savunma, Tablo Kart-Druck Koch & Werner

    Lot No: 366

    Lot: 366

    II. Dünya Savaşı Mitralyöz ile Savunma, Tablo Kart-Druck Koch & Werner

    TLSatıldı
  • Rum Baskısı Atina'da Hermes Caddesi, Sosyal Yaşam, Faytonlar-Edt. A. Cocnidis

    Lot No: 367

    Lot: 367

    Rum Baskısı Atina'da Hermes Caddesi, Sosyal Yaşam, Faytonlar-Edt. A. Cocnidis

    TLSatıldı
  • Ermeni, Kadınlar Hatıra Pozu, 2 Adet, Biri Ermenice Yazılı, İkincisinde Foto Kadıköy Muvakkathane Damgalı

    Lot No: 368

    Lot: 368

    Ermeni, Kadınlar Hatıra Pozu, 2 Adet, Biri Ermenice Yazılı, İkincisinde Foto Kadıköy Muvakkathane Damgalı

    TLSatıldı
  • Mısırlı Bedevi Tip, Albümden Çıkma-Edt. P.C. - M.J.

    Lot No: 369

    Lot: 369

    Mısırlı Bedevi Tip, Albümden Çıkma-Edt. P.C. - M.J.

    TLSatıldı
  • Mesleki Mısırlı Sokakta gösteriler Yapan Tip, Maymun Oynatıcısı, Albümden Çıkma-Edt. P.C. - M.J.

    Lot No: 370

    Lot: 370

    Mesleki Mısırlı Sokakta gösteriler Yapan Tip, Maymun Oynatıcısı, Albümden Çıkma-Edt. P.C. - M.J.

    TLSatıldı
  • Meslek, Su Satıcısı, Albümden Çıkma-Edt. P.C. - M.J.

    Lot No: 371

    Lot: 371

    Meslek, Su Satıcısı, Albümden Çıkma-Edt. P.C. - M.J.

    TLSatıldı
  • I. Dünya Savaşı Sırp Kadını Görünümü

    Lot No: 372

    Lot: 372

    I. Dünya Savaşı Sırp Kadını Görünümü

    TLSatıldı
  • Etnik, Mısırlı Testili Kadın-Edt. P.C. - M.J.

    Lot No: 373

    Lot: 373

    Etnik, Mısırlı Testili Kadın-Edt. P.C. - M.J.

    TLSatıldı
  • Halandri, Arkası Osmanlıca Yazılı-Yunanistan'ın Attika Bölgesi'ne bulunan bir şehir ve belediyedir

    Lot No: 374

    Lot: 374

    Halandri, Arkası Osmanlıca Yazılı-Yunanistan'ın Attika Bölgesi'ne bulunan bir şehir ve belediyedir

    TLSatıldı
  • Gofre Bayram Tebrik Kartı

    Lot No: 375

    Lot: 375

    Gofre Bayram Tebrik Kartı

    TLSatıldı
  • Havacılık, Münih Havalimanının Uzaktan Görünümü, Lufthansa Hava Yolları Tayyaresi Görülmektedir.

    Lot No: 376

    Lot: 376

    Havacılık, Münih Havalimanının Uzaktan Görünümü, Lufthansa Hava Yolları Tayyaresi Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • 2 Adet Fotoğraf Lot, Biri Foto Servannis, Osmanlıca İthaflı-İkincisi  de 1928 Tarihli Türk Fotoğrafhanesi Kaşeli

    Lot No: 377

    Lot: 377

    2 Adet Fotoğraf Lot, Biri Foto Servannis, Osmanlıca İthaflı-İkincisi de 1928 Tarihli Türk Fotoğrafhanesi Kaşeli

    TLSatıldı
  • Londra 1916, Kew Gardens, Cezayir, Notre Dame Kilisesi, 2 Adet Kartpostal

    Lot No: 378

    Lot: 378

    Londra 1916, Kew Gardens, Cezayir, Notre Dame Kilisesi, 2 Adet Kartpostal

    TLSatıldı
  • Nakşidil Valide Sultan Türbesi

    Lot No: 379

    Lot: 379

    Nakşidil Valide Sultan Türbesi

    TLSatıldı
  • 3 Adet Muhtelif Yabancı Kart

    Lot No: 380

    Lot: 380

    3 Adet Muhtelif Yabancı Kart

    TLSatıldı
  • Sırp Yerel Kostümlü Kadın (İstanbul'a Gönderilmiş) ile Asilzde Arap Kızları

    Lot No: 381

    Lot: 381

    Sırp Yerel Kostümlü Kadın (İstanbul'a Gönderilmiş) ile Asilzde Arap Kızları

    TLSatıldı
  • Almanya Niderwald Abidesi (Haliyle) ve Atina Akropolünde Erechteion Yapısı

    Lot No: 382

    Lot: 382

    Almanya Niderwald Abidesi (Haliyle) ve Atina Akropolünde Erechteion Yapısı

    TLSatıldı
  • Moldova'da  St. Pantaleon Kilisesi, Haliyle,

    Lot No: 383

    Lot: 383

    Moldova'da St. Pantaleon Kilisesi, Haliyle,

    TLSatıldı
  • Suikast Görselli Kartpostal

    Lot No: 384

    Lot: 384

    Suikast Görselli Kartpostal

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Kadı Ati Kız Lisesi Talebeleri Öğretmenleriyle Poz Verirken, Orijinal Foto-Weinberg Fotoğrafhanesi Soğuk Damgalı

    Lot No: 385

    Lot: 385

    Eğitim Tarihi, Kadı Ati Kız Lisesi Talebeleri Öğretmenleriyle Poz Verirken, Orijinal Foto-Weinberg Fotoğrafhanesi Soğuk Damgalı

    TLSatıldı
  • Kahire Şehir Duvarları ve Camii-8 x 14 cm.

    Lot No: 386

    Lot: 386

    Kahire Şehir Duvarları ve Camii-8 x 14 cm.

    TLSatıldı
  • 2 Adet Muhtelif Muharebe Temalı Tablo Kart

    Lot No: 387

    Lot: 387

    2 Adet Muhtelif Muharebe Temalı Tablo Kart

    TLSatıldı
  • 23 Temmuz 1332 Tarihli Islak İmzalı Hatıra Foto

    Lot No: 388

    Lot: 388

    23 Temmuz 1332 Tarihli Islak İmzalı Hatıra Foto

    TLSatıldı
  • 1942 Yılında Gönderilmiş İskeleye Yanaşan Bir Türk Zırhlısı, albümden Çıkma

    Lot No: 389

    Lot: 389

    1942 Yılında Gönderilmiş İskeleye Yanaşan Bir Türk Zırhlısı, albümden Çıkma

    TLSatıldı
  • Hukuk Tarihi, Samsun Birinci Noterliği  Senedi, Fiskalli, 16 Haziran 1929 Tarihli

    Lot No: 390

    Lot: 390

    Hukuk Tarihi, Samsun Birinci Noterliği Senedi, Fiskalli, 16 Haziran 1929 Tarihli

    TLSatıldı
  • 1930'lu Yıllar Türk Askerinin Toplu ve Silahlı Hatıra Pozu

    Lot No: 391

    Lot: 391

    1930'lu Yıllar Türk Askerinin Toplu ve Silahlı Hatıra Pozu

    TLSatıldı
  • 2 Adet Kadınlar Hatıra Pozu

    Lot No: 392

    Lot: 392

    2 Adet Kadınlar Hatıra Pozu

    TLSatıldı
  • 1910 Yılı Kilise Makbuzu, Constantinople

    Lot No: 393

    Lot: 393

    1910 Yılı Kilise Makbuzu, Constantinople

    TLSatıldı
  • İtalyanca Senet, Constantinople Şubesi Tarafından Kesilmiş. 1906 Tarihli. Arkası Banco Intermedario Commerciale-… Delle Espozisioni D. Gius de Nava

    Lot No: 394

    Lot: 394

    İtalyanca Senet, Constantinople Şubesi Tarafından Kesilmiş. 1906 Tarihli. Arkası Banco Intermedario Commerciale-… Delle Espozisioni D. Gius de Nava

    TLSatıldı
  • Pamukçu Z. Salih ve Mahtumu Antetli 1933 Tarihli senet

    Lot No: 395

    Lot: 395

    Pamukçu Z. Salih ve Mahtumu Antetli 1933 Tarihli senet

    TLSatıldı
  • 2 Adet Atina, Hermes Caddesi ve Akropol

    Lot No: 396

    Lot: 396

    2 Adet Atina, Hermes Caddesi ve Akropol

    TLSatıldı
  • Kral Karol  ve Kraliçe Zita

    Lot No: 397

    Lot: 397

    Kral Karol ve Kraliçe Zita

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Askeri Talebeler ve Komutanları, Ortadaki Komutanın Mecidi Madalyası Görülmektedir.

    Lot No: 398

    Lot: 398

    Osmanlı Dönemi Askeri Talebeler ve Komutanları, Ortadaki Komutanın Mecidi Madalyası Görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Halk fırkası 3 Adet Makbuz

    Lot No: 399

    Lot: 399

    Osmanlı Dönemi Halk fırkası 3 Adet Makbuz

    TLSatıldı
  • Stüdyo foto, 29 Haziran 1319 Tarihli, Türk Zabitanı ve Eşi

    Lot No: 400

    Lot: 400

    Stüdyo foto, 29 Haziran 1319 Tarihli, Türk Zabitanı ve Eşi

    TLSatıldı
  • 1927 Tarihli Manreba Fotoğrafhanesi Soğuk Damgalı Foto

    Lot No: 401

    Lot: 401

    1927 Tarihli Manreba Fotoğrafhanesi Soğuk Damgalı Foto

    TLSatıldı
  • İstanbul Foto Sabah Kağıdında  Kız Çocuğu-17 x 12 cm.

    Lot No: 402

    Lot: 402

    İstanbul Foto Sabah Kağıdında Kız Çocuğu-17 x 12 cm.

    TLSatıldı
  • Agop Zerunyan Hurufat Dökümhanesi El İlanı

    Lot No: 403

    Lot: 403

    Agop Zerunyan Hurufat Dökümhanesi El İlanı

    TLSatıldı
  • Bob Geldof'un Afrika'da Açlığa Karşı Çalışmalarından Etkilenerek Harekete Geçen Michael Jackson ve Lionel Richie'nin sözleriyle Yazılan, 1985 Yılında Bağış Rekorları Kıran, USA For Africa Müzik Grubunun, "We Are The World" Şarkısını Söyleyen Sanatçılarının Dev Ebat Afişi, Aydın Kartpostal Kağıdında, 24 x 34 cm.-Lionel Richie, Steve Perry, Kenny Loggings, Jeffrey Osbourne Lindsey buckingham, Dan Aykroyo, Mark Belafonte, Bob Geldof Sean Hopper, Mario Cipollin, Daryl Hall, Dionne Warwick Al Jarraeu, Kenny Rogers, John Oats, H… Lewis Johnny Colla, Ruth Pointer, Bill Gibson, Chris Hayes Tina Turner, Billy Joel, Cyndi Lauper, Bruce Sprinsteen Willy Nelsa, James Ingram, Bob Dylan, Anita Pointer, Tito jackson, Jackie Jackson Marlon Jackson, Paul Simon, Kim Carnes Micheal Jackson, Diana Ross, steve Wonder Quincy Jones, Smokey Robinson, Ray Charles, Sheila Randy Jackson, Latoya Jackson, Bette Midler

    Lot No: 404

    Lot: 404

    Bob Geldof'un Afrika'da Açlığa Karşı Çalışmalarından Etkilenerek Harekete Geçen Michael Jackson ve Lionel Richie'nin sözleriyle Yazılan, 1985 Yılında Bağış Rekorları Kıran, USA For Africa Müzik Grubunun, "We Are The World" Şarkısını Söyleyen Sanatçılarının Dev Ebat Afişi, Aydın Kartpostal Kağıdında, 24 x 34 cm.-Lionel Richie, Steve Perry, Kenny Loggings, Jeffrey Osbourne Lindsey buckingham, Dan Aykroyo, Mark Belafonte, Bob Geldof Sean Hopper, Mario Cipollin, Daryl Hall, Dionne Warwick Al Jarraeu, Kenny Rogers, John Oats, H… Lewis Johnny Colla, Ruth Pointer, Bill Gibson, Chris Hayes Tina Turner, Billy Joel, Cyndi Lauper, Bruce Sprinsteen Willy Nelsa, James Ingram, Bob Dylan, Anita Pointer, Tito jackson, Jackie Jackson Marlon Jackson, Paul Simon, Kim Carnes Micheal Jackson, Diana Ross, steve Wonder Quincy Jones, Smokey Robinson, Ray Charles, Sheila Randy Jackson, Latoya Jackson, Bette Midler

    TLSatıldı
  • Hazine-i Maliye Kıymetli Evrak Müdüriyeti Soğuk Damgalı, 1329 Tarihli Seksen İki Kuruş Kıymetinde Para alındısı

    Lot No: 405

    Lot: 405

    Hazine-i Maliye Kıymetli Evrak Müdüriyeti Soğuk Damgalı, 1329 Tarihli Seksen İki Kuruş Kıymetinde Para alındısı

    TLSatıldı
  • Hazine-i Maliye Kıymetli Evrak Müdüriyeti Soğuk Damgalı, 1329 Tarihli Yüz Kuruş Kıymetinde Para alındısı

    Lot No: 406

    Lot: 406

    Hazine-i Maliye Kıymetli Evrak Müdüriyeti Soğuk Damgalı, 1329 Tarihli Yüz Kuruş Kıymetinde Para alındısı

    TLSatıldı
  • Hazine-i Maliye Kıymetli Evrak Müdüriyeti Soğuk Damgalı, 1329 Tarihli Seksen Bir Kuruş Kıymetinde Para alındısı

    Lot No: 407

    Lot: 407

    Hazine-i Maliye Kıymetli Evrak Müdüriyeti Soğuk Damgalı, 1329 Tarihli Seksen Bir Kuruş Kıymetinde Para alındısı

    TLSatıldı
  • Poçin ve musaroba Karyelerinin Hasılatını Gösterir Pusula, 1331-1332-35 x 54 cm.

    Lot No: 408

    Lot: 408

    Poçin ve musaroba Karyelerinin Hasılatını Gösterir Pusula, 1331-1332-35 x 54 cm.

    TLSatıldı
  • Hicaz Demiryolu Soğuk Damgalı, 1329 Tarihli Yüz Kuruş Kıymetinde Para alındısı

    Lot No: 409

    Lot: 409

    Hicaz Demiryolu Soğuk Damgalı, 1329 Tarihli Yüz Kuruş Kıymetinde Para alındısı

    TLSatıldı
  • Hazine-i Maliye Kıymetli Evrak Müdüriyeti Soğuk Damgalı, 1329 Tarihli Yüz Beş Kuruş Kıymetinde Para alındısı

    Lot No: 410

    Lot: 410

    Hazine-i Maliye Kıymetli Evrak Müdüriyeti Soğuk Damgalı, 1329 Tarihli Yüz Beş Kuruş Kıymetinde Para alındısı

    TLSatıldı
  • 1890'lı Yıllar Rumca Makbuz ve Koçan Yüzü, Kesilmemiş

    Lot No: 411

    Lot: 411

    1890'lı Yıllar Rumca Makbuz ve Koçan Yüzü, Kesilmemiş

    TLSatıldı
  • İstanbul'da Ticari Faaliyeti Olan Meşhur A. Parma'ya Floransa'dan Ditta Emilio Pinucci Societa Anonima Tarafından Gönderilen Doküman, 27 Şubat 1921

    Lot No: 412

    Lot: 412

    İstanbul'da Ticari Faaliyeti Olan Meşhur A. Parma'ya Floransa'dan Ditta Emilio Pinucci Societa Anonima Tarafından Gönderilen Doküman, 27 Şubat 1921

    TLSatıldı
  • Konya Vilayeti Dahilinde Antalya Alaiyye'den Olup Mekke'de Vefat Eden Duayi Zade Hacı İbrahim Ağa ibn Ali Bin Mustafa'nın Veresesi, 1292

    Lot No: 413

    Lot: 413

    Konya Vilayeti Dahilinde Antalya Alaiyye'den Olup Mekke'de Vefat Eden Duayi Zade Hacı İbrahim Ağa ibn Ali Bin Mustafa'nın Veresesi, 1292

    TLSatıldı
  • Çingenece Adlı Şiir ve Sureti

    Lot No: 414

    Lot: 414

    Çingenece Adlı Şiir ve Sureti

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, Banca Commerciale Italiana Societa Anonima Constantinopoli 2 Lisan Antetli Doküman, Hanuan Elias Bey Adına Yazılmış

    Lot No: 415

    Lot: 415

    Finans Tarihi, Banca Commerciale Italiana Societa Anonima Constantinopoli 2 Lisan Antetli Doküman, Hanuan Elias Bey Adına Yazılmış

    TLSatıldı
  • Zehra Nihat, Ethem. K. Islak İmzalı, Kağıt Üzeri Suluboya Pastel Çalışması, 16 x 20 cm.-Sanâyi-i Nefise Mektebi Mezunu Ethem Karatay'a Ait Orijinal El Çalışması, 1 Temmuz 1944 Hatırası Özel Albümünden

    Lot No: 416

    Lot: 416

    Zehra Nihat, Ethem. K. Islak İmzalı, Kağıt Üzeri Suluboya Pastel Çalışması, 16 x 20 cm.-Sanâyi-i Nefise Mektebi Mezunu Ethem Karatay'a Ait Orijinal El Çalışması, 1 Temmuz 1944 Hatırası Özel Albümünden

    TLSatıldı
  • TC Antalya Defterdarlığı Muhasebe Kalemi, Orman Müdürü Sabıkı Nejat Beyin Vekili Avukat Edip Bey'e 1930 Yılında Yazılan Yazı

    Lot No: 417

    Lot: 417

    TC Antalya Defterdarlığı Muhasebe Kalemi, Orman Müdürü Sabıkı Nejat Beyin Vekili Avukat Edip Bey'e 1930 Yılında Yazılan Yazı

    TLSatıldı
  • Kilise Kerimesi İlya Tarafından Alacağının Verilmesi Hakkında Ticaret Bakanlığına Yazmış Olduğu Dilekçe

    Lot No: 418

    Lot: 418

    Kilise Kerimesi İlya Tarafından Alacağının Verilmesi Hakkında Ticaret Bakanlığına Yazmış Olduğu Dilekçe

    TLSatıldı
  • Osmanlıca dilekçe örneği 	1312 tarihli iki sayfadan mürekkeb bir aded osmanlıca mektup havasında kaleme alınmış dilekçe örneği

    Lot No: 419

    Lot: 419

    Osmanlıca dilekçe örneği 1312 tarihli iki sayfadan mürekkeb bir aded osmanlıca mektup havasında kaleme alınmış dilekçe örneği

    TLSatıldı
  • Osmanlıca dilekçe örneği-1312 tarihli iki sayfadan mürekkeb bir aded osmanlıca mektup havasında kaleme alınmış dilekçe örneği

    Lot No: 420

    Lot: 420

    Osmanlıca dilekçe örneği-1312 tarihli iki sayfadan mürekkeb bir aded osmanlıca mektup havasında kaleme alınmış dilekçe örneği

    TLSatıldı
  • Osmanlıca yevmiye makbuzu örneği-1327 tarihli amele olarak çalışan muhammed ve mustafa efendilerin der-dest vaziyette bulunan isfendiyar zade kasım bey vakfı medresesinde çalışmış oldukları 3 günlük maaşları olan 15 kuruşu vakıf komisyonu tarafından kendilerine teslim olunduğuna dair bir kıta osmanlıca makbuz örneği

    Lot No: 421

    Lot: 421

    Osmanlıca yevmiye makbuzu örneği-1327 tarihli amele olarak çalışan muhammed ve mustafa efendilerin der-dest vaziyette bulunan isfendiyar zade kasım bey vakfı medresesinde çalışmış oldukları 3 günlük maaşları olan 15 kuruşu vakıf komisyonu tarafından kendilerine teslim olunduğuna dair bir kıta osmanlıca makbuz örneği

    TLSatıldı
  • Osmanlıca yevmiye makbuzu örneği-1330 tarihli bir aded osmanlıca maaş yevmiye makbuzu örneği

    Lot No: 422

    Lot: 422

    Osmanlıca yevmiye makbuzu örneği-1330 tarihli bir aded osmanlıca maaş yevmiye makbuzu örneği

    TLSatıldı
  • Osmanlıca mazbata örneği-1339 tarihli 500 kuruş maaş ile muhasebe memurluğuna başlayan mustafa efendinin sözleşmesinin fesih edilerek aynı yıl temmuz ayı itibari ile 700 kuruş maaş ile vergi tahsildar memurluğuna başlayacağına dair kaleme alınmış bir kıta osmanlıca mazbata örneği

    Lot No: 423

    Lot: 423

    Osmanlıca mazbata örneği-1339 tarihli 500 kuruş maaş ile muhasebe memurluğuna başlayan mustafa efendinin sözleşmesinin fesih edilerek aynı yıl temmuz ayı itibari ile 700 kuruş maaş ile vergi tahsildar memurluğuna başlayacağına dair kaleme alınmış bir kıta osmanlıca mazbata örneği

    TLSatıldı
  • Osmanlıca taahüdnâme örneği-1341 tarihli aşar vergisi nizamnâmesinin icab ettiği her türlü muamele ve taahüdâta uyulacağına dair araç mal müdürü ibrahim efendiye teslim olunmak üzere kaleme alınmış bir kıta osmanlıca taahhüdnâme örneği

    Lot No: 424

    Lot: 424

    Osmanlıca taahüdnâme örneği-1341 tarihli aşar vergisi nizamnâmesinin icab ettiği her türlü muamele ve taahüdâta uyulacağına dair araç mal müdürü ibrahim efendiye teslim olunmak üzere kaleme alınmış bir kıta osmanlıca taahhüdnâme örneği

    TLSatıldı
  • Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi, Film Afişi,-64 x 90 cm. Kat izi mevcut

    Lot No: 425

    Lot: 425

    Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi, Film Afişi,-64 x 90 cm. Kat izi mevcut

    TLSatıldı
  • Hukuk Tarihi, Ankara Ağır Ceza Reisi Selahattin Özsancak'a Ait 1969 Tarihli Nişan, Düğün, Tatil vb. Mutlu Aile Günlerinde Çektirdikleri, Ayrıca da Bazı Meslektaşlarının da İçinde Bulunduğu, Adliyede Çektirdikleri Hatıra Pozlarının İçerisinde Bulunduğu Spiralli Albümüdür.-Toplam 69 Fotoğraf İçermektedir.

    Lot No: 426

    Lot: 426

    Hukuk Tarihi, Ankara Ağır Ceza Reisi Selahattin Özsancak'a Ait 1969 Tarihli Nişan, Düğün, Tatil vb. Mutlu Aile Günlerinde Çektirdikleri, Ayrıca da Bazı Meslektaşlarının da İçinde Bulunduğu, Adliyede Çektirdikleri Hatıra Pozlarının İçerisinde Bulunduğu Spiralli Albümüdür.-Toplam 69 Fotoğraf İçermektedir.

    TLSatıldı
  • İçki Kültürü, Bira, Efes Pilsen Birası, 3 Sayfalık 1993 Takvim Demeti. Mayıs-Temmuz-Eylül-3 ayrı Yaprak, Yorgun

    Lot No: 427

    Lot: 427

    İçki Kültürü, Bira, Efes Pilsen Birası, 3 Sayfalık 1993 Takvim Demeti. Mayıs-Temmuz-Eylül-3 ayrı Yaprak, Yorgun

    TLSatıldı
  • Mason, 3 Adet Kitap Lot-1)  Ev⸫ UI⸫ Mi⸫'nı Anarak Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar büyük Locası Türkiye
Üstadı Muhteremler Danışma Kurulları Yönettmeliği
Büyük Müfettişler Talimatı
Üstadı Muhteremin Çalışma Kılavuzu
Loca Sekreterinin Çalışma Kılavuzu
Loca Hazine Emininin Çalışma Kılavuzu
36 s.
2) Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Türkiye Protokol Ritüeli, Yenilik Basımevi 1980, 14 s.
3) Ka⸫ U⸫  Ya⸫  Yü⸫ Şa⸫ 'na Türkiye Hür ve Kabul Edilmiş Masonları Büyük Locası Tören Ritüelleri 1961, 47 s.

    Lot No: 428

    Lot: 428

    Mason, 3 Adet Kitap Lot-1) Ev⸫ UI⸫ Mi⸫'nı Anarak Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar büyük Locası Türkiye Üstadı Muhteremler Danışma Kurulları Yönettmeliği Büyük Müfettişler Talimatı Üstadı Muhteremin Çalışma Kılavuzu Loca Sekreterinin Çalışma Kılavuzu Loca Hazine Emininin Çalışma Kılavuzu 36 s. 2) Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Türkiye Protokol Ritüeli, Yenilik Basımevi 1980, 14 s. 3) Ka⸫ U⸫ Ya⸫ Yü⸫ Şa⸫ 'na Türkiye Hür ve Kabul Edilmiş Masonları Büyük Locası Tören Ritüelleri 1961, 47 s.

    TLSatıldı
  • Mason, 3 Adet Kitap Lot-1) Ev⸫ UI⸫ Mi⸫'nı Anarak  Türkiye Büyük Locası Localar Genel Tüzüğü, 24 Nisan 1982 Tarihli Büyük Loca Toplantısında Tadil Edilmiş Metin, İstanbul Yenilik Basımevi 1982, 56 s.
2)Masonluğun temel Prensipleri ve Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Tüzüğü, 24 Nisan 1982 Tarihli Büyük Loca Toplantısında Tadil Edilmiş Metin, İstanbul Yenilik Basımevi 1985, 56 s.
3) Türk Masonluk Tarihine ait Üç Etüd, Mİmar Sinan Yayınları, K.S. Sel, Yenilik Basımevi, 1973, 61 s.

    Lot No: 429

    Lot: 429

    Mason, 3 Adet Kitap Lot-1) Ev⸫ UI⸫ Mi⸫'nı Anarak Türkiye Büyük Locası Localar Genel Tüzüğü, 24 Nisan 1982 Tarihli Büyük Loca Toplantısında Tadil Edilmiş Metin, İstanbul Yenilik Basımevi 1982, 56 s. 2)Masonluğun temel Prensipleri ve Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Tüzüğü, 24 Nisan 1982 Tarihli Büyük Loca Toplantısında Tadil Edilmiş Metin, İstanbul Yenilik Basımevi 1985, 56 s. 3) Türk Masonluk Tarihine ait Üç Etüd, Mİmar Sinan Yayınları, K.S. Sel, Yenilik Basımevi, 1973, 61 s.

    TLSatıldı
  • Mason, 3 Adet Kitap Lot-1)Ev⸫ UI⸫ Mi⸫'nı Anarak Türkiye Bü⸫ L⸫'sı Üs⸫D⸫'si Ritüeli, İstanbul Yenilik Basımevi 2003, 60 s.
2) Türkiye Büyük Locası Tören Ritüelleri, Yenilik Basımevi 1983, (2. Baskı), 69 s.
3) Pınar Muh⸫ L⸫ Fikri Çalışmalarından Bazı Örnekleri,, Mimar sinan Yayınları, 1975, 88 s.

    Lot No: 430

    Lot: 430

    Mason, 3 Adet Kitap Lot-1)Ev⸫ UI⸫ Mi⸫'nı Anarak Türkiye Bü⸫ L⸫'sı Üs⸫D⸫'si Ritüeli, İstanbul Yenilik Basımevi 2003, 60 s. 2) Türkiye Büyük Locası Tören Ritüelleri, Yenilik Basımevi 1983, (2. Baskı), 69 s. 3) Pınar Muh⸫ L⸫ Fikri Çalışmalarından Bazı Örnekleri,, Mimar sinan Yayınları, 1975, 88 s.

    TLSatıldı
  • Mason, 3 Adet Kitap Lot-1) Masonluk Üzerine, İstanbul Yenilik Basımevi, 1976, 40 s.
2) İnsan Ahklarının Tanınmasında ve Gelişmesinde Masonluğun Rolü Paneli, Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Yayını,  İstanbul 1991, 56 s.
3) Türkiye'de Masonluk Tarihi ve Türk toplumunda Masonluğun Rolü, Mehmet fuat akev, İstanbul 1992, 60 s.

    Lot No: 431

    Lot: 431

    Mason, 3 Adet Kitap Lot-1) Masonluk Üzerine, İstanbul Yenilik Basımevi, 1976, 40 s. 2) İnsan Ahklarının Tanınmasında ve Gelişmesinde Masonluğun Rolü Paneli, Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Yayını, İstanbul 1991, 56 s. 3) Türkiye'de Masonluk Tarihi ve Türk toplumunda Masonluğun Rolü, Mehmet fuat akev, İstanbul 1992, 60 s.

    TLSatıldı
  • Mason, Ritüeller, Ev⸫ UI⸫ Mi⸫'nı Anarak Türkiye Bü⸫ Lo⸫ 'sı Birinci D⸫ Ritüeli, İstanbul Yenilik Basımevi, 1971, 34 s.

    Lot No: 432

    Lot: 432

    Mason, Ritüeller, Ev⸫ UI⸫ Mi⸫'nı Anarak Türkiye Bü⸫ Lo⸫ 'sı Birinci D⸫ Ritüeli, İstanbul Yenilik Basımevi, 1971, 34 s.

    TLSatıldı
  • Mason, 3 Adet Kitap Lot-1) Unutulan Adetlerimiz ve Loncalar, Mithat Gürata,  ankara 1975, 151 s.
2) Bir Masonun Hatıraları, Masonluğun İçyüzü, Su Yayınları 1977, 124 s.
3) Tarihte ve Gğnümüde Masonluk, Cevat Rıfat Atilhan, 96 s. (6. Baskı)

    Lot No: 433

    Lot: 433

    Mason, 3 Adet Kitap Lot-1) Unutulan Adetlerimiz ve Loncalar, Mithat Gürata, ankara 1975, 151 s. 2) Bir Masonun Hatıraları, Masonluğun İçyüzü, Su Yayınları 1977, 124 s. 3) Tarihte ve Gğnümüde Masonluk, Cevat Rıfat Atilhan, 96 s. (6. Baskı)

    TLSatıldı
  • Sinema Kültürü, Yurt Film Sahibi Kazım Yurdakul'un İstanbul Beyoğlu 1957 Senesi Bilanço Defteri, yurdun Dörtbir Köşesindeki Sinemalara Verilen Filmlerin Kira Bedelleri, Sinemadaki Harcamalar, Maaşlar vs.. 1957, 87 Sayfası Doludur.

    Lot No: 434

    Lot: 434

    Sinema Kültürü, Yurt Film Sahibi Kazım Yurdakul'un İstanbul Beyoğlu 1957 Senesi Bilanço Defteri, yurdun Dörtbir Köşesindeki Sinemalara Verilen Filmlerin Kira Bedelleri, Sinemadaki Harcamalar, Maaşlar vs.. 1957, 87 Sayfası Doludur.

    TLSatıldı