Lot: 1

Current Price: 1,000 TL Starting Bid: 1,000 TL Estimated: TL Losing Winning

Mustafa Kemal Atatürk, Askeri Üniformalı, Kalpaklı, İstiklal Madalyalı, Milli Mücadele Esnasında Adana'da Halka Hitab Ederken. 1960'lar Özel Baskı Sergi Fotoğrafı

29 x 35 cm.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Mustafa Kemal Atatürk, Askeri Üniformalı, Kalpaklı, İstiklal Madalyalı, Milli Mücadele Esnasında Adana'da Halka Hitab Ederken. 1960'lar Özel Baskı Sergi Fotoğrafı-29 x 35 cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Mustafa Kemal Atatürk, Askeri Üniformalı, Kalpaklı, İstiklal Madalyalı, Milli Mücadele Esnasında Adana'da Halka Hitab Ederken. 1960'lar Özel Baskı Sergi Fotoğrafı-29 x 35 cm.

    TLSold
  • Gaz Mustafa Kemal Atatürk ile İran Şehinşahı Rıza Pehlevi, Milli Şefimiz İsmet İnönü, Hüsrev Gerede. 1960'lar Özel Baskı Sergi Fotoğrafı-29 x 35 cm.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Gaz Mustafa Kemal Atatürk ile İran Şehinşahı Rıza Pehlevi, Milli Şefimiz İsmet İnönü, Hüsrev Gerede. 1960'lar Özel Baskı Sergi Fotoğrafı-29 x 35 cm.

    TLSold
  • Ankara Gazetesi, 9 Mart 1935, Cumhurbaşkanı Kemal Atatürk'ün Yeniden Seçilmesi Özel Sayısı, Atatürk Kapaklı

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Ankara Gazetesi, 9 Mart 1935, Cumhurbaşkanı Kemal Atatürk'ün Yeniden Seçilmesi Özel Sayısı, Atatürk Kapaklı

    TLSold
  • Abdestsiz Tutulmaması Caiz Olmayan Musaf-ı Şerif 30 Cüzdür. Herkesin Dersini Bilmek ve İcab Olunan Hurufu Öğrenmek ve Farkları Fark Etmek İçin Kuran'ı Kerim Fihristi.-46 x 19 cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Abdestsiz Tutulmaması Caiz Olmayan Musaf-ı Şerif 30 Cüzdür. Herkesin Dersini Bilmek ve İcab Olunan Hurufu Öğrenmek ve Farkları Fark Etmek İçin Kuran'ı Kerim Fihristi.-46 x 19 cm.

    TLSold
  • Fotospor Haftalık Spor Dergisi, Çarşamba günleri Çıkar, Sayı 4-197. 5 cilt İçinde. Sahibi Erol Simavi. 1966-1970 Seneleri,  Dergilerin Arka Sayfalarında Tam Sayfa Takım Posterleri Bulunmaktadır.-Metin Oktaylı, Sabri Dino'lu, Turgay Şeren'li, Can Bartu'lu Futbolumuzun En Güzel Yıllarına Ait Sayılar. Karadeniz'in Tuttuğunu Koparan Takımı Trabzonspor Posteri, Galatasaray Az vurdu Öz Vurdu, Beşiktaş'ın belalısı Altay Yine Kazandı, Fenerbahçe'nin Keyfine Diyecek yok! Can Bartu: bu yol Bizi Şampiyonluğa Götürüyor.  Anadolu Yıldızı Eskişehirspor. Türkiye Lİginin Karadeniz fırtınası Samsunspor.  Türk Futbolunun Şampiyonlar Lİgindeki Armadası Galatasaray.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Fotospor Haftalık Spor Dergisi, Çarşamba günleri Çıkar, Sayı 4-197. 5 cilt İçinde. Sahibi Erol Simavi. 1966-1970 Seneleri, Dergilerin Arka Sayfalarında Tam Sayfa Takım Posterleri Bulunmaktadır.-Metin Oktaylı, Sabri Dino'lu, Turgay Şeren'li, Can Bartu'lu Futbolumuzun En Güzel Yıllarına Ait Sayılar. Karadeniz'in Tuttuğunu Koparan Takımı Trabzonspor Posteri, Galatasaray Az vurdu Öz Vurdu, Beşiktaş'ın belalısı Altay Yine Kazandı, Fenerbahçe'nin Keyfine Diyecek yok! Can Bartu: bu yol Bizi Şampiyonluğa Götürüyor. Anadolu Yıldızı Eskişehirspor. Türkiye Lİginin Karadeniz fırtınası Samsunspor. Türk Futbolunun Şampiyonlar Lİgindeki Armadası Galatasaray.

    TLSold
  • Bağdat'tan Gönderilmiş Dersaadet'te Üsküdar  Nokta Kumandanlığı Tabibi Fatih Bey'e Gönderilmiş, Osmanlı Pullu 16 Ağustos 132? Tarihli Postadan Geçmiş Kartpostal, Ön Tarafı Bağdat Görselli-Yorgun

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Bağdat'tan Gönderilmiş Dersaadet'te Üsküdar Nokta Kumandanlığı Tabibi Fatih Bey'e Gönderilmiş, Osmanlı Pullu 16 Ağustos 132? Tarihli Postadan Geçmiş Kartpostal, Ön Tarafı Bağdat Görselli-Yorgun

    TLSold
  • 1700'ler Bakır Baskı, Osmanlı Dönemi, Makedonya-18 x 21 cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    1700'ler Bakır Baskı, Osmanlı Dönemi, Makedonya-18 x 21 cm.

    TLSold
  • Küçük Prens, 1967-1968 Sezonunda İstanbul'da Sahnelenen Zeytinburnu Tiyatrosunda Sahnelenen Yazar AA. Saint Exupery'nin Küçük Prens Oyununun Çok Çok Nadir, Hafif Yorgun-68 x 100 cm.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Küçük Prens, 1967-1968 Sezonunda İstanbul'da Sahnelenen Zeytinburnu Tiyatrosunda Sahnelenen Yazar AA. Saint Exupery'nin Küçük Prens Oyununun Çok Çok Nadir, Hafif Yorgun-68 x 100 cm.

    TLSold
  • İşgal Dönemi, Rusça, Erzurum ve Civarı Haritası,-60 x 58 cm.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    İşgal Dönemi, Rusça, Erzurum ve Civarı Haritası,-60 x 58 cm.

    TLSold
  • Osmanlı'da 2 Aşık. Manevi Kocacığım ile Başlayarak Jean'ım Sana Yakın Olmak İçin Başka Ne söyleyeceğimi Düşündüm, Jean'ım Dün Seni Buranın Kapısında Gördüm. Bedenime Müthis Bir Humma sardı. Yine ruhum Elemlere Daldı. Seni Müthiş Kıskandım. Tırmandım, Çırpındım.  Kalbimde Büyük Bir Acı ... 8 s. Bir Osmanlı Kadının Gizli Aşk Hayatı Konulu

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Osmanlı'da 2 Aşık. Manevi Kocacığım ile Başlayarak Jean'ım Sana Yakın Olmak İçin Başka Ne söyleyeceğimi Düşündüm, Jean'ım Dün Seni Buranın Kapısında Gördüm. Bedenime Müthis Bir Humma sardı. Yine ruhum Elemlere Daldı. Seni Müthiş Kıskandım. Tırmandım, Çırpındım. Kalbimde Büyük Bir Acı ... 8 s. Bir Osmanlı Kadının Gizli Aşk Hayatı Konulu

    TLSold
  • Türk Fetih Mevzileri Haritası, 30 Teşrin 1918 Dicle  Kenarında Cereyan Eden Harekatı Gösteren Harita. Ve Mart 1918 Fırat Hattındaki Harekatı Gösteren Harita, İstanbul Matbai Askeri 1928-50 x 68 cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Türk Fetih Mevzileri Haritası, 30 Teşrin 1918 Dicle Kenarında Cereyan Eden Harekatı Gösteren Harita. Ve Mart 1918 Fırat Hattındaki Harekatı Gösteren Harita, İstanbul Matbai Askeri 1928-50 x 68 cm.

    TLSold
  • İran ve Fırat Nehri Cıvarında İran Irak ve fırat Civarında Bulunan Aşiretleri Gösteren Harita, Osmanlıca-34 x 50 cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    İran ve Fırat Nehri Cıvarında İran Irak ve fırat Civarında Bulunan Aşiretleri Gösteren Harita, Osmanlıca-34 x 50 cm.

    TLSold
  • Hat Kalitesi Yüksek Yazma Kitap, Hikaye-i Tabip Beşir Çelebi ve Tarih-i Edirne, Ketebesi El Fakir Mahmud Olup Sayfa eksiği Olmayayıp Tek Yaprağında Kopuk Fragman Mevcut. Eksik  Varsayılmıştır. 16 s.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Hat Kalitesi Yüksek Yazma Kitap, Hikaye-i Tabip Beşir Çelebi ve Tarih-i Edirne, Ketebesi El Fakir Mahmud Olup Sayfa eksiği Olmayayıp Tek Yaprağında Kopuk Fragman Mevcut. Eksik Varsayılmıştır. 16 s.

    TLSold
  • Türk Resim Sanatı, 15 Adet Hoca Ali Rıza, Levha-Yelkenli Bir Gemi
Denize Bakan ağaç
Kır Kahvesi
Kıyı ve Sandal
Bulgurlu Köyünde
Köyde Bir sokak
Gebze Kıyılarında
Bakırköy Kıyılarında
Deniz ve Kayalar
İstanbul'dan Kadıköy'üne Bir Bakış
Nakılbend'den Bozburum'a Bakış
Boğaziçi'nde Bir Sokak
Üsküdar'dan Marmara'ya Bir Bakış
Üsküdar'da Bir Sokak

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Türk Resim Sanatı, 15 Adet Hoca Ali Rıza, Levha-Yelkenli Bir Gemi Denize Bakan ağaç Kır Kahvesi Kıyı ve Sandal Bulgurlu Köyünde Köyde Bir sokak Gebze Kıyılarında Bakırköy Kıyılarında Deniz ve Kayalar İstanbul'dan Kadıköy'üne Bir Bakış Nakılbend'den Bozburum'a Bakış Boğaziçi'nde Bir Sokak Üsküdar'dan Marmara'ya Bir Bakış Üsküdar'da Bir Sokak

    TLSold
  • Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş Mektup-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş Mektup-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    TLSold
  • Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş Mektup-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş Mektup-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    TLSold
  • Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş, Güzel Rika Yazısı ile Yazılmış Okunaklı  Mektup-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş, Güzel Rika Yazısı ile Yazılmış Okunaklı Mektup-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    TLSold
  • Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş, Okunaklı Rika Yazısı ile Mektup, Mühür Kamil Efendinin Mahdumu Esseyid Mehmed Fuad Bey'e aittir.-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş, Okunaklı Rika Yazısı ile Mektup, Mühür Kamil Efendinin Mahdumu Esseyid Mehmed Fuad Bey'e aittir.-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    TLSold
  • Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş, Okunaklı Rika Yazısı ile Mektup, Mühür Kamil Efendinin Mahdumu Esseyid Mehmed Fuad Bey'e aittir. 2 Sayfa-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş, Okunaklı Rika Yazısı ile Mektup, Mühür Kamil Efendinin Mahdumu Esseyid Mehmed Fuad Bey'e aittir. 2 Sayfa-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    TLSold
  • Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş Beyrut Negatif Damgalı Zarf İstanbul Meyvehoş (Yemişçi) Ahmet Efendi Eliyle, Zarf-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş Beyrut Negatif Damgalı Zarf İstanbul Meyvehoş (Yemişçi) Ahmet Efendi Eliyle, Zarf-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    TLSold
  • Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş, Güzel Rika Yazısı ile Yazılmış Okunaklı  Mektup-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş, Güzel Rika Yazısı ile Yazılmış Okunaklı Mektup-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    TLSold
  • Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş, Güzel Rika Yazısı ile Yazılmış Okunaklı  Zarf ve Mektup-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş, Güzel Rika Yazısı ile Yazılmış Okunaklı Zarf ve Mektup-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    TLSold
  • Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş, Güzel Hat Yazısı ile Yazılmış Simli El Yazısı Mektup, Dergaha Vakfedilmiş Yazma Kitaplar  Listesi  ve Vakıf Edilen Kütubun Satılıp Satılamamaları Konulu-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Osmanlı Tarikat ve Tasavvuf Tarihi, Fatih'e Gelip Yerleşip Kendi Adına Karagümrük'te Bir Tekke Kurmuş Olan Şeyh Ahmet Kamil Efendi Hazretlerine Gönderilmiş, Güzel Hat Yazısı ile Yazılmış Simli El Yazısı Mektup, Dergaha Vakfedilmiş Yazma Kitaplar Listesi ve Vakıf Edilen Kütubun Satılıp Satılamamaları Konulu-Günümüzde Tekke Şeyh Ahmet Kamil Efendi ile Anılmaktadır, Ayrıca da Kendisi Divan Sahibidir.

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Hamdiye Carminati ve Maden Mühendisi İzzet Pertev Carminati, 2 Adet Kartvizit

    Lot No: 24

    Lot: 24

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Hamdiye Carminati ve Maden Mühendisi İzzet Pertev Carminati, 2 Adet Kartvizit

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Soma Kömür Madenleri Konulu Yusuf Kemal Kartviziti

    Lot No: 25

    Lot: 25

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Soma Kömür Madenleri Konulu Yusuf Kemal Kartviziti

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, 10 Adet Hollywood Artistleri Kart Lotu-Martha Eggerth, Maria Pauder, Leila Hyams, Constance Talmadge, Marcel chantal,  Mady Christians, Joan Crawford, Lana Turner, Francesca Bertini

    Lot No: 26

    Lot: 26

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, 10 Adet Hollywood Artistleri Kart Lotu-Martha Eggerth, Maria Pauder, Leila Hyams, Constance Talmadge, Marcel chantal, Mady Christians, Joan Crawford, Lana Turner, Francesca Bertini

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, 20 Ocak 1921 Tarihinde Etablissement Orosdi Back Societe Anonym  Şirketinden İzmir Başkonsolosu JP Carminati'ye Gönderilen 2 Adet Orosdi Back Islak İmzalı, Ordu Madenleri Finansmanı Konulu Belgeler Lotu

    Lot No: 27

    Lot: 27

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, 20 Ocak 1921 Tarihinde Etablissement Orosdi Back Societe Anonym Şirketinden İzmir Başkonsolosu JP Carminati'ye Gönderilen 2 Adet Orosdi Back Islak İmzalı, Ordu Madenleri Finansmanı Konulu Belgeler Lotu

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, İzmir Mahkeme Asliyesi İcra Dairesi  Riyaset Alisine Veraseler Aralarında Taksim Edilmesi mümkün Olmaması Dolayısıyla İzale-i Şu Kararı Alınan Sultanhisar'daki Fabrika'nın Makine Alet ve Kıymet Biçilmesi Hakkında Doküman, Nazilli mahkemesine Tasdir Edilir

    Lot No: 28

    Lot: 28

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, İzmir Mahkeme Asliyesi İcra Dairesi Riyaset Alisine Veraseler Aralarında Taksim Edilmesi mümkün Olmaması Dolayısıyla İzale-i Şu Kararı Alınan Sultanhisar'daki Fabrika'nın Makine Alet ve Kıymet Biçilmesi Hakkında Doküman, Nazilli mahkemesine Tasdir Edilir

    TLSold
  • Osmanlıca Şişli Tarihi, Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Evkaf Müdüriyeti Şişli Mecidiye Kariyesinde (Medcidiyeköy) 9 Bab Dükkanın Şehri 139 Kuruş Bedel ile Kamil Ağa'ya İcar Edilmesi Hakkında Evkaf Müdüriyeti Mühürlü evrak

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Osmanlıca Şişli Tarihi, Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Evkaf Müdüriyeti Şişli Mecidiye Kariyesinde (Medcidiyeköy) 9 Bab Dükkanın Şehri 139 Kuruş Bedel ile Kamil Ağa'ya İcar Edilmesi Hakkında Evkaf Müdüriyeti Mühürlü evrak

    TLSold
  • Milli Piyango Yan Tema, Kars Birlik Demokrasinin Temeli Gazetesi, 2 Eylül 1959 Tarihli. Türk Hava Kurumu Kars Şubesi Eşya Piyangosu Çekildi. . Müjde Müjde İmalat Gazozhanesi Açıldı Reklamlı

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Milli Piyango Yan Tema, Kars Birlik Demokrasinin Temeli Gazetesi, 2 Eylül 1959 Tarihli. Türk Hava Kurumu Kars Şubesi Eşya Piyangosu Çekildi. . Müjde Müjde İmalat Gazozhanesi Açıldı Reklamlı

    TLSold
  • Koç Holding Anonim Şirketi Hisse Senedi, 5.000 Hisse

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Koç Holding Anonim Şirketi Hisse Senedi, 5.000 Hisse

    TLSold
  • La Milliett, Milli Piyango Yan Tema, Tayyare Piyangosu Fransızca Reklamlı, Sahibinin Sesi Büyük Boy Reklamlı, Şirketi Hayriye Reklamlı

    Lot No: 32

    Lot: 32

    La Milliett, Milli Piyango Yan Tema, Tayyare Piyangosu Fransızca Reklamlı, Sahibinin Sesi Büyük Boy Reklamlı, Şirketi Hayriye Reklamlı

    TLSold
  • Büyük Gaziye Darülfünun'dan Küçük Bir Armağan: İstanbul 1927(miladi) Milliyet Matbaası, Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Darülfûnun Emaneti Neşriyatı, 32 s. ÖZEGE; 2734 - TBTK; 7005-Ata Yaprağında yırtık Mevcut.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Büyük Gaziye Darülfünun'dan Küçük Bir Armağan: İstanbul 1927(miladi) Milliyet Matbaası, Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Darülfûnun Emaneti Neşriyatı, 32 s. ÖZEGE; 2734 - TBTK; 7005-Ata Yaprağında yırtık Mevcut.

    TLSold
  • Erzurum Kalesinin Seferberlikte Yapılan İstinat Duvarları-28 x 24 cm.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Erzurum Kalesinin Seferberlikte Yapılan İstinat Duvarları-28 x 24 cm.

    TLSold
  • Paris ve İstanbul'da Sergiler Açmış Ressam Hüseyin Baban 8.1.1962 Tarihli Soyut Pastel Çalışma-33 x 24 cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Paris ve İstanbul'da Sergiler Açmış Ressam Hüseyin Baban 8.1.1962 Tarihli Soyut Pastel Çalışma-33 x 24 cm.

    TLSold
  • Yetmişbeşinci Yıl'a Armağanı Elif Naci Resim, Bilim Sanat Galerisi. 1999.-Eilf Naci'nin Kİİtabının Büyütülmüş Tıpkı Baskısıdır.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Yetmişbeşinci Yıl'a Armağanı Elif Naci Resim, Bilim Sanat Galerisi. 1999.-Eilf Naci'nin Kİİtabının Büyütülmüş Tıpkı Baskısıdır.

    TLSold
  • I. Cihan Harbi, La Guerre Documentee 1914-1915, No 11, 1915 Tarihli. İç Resimlerinde Çanakkale Seddülbahir Cephe ve Çanakkale'nin Çok sayıda Resmi Mevcuttur.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    I. Cihan Harbi, La Guerre Documentee 1914-1915, No 11, 1915 Tarihli. İç Resimlerinde Çanakkale Seddülbahir Cephe ve Çanakkale'nin Çok sayıda Resmi Mevcuttur.

    TLSold
  • Siyasi Tarih, Adalet Partisi'nin 1961-1965 Yılları Arası İçel Milletvekilinin  Daktilo ve  Basın Büteni Olarak Gönderilmiş Meclis İçi - Meclis Dışı, TRT, Seçim Konuşmaları, Siyasi Konuşmalar, Kongrelere , Açılışlara Ait, Bildirilerin Yer  Aldığı Dosya, bir Kısmında Kalem ile düzeltmeler Mevcuttur.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Siyasi Tarih, Adalet Partisi'nin 1961-1965 Yılları Arası İçel Milletvekilinin Daktilo ve Basın Büteni Olarak Gönderilmiş Meclis İçi - Meclis Dışı, TRT, Seçim Konuşmaları, Siyasi Konuşmalar, Kongrelere , Açılışlara Ait, Bildirilerin Yer Aldığı Dosya, bir Kısmında Kalem ile düzeltmeler Mevcuttur.

    TLSold
  • Siyasi Tarih, Adalet Paris'i Genel Merkezi Antetli Genel Başkan Süleyman Demirel Islak İmzalı Belge ve 6 Adet Adalet Partisi 1961 Yılı Basın Bültenleri Lotu

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Siyasi Tarih, Adalet Paris'i Genel Merkezi Antetli Genel Başkan Süleyman Demirel Islak İmzalı Belge ve 6 Adet Adalet Partisi 1961 Yılı Basın Bültenleri Lotu

    TLSold
  • 1960'ların Çok Şık Cumhuriyet Halk Partisi Beşiktaş İlçe İdare Kurulu Başkanlığı Kaşeli Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kalın Karton Afişi, Hafif yorgun-35 x 25 cm.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    1960'ların Çok Şık Cumhuriyet Halk Partisi Beşiktaş İlçe İdare Kurulu Başkanlığı Kaşeli Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kalın Karton Afişi, Hafif yorgun-35 x 25 cm.

    TLSold
  • Siyasi Tarih, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Afyonkarahisar Mebusu İzzet Ulvi Aykurt'un İçinde Onlarca Mecliste Oylamalarda Kullanılan Kabul-Red-İstinkaf (Çekimser) Rey Pusulası

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Siyasi Tarih, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Afyonkarahisar Mebusu İzzet Ulvi Aykurt'un İçinde Onlarca Mecliste Oylamalarda Kullanılan Kabul-Red-İstinkaf (Çekimser) Rey Pusulası

    TLSold
  • Siyasi Tarih, 1961-1962 CHP Trabzon Milletvekili Ali Şakir Ağanoğlu'na Gönderilmiş 11 Adet Zarf ve Mektup. Mektupların Arkalarında ali Şakir ağanoğlu'nun Şahsi Notları Bulunmaktadır.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Siyasi Tarih, 1961-1962 CHP Trabzon Milletvekili Ali Şakir Ağanoğlu'na Gönderilmiş 11 Adet Zarf ve Mektup. Mektupların Arkalarında ali Şakir ağanoğlu'nun Şahsi Notları Bulunmaktadır.

    TLSold
  • Türk siyasi Tarihi, İlericiler Yurtseverler Devrimci Türk Kadınları CHP'li Devrimci Türk Kadınları, Milli Cephede Uğradığı Baskı Zulüm ve cinayetler ve antiemperyalist , Antifaşist Devrimci İşçiler, yurtsever Kadınlarımız… Devrimci Türk Kadınlarının Milliyetçi Cephe Hükümetine Karşı ve CHP nin Kendi İç Demokrasisine Karşı Yayınladıkları 2 Sayfa bildiri.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Türk siyasi Tarihi, İlericiler Yurtseverler Devrimci Türk Kadınları CHP'li Devrimci Türk Kadınları, Milli Cephede Uğradığı Baskı Zulüm ve cinayetler ve antiemperyalist , Antifaşist Devrimci İşçiler, yurtsever Kadınlarımız… Devrimci Türk Kadınlarının Milliyetçi Cephe Hükümetine Karşı ve CHP nin Kendi İç Demokrasisine Karşı Yayınladıkları 2 Sayfa bildiri.

    TLSold
  • Siyasi Tarih, Yalçın Turgut Orijinal Çizim Süleyman Demirel'in Şapkalarının ve Parti Sembolü Atın Resmedildiği Siyasi Karikatür-23 x 17 cm.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Siyasi Tarih, Yalçın Turgut Orijinal Çizim Süleyman Demirel'in Şapkalarının ve Parti Sembolü Atın Resmedildiği Siyasi Karikatür-23 x 17 cm.

    TLSold
  • Siyasi Tarih, Köksal Çiftçi Orijinal Çizimi (İmzasız) Turgut Özal Ekonomi Konulu Karikatür-18 x 24 cm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Siyasi Tarih, Köksal Çiftçi Orijinal Çizimi (İmzasız) Turgut Özal Ekonomi Konulu Karikatür-18 x 24 cm.

    TLSold
  • Siyasi Tarih, Tahsin Demiray Terekesinden, Türkiye Köylü Partisi Genel Başkanı iken, Türkiye Köylü Partisi Genel Merkez Tamim ve Beyannameleri Dosyası İç Sayfasında Tahsin Demiray'ın Kendi El Yazısı ile Notları ve ekinde Onlarca Tamim. Daktilodan Çıkma Belgeler ...

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Siyasi Tarih, Tahsin Demiray Terekesinden, Türkiye Köylü Partisi Genel Başkanı iken, Türkiye Köylü Partisi Genel Merkez Tamim ve Beyannameleri Dosyası İç Sayfasında Tahsin Demiray'ın Kendi El Yazısı ile Notları ve ekinde Onlarca Tamim. Daktilodan Çıkma Belgeler ...

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, TC İstanbul Mıntıkası Maarif Eminliği antetli 1929 (Yeni Türkçe Harflerle Yazdırılacak Mektep Tabelalarının Tertip ve Tazmini Konulu Tamim)

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Eğitim Tarihi, TC İstanbul Mıntıkası Maarif Eminliği antetli 1929 (Yeni Türkçe Harflerle Yazdırılacak Mektep Tabelalarının Tertip ve Tazmini Konulu Tamim)

    TLSold
  • Mehmet Akif Ersoy'un da öğretmenlik yaptığı Darül Hikmet-i İslamiyeden Medresetül İrşad Müdüriyetine gönderilen Doküman, Vaaz Şubesi Tarih-İslam Kısmı Müderrisi Mustafa Asım Efendi Hazretlerinin Derse Uzun Süredir Devam Etmediği ve Etmeyeceği Vekaletçe Gereğinin İfa Edilmesi, 1334-1918

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Mehmet Akif Ersoy'un da öğretmenlik yaptığı Darül Hikmet-i İslamiyeden Medresetül İrşad Müdüriyetine gönderilen Doküman, Vaaz Şubesi Tarih-İslam Kısmı Müderrisi Mustafa Asım Efendi Hazretlerinin Derse Uzun Süredir Devam Etmediği ve Etmeyeceği Vekaletçe Gereğinin İfa Edilmesi, 1334-1918

    TLSold
  • Mehmet Akif Ersoy'un da öğretmenlik yaptığı Darül Hikmet-i İslamiyeden Medresetül İrşad Müdüriyetine gönderilen Doküman,Usul-u Fıkıh, Hitabet Dersleri için Nevşehirli Hayri, Arif Fazıl Bey, Hoca Emin Efendi ve Hoca Fazıl Efendilerin Atamaları, 1336-1920

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Mehmet Akif Ersoy'un da öğretmenlik yaptığı Darül Hikmet-i İslamiyeden Medresetül İrşad Müdüriyetine gönderilen Doküman,Usul-u Fıkıh, Hitabet Dersleri için Nevşehirli Hayri, Arif Fazıl Bey, Hoca Emin Efendi ve Hoca Fazıl Efendilerin Atamaları, 1336-1920

    TLSold
  • Mehmet Akif Ersoy'un da öğretmenlik yaptığı Darül Hikmet-i İslamiyeden Medresetül İrşad Müdüriyetine gönderilen Doküman,  Medresetül Irşad Müderrislerisin Hastalık ve Sair Sebeplerden Dolayı Vazifeleri aksarsa Gerekli Kanun Gereği Hareket Edilmesi. 1336-1920

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Mehmet Akif Ersoy'un da öğretmenlik yaptığı Darül Hikmet-i İslamiyeden Medresetül İrşad Müdüriyetine gönderilen Doküman, Medresetül Irşad Müderrislerisin Hastalık ve Sair Sebeplerden Dolayı Vazifeleri aksarsa Gerekli Kanun Gereği Hareket Edilmesi. 1336-1920

    TLSold
  • 7 Gün Dergisi, Mustafa Kemal Paşa Kapaklı, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Sayısı, Mustafa Kemal Paşa Cephede, İstiklal Madalyası, Bastonuyla Üniformalı, Tayyareler Üstünden Geçerken Kapaklı, Sayı 77, 1934-Ahmet Refik, Falih Rıfkı, Sati elektrikli Ev aletleri Satıcısı Regi Behar Reklamlı.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    7 Gün Dergisi, Mustafa Kemal Paşa Kapaklı, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Sayısı, Mustafa Kemal Paşa Cephede, İstiklal Madalyası, Bastonuyla Üniformalı, Tayyareler Üstünden Geçerken Kapaklı, Sayı 77, 1934-Ahmet Refik, Falih Rıfkı, Sati elektrikli Ev aletleri Satıcısı Regi Behar Reklamlı.

    TLSold
  • Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Büyük Taarruzda Kumandan ve Yaverlerine Talimat Verirken. 1960'lar Özel Baskı Sergi Fotoğrafı-26 x 35 cm.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Büyük Taarruzda Kumandan ve Yaverlerine Talimat Verirken. 1960'lar Özel Baskı Sergi Fotoğrafı-26 x 35 cm.

    TLSold
  • Milli Mücadele Dönemi, Ordu Karargahında Masası Başında Kalpaklı Türk Subayı Arka Plandaki Osmanlıca Haritalar Dikkat Çekmektedir. 2 Adet

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Milli Mücadele Dönemi, Ordu Karargahında Masası Başında Kalpaklı Türk Subayı Arka Plandaki Osmanlıca Haritalar Dikkat Çekmektedir. 2 Adet

    TLSold
  • Erkanı Harbiye Yüzbaşılarından Salih Efendi'nin 1. Kolordu Kumandanı Mirliva Mehmet Ali Bey Tarafından Tasdik Onay ve İmzalı Tercümeihal Varakası, 23 Eylül 1330

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Erkanı Harbiye Yüzbaşılarından Salih Efendi'nin 1. Kolordu Kumandanı Mirliva Mehmet Ali Bey Tarafından Tasdik Onay ve İmzalı Tercümeihal Varakası, 23 Eylül 1330

    TLSold
  • Tıp Tarihi, Eczacılık, 6 Adet 1960'lı Yıllar İlaç Tanıtım Papya Kartonları, Bir Kısmı Matbu fiskal Pullu

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Tıp Tarihi, Eczacılık, 6 Adet 1960'lı Yıllar İlaç Tanıtım Papya Kartonları, Bir Kısmı Matbu fiskal Pullu

    TLSold
  • Bozcaada Kent Tarihi, Bozcaada Belediye Riyasetinden Gönderilmiş Doküman,  Serveti Fünün İlk Yayımcısına gönderilmiş Doküman

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Bozcaada Kent Tarihi, Bozcaada Belediye Riyasetinden Gönderilmiş Doküman, Serveti Fünün İlk Yayımcısına gönderilmiş Doküman

    TLSold
  • Bozcaada Şehir Tarihi, Bozcaada Belediye Riyasetinden Gönderilmiş Doküman, Yapılan Masraflar Konulu

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Bozcaada Şehir Tarihi, Bozcaada Belediye Riyasetinden Gönderilmiş Doküman, Yapılan Masraflar Konulu

    TLSold
  • Trakya, Çatalca Kent Tarihi, Çatalca Belediyesine Ait Levazımatı Temini Konulu, ve Belediyede Yapılan Toplantı Hakkında, 1928

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Trakya, Çatalca Kent Tarihi, Çatalca Belediyesine Ait Levazımatı Temini Konulu, ve Belediyede Yapılan Toplantı Hakkında, 1928

    TLSold
  • Edirne Kent Tarihi, Edirne'de Türk Kitapçı Şevki Efendiye Ait 1928 Tarihli Doküman

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Edirne Kent Tarihi, Edirne'de Türk Kitapçı Şevki Efendiye Ait 1928 Tarihli Doküman

    TLSold
  • Tekirdağ Kent Tarihi, Edirne Belediyesi Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1925 Tarihli ,Belediye Ödenek ve Harcamaları Hakkında doküman

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Tekirdağ Kent Tarihi, Edirne Belediyesi Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1925 Tarihli ,Belediye Ödenek ve Harcamaları Hakkında doküman

    TLSold
  • Hayrabolu Kent Tarihi, Hayranolu Belediye Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1928 Tarihli Hayrabolu Belediyesinin Ofis Levazımat İhtiyacına Dair Belge ve Bir Adet Numune Suret Örneği (Osmanlıca)

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Hayrabolu Kent Tarihi, Hayranolu Belediye Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1928 Tarihli Hayrabolu Belediyesinin Ofis Levazımat İhtiyacına Dair Belge ve Bir Adet Numune Suret Örneği (Osmanlıca)

    TLSold
  • Trakya Lüleburgaz Kent Tarihi, Lüleburgaz Belediye Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1928 Tarihli Doküman

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Trakya Lüleburgaz Kent Tarihi, Lüleburgaz Belediye Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1928 Tarihli Doküman

    TLSold
  • Lüleburgaz Kent Tarihi, Lüleburgaz Belediye Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1924 Tarihli Belediyeleri Bastıracağı  Zimmet ve Kayıt Defterleri Hakkında Doküman

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Lüleburgaz Kent Tarihi, Lüleburgaz Belediye Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1924 Tarihli Belediyeleri Bastıracağı Zimmet ve Kayıt Defterleri Hakkında Doküman

    TLSold
  • Trakya, Atatürk'ün Kurduğu  Alpullu Şeker Fabrikası Riyasetinden, Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1924 Tarihli, 2 Adet Klişe suretinin Hazırlanması ve Bedelinin Nasıl Ödeneceğine dair.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Trakya, Atatürk'ün Kurduğu Alpullu Şeker Fabrikası Riyasetinden, Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1924 Tarihli, 2 Adet Klişe suretinin Hazırlanması ve Bedelinin Nasıl Ödeneceğine dair.

    TLSold
  • Trakya, Atatürk'ün Kurduğu Alpullu Şeker Fabrikası Riyasetinden, Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş Doküman

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Trakya, Atatürk'ün Kurduğu Alpullu Şeker Fabrikası Riyasetinden, Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş Doküman

    TLSold
  • İzmir Kent  ve Matbuat Tarihi, İzmir'in Bilinen En Meşhur İlk Türk Kitapçısı Yavuz Ragıp Zade Bey'den Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş İmzalı Mektup

    Lot No: 66

    Lot: 66

    İzmir Kent ve Matbuat Tarihi, İzmir'in Bilinen En Meşhur İlk Türk Kitapçısı Yavuz Ragıp Zade Bey'den Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş İmzalı Mektup

    TLSold
  • Ankara Kent Tarihi, Ankara Polatlı Belediye Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1928 Tarihli  Belediyede Eksik Levazım Hakkında

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Ankara Kent Tarihi, Ankara Polatlı Belediye Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1928 Tarihli Belediyede Eksik Levazım Hakkında

    TLSold
  • Ankara Kent Tarihi, Ankara Beypazarı Belediye Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş Polatlı Belediyesinin Levazımı Temini Konulu

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Ankara Kent Tarihi, Ankara Beypazarı Belediye Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş Polatlı Belediyesinin Levazımı Temini Konulu

    TLSold
  • Adana Kent Tarihi, Adana Belediye Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1926 Tarihli  Belediyeye Siparişi Verilecek Evrak Makbuzları ve Zimmet Defterleri Hakkında İmzalı doküman

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Adana Kent Tarihi, Adana Belediye Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1926 Tarihli Belediyeye Siparişi Verilecek Evrak Makbuzları ve Zimmet Defterleri Hakkında İmzalı doküman

    TLSold
  • Güzel Sanatlar Fakültesi Talebesine  Ait El Çizimi Lotu

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Güzel Sanatlar Fakültesi Talebesine Ait El Çizimi Lotu

    TLSold
  • Dergi 1: Ankara Çığır Dergisi Milli Piyango Yan Tema, Tayyare Piyangosu Zengin Eder, Tam Sayfa Reklamlı, Türkiye İdman Cemiyetleri İttifakı Eşya Piyangosunun Yeni Müjdeleri,-İdeal Otomobil 1935 Buick Yarışların Tehlikeli İsmi Harley Davidson, Piyangoda Çıkacak Binlerce İkramiyelerin Her Biri Büyük Bir Kıymettedir. Eşyalar İstiklal Caddesinde Tokatlian Otelinde Teştir Edilecektir. 1930'lar

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Dergi 1: Ankara Çığır Dergisi Milli Piyango Yan Tema, Tayyare Piyangosu Zengin Eder, Tam Sayfa Reklamlı, Türkiye İdman Cemiyetleri İttifakı Eşya Piyangosunun Yeni Müjdeleri,-İdeal Otomobil 1935 Buick Yarışların Tehlikeli İsmi Harley Davidson, Piyangoda Çıkacak Binlerce İkramiyelerin Her Biri Büyük Bir Kıymettedir. Eşyalar İstiklal Caddesinde Tokatlian Otelinde Teştir Edilecektir. 1930'lar

    TLSold
  • Yedigün Mecmuası, Türkiye Golf Şampiyonu Azize Hanım, Sayı 105, Büyük Sanat ve İlim Adamı Osman Hamdi'nin Ölümünün 25. Yıldönümü,-İhap Hulusi Çizimli Türkiye İş Bankası Milleti Asker Evi de Biriken Para Muhafaza Eder İş Bankası Reklamlı CHP'nin 5. Kurultayı Atatürk'ün Yeniden Reisicumhur İntihab Etmek Gibi BiŞerefli Bir Hadise ile Başladı. Münif Fehim Çizimli. En Arkası Burla Biraderler Tam Sayfa  reklamlı

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Yedigün Mecmuası, Türkiye Golf Şampiyonu Azize Hanım, Sayı 105, Büyük Sanat ve İlim Adamı Osman Hamdi'nin Ölümünün 25. Yıldönümü,-İhap Hulusi Çizimli Türkiye İş Bankası Milleti Asker Evi de Biriken Para Muhafaza Eder İş Bankası Reklamlı CHP'nin 5. Kurultayı Atatürk'ün Yeniden Reisicumhur İntihab Etmek Gibi BiŞerefli Bir Hadise ile Başladı. Münif Fehim Çizimli. En Arkası Burla Biraderler Tam Sayfa reklamlı

    TLSold
  • Taşbaskı,  Moda Kültürü, 1939 Kadın Şapka ve Eşarpları Çok Özel 4 Adet Levha Lotu-24 x 14 cm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Taşbaskı, Moda Kültürü, 1939 Kadın Şapka ve Eşarpları Çok Özel 4 Adet Levha Lotu-24 x 14 cm.

    TLSold
  • 3 Adet Yavru Türk Çocuk Gazetesi Cumartesi Günleri Çıkartılır, Denizcilik Konulu, Kayık Sefası, Ressam Ercüment Kalmuk Kapaklı-100 Para ve 3 Kuruş.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    3 Adet Yavru Türk Çocuk Gazetesi Cumartesi Günleri Çıkartılır, Denizcilik Konulu, Kayık Sefası, Ressam Ercüment Kalmuk Kapaklı-100 Para ve 3 Kuruş.

    TLSold
  • Sinema, İstanbul Beyoğlu Sinemalarından Şeref filmin 2 Adet 1964 ve 1968 Senesi Birer Yıllık Kira Kontratosu

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Sinema, İstanbul Beyoğlu Sinemalarından Şeref filmin 2 Adet 1964 ve 1968 Senesi Birer Yıllık Kira Kontratosu

    TLSold
  • Bolu Kent Tarihi, Bolu Kent Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1927 Tarihli  Mevcut Belediyenin Ödeme ve Durumu Hakkında

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Bolu Kent Tarihi, Bolu Kent Riyasetinden Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş 1927 Tarihli Mevcut Belediyenin Ödeme ve Durumu Hakkında

    TLSold
  • Ordu Kent Tarihi, Ordu Kent Riyasetinden 1927 Tarihli  Ordu Belediye Başkanından İmzalı Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş, Giresun Matbaası Muhabere Esnasında Çıkan İhtilaf Hakkında

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Ordu Kent Tarihi, Ordu Kent Riyasetinden 1927 Tarihli Ordu Belediye Başkanından İmzalı Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş, Giresun Matbaası Muhabere Esnasında Çıkan İhtilaf Hakkında

    TLSold
  • İçki Kültürü, Cumhuriyeti Afişleyen Adamın Çizdiği (İhap Hulusi) Kulüp Rakısı Etiketi

    Lot No: 78

    Lot: 78

    İçki Kültürü, Cumhuriyeti Afişleyen Adamın Çizdiği (İhap Hulusi) Kulüp Rakısı Etiketi

    TLSold
  • Aynaroz Kadısı, Tiyatro, Musahipzade Celal, Yön: Vasfi Rıza Zobu, 1960'lar-70 x 100 cm.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Aynaroz Kadısı, Tiyatro, Musahipzade Celal, Yön: Vasfi Rıza Zobu, 1960'lar-70 x 100 cm.

    TLSold
  • Anna Karenina, Tolstoy, Tiyatro Oyunu Afişi, 1960'lar, Çev: Banu, Sahneye Koyan Perihan Tedü-68 x 100 cm.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Anna Karenina, Tolstoy, Tiyatro Oyunu Afişi, 1960'lar, Çev: Banu, Sahneye Koyan Perihan Tedü-68 x 100 cm.

    TLSold
  • Cumhuriyet gazetesi, Cumhuriyet'in 50. Yılı ilavesi. 1973. 16 sayfa.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Cumhuriyet gazetesi, Cumhuriyet'in 50. Yılı ilavesi. 1973. 16 sayfa.

    TLSold
  • İstanbul Taksim ile Dolapdere arasındaki vadinin görünümü. 1980'ler

    Lot No: 82

    Lot: 82

    İstanbul Taksim ile Dolapdere arasındaki vadinin görünümü. 1980'ler

    TLSold
  • La Baluaz Yangın Sigorta Kumpanyası Alfredo Modiano'nun, Süryani Meryam Ana Kilisesi'ne kestiği poliçe.  1960.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    La Baluaz Yangın Sigorta Kumpanyası Alfredo Modiano'nun, Süryani Meryam Ana Kilisesi'ne kestiği poliçe. 1960.

    TLSold
  • Ünlü yazarımız Hüseyin Rahmi Gürpınar sert karton üzerine yapışık büyük boy portre. 18x24 cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Ünlü yazarımız Hüseyin Rahmi Gürpınar sert karton üzerine yapışık büyük boy portre. 18x24 cm.

    TLSold
  • Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'ndan Lüleburgaz'a gönderilmiş cevabi yazı.  26.12.1933

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'ndan Lüleburgaz'a gönderilmiş cevabi yazı. 26.12.1933

    TLSold
  • İzmir Vilayeti  harita. Mikyas: 1:400.000. Elle yapılıp ozalitle çoğaltılmış. 50x52 cm. Nadir

    Lot No: 86

    Lot: 86

    İzmir Vilayeti harita. Mikyas: 1:400.000. Elle yapılıp ozalitle çoğaltılmış. 50x52 cm. Nadir

    TLSold
  • Balıkesir Yüksel Helva, Tahin, Lokum ve şekerleme fabrikası için gereken çuvalların temin edilmesi isteğiyle yazılmış yazı. 1958.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Balıkesir Yüksel Helva, Tahin, Lokum ve şekerleme fabrikası için gereken çuvalların temin edilmesi isteğiyle yazılmış yazı. 1958.

    TLSold
  • Samsun belediye binası ve önündeki cadde 1930'lar. Foto Halil.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Samsun belediye binası ve önündeki cadde 1930'lar. Foto Halil.

    TLSold
  • İstanbul Yaş Meyve ve Sebze tarım satış kooperatifleri birliğince Balıkesir'e yazılmış yazı. 1945

    Lot No: 89

    Lot: 89

    İstanbul Yaş Meyve ve Sebze tarım satış kooperatifleri birliğince Balıkesir'e yazılmış yazı. 1945

    TLSold
  • Adana (Clicie) Hükümet Konağı.  Editör:  K. Papadopoulos

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Adana (Clicie) Hükümet Konağı. Editör: K. Papadopoulos

    TLSold
  • 1896 yılında Girit'te kurduğu fotoğrafhaneyle ilk Türk fotoğrafçı olma ünvanını kazanan Behaeddin (Rüstem), Girit kaşeli foto.22x28 cm.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    1896 yılında Girit'te kurduğu fotoğrafhaneyle ilk Türk fotoğrafçı olma ünvanını kazanan Behaeddin (Rüstem), Girit kaşeli foto.22x28 cm.

    TLSold
  • Londra'nın ünlü Playboy gece kulübünde tavşan kızla fotoğraf çektiren Türk çift.  İthaflı imzalı. 1967. Orijinal kabında

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Londra'nın ünlü Playboy gece kulübünde tavşan kızla fotoğraf çektiren Türk çift. İthaflı imzalı. 1967. Orijinal kabında

    TLSold
  • Constantinople. 20. yüzyıl başında Haliç'e bakış.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Constantinople. 20. yüzyıl başında Haliç'e bakış.

    TLSold
  • Çemberiyle poz vermiş kız çocuğu. Arkası Osmanlıca yazılı.  Paspartuyla 15x23 cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Çemberiyle poz vermiş kız çocuğu. Arkası Osmanlıca yazılı. Paspartuyla 15x23 cm.

    TLSold
  • Bakırköy Akıl Hastanesi'nin kurucusu, Ruh ve sinir hastalıklarının efsane ismi Mazhar Osman

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Bakırköy Akıl Hastanesi'nin kurucusu, Ruh ve sinir hastalıklarının efsane ismi Mazhar Osman

    TLSold
  • Bir Rum ile Türk arasındaki ticari hikayeye ilişkin fotoğraflı evrak. Osmanlıca. Etütlük.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Bir Rum ile Türk arasındaki ticari hikayeye ilişkin fotoğraflı evrak. Osmanlıca. Etütlük.

    TLSold
  • Bursa Çekirge'deki ünlü Ada Palas Oteli. Arkası M. Toygar fotoğrafçı kaşeli. 1930'lar

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Bursa Çekirge'deki ünlü Ada Palas Oteli. Arkası M. Toygar fotoğrafçı kaşeli. 1930'lar

    TLSold
  • Kuleli mektep müdürü ve zabitani. 1934-35

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Kuleli mektep müdürü ve zabitani. 1934-35

    TLSold
  • Yahudi doktor Savaryego Yasef'e ait 1954 yılı kazanç defteri. Çoğu Yahudi hasta isimleri ve ödedikleri ücret.  Tamamı dolu.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Yahudi doktor Savaryego Yasef'e ait 1954 yılı kazanç defteri. Çoğu Yahudi hasta isimleri ve ödedikleri ücret. Tamamı dolu.

    TLSold
  • Kırşehir genel görünümü 1930'lar

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Kırşehir genel görünümü 1930'lar

    TLSold
  • Denizli ve Havalisi Dokumaları Türk limited Şirketi antetli, Balıkesir'e yazılmış, sahtekarlara dikkat çeken yazı. 1942.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Denizli ve Havalisi Dokumaları Türk limited Şirketi antetli, Balıkesir'e yazılmış, sahtekarlara dikkat çeken yazı. 1942.

    TLSold
  • Karadeniz sahili'nde Bartın'ın ünlü İnkumu Plajı.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Karadeniz sahili'nde Bartın'ın ünlü İnkumu Plajı.

    TLSold
  • Balıkesir Osmanlı Bankası şubesine dahil olan A. Bogetti'ye ait imza sirküleri.  1946

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Balıkesir Osmanlı Bankası şubesine dahil olan A. Bogetti'ye ait imza sirküleri. 1946

    TLSold
  • Osmanlı dönemi İstanbul  Samatya sahilinde poz veren azınlık ve Türkler.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Osmanlı dönemi İstanbul Samatya sahilinde poz veren azınlık ve Türkler.

    TLSold
  • Osmanlıca harita. Türkiye, Arap Yarımadası, Kızıldeniz ve Asya'nın batısı. 24x24 cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Osmanlıca harita. Türkiye, Arap Yarımadası, Kızıldeniz ve Asya'nın batısı. 24x24 cm.

    TLSold
  • İstanbul Beyazıt Meydanı ve arkasındaki yerleşimlerin havadan görünümü.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    İstanbul Beyazıt Meydanı ve arkasındaki yerleşimlerin havadan görünümü.

    TLSold
  • 1928 yılından bir saz heyeti. Arkasında tek tek isimler Osmanlıca yazılı. Haliyle. 25x30 cm.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    1928 yılından bir saz heyeti. Arkasında tek tek isimler Osmanlıca yazılı. Haliyle. 25x30 cm.

    TLSold
  • Lot. Finans tarihi. Osmanlı Bankası çekleri. 3 adet. Hepsi birbirinden farklı

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Lot. Finans tarihi. Osmanlı Bankası çekleri. 3 adet. Hepsi birbirinden farklı

    TLSold
  • İstanbul Hava Foto, Üsküdar üzerinde uçan 11 287 kuyruk numaralı jet ve semtin havadan görünümü. 18x24 cm.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    İstanbul Hava Foto, Üsküdar üzerinde uçan 11 287 kuyruk numaralı jet ve semtin havadan görünümü. 18x24 cm.

    TLSold
  • Dioannou N. Kokkala, Bakkal Ekonomi etiketi.  16x26 cm. 20. yüzyıl başı.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Dioannou N. Kokkala, Bakkal Ekonomi etiketi. 16x26 cm. 20. yüzyıl başı.

    TLSold
  • Antik. Asia intra Maeotim Pontum et Mare Caspium. Nürmberg. Christoph Weigel.1720 baskısı. 40x49 cm. Ortadan tamirli. Haliyle.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Antik. Asia intra Maeotim Pontum et Mare Caspium. Nürmberg. Christoph Weigel.1720 baskısı. 40x49 cm. Ortadan tamirli. Haliyle.

    TLSold
  • İstiklal madalyalı İsmet İnönü sivil kıyafetle  Harp Okulu'nda ders dinlerken. 1938

    Lot No: 112

    Lot: 112

    İstiklal madalyalı İsmet İnönü sivil kıyafetle Harp Okulu'nda ders dinlerken. 1938

    TLSold
  • Bakır baskı. S/B. 1737. B.Picart, F.M. La Care. Derviş, Baş Vezir, Derviş ve Abdal gravürleri. 27x40 cm.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Bakır baskı. S/B. 1737. B.Picart, F.M. La Care. Derviş, Baş Vezir, Derviş ve Abdal gravürleri. 27x40 cm.

    TLSold
  • Osmanlıca diploma. 1927-28 dönemine ait.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Osmanlıca diploma. 1927-28 dönemine ait.

    TLSold
  • Bakır baskı. S/B. 1737. B.Picart, F.M. La Care. Arab Emir, İranlı Suçlu, Derviş, Edhemitler tarikatı din adamı gravürleri. 27x40 cm.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Bakır baskı. S/B. 1737. B.Picart, F.M. La Care. Arab Emir, İranlı Suçlu, Derviş, Edhemitler tarikatı din adamı gravürleri. 27x40 cm.

    TLSold
  • 9.ve 10. dönem Malatya milletvekili, İstiklal madalyası sahibi N. Ocakçıoğlu (1899-1973) ailesiyle birlikte.18x24 cm.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    9.ve 10. dönem Malatya milletvekili, İstiklal madalyası sahibi N. Ocakçıoğlu (1899-1973) ailesiyle birlikte.18x24 cm.

    TLSold
  • İngiltere Kralı 8. Edward'ın İstanbul Ziyareti hatırası Atatürk ve Edward kapaklı. Ramiz çizimi. Tamamı fotoğraflı. 16 sayfa. 1936

    Lot No: 117

    Lot: 117

    İngiltere Kralı 8. Edward'ın İstanbul Ziyareti hatırası Atatürk ve Edward kapaklı. Ramiz çizimi. Tamamı fotoğraflı. 16 sayfa. 1936

    TLSold
  • 1924 yılında gelen bir Osmanlı mübadilinin yapılan bütün işlemlerine dair evrak dosyası ve bunun 1927 yılında Selanik tarafından tasdiki.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    1924 yılında gelen bir Osmanlı mübadilinin yapılan bütün işlemlerine dair evrak dosyası ve bunun 1927 yılında Selanik tarafından tasdiki.

    TLSold
  • Milli Türk Talebe Birliği 1916. 33x45 cm.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Milli Türk Talebe Birliği 1916. 33x45 cm.

    TLSold
  • Hisse senedi. İttihad Societe Anonyme de Navigation Ottomane. 1327.  Kuponlarıyla. Çok temiz.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Hisse senedi. İttihad Societe Anonyme de Navigation Ottomane. 1327. Kuponlarıyla. Çok temiz.

    TLSold
  • Asyatik Türkiye. Berlin baskısı Kiepert haritası. Bez üzeri sıvama. 1873. 44x55 cm. Haliyle.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Asyatik Türkiye. Berlin baskısı Kiepert haritası. Bez üzeri sıvama. 1873. 44x55 cm. Haliyle.

    TLSold
  • İzmir ve Ayvalık'ta yaşamış entelektüel bir zatın 1924 ile 1926 yılları arasında tuttuğu günlükler. Osmanlıca. Tamamen dolu iki defter.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    İzmir ve Ayvalık'ta yaşamış entelektüel bir zatın 1924 ile 1926 yılları arasında tuttuğu günlükler. Osmanlıca. Tamamen dolu iki defter.

    TLSold
  • Ünlü Türk ressamı Refik Epikman(1902-1974)  Sanayi Nefise Mektebi'nde, sonradan çoğu ressam olacak talebeleriyle. 1927. 12x18 cm.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Ünlü Türk ressamı Refik Epikman(1902-1974) Sanayi Nefise Mektebi'nde, sonradan çoğu ressam olacak talebeleriyle. 1927. 12x18 cm.

    TLSold
  • İmparatorluk hükümetinin Kafkasya bölgesi tedarikçisi Ermeni fotoğrafçı Stosunyan'dan Kars'da çekilmiş kitap okuyan kız. Nadirat.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    İmparatorluk hükümetinin Kafkasya bölgesi tedarikçisi Ermeni fotoğrafçı Stosunyan'dan Kars'da çekilmiş kitap okuyan kız. Nadirat.

    TLSold
  • İstanbul hava fotoğrafı.  1950'lerde yeniden düzenlenen Aksaray Meydanı'nın görünümü. 12x18 cm.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    İstanbul hava fotoğrafı. 1950'lerde yeniden düzenlenen Aksaray Meydanı'nın görünümü. 12x18 cm.

    TLSold
  • Constantinople Galata Köprüsü ve İstanbul Limanı Görünümü, Önden Yazılı ve Damgalı, Fransa Çıkışlı Osmanlı Tuğra Pullu-Edt. Georges Papantoine 125

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Constantinople Galata Köprüsü ve İstanbul Limanı Görünümü, Önden Yazılı ve Damgalı, Fransa Çıkışlı Osmanlı Tuğra Pullu-Edt. Georges Papantoine 125

    TLSold
  • Constantinople Galata Köprüsü ve Sosyal Yaşam Görünümü, Önden Yazılı ve Damgalı, Avusturya Çıkışlı İstanbul Damgalı

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Constantinople Galata Köprüsü ve Sosyal Yaşam Görünümü, Önden Yazılı ve Damgalı, Avusturya Çıkışlı İstanbul Damgalı

    TLSold
  • Constantinople Prens Adaları, Heybeliada'dan Büyükada Görünümü, Önden Yazılı ve Damgalı, Avusturya Çıkışlı

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Constantinople Prens Adaları, Heybeliada'dan Büyükada Görünümü, Önden Yazılı ve Damgalı, Avusturya Çıkışlı

    TLSold
  • Constantinople Yeniköy Sahili, Önden Pullu, Fransa'da Postadan Geçmiş, Pulu Düşük-Edt. Max Fruchtermann 1214, Foto Abdullah

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Constantinople Yeniköy Sahili, Önden Pullu, Fransa'da Postadan Geçmiş, Pulu Düşük-Edt. Max Fruchtermann 1214, Foto Abdullah

    TLSold
  • Şark Temalı Kartpostal, Tablo Kart

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Şark Temalı Kartpostal, Tablo Kart

    TLSold
  • Büyük İstanbul Yangını Temalı Kartpostal, Tablo Kart

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Büyük İstanbul Yangını Temalı Kartpostal, Tablo Kart

    TLSold
  • Amasya Genel Görünüm, Lekeli-Edt. Ardaches Querkkecelian Amasya

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Amasya Genel Görünüm, Lekeli-Edt. Ardaches Querkkecelian Amasya

    TLSold
  • Amasya Genel Görünüm-Edt. Ardaches Querkkecelian Amasya

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Amasya Genel Görünüm-Edt. Ardaches Querkkecelian Amasya

    TLSold
  • Constantinople İstanbul Limanında Yelkenliler, Selimiye Kışlası-Edt. MJC 33

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Constantinople İstanbul Limanında Yelkenliler, Selimiye Kışlası-Edt. MJC 33

    TLSold
  • Constantinople Boğaziçinde Çırağan Sarayı, Anadolu Yakasından Görünüm-Edt. MJC 52

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Constantinople Boğaziçinde Çırağan Sarayı, Anadolu Yakasından Görünüm-Edt. MJC 52

    TLSold
  • Constantinople Arnavutköy-Edt. MB (Moise Baruch) 91

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Constantinople Arnavutköy-Edt. MB (Moise Baruch) 91

    TLSold
  • Constantinople Büyükdere Sahili, foto Berggren, İngiliz Pullu Levant Sürsajlı-Edt. R. & K., L. 14

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Constantinople Büyükdere Sahili, foto Berggren, İngiliz Pullu Levant Sürsajlı-Edt. R. & K., L. 14

    TLSold
  • Constantinople Tophane Nusretiye Camii ve Sarayburnu Görünümü-Edt. Isaac M. Ahitouv

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Constantinople Tophane Nusretiye Camii ve Sarayburnu Görünümü-Edt. Isaac M. Ahitouv

    TLSold
  • Constantinople Tarabya Koyu, Lekeli-Edt. Max Fruchtermann1391

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Constantinople Tarabya Koyu, Lekeli-Edt. Max Fruchtermann1391

    TLSold
  • Constantinople Sultanahmet Camii, Albünden Çıkma-Edt. MJC 87

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Constantinople Sultanahmet Camii, Albünden Çıkma-Edt. MJC 87

    TLSold
  • Beynelmilel Kömür Sergisi, Sergi Devamınca Her Cuma Günü Çıkar, 23 Nisan 1937 Tarihli Mustafa Kemal Atatürk Kapaklı. Ekonominin Her Sahasında Memleketin Her Tarafında Türkler Kendilerine ve Devletlerine Tam Bir Güven İçinde Çalışıyorlr Kapaklı, 16 s. Nadir Mecmua

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Beynelmilel Kömür Sergisi, Sergi Devamınca Her Cuma Günü Çıkar, 23 Nisan 1937 Tarihli Mustafa Kemal Atatürk Kapaklı. Ekonominin Her Sahasında Memleketin Her Tarafında Türkler Kendilerine ve Devletlerine Tam Bir Güven İçinde Çalışıyorlr Kapaklı, 16 s. Nadir Mecmua

    TLSold
  • Osmanlıca Resimli Gazete, No 12, 24 Teşrinisani 1339, Yarının Tehlikesine Karşı Hazırlayacağımız En Mükemmel Silah Kuvvetli Bir Tayyare Filosudur Kapaklı-2. Yaprakta Yırtık Mevcuttur. Haliyle

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Osmanlıca Resimli Gazete, No 12, 24 Teşrinisani 1339, Yarının Tehlikesine Karşı Hazırlayacağımız En Mükemmel Silah Kuvvetli Bir Tayyare Filosudur Kapaklı-2. Yaprakta Yırtık Mevcuttur. Haliyle

    TLSold
  • Osmanlıca Resimli Gazete, No 10, 1 Teşrinisani 1339, Fedakar İstanbul Gençliği Mukaddes Vazifeye Giderken Kapaklı, Esaret Günlerimizi Unutmayalım, Futbol Müsabakalarımız  Haberli-Yorgun

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Osmanlıca Resimli Gazete, No 10, 1 Teşrinisani 1339, Fedakar İstanbul Gençliği Mukaddes Vazifeye Giderken Kapaklı, Esaret Günlerimizi Unutmayalım, Futbol Müsabakalarımız Haberli-Yorgun

    TLSold
  • Osmanlıca Resimli Gazete, No 30, 29 Mart 1340, Dergahlarımız Mevlevi Kapaklı, Postadan Geçmiş. Arkası Tayyare Görselli-Yorgun

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Osmanlıca Resimli Gazete, No 30, 29 Mart 1340, Dergahlarımız Mevlevi Kapaklı, Postadan Geçmiş. Arkası Tayyare Görselli-Yorgun

    TLSold
  • Osmanlıca Harb Mecmuası, Mayıs 1334, Yıl 3, Sayı 25, 26, Avusturya Macaristan İmparatoru ve Kralı Şarl İç Kapaklı, Sultan Reşat Görselli, Rauf Paşa Trabzon'da, 3. Ordu Erkanı Trabzon Metropoliti, Trablusgarp'ta Bulunan Şehzade Osman Fuad Efendi…

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Osmanlıca Harb Mecmuası, Mayıs 1334, Yıl 3, Sayı 25, 26, Avusturya Macaristan İmparatoru ve Kralı Şarl İç Kapaklı, Sultan Reşat Görselli, Rauf Paşa Trabzon'da, 3. Ordu Erkanı Trabzon Metropoliti, Trablusgarp'ta Bulunan Şehzade Osman Fuad Efendi…

    TLSold
  • Osmanlıca Harb Mecmuası, Yıl 2 Sayı 15, Kanunevvel 1332, Dış Kapağı noksan, İç Kapak Enver Enver Paşa Teftiş Esnasında Görselli, Adana Mektebi İzcileri, Nuri Paşa Çölde, Kafkas Cephesi, Şam Cephesi ..

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Osmanlıca Harb Mecmuası, Yıl 2 Sayı 15, Kanunevvel 1332, Dış Kapağı noksan, İç Kapak Enver Enver Paşa Teftiş Esnasında Görselli, Adana Mektebi İzcileri, Nuri Paşa Çölde, Kafkas Cephesi, Şam Cephesi ..

    TLSold
  • Osmanlıca Harb Mecmuası, Yıl 1 Sayı 1, Dış Kapağı Noksan, Sultan Reşat İç Kapaklı, Veliaht Yusuf İzeddin Efendi, Başkumandan Enver Paşa, Gelibolu Cephesi, Talat Paşa Haberli

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Osmanlıca Harb Mecmuası, Yıl 1 Sayı 1, Dış Kapağı Noksan, Sultan Reşat İç Kapaklı, Veliaht Yusuf İzeddin Efendi, Başkumandan Enver Paşa, Gelibolu Cephesi, Talat Paşa Haberli

    TLSold
  • Osmanlıca Harb Mecmuası, Yıl 2 Sayı 19, Enver Paşa İç Kapaklı, Gazze Muharebesi, Galiçya, Makedonya Cephesi

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Osmanlıca Harb Mecmuası, Yıl 2 Sayı 19, Enver Paşa İç Kapaklı, Gazze Muharebesi, Galiçya, Makedonya Cephesi

    TLSold
  • Son Halife Abdülmecid Efensi görsellii Osmanlı Armalı Zarf

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Son Halife Abdülmecid Efensi görsellii Osmanlı Armalı Zarf

    TLSold
  • Türk Alman Dostluğu Temalı Propaganda Kartı, Çok Başlı Kartal ve Bayraklı

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Türk Alman Dostluğu Temalı Propaganda Kartı, Çok Başlı Kartal ve Bayraklı

    TLSold
  • Propaganda Kartı Postadan Geçmiş.Avusturya Macaristan Pullu Parçalı

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Propaganda Kartı Postadan Geçmiş.Avusturya Macaristan Pullu Parçalı

    TLSold
  • Türk İtalyan Bayraklı Propaganda Kartı

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Türk İtalyan Bayraklı Propaganda Kartı

    TLSold
  • Constantinople Parçalı Meslek Kartı, İtfaiyeci, Tulumbacılar, Galata Kulesi

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Constantinople Parçalı Meslek Kartı, İtfaiyeci, Tulumbacılar, Galata Kulesi

    TLSold
  • Erken Dönem Türk İlkmektep Talebeleri 29 Teşrinevvel Flamada Yaşasın Cumhuriyet Yaşasın Gazi Paşa Yazılı Fotoğraf, Nadir

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Erken Dönem Türk İlkmektep Talebeleri 29 Teşrinevvel Flamada Yaşasın Cumhuriyet Yaşasın Gazi Paşa Yazılı Fotoğraf, Nadir

    TLSold
  • Edirne Umumi Görünüm, selimiye Camii ve Çevresi

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Edirne Umumi Görünüm, selimiye Camii ve Çevresi

    TLSold
  • Efes Harabeleri

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Efes Harabeleri

    TLSold
  • Smyrne Türk Köylüleri Pazaryerine Giderlerken

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Smyrne Türk Köylüleri Pazaryerine Giderlerken

    TLSold
  • Brousse, Bursa Ziraat Mektebi, Lekeli-Librairie Ali Haidar

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Brousse, Bursa Ziraat Mektebi, Lekeli-Librairie Ali Haidar

    TLSold
  • Şark Güzeli, Fransız Pulu ile Postadan Geçmiş.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Şark Güzeli, Fransız Pulu ile Postadan Geçmiş.

    TLSold
  • Üsküp Pirlepe  Türk Gençleri

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Üsküp Pirlepe Türk Gençleri

    TLSold
  • Adrianople, Edirne Vilayet Binası-Edt. B. Vafiadés

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Adrianople, Edirne Vilayet Binası-Edt. B. Vafiadés

    TLSold
  • Edirne Selimiye Camii ve Çevresi

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Edirne Selimiye Camii ve Çevresi

    TLSold
  • Edirne Eski Sarayda Su Taşkını-Edt. B. Vafiadés

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Edirne Eski Sarayda Su Taşkını-Edt. B. Vafiadés

    TLSold
  • Edirne Su Terazisi ve Üç Şerefeli Camii-Edt. Isaac J. Canetti.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Edirne Su Terazisi ve Üç Şerefeli Camii-Edt. Isaac J. Canetti.

    TLSold
  • Edirne Üç Şerefeli Camii-Edt. Isaac J. Canetti.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Edirne Üç Şerefeli Camii-Edt. Isaac J. Canetti.

    TLSold
  • Şark Köşesi Konulu Bon Marche Reklam Kartı, Arka Yüzü Panoramik İstanbul Gögrselli

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Şark Köşesi Konulu Bon Marche Reklam Kartı, Arka Yüzü Panoramik İstanbul Gögrselli

    TLSold
  • Brousse, Bursa Vilayet Konağı-Librairie Ali Haidar

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Brousse, Bursa Vilayet Konağı-Librairie Ali Haidar

    TLSold
  • Brousse, Bursa Yeşil Türbe

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Brousse, Bursa Yeşil Türbe

    TLSold
  • İzmir Köprü Görünümü, Sonradan renklendirme

    Lot No: 169

    Lot: 169

    İzmir Köprü Görünümü, Sonradan renklendirme

    TLSold
  • Çanakkale deniz Savaşları Konulu Kartpostal, Lucie Maritime et Coloniale

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Çanakkale deniz Savaşları Konulu Kartpostal, Lucie Maritime et Coloniale

    TLSold
  • Donanma, Alman Magdeburg Sınıfı Hafif Kruvazörü Breslau, Ağustos 1914'te Osmanlı İmparatorluğu Tarafından Satın Alındı ve Gemi Adı Midilli Olarak Değiştirildi.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Donanma, Alman Magdeburg Sınıfı Hafif Kruvazörü Breslau, Ağustos 1914'te Osmanlı İmparatorluğu Tarafından Satın Alındı ve Gemi Adı Midilli Olarak Değiştirildi.

    TLSold
  • Constantinople Beyazıt Andriomenos Fotoğrafhanesi  Paspartusunda Kız Bebek Foto-16 x 11 cm.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Constantinople Beyazıt Andriomenos Fotoğrafhanesi Paspartusunda Kız Bebek Foto-16 x 11 cm.

    TLSold
  • Constantinople Beyazıt Andriomenos Fotoğrafhanesi  Paspartusunda Levanten Tip-16 x 11 cm.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Constantinople Beyazıt Andriomenos Fotoğrafhanesi Paspartusunda Levanten Tip-16 x 11 cm.

    TLSold
  • Constantinople Pera Phebus Fotoğrafhanesi Paspartusunda Kız Çocuğu foto-18 x 11 cm.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Constantinople Pera Phebus Fotoğrafhanesi Paspartusunda Kız Çocuğu foto-18 x 11 cm.

    TLSold
  • Constantinople Pera Phebus Fotoğrafhanesi Paspartusunda Levanten Tip-16 x 11 cm.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Constantinople Pera Phebus Fotoğrafhanesi Paspartusunda Levanten Tip-16 x 11 cm.

    TLSold
  • Constantinople Parnasse Fotoğrafhanesi Paspartusunda Bebek foto, İthaflı-17 x 11 cm.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Constantinople Parnasse Fotoğrafhanesi Paspartusunda Bebek foto, İthaflı-17 x 11 cm.

    TLSold
  • Constantinople Pera Lux Fotoğrafhanesi Paspartusunda ve Etiketli  Osmanlı Tip-23 x 15 cm.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Constantinople Pera Lux Fotoğrafhanesi Paspartusunda ve Etiketli Osmanlı Tip-23 x 15 cm.

    TLSold
  • Constantinople Pera Phebus Fotoğrafhanesi Paspartusunda Bir Tip, Yuvarlak Kesim-21 x 16 cm.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Constantinople Pera Phebus Fotoğrafhanesi Paspartusunda Bir Tip, Yuvarlak Kesim-21 x 16 cm.

    TLSold
  • Constantinople Pera Abdullah Freres Fotoğrafhanesi Paspartusunda Bir Tip-22 x 16 cm.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Constantinople Pera Abdullah Freres Fotoğrafhanesi Paspartusunda Bir Tip-22 x 16 cm.

    TLSold
  • Constantinople Nicolaides Fotoğrafhanesi Etiketli, Gelin Damat Hatıra Fotoğrafı-25 x 19 cm.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Constantinople Nicolaides Fotoğrafhanesi Etiketli, Gelin Damat Hatıra Fotoğrafı-25 x 19 cm.

    TLSold
  • Galatasaray Lisesi, Mektebi Sultaninin Tedrise Açılış Programı, Sultani Marşı, Abdurrahman Şeref Bey'in Konuşması, Tevfik Fikret Merhumu'nun Şiiirinin Talebeler tarafından Okunması İbareli

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Galatasaray Lisesi, Mektebi Sultaninin Tedrise Açılış Programı, Sultani Marşı, Abdurrahman Şeref Bey'in Konuşması, Tevfik Fikret Merhumu'nun Şiiirinin Talebeler tarafından Okunması İbareli

    TLSold
  • Osmanlı, Takvim-i Sal, 1306-1307, 60 s.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Osmanlı, Takvim-i Sal, 1306-1307, 60 s.

    TLSold
  • Osmanlı, Takvim-i Sal, 1306, 60 s.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Osmanlı, Takvim-i Sal, 1306, 60 s.

    TLSold
  • Bez Üzeri Balkanlar, İşkodra ve Çevre Haritası, Vidin Körfezi, Preveze ..-66 x 74 cm.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Bez Üzeri Balkanlar, İşkodra ve Çevre Haritası, Vidin Körfezi, Preveze ..-66 x 74 cm.

    TLSold
  • Bez Üzeri Balkanlar, Yenişehir, Galos Körfezi ve Çevre Haritası-66 x 74 cm.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Bez Üzeri Balkanlar, Yenişehir, Galos Körfezi ve Çevre Haritası-66 x 74 cm.

    TLSold
  • Kalem Gazetesi, 13 Ocak 1910 Tarihli, 2. Yıl, Sayı 70,

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Kalem Gazetesi, 13 Ocak 1910 Tarihli, 2. Yıl, Sayı 70,

    TLSold
  • Kalem Gazetesi, 20 Ocak 1910 Tarihli, 2. Yıl, Sayı 71

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Kalem Gazetesi, 20 Ocak 1910 Tarihli, 2. Yıl, Sayı 71

    TLSold
  • Kalem Gazetesi, 19 Mayıs 1910 Tarihli, 2. Yıl, Sayı 87

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Kalem Gazetesi, 19 Mayıs 1910 Tarihli, 2. Yıl, Sayı 87

    TLSold
  • Osmanlı Rumeli Toprakları Sınırları Sonradan Renklendirme, Turquie D'Europe, A Vuillemin Haritası-32 x 25 cm.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    Osmanlı Rumeli Toprakları Sınırları Sonradan Renklendirme, Turquie D'Europe, A Vuillemin Haritası-32 x 25 cm.

    TLSold
  • Tokat Umumi Manzarası

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Tokat Umumi Manzarası

    TLSold
  • İzmir Göztepe Manzarası, Foto Cemal Damgalı-Dandy Sakız Reklamı Var İbareli

    Lot No: 191

    Lot: 191

    İzmir Göztepe Manzarası, Foto Cemal Damgalı-Dandy Sakız Reklamı Var İbareli

    TLSold
  • İzmir Limanının Uzaktan Görünümü

    Lot No: 192

    Lot: 192

    İzmir Limanının Uzaktan Görünümü

    TLSold
  • samsun Sahili

    Lot No: 193

    Lot: 193

    samsun Sahili

    TLSold
  • İzmir Tire, Genel Görünüm, 1935

    Lot No: 194

    Lot: 194

    İzmir Tire, Genel Görünüm, 1935

    TLSold
  • Erdek Hatırası, 1935

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Erdek Hatırası, 1935

    TLSold
  • Maraş, Pınarbaşı,1938

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Maraş, Pınarbaşı,1938

    TLSold
  • Diyarbakır Kalesi Duvarları

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Diyarbakır Kalesi Duvarları

    TLSold
  • Balıkesir Demiryolu Hattı ve Civarı

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Balıkesir Demiryolu Hattı ve Civarı

    TLSold
  • Balıkesir Genel Görünüm, 1936

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Balıkesir Genel Görünüm, 1936

    TLSold
  • Akşehir Genel Görünüm

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Akşehir Genel Görünüm

    TLSold
  • Afyon Genel Görünüm

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Afyon Genel Görünüm

    TLSold
  • Dumlupınar Meçhul Asker Abidesi, 1934

    Lot No: 202

    Lot: 202

    Dumlupınar Meçhul Asker Abidesi, 1934

    TLSold
  • Kuleli Askeri Lisesi Bayram Tebrik Kartı, 1930

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Kuleli Askeri Lisesi Bayram Tebrik Kartı, 1930

    TLSold
  • Parçalı, Kuleli Askeri Lisesi Bayram Tebrik Kartı, 1930, Son Sınıf Talebesine Ait

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Parçalı, Kuleli Askeri Lisesi Bayram Tebrik Kartı, 1930, Son Sınıf Talebesine Ait

    TLSold
  • Osmanlı Tabelalı Sarayburnu Vapuru, Kuleli Askeri Talebelerini Taşırken

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Osmanlı Tabelalı Sarayburnu Vapuru, Kuleli Askeri Talebelerini Taşırken

    TLSold
  • Akşehir Genel Görünüm

    Lot No: 206

    Lot: 206

    Akşehir Genel Görünüm

    TLSold
  • Erzincan Askeri Okulu

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Erzincan Askeri Okulu

    TLSold
  • Erzincan 1938 Tarihli Damgalı Fotokart

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Erzincan 1938 Tarihli Damgalı Fotokart

    TLSold
  • Erzincan Orduevi Binası Fotokart

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Erzincan Orduevi Binası Fotokart

    TLSold
  • Maraş, Askeri Kışla İçinde Tören, 1929

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Maraş, Askeri Kışla İçinde Tören, 1929

    TLSold
  • Samsun Gazi Parkı, 1933

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Samsun Gazi Parkı, 1933

    TLSold
  • Kuleli Askeri Lisesi Sonradan Renklendirme Kart, 1928

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Kuleli Askeri Lisesi Sonradan Renklendirme Kart, 1928

    TLSold
  • Kuleli Askeri Lisesi Ön Cephesi, 1928

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Kuleli Askeri Lisesi Ön Cephesi, 1928

    TLSold
  • İstanbul, Türk Askerlerinin Göksu Deresi Yanıbaşında Hatıra Pozu

    Lot No: 214

    Lot: 214

    İstanbul, Türk Askerlerinin Göksu Deresi Yanıbaşında Hatıra Pozu

    TLSold
  • İstanbul Kuleli Askeri Lisesi Bahçesinde Kardan Adam Hatırası, 5 Mart 1928

    Lot No: 215

    Lot: 215

    İstanbul Kuleli Askeri Lisesi Bahçesinde Kardan Adam Hatırası, 5 Mart 1928

    TLSold
  • İstanbul Kuleli Askeri Lisesi Avlusunda Askeri Tören

    Lot No: 216

    Lot: 216

    İstanbul Kuleli Askeri Lisesi Avlusunda Askeri Tören

    TLSold
  • İstanbul Kuleli Askeri Lisesi Hatıralarından, 1929 Tarihli

    Lot No: 217

    Lot: 217

    İstanbul Kuleli Askeri Lisesi Hatıralarından, 1929 Tarihli

    TLSold
  • Osmanlı Foto Moda Damgalı, Kuleli Askeri Lisesi Talebesi

    Lot No: 218

    Lot: 218

    Osmanlı Foto Moda Damgalı, Kuleli Askeri Lisesi Talebesi

    TLSold
  • Akşehir Genel Görünüm

    Lot No: 219

    Lot: 219

    Akşehir Genel Görünüm

    TLSold
  • Cumhuriyet Dönemi Sosyal Yaşam

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Cumhuriyet Dönemi Sosyal Yaşam

    TLSold
  • Cumhuriyet Dönemi Pazaryeri ve Sosyal Yaşam

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Cumhuriyet Dönemi Pazaryeri ve Sosyal Yaşam

    TLSold
  • Maraş'ta Atlı Askeri Birliğinin Halkın Arasından Geçişi-Marş

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Maraş'ta Atlı Askeri Birliğinin Halkın Arasından Geçişi-Marş

    TLSold
  • Ankara Hakimiyet-i Milliye Meydanı, Zafer Abidesi, İş Bankası Ana Binası

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Ankara Hakimiyet-i Milliye Meydanı, Zafer Abidesi, İş Bankası Ana Binası

    TLSold
  • Bandırma Orduevi ve Civarı

    Lot No: 224

    Lot: 224

    Bandırma Orduevi ve Civarı

    TLSold
  • Bandırma İskelesi ve Çevre Binaları, Foto Bahri, 1935

    Lot No: 225

    Lot: 225

    Bandırma İskelesi ve Çevre Binaları, Foto Bahri, 1935

    TLSold
  • Bursa Kükürtlü Oteli

    Lot No: 226

    Lot: 226

    Bursa Kükürtlü Oteli

    TLSold
  • Balıkesir Cumhuriyet Alanı, 1936

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Balıkesir Cumhuriyet Alanı, 1936

    TLSold
  • Bursa Çekirge

    Lot No: 228

    Lot: 228

    Bursa Çekirge

    TLSold
  • Erzincan Jandarma Okulu

    Lot No: 229

    Lot: 229

    Erzincan Jandarma Okulu

    TLSold
  • Kuleli  Askeri Lisesi Görünümü

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Kuleli Askeri Lisesi Görünümü

    TLSold
  • Kuleli Askeri Lisesi 10. Sınıf Talebelerine Ait Koğuş Fotoğrafı, 1929

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Kuleli Askeri Lisesi 10. Sınıf Talebelerine Ait Koğuş Fotoğrafı, 1929

    TLSold
  • Maraş Orduevi binası, 1938 Tarihli

    Lot No: 232

    Lot: 232

    Maraş Orduevi binası, 1938 Tarihli

    TLSold
  • Constantinople Mesire Alanında Türk Kadınlarının Görünümü, 1926-Edt. ILM

    Lot No: 233

    Lot: 233

    Constantinople Mesire Alanında Türk Kadınlarının Görünümü, 1926-Edt. ILM

    TLSold
  • Bayram Günü Aydınlatmaları ile Türk genci! Gazi Cumhuriyeti Sana Emanet Etti Yazılı Tak, , Arkası Aksaray Yavuz Fotoğrafhanesi Yavuz Ata Kaşeli, 1934

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Bayram Günü Aydınlatmaları ile Türk genci! Gazi Cumhuriyeti Sana Emanet Etti Yazılı Tak, , Arkası Aksaray Yavuz Fotoğrafhanesi Yavuz Ata Kaşeli, 1934

    TLSold
  • Erzurum Camii Kebir Mahallesi Genel Görünüm, 1940

    Lot No: 235

    Lot: 235

    Erzurum Camii Kebir Mahallesi Genel Görünüm, 1940

    TLSold
  • Bursa Manzara Umumisi

    Lot No: 236

    Lot: 236

    Bursa Manzara Umumisi

    TLSold
  • Erzincan Genel Doğu Cephesi Görünümü

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Erzincan Genel Doğu Cephesi Görünümü

    TLSold
  • Erzincan Genel Kuzey Cephesi Görünümü

    Lot No: 238

    Lot: 238

    Erzincan Genel Kuzey Cephesi Görünümü

    TLSold
  • Erzurum Umumi Görünümü, 1940

    Lot No: 239

    Lot: 239

    Erzurum Umumi Görünümü, 1940

    TLSold
  • Erzurum Mevkii Müstahdem Binası, 1940

    Lot No: 240

    Lot: 240

    Erzurum Mevkii Müstahdem Binası, 1940

    TLSold
  • Maraş'tan Bir Görünüm

    Lot No: 241

    Lot: 241

    Maraş'tan Bir Görünüm

    TLSold
  • Maraş Genel Manzarası

    Lot No: 242

    Lot: 242

    Maraş Genel Manzarası

    TLSold
  • İzmir, Tire, Genel Görünümü, Foto Cafer, 1935

    Lot No: 243

    Lot: 243

    İzmir, Tire, Genel Görünümü, Foto Cafer, 1935

    TLSold
  • İzmir, Tire, Alay Parkı, Foto Cafer, 1935

    Lot No: 244

    Lot: 244

    İzmir, Tire, Alay Parkı, Foto Cafer, 1935

    TLSold
  • İzmir, Tire, Hükümet Binası, 1935

    Lot No: 245

    Lot: 245

    İzmir, Tire, Hükümet Binası, 1935

    TLSold
  • Maraş Umumi Manzara

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Maraş Umumi Manzara

    TLSold
  • Maraş Manzara

    Lot No: 247

    Lot: 247

    Maraş Manzara

    TLSold
  • Türk Tayyare Piyangosu  3. Keşide 11 Teşrinevvel 1928 Tarihli Piyango Bileti

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Türk Tayyare Piyangosu 3. Keşide 11 Teşrinevvel 1928 Tarihli Piyango Bileti

    TLSold
  • 100 Kuruş Değerinde Osmanlı Kağıt Para, 1277, Haliyle

    Lot No: 249

    Lot: 249

    100 Kuruş Değerinde Osmanlı Kağıt Para, 1277, Haliyle

    TLSold
  • 20 Kuruş Değerinde Osmanlı Kağıt Para, 1277, Haliyle

    Lot No: 250

    Lot: 250

    20 Kuruş Değerinde Osmanlı Kağıt Para, 1277, Haliyle

    TLSold
  • 4 Adet Takvim Yaprağı, 1954 Tarihli, 30 Haziran, 4-5-7 Temmuz (5 Temmuz Yaprağı yırtıktır)

    Lot No: 251

    Lot: 251

    4 Adet Takvim Yaprağı, 1954 Tarihli, 30 Haziran, 4-5-7 Temmuz (5 Temmuz Yaprağı yırtıktır)

    TLSold
  • Piyango, 7 Haziran 1950 Tarihli Milli Piyango Bileti, Dörttebir Bilet

    Lot No: 252

    Lot: 252

    Piyango, 7 Haziran 1950 Tarihli Milli Piyango Bileti, Dörttebir Bilet

    TLSold
  • Osmanlıca Zarf, Üzeri Türkçe Yazılıdır. Kenarında Yırtık Mevcuttur.

    Lot No: 253

    Lot: 253

    Osmanlıca Zarf, Üzeri Türkçe Yazılıdır. Kenarında Yırtık Mevcuttur.

    TLSold
  • Şans Oyunları, Salonda At Yarışları, Koşuyu Hangi at Kazanacak? Plase 1/3 Ganyan 2/3.-Yıldızı Sigara ile ateşleyiniz. Birinci Patlayan Ganyan, İkinci Patlayan Plasedir.
9,5 x 15 cm.
Yüzeyine Sigara Değdirilmiş Olup 3 Adet Yanık Yüzey Mevcuttur.

    Lot No: 254

    Lot: 254

    Şans Oyunları, Salonda At Yarışları, Koşuyu Hangi at Kazanacak? Plase 1/3 Ganyan 2/3.-Yıldızı Sigara ile ateşleyiniz. Birinci Patlayan Ganyan, İkinci Patlayan Plasedir. 9,5 x 15 cm. Yüzeyine Sigara Değdirilmiş Olup 3 Adet Yanık Yüzey Mevcuttur.

    TLSold
  • Osmanlıca Takvim Yaprağı, 12 Ağustos 1329 Tarihli-19 x 13 cm.

    Lot No: 255

    Lot: 255

    Osmanlıca Takvim Yaprağı, 12 Ağustos 1329 Tarihli-19 x 13 cm.

    TLSold
  • Musiki, Osmanlıca Müntehabat Şamlı İskender, No 392, 4 s.

    Lot No: 256

    Lot: 256

    Musiki, Osmanlıca Müntehabat Şamlı İskender, No 392, 4 s.

    TLSold
  • Musiki, Osmanlıca Müntehabat Şamlı İskender, No 729, 4 s. Bir Gönülde İki Sevda Olamaz

    Lot No: 257

    Lot: 257

    Musiki, Osmanlıca Müntehabat Şamlı İskender, No 729, 4 s. Bir Gönülde İki Sevda Olamaz

    TLSold
  • Çocuk Esirgeme Kurumu Eminönü İlçe Kolu Antetli Doküman, Dantelinden Hafif Kesiktir.,

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Çocuk Esirgeme Kurumu Eminönü İlçe Kolu Antetli Doküman, Dantelinden Hafif Kesiktir.,

    TLSold
  • Zeki Dühani ve Şeriki İş Yeri Kartı, Lekeli-10 x 12 cm.

    Lot No: 259

    Lot: 259

    Zeki Dühani ve Şeriki İş Yeri Kartı, Lekeli-10 x 12 cm.

    TLSold
  • Kayık Formunda Hat Levha-10 x 20 cm.

    Lot No: 260

    Lot: 260

    Kayık Formunda Hat Levha-10 x 20 cm.

    TLSold
  • 2 Adet Tokat damgalı 1928 Tarihli Osmanlıca Telgrafname

    Lot No: 261

    Lot: 261

    2 Adet Tokat damgalı 1928 Tarihli Osmanlıca Telgrafname

    TLSold
  • Yassıada Broşürü Ekim-1960, T.C. Millî Birlik Komitesi İrtibat Bürosu, Bolca Ek ve Krokiyle Beraber.

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Yassıada Broşürü Ekim-1960, T.C. Millî Birlik Komitesi İrtibat Bürosu, Bolca Ek ve Krokiyle Beraber.

    TLSold
  • 2 Adet Bayram Tebrik Kartı

    Lot No: 263

    Lot: 263

    2 Adet Bayram Tebrik Kartı

    TLSold
  • 2 Adet Bayram Tebrik Kartı, Bandırma-Gönen

    Lot No: 264

    Lot: 264

    2 Adet Bayram Tebrik Kartı, Bandırma-Gönen

    TLSold
  • 2 Adet Bayram Tebrik Kartı, İzmir

    Lot No: 265

    Lot: 265

    2 Adet Bayram Tebrik Kartı, İzmir

    TLSold
  • 2 Adet Bayram Tebrik Kartı, İzmir

    Lot No: 266

    Lot: 266

    2 Adet Bayram Tebrik Kartı, İzmir

    TLSold
  • 2 Adet Bayram Tebrik Kartı, İstanbul

    Lot No: 267

    Lot: 267

    2 Adet Bayram Tebrik Kartı, İstanbul

    TLSold
  • 2 Adet Bayram Tebrik Kartı, Ankara

    Lot No: 268

    Lot: 268

    2 Adet Bayram Tebrik Kartı, Ankara

    TLSold
  • 2 Adet Bayram Tebrik Kartı, Ankara

    Lot No: 269

    Lot: 269

    2 Adet Bayram Tebrik Kartı, Ankara

    TLSold
  • 3 Adet Bayram Tebrik Kartı, Ankara

    Lot No: 270

    Lot: 270

    3 Adet Bayram Tebrik Kartı, Ankara

    TLSold
  • Donanma, Türk Zırhlısı TCG Sığacık (M516), Çerçevesinde-Çer: 21 x 27 cm.

    Lot No: 271

    Lot: 271

    Donanma, Türk Zırhlısı TCG Sığacık (M516), Çerçevesinde-Çer: 21 x 27 cm.

    TLSold
  • Donanma, Türk Zırhlısı TCG Ereğli (A592), Çerçevesinde-Çer: 21 x 27 cm.

    Lot No: 272

    Lot: 272

    Donanma, Türk Zırhlısı TCG Ereğli (A592), Çerçevesinde-Çer: 21 x 27 cm.

    TLSold
  • Donanma, Türk Zırhlısı TCG Sarıyer (M518), Etiketli, Çerçevesinde-Çer: 21 x 28 cm.

    Lot No: 273

    Lot: 273

    Donanma, Türk Zırhlısı TCG Sarıyer (M518), Etiketli, Çerçevesinde-Çer: 21 x 28 cm.

    TLSold
  • 1940 Yılı Avrupa Haritası, Ülker Bayraklarını , Sınırlarını, Denizyolları Rotalarını ve Karayollarını Gösterir. Hükümetleri Mesaha ve Nüfusları, Avrupa'nın Mühim Nehirleri İle  İlgili Bilgiler İçerir. 1:7,500,000, yorgun-70 x 100 cm.

    Lot No: 274

    Lot: 274

    1940 Yılı Avrupa Haritası, Ülker Bayraklarını , Sınırlarını, Denizyolları Rotalarını ve Karayollarını Gösterir. Hükümetleri Mesaha ve Nüfusları, Avrupa'nın Mühim Nehirleri İle İlgili Bilgiler İçerir. 1:7,500,000, yorgun-70 x 100 cm.

    TLSold
  • Evkatı Şer'iyeli hikayeli Manili Faydalı Saatli Maarif Takvimi, Duvar Arkası-35 x 25 cm.

    Lot No: 275

    Lot: 275

    Evkatı Şer'iyeli hikayeli Manili Faydalı Saatli Maarif Takvimi, Duvar Arkası-35 x 25 cm.

    TLSold
  • Evkatı Şer'iyeli hikayeli Manili Faydalı Saatli Maarif Takvimi, Duvar Arkası, İğne Delikleri Mevcuttur.-35 x 25 cm.

    Lot No: 276

    Lot: 276

    Evkatı Şer'iyeli hikayeli Manili Faydalı Saatli Maarif Takvimi, Duvar Arkası, İğne Delikleri Mevcuttur.-35 x 25 cm.

    TLSold
  • Güneş Takvimi, Kuşlar Görselli Takvim arkası-35 x 25 cm.

    Lot No: 277

    Lot: 277

    Güneş Takvimi, Kuşlar Görselli Takvim arkası-35 x 25 cm.

    TLSold
  • Kars Sacit Fotoğrafhanesi Paspartusunda Türk Subayı ve Eşi, Gelin Damat foto-foto: 18 x 23 cm.

    Lot No: 278

    Lot: 278

    Kars Sacit Fotoğrafhanesi Paspartusunda Türk Subayı ve Eşi, Gelin Damat foto-foto: 18 x 23 cm.

    TLSold
  • Üniformalı Türk subayı Hatıra Pozu-28 x 22 cm.

    Lot No: 279

    Lot: 279

    Üniformalı Türk subayı Hatıra Pozu-28 x 22 cm.

    TLSold
  • Türk Subayı ve Eşi, Gelin Damat foto-foto: 18 x 23 cm.

    Lot No: 280

    Lot: 280

    Türk Subayı ve Eşi, Gelin Damat foto-foto: 18 x 23 cm.

    TLSold
  • İstanbul Rekor Fotoğrafhanesi Kabartmalı Paspartusuna, Türk Askeri Talebelerinin Hatıra Pozları, Paspartu Haliyle-Foto: 24 x 18 cm.

    Lot No: 281

    Lot: 281

    İstanbul Rekor Fotoğrafhanesi Kabartmalı Paspartusuna, Türk Askeri Talebelerinin Hatıra Pozları, Paspartu Haliyle-Foto: 24 x 18 cm.

    TLSold
  • 1944 Baskısı, Boğazlar ve Marmaranın Morfolojisi Hartası , Philip Ullyot ve Orhan Ilgaz, Türk Coğrafya Dergisi, Maarif Matbaası İstanbul Baskısı,-45 x 70 cm.

    Lot No: 282

    Lot: 282

    1944 Baskısı, Boğazlar ve Marmaranın Morfolojisi Hartası , Philip Ullyot ve Orhan Ilgaz, Türk Coğrafya Dergisi, Maarif Matbaası İstanbul Baskısı,-45 x 70 cm.

    TLSold
  • Tasvir-i Efkar Atlası, Akdeniz Havzası Memleketlerini ve Cebelüttatık ile Mısırda Harekata Sahne Olan Araziyi Gösterir Harita, Cebelitarık ve Boğazı, Süveyş Kanalı ve Mısır Akdeniz Kıyısı Parçalı-45 x 60 cm.

    Lot No: 283

    Lot: 283

    Tasvir-i Efkar Atlası, Akdeniz Havzası Memleketlerini ve Cebelüttatık ile Mısırda Harekata Sahne Olan Araziyi Gösterir Harita, Cebelitarık ve Boğazı, Süveyş Kanalı ve Mısır Akdeniz Kıyısı Parçalı-45 x 60 cm.

    TLSold
  • 1941 Tarihli Cumhuriyet Gazetesi Haritası, Sınır ve Dağlarıyla  Kafkas Toprakları, Ayrıca da Anadolu, Cenubi Azerbaycan Topraklarını, Karadeniz ve Hazar Gölünü  Gösterir.-44 x 62 cm.

    Lot No: 284

    Lot: 284

    1941 Tarihli Cumhuriyet Gazetesi Haritası, Sınır ve Dağlarıyla Kafkas Toprakları, Ayrıca da Anadolu, Cenubi Azerbaycan Topraklarını, Karadeniz ve Hazar Gölünü Gösterir.-44 x 62 cm.

    TLSold
  • 1941 Tarihli Cumhuriyet Gazetesi Haritası, Sınır ve Irmaklarıyla Balkan topraklarından Afganistan'a Kadar Tüm Haritayı Gösteren, Kazakistan ve Sovyetler Birliğin, Kuzey Doğu Afrika Ülkelerinin de de İçinde Yer aldığı Harita. 1:750.000-44 x 62 cm.

    Lot No: 285

    Lot: 285

    1941 Tarihli Cumhuriyet Gazetesi Haritası, Sınır ve Irmaklarıyla Balkan topraklarından Afganistan'a Kadar Tüm Haritayı Gösteren, Kazakistan ve Sovyetler Birliğin, Kuzey Doğu Afrika Ülkelerinin de de İçinde Yer aldığı Harita. 1:750.000-44 x 62 cm.

    TLSold
  • 1941 Tarihli Cumhuriyet Gazetesi Haritası, Merkezinde Yugoslavya'nın Yer Aldığı, Balkan Ülkeri ile İtalya Doğusunu Gösterir Harita.1:750.000-44 x 62 cm.

    Lot No: 286

    Lot: 286

    1941 Tarihli Cumhuriyet Gazetesi Haritası, Merkezinde Yugoslavya'nın Yer Aldığı, Balkan Ülkeri ile İtalya Doğusunu Gösterir Harita.1:750.000-44 x 62 cm.

    TLSold
  • 1941 Tarihli Cumhuriyet Gazetesi Haritası, Rusya ve Avrupa Kuzeyi ile Doğusunu Gösterir Harita.8:750.000-44 x 62 cm.

    Lot No: 287

    Lot: 287

    1941 Tarihli Cumhuriyet Gazetesi Haritası, Rusya ve Avrupa Kuzeyi ile Doğusunu Gösterir Harita.8:750.000-44 x 62 cm.

    TLSold
  • Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri AŞ Tarafından Basılan Türkiye'nin Bölgeleri ve Zenginlikleri, Bölgelere Göre Hayvan Dağılımların ve Zirai Olarak Yetiştirilen Ürünlerin Görsellerle Gösterildiği Bez Üzeri Harita-97 x 135 cm.

    Lot No: 288

    Lot: 288

    Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri AŞ Tarafından Basılan Türkiye'nin Bölgeleri ve Zenginlikleri, Bölgelere Göre Hayvan Dağılımların ve Zirai Olarak Yetiştirilen Ürünlerin Görsellerle Gösterildiği Bez Üzeri Harita-97 x 135 cm.

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, Siyasi Tarih, 1941 Tarihli İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Talebesine Dönem Maarif Vekili, Hasan Ali Yücel Tarafından Islak İmzası ile  Verilen Diploma-29 x 42 cm.
Hasan Âli Yücel: Türk felsefe öğretmeni, eski millî eğitim bakanı, Köy Enstitüleri'nin kurucusudur.  28 Aralık 1938'de Hasan Âli Yücel, 2'nci Celal Bayar hükûmetinde Millî Eğitim Bakanlığı'na getirildi.

    Lot No: 289

    Lot: 289

    Eğitim Tarihi, Siyasi Tarih, 1941 Tarihli İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Talebesine Dönem Maarif Vekili, Hasan Ali Yücel Tarafından Islak İmzası ile Verilen Diploma-29 x 42 cm. Hasan Âli Yücel: Türk felsefe öğretmeni, eski millî eğitim bakanı, Köy Enstitüleri'nin kurucusudur. 28 Aralık 1938'de Hasan Âli Yücel, 2'nci Celal Bayar hükûmetinde Millî Eğitim Bakanlığı'na getirildi.

    TLSold
  • Osmanlıca Edebi Yazılar Mecmuası, Cilt 1, Cüz 21, İstanbul Necm İstikbal Matbaası, 1927, 47 s.

    Lot No: 290

    Lot: 290

    Osmanlıca Edebi Yazılar Mecmuası, Cilt 1, Cüz 21, İstanbul Necm İstikbal Matbaası, 1927, 47 s.

    TLSold
  • 1934-1935 Kuleli Süel Lisesi Son Sınıf Hatırası, Kabarma Kapaklı, İstanbul Alaettin Kıral Basımevi, Mutafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Abdülhalik Renda, Mareşal Fevzi Çakmak, 1. Ordu Müfettişi Orgeneral Fahrettin Altay, Kazım Orbay, Nazmi Solok, Görselli. Kuleli Askeri Lisesinin Direktörleri, Dıştan Görünüşü, Okul İçin Kısımlardan Görüntüler, Eğitimci Ekibi, Askerlerin Eğitimleri, Muhtelif Spor Faaliyetleri ve Askeri Talebeleri dahil eder Çok Özel Albüm

    Lot No: 291

    Lot: 291

    1934-1935 Kuleli Süel Lisesi Son Sınıf Hatırası, Kabarma Kapaklı, İstanbul Alaettin Kıral Basımevi, Mutafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Abdülhalik Renda, Mareşal Fevzi Çakmak, 1. Ordu Müfettişi Orgeneral Fahrettin Altay, Kazım Orbay, Nazmi Solok, Görselli. Kuleli Askeri Lisesinin Direktörleri, Dıştan Görünüşü, Okul İçin Kısımlardan Görüntüler, Eğitimci Ekibi, Askerlerin Eğitimleri, Muhtelif Spor Faaliyetleri ve Askeri Talebeleri dahil eder Çok Özel Albüm

    TLSold
  • 1934-1935 Maltepe Askeri Lisesi Son Sınıf, Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Mareşal Fevzi Çakmak,  General Kazım Özalp, Fahrettin Altay, Kazım Orbay, Nazmi Solok, Askeri Lise Direktörleri, Mimari Çizimleri, Hocaları ve Talebelerine Ait Görseller içermektedir. Kitap İçerisinde Bazı Sayfaları Birbirine Yapışık Durumdadır. Sayfaları Numarasızdır. İÇeriğinde Bol Grafik Mevcuttur.

    Lot No: 292

    Lot: 292

    1934-1935 Maltepe Askeri Lisesi Son Sınıf, Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Mareşal Fevzi Çakmak, General Kazım Özalp, Fahrettin Altay, Kazım Orbay, Nazmi Solok, Askeri Lise Direktörleri, Mimari Çizimleri, Hocaları ve Talebelerine Ait Görseller içermektedir. Kitap İçerisinde Bazı Sayfaları Birbirine Yapışık Durumdadır. Sayfaları Numarasızdır. İÇeriğinde Bol Grafik Mevcuttur.

    TLSold
  • Türkiye Kanarya Sevenler ve Yetiştirenler Derneği Rozeti ve Yaka Kartı

    Lot No: 293

    Lot: 293

    Türkiye Kanarya Sevenler ve Yetiştirenler Derneği Rozeti ve Yaka Kartı

    TLSold
  • Kumaş Türkiye Bayrağı, Katlanarak Farklı Bir Desen Halinde Çerçeve  İçerisinde Konmuştur.-6 x 65 cm.

    Lot No: 294

    Lot: 294

    Kumaş Türkiye Bayrağı, Katlanarak Farklı Bir Desen Halinde Çerçeve İçerisinde Konmuştur.-6 x 65 cm.

    TLSold
  • Fotoğraf Sanatçısı Behçet Holaga (İsveç'te Yaşamını Sürdürmektedir)  Yurt Dışındaki Türkler Konulu 2 Adet Avrupa'daki Türk Cemaatinin İslami Yapılanmasına ait Nadir Fotoğraf-18 x 23 cm.

    Lot No: 295

    Lot: 295

    Fotoğraf Sanatçısı Behçet Holaga (İsveç'te Yaşamını Sürdürmektedir) Yurt Dışındaki Türkler Konulu 2 Adet Avrupa'daki Türk Cemaatinin İslami Yapılanmasına ait Nadir Fotoğraf-18 x 23 cm.

    TLSold
  • Ordu Kent Tarihi, Hukuk Tarihi, Ordu Baro Vekili Avukat Hamdi Bey Tarafından Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş Doküman

    Lot No: 296

    Lot: 296

    Ordu Kent Tarihi, Hukuk Tarihi, Ordu Baro Vekili Avukat Hamdi Bey Tarafından Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş Doküman

    TLSold
  • Ordu Kent Tarihi, Hukuk Tarihi, Ordu Belediye Riyasetinden Belediyeye ait Memurlarının  Kaıt İhtiyaçlarının Karşılanması Hakkında Doküman

    Lot No: 297

    Lot: 297

    Ordu Kent Tarihi, Hukuk Tarihi, Ordu Belediye Riyasetinden Belediyeye ait Memurlarının Kaıt İhtiyaçlarının Karşılanması Hakkında Doküman

    TLSold
  • Mardin , Cizre Kent Tarihi, Cizre Kent Riyasetinden Kantariye Tuhafiye ve Manifatura Şirketi Sahibi  ve Said Mahmud Bey Tarafından Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş Doküman

    Lot No: 298

    Lot: 298

    Mardin , Cizre Kent Tarihi, Cizre Kent Riyasetinden Kantariye Tuhafiye ve Manifatura Şirketi Sahibi ve Said Mahmud Bey Tarafından Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş Doküman

    TLSold
  • Sinop Kent Tarihi, Sinop Belediye Başkanı Mustafa İmzalı Osmanlıca Doküman,

    Lot No: 299

    Lot: 299

    Sinop Kent Tarihi, Sinop Belediye Başkanı Mustafa İmzalı Osmanlıca Doküman,

    TLSold
  • Sinop Kent Tarihi, Sinop Belediye Başkanı İmzalı Osmanlıca Doküman, Fransızca Lugat İhtiyacı Hakkında

    Lot No: 300

    Lot: 300

    Sinop Kent Tarihi, Sinop Belediye Başkanı İmzalı Osmanlıca Doküman, Fransızca Lugat İhtiyacı Hakkında

    TLSold
  • Sinop Kent Tarihi, Sinop Belediyesi Riyaseti Başkanı İmzalı Osmanlıca Doküman, Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş

    Lot No: 301

    Lot: 301

    Sinop Kent Tarihi, Sinop Belediyesi Riyaseti Başkanı İmzalı Osmanlıca Doküman, Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş

    TLSold
  • Düzce Kent Tarihi, Kocaeli Kent ve Ticaret Tarihi, Düzce Ticaret Odası Başkanı İmzalı Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş Bursa Ticaret Odasının Mevcut Kağıt Defter ve Kırtasiye İhtiyaçları Hakkında

    Lot No: 302

    Lot: 302

    Düzce Kent Tarihi, Kocaeli Kent ve Ticaret Tarihi, Düzce Ticaret Odası Başkanı İmzalı Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş Bursa Ticaret Odasının Mevcut Kağıt Defter ve Kırtasiye İhtiyaçları Hakkında

    TLSold
  • Türk Hat ve Matbuat Tarihi, Ciltçilik, Mücellit Jirayr Efendi İlhami Fevzi Matbaası Tarafından Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş İrsaliye

    Lot No: 303

    Lot: 303

    Türk Hat ve Matbuat Tarihi, Ciltçilik, Mücellit Jirayr Efendi İlhami Fevzi Matbaası Tarafından Servet-i Fünun Matbaa Sahibine Gönderilmiş İrsaliye

    TLSold
  • Kayseri Kent Tarihi,, 1927 Tarihli, Kayseri Mühendis Muavini İmzalı, Bir Adet, Günlerin Tam Olarak Yazılı Olduğu 1 Adet 1928 Senesine Ait Muhtıranın Gönderilmesi Konulu.

    Lot No: 304

    Lot: 304

    Kayseri Kent Tarihi,, 1927 Tarihli, Kayseri Mühendis Muavini İmzalı, Bir Adet, Günlerin Tam Olarak Yazılı Olduğu 1 Adet 1928 Senesine Ait Muhtıranın Gönderilmesi Konulu.

    TLSold
  • Altan Erbulak Orijinal Çizim-10 x 34 cm.

    Lot No: 305

    Lot: 305

    Altan Erbulak Orijinal Çizim-10 x 34 cm.

    TLSold
  • Altan Erbulak Orijinal Çizim-10 x 34 cm.

    Lot No: 306

    Lot: 306

    Altan Erbulak Orijinal Çizim-10 x 34 cm.

    TLSold
  • Altan Erbulak Orijinal Çizim-10 x 34 cm.

    Lot No: 307

    Lot: 307

    Altan Erbulak Orijinal Çizim-10 x 34 cm.

    TLSold
  • Sepya foto, III. Ahmed Çeşmesi, Foto Gülmez Freres-26 x 21 cm.

    Lot No: 308

    Lot: 308

    Sepya foto, III. Ahmed Çeşmesi, Foto Gülmez Freres-26 x 21 cm.

    TLSold
  • Harf İnkılabı ve Türk Mimari Tarihi, Şişli Camii'sinin Mimarı ve Evkafı İslamiye'nin Baş Mimarı Vasfi Rıza Bey'e Türk Harfleri ile Okuyup Yazabilir Yeterlilik Diploması

    Lot No: 309

    Lot: 309

    Harf İnkılabı ve Türk Mimari Tarihi, Şişli Camii'sinin Mimarı ve Evkafı İslamiye'nin Baş Mimarı Vasfi Rıza Bey'e Türk Harfleri ile Okuyup Yazabilir Yeterlilik Diploması

    TLSold
  • TC İstanbul Arkeoloji Müzeleri Müdürlüğü antetli Yüksek Mimar V.E' ye Gönderilmiş  Eski Eserleri Koruma Encümeni Başkanı Aziz Ogan Islak İmzalı ve Yüksek Mimar A. V. E'nin Yazdığı cevap Sureti

    Lot No: 310

    Lot: 310

    TC İstanbul Arkeoloji Müzeleri Müdürlüğü antetli Yüksek Mimar V.E' ye Gönderilmiş Eski Eserleri Koruma Encümeni Başkanı Aziz Ogan Islak İmzalı ve Yüksek Mimar A. V. E'nin Yazdığı cevap Sureti

    TLSold
  • Türk Yüksek Mimarlar Birliği Yardım Sandığı Nizamnamesi. Ankara 1942.

    Lot No: 311

    Lot: 311

    Türk Yüksek Mimarlar Birliği Yardım Sandığı Nizamnamesi. Ankara 1942.

    TLSold
  • Mimari Tarih, Şişli Camii İnşaatına Ait 6  Adet Fotoğraf, Yapım Aşamalarını Gösterir. Foto Sabah İstanbul Kaşeli

    Lot No: 312

    Lot: 312

    Mimari Tarih, Şişli Camii İnşaatına Ait 6 Adet Fotoğraf, Yapım Aşamalarını Gösterir. Foto Sabah İstanbul Kaşeli

    TLSold
  • Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi Savaş Sonrası Amerika'ya Giden İlk Türk Vapuru GÜLCEMAL VAPURU 4 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1920 Tarihli Belge

    Lot No: 313

    Lot: 313

    Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi Savaş Sonrası Amerika'ya Giden İlk Türk Vapuru GÜLCEMAL VAPURU 4 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1920 Tarihli Belge

    TLSold
  • Denizcilik, Mart 1927 Yılı Türkiye Seyrisefain İdaresi ŞUBE MEMURLARI 10+1 Sayfalık Fiskal Pullu Tüm Çalışanların İsimlerinin, Görevlerinin, İmzalarının Yer aldığı Doküman

    Lot No: 314

    Lot: 314

    Denizcilik, Mart 1927 Yılı Türkiye Seyrisefain İdaresi ŞUBE MEMURLARI 10+1 Sayfalık Fiskal Pullu Tüm Çalışanların İsimlerinin, Görevlerinin, İmzalarının Yer aldığı Doküman

    TLSold
  • Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi Fabrika Memurları 8+1 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    Lot No: 315

    Lot: 315

    Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi Fabrika Memurları 8+1 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    TLSold
  • Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi Müstahdem Kamarotların 8+1 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    Lot No: 316

    Lot: 316

    Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi Müstahdem Kamarotların 8+1 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    TLSold
  • Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi LEVAZIM AMBAR MEMURLARI 8 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    Lot No: 317

    Lot: 317

    Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi LEVAZIM AMBAR MEMURLARI 8 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    TLSold
  • Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi LEVAZIM DAİRESİ MEMURLARI 8+3 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    Lot No: 318

    Lot: 318

    Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi LEVAZIM DAİRESİ MEMURLARI 8+3 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    TLSold
  • Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi TELGRAF VE ELEKTRİK MEMURLARI 8+1 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    Lot No: 319

    Lot: 319

    Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi TELGRAF VE ELEKTRİK MEMURLARI 8+1 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    TLSold
  • Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi KADIKÖY VAPURU 10+1 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    Lot No: 320

    Lot: 320

    Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi KADIKÖY VAPURU 10+1 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    TLSold
  • Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi FENERBAHÇE VAPURU 12+1 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    Lot No: 321

    Lot: 321

    Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi FENERBAHÇE VAPURU 12+1 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    TLSold
  • Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi İHTİYAT ZABİTLERİ ZABİTAN KATİP VE MÜRETTEBAT 10+1 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    Lot No: 322

    Lot: 322

    Denizcilik, Türkiye Seyri Sefain İdaresi İHTİYAT ZABİTLERİ ZABİTAN KATİP VE MÜRETTEBAT 10+1 Sayfalık Çalışanların İsimlerinin Görevlerinin Yer Aldığı 1927 Tarihli Belge

    TLSold
  • J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Fransa'nın Güney Liman Kenti Marsilya'nın 1930'lu yıllar Cam Altı Askılı Duvar süsü-13 x 13 cm.

    Lot No: 323

    Lot: 323

    J. P. Carminati Terekesinden, İzmir İran Başkonsolosu, Fransa'nın Güney Liman Kenti Marsilya'nın 1930'lu yıllar Cam Altı Askılı Duvar süsü-13 x 13 cm.

    TLSold
  • Türk Edebiyat ve Matbuat Tarihi,  En Uzun Osmanlıca Dergi Olan Akbaba'yı da Çıkartan Muhtelif Dergi ve Gazetelerde Çalışmış ve Yayıncılığını da Yapmış Olan Orhan Seyfi Orhon Bey'in Millet Vekili Mazbatası Alırken Çekilmiş goı

    Lot No: 324

    Lot: 324

    Türk Edebiyat ve Matbuat Tarihi, En Uzun Osmanlıca Dergi Olan Akbaba'yı da Çıkartan Muhtelif Dergi ve Gazetelerde Çalışmış ve Yayıncılığını da Yapmış Olan Orhan Seyfi Orhon Bey'in Millet Vekili Mazbatası Alırken Çekilmiş goı

    TLSold
  • Türk Edebiyat ve Matbuat Tarihi,  Şemseddin Günaltay, Değerli İslam Tarihi Müderrislerimizden Yazar ve Mütefekkir , Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. başbakanı, tarihçi ve eski Türk Tarih Kurumu başkanı.-Yaklaşık otuz kadar olan basılmış eserlerinin yanı sıra Türk Ansiklopedisi'nde müşavir ve yazar olarak çalıştı, Sırât-ı Müstakîm ve Şebilürreşâd'dan başka Darülfünun İlâhiyat Fakültesi Mecmuası, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Dergisi, Türk Tarih Kurumu Belleten, Düşünce ve İslâm dergilerinde de pek çok makale yazdı.

    Lot No: 325

    Lot: 325

    Türk Edebiyat ve Matbuat Tarihi, Şemseddin Günaltay, Değerli İslam Tarihi Müderrislerimizden Yazar ve Mütefekkir , Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. başbakanı, tarihçi ve eski Türk Tarih Kurumu başkanı.-Yaklaşık otuz kadar olan basılmış eserlerinin yanı sıra Türk Ansiklopedisi'nde müşavir ve yazar olarak çalıştı, Sırât-ı Müstakîm ve Şebilürreşâd'dan başka Darülfünun İlâhiyat Fakültesi Mecmuası, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Dergisi, Türk Tarih Kurumu Belleten, Düşünce ve İslâm dergilerinde de pek çok makale yazdı.

    TLSold
  • Müzik, vecdi Bingöl, Türk Halk Edebiyatı Tarihi, Olcayto Fotoğraf Ajansı damgalı Eğitimci Bestekar ve Besteleri En Çok Betelenen Şair Diye Adlandırılan Yaklaşık 988 Bestesinin Çoğu Beslenmiş Olan veci Bingöl Bey'in Aşiyan'da Ziyaret Sırasında Çekilmiş Fotoğrafı

    Lot No: 326

    Lot: 326

    Müzik, vecdi Bingöl, Türk Halk Edebiyatı Tarihi, Olcayto Fotoğraf Ajansı damgalı Eğitimci Bestekar ve Besteleri En Çok Betelenen Şair Diye Adlandırılan Yaklaşık 988 Bestesinin Çoğu Beslenmiş Olan veci Bingöl Bey'in Aşiyan'da Ziyaret Sırasında Çekilmiş Fotoğrafı

    TLSold
  • Türk Edebiyatı ve Siyasi Tarih,  Türk Tarih Müderrislerimizden Fuad Köprülü Bey'in Refik Koraltan Bey ve Fevzi Karaosmanoğlu ile Beraber  Demokrat Parti Kongresinde Çekilmiş Fotoğrafı

    Lot No: 327

    Lot: 327

    Türk Edebiyatı ve Siyasi Tarih, Türk Tarih Müderrislerimizden Fuad Köprülü Bey'in Refik Koraltan Bey ve Fevzi Karaosmanoğlu ile Beraber Demokrat Parti Kongresinde Çekilmiş Fotoğrafı

    TLSold
  • Türk Siyasi Tarih, Celal Bayar Demokrat Parti Kongresinde Çekilmiş Fotoğrafı-1950-1960 arasında Türkiye'nin üçüncü ve asker kökenli olmayan ilk cumhurbaşkanıdır

    Lot No: 328

    Lot: 328

    Türk Siyasi Tarih, Celal Bayar Demokrat Parti Kongresinde Çekilmiş Fotoğrafı-1950-1960 arasında Türkiye'nin üçüncü ve asker kökenli olmayan ilk cumhurbaşkanıdır

    TLSold
  • Türk Edebiyatı Tarihi, Cumhuriyet Tarihimizin Yetiştirdiği En Güzide Mütefekkir ve Tarih Müderrislerinden Fuad Köprülü Bey'e ait 3  Adet Fotoğraf-Mehmet Fuat Köprülü, Türk edebiyatçı, Türkolog, edebiyat tarihçisi, siyasetçi ve eski dışişleri bakanı.

    Lot No: 329

    Lot: 329

    Türk Edebiyatı Tarihi, Cumhuriyet Tarihimizin Yetiştirdiği En Güzide Mütefekkir ve Tarih Müderrislerinden Fuad Köprülü Bey'e ait 3 Adet Fotoğraf-Mehmet Fuat Köprülü, Türk edebiyatçı, Türkolog, edebiyat tarihçisi, siyasetçi ve eski dışişleri bakanı.

    TLSold
  • Türk Siyasi Tarihi, Demokrasi Şehitlerimizden Hasan Polatkan-Hasan Polatkan, Kırım Tatarı kökenli Türk siyasetçi ve maliyeci. Mayıs ile Aralık 1950 arasında kısa bir dönem Çalışma Bakanlığı görevine getirildi. 1950-60 yılları arasında ise Maliye Bakanlığı görevinde bulundu.   27 Mayıs Darbesi sonrası başlatılan Yassıada Yargılamaları sonrası Başbakan Adnan Menderes ve Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ile birlikte İmralı adasında idam edildi.

    Lot No: 330

    Lot: 330

    Türk Siyasi Tarihi, Demokrasi Şehitlerimizden Hasan Polatkan-Hasan Polatkan, Kırım Tatarı kökenli Türk siyasetçi ve maliyeci. Mayıs ile Aralık 1950 arasında kısa bir dönem Çalışma Bakanlığı görevine getirildi. 1950-60 yılları arasında ise Maliye Bakanlığı görevinde bulundu. 27 Mayıs Darbesi sonrası başlatılan Yassıada Yargılamaları sonrası Başbakan Adnan Menderes ve Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ile birlikte İmralı adasında idam edildi.

    TLSold
  • Türk Siyasi Tarihi, CHP'nin en Meşhur Genel Sekreterlerinden ve Döneminin Ulaştırma ve Bayındırlık Bakanlığının Başında Olan Kazım Gülek'e Ait 3 Adet Fotoğraf

    Lot No: 331

    Lot: 331

    Türk Siyasi Tarihi, CHP'nin en Meşhur Genel Sekreterlerinden ve Döneminin Ulaştırma ve Bayındırlık Bakanlığının Başında Olan Kazım Gülek'e Ait 3 Adet Fotoğraf

    TLSold
  • Türk siyasi Tarihi, Döneminin İç İşleri Bakanı Şükrü sökmensür, Prof. Fethi Çelikbaş, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Faik Barutçu Bey, İşletme Bakanı Sıtkı Yarıcalıbey ve İç İşleri Bakanı Münir Hüsrev Göle. 5 Adet Meclis Fotoğrafçısından Özel Portre, Orijinal Foto

    Lot No: 332

    Lot: 332

    Türk siyasi Tarihi, Döneminin İç İşleri Bakanı Şükrü sökmensür, Prof. Fethi Çelikbaş, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Faik Barutçu Bey, İşletme Bakanı Sıtkı Yarıcalıbey ve İç İşleri Bakanı Münir Hüsrev Göle. 5 Adet Meclis Fotoğrafçısından Özel Portre, Orijinal Foto

    TLSold
  • Siyasi Tarih, Türkiye Köylü Partisinin Çiçek Palas Kadıköy ve Muhtelif Kongrelerine Ait 4 Ade t Fotoğraf

    Lot No: 333

    Lot: 333

    Siyasi Tarih, Türkiye Köylü Partisinin Çiçek Palas Kadıköy ve Muhtelif Kongrelerine Ait 4 Ade t Fotoğraf

    TLSold
  • Siyasi Tarih, Millet Partisi Kongresi Fotoğraf Lotu, 2 Adet-Çok partili Demokrasiye Geçiş Döneminde Kurulan İlk 3 Partiden Biridir.

    Lot No: 334

    Lot: 334

    Siyasi Tarih, Millet Partisi Kongresi Fotoğraf Lotu, 2 Adet-Çok partili Demokrasiye Geçiş Döneminde Kurulan İlk 3 Partiden Biridir.

    TLSold
  • Siyasi Tarih, Hürriyet Partisi Başkanı Konuşma Yaparken-Çok partili Demokrasiye Geçiş Döneminde Hürriyet Partisinin Kurucusu Olup Döneminde İstiklal Mahkemelerinden Beraat Etmiş, ve Demokrat Parti Kurucularından Olup Daha Sonra  Partiden Atılarak Hürriyet Partisini Kurarak Çok Partili Hayata Devam Eden Fevzi Lütfi Karaosmanoğlu ya Ait Fotoğraf

    Lot No: 335

    Lot: 335

    Siyasi Tarih, Hürriyet Partisi Başkanı Konuşma Yaparken-Çok partili Demokrasiye Geçiş Döneminde Hürriyet Partisinin Kurucusu Olup Döneminde İstiklal Mahkemelerinden Beraat Etmiş, ve Demokrat Parti Kurucularından Olup Daha Sonra Partiden Atılarak Hürriyet Partisini Kurarak Çok Partili Hayata Devam Eden Fevzi Lütfi Karaosmanoğlu ya Ait Fotoğraf

    TLSold
  • Türk Siyasi Tarih, 11 Adet Demokrat Partisi İl, İlçe, Salon Kongrelerine Ait 1948 - 1953 Arası ve Konulu Fotoğraf Lotu

    Lot No: 336

    Lot: 336

    Türk Siyasi Tarih, 11 Adet Demokrat Partisi İl, İlçe, Salon Kongrelerine Ait 1948 - 1953 Arası ve Konulu Fotoğraf Lotu

    TLSold
  • Türk-Amerikan Dostluğu, Türk Siyasi Tarihi, Marshall Yardım İşlerini Tetkik Heyeti 1947

    Lot No: 337

    Lot: 337

    Türk-Amerikan Dostluğu, Türk Siyasi Tarihi, Marshall Yardım İşlerini Tetkik Heyeti 1947

    TLSold
  • Türk Siyasi Tarihi, 30 Adet CHP Seçim Adaylarının Gösterir El İlanı, Tamamının Arkası Osmanlıca Yazılıdır.

    Lot No: 338

    Lot: 338

    Türk Siyasi Tarihi, 30 Adet CHP Seçim Adaylarının Gösterir El İlanı, Tamamının Arkası Osmanlıca Yazılıdır.

    TLSold
  • Musiki, 4 Adet Musiki Ekibi Fotoğraf Lotu

    Lot No: 339

    Lot: 339

    Musiki, 4 Adet Musiki Ekibi Fotoğraf Lotu

    TLSold
  • Hurufat, Numune Harfler Hakkında İzahat, Cumhuriyet Yeni Harflerine Geçiş Münasebetiyle Hazırlanan, Afiş ve Taklar İçin Büyük Ebat Hazırlanmış Yeni Harflerin Kopyalanması İçin  Hurufat Kataloğudur.  Çok Nadir-33 x 33 cm.

    Lot No: 340

    Lot: 340

    Hurufat, Numune Harfler Hakkında İzahat, Cumhuriyet Yeni Harflerine Geçiş Münasebetiyle Hazırlanan, Afiş ve Taklar İçin Büyük Ebat Hazırlanmış Yeni Harflerin Kopyalanması İçin Hurufat Kataloğudur. Çok Nadir-33 x 33 cm.

    TLSold
  • Denizcilik, 1930'lu yıllar, İtalya'nın En Önemli Gemi Tersanesi Olan Cantierre Navale İçerisinde İnşa Edilen Gemilerin Muhtelif Yapım Aşamalarına ait Fotoğraflar Bulunan Albüm, 24 Adet Foto İçerir. (Fotoğrafları 15 x 20 cm ve Katlanır Fotoğrafları  Boyutu  13 x 36 cm)

    Lot No: 341

    Lot: 341

    Denizcilik, 1930'lu yıllar, İtalya'nın En Önemli Gemi Tersanesi Olan Cantierre Navale İçerisinde İnşa Edilen Gemilerin Muhtelif Yapım Aşamalarına ait Fotoğraflar Bulunan Albüm, 24 Adet Foto İçerir. (Fotoğrafları 15 x 20 cm ve Katlanır Fotoğrafları Boyutu 13 x 36 cm)

    TLSold
  • İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi 8. Sömetre Albümü, 1945-1946. Girişi Mustafa Kemal Paşa,  İç Resimlerde Süheyl Ünver, Mustafa Kemal Paşanın doktorlarından Neşet Ömer İrdelep, doktor Derviş Manizade, Hakkı Şinasi Bey, Tevfik Kazancıgil, Kerim İncedayı, Hulusi Behçet, Fahrettin Kerim Bey, Mazhar Osman Bey, Meşhur Osman Cevdet Çubukçu, Akilmuhtar Bey ve Doktor Sadi Irmak bey-Döneminde Görev Yapmış Tüm Personelin Resimleri Mevcuttur ve Personel İsimleri Yazmaktadır.

    Lot No: 342

    Lot: 342

    İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi 8. Sömetre Albümü, 1945-1946. Girişi Mustafa Kemal Paşa, İç Resimlerde Süheyl Ünver, Mustafa Kemal Paşanın doktorlarından Neşet Ömer İrdelep, doktor Derviş Manizade, Hakkı Şinasi Bey, Tevfik Kazancıgil, Kerim İncedayı, Hulusi Behçet, Fahrettin Kerim Bey, Mazhar Osman Bey, Meşhur Osman Cevdet Çubukçu, Akilmuhtar Bey ve Doktor Sadi Irmak bey-Döneminde Görev Yapmış Tüm Personelin Resimleri Mevcuttur ve Personel İsimleri Yazmaktadır.

    TLSold
  • 1800'ler, Asia Minor Bölgesine Ait Deniz kabuklularına Ait fosil Örnekleri  2 Adet Gravür, Lemercier-36 x 27 cm.

    Lot No: 343

    Lot: 343

    1800'ler, Asia Minor Bölgesine Ait Deniz kabuklularına Ait fosil Örnekleri 2 Adet Gravür, Lemercier-36 x 27 cm.

    TLSold
  • Türk Siyasi Tarihi, İsmet Paşa'nın Vefatı Dolayısıyla Yayınlanmış Hürriyet  ve Milliyet Gazeteleri, 28 Aralık 1973 Cuma. 29 Aralık Cumartesi. İnönü Mustafa Kemal'in Yanına Gitti, Paşa'yı toprağa Veriyoruz, Paşa son Yolculuğunda 8 General  ile Harbiyeliler top Arabası Yanında yürüyecek.

    Lot No: 344

    Lot: 344

    Türk Siyasi Tarihi, İsmet Paşa'nın Vefatı Dolayısıyla Yayınlanmış Hürriyet ve Milliyet Gazeteleri, 28 Aralık 1973 Cuma. 29 Aralık Cumartesi. İnönü Mustafa Kemal'in Yanına Gitti, Paşa'yı toprağa Veriyoruz, Paşa son Yolculuğunda 8 General ile Harbiyeliler top Arabası Yanında yürüyecek.

    TLSold
  • Türk İslam Tarihi ve Kaligrafi, Orijinal El Yazması Hat, 4 s. Dönemine ait Güzel Bir Hat Örneği

    Lot No: 345

    Lot: 345

    Türk İslam Tarihi ve Kaligrafi, Orijinal El Yazması Hat, 4 s. Dönemine ait Güzel Bir Hat Örneği

    TLSold
  • Türk İslam Tarihi ve Kaligrafi, Orijinal El Yazması Hat, 2 s. Dönemine ait Güzel Bir Hat Örneği

    Lot No: 346

    Lot: 346

    Türk İslam Tarihi ve Kaligrafi, Orijinal El Yazması Hat, 2 s. Dönemine ait Güzel Bir Hat Örneği

    TLSold
  • Çelik Baskı, Antik Şehir Harabeleri Arasında Yerel Kıyafetleri ve Mavzeri ile Poz Vermiş Arnavut Tipler, Finden F. Stone, Londra Baskısı

    Lot No: 347

    Lot: 347

    Çelik Baskı, Antik Şehir Harabeleri Arasında Yerel Kıyafetleri ve Mavzeri ile Poz Vermiş Arnavut Tipler, Finden F. Stone, Londra Baskısı

    TLSold
  • Denizcilik Tarihi,  Serbest Limanlar ve Serbest Mıntıkalar: İstanbul 1927(miladi) Yeni Matbaa, T. C. İstanbul Ticaret ve Sanayi Odası Aded: 22, 127, ÖZEGE; 17782

    Lot No: 348

    Lot: 348

    Denizcilik Tarihi, Serbest Limanlar ve Serbest Mıntıkalar: İstanbul 1927(miladi) Yeni Matbaa, T. C. İstanbul Ticaret ve Sanayi Odası Aded: 22, 127, ÖZEGE; 17782

    TLSold
  • Hatay Kent Tarihi, Türk Ticaret Tarihi, İktisadi ve  Ticari Bakımdan Hatay İpek böcekçiliği, Adnan Kızıldağlı'nın 1951 Baskı, 32 s. Adnan Kızıldağlı'nın Hatay'da Kaymakamlık Yaparken Rapor Olarak Hazırlayayıp, Kitaplaşmayı Bekleyen Basılmamış Eser. Yazarından İmzalı-Yayınlanmamış Olabilir.

    Lot No: 349

    Lot: 349

    Hatay Kent Tarihi, Türk Ticaret Tarihi, İktisadi ve Ticari Bakımdan Hatay İpek böcekçiliği, Adnan Kızıldağlı'nın 1951 Baskı, 32 s. Adnan Kızıldağlı'nın Hatay'da Kaymakamlık Yaparken Rapor Olarak Hazırlayayıp, Kitaplaşmayı Bekleyen Basılmamış Eser. Yazarından İmzalı-Yayınlanmamış Olabilir.

    TLSold
  • Hatay Kent Tarihi, Türk Ticaret Tarihi, Hatay'ın Tarihçesi, Coğrafi durumu İktisadi ve Eski Eserleri Hakkında  Adnan Kızıldağlı Bey Tarafından Hazırlanmış Daktilo Baskısı Baskı, 32 s. Yazarından İmzalı~70 s. Kadar Daktilo Kitap .-Yayınlanmamış Olabilir.

    Lot No: 350

    Lot: 350

    Hatay Kent Tarihi, Türk Ticaret Tarihi, Hatay'ın Tarihçesi, Coğrafi durumu İktisadi ve Eski Eserleri Hakkında Adnan Kızıldağlı Bey Tarafından Hazırlanmış Daktilo Baskısı Baskı, 32 s. Yazarından İmzalı~70 s. Kadar Daktilo Kitap .-Yayınlanmamış Olabilir.

    TLSold
  • Biçki Dikiş, Karton Üzeri, Singer Dikiş Makinesi Eşliğinde Toplu Poz Veren Kadınlar, Singer Dikiş Makinaları Afişli-24 x 17 cm.

    Lot No: 351

    Lot: 351

    Biçki Dikiş, Karton Üzeri, Singer Dikiş Makinesi Eşliğinde Toplu Poz Veren Kadınlar, Singer Dikiş Makinaları Afişli-24 x 17 cm.

    TLSold
  • Nurculuk, Arapça, El-İctimai Gazetesi, 1959, Recep Türkiye İslami Hareketi Bediüzzama Said Nursi görselli ve Nur Harekatı Hakkında  Açıklamalar

    Lot No: 352

    Lot: 352

    Nurculuk, Arapça, El-İctimai Gazetesi, 1959, Recep Türkiye İslami Hareketi Bediüzzama Said Nursi görselli ve Nur Harekatı Hakkında Açıklamalar

    TLSold
  • Milliyet Gazetesi, 22 Nisan 1930, Gazi Hazretleri Sanayi Sergisini Ziyaret Etti. Ankara'da Sanayi Sergisi Küşadı. Büyük Tayyare Piyangosu , Büyük İkramiye 45.000 Liradır Reklamlı, Likör Fabrikası  Reklamlı

    Lot No: 353

    Lot: 353

    Milliyet Gazetesi, 22 Nisan 1930, Gazi Hazretleri Sanayi Sergisini Ziyaret Etti. Ankara'da Sanayi Sergisi Küşadı. Büyük Tayyare Piyangosu , Büyük İkramiye 45.000 Liradır Reklamlı, Likör Fabrikası Reklamlı

    TLSold
  • İsrail- Arap Savaşı, Ortadoğu Tarihi, Kurun Gazetesi, 26 Temmuz Sali 1938, Hayfa'da Yahudilerin Müthiş Süikasti Manşetli. Araplar Yahudi Mağazalarını Yaktılar Otomobilleri Devirdiler. Atatürkle Lebrön Arasında, Mustafa Kemal Paşanın Telgrafı,  Lozan'ın 15. Yılı, Türk Hava Kurumu Büyük Pİyangosu İkramiye 50.000 Liradır. İkramiye Temalı Zİraat Bankası Para Biriktirene ... İkramiye Verilecektir.

    Lot No: 354

    Lot: 354

    İsrail- Arap Savaşı, Ortadoğu Tarihi, Kurun Gazetesi, 26 Temmuz Sali 1938, Hayfa'da Yahudilerin Müthiş Süikasti Manşetli. Araplar Yahudi Mağazalarını Yaktılar Otomobilleri Devirdiler. Atatürkle Lebrön Arasında, Mustafa Kemal Paşanın Telgrafı, Lozan'ın 15. Yılı, Türk Hava Kurumu Büyük Pİyangosu İkramiye 50.000 Liradır. İkramiye Temalı Zİraat Bankası Para Biriktirene ... İkramiye Verilecektir.

    TLSold
  • Haber Gazetesi, 26 Temmuz 1938 Tarihli, Filistin'de İhtilal Başladı, Yahudi Mahallelerinde Gündüz Bile Sokağa Çıkmak Yasak. Mareşal Fevzi Çakmak Mustafa Kemal Paşa ile Görüştü. Şehit Düşen Tayyarecimizin cenaze Merasimi  İzmir'de Kaldırıldı.

    Lot No: 355

    Lot: 355

    Haber Gazetesi, 26 Temmuz 1938 Tarihli, Filistin'de İhtilal Başladı, Yahudi Mahallelerinde Gündüz Bile Sokağa Çıkmak Yasak. Mareşal Fevzi Çakmak Mustafa Kemal Paşa ile Görüştü. Şehit Düşen Tayyarecimizin cenaze Merasimi İzmir'de Kaldırıldı.

    TLSold
  • Harbiye Nazırı Başkumandan Enver Paşa, alman Baskısı, Postadan Geçmiş. Haliyle

    Lot No: 356

    Lot: 356

    Harbiye Nazırı Başkumandan Enver Paşa, alman Baskısı, Postadan Geçmiş. Haliyle

    TLSold
  • The Islamic United Nations, Cevat Rıfat Atılhanın Çıkardığı Antisemitist Nitelikte Yayınlar Yapan Gazetenin 6. Yıl, 2. Sayısı.

    Lot No: 357

    Lot: 357

    The Islamic United Nations, Cevat Rıfat Atılhanın Çıkardığı Antisemitist Nitelikte Yayınlar Yapan Gazetenin 6. Yıl, 2. Sayısı.

    TLSold
  • Siyasi Tarihi, Başbakan Bülent Ecevit Geliyor. Abdi İpekçi spor Kompleksi Temel Atma Töreni. Zeytinburnu/Kazlıçeşme, 25 Temmuz 1979, El Afişi

    Lot No: 358

    Lot: 358

    Siyasi Tarihi, Başbakan Bülent Ecevit Geliyor. Abdi İpekçi spor Kompleksi Temel Atma Töreni. Zeytinburnu/Kazlıçeşme, 25 Temmuz 1979, El Afişi

    TLSold
  • Siyasi Tarih, Dün ve Bugün Dergisi. Çıkaran Feridun Kandemir, 1956, Kapaklar: Kazım Gülek, İsmet İnönü ve Mevhibe Hanım., Hüseyin Cahit Yalçın ve Osman Bölükbaşı

    Lot No: 359

    Lot: 359

    Siyasi Tarih, Dün ve Bugün Dergisi. Çıkaran Feridun Kandemir, 1956, Kapaklar: Kazım Gülek, İsmet İnönü ve Mevhibe Hanım., Hüseyin Cahit Yalçın ve Osman Bölükbaşı

    TLSold
  • Ticari Tarih, 1913 Tarihli Yabancı Ticaret Adamları Delegeleri  Sendikası Zabıt Ceridesi, Ayrı Basımı, 8 s.

    Lot No: 360

    Lot: 360

    Ticari Tarih, 1913 Tarihli Yabancı Ticaret Adamları Delegeleri Sendikası Zabıt Ceridesi, Ayrı Basımı, 8 s.

    TLSold
  • Denizcilik Tarihi, Beşiktaş Halkevi, Her ayın Birinci Günü Çıkar Barbaros Dergisi, Çıkaran Yaşar Tümbek, Yıl 1 Sayı 3, Ekim 1948, 28 s. Arka Kapak Atlas Melek ve İpek Sinemaları Reklamlı

    Lot No: 361

    Lot: 361

    Denizcilik Tarihi, Beşiktaş Halkevi, Her ayın Birinci Günü Çıkar Barbaros Dergisi, Çıkaran Yaşar Tümbek, Yıl 1 Sayı 3, Ekim 1948, 28 s. Arka Kapak Atlas Melek ve İpek Sinemaları Reklamlı

    TLSold
  • Kasımpaşa Gazetesi, Haftalık Gazete, Sayı 2, Çocuk Felci Salgını, Kasımpaşa'da 1 Ölü, 1968 Yılı, Haliyle

    Lot No: 362

    Lot: 362

    Kasımpaşa Gazetesi, Haftalık Gazete, Sayı 2, Çocuk Felci Salgını, Kasımpaşa'da 1 Ölü, 1968 Yılı, Haliyle

    TLSold
  • Tarih Sesleniyor Mecmuası, Yıl 1, Sayı 1, Çıkaran Cemal Kutay, 17 Haziran 1950, 36 s.

    Lot No: 363

    Lot: 363

    Tarih Sesleniyor Mecmuası, Yıl 1, Sayı 1, Çıkaran Cemal Kutay, 17 Haziran 1950, 36 s.

    TLSold
  • Akbaba Mecmuası, Mustafa Kemal Atatürk Kapaklı, 18 Mayıs 1966 Tarihli, Cilt 10, Sayı 21, Garanti Bankası Reklamlı, 24 s.

    Lot No: 364

    Lot: 364

    Akbaba Mecmuası, Mustafa Kemal Atatürk Kapaklı, 18 Mayıs 1966 Tarihli, Cilt 10, Sayı 21, Garanti Bankası Reklamlı, 24 s.

    TLSold
  • Bergama'da Karesi Müdde-i Umumi İzzetli Mustafa Haluk Bey'e gönderilen Müdafaai Milliye Vekaleti Divanı Harp Mahsus Reisi Cemil Paşa Tarafına Bergama Damgalı Soma Damgalı Osmanlıca Zrf, Mektuplu

    Lot No: 365

    Lot: 365

    Bergama'da Karesi Müdde-i Umumi İzzetli Mustafa Haluk Bey'e gönderilen Müdafaai Milliye Vekaleti Divanı Harp Mahsus Reisi Cemil Paşa Tarafına Bergama Damgalı Soma Damgalı Osmanlıca Zrf, Mektuplu

    TLSold
  • Kahire Baskısı Cephe Dergisi, Mayıs 1946 İkinci Sayısı, Seri III, No 9, Yarım Aylık Dergi, Tarım Bakanı Mısırda, İstanbul Sultanahmet meydanı ve Ayasofya, Beyazıt Meydanı ve Serasker Kapısı, Atlarda Ruam Hastalığı, Akarsudan Faydalanma, Galloway Santralı, Ata Sporu Güreş Haberli, Arkası Leanor Parker Görselli.

    Lot No: 366

    Lot: 366

    Kahire Baskısı Cephe Dergisi, Mayıs 1946 İkinci Sayısı, Seri III, No 9, Yarım Aylık Dergi, Tarım Bakanı Mısırda, İstanbul Sultanahmet meydanı ve Ayasofya, Beyazıt Meydanı ve Serasker Kapısı, Atlarda Ruam Hastalığı, Akarsudan Faydalanma, Galloway Santralı, Ata Sporu Güreş Haberli, Arkası Leanor Parker Görselli.

    TLSold
  • Kahire Baskısı Cephe Dergisi, Şubat 1946 İlk Sayısı, Suudi Arabistan Kralı Mısır'da, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Londra'da Toplandı, türk Heyeti Londra Yolunda,  Cebelitarık, Kariye Camii, İngiliz Çeliği Haberli, Arkası Mary Logan ve Margaret Martin Görselli

    Lot No: 367

    Lot: 367

    Kahire Baskısı Cephe Dergisi, Şubat 1946 İlk Sayısı, Suudi Arabistan Kralı Mısır'da, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Londra'da Toplandı, türk Heyeti Londra Yolunda, Cebelitarık, Kariye Camii, İngiliz Çeliği Haberli, Arkası Mary Logan ve Margaret Martin Görselli

    TLSold
  • Almanca die ehe Dergisi, Berlin Baskısı, 1 Ekim 1926, Sayı 5, Estetik/Erotik Berlin Baskısı Dergi, 113-140 Sayfalararası

    Lot No: 368

    Lot: 368

    Almanca die ehe Dergisi, Berlin Baskısı, 1 Ekim 1926, Sayı 5, Estetik/Erotik Berlin Baskısı Dergi, 113-140 Sayfalararası

    TLSold
  • Hey Dergisi, Sayı 1 Yıl 7 15 Kasım 1976 Tarihli, Cem Karaca Kapaklı, Edip Akbayram Haberli, Arka Kapak İlhan İrem görselli.

    Lot No: 369

    Lot: 369

    Hey Dergisi, Sayı 1 Yıl 7 15 Kasım 1976 Tarihli, Cem Karaca Kapaklı, Edip Akbayram Haberli, Arka Kapak İlhan İrem görselli.

    TLSold
  • Hey Dergisi, Sayı 17 Mart 1976, Kapak Ajda Pekkan, Enrico Macias. Ajda Yarın Olimpia'da , Güngör Bayrak, Arka Kapak Tülay Görselli.

    Lot No: 370

    Lot: 370

    Hey Dergisi, Sayı 17 Mart 1976, Kapak Ajda Pekkan, Enrico Macias. Ajda Yarın Olimpia'da , Güngör Bayrak, Arka Kapak Tülay Görselli.

    TLSold
  • Orhan Gencebay, Hey Poster-40 x 52 cm.

    Lot No: 371

    Lot: 371

    Orhan Gencebay, Hey Poster-40 x 52 cm.

    TLSold
  • Etibank  Ankara Turkey Sarıyar Project, Mayıs 1955 Tarihli, Amerika'da (Massachusetts) Hazırlanmış Sarıyar Barajı Hakkında Nadir Bir Çalışma. 14+3 s-Barajın Tüm İstatistiksel Verileri Tahmini Hesapları Rakamsal Olarak Yazılmıştır.

    Lot No: 372

    Lot: 372

    Etibank Ankara Turkey Sarıyar Project, Mayıs 1955 Tarihli, Amerika'da (Massachusetts) Hazırlanmış Sarıyar Barajı Hakkında Nadir Bir Çalışma. 14+3 s-Barajın Tüm İstatistiksel Verileri Tahmini Hesapları Rakamsal Olarak Yazılmıştır.

    TLSold
  • Ünlü Yıldızlar Albümü 33 Ünlü Yılıdızımızın 63 Süper Posteri Birarada, ve Sizlerle Mektuplaşmak İsteyen 63 Ünlü Yıldızımızın Ev  Adresleri,-Gülşen Bubikoğlu, Nil Burak, Feri Cansel, Nükhet Duru,  Bahar Erdeniz, Orhan Gencebay, Fatma Girik, Bülent Ersoy, Melek Görgün, Sezen Aksu, Figen Han, Arzu Okay,  Zeki Müren, Elif Pektaş, Romalı Perihan, Seyyal Taner, Seher Şeniz, Nilüfer, Ajda Pekkan, Türkan Şoray, Zerrin Egeliler

    Lot No: 373

    Lot: 373

    Ünlü Yıldızlar Albümü 33 Ünlü Yılıdızımızın 63 Süper Posteri Birarada, ve Sizlerle Mektuplaşmak İsteyen 63 Ünlü Yıldızımızın Ev Adresleri,-Gülşen Bubikoğlu, Nil Burak, Feri Cansel, Nükhet Duru, Bahar Erdeniz, Orhan Gencebay, Fatma Girik, Bülent Ersoy, Melek Görgün, Sezen Aksu, Figen Han, Arzu Okay, Zeki Müren, Elif Pektaş, Romalı Perihan, Seyyal Taner, Seher Şeniz, Nilüfer, Ajda Pekkan, Türkan Şoray, Zerrin Egeliler

    TLSold
  • Filateli Yan Tema, 20 Adet Trabzon ve Rize'den Gönderilmiş Zarflar, Çoğunun İçi Mektuplu

    Lot No: 374

    Lot: 374

    Filateli Yan Tema, 20 Adet Trabzon ve Rize'den Gönderilmiş Zarflar, Çoğunun İçi Mektuplu

    TLSold
  • Constantinople Anadolu Kavağı, Macarkale-Edt. R. & K., L. 120609

    Lot No: 375

    Lot: 375

    Constantinople Anadolu Kavağı, Macarkale-Edt. R. & K., L. 120609

    TLSold
  • Constantinople Rumelihisarı Çerçeveli Kabartma Kart-Edt. JMF

    Lot No: 376

    Lot: 376

    Constantinople Rumelihisarı Çerçeveli Kabartma Kart-Edt. JMF

    TLSold
  • Nargilesi Başında Bir Şark Güzeli-Edt. MJC 40

    Lot No: 377

    Lot: 377

    Nargilesi Başında Bir Şark Güzeli-Edt. MJC 40

    TLSold
  • Constantinople Ortaköy Valide Camii-Edt. Max Fruchtermann 186

    Lot No: 378

    Lot: 378

    Constantinople Ortaköy Valide Camii-Edt. Max Fruchtermann 186

    TLSold
  • İstanbul Heybeliada ve Büyükada

    Lot No: 379

    Lot: 379

    İstanbul Heybeliada ve Büyükada

    TLSold
  • Constantinople Kağıthane Sadabad Köşkü-Edt. MB (Moise Baruch) 81

    Lot No: 380

    Lot: 380

    Constantinople Kağıthane Sadabad Köşkü-Edt. MB (Moise Baruch) 81

    TLSold
  • 1900 Öncesi Constantinople sultan Selim Camii-Edt. Max Fruchtermann 1075

    Lot No: 381

    Lot: 381

    1900 Öncesi Constantinople sultan Selim Camii-Edt. Max Fruchtermann 1075

    TLSold
  • Constantinople Boğaziçi Panoraması-Edt. Horticole de Therapia 63 Önden Yazılı

    Lot No: 382

    Lot: 382

    Constantinople Boğaziçi Panoraması-Edt. Horticole de Therapia 63 Önden Yazılı

    TLSold
  • Constantinople Göksu Çayı Önden Pullu-Edt. Max Fruchtermann 181

    Lot No: 383

    Lot: 383

    Constantinople Göksu Çayı Önden Pullu-Edt. Max Fruchtermann 181

    TLSold
  • Constantinople Yüksek Kaldırım

    Lot No: 384

    Lot: 384

    Constantinople Yüksek Kaldırım

    TLSold
  • Constantinople Kağıthane ve Mesire alanı, Önden Yazılı Pulu Düşük

    Lot No: 385

    Lot: 385

    Constantinople Kağıthane ve Mesire alanı, Önden Yazılı Pulu Düşük

    TLSold
  • Constantinople Kız Kulesi ve Galata'nın Uzaktan Görünümü-Arkası Tamamen Yazılı

    Lot No: 386

    Lot: 386

    Constantinople Kız Kulesi ve Galata'nın Uzaktan Görünümü-Arkası Tamamen Yazılı

    TLSold
  • Constantinople Eminönü Yeni Camii

    Lot No: 387

    Lot: 387

    Constantinople Eminönü Yeni Camii

    TLSold
  • Constantinople Büyükada'dan Heybeli ve Kınalıada Görünümü

    Lot No: 388

    Lot: 388

    Constantinople Büyükada'dan Heybeli ve Kınalıada Görünümü

    TLSold
  • Constantinople Kapalıçarşı Kapısı, Sosyal Yaşam-Edt. E. F. Rochat 194

    Lot No: 389

    Lot: 389

    Constantinople Kapalıçarşı Kapısı, Sosyal Yaşam-Edt. E. F. Rochat 194

    TLSold
  • Constantinople Boğaziçi'nde Yalılar, Önden Yazılı, Pulu Düşük-Edt. Max Fruchtermann 114

    Lot No: 390

    Lot: 390

    Constantinople Boğaziçi'nde Yalılar, Önden Yazılı, Pulu Düşük-Edt. Max Fruchtermann 114

    TLSold
  • Constantinople Rumelihisarı

    Lot No: 391

    Lot: 391

    Constantinople Rumelihisarı

    TLSold
  • Constantinople Galata Köprüsü Modern Hali, İngiliz Pullu Levant Sürsarjlı-Edt. E. F. Rochat 37

    Lot No: 392

    Lot: 392

    Constantinople Galata Köprüsü Modern Hali, İngiliz Pullu Levant Sürsarjlı-Edt. E. F. Rochat 37

    TLSold
  • 1900 Öncesi, Taşbaskı, Meslek, Çalgıcı tip-Edt. Max Fruchtermann 1048, Foto Berggren

    Lot No: 393

    Lot: 393

    1900 Öncesi, Taşbaskı, Meslek, Çalgıcı tip-Edt. Max Fruchtermann 1048, Foto Berggren

    TLSold
  • İstanbul Bebek

    Lot No: 394

    Lot: 394

    İstanbul Bebek

    TLSold
  • İstanbul Laleli Camii ve Çevresi

    Lot No: 395

    Lot: 395

    İstanbul Laleli Camii ve Çevresi

    TLSold
  • Constantinople Ayasofya Kapısı

    Lot No: 396

    Lot: 396

    Constantinople Ayasofya Kapısı

    TLSold
  • Constantinople Haydarpaşa Tren Garı

    Lot No: 397

    Lot: 397

    Constantinople Haydarpaşa Tren Garı

    TLSold
  • Constantinople Kız Kulesi

    Lot No: 398

    Lot: 398

    Constantinople Kız Kulesi

    TLSold
  • Taşbaskı, Constantinople , Meslek, Divanyolu Caddesinde Ayakkabı Boyayıcıları,  Sosyal Yaşam

    Lot No: 399

    Lot: 399

    Taşbaskı, Constantinople , Meslek, Divanyolu Caddesinde Ayakkabı Boyayıcıları, Sosyal Yaşam

    TLSold
  • Constantinople Haliç

    Lot No: 400

    Lot: 400

    Constantinople Haliç

    TLSold
  • Constantinople, Yıldız sarayında Kayzer ziyareti Münasebetiyle Resmi Geçit

    Lot No: 401

    Lot: 401

    Constantinople, Yıldız sarayında Kayzer ziyareti Münasebetiyle Resmi Geçit

    TLSold
  • İstanbul Panoraması, Kabartma Fantezi Kart, Arkası Bol damgalı, Sansür Kaşeli

    Lot No: 402

    Lot: 402

    İstanbul Panoraması, Kabartma Fantezi Kart, Arkası Bol damgalı, Sansür Kaşeli

    TLSold
  • Constantinople Çemberlitaş

    Lot No: 403

    Lot: 403

    Constantinople Çemberlitaş

    TLSold
  • Constantinople Türk Mahallesi, Cumbalı Evler-Edt. E. F. Rochat 1056

    Lot No: 404

    Lot: 404

    Constantinople Türk Mahallesi, Cumbalı Evler-Edt. E. F. Rochat 1056

    TLSold
  • Constantinople Kasımpaşa Teranesi

    Lot No: 405

    Lot: 405

    Constantinople Kasımpaşa Teranesi

    TLSold
  • Constantinople Aya İrini Yeniçeri Ağacı-Edt. Max Fruchtermann 1118, Foto Sebah & Joaillier

    Lot No: 406

    Lot: 406

    Constantinople Aya İrini Yeniçeri Ağacı-Edt. Max Fruchtermann 1118, Foto Sebah & Joaillier

    TLSold
  • Constantinople Prinkipo, Büyükada'da Dil Burnu

    Lot No: 407

    Lot: 407

    Constantinople Prinkipo, Büyükada'da Dil Burnu

    TLSold
  • Constantinople Göksu Çayı ve Mesire Alanı, Kabartma, Çerçeveli Kart-Edt. JMF 0176

    Lot No: 408

    Lot: 408

    Constantinople Göksu Çayı ve Mesire Alanı, Kabartma, Çerçeveli Kart-Edt. JMF 0176

    TLSold
  • 1900 Öncesi, Constantinople Sarayburnu-Edt. Georges Papantoine 87

    Lot No: 409

    Lot: 409

    1900 Öncesi, Constantinople Sarayburnu-Edt. Georges Papantoine 87

    TLSold
  • Constantinople Süleymaniye Camii-Edt. Ludwigsohn Freres

    Lot No: 410

    Lot: 410

    Constantinople Süleymaniye Camii-Edt. Ludwigsohn Freres

    TLSold
  • Smyrne, İzmir'de Tütün İşçileri-Edt. Sabetay J. Cohen

    Lot No: 411

    Lot: 411

    Smyrne, İzmir'de Tütün İşçileri-Edt. Sabetay J. Cohen

    TLSold
  • Smyrne, Genel Görünüm, Pulu Düşük

    Lot No: 412

    Lot: 412

    Smyrne, Genel Görünüm, Pulu Düşük

    TLSold
  • Smyrne, Türk Mahallesi

    Lot No: 413

    Lot: 413

    Smyrne, Türk Mahallesi

    TLSold
  • Smyrne İzmir Karşıyaka'dan Bir Görünüm

    Lot No: 414

    Lot: 414

    Smyrne İzmir Karşıyaka'dan Bir Görünüm

    TLSold
  • Smyrne, İzmir Panoraması-Edt. Sabetay J. Cohen

    Lot No: 415

    Lot: 415

    Smyrne, İzmir Panoraması-Edt. Sabetay J. Cohen

    TLSold
  • Smyrne Genel Görünüm

    Lot No: 416

    Lot: 416

    Smyrne Genel Görünüm

    TLSold
  • Constantinople Galata Mevlevihane'sinde Dönen Dervişler

    Lot No: 417

    Lot: 417

    Constantinople Galata Mevlevihane'sinde Dönen Dervişler

    TLSold
  • Constantinople Büyükdere, Pulu Düşük-Edt. MJC 311

    Lot No: 418

    Lot: 418

    Constantinople Büyükdere, Pulu Düşük-Edt. MJC 311

    TLSold
  • 1900 Öncesi, Constantinople Tophane ve Boğaziçi'nin Görünümü, Fransız Levant Pullu

    Lot No: 419

    Lot: 419

    1900 Öncesi, Constantinople Tophane ve Boğaziçi'nin Görünümü, Fransız Levant Pullu

    TLSold
  • Constantinople Galata Mevlevihane'sinde Dervişler, Önden Pullu

    Lot No: 420

    Lot: 420

    Constantinople Galata Mevlevihane'sinde Dervişler, Önden Pullu

    TLSold
  • Dervişler

    Lot No: 421

    Lot: 421

    Dervişler

    TLSold
  • Constantinople Büyükdere, Pulu Düşük

    Lot No: 422

    Lot: 422

    Constantinople Büyükdere, Pulu Düşük

    TLSold
  • Constantinople Taksim topçu Kışlasında Türk Askerleri

    Lot No: 423

    Lot: 423

    Constantinople Taksim topçu Kışlasında Türk Askerleri

    TLSold
  • Constantinople Küçüksu Kasrı ve Kürek Çekenler, Kayık Sefası

    Lot No: 424

    Lot: 424

    Constantinople Küçüksu Kasrı ve Kürek Çekenler, Kayık Sefası

    TLSold
  • Constantinople İstanbul Manzarası, Tarihi Yarımada-Edt. MJC 79

    Lot No: 425

    Lot: 425

    Constantinople İstanbul Manzarası, Tarihi Yarımada-Edt. MJC 79

    TLSold
  • İstanbul Boğaziçi

    Lot No: 426

    Lot: 426

    İstanbul Boğaziçi

    TLSold
  • 1900 Öncesi Taşbaskı, Constantinople Sarıyer Yenimahalle,

    Lot No: 427

    Lot: 427

    1900 Öncesi Taşbaskı, Constantinople Sarıyer Yenimahalle,

    TLSold
  • Constantinople Prinkipo, Büyükada, Tablo Kart, Prinkipo damgalı, Pulu Düşük-Edt. Aspiotis Freres Korfu

    Lot No: 428

    Lot: 428

    Constantinople Prinkipo, Büyükada, Tablo Kart, Prinkipo damgalı, Pulu Düşük-Edt. Aspiotis Freres Korfu

    TLSold
  • Osmanlıca, Evlilik ve Hukuk Tarihi, Galata Mahkeme-i Şeriye Cenabı Alisine Boğaziçi Arnavutköy Polis Memurlarından Tahir Efendinin Zevci iken 25 Mart 1337 Tarihinde Talak Eylediği Zehra Hanım ile  Arasında Mihri Müeccel Nükut ve Eşyaları Paylaşımı Hakkında Doküman, 3 Adet, Fiskalli

    Lot No: 429

    Lot: 429

    Osmanlıca, Evlilik ve Hukuk Tarihi, Galata Mahkeme-i Şeriye Cenabı Alisine Boğaziçi Arnavutköy Polis Memurlarından Tahir Efendinin Zevci iken 25 Mart 1337 Tarihinde Talak Eylediği Zehra Hanım ile Arasında Mihri Müeccel Nükut ve Eşyaları Paylaşımı Hakkında Doküman, 3 Adet, Fiskalli

    TLSold
  • Türk Basın Yayın Tarihi, İzmir Enternasyonal Fuar Gazetesi, Bir Ay Açık Kalan Fuarın Bir Ay Yayınlanan Nüshaları, Çok Çok Nadir.  31 Sayı, 21 Ağustos 1972- 20 Eylül 1972 Arası

    Lot No: 430

    Lot: 430

    Türk Basın Yayın Tarihi, İzmir Enternasyonal Fuar Gazetesi, Bir Ay Açık Kalan Fuarın Bir Ay Yayınlanan Nüshaları, Çok Çok Nadir. 31 Sayı, 21 Ağustos 1972- 20 Eylül 1972 Arası

    TLSold
  • Türk Basın Yayın Tarihi, İzmir Enternasyonal Fuar Gazetesi, Bir Ay Açık Kalan Fuarın Bir Ay Yayınlanan Nüshaları, Çok Çok Nadir.  32 Sayı, 20 Ağustos 1973- 20 Eylül 1973 Arası

    Lot No: 431

    Lot: 431

    Türk Basın Yayın Tarihi, İzmir Enternasyonal Fuar Gazetesi, Bir Ay Açık Kalan Fuarın Bir Ay Yayınlanan Nüshaları, Çok Çok Nadir. 32 Sayı, 20 Ağustos 1973- 20 Eylül 1973 Arası

    TLSold
  • Brigitte Bardot Kapaklı 5 Adet Mecmua Lotu, 1960'lar, Ses Mecmuası, Hayat Mecmuası

    Lot No: 432

    Lot: 432

    Brigitte Bardot Kapaklı 5 Adet Mecmua Lotu, 1960'lar, Ses Mecmuası, Hayat Mecmuası

    TLSold
  • 3 Adet Tam Şoför Kitabı, Trafik ve Motor Soruları, 1973, 1975 ve 1977 Seneleri

    Lot No: 433

    Lot: 433

    3 Adet Tam Şoför Kitabı, Trafik ve Motor Soruları, 1973, 1975 ve 1977 Seneleri

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Maden Fakültesi Öğretim Kılavuzu 1961, 73 s.

    Lot No: 434

    Lot: 434

    Eğitim Tarihi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Maden Fakültesi Öğretim Kılavuzu 1961, 73 s.

    TLSold
  • Philips Radio Recievers Teknik Broşür ve Kataloğu, 194-1955, 105 s.-30 x 21 cm.

    Lot No: 435

    Lot: 435

    Philips Radio Recievers Teknik Broşür ve Kataloğu, 194-1955, 105 s.-30 x 21 cm.

    TLSold
  • Beşiktaş Kulüp Tarihi, Bir Kalecinin Yaşam Öyküsü, Varol Ürkmez, 136 s.

    Lot No: 436

    Lot: 436

    Beşiktaş Kulüp Tarihi, Bir Kalecinin Yaşam Öyküsü, Varol Ürkmez, 136 s.

    TLSold
  • Galatasaray Kulüp Tarihi, Gökmen,  İçerisinde Efes, "Bira Bu Kapağın Altındadır" Reklamı. Mintaks Deterjan Reklamı. ..

    Lot No: 437

    Lot: 437

    Galatasaray Kulüp Tarihi, Gökmen, İçerisinde Efes, "Bira Bu Kapağın Altındadır" Reklamı. Mintaks Deterjan Reklamı. ..

    TLSold
  • Galatasaray Kulüp Tarihi, Erhan Önal, Kitap Erhan Önal'dan Ön Kapakta İmzalıdır. 1992 Baskısı. Pepsi Reklamlı

    Lot No: 438

    Lot: 438

    Galatasaray Kulüp Tarihi, Erhan Önal, Kitap Erhan Önal'dan Ön Kapakta İmzalıdır. 1992 Baskısı. Pepsi Reklamlı

    TLSold
  • Kırkpınar Güreşleri Edirne Afişi, Tarihi Edirne Kırkpınar Güreşlerinin 626. sı. 29 Haziran - 5 Temmuz 1987 Tarihleri Arası. Ömer Mus, Trakya Ofset-50 x 37 cm.

    Lot No: 439

    Lot: 439

    Kırkpınar Güreşleri Edirne Afişi, Tarihi Edirne Kırkpınar Güreşlerinin 626. sı. 29 Haziran - 5 Temmuz 1987 Tarihleri Arası. Ömer Mus, Trakya Ofset-50 x 37 cm.

    TLSold
  • Anıt Ayda Bir Çıkar Konya ve Mülhakatı Eski Eserler Sevenler Derneği Yayını , Yıl 1, Sayı 10-11-12, 3 adet 1949 Konya Baskısı

    Lot No: 440

    Lot: 440

    Anıt Ayda Bir Çıkar Konya ve Mülhakatı Eski Eserler Sevenler Derneği Yayını , Yıl 1, Sayı 10-11-12, 3 adet 1949 Konya Baskısı

    TLSold
  • Image L'Hebdomadaire de L'Actuelle, 29 Temmuz 1945 Tarihli, Churchill Berlinde Kapaklı

    Lot No: 441

    Lot: 441

    Image L'Hebdomadaire de L'Actuelle, 29 Temmuz 1945 Tarihli, Churchill Berlinde Kapaklı

    TLSold
  • I. Cihan Harbi, La Gurre Documentee Savaş Dönemi Dergisi, Sayı 18, Siperleri Gözetleyen Askerler Kapaklı Yıl 1, Sayı 18, Constantinople Selamlık Rus Abidesi, Çemberlitaş, Romanya Ordusu,  ..

    Lot No: 442

    Lot: 442

    I. Cihan Harbi, La Gurre Documentee Savaş Dönemi Dergisi, Sayı 18, Siperleri Gözetleyen Askerler Kapaklı Yıl 1, Sayı 18, Constantinople Selamlık Rus Abidesi, Çemberlitaş, Romanya Ordusu, ..

    TLSold
  • I. Cihan Harbi, La Gurre Documentee Savaş Dönemi Dergisi, Sayı 20, Siperleri Gözetleyen Askerler Kapaklı , Çanakkale ve Gelibolu Haberli, Osmanlı Ordusu Askerleri Kostümlü,

    Lot No: 443

    Lot: 443

    I. Cihan Harbi, La Gurre Documentee Savaş Dönemi Dergisi, Sayı 20, Siperleri Gözetleyen Askerler Kapaklı , Çanakkale ve Gelibolu Haberli, Osmanlı Ordusu Askerleri Kostümlü,

    TLSold
  • I. Cihan Harbi, La Gurre Documentee Savaş Dönemi Dergisi, Sayı 27, Oryantalist Kapaklı,İç Görselleri Osmanlı Başıbozukları, türk Kahvesi, Dervişler,  Tarsus, Haliç, Osmanlı-Berlin Ekspresi, İzmir Manzarası, İzmir Görselli, Şişli Roman Katolik Kilisesi Kapısı Görselli.

    Lot No: 444

    Lot: 444

    I. Cihan Harbi, La Gurre Documentee Savaş Dönemi Dergisi, Sayı 27, Oryantalist Kapaklı,İç Görselleri Osmanlı Başıbozukları, türk Kahvesi, Dervişler, Tarsus, Haliç, Osmanlı-Berlin Ekspresi, İzmir Manzarası, İzmir Görselli, Şişli Roman Katolik Kilisesi Kapısı Görselli.

    TLSold
  • I. Cihan Harbi, Çanakkale, La Gurre Documentee Savaş Dönemi Dergisi, Sayı 59, Çanakkale Deniz Savaşıına Ait Muhtelif Çizim Resimler İçerir.

    Lot No: 445

    Lot: 445

    I. Cihan Harbi, Çanakkale, La Gurre Documentee Savaş Dönemi Dergisi, Sayı 59, Çanakkale Deniz Savaşıına Ait Muhtelif Çizim Resimler İçerir.

    TLSold
  • I. Cihan Harbi, La Guerre Documentee Savaş Dönemi Dergisi, Sayı 78, Sultan Abdülhamit Reşat ve Vahdettin Gravürlü, Çanakkale Görselli, Çanakkale Üzerinde Uçan Teyyare, arka Kapak Galiçya Haritası

    Lot No: 446

    Lot: 446

    I. Cihan Harbi, La Guerre Documentee Savaş Dönemi Dergisi, Sayı 78, Sultan Abdülhamit Reşat ve Vahdettin Gravürlü, Çanakkale Görselli, Çanakkale Üzerinde Uçan Teyyare, arka Kapak Galiçya Haritası

    TLSold
  • Harry Potter  Hogwartz Günleri, Boyama Kitabı, 2002, 24 s.

    Lot No: 447

    Lot: 447

    Harry Potter Hogwartz Günleri, Boyama Kitabı, 2002, 24 s.

    TLSold
  • Osmanlı Azınlık Tarihi ve Ekaliyetler, Pera Cadde-i Kebir'de (Bugünkü İstikal Caddesi) Yorgi ve Yanni Efendi Arasında 212 numaralı Bir Bab Dükkanın Kira Kontratnamesi, Rumca İmzalı, 1908. rum Kiracı ve Kefil Tarafından İmzalı

    Lot No: 448

    Lot: 448

    Osmanlı Azınlık Tarihi ve Ekaliyetler, Pera Cadde-i Kebir'de (Bugünkü İstikal Caddesi) Yorgi ve Yanni Efendi Arasında 212 numaralı Bir Bab Dükkanın Kira Kontratnamesi, Rumca İmzalı, 1908. rum Kiracı ve Kefil Tarafından İmzalı

    TLSold
  • Türk Savunma, Hariciye Tarihi, Türk Teknik Heyetinin İngiltere Ziyareti ve Muhtelif Mühimmat İmalathane ziyaretleri Hatıra Fotoğraflar Lotu, 10 Adet-20 x 16 cm.

    Lot No: 449

    Lot: 449

    Türk Savunma, Hariciye Tarihi, Türk Teknik Heyetinin İngiltere Ziyareti ve Muhtelif Mühimmat İmalathane ziyaretleri Hatıra Fotoğraflar Lotu, 10 Adet-20 x 16 cm.

    TLSold
  • Moda Kültürü, 70'li 80'li Yıllar 6 Adet Sümerbank Konfeksiyon Eşyaları Sarma Reklamlı Ambalaj Kağıdı ve Atalar Bahçekapı ve Yenikaramürsel Mağazaları Olmak Üzere Toplam 8 Adet Ambalaj Kağıdı

    Lot No: 450

    Lot: 450

    Moda Kültürü, 70'li 80'li Yıllar 6 Adet Sümerbank Konfeksiyon Eşyaları Sarma Reklamlı Ambalaj Kağıdı ve Atalar Bahçekapı ve Yenikaramürsel Mağazaları Olmak Üzere Toplam 8 Adet Ambalaj Kağıdı

    TLSold
  • Yeme İçme Kültürü, 7 Adet Seçkin Mağazaların 1970 ve 80'li yıllar Reklamlı Ambalaj ve Paket Kağıtları-Hacı Muhittin Ali Bekir
Yıldız Şekercisi
Hakverdi Şekercisi
Saim Ercan Şekerleme ve Pasta
Tuna Pastanesi
Merkez Gaziantep Kardeşler

    Lot No: 451

    Lot: 451

    Yeme İçme Kültürü, 7 Adet Seçkin Mağazaların 1970 ve 80'li yıllar Reklamlı Ambalaj ve Paket Kağıtları-Hacı Muhittin Ali Bekir Yıldız Şekercisi Hakverdi Şekercisi Saim Ercan Şekerleme ve Pasta Tuna Pastanesi Merkez Gaziantep Kardeşler

    TLSold
  • Yeme İçme Kültürü, Muhtelif Ebatlarda 7 Adet 80'li Yıllara ait Kağıt Torba Lotu

    Lot No: 452

    Lot: 452

    Yeme İçme Kültürü, Muhtelif Ebatlarda 7 Adet 80'li Yıllara ait Kağıt Torba Lotu

    TLSold
  • Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası, Cilt 5, Sayı 30, Mayıs 1327, Sultan Reşat Kapaklı (Sevgili Padişahımız Sultan Mehmet Hamis) Sultan Reşat'ın Balkan Rumeli Selanik Manastır Üsküp Seyahatine Ait  Çok Sayıda Fotoğraf, Selanik'teki Selamlık, Tüm Sayfaları Sultan Reşat ile İlgili, Özel sayı

    Lot No: 453

    Lot: 453

    Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası, Cilt 5, Sayı 30, Mayıs 1327, Sultan Reşat Kapaklı (Sevgili Padişahımız Sultan Mehmet Hamis) Sultan Reşat'ın Balkan Rumeli Selanik Manastır Üsküp Seyahatine Ait Çok Sayıda Fotoğraf, Selanik'teki Selamlık, Tüm Sayfaları Sultan Reşat ile İlgili, Özel sayı

    TLSold
  • Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası,  Cilt 6, Sayı 34, Teşrinisani  1327, Trablusgarp Ordu Kumandanı Himmet Neşet Bey, Trablusgarp'ta Osmanlı Ordusu, Trablusgarp Yerel Ahali, İtalyan İşgal Ordusu, Trablusgarp Asarı Atika, Devlerle Mühimmat Nakli Haberli Dergi

    Lot No: 454

    Lot: 454

    Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası, Cilt 6, Sayı 34, Teşrinisani 1327, Trablusgarp Ordu Kumandanı Himmet Neşet Bey, Trablusgarp'ta Osmanlı Ordusu, Trablusgarp Yerel Ahali, İtalyan İşgal Ordusu, Trablusgarp Asarı Atika, Devlerle Mühimmat Nakli Haberli Dergi

    TLSold
  • Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası,  Cilt 7, Numero 42,  Temmuz 1327, Kapak Devletlü Necabetli Ömer Faruk Efendi Hazretlerinin Viyana'da Kain Darülfünun Talebe Üniforması ile Resmi, Şeyhülislam Cemaleddin Efendi İç Kapaklı, Kamil Paşa, Harbiye Nazırı Nazım Paşa, Mahmut Muhtar Paşa, Damat Şerif Paşa, Rodos'ta Osmanlı Askerleri, Bingazi Ordugahı Harp Heyeti, Trablusgarp'ta Enver Paşa Orduyu Denetlerken, Trablusgarp'ta Mücahit Ahmet Şükrü Paşa, Sadaret Alayına Ait Muhtelif Fotoğraflar.-İçindeki Karalamaar Milli Mücadele Kahramanlarımızdan Hamza Osman Erkan'a Aittir.

    Lot No: 455

    Lot: 455

    Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası, Cilt 7, Numero 42, Temmuz 1327, Kapak Devletlü Necabetli Ömer Faruk Efendi Hazretlerinin Viyana'da Kain Darülfünun Talebe Üniforması ile Resmi, Şeyhülislam Cemaleddin Efendi İç Kapaklı, Kamil Paşa, Harbiye Nazırı Nazım Paşa, Mahmut Muhtar Paşa, Damat Şerif Paşa, Rodos'ta Osmanlı Askerleri, Bingazi Ordugahı Harp Heyeti, Trablusgarp'ta Enver Paşa Orduyu Denetlerken, Trablusgarp'ta Mücahit Ahmet Şükrü Paşa, Sadaret Alayına Ait Muhtelif Fotoğraflar.-İçindeki Karalamaar Milli Mücadele Kahramanlarımızdan Hamza Osman Erkan'a Aittir.

    TLSold
  • Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası, Cilt 5, Numero 29, Nisan 1327,  Kapak evkaf Nazırı Hayri Bey, Sivas Sanayi Mektebi,  Ayastephanos Civarında Mösyö Maslenikoff Teyyaresi ile Birlikte Görselli,  Sultan Reşat'ın Cuma Selamlığı, Mahmud Şevket Paşa Üsküdar İskelesinde, Üsküdar İttihad ve Terakki Kulübü, Padişaha Ziyarete Gelen Avusturya Hükümeti Bahrısefit  Filosu Heyeti.-Yemen HArekatı Osmanlı Askeriyesi, Yemek Sarp Dağlarında Cephane Harekatı, Cülus-u humayunu Tebrik Eden Kazak Heyeti. Çakırcalı'yı Takibe Memur 17. Alay 2. Bölüğü görselli

    Lot No: 456

    Lot: 456

    Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası, Cilt 5, Numero 29, Nisan 1327, Kapak evkaf Nazırı Hayri Bey, Sivas Sanayi Mektebi, Ayastephanos Civarında Mösyö Maslenikoff Teyyaresi ile Birlikte Görselli, Sultan Reşat'ın Cuma Selamlığı, Mahmud Şevket Paşa Üsküdar İskelesinde, Üsküdar İttihad ve Terakki Kulübü, Padişaha Ziyarete Gelen Avusturya Hükümeti Bahrısefit Filosu Heyeti.-Yemen HArekatı Osmanlı Askeriyesi, Yemek Sarp Dağlarında Cephane Harekatı, Cülus-u humayunu Tebrik Eden Kazak Heyeti. Çakırcalı'yı Takibe Memur 17. Alay 2. Bölüğü görselli

    TLSold
  • Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası, Cilt 5, numero 25, Teşrinievvel 1326, Kapak Sabık Porteki Kralı II. Manoel, Sultan Reşat'ın Seyitler (Lüleburgaz) Ziyareti, sultan Reşat ve Şehzadeler Seyitler civarını Teftiş Ederken, Veliaht Şehdazeler Seyitler Çadır Önünde, Düvel-i Ecnebiye Ateşe Mİliterleri Seyitler Civarında. Sultan Reşat Edirne. Sultan Reşat Edirne Selimiye Camiinde, Selamlık

    Lot No: 457

    Lot: 457

    Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası, Cilt 5, numero 25, Teşrinievvel 1326, Kapak Sabık Porteki Kralı II. Manoel, Sultan Reşat'ın Seyitler (Lüleburgaz) Ziyareti, sultan Reşat ve Şehzadeler Seyitler civarını Teftiş Ederken, Veliaht Şehdazeler Seyitler Çadır Önünde, Düvel-i Ecnebiye Ateşe Mİliterleri Seyitler Civarında. Sultan Reşat Edirne. Sultan Reşat Edirne Selimiye Camiinde, Selamlık

    TLSold
  • Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası, Cilt 7, numero 37, Şubat 1327, Kapak Ahrem Şurayı devlet riyasetine Tayin Buyurulan Ayanı Keramdan Prens Said Halim Paşa Hazretleri. Trablusgarp'ta Enver Paşa Önündeki Kumandan Gıyaseddin Bey, Humus Havalisi Kumandanı Halil Kut Paşa (Enver Paşa'nın Amcası), İtalyanlarca Tutuklanıp Serbest Kalan Doktor Emin Bey, İtalyanlar Tarafından Esir alınan Yerel Halk,  Trablusgarp Çöllerinde Osmanlı Hilali Ahmerleri

    Lot No: 458

    Lot: 458

    Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası, Cilt 7, numero 37, Şubat 1327, Kapak Ahrem Şurayı devlet riyasetine Tayin Buyurulan Ayanı Keramdan Prens Said Halim Paşa Hazretleri. Trablusgarp'ta Enver Paşa Önündeki Kumandan Gıyaseddin Bey, Humus Havalisi Kumandanı Halil Kut Paşa (Enver Paşa'nın Amcası), İtalyanlarca Tutuklanıp Serbest Kalan Doktor Emin Bey, İtalyanlar Tarafından Esir alınan Yerel Halk, Trablusgarp Çöllerinde Osmanlı Hilali Ahmerleri

    TLSold
  • Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası, Cilt 8, numero 43, Ağustos  1327,  Kapak: Japonya İmparatoru Haşmetli S.M. Motzu Hito Kapaklı, Japonya İmparatoriçesi S.M. Sadako Görselli, Arnavutluk Hadiseleri, Trablusgarp Kumandanı Meşet Bey,  Plavne'de Kumandanlar Eşref ve Nuri Beyler, Derne'de Osmanlı ile Beraber Savaşan Kabileler. Derne'de Hilali Ahmer, Derne Aziziye Osmanlı birlikleri ...

    Lot No: 459

    Lot: 459

    Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası, Cilt 8, numero 43, Ağustos 1327, Kapak: Japonya İmparatoru Haşmetli S.M. Motzu Hito Kapaklı, Japonya İmparatoriçesi S.M. Sadako Görselli, Arnavutluk Hadiseleri, Trablusgarp Kumandanı Meşet Bey, Plavne'de Kumandanlar Eşref ve Nuri Beyler, Derne'de Osmanlı ile Beraber Savaşan Kabileler. Derne'de Hilali Ahmer, Derne Aziziye Osmanlı birlikleri ...

    TLSold
  • Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası, Cilt 9, numero 51, Teşrinievvel 1329, Kapak: İrtihal Eden Sadrı Esbab Said Paşa, Said Paşa'nın Cenaze Tören Fotoğrafları, Şeyhülislam Efendi, Kahire'ye Uçan Teyyareci Fethi, Nuri Beyler, Teyyareci Fethi Beyin Pederi Salih Efendi, Salim ve Kemal Beyler Uçuş Öncesinde, TEyyareci Salim ve Kemal Beyler Enver Paşa ile Beraberler. Teyyareci Fazıl Bey Teyyaresi ile. Hizmeti Osmaniyeye DAhil Olan Fransız Zabitanı.

    Lot No: 460

    Lot: 460

    Osmanlıca Resimli Kitab Mecmuası, Cilt 9, numero 51, Teşrinievvel 1329, Kapak: İrtihal Eden Sadrı Esbab Said Paşa, Said Paşa'nın Cenaze Tören Fotoğrafları, Şeyhülislam Efendi, Kahire'ye Uçan Teyyareci Fethi, Nuri Beyler, Teyyareci Fethi Beyin Pederi Salih Efendi, Salim ve Kemal Beyler Uçuş Öncesinde, TEyyareci Salim ve Kemal Beyler Enver Paşa ile Beraberler. Teyyareci Fazıl Bey Teyyaresi ile. Hizmeti Osmaniyeye DAhil Olan Fransız Zabitanı.

    TLSold
  • Usta Bir Fotoğrafçının Objektifinden Şiirsel bir İstanbul Tarihi Yarımada Manzarası-30 x 41 cm.

    Lot No: 461

    Lot: 461

    Usta Bir Fotoğrafçının Objektifinden Şiirsel bir İstanbul Tarihi Yarımada Manzarası-30 x 41 cm.

    TLSold
  • Özgür Baskı, Manara İmzalı Gravür, 55/599, Tamirli-40 x 30 cm.

    Lot No: 462

    Lot: 462

    Özgür Baskı, Manara İmzalı Gravür, 55/599, Tamirli-40 x 30 cm.

    TLSold
  • Özgür Baskı, Manara İmzalı Gravür, 55/599, Tamirli-40 x 30 cm.

    Lot No: 463

    Lot: 463

    Özgür Baskı, Manara İmzalı Gravür, 55/599, Tamirli-40 x 30 cm.

    TLSold
  • Usta Bir Fotoğrafçının Objektifinden Sigarasını İçen Bir Tip-30 x 41 cm.

    Lot No: 464

    Lot: 464

    Usta Bir Fotoğrafçının Objektifinden Sigarasını İçen Bir Tip-30 x 41 cm.

    TLSold
  • Usta Bir Fotoğrafçının Objektifinden At Üzerinde Seyahat Eden Çocuk ve Babası-30 x 41 cm.

    Lot No: 465

    Lot: 465

    Usta Bir Fotoğrafçının Objektifinden At Üzerinde Seyahat Eden Çocuk ve Babası-30 x 41 cm.

    TLSold
  • Usta Bir Fotoğrafçının Objektifinden Galata Köprüsü  Manzarası-30 x 41 cm.

    Lot No: 466

    Lot: 466

    Usta Bir Fotoğrafçının Objektifinden Galata Köprüsü Manzarası-30 x 41 cm.

    TLSold
  • Tan Milliyetçi Müstakil Günlük Hlk Gazetesi,  Yıl 1, Sayı 278, Rusya Atom Bombasını Buldu Manşetli,  Yunanistandan 65 Türk daha Bize Sığındı, Devalüasyon Karşısında Türk Parası, Poker Play jiletleri Reklamlı

    Lot No: 467

    Lot: 467

    Tan Milliyetçi Müstakil Günlük Hlk Gazetesi, Yıl 1, Sayı 278, Rusya Atom Bombasını Buldu Manşetli, Yunanistandan 65 Türk daha Bize Sığındı, Devalüasyon Karşısında Türk Parası, Poker Play jiletleri Reklamlı

    TLSold
  • İstanbul'un Seçkin Azınlık Moda Mağazalarından Rusos, Kadın ve Erkek Şapkaları, 1950'ler, Şapka Muhafaza Ambalaj Kağıdı, temiz durumda

    Lot No: 468

    Lot: 468

    İstanbul'un Seçkin Azınlık Moda Mağazalarından Rusos, Kadın ve Erkek Şapkaları, 1950'ler, Şapka Muhafaza Ambalaj Kağıdı, temiz durumda

    TLSold