Lot: 1

Current Price: 10 TL Starting Bid: 10 TL Estimated: TL Losing Winning

Siyasi Tarih, Demokrat Parti Genel Başkanı, Eski Başbakan Adnan Menderes Heyeti ile Görüşürken.

18x24, Türk Fotoğraf Ajansı.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Siyasi Tarih, Demokrat Parti Genel Başkanı, Eski Başbakan Adnan Menderes Heyeti ile Görüşürken.-18x24, Türk Fotoğraf Ajansı.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Siyasi Tarih, Demokrat Parti Genel Başkanı, Eski Başbakan Adnan Menderes Heyeti ile Görüşürken.-18x24, Türk Fotoğraf Ajansı.

    TLSold
  • 27 Mayıs Darbesi sonrasında idam edilen dönemin Maliye Bakanı Hasan Polatkan ve Demokrat Parti Vekili Samet Ağaoğlu ile birlikte Türk Bayrağı önünde poz verirken, 1956 tarihli Açıklama: Arkası Osman Yağmurdereli’nin babası Adalet Partili siyasetçi Zeki Yağmurdereli’ye ithaflı-13x18

    Lot No: 2

    Lot: 2

    27 Mayıs Darbesi sonrasında idam edilen dönemin Maliye Bakanı Hasan Polatkan ve Demokrat Parti Vekili Samet Ağaoğlu ile birlikte Türk Bayrağı önünde poz verirken, 1956 tarihli Açıklama: Arkası Osman Yağmurdereli’nin babası Adalet Partili siyasetçi Zeki Yağmurdereli’ye ithaflı-13x18

    TLSold
  • Ayasofya Camii görselli Çikolata kartı-6,5cm*3,5cm

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Ayasofya Camii görselli Çikolata kartı-6,5cm*3,5cm

    TLSold
  • Türk asker, siyasetçi ve diplomat Mehmet Behiç Erkin’ in Türk siyasetçi İsmail Hakkı Kılıçoğlu’na yazdığı Osmanlıca mektup, postadan geçmiş zarfı ile birlikte-Behiç Erkin, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda önemli görevler üstelenen bir komutandır. Devlet Demiryollarının kurucu genel müdürlüğünü yapmıştır, “Demiryollarının Babası” olarak anılmaktadır. Cumhuriyet döneminde İstanbul ve Çankırı milletvekilliği ile bayındırlık bakanı olarak görev yaptı. Millî Emniyet Hizmetleri Teşkilâtı ve Sigorta Sandığının kuruluşunda öncülük etti.
Atatürk'ün en yakın mesai arkadaşlarındandır ve fikir alışverişinde bulunduğu sayılı kişilerden biridir. Osmanlı İmparatorluğu'nda demiryolları hakkında bir eser yazan ilk ve tek Müslüman Türk'tür. II. Dünya Savaşı sırasında Paris büyükelçiliği esnasında binlerce Yahudiyi Nazi soykırımından kurtarması ile ünlendi.
İsmail Hakkı Kılıçoğlu, orduda topçuluk, İstanbul Sütlüce Silah Deposu Müdürlüğü, İttihat ve Terakki Cemiyeti Üyeliği, Divan-ı Harp Üyeliği, çeşitli mecmualarda yazarlık yaptı. Mustafa Kemal Atatürk’ün daveti üzerine siyasete girdi, Kocaeli ve Muş milletvekilli seçildi.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Türk asker, siyasetçi ve diplomat Mehmet Behiç Erkin’ in Türk siyasetçi İsmail Hakkı Kılıçoğlu’na yazdığı Osmanlıca mektup, postadan geçmiş zarfı ile birlikte-Behiç Erkin, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda önemli görevler üstelenen bir komutandır. Devlet Demiryollarının kurucu genel müdürlüğünü yapmıştır, “Demiryollarının Babası” olarak anılmaktadır. Cumhuriyet döneminde İstanbul ve Çankırı milletvekilliği ile bayındırlık bakanı olarak görev yaptı. Millî Emniyet Hizmetleri Teşkilâtı ve Sigorta Sandığının kuruluşunda öncülük etti. Atatürk'ün en yakın mesai arkadaşlarındandır ve fikir alışverişinde bulunduğu sayılı kişilerden biridir. Osmanlı İmparatorluğu'nda demiryolları hakkında bir eser yazan ilk ve tek Müslüman Türk'tür. II. Dünya Savaşı sırasında Paris büyükelçiliği esnasında binlerce Yahudiyi Nazi soykırımından kurtarması ile ünlendi. İsmail Hakkı Kılıçoğlu, orduda topçuluk, İstanbul Sütlüce Silah Deposu Müdürlüğü, İttihat ve Terakki Cemiyeti Üyeliği, Divan-ı Harp Üyeliği, çeşitli mecmualarda yazarlık yaptı. Mustafa Kemal Atatürk’ün daveti üzerine siyasete girdi, Kocaeli ve Muş milletvekilli seçildi.

    TLSold
  • Osmanlı Bayraklı Etiket ''Sarıkat İslam'' Madjoe Made in Avustria.-5,5cm*3,5cm

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Osmanlı Bayraklı Etiket ''Sarıkat İslam'' Madjoe Made in Avustria.-5,5cm*3,5cm

    TLSold
  • Türkiye Cumhuriyeti 11. Genelkurmay Başkanı ve Adalet Partisi Kurucu Genel Başkanı Ragıp Gümüşpala partililerle birlikte ziyarette, 11x18-1927 Mayıs Darbesi sonrasında 3 Haziran 1960 tarihinde Genelkurmay Başkanlığı'na atandı. 2 Ağustos 1960 tarihinde, daha sonra Emekli İnkılap Subaylar Derneği'ni (EMİNSU) oluşturacak olan yaklaşık 5000 subayla birlikte Millî Birlik Komitesi tarafından re'sen emekliye sevk edildi. 11 Şubat 1961 tarihinde kurulan Adalet Partisi'nin (AP) ilk genel başkanlığına seçildi. Bu partinin ilk genel başkanı olarak 1961 genel seçimleri'nde İzmir milletvekili seçildi.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Türkiye Cumhuriyeti 11. Genelkurmay Başkanı ve Adalet Partisi Kurucu Genel Başkanı Ragıp Gümüşpala partililerle birlikte ziyarette, 11x18-1927 Mayıs Darbesi sonrasında 3 Haziran 1960 tarihinde Genelkurmay Başkanlığı'na atandı. 2 Ağustos 1960 tarihinde, daha sonra Emekli İnkılap Subaylar Derneği'ni (EMİNSU) oluşturacak olan yaklaşık 5000 subayla birlikte Millî Birlik Komitesi tarafından re'sen emekliye sevk edildi. 11 Şubat 1961 tarihinde kurulan Adalet Partisi'nin (AP) ilk genel başkanlığına seçildi. Bu partinin ilk genel başkanı olarak 1961 genel seçimleri'nde İzmir milletvekili seçildi.

    TLSold
  • Bülent Ecevit, bir heyeti kabul ederken-17cm*12,5cm

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Bülent Ecevit, bir heyeti kabul ederken-17cm*12,5cm

    TLSold
  • Türk asker ve siyasetçi İsmail Hakkı Kılıçoğlu'na, C.H.P. vekili Kamuran Örs tarafından Gönderilen Cumhuriyet Halk Partisi antetli Mektup, 1946 Tarihli, Postadan geçmiş-İsmail Hakkı Kılıçoğlu, orduda topçuluk, İstanbul Sütlüce Silah Deposu Müdürlüğü, İttihat ve Terakki Cemiyeti Üyeliği, Divan-ı Harp Üyeliği, çeşitli mecmualarda yazarlık yaptı. Mustafa Kemal Atatürk’ün daveti üzerine siyasete girdi, Kocaeli ve Muş milletvekilli seçildi.
Kamuran Örs, askeri tıbbiye mezunudur. Tıp doktorluğu, Halkevi Başkanlığı ve Kızılay Cemiyeti Başkanlığı yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi’nden İzmir vekilliği(1946-1950) seçildi.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Türk asker ve siyasetçi İsmail Hakkı Kılıçoğlu'na, C.H.P. vekili Kamuran Örs tarafından Gönderilen Cumhuriyet Halk Partisi antetli Mektup, 1946 Tarihli, Postadan geçmiş-İsmail Hakkı Kılıçoğlu, orduda topçuluk, İstanbul Sütlüce Silah Deposu Müdürlüğü, İttihat ve Terakki Cemiyeti Üyeliği, Divan-ı Harp Üyeliği, çeşitli mecmualarda yazarlık yaptı. Mustafa Kemal Atatürk’ün daveti üzerine siyasete girdi, Kocaeli ve Muş milletvekilli seçildi. Kamuran Örs, askeri tıbbiye mezunudur. Tıp doktorluğu, Halkevi Başkanlığı ve Kızılay Cemiyeti Başkanlığı yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi’nden İzmir vekilliği(1946-1950) seçildi.

    TLSold
  • Karamanlıca (Yunan harfli Türkçe) Senet, arkası Osmanlıca ciro edilmiş

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Karamanlıca (Yunan harfli Türkçe) Senet, arkası Osmanlıca ciro edilmiş

    TLSold
  • Tanin Günlük Siyasi Gazete antetli zarf, 1950 yılı tarihli, Türk asker ve siyasetçi İsmail hakkı Kılıçoğlu’na gönderilmiş mektup zarfı

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Tanin Günlük Siyasi Gazete antetli zarf, 1950 yılı tarihli, Türk asker ve siyasetçi İsmail hakkı Kılıçoğlu’na gönderilmiş mektup zarfı

    TLSold
  • Avrupa Fiziki Haritası.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Avrupa Fiziki Haritası.

    TLSold
  • Trabzon Kahramanı Şehid-i Muhterem İlyas Destanı-31 Mart Olayları'nda Payitaht Taraftarı Askerler Tarafından Öldürülen Muhalif İlyas İsimli Asker için Methiye Döneminin Yönetimi ve Sultan Abdülhamit'i Eleştiren Destan

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Trabzon Kahramanı Şehid-i Muhterem İlyas Destanı-31 Mart Olayları'nda Payitaht Taraftarı Askerler Tarafından Öldürülen Muhalif İlyas İsimli Asker için Methiye Döneminin Yönetimi ve Sultan Abdülhamit'i Eleştiren Destan

    TLSold
  • Her Yerde Bizim Radyo Plâk Şarkıları, Notalarıyla Beraber, 1953

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Her Yerde Bizim Radyo Plâk Şarkıları, Notalarıyla Beraber, 1953

    TLSold
  • Osmanlıca mektup, Türk asker ve siyasetçi İsmail Hakkı Kılıçoğlu’na gönderilmiş-İsmail Hakkı Kılıçoğlu, orduda topçuluk, İstanbul Sütlüce Silah Deposu Müdürlüğü, İttihat ve Terakki Cemiyeti Üyeliği, Divan-ı Harp Üyeliği, çeşitli mecmualarda yazarlık yaptı. Mustafa Kemal Atatürk’ün daveti üzerine siyasete girdi, Kocaeli ve Muş milletvekilli seçildi.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Osmanlıca mektup, Türk asker ve siyasetçi İsmail Hakkı Kılıçoğlu’na gönderilmiş-İsmail Hakkı Kılıçoğlu, orduda topçuluk, İstanbul Sütlüce Silah Deposu Müdürlüğü, İttihat ve Terakki Cemiyeti Üyeliği, Divan-ı Harp Üyeliği, çeşitli mecmualarda yazarlık yaptı. Mustafa Kemal Atatürk’ün daveti üzerine siyasete girdi, Kocaeli ve Muş milletvekilli seçildi.

    TLSold
  • Türk Siyasetçi Refik Şevket İnce tarafından Siyasetçi İsmail Hakkı Kılıçoğlu’na yazılmış Osmanlıca Mektup, 1944 tarihli, Refik Şevket İnce’nin avukatlık ofisi antetli-Refik Şevket İnce, Milli Mücadelede görev aldı, 1920 tarihinde Manisa vekili seçildi. Kastamonu İstiklal Mahkemesi Başkanlığı, Adalet Bakanlığı, 3 dönem Manisa vekilliği görevinde bulundu. 1945 yılında Demokrat Parti kurucuları arasında yer aldı. Menderes Hükümetinde Milli Savunma Bakanlığı yaptı. Ünlü Gazeteci yazar Emin Çölaşan’ın annesi tarafından dedesidir.
İsmail Hakkı Kılıçoğlu, orduda topçuluk, İstanbul Sütlüce Silah Deposu Müdürlüğü, İttihat ve Terakki Cemiyeti Üyeliği, Divan-ı Harp Üyeliği, çeşitli mecmualarda yazarlık yaptı. Mustafa Kemal Atatürk’ün daveti üzerine siyasete girdi, Kocaeli ve Muş milletvekilli seçildi.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Türk Siyasetçi Refik Şevket İnce tarafından Siyasetçi İsmail Hakkı Kılıçoğlu’na yazılmış Osmanlıca Mektup, 1944 tarihli, Refik Şevket İnce’nin avukatlık ofisi antetli-Refik Şevket İnce, Milli Mücadelede görev aldı, 1920 tarihinde Manisa vekili seçildi. Kastamonu İstiklal Mahkemesi Başkanlığı, Adalet Bakanlığı, 3 dönem Manisa vekilliği görevinde bulundu. 1945 yılında Demokrat Parti kurucuları arasında yer aldı. Menderes Hükümetinde Milli Savunma Bakanlığı yaptı. Ünlü Gazeteci yazar Emin Çölaşan’ın annesi tarafından dedesidir. İsmail Hakkı Kılıçoğlu, orduda topçuluk, İstanbul Sütlüce Silah Deposu Müdürlüğü, İttihat ve Terakki Cemiyeti Üyeliği, Divan-ı Harp Üyeliği, çeşitli mecmualarda yazarlık yaptı. Mustafa Kemal Atatürk’ün daveti üzerine siyasete girdi, Kocaeli ve Muş milletvekilli seçildi.

    TLSold
  • Milletvekilleri, sivil ve askeri erkan ile birlikte törende-18x24

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Milletvekilleri, sivil ve askeri erkan ile birlikte törende-18x24

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Aile Fotoğrafı, Paspartusunda.-32cm*24cm

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Osmanlı Dönemi Aile Fotoğrafı, Paspartusunda.-32cm*24cm

    TLSold
  • Ege yöresi zeybek kıyafetli hançerli erkek tip

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Ege yöresi zeybek kıyafetli hançerli erkek tip

    TLSold
  • Süleyman Demirel Adalet Partili Vekillerle.-13x18

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Süleyman Demirel Adalet Partili Vekillerle.-13x18

    TLSold
  • Ragıp Gümüşpala Heyeti ile-11x18

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Ragıp Gümüşpala Heyeti ile-11x18

    TLSold
  • Adalet Partisi dönemi, İstanbul Belediye Başkanı Fahri Atabey kürsüde konuşurken-12x18

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Adalet Partisi dönemi, İstanbul Belediye Başkanı Fahri Atabey kürsüde konuşurken-12x18

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Kudüs’te develerle seyahat eden bir grup-28cm*23cm

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Osmanlı Dönemi Kudüs’te develerle seyahat eden bir grup-28cm*23cm

    TLSold
  • Eczacılık, Sıhhat ve İçtimaî Muavenet Vekâleti, Tıbbî Müstahzarlar Ruhsatnamesi, 1948

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Eczacılık, Sıhhat ve İçtimaî Muavenet Vekâleti, Tıbbî Müstahzarlar Ruhsatnamesi, 1948

    TLSold
  • Osmanlıca Elif Ba, 1341

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Osmanlıca Elif Ba, 1341

    TLSold
  • Rumca 1932 Dergi,  Ebdomas Dergisi.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Rumca 1932 Dergi, Ebdomas Dergisi.

    TLSold
  • Şirketi Hayriye'nin Temettü Hissesi, 1942-39x25

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Şirketi Hayriye'nin Temettü Hissesi, 1942-39x25

    TLSold
  • Vatan Kayseri Tarih İlâvesi-Kapağında Tarihi Ürgüp'ten Bir Görünüş Fotoğrafı.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Vatan Kayseri Tarih İlâvesi-Kapağında Tarihi Ürgüp'ten Bir Görünüş Fotoğrafı.

    TLSold
  • Selanik Bankası 1 Temettü Senedi-31x20

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Selanik Bankası 1 Temettü Senedi-31x20

    TLSold
  • Mastaş Masura Teknik A.Ş., Bir Hisse Senedi-38x28

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Mastaş Masura Teknik A.Ş., Bir Hisse Senedi-38x28

    TLSold
  • Şark Sanayi Kumpanyası Hisse Senedi-29x20

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Şark Sanayi Kumpanyası Hisse Senedi-29x20

    TLSold
  • Kağıt Üzeri Nü Çizim.-25x35

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Kağıt Üzeri Nü Çizim.-25x35

    TLSold
  • Yunanca, Kitaptan Çıkma Gravür -Haliyle.  18x27

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Yunanca, Kitaptan Çıkma Gravür -Haliyle. 18x27

    TLSold
  • Osmanlı Donanma Mecmuası, Ayyıldız Matbaası,-20 Haziran 1334 Tarihli.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Osmanlı Donanma Mecmuası, Ayyıldız Matbaası,-20 Haziran 1334 Tarihli.

    TLSold
  • İstanbul Baskısı Rumca Apoyevmatini Dergisi ,1943 Tarihli.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    İstanbul Baskısı Rumca Apoyevmatini Dergisi ,1943 Tarihli.

    TLSold
  • [Gerardus ] Mercator Projeksiyonu Dünya Haritası, Baskı

    Lot No: 35

    Lot: 35

    [Gerardus ] Mercator Projeksiyonu Dünya Haritası, Baskı

    TLSold
  • İzmir Bayındır ilçesinde resmi bina önünde poz veren kolunu kaybetmiş üniformalı gazi asker ve ailesi, kız ve erkek çocuğunun yakasında C.H.P rozeti mevcut

    Lot No: 36

    Lot: 36

    İzmir Bayındır ilçesinde resmi bina önünde poz veren kolunu kaybetmiş üniformalı gazi asker ve ailesi, kız ve erkek çocuğunun yakasında C.H.P rozeti mevcut

    TLSold
  • Edirne okul öğrencileri merasimi hatıra fotoğrafı, 1932 yılı tarihli, kız ve erkek çocukları yöresel kıyafetli, erkek çocuklar tüfekle poz verirken, -Edirne Foto Fettah, Nadir Fotoğraf.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Edirne okul öğrencileri merasimi hatıra fotoğrafı, 1932 yılı tarihli, kız ve erkek çocukları yöresel kıyafetli, erkek çocuklar tüfekle poz verirken, -Edirne Foto Fettah, Nadir Fotoğraf.

    TLSold
  • Musevilik-Yahudilik, Davud yıldızı görselli, Kudüs, Tomb of King David

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Musevilik-Yahudilik, Davud yıldızı görselli, Kudüs, Tomb of King David

    TLSold
  • Bursa Ulu Camii,-Editör: M.F.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Bursa Ulu Camii,-Editör: M.F.

    TLSold
  • Kitaptan Çıkma Gravür, Balkanlar - Osmanlı Dönemi-13x18

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Kitaptan Çıkma Gravür, Balkanlar - Osmanlı Dönemi-13x18

    TLSold
  • Osmanlıca el yazısı mektup, 1937 tarihli, imzalı, Türk Siyasetçi İsmail Hakkı Kılıçoğlu’na gönderilmiş

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Osmanlıca el yazısı mektup, 1937 tarihli, imzalı, Türk Siyasetçi İsmail Hakkı Kılıçoğlu’na gönderilmiş

    TLSold
  • Osmanlıca el yazısı fiskal pullu Osmanlı damgalı doküman, Türk siyasetçi İsmail Hakkı Kılıçoğlu’na gönderilmiş-Hasarlı.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Osmanlıca el yazısı fiskal pullu Osmanlı damgalı doküman, Türk siyasetçi İsmail Hakkı Kılıçoğlu’na gönderilmiş-Hasarlı.

    TLSold
  • Eğitim Tarihi, Atatürk kapaklı dergi, Okul Ansiklopedisi, Sayı 24, 17 Mayıs 1966 tarihli

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Eğitim Tarihi, Atatürk kapaklı dergi, Okul Ansiklopedisi, Sayı 24, 17 Mayıs 1966 tarihli

    TLSold
  • Resim Tarihi, Ünlü Türk Ressam Sabri Berkel adına gelen 3 adet mektup zarfı, postadan geçmiş

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Resim Tarihi, Ünlü Türk Ressam Sabri Berkel adına gelen 3 adet mektup zarfı, postadan geçmiş

    TLSold
  • The New York Times Gazetesi,-Şubat 16 - 1913

    Lot No: 45

    Lot: 45

    The New York Times Gazetesi,-Şubat 16 - 1913

    TLSold
  • Anadolu Demiryolları Krokisi-10x15

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Anadolu Demiryolları Krokisi-10x15

    TLSold
  • Tac Mahal içinden bir görsel-23x28

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Tac Mahal içinden bir görsel-23x28

    TLSold
  • Pera Palace Hotel de Constantinople Hisse Senedi. Paris-1922.-41x32

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Pera Palace Hotel de Constantinople Hisse Senedi. Paris-1922.-41x32

    TLSold
  • Osmanlı üniformalı asker ve kadın görselli hatıra albümü, paspartusunda

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Osmanlı üniformalı asker ve kadın görselli hatıra albümü, paspartusunda

    TLSold
  • İstanbul Beyoğlu Galata’da faaliyet gösteren firma Yahudi Sigorta Şirketi D.J. Cohen Sigorta Firması, Constantinople – Galata, 1890 yılında kurulmuş

    Lot No: 50

    Lot: 50

    İstanbul Beyoğlu Galata’da faaliyet gösteren firma Yahudi Sigorta Şirketi D.J. Cohen Sigorta Firması, Constantinople – Galata, 1890 yılında kurulmuş

    TLSold
  • Osmanlıca Resimli Gazete Dergisi Kapağı

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Osmanlıca Resimli Gazete Dergisi Kapağı

    TLSold
  • Osmanlıca Resimli Gazete Dergisi Kapağı-Ayasofya Camii Görsel Kapaklı

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Osmanlıca Resimli Gazete Dergisi Kapağı-Ayasofya Camii Görsel Kapaklı

    TLSold
  •  Yahudi menşeili Isac Cohen isimli şirketin ve Paris’te faaliyet gösteren Salem Freres et Castoriano(Salem Kardeşler) isimli iş yerine ait reklam kartı-Isac Cohen - Salem Fréres et Castoriano.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Yahudi menşeili Isac Cohen isimli şirketin ve Paris’te faaliyet gösteren Salem Freres et Castoriano(Salem Kardeşler) isimli iş yerine ait reklam kartı-Isac Cohen - Salem Fréres et Castoriano.

    TLSold
  •  Biyografi Broşürü, Ebubekir Hazim Tepeyran – Ahmed İhsan Toköz-23x31

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Biyografi Broşürü, Ebubekir Hazim Tepeyran – Ahmed İhsan Toköz-23x31

    TLSold
  • Biyografi Broşürü, E. Korgeneral Pertev Demirhan – İsmail Hakkı Eldem-23x31

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Biyografi Broşürü, E. Korgeneral Pertev Demirhan – İsmail Hakkı Eldem-23x31

    TLSold
  • Sigara Reklam Kartı, Cigarettes Arditti.-14x10

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Sigara Reklam Kartı, Cigarettes Arditti.-14x10

    TLSold
  • Biyografi Broşürü, Ali Faik Üstünidman – Osman Senai Erdemgil-23x31

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Biyografi Broşürü, Ali Faik Üstünidman – Osman Senai Erdemgil-23x31

    TLSold
  • Biyografi Broşürü, Rıza Tevfik – Fahreddin Reşad Amirdamiri-23x21

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Biyografi Broşürü, Rıza Tevfik – Fahreddin Reşad Amirdamiri-23x21

    TLSold
  • İspanya Barselona’da faaliyet gösteren Botton Papier a Cigarettes isimli iş yerine ait sigara reklam kartı, ayrıca Paris’de faaliyet gösterne 4 işyerine ait reklam da içeriyor

    Lot No: 59

    Lot: 59

    İspanya Barselona’da faaliyet gösteren Botton Papier a Cigarettes isimli iş yerine ait sigara reklam kartı, ayrıca Paris’de faaliyet gösterne 4 işyerine ait reklam da içeriyor

    TLSold
  • T.C. Yardımsevenler Derneği Fatih Şubesi Biçki - Dikiş Kursları Diploması, 1948-1949-25x33

    Lot No: 60

    Lot: 60

    T.C. Yardımsevenler Derneği Fatih Şubesi Biçki - Dikiş Kursları Diploması, 1948-1949-25x33

    TLSold
  • Türk Meşhuru Cüneyt Arkın-15x10

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Türk Meşhuru Cüneyt Arkın-15x10

    TLSold
  • Tablo Kart, Boğaziçi görselli, Fikret Adil Çizimi

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Tablo Kart, Boğaziçi görselli, Fikret Adil Çizimi

    TLSold
  • Yunan ve Türk Hükümetinin İstanbul – Selanik Demiryolu hattı hakkında belge, 1932 tarihli, Fransızca

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Yunan ve Türk Hükümetinin İstanbul – Selanik Demiryolu hattı hakkında belge, 1932 tarihli, Fransızca

    TLSold
  • Ressam – Yazar Fikret Adil’e gönderilmiş zarf, 1960, Stambol(Taksim) adresli

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Ressam – Yazar Fikret Adil’e gönderilmiş zarf, 1960, Stambol(Taksim) adresli

    TLSold
  • Ressam – Yazar Fikret Adil’in Fikret Mualla Hakkındaki Değerlendirmesi

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Ressam – Yazar Fikret Adil’in Fikret Mualla Hakkındaki Değerlendirmesi

    TLSold
  • Leopold- Levy sergi davetiyesi-Leopold – Levy 1937 yılında Türkiye Güzel Sanatlar Akademisinde göreve başladı. Sabri Berkel, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Nuri İyem, Tiraje Dikmen gibi ünlü ressamlarımızın hocalığını yapmıştır. 1949 yılında Türkiye’den ayrılmıştır. 1966 yılında hayatını kaybetmiştir. Eserlerinin değerlendirmesi için vasiyetnamesinde Tiraje Dikmen’i yetkili kılmıştır.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Leopold- Levy sergi davetiyesi-Leopold – Levy 1937 yılında Türkiye Güzel Sanatlar Akademisinde göreve başladı. Sabri Berkel, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Nuri İyem, Tiraje Dikmen gibi ünlü ressamlarımızın hocalığını yapmıştır. 1949 yılında Türkiye’den ayrılmıştır. 1966 yılında hayatını kaybetmiştir. Eserlerinin değerlendirmesi için vasiyetnamesinde Tiraje Dikmen’i yetkili kılmıştır.

    TLSold
  • Ressam Bedri Baykam tarafından Ressam-Yazar Fikret Adil’e gönderilen zarf içerisinde Bedri Baykam çizimli kartpostallar (5 adet) mevcut, postadan geçmiş

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Ressam Bedri Baykam tarafından Ressam-Yazar Fikret Adil’e gönderilen zarf içerisinde Bedri Baykam çizimli kartpostallar (5 adet) mevcut, postadan geçmiş

    TLSold
  • Constantinople Aksaray Valide Cami-Edt MB.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Constantinople Aksaray Valide Cami-Edt MB.

    TLSold
  • Sultanahmet Meydanı, Hipodrom

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Sultanahmet Meydanı, Hipodrom

    TLSold
  • Uludağ - Bursa Fotoğraf.-9x14

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Uludağ - Bursa Fotoğraf.-9x14

    TLSold
  • Kenter Sinemacılık ve Tiyatroculuk A.Ş., 199… Bileti, Kullanılmamış.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Kenter Sinemacılık ve Tiyatroculuk A.Ş., 199… Bileti, Kullanılmamış.

    TLSold
  • Bursa Çelik Palas-9x14

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Bursa Çelik Palas-9x14

    TLSold
  • Zerounan’s Photo Studio and Kodak Film Depot, Fotoğrafçılık şirketi reklamı, ayrıca bir restoranın İbranice ve İngilizce 2 Lisan reklam kartı-10x14

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Zerounan’s Photo Studio and Kodak Film Depot, Fotoğrafçılık şirketi reklamı, ayrıca bir restoranın İbranice ve İngilizce 2 Lisan reklam kartı-10x14

    TLSold
  • Orhan Gencebay 2 Adet Foto-10x15

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Orhan Gencebay 2 Adet Foto-10x15

    TLSold
  • Kadir İnanır  2 Adet-10x15

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Kadir İnanır 2 Adet-10x15

    TLSold
  •  İstanbul’da Galata’da faaliyet gösteren Mair de Botton isimli şirketin reklam kartı, Smyrne(İzmir) Şubesi bulunuyor, İstiklal caddesinde faaliyet gösteren Kristal isimli restoranın reklam kartı, Fransızca dilinde

    Lot No: 76

    Lot: 76

    İstanbul’da Galata’da faaliyet gösteren Mair de Botton isimli şirketin reklam kartı, Smyrne(İzmir) Şubesi bulunuyor, İstiklal caddesinde faaliyet gösteren Kristal isimli restoranın reklam kartı, Fransızca dilinde

    TLSold
  • Ferdi Tayfur 2 Adet Fotoğraf.-15x10

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Ferdi Tayfur 2 Adet Fotoğraf.-15x10

    TLSold
  • Almanca - Fransızcaa 1918 Tarihli Ajanda, Osmanlıca Yazılı.-h:33 cm

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Almanca - Fransızcaa 1918 Tarihli Ajanda, Osmanlıca Yazılı.-h:33 cm

    TLSold
  • Almanca - Fransızcaa 1918 Tarihli Ajanda, Osmanlıca Yazılı.-h:33 cm

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Almanca - Fransızcaa 1918 Tarihli Ajanda, Osmanlıca Yazılı.-h:33 cm

    TLSold
  • Almanca - Fransızcaa 1918 Tarihli Ajanda, Osmanlıca Yazılı.-h:33 cm

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Almanca - Fransızcaa 1918 Tarihli Ajanda, Osmanlıca Yazılı.-h:33 cm

    TLSold
  • İstanbul Manzarai Umumiyesi 1930-10x14

    Lot No: 81

    Lot: 81

    İstanbul Manzarai Umumiyesi 1930-10x14

    TLSold
  • İstanbul, Süleymaniye Camisi Denizden Görünüşü 1930-10x14

    Lot No: 82

    Lot: 82

    İstanbul, Süleymaniye Camisi Denizden Görünüşü 1930-10x14

    TLSold
  • İstanbul, Hamidiye Cami, Yıldız Sarayı

    Lot No: 83

    Lot: 83

    İstanbul, Hamidiye Cami, Yıldız Sarayı

    TLSold
  • İstanbul Galata’da faaliyet gösteren 3 adet şirkete ait reklam kartı-14x10

    Lot No: 84

    Lot: 84

    İstanbul Galata’da faaliyet gösteren 3 adet şirkete ait reklam kartı-14x10

    TLSold
  • İlk Gün Zarfı, Dünya Güreş Şampiyonası, İstanbul-1974

    Lot No: 85

    Lot: 85

    İlk Gün Zarfı, Dünya Güreş Şampiyonası, İstanbul-1974

    TLSold
  • Arkası Rum Yazılı Çikolata Kartı-Kuveytli Bir Asker, 12x4

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Arkası Rum Yazılı Çikolata Kartı-Kuveytli Bir Asker, 12x4

    TLSold
  • İstanbul, Haliç Manzarası

    Lot No: 87

    Lot: 87

    İstanbul, Haliç Manzarası

    TLSold
  • İstanbul, Haliç Panoramik Foto-Editör: M.J.C.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    İstanbul, Haliç Panoramik Foto-Editör: M.J.C.

    TLSold
  • Türk Meşhuru Cüneyt Arkın 4 Adet Foto.-15x10

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Türk Meşhuru Cüneyt Arkın 4 Adet Foto.-15x10

    TLSold
  • Ressam atölyesinde çalışma halinde, 4 adet fotoğraf

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Ressam atölyesinde çalışma halinde, 4 adet fotoğraf

    TLSold
  • İstanbul, Boğaziçi - Arnavutköy-9x14

    Lot No: 91

    Lot: 91

    İstanbul, Boğaziçi - Arnavutköy-9x14

    TLSold
  • İstanbul, Ayasofya Camisinin İçi.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    İstanbul, Ayasofya Camisinin İçi.

    TLSold
  • İstanbul, Dolmabahçe Sarayı

    Lot No: 93

    Lot: 93

    İstanbul, Dolmabahçe Sarayı

    TLSold
  • Yapı ve Kredi Bankası, 11.Sergi Kaşıklar Üzerinde Motifleri ile Dağlama, 1973

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Yapı ve Kredi Bankası, 11.Sergi Kaşıklar Üzerinde Motifleri ile Dağlama, 1973

    TLSold
  • İstanbul Tahtakale’de faaliyet gösteren 3 adet ithalat ihracat firmasına ait reklam, Fransızca lisanlı-14x10

    Lot No: 95

    Lot: 95

    İstanbul Tahtakale’de faaliyet gösteren 3 adet ithalat ihracat firmasına ait reklam, Fransızca lisanlı-14x10

    TLSold
  • Anadolu Kulübü Büyükada Şubesi üyelerine mahsus kart, Türkiye'nin İlk Mikrobiyoloji Uzmanlarından Veteriner Cafer Dikmen eşi adına

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Anadolu Kulübü Büyükada Şubesi üyelerine mahsus kart, Türkiye'nin İlk Mikrobiyoloji Uzmanlarından Veteriner Cafer Dikmen eşi adına

    TLSold
  • Osmanlıca El Yazılı  Doküman

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Osmanlıca El Yazılı Doküman

    TLSold
  • İstanbul, Sultanahmet Camisi-9x14, M.C.S. Hamburg

    Lot No: 98

    Lot: 98

    İstanbul, Sultanahmet Camisi-9x14, M.C.S. Hamburg

    TLSold
  • II.Mahmud ve Abdülaziz Türbesi, Osmanlı Sultanları.-M.C.S. Hamburg

    Lot No: 99

    Lot: 99

    II.Mahmud ve Abdülaziz Türbesi, Osmanlı Sultanları.-M.C.S. Hamburg

    TLSold
  • Ayasofya Camisinin İçi.-9x14

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Ayasofya Camisinin İçi.-9x14

    TLSold
  • Trabzon Ticaret Lisesi, 1954'te Çekilmiş İki Kadının Hatıra Fotoğrafı

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Trabzon Ticaret Lisesi, 1954'te Çekilmiş İki Kadının Hatıra Fotoğrafı

    TLSold
  •  İşlemeli Duvar Halısının önünde hatıra fotoğrafı çektirmiş yöresel kıyafetli kadın, eski dönem

    Lot No: 102

    Lot: 102

    İşlemeli Duvar Halısının önünde hatıra fotoğrafı çektirmiş yöresel kıyafetli kadın, eski dönem

    TLSold
  • Kitaptan Çıkma, Amerika - Honululu-24x15

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Kitaptan Çıkma, Amerika - Honululu-24x15

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Bir Kızın Hatıra Fotoğrafı, Arkada Fesli Bir Tip ve Bir Tablo Var.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Osmanlı Dönemi Bir Kızın Hatıra Fotoğrafı, Arkada Fesli Bir Tip ve Bir Tablo Var.

    TLSold
  • Filiz Şarabı, Amili: Kamil Dikmen, Etiket

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Filiz Şarabı, Amili: Kamil Dikmen, Etiket

    TLSold
  • İstanbul, Haliç'ten Panoramik Manzara

    Lot No: 106

    Lot: 106

    İstanbul, Haliç'ten Panoramik Manzara

    TLSold
  • İstanbul - Sultanahmet Meydanı

    Lot No: 107

    Lot: 107

    İstanbul - Sultanahmet Meydanı

    TLSold
  • Neve Şalom Sinagog'unda Yahudi Nikah Töreni-12x18

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Neve Şalom Sinagog'unda Yahudi Nikah Töreni-12x18

    TLSold
  • Eski Tip, Kadın Portre Fotoğrafı-14x9

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Eski Tip, Kadın Portre Fotoğrafı-14x9

    TLSold
  • İstanbul - Sultanahmet Meydanı

    Lot No: 110

    Lot: 110

    İstanbul - Sultanahmet Meydanı

    TLSold
  • İstanbul - İstanbul Üniversitesi, Beyazıt Meydanı

    Lot No: 111

    Lot: 111

    İstanbul - İstanbul Üniversitesi, Beyazıt Meydanı

    TLSold
  • İstanbul - Valide Cami

    Lot No: 112

    Lot: 112

    İstanbul - Valide Cami

    TLSold
  • Ayasofya Camisinin İçi.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Ayasofya Camisinin İçi.

    TLSold
  • Fransa Epinal şehrinde bir Fotoğrafhanede-Paspartusunda.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Fransa Epinal şehrinde bir Fotoğrafhanede-Paspartusunda.

    TLSold
  • Eski Dönem, Hatıra Pozu Vermiş Kadın ve Çocuğu.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Eski Dönem, Hatıra Pozu Vermiş Kadın ve Çocuğu.

    TLSold
  • İstanbul - Alman Çeşmesi

    Lot No: 116

    Lot: 116

    İstanbul - Alman Çeşmesi

    TLSold
  • İstanbul - Sultanahmet Meydanı-Önden Osmanlıca Yazılı

    Lot No: 117

    Lot: 117

    İstanbul - Sultanahmet Meydanı-Önden Osmanlıca Yazılı

    TLSold
  • Ayasofya Camisi Avlusu.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Ayasofya Camisi Avlusu.

    TLSold
  • İstanbul - Dolmabahçe Sarayı-7.5x14

    Lot No: 119

    Lot: 119

    İstanbul - Dolmabahçe Sarayı-7.5x14

    TLSold
  • Sivas El İşleri Sergisi Reklam Broşürü,-14x21

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Sivas El İşleri Sergisi Reklam Broşürü,-14x21

    TLSold
  • Osmanlı 5 Para 2 Adet Pul, Beyoğlu 2 Lisan Damgalı, 20 Para Kabartma, Antiye Fragman-8.5x4.5

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Osmanlı 5 Para 2 Adet Pul, Beyoğlu 2 Lisan Damgalı, 20 Para Kabartma, Antiye Fragman-8.5x4.5

    TLSold
  • Erken Cumhuriyet Dönemi Hatıra Pozu Vermiş Kadın. 1934

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Erken Cumhuriyet Dönemi Hatıra Pozu Vermiş Kadın. 1934

    TLSold
  • Erken Cumhuriyet Dönemi Hatıra Pozu Vermiş Kadın.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Erken Cumhuriyet Dönemi Hatıra Pozu Vermiş Kadın.

    TLSold
  • Fransa Epinal şehrinde bir Fotoğrafhanede, Paspartusunda.-16x11

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Fransa Epinal şehrinde bir Fotoğrafhanede, Paspartusunda.-16x11

    TLSold
  • Erken Cumhuriyet Dönemi Hatıra Pozu Vermiş Kadın.-Turan Fotoğıraf Hanesi,

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Erken Cumhuriyet Dönemi Hatıra Pozu Vermiş Kadın.-Turan Fotoğıraf Hanesi,

    TLSold
  • 20.yy başı Aile Hatıra Fotoğrafı, Baba-Oğul-Kız, Osmanlıca Damgalı Kabartma.-13x8

    Lot No: 126

    Lot: 126

    20.yy başı Aile Hatıra Fotoğrafı, Baba-Oğul-Kız, Osmanlıca Damgalı Kabartma.-13x8

    TLSold
  • Eski Dönem Hatıra Fotoğrafı, 2 Kadın ve 1 Bebek, Singer Dikiş Makinalı Poz.-6x9

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Eski Dönem Hatıra Fotoğrafı, 2 Kadın ve 1 Bebek, Singer Dikiş Makinalı Poz.-6x9

    TLSold
  • Fransa Epinal şehrinde bir Fotoğrafhanede. Paspartusunda.-16x11

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Fransa Epinal şehrinde bir Fotoğrafhanede. Paspartusunda.-16x11

    TLSold
  • Eski Dönem Kadın Hatıra Fotoğrafı, Foto Bayer

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Eski Dönem Kadın Hatıra Fotoğrafı, Foto Bayer

    TLSold
  • Eski Dönem İki Çocuk Hatıra Fotoğraf, Sonradan Renklendirme

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Eski Dönem İki Çocuk Hatıra Fotoğraf, Sonradan Renklendirme

    TLSold
  • Eski Dönem Çiçeklerle Hatıra Pozu Vermiş Kız Çocuğu

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Eski Dönem Çiçeklerle Hatıra Pozu Vermiş Kız Çocuğu

    TLSold
  • Köprü Temalı Tablokart-9x14

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Köprü Temalı Tablokart-9x14

    TLSold
  • Eski Dönem, Portre Pozu Vermiş Bir Tip,  Rusça.-10,5cm*16cm

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Eski Dönem, Portre Pozu Vermiş Bir Tip, Rusça.-10,5cm*16cm

    TLSold
  • Cezayir - Belle Fatma Fotoğraf

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Cezayir - Belle Fatma Fotoğraf

    TLSold
  • İzmir Saat Kulesi Önünde Hatıra Pozu Vermiş Baba-Oğul.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    İzmir Saat Kulesi Önünde Hatıra Pozu Vermiş Baba-Oğul.

    TLSold
  • Eski Dönem Subay, Hatıra Fotoğrafı

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Eski Dönem Subay, Hatıra Fotoğrafı

    TLSold
  • Eski Dönem Hatıra Fotoğrafı Vermiş Bir Tip, Arkası Osmanlıca Yazılı.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Eski Dönem Hatıra Fotoğrafı Vermiş Bir Tip, Arkası Osmanlıca Yazılı.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi hatıra pozu vermiş aile, önden ithaflı

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Osmanlı Dönemi hatıra pozu vermiş aile, önden ithaflı

    TLSold
  • etrafı gofre kabartma-9x14

    Lot No: 139

    Lot: 139

    etrafı gofre kabartma-9x14

    TLSold
  • Türk Meşhuru Fatma Girik,-24x16

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Türk Meşhuru Fatma Girik,-24x16

    TLSold
  • Alman Reich 1000, 1910-11x19

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Alman Reich 1000, 1910-11x19

    TLSold
  • Cumhuriyet Merkez Bankası-9x14

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Cumhuriyet Merkez Bankası-9x14

    TLSold
  • Piyanist Gülseren Sadak-YÖN-AR Press Fotoğraf Ajansı.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Piyanist Gülseren Sadak-YÖN-AR Press Fotoğraf Ajansı.

    TLSold
  • Kitaptan Çıkma Gravür, Tepeden Aşağıya Dörtnala Koşan Askerler.-16x24

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Kitaptan Çıkma Gravür, Tepeden Aşağıya Dörtnala Koşan Askerler.-16x24

    TLSold
  • King Of Scotland Henry Lord Darnley, Kitaptan Çıkma Gravür

    Lot No: 145

    Lot: 145

    King Of Scotland Henry Lord Darnley, Kitaptan Çıkma Gravür

    TLSold
  • T.C. Maliye Vekâleti Evlenme Cüzdanı-02.10.1959 Tarihli

    Lot No: 146

    Lot: 146

    T.C. Maliye Vekâleti Evlenme Cüzdanı-02.10.1959 Tarihli

    TLSold
  • Türkiye İş Bankası Yazılı 3 Adet Zarf.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Türkiye İş Bankası Yazılı 3 Adet Zarf.

    TLSold
  • Profesyonel Fotoğrafçı Celal Oflaz’ın deklaşöründen iki yaşlı adam fotoğrafı-12x19

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Profesyonel Fotoğrafçı Celal Oflaz’ın deklaşöründen iki yaşlı adam fotoğrafı-12x19

    TLSold
  • Çizgi Roman karakteri Karaoğlan elle çizim çalışması

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Çizgi Roman karakteri Karaoğlan elle çizim çalışması

    TLSold
  • Frank Krallığı Elle çizim Osmanlıca Haritası-22x17

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Frank Krallığı Elle çizim Osmanlıca Haritası-22x17

    TLSold
  • Frank Krallığı Elle çizim Osmanlıca Haritası-506 Tarihli. 22x17

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Frank Krallığı Elle çizim Osmanlıca Haritası-506 Tarihli. 22x17

    TLSold
  • Atatürk 15 Kuruş Antiye, Posta Kartı

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Atatürk 15 Kuruş Antiye, Posta Kartı

    TLSold
  • Profesyonel Fotoğrafçı Celal Oflaz’ın deklaşöründen cami kapısında yaşlı bir adam-24x18

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Profesyonel Fotoğrafçı Celal Oflaz’ın deklaşöründen cami kapısında yaşlı bir adam-24x18

    TLSold
  • Melike Zobu, İmzalı, İthaflı

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Melike Zobu, İmzalı, İthaflı

    TLSold
  • Kitaptan Çıkma Gravür, Hristiyanlık Konulu

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Kitaptan Çıkma Gravür, Hristiyanlık Konulu

    TLSold
  • Karte der Constantinopel, C.Freiherr von der Goltz-Pascha, Almanca Haliyle-Otto Keil,

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Karte der Constantinopel, C.Freiherr von der Goltz-Pascha, Almanca Haliyle-Otto Keil,

    TLSold
  • Sahnelenen bir tiyatro oyunundan bir sahne kesiti-17.5x24.5

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Sahnelenen bir tiyatro oyunundan bir sahne kesiti-17.5x24.5

    TLSold
  • Göl ve Ağaç Manzaralı Tablokart-9x14

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Göl ve Ağaç Manzaralı Tablokart-9x14

    TLSold
  • Osmanlıca Elle çizim harita-16x22

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Osmanlıca Elle çizim harita-16x22

    TLSold
  • Osmanlıca Elle çizim harita-16x22

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Osmanlıca Elle çizim harita-16x22

    TLSold
  • Türk Meşhuru Ayhan Işık-10x16

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Türk Meşhuru Ayhan Işık-10x16

    TLSold
  • Türk Meşhuru Tarık Akan 3 Adet Foto-15x11

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Türk Meşhuru Tarık Akan 3 Adet Foto-15x11

    TLSold
  • Two Much Filmi, Fotoğraflar 3 Adet-12x17

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Two Much Filmi, Fotoğraflar 3 Adet-12x17

    TLSold
  • Türk Meşhuru Türkan Şoray-23x16

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Türk Meşhuru Türkan Şoray-23x16

    TLSold
  • Eski Dönem Bir Çocuk Hatıra Fotoğrafı, Arkası Osmanlıca Yazılı

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Eski Dönem Bir Çocuk Hatıra Fotoğrafı, Arkası Osmanlıca Yazılı

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Portre Çektirmiş Bir Tip, Fotoğrafçı Damgalı, Osmanlıca Yazılı-8.5x13.5

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Osmanlı Dönemi Portre Çektirmiş Bir Tip, Fotoğrafçı Damgalı, Osmanlıca Yazılı-8.5x13.5

    TLSold
  • Demokrat Parti II.Büyük Kongresi Pankartının Önünde Fotoğraf Çekilmiş İki Kişi-9x14

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Demokrat Parti II.Büyük Kongresi Pankartının Önünde Fotoğraf Çekilmiş İki Kişi-9x14

    TLSold
  • Demokrat Parti Kongresi-11x17

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Demokrat Parti Kongresi-11x17

    TLSold
  • Ulusal Piyango Bileti, 100 Fracs - 10e Tranche, Mayıs-1933

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Ulusal Piyango Bileti, 100 Fracs - 10e Tranche, Mayıs-1933

    TLSold
  • Çikolata Kartı, İsveç Bayrağı ve Kral Gustav V.-4x6

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Çikolata Kartı, İsveç Bayrağı ve Kral Gustav V.-4x6

    TLSold
  • Eski Dönem Kürt Kadınları

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Eski Dönem Kürt Kadınları

    TLSold
  • Natürel Dikmen Yıldızı Şarabı Etiketi, Bozcaada, Amili: Kâmil Dikmen-11x14

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Natürel Dikmen Yıldızı Şarabı Etiketi, Bozcaada, Amili: Kâmil Dikmen-11x14

    TLSold
  • Eski Dönem Portre Poz Vermiş Bir Kadın, Paspartusunda.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Eski Dönem Portre Poz Vermiş Bir Kadın, Paspartusunda.

    TLSold
  • Bilecik Sek Şarabı Etiketi, Amili: Kâmil Dikmen-11.5x9

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Bilecik Sek Şarabı Etiketi, Amili: Kâmil Dikmen-11.5x9

    TLSold
  • Eski Dönem İki Kadın ve Erkek Bebeğin Çektirdiği Hatıra Fotoğrafı-13.5x8.5

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Eski Dönem İki Kadın ve Erkek Bebeğin Çektirdiği Hatıra Fotoğrafı-13.5x8.5

    TLSold
  • At Üzerinde Poz Veren Tipler, 3 Adet Foto-6x9

    Lot No: 176

    Lot: 176

    At Üzerinde Poz Veren Tipler, 3 Adet Foto-6x9

    TLSold
  • Donanma Zırhlısı Fotoğrafı

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Donanma Zırhlısı Fotoğrafı

    TLSold
  • Ciklet Kartı, Monaco - Çekoslovakya - Moğolistan-6x9

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Ciklet Kartı, Monaco - Çekoslovakya - Moğolistan-6x9

    TLSold
  • T.C. Maliye Bakanlığı Tasarruf Bonosu 1970 Malî Yılı, Yüz Lira, 1967-16x21

    Lot No: 179

    Lot: 179

    T.C. Maliye Bakanlığı Tasarruf Bonosu 1970 Malî Yılı, Yüz Lira, 1967-16x21

    TLSold
  • Sevilen Şarkılar Zeki Müren.-20x15

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Sevilen Şarkılar Zeki Müren.-20x15

    TLSold
  • İzmir'e Ait 3 Adet Kart-10x15, Keskin Color

    Lot No: 181

    Lot: 181

    İzmir'e Ait 3 Adet Kart-10x15, Keskin Color

    TLSold
  • Ş.Dikmen Retrospektif Sergisi, 1968 Yayınık

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Ş.Dikmen Retrospektif Sergisi, 1968 Yayınık

    TLSold
  • Butik Fotoğrafı, Dönem Kostümleri ve Türk Bayraklı-12x17

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Butik Fotoğrafı, Dönem Kostümleri ve Türk Bayraklı-12x17

    TLSold
  •  Ressam Behçet Gürcan’a ait seçmen kartı, 1977 yılı tarihli

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Ressam Behçet Gürcan’a ait seçmen kartı, 1977 yılı tarihli

    TLSold
  • Eski Dönem Hatıra Fotoğraf Çektiren Tip, Osmanlıca Damgalı

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Eski Dönem Hatıra Fotoğraf Çektiren Tip, Osmanlıca Damgalı

    TLSold
  • Eski Dönem Dört Çocuk Hatıra Fotoğrafı, Arkası Osmanlıca Yazılı

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Eski Dönem Dört Çocuk Hatıra Fotoğrafı, Arkası Osmanlıca Yazılı

    TLSold
  • Resimli Gazete Mecmuası Büyük Adamlar Serisi, Sokrat ve Eflatun

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Resimli Gazete Mecmuası Büyük Adamlar Serisi, Sokrat ve Eflatun

    TLSold
  • Ressam Behçet Gürcan'a Ait Mektup ve Zarflar Lot.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Ressam Behçet Gürcan'a Ait Mektup ve Zarflar Lot.

    TLSold
  • Kitapçık, Behçet Gürcan (1918-2001), Sergi Kataloğu

    Lot No: 189

    Lot: 189

    Kitapçık, Behçet Gürcan (1918-2001), Sergi Kataloğu

    TLSold
  • Behçet Gürcan, Muratpaşa Belediyesi, Duyuru Broşürü

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Behçet Gürcan, Muratpaşa Belediyesi, Duyuru Broşürü

    TLSold
  • Elinde dönem fotoğraf makinesiyle bir gazeteci-24x18

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Elinde dönem fotoğraf makinesiyle bir gazeteci-24x18

    TLSold
  • Üsküp’te çekilen bir hatıra fotoğrafı, üniformalı asker ve kadınlar

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Üsküp’te çekilen bir hatıra fotoğrafı, üniformalı asker ve kadınlar

    TLSold
  • Eski Dönem Sporcu Fotoğrafı

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Eski Dönem Sporcu Fotoğrafı

    TLSold
  • Ankara Fuzuli Yılı 1957 Zarf, Almanya Reisicumhurunun Türkiye'yi Ziyareti 1957 - Türk-Amerikan İşbirliği 10.Yıl

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Ankara Fuzuli Yılı 1957 Zarf, Almanya Reisicumhurunun Türkiye'yi Ziyareti 1957 - Türk-Amerikan İşbirliği 10.Yıl

    TLSold
  • Türkiye Cumhuriyeti Üçüncü Mıntaka Etibba Odası Aidat Taksiti Makbuzu, -1931

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Türkiye Cumhuriyeti Üçüncü Mıntaka Etibba Odası Aidat Taksiti Makbuzu, -1931

    TLSold
  • Resimli Gazete Mecmuası Büyük Adamlar Serisi, Kleopatra

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Resimli Gazete Mecmuası Büyük Adamlar Serisi, Kleopatra

    TLSold
  • Atatürk Antiye 50 Kuruş, Posta Kartı

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Atatürk Antiye 50 Kuruş, Posta Kartı

    TLSold
  • CHP bayrağı önünde miting sırasında konuşma yaparken-17x12

    Lot No: 198

    Lot: 198

    CHP bayrağı önünde miting sırasında konuşma yaparken-17x12

    TLSold
  • Posta Krtı, Üçüncü 5 Yıllık Kalkına Planı 25 Kuruş, Türkiye Şehitlikleri İmar Vakfı Edirnekapı - İstanbul,1975

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Posta Krtı, Üçüncü 5 Yıllık Kalkına Planı 25 Kuruş, Türkiye Şehitlikleri İmar Vakfı Edirnekapı - İstanbul,1975

    TLSold
  • Kocaeli Gebze'den Bir Foto-18x12

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Kocaeli Gebze'den Bir Foto-18x12

    TLSold
  • Büyük Adamlar Serisi, Nedim

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Büyük Adamlar Serisi, Nedim

    TLSold
  • Yavru Kurtlar Yürürken-8.5x13.5

    Lot No: 202

    Lot: 202

    Yavru Kurtlar Yürürken-8.5x13.5

    TLSold
  • Akbank Bebek Sanat Galerisi, Behçet Gürcan Resim Sergisi 18 Eylül - 6 Ekim Katalog

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Akbank Bebek Sanat Galerisi, Behçet Gürcan Resim Sergisi 18 Eylül - 6 Ekim Katalog

    TLSold
  • Fransa Epinal şehrinde bir Fotoğrafhanede-16x11

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Fransa Epinal şehrinde bir Fotoğrafhanede-16x11

    TLSold
  • Kitaptan Çıkma Gravür, Fransa - Saverne.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Kitaptan Çıkma Gravür, Fransa - Saverne.

    TLSold
  • İleri - Tel - Yay - Çember Sanayi ve Ticaret A.Ş. 5 Bin Lira, 1971-29x20

    Lot No: 206

    Lot: 206

    İleri - Tel - Yay - Çember Sanayi ve Ticaret A.Ş. 5 Bin Lira, 1971-29x20

    TLSold
  • Avni Lifij (1886-1927) Sanatçının Portresi 1908. Tuval Üzeri Yağlıboya-23x17

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Avni Lifij (1886-1927) Sanatçının Portresi 1908. Tuval Üzeri Yağlıboya-23x17

    TLSold
  • TCDD Demiryolları, Tren önünde poz veren tipler-9x6

    Lot No: 208

    Lot: 208

    TCDD Demiryolları, Tren önünde poz veren tipler-9x6

    TLSold
  • At yarışları, at üzerinde jokeyler poz verirken-7.5x10.5

    Lot No: 209

    Lot: 209

    At yarışları, at üzerinde jokeyler poz verirken-7.5x10.5

    TLSold
  • Tütün Tarihi , Tayyare görselli rumca sigara kağıdı

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Tütün Tarihi , Tayyare görselli rumca sigara kağıdı

    TLSold
  • Tütün Tarihi , Mair De Botton Stamboul Sigara Kağıdı

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Tütün Tarihi , Mair De Botton Stamboul Sigara Kağıdı

    TLSold
  • Stanpole(İstanbul)’da mukim Bir Rum kadın vatandaşa gelen mektup zarfı, 3 adet, postadan geçmiş, pullu, damgalı

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Stanpole(İstanbul)’da mukim Bir Rum kadın vatandaşa gelen mektup zarfı, 3 adet, postadan geçmiş, pullu, damgalı

    TLSold
  • Papier Deux Coqs Marque Deposée, Sigara Kağıdı

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Papier Deux Coqs Marque Deposée, Sigara Kağıdı

    TLSold
  • Osmanlıca el yazılı tebrik kartı

    Lot No: 214

    Lot: 214

    Osmanlıca el yazılı tebrik kartı

    TLSold
  • Stamboul Damgalı, Osmanlı dönemi kartpostal, postadan geçmiş, pullu, Osmanlı damgalı

    Lot No: 215

    Lot: 215

    Stamboul Damgalı, Osmanlı dönemi kartpostal, postadan geçmiş, pullu, Osmanlı damgalı

    TLSold
  • Çiçek Temalı 2 Lisan Kabartmalı -Almanca-Osmanlıca

    Lot No: 216

    Lot: 216

    Çiçek Temalı 2 Lisan Kabartmalı -Almanca-Osmanlıca

    TLSold
  • Beyoğlu Rum Cemaatı Panayia Kilisesi, 1944

    Lot No: 217

    Lot: 217

    Beyoğlu Rum Cemaatı Panayia Kilisesi, 1944

    TLSold
  • Kai Mapia X. Pizor, 1922, Rumca Davet Kartı

    Lot No: 218

    Lot: 218

    Kai Mapia X. Pizor, 1922, Rumca Davet Kartı

    TLSold
  • Hristiyanlık, Kiliseye ait Rumca Doküman, 1929

    Lot No: 219

    Lot: 219

    Hristiyanlık, Kiliseye ait Rumca Doküman, 1929

    TLSold
  • Sociéte Générale D'Assurances Ottomane (Osmanlı Sigorta Şirketi), 1912, Zarf.

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Sociéte Générale D'Assurances Ottomane (Osmanlı Sigorta Şirketi), 1912, Zarf.

    TLSold
  • Rio Geceleri Filminden Şarkı sözleri, They Met İn Rio Tango, İskender Kutman Neşriyatı

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Rio Geceleri Filminden Şarkı sözleri, They Met İn Rio Tango, İskender Kutman Neşriyatı

    TLSold
  • T.C. Üçüncü Mıntıka Etibba Odası Antetli 2 adet zarf, İstiklal Caddesinde mukim Rum Diş Hekimi Drosinos Bey’e gönderilmiş, postadan geçmiş, pullu, damgalı

    Lot No: 222

    Lot: 222

    T.C. Üçüncü Mıntıka Etibba Odası Antetli 2 adet zarf, İstiklal Caddesinde mukim Rum Diş Hekimi Drosinos Bey’e gönderilmiş, postadan geçmiş, pullu, damgalı

    TLSold
  • Tıp Tarihi, Kimyevi ve Mikrobi Tahlilhane Y.Yakovidi Balıklı Rum Hastanesi Laboratuar Şefi tarafından Rum Diş Hekini Drosinos Bey’e gönderilmiş zarf, 1939 tarihli

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Tıp Tarihi, Kimyevi ve Mikrobi Tahlilhane Y.Yakovidi Balıklı Rum Hastanesi Laboratuar Şefi tarafından Rum Diş Hekini Drosinos Bey’e gönderilmiş zarf, 1939 tarihli

    TLSold
  • Hıristiyan Temalı, İtalyanca Kartpostal

    Lot No: 224

    Lot: 224

    Hıristiyan Temalı, İtalyanca Kartpostal

    TLSold
  • Dünya Haritası-24.5x32, Haliyle.

    Lot No: 225

    Lot: 225

    Dünya Haritası-24.5x32, Haliyle.

    TLSold
  • C.H.P. Logosu Üzerine Bülent Ecevit Fotoğrafı.-24x17

    Lot No: 226

    Lot: 226

    C.H.P. Logosu Üzerine Bülent Ecevit Fotoğrafı.-24x17

    TLSold
  • Balık Pazar mukimi Rum Diş Hekimi Drosinos Bey’e gönderilmiş zarf

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Balık Pazar mukimi Rum Diş Hekimi Drosinos Bey’e gönderilmiş zarf

    TLSold
  • Pera Balık Pazarı mukimi Rum Diş Hekimi Alecandre Drossinos’ a ait 2 lisan Rumca – Fransızca 2 lisan kartvizit

    Lot No: 228

    Lot: 228

    Pera Balık Pazarı mukimi Rum Diş Hekimi Alecandre Drossinos’ a ait 2 lisan Rumca – Fransızca 2 lisan kartvizit

    TLSold
  • Rum Diş Tabibi tarafından Balık Pazarı adresli muayenede hazırlanmış 2 lisan reçete, tıp tarihi-22x14

    Lot No: 229

    Lot: 229

    Rum Diş Tabibi tarafından Balık Pazarı adresli muayenede hazırlanmış 2 lisan reçete, tıp tarihi-22x14

    TLSold
  • Apoyevmatini Rumca Günlük Gazete Faturası

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Apoyevmatini Rumca Günlük Gazete Faturası

    TLSold
  • Eski Dönem Bir Kadının 3 Adet Hatıra Fotoğrafı-9x14

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Eski Dönem Bir Kadının 3 Adet Hatıra Fotoğrafı-9x14

    TLSold
  • Parfüm, Kolonya Reklam Kartı

    Lot No: 232

    Lot: 232

    Parfüm, Kolonya Reklam Kartı

    TLSold
  • Gama haç antetli, Bir Alman ailenin soy ağacına ilişkin resmi evrak

    Lot No: 233

    Lot: 233

    Gama haç antetli, Bir Alman ailenin soy ağacına ilişkin resmi evrak

    TLSold
  • Eski Dönem Bir Kadın Fotoğrafı, F.Weinerqt, Kennst Du Das Land.

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Eski Dönem Bir Kadın Fotoğrafı, F.Weinerqt, Kennst Du Das Land.

    TLSold
  • Hüzzam Şarkı, Bu Hazan Yine Kalbim, Söz ve Müzik Zeki Müren, Notalarıyla Beraber.

    Lot No: 235

    Lot: 235

    Hüzzam Şarkı, Bu Hazan Yine Kalbim, Söz ve Müzik Zeki Müren, Notalarıyla Beraber.

    TLSold
  • Hukuk Tarihi, Hakim odasında çalışırken

    Lot No: 236

    Lot: 236

    Hukuk Tarihi, Hakim odasında çalışırken

    TLSold
  • Niğde, Cenaze Töreni

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Niğde, Cenaze Töreni

    TLSold
  • Celal Oflaz objektifinden Bir Adamın Portre Fotoğrafı-24x18

    Lot No: 238

    Lot: 238

    Celal Oflaz objektifinden Bir Adamın Portre Fotoğrafı-24x18

    TLSold
  • Celal Oflaz objektifinden İşçilerin At Arabası Üzerindeki Fotoğrafı

    Lot No: 239

    Lot: 239

    Celal Oflaz objektifinden İşçilerin At Arabası Üzerindeki Fotoğrafı

    TLSold
  • Tanin Günlük Siyasi Gazete antetli zarfta Türk Siyasetçi İsmail Hakkı Kılıçoğlu’na gönderilmiş -Osmanlıca el yazısı mektup ve zarf
Açıklama: İsmail Hakkı Kılıçoğlu, orduda topçuluk, İstanbul Sütlüce Silah Deposu Müdürlüğü, İttihat ve Terakki Cemiyeti Üyeliği, Divan-ı Harp Üyeliği, çeşitli mecmualarda yazarlık yaptı. Mustafa Kemal Atatürk’ün daveti üzerine siyasete girdi, Kocaeli ve Muş milletvekilli seçildi.

    Lot No: 240

    Lot: 240

    Tanin Günlük Siyasi Gazete antetli zarfta Türk Siyasetçi İsmail Hakkı Kılıçoğlu’na gönderilmiş -Osmanlıca el yazısı mektup ve zarf Açıklama: İsmail Hakkı Kılıçoğlu, orduda topçuluk, İstanbul Sütlüce Silah Deposu Müdürlüğü, İttihat ve Terakki Cemiyeti Üyeliği, Divan-ı Harp Üyeliği, çeşitli mecmualarda yazarlık yaptı. Mustafa Kemal Atatürk’ün daveti üzerine siyasete girdi, Kocaeli ve Muş milletvekilli seçildi.

    TLSold
  • Eski Dönem Kadın Portresi Çiçek Temalı Kart Üzeri.

    Lot No: 241

    Lot: 241

    Eski Dönem Kadın Portresi Çiçek Temalı Kart Üzeri.

    TLSold
  • Çiftçilik tarihi, çocuklar, öküz arabasıyla tarlayı sürerken

    Lot No: 242

    Lot: 242

    Çiftçilik tarihi, çocuklar, öküz arabasıyla tarlayı sürerken

    TLSold
  • yöresel kıyafetli Kız Çocuğu

    Lot No: 243

    Lot: 243

    yöresel kıyafetli Kız Çocuğu

    TLSold
  • Bergama Kermes Damgalı Zarf. 1958

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Bergama Kermes Damgalı Zarf. 1958

    TLSold
  • Türk Siyasetçi Refik Şevket İnce tarafından yazılmış Osmanlıca el yazılı Mektup, Refik Şevket İnce’nin avukatlık ofisi antetli-
Açıklama: Refik Şevket İnce, Milli Mücadelede görev aldı, 1920 tarihinde Manisa vekili seçildi. Kastamonu İstiklal Mahkemesi Başkanlığı, Adalet Bakanlığı, 3 dönem Manisa vekilliği görevinde bulundu. 1945 yılında Demokrat Parti kurucuları arasında yer aldı. Menderes Hükümetinde Milli Savunma Bakanlığı yaptı. Ünlü Gazeteci yazar Emin Çölaşan’ın annesi tarafından dedesidir.

    Lot No: 245

    Lot: 245

    Türk Siyasetçi Refik Şevket İnce tarafından yazılmış Osmanlıca el yazılı Mektup, Refik Şevket İnce’nin avukatlık ofisi antetli- Açıklama: Refik Şevket İnce, Milli Mücadelede görev aldı, 1920 tarihinde Manisa vekili seçildi. Kastamonu İstiklal Mahkemesi Başkanlığı, Adalet Bakanlığı, 3 dönem Manisa vekilliği görevinde bulundu. 1945 yılında Demokrat Parti kurucuları arasında yer aldı. Menderes Hükümetinde Milli Savunma Bakanlığı yaptı. Ünlü Gazeteci yazar Emin Çölaşan’ın annesi tarafından dedesidir.

    TLSold
  • Türk Siyasetçi Refik Şevket İnce tarafından yazılmış Osmanlıca el yazılı Mektup, Refik Şevket İnce’nin avukatlık ofisi antetli-
Açıklama: Refik Şevket İnce, Milli Mücadelede görev aldı, 1920 tarihinde Manisa vekili seçildi. Kastamonu İstiklal Mahkemesi Başkanlığı, Adalet Bakanlığı, 3 dönem Manisa vekilliği görevinde bulundu. 1945 yılında Demokrat Parti kurucuları arasında yer aldı. Menderes Hükümetinde Milli Savunma Bakanlığı yaptı. Ünlü Gazeteci yazar Emin Çölaşan’ın annesi tarafından dedesidir.

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Türk Siyasetçi Refik Şevket İnce tarafından yazılmış Osmanlıca el yazılı Mektup, Refik Şevket İnce’nin avukatlık ofisi antetli- Açıklama: Refik Şevket İnce, Milli Mücadelede görev aldı, 1920 tarihinde Manisa vekili seçildi. Kastamonu İstiklal Mahkemesi Başkanlığı, Adalet Bakanlığı, 3 dönem Manisa vekilliği görevinde bulundu. 1945 yılında Demokrat Parti kurucuları arasında yer aldı. Menderes Hükümetinde Milli Savunma Bakanlığı yaptı. Ünlü Gazeteci yazar Emin Çölaşan’ın annesi tarafından dedesidir.

    TLSold
  • Eski Dönem Çarşaflı Kadının Hatıra Pozu

    Lot No: 247

    Lot: 247

    Eski Dönem Çarşaflı Kadının Hatıra Pozu

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Fesli Öğrenci

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Osmanlı Dönemi, Fesli Öğrenci

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Bursa'dan Panoramik Bir Foto-Arkası Osmanlıca Yazılı

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Osmanlı Dönemi, Bursa'dan Panoramik Bir Foto-Arkası Osmanlıca Yazılı

    TLSold
  • Bunny Money Savings Opportunity, Save $2, Playboy.-8.5x18.5

    Lot No: 250

    Lot: 250

    Bunny Money Savings Opportunity, Save $2, Playboy.-8.5x18.5

    TLSold
  • İstanbul - Sultanahmet Meydanı-6.5x9

    Lot No: 251

    Lot: 251

    İstanbul - Sultanahmet Meydanı-6.5x9

    TLSold
  • Atatürk Kapaklı Tarih ve Edebiyat Mecmuası, Sayı:5, Mayıs-1981

    Lot No: 252

    Lot: 252

    Atatürk Kapaklı Tarih ve Edebiyat Mecmuası, Sayı:5, Mayıs-1981

    TLSold
  • İstanbul Satranç Derneği ve Gaziosmanpaşa Ferahspor Kulübü Satranç Kolu 2 Adet Doküman

    Lot No: 253

    Lot: 253

    İstanbul Satranç Derneği ve Gaziosmanpaşa Ferahspor Kulübü Satranç Kolu 2 Adet Doküman

    TLSold
  • Atatürk Kapaklı  Tarih ve Edebiyat Mecmuası, Sayı:3, Mart-1981

    Lot No: 254

    Lot: 254

    Atatürk Kapaklı Tarih ve Edebiyat Mecmuası, Sayı:3, Mart-1981

    TLSold
  • Opel Marka Taksi, İstanbul-7x10

    Lot No: 255

    Lot: 255

    Opel Marka Taksi, İstanbul-7x10

    TLSold
  • La Fontaine'den Hikâyeler Tavşan ile Kurbağa, İyigün Yayınları 100 kuruş

    Lot No: 256

    Lot: 256

    La Fontaine'den Hikâyeler Tavşan ile Kurbağa, İyigün Yayınları 100 kuruş

    TLSold
  • Yıllarboyu Tarih, Sayı:2, Şubat-1982

    Lot No: 257

    Lot: 257

    Yıllarboyu Tarih, Sayı:2, Şubat-1982

    TLSold
  • Askeri Erkan karargahta toplantıda

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Askeri Erkan karargahta toplantıda

    TLSold
  • T.C. İ.T.Ü. Temel Bilimler Fakültesi Öğrenci Kütüphane Kartı - Boğaziçi Üniversitesi Kayıt Formu Doküman 2 Adet

    Lot No: 259

    Lot: 259

    T.C. İ.T.Ü. Temel Bilimler Fakültesi Öğrenci Kütüphane Kartı - Boğaziçi Üniversitesi Kayıt Formu Doküman 2 Adet

    TLSold
  • Eczacılık, Mürekkep Kurutma kağıdı

    Lot No: 260

    Lot: 260

    Eczacılık, Mürekkep Kurutma kağıdı

    TLSold
  • Kitaptan Çıkma Latince Gravür

    Lot No: 261

    Lot: 261

    Kitaptan Çıkma Latince Gravür

    TLSold
  • Maison De Retraite Des Artistes de Concerts & Music-Halls, Doküman

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Maison De Retraite Des Artistes de Concerts & Music-Halls, Doküman

    TLSold
  • 1917 tarihli Alman resmi makamları tarafından verilmiş belge

    Lot No: 263

    Lot: 263

    1917 tarihli Alman resmi makamları tarafından verilmiş belge

    TLSold
  • Askeri Okul Mezuniyet Fotoğrafı

    Lot No: 264

    Lot: 264

    Askeri Okul Mezuniyet Fotoğrafı

    TLSold
  • Mona Lisa Fotokart,

    Lot No: 265

    Lot: 265

    Mona Lisa Fotokart,

    TLSold
  • Kürt Tip Enstrüman Çalarken

    Lot No: 266

    Lot: 266

    Kürt Tip Enstrüman Çalarken

    TLSold
  • Eski Dönem Kürt Aile Fotoğrafı

    Lot No: 267

    Lot: 267

    Eski Dönem Kürt Aile Fotoğrafı

    TLSold
  • Eski Dönem Türk Diplomatları, Foto Sema

    Lot No: 268

    Lot: 268

    Eski Dönem Türk Diplomatları, Foto Sema

    TLSold
  • Osmanlıca - Rumca – Fransızca 3 Lisan Eczacılık etiketi

    Lot No: 269

    Lot: 269

    Osmanlıca - Rumca – Fransızca 3 Lisan Eczacılık etiketi

    TLSold
  • Eski Dönem Fotokart, Bir Çift, Renklendirilmiş

    Lot No: 270

    Lot: 270

    Eski Dönem Fotokart, Bir Çift, Renklendirilmiş

    TLSold
  • 3 Adet Zarf Lot, Afganistan Kralı - Türk-Amerikan İşbirliği ve Konya Konulu pullu, postadan geçmiş

    Lot No: 271

    Lot: 271

    3 Adet Zarf Lot, Afganistan Kralı - Türk-Amerikan İşbirliği ve Konya Konulu pullu, postadan geçmiş

    TLSold
  • Havacılık Tarihi, Turkish Airlines - Türk Hava Yolları Uçağı

    Lot No: 272

    Lot: 272

    Havacılık Tarihi, Turkish Airlines - Türk Hava Yolları Uçağı

    TLSold
  • Eski Dönem Türk Subayı Hatıra Fotoğrafı

    Lot No: 273

    Lot: 273

    Eski Dönem Türk Subayı Hatıra Fotoğrafı

    TLSold
  • Osmanlıca Kartvizit, Müderris Veli Hariciye hukuk Müşaviri

    Lot No: 274

    Lot: 274

    Osmanlıca Kartvizit, Müderris Veli Hariciye hukuk Müşaviri

    TLSold
  • Rumca Yazılı Fotoğraf, Arkası Osmanlıca Yazılı, Postadan Geçmiş

    Lot No: 275

    Lot: 275

    Rumca Yazılı Fotoğraf, Arkası Osmanlıca Yazılı, Postadan Geçmiş

    TLSold
  • Jeanne Darc a Chinon, Jeanne Darc resmi çizimli Tablokart

    Lot No: 276

    Lot: 276

    Jeanne Darc a Chinon, Jeanne Darc resmi çizimli Tablokart

    TLSold
  • Su aygırı bilgi kartı, Ciklet Kartı-7x5

    Lot No: 277

    Lot: 277

    Su aygırı bilgi kartı, Ciklet Kartı-7x5

    TLSold
  • 2 Adet Araba Fotoğrafı, Mercedes ve Mercury Marka-7x9

    Lot No: 278

    Lot: 278

    2 Adet Araba Fotoğrafı, Mercedes ve Mercury Marka-7x9

    TLSold
  •  2 adet Ciklet kartı, BMW ve Renault marka arabalar hakkında-7x9

    Lot No: 279

    Lot: 279

    2 adet Ciklet kartı, BMW ve Renault marka arabalar hakkında-7x9

    TLSold
  • 2 adet Ciklet kartı, Morris ve Wolseley marka arabalar hakkında-7x9

    Lot No: 280

    Lot: 280

    2 adet Ciklet kartı, Morris ve Wolseley marka arabalar hakkında-7x9

    TLSold
  • 1 Adet Bikini ile Poz Vermiş Kadın Foto

    Lot No: 281

    Lot: 281

    1 Adet Bikini ile Poz Vermiş Kadın Foto

    TLSold
  • İsrail Turistik Harita Kataloğu

    Lot No: 282

    Lot: 282

    İsrail Turistik Harita Kataloğu

    TLSold
  • İzmir Maltepe Askeri Lisesi, 1930-31, Öğrenci Fotoları

    Lot No: 283

    Lot: 283

    İzmir Maltepe Askeri Lisesi, 1930-31, Öğrenci Fotoları

    TLSold
  • Türkiye Cumhuriyet 4. Cumhurbaşkanı, Orgeneral Cemal Gürsel

    Lot No: 284

    Lot: 284

    Türkiye Cumhuriyet 4. Cumhurbaşkanı, Orgeneral Cemal Gürsel

    TLSold
  • Kadıköy - St. Joseph Öğrenci Başarı Belgesi, Kadıköy-1936, Fransızca

    Lot No: 285

    Lot: 285

    Kadıköy - St. Joseph Öğrenci Başarı Belgesi, Kadıköy-1936, Fransızca

    TLSold
  • Gözlem Evi, RAsathane iç görünümü

    Lot No: 286

    Lot: 286

    Gözlem Evi, RAsathane iç görünümü

    TLSold
  • Samsun Kız Teknik Olgunlaşma Enstitüsü, İlk Dönem Başarı Karnesi 1962-1963-11x15.5

    Lot No: 287

    Lot: 287

    Samsun Kız Teknik Olgunlaşma Enstitüsü, İlk Dönem Başarı Karnesi 1962-1963-11x15.5

    TLSold
  • Türkiye Cumhuriyeti Pasaport

    Lot No: 288

    Lot: 288

    Türkiye Cumhuriyeti Pasaport

    TLSold
  • Türkiye Cumhuriyeti, Hususi Pasaport, Yeşil

    Lot No: 289

    Lot: 289

    Türkiye Cumhuriyeti, Hususi Pasaport, Yeşil

    TLSold
  • Nüfus Hüviyet Cüzdanı, 1945

    Lot No: 290

    Lot: 290

    Nüfus Hüviyet Cüzdanı, 1945

    TLSold
  • Erken Cumhuriyet Dönemi Nüfus Hüviyet Cüzdanı

    Lot No: 291

    Lot: 291

    Erken Cumhuriyet Dönemi Nüfus Hüviyet Cüzdanı

    TLSold
  • T.C. İstanbul Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Antetli, Sağlık Raporu

    Lot No: 292

    Lot: 292

    T.C. İstanbul Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Antetli, Sağlık Raporu

    TLSold
  • Fotoğrafçı Celal Oflaz objektifindenYaşlı Bir Adamın Verdiği Hatıra Pozu

    Lot No: 293

    Lot: 293

    Fotoğrafçı Celal Oflaz objektifindenYaşlı Bir Adamın Verdiği Hatıra Pozu

    TLSold
  • M/F. Truva - M/V. Akdeniz Denizyolları 2 Adet Gemi Foto

    Lot No: 294

    Lot: 294

    M/F. Truva - M/V. Akdeniz Denizyolları 2 Adet Gemi Foto

    TLSold
  • İlkokul Diploması, 1934

    Lot No: 295

    Lot: 295

    İlkokul Diploması, 1934

    TLSold
  • T.C. İyi Durum Kağıdı, 1956

    Lot No: 296

    Lot: 296

    T.C. İyi Durum Kağıdı, 1956

    TLSold
  • Hilal-i Ahmer (Kızılay) hakkında Fransızca Broşür

    Lot No: 297

    Lot: 297

    Hilal-i Ahmer (Kızılay) hakkında Fransızca Broşür

    TLSold
  • Türk Meşhuru Kadir İnanır Foto-15x11

    Lot No: 298

    Lot: 298

    Türk Meşhuru Kadir İnanır Foto-15x11

    TLSold
  • Türk Meşhuru Türkan Şoray 2 Adet Foto-15x11

    Lot No: 299

    Lot: 299

    Türk Meşhuru Türkan Şoray 2 Adet Foto-15x11

    TLSold
  • Yapı ve Kredi Bankası, 16. Sergi İstanbul'un Tarihî Parmaklıkları, Fotoğraflar: Baha Gelenbevi, 1972

    Lot No: 300

    Lot: 300

    Yapı ve Kredi Bankası, 16. Sergi İstanbul'un Tarihî Parmaklıkları, Fotoğraflar: Baha Gelenbevi, 1972

    TLSold
  • Yapı ve Kredi Bankası, 27.Sergü Cemal Nadir Karikatür Sergisi, 1967

    Lot No: 301

    Lot: 301

    Yapı ve Kredi Bankası, 27.Sergü Cemal Nadir Karikatür Sergisi, 1967

    TLSold
  • Hristiyanlık, Papaz Tesbihi 56'lık, Ucunda Çarmıha Gerilmiş Hz.İsa

    Lot No: 302

    Lot: 302

    Hristiyanlık, Papaz Tesbihi 56'lık, Ucunda Çarmıha Gerilmiş Hz.İsa

    TLSold
  • Eucodal 5 Ampoules, E.Merck Darmstadt-6x5.5 Açılmamıştır

    Lot No: 303

    Lot: 303

    Eucodal 5 Ampoules, E.Merck Darmstadt-6x5.5 Açılmamıştır

    TLSold
  • İsrail Askeri, Üzeri Dua Yazılı, Arkası Kudüs Görselli Madalya, İbranice Yazılı-R:7.5

    Lot No: 304

    Lot: 304

    İsrail Askeri, Üzeri Dua Yazılı, Arkası Kudüs Görselli Madalya, İbranice Yazılı-R:7.5

    TLSold
  • İsrail Cumhuriyet Bayramı, 2018 Tarihli, Diğer Yüzü 1968-2018 50.Yıl Hatıra Madalya-R:4

    Lot No: 305

    Lot: 305

    İsrail Cumhuriyet Bayramı, 2018 Tarihli, Diğer Yüzü 1968-2018 50.Yıl Hatıra Madalya-R:4

    TLSold
  • Ampoules Opium.Concentré IE, Kimyager Dr.İbrahim Etem Kimya Evi.-7x13 İçi Boş

    Lot No: 306

    Lot: 306

    Ampoules Opium.Concentré IE, Kimyager Dr.İbrahim Etem Kimya Evi.-7x13 İçi Boş

    TLSold
  • İlaç Kutusu-5x3

    Lot No: 307

    Lot: 307

    İlaç Kutusu-5x3

    TLSold
  • Sedalfa, Şark İspençiyari Laboratuarı A.Ş.-6.5x10 Açılmamış

    Lot No: 308

    Lot: 308

    Sedalfa, Şark İspençiyari Laboratuarı A.Ş.-6.5x10 Açılmamış

    TLSold
  • 15 cc. Ticarda, Öksürük İlâcı.-w:8 - h:2.5

    Lot No: 309

    Lot: 309

    15 cc. Ticarda, Öksürük İlâcı.-w:8 - h:2.5

    TLSold
  • Dicodid Ağrı Kesici-w:5 - h:1.5 İçi Dolu

    Lot No: 310

    Lot: 310

    Dicodid Ağrı Kesici-w:5 - h:1.5 İçi Dolu

    TLSold
  • Topkapı Sarayı Müzesi, İstanbul-2010, Bilkent Kültür Girişimi Yayınları, 321s. + Şömizli + Özel Muhafaza Kabında.

    Lot No: 311

    Lot: 311

    Topkapı Sarayı Müzesi, İstanbul-2010, Bilkent Kültür Girişimi Yayınları, 321s. + Şömizli + Özel Muhafaza Kabında.

    TLSold
  • Kapalıçarşı, Önder Küçükerman / Kenan Mortan, T.C. Kültür Bakanlığı Yayınları, Ankara-2017, 367s. + Şömizli.

    Lot No: 312

    Lot: 312

    Kapalıçarşı, Önder Küçükerman / Kenan Mortan, T.C. Kültür Bakanlığı Yayınları, Ankara-2017, 367s. + Şömizli.

    TLSold
  • Myths of Hagia Sophia, Dr.Ferhat Aslan, İstanbul-2010 Kültür Başkenti, 368s. + Şömizli.

    Lot No: 313

    Lot: 313

    Myths of Hagia Sophia, Dr.Ferhat Aslan, İstanbul-2010 Kültür Başkenti, 368s. + Şömizli.

    TLSold
  • İkinci Dünya Savaşı Ansiklopedisi 1-2-3 Lot. Hitler Kapak, 3 cilt takım

    Lot No: 314

    Lot: 314

    İkinci Dünya Savaşı Ansiklopedisi 1-2-3 Lot. Hitler Kapak, 3 cilt takım

    TLSold
  • İbrahim Paşa Sarayı, Nurhan Atasoy, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yayınları, Ankara-2017, 244s. + Şömizli.

    Lot No: 315

    Lot: 315

    İbrahim Paşa Sarayı, Nurhan Atasoy, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yayınları, Ankara-2017, 244s. + Şömizli.

    TLSold
  • Tarih Boyunca Meşhur Zalimler ve Akıbetleri, Nail Papatya, Özgür Basımevi, 1969, 100s.

    Lot No: 316

    Lot: 316

    Tarih Boyunca Meşhur Zalimler ve Akıbetleri, Nail Papatya, Özgür Basımevi, 1969, 100s.

    TLSold
  • Pul Defteri, İçinde Muhtelif Pul Lotları.

    Lot No: 317

    Lot: 317

    Pul Defteri, İçinde Muhtelif Pul Lotları.

    TLSold
  • Ermenice Kitap, Aprahamyan Basımevi, 1954, 828s. -Sırtı Tamir İster.

    Lot No: 318

    Lot: 318

    Ermenice Kitap, Aprahamyan Basımevi, 1954, 828s. -Sırtı Tamir İster.

    TLSold
  • Camaltı, Floral Motifli, Arapça Dua-70x50, Çerçeveli, Haliyle

    Lot No: 319

    Lot: 319

    Camaltı, Floral Motifli, Arapça Dua-70x50, Çerçeveli, Haliyle

    TLSold
  • Sonradan Renklendirme, Çocuk Kartları, Paspartulu, Çerçeveli, Çocuklardan Biri Paskalya Yumurtalı-30x40, Çerçeveli

    Lot No: 320

    Lot: 320

    Sonradan Renklendirme, Çocuk Kartları, Paspartulu, Çerçeveli, Çocuklardan Biri Paskalya Yumurtalı-30x40, Çerçeveli

    TLSold
  • Fransız Kadın Kartı 3 Adet, Sonradan Renklendirme, Paspartulu ve Çerçeveli-Biri köpeğiyle poz verirken, 30x40, Çerçeveli

    Lot No: 321

    Lot: 321

    Fransız Kadın Kartı 3 Adet, Sonradan Renklendirme, Paspartulu ve Çerçeveli-Biri köpeğiyle poz verirken, 30x40, Çerçeveli

    TLSold
  • Sonradan Renklendirme, Çocuk Kartları, Gözleri Oynar, Paspartulu, Çerçeveli-31x25

    Lot No: 322

    Lot: 322

    Sonradan Renklendirme, Çocuk Kartları, Gözleri Oynar, Paspartulu, Çerçeveli-31x25

    TLSold
  • Sonradan Renklendirme Çocuk Kartı, Kartlardan Birtanesi Agopyon 1923, Islak İmzalı-Paspartulu, Çerçeveli, 31x25

    Lot No: 323

    Lot: 323

    Sonradan Renklendirme Çocuk Kartı, Kartlardan Birtanesi Agopyon 1923, Islak İmzalı-Paspartulu, Çerçeveli, 31x25

    TLSold
  • Taş Baskı Seyahat Afişi (Posteri), Paspartulu ve Çerçeveli, Canadian Pacific Railway, Travel Poster-26x33

    Lot No: 324

    Lot: 324

    Taş Baskı Seyahat Afişi (Posteri), Paspartulu ve Çerçeveli, Canadian Pacific Railway, Travel Poster-26x33

    TLSold
  • Taş Baskı Seyahat Afişi (Posteri ), Paspartulu ve Çerçeveli, Hamburg Amerika Linie, Travel Poster-26x33

    Lot No: 325

    Lot: 325

    Taş Baskı Seyahat Afişi (Posteri ), Paspartulu ve Çerçeveli, Hamburg Amerika Linie, Travel Poster-26x33

    TLSold
  • Çelik Baskı Siyah Beyaz, Rembrandt Tablosu Gravürü-45x32

    Lot No: 326

    Lot: 326

    Çelik Baskı Siyah Beyaz, Rembrandt Tablosu Gravürü-45x32

    TLSold