• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

Efemera,Kartpostal,Fotoğraf ve Filateli Müzayedesi

Efemera,Kartpostal,Fotoğraf ve Filateli Müzayedemize 19 Ocak 2023 saat 21:00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 21:02 itibariyle canlı müzayede başlayacaktır.

Kitap, Dergi ve süreli yayınlar hariç tüm ürünlerden % 18 ürün KDV'si alınmaktadır. Komisyon Oranı: % 20 + KDV'dir. "ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR.

Lot: 20 » Fotoğraf

Medih'in teyzesi Zekavet Zati Öget ve eniştesi Dr. İbrahim Zati Öget'in (Mülkiye tıbbiyesinden mezun, Yeşilay, Çocuk Esirgeme Kurumunda çalıştı. Uzun yıllar İstanbul Hapishaneleri başhekimliği yaptı.

İzmir Karşıyakalı Psikiyatrist Dr. Medih Aykoler terekesinden fotoğraf lotları. Kardeşleri Sanayiici Senih Aykoler ve uzun yıllar BBC Türkçe servisinde yapımcılık yapan Sabih Aykoler Fotoğraf açıklamaları sıralıdır.

Uluslararası Kriminoloji kongrelerine katıldı. Ölümü: 1945) 2 zadet pozu. Eniştesi tek başına (6x9 cm). Eniştesinin Cağaloğlunda ilk yaptırdığı apartman inşa halinde. Çocukları Sahir Öget Cağaloğlundaki komşu kızıyla. Sahir Öget Yeni Nesil ilkokulunda öğretmenleri ve arkadaşlarıyla 1932. Sahir Öget ve annesiyle babası Yalova'da. Zekavet Teyze, Ali dayı, İbrahim Zati Öget Büyükada'da.

Detaylar

SATILDI

Lot: 31 » Kartpostal

Berlin Knie

Detaylar
Lot: 38 » Fotoğraf

Samsun

Detaylar
Lot: 47 » Kartpostal

Konya Kadıhan

Detaylar
Lot: 48 » Kartpostal

Plaj çift sevda kp

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 9
sonraki