• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

Asırlık Kütüphane-Kitap Müzayedesi-5

Asırlık Kütüphane-Kitap-4 Müzayedemize 21 Mayıs  2023 saat 22:00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 22:02 itibariyle canlı müzayede başlayacaktır.

Siz değerli koleksiyonerlere sunmaktan büyük keyif ve gurur duyduğumuz, uzun yıllar içerisinde biraraya getirilmiş ve özenle saklanmış çok değerli kitapların yer aldığı müthiş bir seçkinin ilk kitaplarını sizlerin beğenisine sunmaya devam ediyoruz.

Kitap, Dergi ve süreli yayınlar hariç tüm ürünlerden % 18 ürün KDV'si alınmaktadır. Komisyon Oranı: % 20 + KDV'dir. "ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR.

SATILDI

Lot: 8 » Kitap

Tanzimat'tan Bugüne Edebiyatçılar Ansiklopedisi/2 Cilt,Yapı Kredi Yayınları 2003,Cilt 1:448 sayfa,Cilt 2: 944 sayfa (KUTULu ve CD'Lİ)

Türkçe-16,5*24cm

Şinasi’den günümüze modern Türk edebiyatını tüm şair ve yazarlarıyla eksiksiz biçimde sunmayı; şair ve yazarları biyografi ve yapıtlarının yanı sıra edebiyattaki yeri ve etkileriyle de konumlamayı amaçlayan Tanzimat’tan Bugüne Edebiyatçılar Ansiklopedisi, bu basımında ulaştığı madde sayısı ve güncellemelerle alandaki en kapsamlı çalışma. “19. ve 20. yüzyılda Türkiye Türkçesiyle telif eser vermiş tüm şair ve yazarlar” ölçütünden hareket eden Tanzimat’tan Bugüne Edebiyatçılar Ansiklopedisi, günümüze kadar daha çok kişisel çabalarla sınırlı kalmış bir alana kurumsal girişimin nicelik ve nitelik üstünlüğünü getirmekle birlikte, yüzlerce madde başlığıyla da Türk edebiyatı için gerçek bir başvuru kaynağı. Geniş yazar kadrosu desteğiyle iki yıllık çalışma sonunda hazırlanan Tanzimat’tan Bugüne Edebiyatçılar Ansiklopedisi, kapsamıyla olduğu kadar biyografi ve yapıtlar hakkındaki bilgilerin doğruluğuyla da alanındaki tek örnek.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 3
sonraki