• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

Asırlık Kütüphane-Kitap Müzayedesi-8

Asırlık Kütüphane-Kitap-8 Müzayedemize 03 Haziran  2023 saat 22:30'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 22:32 itibariyle canlı müzayede başlayacaktır.

Siz değerli koleksiyonerlere sunmaktan büyük keyif ve gurur duyduğumuz, uzun yıllar içerisinde biraraya getirilmiş ve özenle saklanmış çok değerli kitapların yer aldığı müthiş bir seçkinin ilk kitaplarını sizlerin beğenisine sunmaya devam ediyoruz.

Kitap, Dergi ve süreli yayınlar hariç tüm ürünlerden % 18 ürün KDV'si alınmaktadır. Komisyon Oranı: % 20 + KDV'dir. "ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR.

SATILDI

Lot: 10 » Kitap

Dolmabahçe'den Nişantaşı'na,M.Burak Çetintaş,Antik A.ş Kültür Yayınları 2012,349 sayfa

Türkçe-24,5*32,5cm

25 yıldan bu yana pek çok antikanın ve sanat eserinin korunmasını sağlayan, dünyanın sayılı müzelerine ve önemli koleksiyonlarına eserler kazandıran Antik A.Ş, Türk kültür hayatında önemli bir yer edineceğine inandığı Dolmabahçe'den Nişantaşı'na isimli kitap ile bir ilke imza atıyor. Yaklaşık altı yıl süren titiz çalışmanın ürünü olan eser bugüne kadar işlenmemiş bir konu olan Maçka, Nişantaşı ve Teşvikiye semtlerinin tarihini günışığına çıkartıyor.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 3
sonraki