Lot: 1

Güncel Fiyat: 100 TL Açılış Fiyatı: 100 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Orijinal Yağlı Boya Tablo, Ressam Behçet Gürcan Eseri, İmzasız, 119x100 cm, Tuval Üzeri, Dev Boy

OFİSTEN TESLİMAT YAPILACAKTIR.

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Orijinal Yağlı Boya Tablo, Ressam Behçet Gürcan Eseri, İmzasız, 119x100 cm, Tuval Üzeri, Dev Boy-OFİSTEN TESLİMAT YAPILACAKTIR.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Orijinal Yağlı Boya Tablo, Ressam Behçet Gürcan Eseri, İmzasız, 119x100 cm, Tuval Üzeri, Dev Boy-OFİSTEN TESLİMAT YAPILACAKTIR.

    TLSatıldı
  • Orijinal Yağlı Boya Tablo, Ressam Behçet Gürcan Eseri, İmzasız, 117x100 cm, Tuval Üzeri, Dev Boy-bezde ufak bir delik mevcut.
OFİSTEN TESLİMAT YAPILACAKTIR.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Orijinal Yağlı Boya Tablo, Ressam Behçet Gürcan Eseri, İmzasız, 117x100 cm, Tuval Üzeri, Dev Boy-bezde ufak bir delik mevcut. OFİSTEN TESLİMAT YAPILACAKTIR.

    TLSatıldı
  • Orijinal Yağlı Boya Tablo, Ressam Behçer Gürcan Eseri, İmzasız, 120x100 cm, Tuval Üzeri, Dev Boy-OFİSTEN TESLİMAT YAPILACAKTIR.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Orijinal Yağlı Boya Tablo, Ressam Behçer Gürcan Eseri, İmzasız, 120x100 cm, Tuval Üzeri, Dev Boy-OFİSTEN TESLİMAT YAPILACAKTIR.

    TLSatıldı
  • Orijinal Suluboya Çalışma, Sanatçı Haydar Şendur Cankutan İmzalı, Çerçevesinde 39x34 cm-Haydar Şendur Cankutan, resim, heykel, fotoğraf ve müzik alanlarında eserleri ortaya koyan çok yönlü bir sanatçıdır.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Orijinal Suluboya Çalışma, Sanatçı Haydar Şendur Cankutan İmzalı, Çerçevesinde 39x34 cm-Haydar Şendur Cankutan, resim, heykel, fotoğraf ve müzik alanlarında eserleri ortaya koyan çok yönlü bir sanatçıdır.

    TLSatıldı
  • Resim Sanatı Tarihi, Ressam Sami Yetik Resim Sergisi Afişi, Garanti Bankası Sanat Galerisi, 1985 Yılı, 50x70 cm

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Resim Sanatı Tarihi, Ressam Sami Yetik Resim Sergisi Afişi, Garanti Bankası Sanat Galerisi, 1985 Yılı, 50x70 cm

    TLSatıldı
  • Resim Sanatı Tarihi, Ressam Argun Okumuşoğlu Sergisi Afişi, Sanatçı Islak İmzalı, Teşvikiye Sanat Galerisi, 1989 Yılı, 68x48 cm-1982’de bitirdiği İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi (MSGSÜ) Resim Bölümü’nde Özdemir Altan’ın öğrencisi olan Okumuşoğlu, Uluslararası İstanbul Bienali dahil yurtiçi ve yurtdışında bir çok karma sergi ve etkinliğe katıldı, bunun yanı sıra kişisel sergiler açtı. Sanatçı çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Resim Sanatı Tarihi, Ressam Argun Okumuşoğlu Sergisi Afişi, Sanatçı Islak İmzalı, Teşvikiye Sanat Galerisi, 1989 Yılı, 68x48 cm-1982’de bitirdiği İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi (MSGSÜ) Resim Bölümü’nde Özdemir Altan’ın öğrencisi olan Okumuşoğlu, Uluslararası İstanbul Bienali dahil yurtiçi ve yurtdışında bir çok karma sergi ve etkinliğe katıldı, bunun yanı sıra kişisel sergiler açtı. Sanatçı çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Resim Sanatı, Ressam Erol Akyavaş Sergisi Afişi, Bedri Rahmi Galerisi, 1978 Yılı, 50x70 cm

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Resim Sanatı, Ressam Erol Akyavaş Sergisi Afişi, Bedri Rahmi Galerisi, 1978 Yılı, 50x70 cm

    TLSatıldı
  • Resim Sanatı, Ressam Muzaffer Akyol Serim Sergisi Afişi, Sanatçı Islak İmzalı, "Ayrı Beraberlikler" İsimli Sergi, İş Sanat Galerisi, 1985 Yılı, 70x50 cm-1945 yılında Trabzon’da doğdu. 1968-1969 yılında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Resim bölümüne girdi. 1973- 1974 öğretim yılında mezun oldu. Akyol eserlerinde daha çok sürrealist çalışmalar gerçekleştirmektedir.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Resim Sanatı, Ressam Muzaffer Akyol Serim Sergisi Afişi, Sanatçı Islak İmzalı, "Ayrı Beraberlikler" İsimli Sergi, İş Sanat Galerisi, 1985 Yılı, 70x50 cm-1945 yılında Trabzon’da doğdu. 1968-1969 yılında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Resim bölümüne girdi. 1973- 1974 öğretim yılında mezun oldu. Akyol eserlerinde daha çok sürrealist çalışmalar gerçekleştirmektedir.

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, Gravür Sanatçısı Güngör İblikçi, Sanatçı Baskı, İmzasız, 50x70 cm ve Sanatçıya Hitaben DYO İstanbul Bölge Müdürlüğü Tarafından Gönderilen Sergideki Eserleri Hakkında Yazışma-1936 yılında Akşehir’de dünyaya gelen Güngör İblikçi, eğitimini İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi’nde tamamladı. Sanat çalışmalarını geliştirmek için 1962 yılında İsviçre’ye giden ve Cenevre’de Güzel Sanatlar Akademisi Gravür Bölümü’nden mezun olan sanatçı uluslararası pek çok fuara katıldı ve sergiler açtı.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Sanat Tarihi, Gravür Sanatçısı Güngör İblikçi, Sanatçı Baskı, İmzasız, 50x70 cm ve Sanatçıya Hitaben DYO İstanbul Bölge Müdürlüğü Tarafından Gönderilen Sergideki Eserleri Hakkında Yazışma-1936 yılında Akşehir’de dünyaya gelen Güngör İblikçi, eğitimini İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi’nde tamamladı. Sanat çalışmalarını geliştirmek için 1962 yılında İsviçre’ye giden ve Cenevre’de Güzel Sanatlar Akademisi Gravür Bölümü’nden mezun olan sanatçı uluslararası pek çok fuara katıldı ve sergiler açtı.

    TLSatıldı
  • Resim Sanatı Tarihi, Ressam Atilla Tos Sergisi Afişi, Sanatçı Islak İmzalı, Eller Sanat Galerisi, 1983 Tarihli, 50x35 cm-1945 Sarıkamış doğumlu olan sanatçı, devlet güzel sanatlar akademisi yüksek resim bölümü'ne girdi ve Ali Avni Çelebi, Dinçer Erimez, Sabri Berkel, Kemal Bilensoy ve Edip Hakkı Köseoğlu gibi hocalardan ders almaya başladı. Aynı üniversitede idarecilik ve hocalık yaptı. Çok sayıda sergiye imza atmıştır.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Resim Sanatı Tarihi, Ressam Atilla Tos Sergisi Afişi, Sanatçı Islak İmzalı, Eller Sanat Galerisi, 1983 Tarihli, 50x35 cm-1945 Sarıkamış doğumlu olan sanatçı, devlet güzel sanatlar akademisi yüksek resim bölümü'ne girdi ve Ali Avni Çelebi, Dinçer Erimez, Sabri Berkel, Kemal Bilensoy ve Edip Hakkı Köseoğlu gibi hocalardan ders almaya başladı. Aynı üniversitede idarecilik ve hocalık yaptı. Çok sayıda sergiye imza atmıştır.

    TLSatıldı
  • Resim Sanatı Tarihi, Ressam Resul Aytemür Sergi Afişi, Sanatçı Islak İmzalı, Teşvikiye Sanat Galerisi, 1989 Tarihli, 40x56 cm-İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Resim Bölümü, Neşet Günal Atölyesi’nden 1978 yılında mezun oldu. Aytemür resimlerinin konularını neredeyse tamamen İstanbul’un güncel yaşamından alır. Sanatçı parklar, çöplükler, semt pazarları, otobüs durakları gibi kentin, sıradan yapısını ele aldığı kadar gece klupleri, genelevler ve fahişeleler gibi sıra dışı olay ve yaşamları da inceler. Sanatçının resimlerinde canlılık, cümbüş ve kargaşa göze çarpar; karakterlerin yaşama çabaları, kaygıları ve dramları ön plandadır.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Resim Sanatı Tarihi, Ressam Resul Aytemür Sergi Afişi, Sanatçı Islak İmzalı, Teşvikiye Sanat Galerisi, 1989 Tarihli, 40x56 cm-İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Resim Bölümü, Neşet Günal Atölyesi’nden 1978 yılında mezun oldu. Aytemür resimlerinin konularını neredeyse tamamen İstanbul’un güncel yaşamından alır. Sanatçı parklar, çöplükler, semt pazarları, otobüs durakları gibi kentin, sıradan yapısını ele aldığı kadar gece klupleri, genelevler ve fahişeleler gibi sıra dışı olay ve yaşamları da inceler. Sanatçının resimlerinde canlılık, cümbüş ve kargaşa göze çarpar; karakterlerin yaşama çabaları, kaygıları ve dramları ön plandadır.

    TLSatıldı
  • Resim Sanatı Tarihi, Ressam Muammer Durmuş Sergi Afişi, Galeri Selvin Ankara, 1987 Tarihli, 59x43 cm

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Resim Sanatı Tarihi, Ressam Muammer Durmuş Sergi Afişi, Galeri Selvin Ankara, 1987 Tarihli, 59x43 cm

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, Zeki Faik İzer Resim ve Halı Sergisi Afişi, Garanti Bankası Sanat Galerisi, 1984 Tarihli, 70x50 cm

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Sanat Tarihi, Zeki Faik İzer Resim ve Halı Sergisi Afişi, Garanti Bankası Sanat Galerisi, 1984 Tarihli, 70x50 cm

    TLSatıldı
  • Resim Sanatı Tarihi, Ressam Orhan Peker Sergi Afişi, Bedri Rahmi Galerisi, 1978 Tarihli, 59x44 cm

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Resim Sanatı Tarihi, Ressam Orhan Peker Sergi Afişi, Bedri Rahmi Galerisi, 1978 Tarihli, 59x44 cm

    TLSatıldı
  • Resim Sanatı Tarihi, Gravür Sanatçısı Güngör İblikçi'nin Galerie-Club Migros, İsviçre'deki Sergisi Afişi, 72x29 cm

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Resim Sanatı Tarihi, Gravür Sanatçısı Güngör İblikçi'nin Galerie-Club Migros, İsviçre'deki Sergisi Afişi, 72x29 cm

    TLSatıldı
  • Resim Sanatı Tarihi, Ressam Fahrettin Baykal'ın Anılar/Duygular İsimli Sergisinin Afişi, Sanatçı Islak İmzalı, 47x34 cm-1948 yılında kemalpaşa’da doğan fahrettin baykal ilk ve orta öğrenimini edremit’te tamamladı. 1970 yılında marmara üniversitesi, güzel sanatlar fakültesi, dekoratif resim bölümü’ne girdi ve 1974 yılında mezun oldu. fahrettin baykal, birçok kişisel sergi açtı ve karma sergilere katıldı. sanatçının yurt içi ve yurt dışı özel ve kamu koleksiyonlarda yapıtları bulunmaktadır.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Resim Sanatı Tarihi, Ressam Fahrettin Baykal'ın Anılar/Duygular İsimli Sergisinin Afişi, Sanatçı Islak İmzalı, 47x34 cm-1948 yılında kemalpaşa’da doğan fahrettin baykal ilk ve orta öğrenimini edremit’te tamamladı. 1970 yılında marmara üniversitesi, güzel sanatlar fakültesi, dekoratif resim bölümü’ne girdi ve 1974 yılında mezun oldu. fahrettin baykal, birçok kişisel sergi açtı ve karma sergilere katıldı. sanatçının yurt içi ve yurt dışı özel ve kamu koleksiyonlarda yapıtları bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, Ünal Cimit Seramik Sergisi Afişi, Sanatçı Islak İmzalı, 1983 Tarihli, Devlet Güzel Sanatlar Galerisi, 49x34 cm-1934 yılında Karadeniz Ereğli'de doğan sanatçı ilk ve orta öğrenimini aynı kentte, lise eğitimini Bursa Ziraat Lisesi'nde tamamladı. Güzel Sanatlar Akademisi Y. Resim Bölümü Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüboğlu atölyesinde üç yıl eğitim aldıktan sonra Almanya'ya gitti. Eczacıbaşı Süs ve Mutfak Eşyaları Fabrika Müdürlüğü yaptı, 1976'da Güzel Sanatlar Akademisi Seramik Bölümü Alçı Şekillendirme atelyelerine öğretim görevlisi olarak atandı. 1982'de Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'nde ve daha sonra Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Ana Sanat Dalı'nda görevlendirildi. 1984 yılından itibaren her iki okuldan da ayrılarak yalnızca sanatçı olarak çalışmalarını sürdürdü.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Sanat Tarihi, Ünal Cimit Seramik Sergisi Afişi, Sanatçı Islak İmzalı, 1983 Tarihli, Devlet Güzel Sanatlar Galerisi, 49x34 cm-1934 yılında Karadeniz Ereğli'de doğan sanatçı ilk ve orta öğrenimini aynı kentte, lise eğitimini Bursa Ziraat Lisesi'nde tamamladı. Güzel Sanatlar Akademisi Y. Resim Bölümü Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüboğlu atölyesinde üç yıl eğitim aldıktan sonra Almanya'ya gitti. Eczacıbaşı Süs ve Mutfak Eşyaları Fabrika Müdürlüğü yaptı, 1976'da Güzel Sanatlar Akademisi Seramik Bölümü Alçı Şekillendirme atelyelerine öğretim görevlisi olarak atandı. 1982'de Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'nde ve daha sonra Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Ana Sanat Dalı'nda görevlendirildi. 1984 yılından itibaren her iki okuldan da ayrılarak yalnızca sanatçı olarak çalışmalarını sürdürdü.

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, Türk Resminde Mimari Sergisi Afişi, İstanbul Resim ve Heykel Müzesi, 50x35 cm

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Sanat Tarihi, Türk Resminde Mimari Sergisi Afişi, İstanbul Resim ve Heykel Müzesi, 50x35 cm

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, Ünal Cimit Seramik Sergisi Afişi, Sanatçı Islak İmzalı, Anadolu'nun Taşından Toprağından, 1978 Tarihli, Devlet Güzel Sanatlar Galerisi, 47x32 cm

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Sanat Tarihi, Ünal Cimit Seramik Sergisi Afişi, Sanatçı Islak İmzalı, Anadolu'nun Taşından Toprağından, 1978 Tarihli, Devlet Güzel Sanatlar Galerisi, 47x32 cm

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, Ressam Bedri Baykam, Yine Düştük Yollara Sergi Afişi, Ziraat Kültür Merkezi, Ankara,  1995 Yılı, 70x43 cm

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Sanat Tarihi, Ressam Bedri Baykam, Yine Düştük Yollara Sergi Afişi, Ziraat Kültür Merkezi, Ankara, 1995 Yılı, 70x43 cm

    TLSatıldı
  • Tiyatro Tarihi, İstanbul Şehir Tiyatroları, Bir Başkası Oyunu Afişi, 50x70 cm

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Tiyatro Tarihi, İstanbul Şehir Tiyatroları, Bir Başkası Oyunu Afişi, 50x70 cm

    TLSatıldı
  • Tiyatro Tarihi, Savunma Öyküsü Oyunu Afişi, Ankara Birlik Tiyatrosu, 70x50 cm

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Tiyatro Tarihi, Savunma Öyküsü Oyunu Afişi, Ankara Birlik Tiyatrosu, 70x50 cm

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, Sabiha Erengönül, Retrospektif Sergi Afişi, Atatürk Kültür Merkezi Galerisi, 48x28 cm

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Sanat Tarihi, Sabiha Erengönül, Retrospektif Sergi Afişi, Atatürk Kültür Merkezi Galerisi, 48x28 cm

    TLSatıldı
  • Orijinal Çalışma, Hulusi Kentmen Portre, Mehmet Duru İmzalı, 54x36 cm

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Orijinal Çalışma, Hulusi Kentmen Portre, Mehmet Duru İmzalı, 54x36 cm

    TLSatıldı
  • Sinema Tarihi, Uçur Beni Filmi Afişi, Kung Fu Filmi, Sunar Film, 70x100 cm

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Sinema Tarihi, Uçur Beni Filmi Afişi, Kung Fu Filmi, Sunar Film, 70x100 cm

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, Son Kağnılar, Siyah-Beyaz Fotoğraf Sergisi, Tülin Dizdaroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Fotoğrafevi, Beyoğlu, 48x34 cm

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Sanat Tarihi, Son Kağnılar, Siyah-Beyaz Fotoğraf Sergisi, Tülin Dizdaroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Fotoğrafevi, Beyoğlu, 48x34 cm

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, Bedri Baykam'ın Londra'daki Sergisi, Afişi, Kartonet, 45x30 cm-masada durabilmesi için arkasında ayaklık mevcut

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Sanat Tarihi, Bedri Baykam'ın Londra'daki Sergisi, Afişi, Kartonet, 45x30 cm-masada durabilmesi için arkasında ayaklık mevcut

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, Mehmet Yalçın Özel Özgün Baskı Sergisi Davetiyesi, Sanatçı Islak İmzalı, 1977 Tarihli, 17x12 cm

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Sanat Tarihi, Mehmet Yalçın Özel Özgün Baskı Sergisi Davetiyesi, Sanatçı Islak İmzalı, 1977 Tarihli, 17x12 cm

    TLSatıldı
  • Resim Sanatı Tarihi, İkbal Moneim Resim Sergisi Broşürü, Sanatçı Islak İmzalı, 1978 Tarihli, İş Bankası Sanat Galerisi, 4 Sayfa, 23x16 cm

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Resim Sanatı Tarihi, İkbal Moneim Resim Sergisi Broşürü, Sanatçı Islak İmzalı, 1978 Tarihli, İş Bankası Sanat Galerisi, 4 Sayfa, 23x16 cm

    TLSatıldı
  • Ermenice Kitap, Hint Avrupa İlk Dili, 1855 İstanbul Basım, 206 Sayfa, Şahıs Ciltli, 21x14 cm

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Ermenice Kitap, Hint Avrupa İlk Dili, 1855 İstanbul Basım, 206 Sayfa, Şahıs Ciltli, 21x14 cm

    TLSatıldı
  • Ermenice Kitap, Eğitim Tarihi, Alfabenin Doğuşu, 1935 Basım, 195 Sayfa, 20x14 cm, Şahıs Ciltli

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Ermenice Kitap, Eğitim Tarihi, Alfabenin Doğuşu, 1935 Basım, 195 Sayfa, 20x14 cm, Şahıs Ciltli

    TLSatıldı
  • . Ermenice Kitap, Sporcunun Kitabı, 1926 İstanbul Basım, 160 Sayfa, Şahıs Ciltli, 20x14 cm

    Lot No: 32

    Lot: 32

    . Ermenice Kitap, Sporcunun Kitabı, 1926 İstanbul Basım, 160 Sayfa, Şahıs Ciltli, 20x14 cm

    TLSatıldı
  •  Ermenice Kitap, Dini Kitap, Dili Eski Ermenice, 1855 Basım, 174 Sayfa, Ciltli, 14x9,5 cm-künye sayfası haliyle, lekeli

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Ermenice Kitap, Dini Kitap, Dili Eski Ermenice, 1855 Basım, 174 Sayfa, Ciltli, 14x9,5 cm-künye sayfası haliyle, lekeli

    TLSatıldı
  • Ermenice Kitap, 1912 İstanbul Basım, 168 Sayfa, 19x13 cm

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Ermenice Kitap, 1912 İstanbul Basım, 168 Sayfa, 19x13 cm

    TLSatıldı
  • Ermenice Kitap, Hristiyanlık, İncil, 879 Sayfa, 19x13 cm-künye sayfası eksik, ilk sayfa kenarında tahribat mevcut, cilt içinde yaprak kısmından ayrık

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Ermenice Kitap, Hristiyanlık, İncil, 879 Sayfa, 19x13 cm-künye sayfası eksik, ilk sayfa kenarında tahribat mevcut, cilt içinde yaprak kısmından ayrık

    TLSatıldı
  • Ermenice Dini Afiş Kilişesi, Dua, Hristiyanlık, 16x12 cm

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Ermenice Dini Afiş Kilişesi, Dua, Hristiyanlık, 16x12 cm

    TLSatıldı
  • Qutidiana Processio, Quae Celebratur, A PP. Franciscanis in Ecclesia SS: & Glorio-Sissimi D.N. Jesu Christi Sepulcri, 1855 Tarihli, Kudüs Basım, Latince, Kutlanan Günlük Alayı, A PP Kutsal Kabir Kilisesi'ndeki Fransiskenler: & Glorio-Sissimi D.N. İsa Mesih'in Mezarı, 1855 Basım, 70 Sayfa, 29x12 cm-ilahiler ve notalar mevcut

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Qutidiana Processio, Quae Celebratur, A PP. Franciscanis in Ecclesia SS: & Glorio-Sissimi D.N. Jesu Christi Sepulcri, 1855 Tarihli, Kudüs Basım, Latince, Kutlanan Günlük Alayı, A PP Kutsal Kabir Kilisesi'ndeki Fransiskenler: & Glorio-Sissimi D.N. İsa Mesih'in Mezarı, 1855 Basım, 70 Sayfa, 29x12 cm-ilahiler ve notalar mevcut

    TLSatıldı
  • Oeuvres Completes de Condillac, Fransız Düşünür Étienne Bonnot de Condillac'ın Tüm Eserleri, Fransızca, 31. Cilt, Paris 1803 Tarihli, Taş Baskı, Chez Dufart, İmprimeur Librarie Basım, 484 Sayfa, 18x11 cm-künyede ve iç 3 sayfada kesik mevcut, sırt kenarı haliyle, dönem cildi

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Oeuvres Completes de Condillac, Fransız Düşünür Étienne Bonnot de Condillac'ın Tüm Eserleri, Fransızca, 31. Cilt, Paris 1803 Tarihli, Taş Baskı, Chez Dufart, İmprimeur Librarie Basım, 484 Sayfa, 18x11 cm-künyede ve iç 3 sayfada kesik mevcut, sırt kenarı haliyle, dönem cildi

    TLSatıldı
  • Essai Sur La Religion Des Anciens Grecs, Eski Yunanlıların Dini ile İlgili Eser, Fransızca, 1787 Basım Lozan Baskı, 18. Yüzyıl Basım, 271 Sayfa, Dönem Ciltli, Birinci Cilt, 20x13 cm, Künyede Osmanlı Mühür Bulunmakta-sırt kenarında yıpranma mevcut, künyede, önsözde ve iç bir sayfa kenarında yırtık, eksik parça var

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Essai Sur La Religion Des Anciens Grecs, Eski Yunanlıların Dini ile İlgili Eser, Fransızca, 1787 Basım Lozan Baskı, 18. Yüzyıl Basım, 271 Sayfa, Dönem Ciltli, Birinci Cilt, 20x13 cm, Künyede Osmanlı Mühür Bulunmakta-sırt kenarında yıpranma mevcut, künyede, önsözde ve iç bir sayfa kenarında yırtık, eksik parça var

    TLSatıldı
  • La Sainte Bible, İncil, Eski ve Yeni Ahit, Paris 1880 Basım, 843 Sayfa, Metal Çerçebeli Dönem Cildinde, 16x10 cm-künyede ve iç 2 sayfada kesik, eksik parça mevcut, sırt kenarı haliyle

    Lot No: 40

    Lot: 40

    La Sainte Bible, İncil, Eski ve Yeni Ahit, Paris 1880 Basım, 843 Sayfa, Metal Çerçebeli Dönem Cildinde, 16x10 cm-künyede ve iç 2 sayfada kesik, eksik parça mevcut, sırt kenarı haliyle

    TLSatıldı
  • Le Tour D'Europe, Livre De Lecture Courante a L' Usage Du Levant, Avrupa Turu, Güncel Okuma Kitabı, Levnat Okulları İçin, Constantinople Baskı, L. Mourkides Matbaası, 424 Sayfa, Fransızca, 18x13 cm, Ciltli-sırt kenarı haliyle

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Le Tour D'Europe, Livre De Lecture Courante a L' Usage Du Levant, Avrupa Turu, Güncel Okuma Kitabı, Levnat Okulları İçin, Constantinople Baskı, L. Mourkides Matbaası, 424 Sayfa, Fransızca, 18x13 cm, Ciltli-sırt kenarı haliyle

    TLSatıldı
  • Homeri, Odyssea, Homeros Odesa, Rapsodiler, Şiirler, Leipzig Almanya Basım, 1828 Tarihli, Künye Latince, Metin Yunanca, 360 Sayfa, İkinci Cilt, Dönem Cildinde, 14x10 cm-künye sayfası kenarında yırtık mevcut

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Homeri, Odyssea, Homeros Odesa, Rapsodiler, Şiirler, Leipzig Almanya Basım, 1828 Tarihli, Künye Latince, Metin Yunanca, 360 Sayfa, İkinci Cilt, Dönem Cildinde, 14x10 cm-künye sayfası kenarında yırtık mevcut

    TLSatıldı
  • Dionysii Halicarnassensis, Opera Omnia, Halikarnaslı Dionysius Eserleri, Cilt 6, Mayıs Meleği Eserinden Parçalar İçermekte, Leipzig Almanya Basım, 1829 Tarihli, Künye Latince, Metin Yunanca, 248 Sayfa, Dönem Cildinde 14x10 cm-sırt kenarında yıpranma, künye sayfası kenarında yırtık mevcut

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Dionysii Halicarnassensis, Opera Omnia, Halikarnaslı Dionysius Eserleri, Cilt 6, Mayıs Meleği Eserinden Parçalar İçermekte, Leipzig Almanya Basım, 1829 Tarihli, Künye Latince, Metin Yunanca, 248 Sayfa, Dönem Cildinde 14x10 cm-sırt kenarında yıpranma, künye sayfası kenarında yırtık mevcut

    TLSatıldı
  • Rumca Dini Kitap, Mathias İncili, Yunanca ve Arnavutça 2 Lisan, 1824 Korfu (Yunanistan) Baskı, 188 Sayfa, Taş Baskı, Dönem Cildinde, 17x12 cm-sırt kenarında tahribat, künye sayfası ve ilk sayfa kenarında kopuk mevcut

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Rumca Dini Kitap, Mathias İncili, Yunanca ve Arnavutça 2 Lisan, 1824 Korfu (Yunanistan) Baskı, 188 Sayfa, Taş Baskı, Dönem Cildinde, 17x12 cm-sırt kenarında tahribat, künye sayfası ve ilk sayfa kenarında kopuk mevcut

    TLSatıldı
  • Strabonis Geograph, Strabon'un Coğrafya Kitabı, Yunanca, 3 Cilt, 407-467-502 Sayfa, Taş Baskı, Künye Sayfaları Eksik (19. Yüzyıl Basım), 14x10, Dönem Cildinde, İspanya, İtalya, Sicilya, Roma İmparatorluğu, Cermanya, Kıbrıs, Asya, Kapadokya, Mısır, Arabistan, Hindistan, Pers vb. Coğrafyalar Başlıkları Görülmekte-iç sayfalarda birkaç adetin kenarında kopuk mevcut

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Strabonis Geograph, Strabon'un Coğrafya Kitabı, Yunanca, 3 Cilt, 407-467-502 Sayfa, Taş Baskı, Künye Sayfaları Eksik (19. Yüzyıl Basım), 14x10, Dönem Cildinde, İspanya, İtalya, Sicilya, Roma İmparatorluğu, Cermanya, Kıbrıs, Asya, Kapadokya, Mısır, Arabistan, Hindistan, Pers vb. Coğrafyalar Başlıkları Görülmekte-iç sayfalarda birkaç adetin kenarında kopuk mevcut

    TLSatıldı
  • Yunanca Kitap, Hristiyanlık, Yeni Ahit, 158 Sayfa, 18x12 cm-kapak, ciltten ayrık

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Yunanca Kitap, Hristiyanlık, Yeni Ahit, 158 Sayfa, 18x12 cm-kapak, ciltten ayrık

    TLSatıldı
  • Homeros, İlyada, Rapsodiler, Mitoloji, Yunanca, Taş Baskı, 236 Sayfa, Künye Sayfası Eksik, 20x12 cm-sırt kenarı haliyle, ön kapak eksik

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Homeros, İlyada, Rapsodiler, Mitoloji, Yunanca, Taş Baskı, 236 Sayfa, Künye Sayfası Eksik, 20x12 cm-sırt kenarı haliyle, ön kapak eksik

    TLSatıldı
  • İbranice Kitap, Dini Kitap, Bayramlarda Okunmakta, İzmir (Smyrne) Baskı, Ladino Dilinde, 21x16 cm
-kapak yok, yaprak sırtında kısmi ayrışma mevcut

    Lot No: 48

    Lot: 48

    İbranice Kitap, Dini Kitap, Bayramlarda Okunmakta, İzmir (Smyrne) Baskı, Ladino Dilinde, 21x16 cm -kapak yok, yaprak sırtında kısmi ayrışma mevcut

    TLSatıldı
  • İbranice Kitap, İzmir (Smyrne) Baskı, Rashi Dilinde, 30x20 cm-kapak yok, yaprak sırtında kısmi ayrışma mevcut

    Lot No: 49

    Lot: 49

    İbranice Kitap, İzmir (Smyrne) Baskı, Rashi Dilinde, 30x20 cm-kapak yok, yaprak sırtında kısmi ayrışma mevcut

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, İstanbul Kız Lisesi, Fransızca Dersi Notları, 1947-48 Tarihli, Açıklayan Zeki Emre, 5. Sınıf, Orijinal Cildinde, Hayırsever ve Yatırımcı Şamikoğlu Ailesinden Nimet Hanıma'a Ait, 31x24 cm

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Eğitim Tarihi, İstanbul Kız Lisesi, Fransızca Dersi Notları, 1947-48 Tarihli, Açıklayan Zeki Emre, 5. Sınıf, Orijinal Cildinde, Hayırsever ve Yatırımcı Şamikoğlu Ailesinden Nimet Hanıma'a Ait, 31x24 cm

    TLSatıldı
  • Dikiş, Terzilik, Türkiye Cumhuriyet Dikiş Biçki Yurdu, No 6, Hatice Mehmet Şevki, 1931 Tarihli, Dikiş Teknikleri ve Çizim Defteri, Adapazarı Biçki Dikiş Kursundan Mezun Bir Hanımefendiye Ait, Pantolon, Gecelik, Fantezi Gecelik, Sabahlık vb., Adapazarı Dikiş Biçki Yurdundan Mezun Hatice Yazılı Karton Cetveller, El Çizim Örnekleri Mevcut, 34x22 cm-İçerisinde Kaymakamlığa Dilekçe, 1941 - Biçki Dikiş Kursu Açılacağı Duyuru İlanı, 1941 - Hususi Dikiş-Biçki Yurtları ve Hususi Sanat ve Daktilo Yurt ve Dershanelerine Mahsus Fiş - Biçki-Dikiş Yurdu Talimatnamesi - Kars Kağızman Kaymakamlığına Maarif Müdürlüğünden Yazılan, Biçki Yurdu İhtiyacı Konulu Yazışma, 1941 - Bikiş-Yurdu, Uyulması Gereken Kural ve Tedarik Edilmesi Gerekli Eşyalar Listesi, 7 Parça

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Dikiş, Terzilik, Türkiye Cumhuriyet Dikiş Biçki Yurdu, No 6, Hatice Mehmet Şevki, 1931 Tarihli, Dikiş Teknikleri ve Çizim Defteri, Adapazarı Biçki Dikiş Kursundan Mezun Bir Hanımefendiye Ait, Pantolon, Gecelik, Fantezi Gecelik, Sabahlık vb., Adapazarı Dikiş Biçki Yurdundan Mezun Hatice Yazılı Karton Cetveller, El Çizim Örnekleri Mevcut, 34x22 cm-İçerisinde Kaymakamlığa Dilekçe, 1941 - Biçki Dikiş Kursu Açılacağı Duyuru İlanı, 1941 - Hususi Dikiş-Biçki Yurtları ve Hususi Sanat ve Daktilo Yurt ve Dershanelerine Mahsus Fiş - Biçki-Dikiş Yurdu Talimatnamesi - Kars Kağızman Kaymakamlığına Maarif Müdürlüğünden Yazılan, Biçki Yurdu İhtiyacı Konulu Yazışma, 1941 - Bikiş-Yurdu, Uyulması Gereken Kural ve Tedarik Edilmesi Gerekli Eşyalar Listesi, 7 Parça

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Yazılı Ajanda, Resneli Niyazi'nin Kardeşi, Mason Üstadı Osman Resne'ye Ait, İstanbul Barosu 1927 Tarihli Ajandasına Yazılmış, Notlar ve Hatıralar Mevcut, İstanbul Ziraat Mektebinden Bakırköy'e Giderken Otomobil Kazası Sonucu Yaralanması vb. Konular, Lebaleb Osmanlı Notlar Mevcut, Ciltli, 14x10 cm-sırt kenarı haliyle

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Osmanlıca Yazılı Ajanda, Resneli Niyazi'nin Kardeşi, Mason Üstadı Osman Resne'ye Ait, İstanbul Barosu 1927 Tarihli Ajandasına Yazılmış, Notlar ve Hatıralar Mevcut, İstanbul Ziraat Mektebinden Bakırköy'e Giderken Otomobil Kazası Sonucu Yaralanması vb. Konular, Lebaleb Osmanlı Notlar Mevcut, Ciltli, 14x10 cm-sırt kenarı haliyle

    TLSatıldı
  • Tıp Tarihi, Dahiliye Mütehassısı Fuar Veziroğlu Ait, Diyabet, Tüberkülin, Tüberküloz, Semtomatoloji vb. Başlıklar Altında Tıbbi İzahatlar Dosyası, Daktilo Yazılı Yüzlerde Sayfa, Ekinde Antetli Yazışma Evrakları Üzeri Osmanlıca Notlar Bulunmakta, Romancılık, Klasil Edebiyat Notları Bulunmakta, 33x28 cm

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Tıp Tarihi, Dahiliye Mütehassısı Fuar Veziroğlu Ait, Diyabet, Tüberkülin, Tüberküloz, Semtomatoloji vb. Başlıklar Altında Tıbbi İzahatlar Dosyası, Daktilo Yazılı Yüzlerde Sayfa, Ekinde Antetli Yazışma Evrakları Üzeri Osmanlıca Notlar Bulunmakta, Romancılık, Klasil Edebiyat Notları Bulunmakta, 33x28 cm

    TLSatıldı
  • Tıp Tarihi, İç Hastalıkları Mütehassısı Fuat Vezioğlu'na Ait Osmanlıca El Yazılı Not Defteri, Tıbbi Meseleler Muhteviyatlı ve Çizimler İçerikli, Erken Dönem, Ajanda, Lebaleb Dolu, Ciltli, 15x10 cm

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Tıp Tarihi, İç Hastalıkları Mütehassısı Fuat Vezioğlu'na Ait Osmanlıca El Yazılı Not Defteri, Tıbbi Meseleler Muhteviyatlı ve Çizimler İçerikli, Erken Dönem, Ajanda, Lebaleb Dolu, Ciltli, 15x10 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Tevhidi Efkar, 18 Teşrininsani 1922 Tarihli, Sultan Vahdettin Kapaklı, "Altıncı Mehmed, Bir İngiliz Sefinesine Firar Etti Manşetli" 4 Sayfa

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Osmanlıca, Tevhidi Efkar, 18 Teşrininsani 1922 Tarihli, Sultan Vahdettin Kapaklı, "Altıncı Mehmed, Bir İngiliz Sefinesine Firar Etti Manşetli" 4 Sayfa

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, İkdam Gazetesi, 5 Mayıs 1927 Tarihli, Üsküdar Tramvayı ile Tepebaşı Konseri Manşetli

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Osmanlıca, İkdam Gazetesi, 5 Mayıs 1927 Tarihli, Üsküdar Tramvayı ile Tepebaşı Konseri Manşetli

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Peyami Sabah, 10 Ağustos 1925 Tarihli, 4 Sayfa, "Sulhümüz Niye Gecikti? Yunan Taarruzu, Cafer Tayyar'ın Beyanı Manşetli"

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Osmanlıca, Peyami Sabah, 10 Ağustos 1925 Tarihli, 4 Sayfa, "Sulhümüz Niye Gecikti? Yunan Taarruzu, Cafer Tayyar'ın Beyanı Manşetli"

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Hüccet, Arzuhal Yazılmak İçin Varaka, Kıymeti Para 30, Gofre Antetli, Samsun Çarşamba Kazasında Bir Alacak Meselesiyle İlgili Arzuhal, 1264 Tarihli, 40x29 cm-kenarı lekeli

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Osmanlıca, Hüccet, Arzuhal Yazılmak İçin Varaka, Kıymeti Para 30, Gofre Antetli, Samsun Çarşamba Kazasında Bir Alacak Meselesiyle İlgili Arzuhal, 1264 Tarihli, 40x29 cm-kenarı lekeli

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Siyakat, Hüccet, Hububat, Tahıl Satışı, Mudanya İskelesi, 34x25 cm

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Osmanlıca, Siyakat, Hüccet, Hububat, Tahıl Satışı, Mudanya İskelesi, 34x25 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Hüccet Vekaletnamesi, Mehmed Ağaya Yazılmış Arzuhal, 1256 Tarihli, 33x23 cm

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Osmanlıca, Hüccet Vekaletnamesi, Mehmed Ağaya Yazılmış Arzuhal, 1256 Tarihli, 33x23 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Berat, Sultan Abdülaziz Tuğralı, Üsküp'te Bir Camii Şerifle İlgili, 1277 Tarihli, 73x21 cm-kenarları haliyle, katlanma yerindeu fak tahribat mevcut

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Osmanlıca, Berat, Sultan Abdülaziz Tuğralı, Üsküp'te Bir Camii Şerifle İlgili, 1277 Tarihli, 73x21 cm-kenarları haliyle, katlanma yerindeu fak tahribat mevcut

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Kütahya Sancağında İskan Edenlerle İlgili Yaylak Vergisi Hakkında Arzuhal, 1254 Tarihli, 20x18 cm

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Osmanlıca, Kütahya Sancağında İskan Edenlerle İlgili Yaylak Vergisi Hakkında Arzuhal, 1254 Tarihli, 20x18 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Hüdavendigar (Bursa) Vilayetinde Akçe Tahsili Meselesiyle İlgili Arzuhal, 1247 Tarihli, 23x17 cm

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Osmanlıca, Hüdavendigar (Bursa) Vilayetinde Akçe Tahsili Meselesiyle İlgili Arzuhal, 1247 Tarihli, 23x17 cm

    TLSatıldı
  • Sigortacılık, Osmanlıca, Osmanlı Sigorta Şirketi Umumiyesi, Poliçe, Harik Adına, Üsküp Yahudi Mahallesi, 27x20 cm

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Sigortacılık, Osmanlıca, Osmanlı Sigorta Şirketi Umumiyesi, Poliçe, Harik Adına, Üsküp Yahudi Mahallesi, 27x20 cm

    TLSatıldı
  • Sigortacılık, Osmanlıca, Osmanlı Sigorta Şirketi Umumiyesi, Makbuz, 26x13 cm, İstanbul Şubesi Osmanlıca-Fransızca 2 Lisan Kaşeli

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Sigortacılık, Osmanlıca, Osmanlı Sigorta Şirketi Umumiyesi, Makbuz, 26x13 cm, İstanbul Şubesi Osmanlıca-Fransızca 2 Lisan Kaşeli

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Peyami Sabah, 24 Temmuz 1920 Tarihli, 4 Sayfa, Barış Antlaşmasının İmzalanmasına Karar Verildiği Manşetli

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Osmanlıca, Peyami Sabah, 24 Temmuz 1920 Tarihli, 4 Sayfa, Barış Antlaşmasının İmzalanmasına Karar Verildiği Manşetli

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Fransız Tebaadan Bir Zatın Sefarete Verdiği Bir Arzuhal, 34x21 cm

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Osmanlıca, Fransız Tebaadan Bir Zatın Sefarete Verdiği Bir Arzuhal, 34x21 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Tapu, Defter-i Hakani, Lazistan, Acara, 1277 Tarihli, 28x17 cm

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Osmanlıca Tapu, Defter-i Hakani, Lazistan, Acara, 1277 Tarihli, 28x17 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Resimli Gazete, 3 Kanunuevvel 1314, İç Kapakta Leyl-i Miraç Şiiri, 16 Sayfa, Mecmua İçerisinde Kudüs-ü Şeriften Görünümler-Dergi, postadan geçmiş, pulu sökülmüş

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Osmanlıca, Resimli Gazete, 3 Kanunuevvel 1314, İç Kapakta Leyl-i Miraç Şiiri, 16 Sayfa, Mecmua İçerisinde Kudüs-ü Şeriften Görünümler-Dergi, postadan geçmiş, pulu sökülmüş

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Mürur Tezkeresi, Hüseyin Beyin Safranbolu Azimeti İçin Verilmiş, 1279 Tarihli, 28x16 cm-Osmanlı Devleti’nde ülke içinde seyahat etmek ve İstanbul’a gitmek için alınan izin ve geçiş belgesi; bir nevi iç pasaport. Bu uygulama gelişigüzel yerleşimleri, vergi ihlalini, kaçak işçi ve işsiz akınını önlemeye yöneliktir.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Osmanlıca, Mürur Tezkeresi, Hüseyin Beyin Safranbolu Azimeti İçin Verilmiş, 1279 Tarihli, 28x16 cm-Osmanlı Devleti’nde ülke içinde seyahat etmek ve İstanbul’a gitmek için alınan izin ve geçiş belgesi; bir nevi iç pasaport. Bu uygulama gelişigüzel yerleşimleri, vergi ihlalini, kaçak işçi ve işsiz akınını önlemeye yöneliktir.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Evlilik İzinnamesi, 1331 Tarihli, 34x21 cm-katlanma yerinde tahribat mevcut, kenarı haliyle

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Osmanlıca, Evlilik İzinnamesi, 1331 Tarihli, 34x21 cm-katlanma yerinde tahribat mevcut, kenarı haliyle

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Gazi Süleyman Vakfı, Safranbolu Hüccet, Arsa ve Veraset Konulu, 33x25 cm

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Osmanlıca, Gazi Süleyman Vakfı, Safranbolu Hüccet, Arsa ve Veraset Konulu, 33x25 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Mutasarrf Mehmed'in Zeametleriyle İlgili Arzuhal, 25x22 cm-Zeamet, Osmanlı İmparatorluğu toprak düzeninde yıllık geliri 20.000 akçeyle 100.000 akçe arasında olan topraklar ve bu topraklardan alınan vergidir.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Osmanlıca, Mutasarrf Mehmed'in Zeametleriyle İlgili Arzuhal, 25x22 cm-Zeamet, Osmanlı İmparatorluğu toprak düzeninde yıllık geliri 20.000 akçeyle 100.000 akçe arasında olan topraklar ve bu topraklardan alınan vergidir.

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Sabah Gazetesi, 21 Temmuz 1306 Tarihli, 4 Sayfa, Selamlık Resmi Alisi Başlıklı Yazı Kapaklı

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Osmanlıca, Sabah Gazetesi, 21 Temmuz 1306 Tarihli, 4 Sayfa, Selamlık Resmi Alisi Başlıklı Yazı Kapaklı

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Hüccet, Karahisar Sancağı Hacı Eyüp Mahallesinde Oturan Osman Efendiye Ait Osmanlıca Şeri Mahkeme Hüccet Varakası, 82x29 cm-kenarı lekeli

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Osmanlıca, Hüccet, Karahisar Sancağı Hacı Eyüp Mahallesinde Oturan Osman Efendiye Ait Osmanlıca Şeri Mahkeme Hüccet Varakası, 82x29 cm-kenarı lekeli

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Dersaadet Emlak Vergisi Makbuzu, 1313 Tarihli, 28x21 cm-katlanma yerlerinden tamirli

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Osmanlıca, Dersaadet Emlak Vergisi Makbuzu, 1313 Tarihli, 28x21 cm-katlanma yerlerinden tamirli

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Eğitim Tarihi, Zarf ve Davetiye, Mum Mühürlü, Bursa'da Mukim Mustafa Ağa Hazretlerine Hitaben, Tahsil-i İlm İçin Amasra Tarikiyle Dersaadete Gidecek Olan Talebeye Verilmiş, İlmühaber, 1287 Davetiye Yazısında Kısmi Yaldız Bulunmakta

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Osmanlıca, Eğitim Tarihi, Zarf ve Davetiye, Mum Mühürlü, Bursa'da Mukim Mustafa Ağa Hazretlerine Hitaben, Tahsil-i İlm İçin Amasra Tarikiyle Dersaadete Gidecek Olan Talebeye Verilmiş, İlmühaber, 1287 Davetiye Yazısında Kısmi Yaldız Bulunmakta

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Devlet-i Ali Osmaniye Tezkeresi, Nüfus Tezkeresi,  Bursalı Çiftçi Hüseyin'e Ait, 35x24 cm-lekeli ve kenarı kopuk

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Osmanlıca, Devlet-i Ali Osmaniye Tezkeresi, Nüfus Tezkeresi, Bursalı Çiftçi Hüseyin'e Ait, 35x24 cm-lekeli ve kenarı kopuk

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Devlet-i Ali Osmaniye Tezkeresi, Nüfus Tezkeresi, Tokatlı İbrahime Ait, 35x24 cm-kenarı lekeli, hafif tahribat mevcut

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Osmanlıca, Devlet-i Ali Osmaniye Tezkeresi, Nüfus Tezkeresi, Tokatlı İbrahime Ait, 35x24 cm-kenarı lekeli, hafif tahribat mevcut

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Tapu, Sened-i Hakani, Sultan Reşad Dönemi, Drama, 38x22 cm-kenarı lekeli

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Osmanlıca, Tapu, Sened-i Hakani, Sultan Reşad Dönemi, Drama, 38x22 cm-kenarı lekeli

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Gökçedağ (Balıkesir) Kasabasında Yaşayan Azınlık Marto Namlı Kişiyle Alakalı Arzuhal, 28x20 cm

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Osmanlıca, Gökçedağ (Balıkesir) Kasabasında Yaşayan Azınlık Marto Namlı Kişiyle Alakalı Arzuhal, 28x20 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Hüdevendigar Vilayeti, Atranos Kazası ve Çevre Timarına Beraat ile Sahip Olup Sene-i Sabika Timar Bedellerinin Ödenmesi Hakkında Yazışma, 30x26 cm

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Osmanlıca, Hüdevendigar Vilayeti, Atranos Kazası ve Çevre Timarına Beraat ile Sahip Olup Sene-i Sabika Timar Bedellerinin Ödenmesi Hakkında Yazışma, 30x26 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Tapu, Sened-i Hakani, Bursa Nahiyesi, 38x22 cm

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Osmanlıca, Tapu, Sened-i Hakani, Bursa Nahiyesi, 38x22 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Ohannes Efendiden Mustafa Ağaya Maddi Ödeme Konusuyla Alakalı Mektup, Ermenice Osmanlıca Mühürlü, 25x22 cm

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Osmanlıca, Ohannes Efendiden Mustafa Ağaya Maddi Ödeme Konusuyla Alakalı Mektup, Ermenice Osmanlıca Mühürlü, 25x22 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Mustafa ve Osman Efendilerin Mezkur Kariyede Mevcut Olan Mülkün Paylaşımı Hakkında Yazışma, 34x25 cm

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Osmanlıca, Mustafa ve Osman Efendilerin Mezkur Kariyede Mevcut Olan Mülkün Paylaşımı Hakkında Yazışma, 34x25 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Attar Esnafı ve Mevcut İçin Yetişecek Hububat ve Değeri Hakkında Ali Beyden Gelen Ödemeyle Alakalı Yazışma, 33x24 cm

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Osmanlıca, Attar Esnafı ve Mevcut İçin Yetişecek Hububat ve Değeri Hakkında Ali Beyden Gelen Ödemeyle Alakalı Yazışma, 33x24 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Manas Oğlu Ohannes Efendinin Ali Bey ve Osman Bey Arasında Olan Akçe Teslimatı Hakkında Yazışma, 33x23 cm

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Osmanlıca, Manas Oğlu Ohannes Efendinin Ali Bey ve Osman Bey Arasında Olan Akçe Teslimatı Hakkında Yazışma, 33x23 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, "Efendim Gönderdiğiniz Mektuplara Cevapları Tetbik Ettik, Kamil ve Mehmet Beylere Dualar Eyleriz" Şeklinde Hürmet Dolu Bir Yazışma, 2 Sayfa, 34x23 cm

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Osmanlıca, "Efendim Gönderdiğiniz Mektuplara Cevapları Tetbik Ettik, Kamil ve Mehmet Beylere Dualar Eyleriz" Şeklinde Hürmet Dolu Bir Yazışma, 2 Sayfa, 34x23 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Hizmet Hakkının Ödenmesi Konulu Yazışma, 36x16 cm

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Osmanlıca, Hizmet Hakkının Ödenmesi Konulu Yazışma, 36x16 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Ohannes Efendiden Mustafa Ağaya Maddi Ödeme Konusuyla Alakalı Mektup, Ermenice Osmanlı Mühürlü, 26x25 cm

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Osmanlıca, Ohannes Efendiden Mustafa Ağaya Maddi Ödeme Konusuyla Alakalı Mektup, Ermenice Osmanlı Mühürlü, 26x25 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Bir Karyeden Alınan Emtiaya Ne Kadar Akçe Verileceğiyle İlgili Hesaplar, 1261 Tarihli, 31x16 cm

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Osmanlıca, Bir Karyeden Alınan Emtiaya Ne Kadar Akçe Verileceğiyle İlgili Hesaplar, 1261 Tarihli, 31x16 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Bursa, Miri Arazi Tapusu, 1271 Tarihli, 30x17 cm

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Osmanlıca, Bursa, Miri Arazi Tapusu, 1271 Tarihli, 30x17 cm

    TLSatıldı
  • Osmanca, Devlet-i Ali Osmaniye Tezkeresi, Nüfus Tezkeresi, Tokatlı Şerife Hanıma Ait, 28x17 cm

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Osmanca, Devlet-i Ali Osmaniye Tezkeresi, Nüfus Tezkeresi, Tokatlı Şerife Hanıma Ait, 28x17 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Kütahya'da Bir Tarla Meselesiyle Alakalı Yazışma, 29x13 cm

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Osmanlıca, Kütahya'da Bir Tarla Meselesiyle Alakalı Yazışma, 29x13 cm

    TLSatıldı
  • Fotoğraçılık, Resim, Heykel, Fotoğraf ve Müzik Alanlarında Eserler Ortaya Koymuş Olan Çok Yönlü Bir Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'a İstanbul Fotoğraf Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) Tarafından Takdim Edilen 1955, 1997, 1998 Tarihli, "Saydam Gösterisi" Hatırasına Teşekkür Plaketleri, 3 Adet, Çerçevesinde, 22x15 cm-Sergi Sorumlusu Alberto Madiano, Yalçın Savuran ile Dernek Başkanları Ali İhsan Gökçen ve K. Sami Akdoğan Tarafından İmzalı

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Fotoğraçılık, Resim, Heykel, Fotoğraf ve Müzik Alanlarında Eserler Ortaya Koymuş Olan Çok Yönlü Bir Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'a İstanbul Fotoğraf Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) Tarafından Takdim Edilen 1955, 1997, 1998 Tarihli, "Saydam Gösterisi" Hatırasına Teşekkür Plaketleri, 3 Adet, Çerçevesinde, 22x15 cm-Sergi Sorumlusu Alberto Madiano, Yalçın Savuran ile Dernek Başkanları Ali İhsan Gökçen ve K. Sami Akdoğan Tarafından İmzalı

    TLSatıldı
  • Fotoğrafçılık, İFSAK Fotoğraf Sinema Dergisi, Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'a Gönderilmiş, 14 Adet-1993 Eylül, Haziran, Mayıs Sayıları, 1994 Aralık, Ocak 1995, Şubat 1994, Ekim, Kasım 1994, Eylül 1993, Ocak 1994, Aralık 1993, Kasım 1993, Ekim 1993, Haziran 1993, Şubat 1995 Sayıları

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Fotoğrafçılık, İFSAK Fotoğraf Sinema Dergisi, Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'a Gönderilmiş, 14 Adet-1993 Eylül, Haziran, Mayıs Sayıları, 1994 Aralık, Ocak 1995, Şubat 1994, Ekim, Kasım 1994, Eylül 1993, Ocak 1994, Aralık 1993, Kasım 1993, Ekim 1993, Haziran 1993, Şubat 1995 Sayıları

    TLSatıldı
  • Fotoğrafçılık, Basın Yayın Mezunları Derneği 2. Fotoğraf Yarışması Broşürü - İFSAK Üyelere Hitaben 1994, 1995 Yılları Etkinliklerine Dair Yazışma ve Programlar

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Fotoğrafçılık, Basın Yayın Mezunları Derneği 2. Fotoğraf Yarışması Broşürü - İFSAK Üyelere Hitaben 1994, 1995 Yılları Etkinliklerine Dair Yazışma ve Programlar

    TLSatıldı
  • Fotoğrafçılık, Resim, Heykel, Fotoğraf ve Müzik Alanlarında Eserler Ortaya Koymuş Olan Çok Yönlü Bir Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'ın Objektifinden Deniz, Gemi, Doğa, Çiçekler, Şelale, Çiftçi, Doğa Gezintisi vb. Temalı Kareler, Yüzlerce Fotoğraf, Kağıda İlişik, Levhalar Sanatçı Tarafndan Islak İmzalı ve İthaflı

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Fotoğrafçılık, Resim, Heykel, Fotoğraf ve Müzik Alanlarında Eserler Ortaya Koymuş Olan Çok Yönlü Bir Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'ın Objektifinden Deniz, Gemi, Doğa, Çiçekler, Şelale, Çiftçi, Doğa Gezintisi vb. Temalı Kareler, Yüzlerce Fotoğraf, Kağıda İlişik, Levhalar Sanatçı Tarafndan Islak İmzalı ve İthaflı

    TLSatıldı
  • Fotoğrafçılık, Resim, Heykel, Fotoğraf ve Müzik Alanlarında Eserler Ortaya Koymuş Olan Çok Yönlü Bir Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'ın Objektifinden Deniz, Gemi, Doğa, Çiçekler, Hayvanlar, Otomobil, Kış Manzarası, Kediler, Merkep, Doğa Gezintisi vb. Temalı Kareler, Yüzlerce Fotoğraf, Kağıda İlişik, Levhalar Sanatçı Tarafndan Islak İmzalı ve İthaflı

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Fotoğrafçılık, Resim, Heykel, Fotoğraf ve Müzik Alanlarında Eserler Ortaya Koymuş Olan Çok Yönlü Bir Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'ın Objektifinden Deniz, Gemi, Doğa, Çiçekler, Hayvanlar, Otomobil, Kış Manzarası, Kediler, Merkep, Doğa Gezintisi vb. Temalı Kareler, Yüzlerce Fotoğraf, Kağıda İlişik, Levhalar Sanatçı Tarafndan Islak İmzalı ve İthaflı

    TLSatıldı
  • Fotoğrafçılık, Resim, Heykel, Fotoğraf ve Müzik Alanlarında Eserler Ortaya Koymuş Olan Çok Yönlü Bir Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'ın Objektifinden Avşa, Evcik Plajı, Riva, Polonezköy, Paşaköy, Erdek'den Doğa Güzellikleri, Kış Manzaraları vb. Temalı Kareler, Yüzlerce Fotoğraf, Kağıda İlişik, Levhalar Sanatçı Tarafndan Islak İmzalı ve İthaflı

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Fotoğrafçılık, Resim, Heykel, Fotoğraf ve Müzik Alanlarında Eserler Ortaya Koymuş Olan Çok Yönlü Bir Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'ın Objektifinden Avşa, Evcik Plajı, Riva, Polonezköy, Paşaköy, Erdek'den Doğa Güzellikleri, Kış Manzaraları vb. Temalı Kareler, Yüzlerce Fotoğraf, Kağıda İlişik, Levhalar Sanatçı Tarafndan Islak İmzalı ve İthaflı

    TLSatıldı
  • Resim, Heykel, Fotoğraf ve Müzik Alanlarında Eserler Ortaya Koymuş Olan Çok Yönlü Bir Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'ın Kaleme Aldığı Anı ve Deneme Yazıları, İstanbul'da Yaşam, Geçmiş Zaman İzleri vb. Konular Üzerine, Sanatçı Tarafından El Yazılı Düzeltmeler Mevcut, Onlarca Yazı Dosya İçerisinde

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Resim, Heykel, Fotoğraf ve Müzik Alanlarında Eserler Ortaya Koymuş Olan Çok Yönlü Bir Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'ın Kaleme Aldığı Anı ve Deneme Yazıları, İstanbul'da Yaşam, Geçmiş Zaman İzleri vb. Konular Üzerine, Sanatçı Tarafından El Yazılı Düzeltmeler Mevcut, Onlarca Yazı Dosya İçerisinde

    TLSatıldı
  • Fotoğrafçılık, Resim, Heykel, Fotoğraf ve Müzik Alanlarında Eserler Ortaya Koymuş Olan Çok Yönlü Bir Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'ın Objektifinden İstanbul'da Serçe Saraylar ve Kuş Evleri Temalı Fotoğraflar, Camiler, türbeler, Çarşı, Kütüphaneler Müştemilatında, 19 Adet, Sanatçı El Yazılı Notlar, İthaflar Mevcut

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Fotoğrafçılık, Resim, Heykel, Fotoğraf ve Müzik Alanlarında Eserler Ortaya Koymuş Olan Çok Yönlü Bir Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'ın Objektifinden İstanbul'da Serçe Saraylar ve Kuş Evleri Temalı Fotoğraflar, Camiler, türbeler, Çarşı, Kütüphaneler Müştemilatında, 19 Adet, Sanatçı El Yazılı Notlar, İthaflar Mevcut

    TLSatıldı
  • Resim, Heykel, Fotoğraf ve Müzik Alanlarında Eserler Ortaya Koymuş Olan Çok Yönlü Bir Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'ın Kaleme Aldığı Anı ve Deneme Yazıları, Hatıra, Sanat, Geçmiş Zaman İzleri vb. Konular, Yüzlerce Sayfa, Dosya İçerisinde-Tekraren yazılar bulunmakta

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Resim, Heykel, Fotoğraf ve Müzik Alanlarında Eserler Ortaya Koymuş Olan Çok Yönlü Bir Sanatçı Haydar Şendur Cankutan'ın Kaleme Aldığı Anı ve Deneme Yazıları, Hatıra, Sanat, Geçmiş Zaman İzleri vb. Konular, Yüzlerce Sayfa, Dosya İçerisinde-Tekraren yazılar bulunmakta

    TLSatıldı
  • Hürriyet Kahramanı Resneli Niyazi'nin Kardeşi, Mason Üstadı, Cumhuriyet Dönemi İstanbul'da Ziraat Alanında Örnek Teşkil Eden Resneli Çiftliğinin Sahibi Osman Fehmi Resne'ye Ait Kartvizit, 9x5 cm

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Hürriyet Kahramanı Resneli Niyazi'nin Kardeşi, Mason Üstadı, Cumhuriyet Dönemi İstanbul'da Ziraat Alanında Örnek Teşkil Eden Resneli Çiftliğinin Sahibi Osman Fehmi Resne'ye Ait Kartvizit, 9x5 cm

    TLSatıldı
  • Erken Cumhuriyet Dönemi, "Liberal … Ocağı" Tabelası, Türk Bayrağı ve Ocak Flaması Önünde Önünde Poz Veren Yurttaşlar, 14x9 cm

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Erken Cumhuriyet Dönemi, "Liberal … Ocağı" Tabelası, Türk Bayrağı ve Ocak Flaması Önünde Önünde Poz Veren Yurttaşlar, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Erken Cumhuriyet, Bir Bayram Merasiminde Öğretmenleriyle Birlikte Poz Veren Şapkalı Kız ve Erkek Talebeler, "Orta…" Pankatı, Talebelerin Ellerinde Pankart Görülmekte, 14x9 cm

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Eğitim Tarihi, Erken Cumhuriyet, Bir Bayram Merasiminde Öğretmenleriyle Birlikte Poz Veren Şapkalı Kız ve Erkek Talebeler, "Orta…" Pankatı, Talebelerin Ellerinde Pankart Görülmekte, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Tıp Tarihi, Türk Tabipler Birliği İstanbul Tabip Odası Hüviyet Cüzdanı, Fotoğraflı, 1968 Tarihli, 12x9 cm

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Tıp Tarihi, Türk Tabipler Birliği İstanbul Tabip Odası Hüviyet Cüzdanı, Fotoğraflı, 1968 Tarihli, 12x9 cm

    TLSatıldı
  • Hürriyet Kahramanı Resneli Niyazi'nin Kardeşi, Mason Üstadı, Cumhuriyet Dönemi İstanbul'da Ziraat Alanında Örnek Teşkil Eden Resneli Çiftliğinin Sahibi Osman Fehmi Resne'ye Gönderilmiş Osmanlıca Mektup, 2 Sayfa, Postadan Geçmiş Zarfıyla, İçerisinde Osman Resne'ye Ait Fotoğraflar Mevcut-Tıbbiyeci Albay Tarafından İzmir'den Osman Resneliye 1943 Tarihinde Yazılmış

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Hürriyet Kahramanı Resneli Niyazi'nin Kardeşi, Mason Üstadı, Cumhuriyet Dönemi İstanbul'da Ziraat Alanında Örnek Teşkil Eden Resneli Çiftliğinin Sahibi Osman Fehmi Resne'ye Gönderilmiş Osmanlıca Mektup, 2 Sayfa, Postadan Geçmiş Zarfıyla, İçerisinde Osman Resne'ye Ait Fotoğraflar Mevcut-Tıbbiyeci Albay Tarafından İzmir'den Osman Resneliye 1943 Tarihinde Yazılmış

    TLSatıldı
  • Hürriyet Kahramanı Resneli Niyazi'nin Kardeşi, Mason Üstadı, Cumhuriyet Dönemi İstanbul'da Ziraat Alanında Örnek Teşkil Eden Resneli Çiftliğinin Sahibi Osman Fehmi Resne'ye İzmir'den Tıbbiyesi Albay Tarafından Gönderilmiş Osmanlıca Mektup, Çiftlik ve Ziraat Meseleleriyle Alakalı, 12 Sayfa

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Hürriyet Kahramanı Resneli Niyazi'nin Kardeşi, Mason Üstadı, Cumhuriyet Dönemi İstanbul'da Ziraat Alanında Örnek Teşkil Eden Resneli Çiftliğinin Sahibi Osman Fehmi Resne'ye İzmir'den Tıbbiyesi Albay Tarafından Gönderilmiş Osmanlıca Mektup, Çiftlik ve Ziraat Meseleleriyle Alakalı, 12 Sayfa

    TLSatıldı
  • Ticaret Tarihi, Osman Fehmi Resne ve Mahdumları Ünvanlı Ticari Müessesenin Kuruluşuna Dair El İlanı, Pullu, Antetli, 1939 Tarihli, 30x23 cm

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Ticaret Tarihi, Osman Fehmi Resne ve Mahdumları Ünvanlı Ticari Müessesenin Kuruluşuna Dair El İlanı, Pullu, Antetli, 1939 Tarihli, 30x23 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Hukuk Tarihi, Resneli Osman Hakkında Zabıtname, 1340 Tarihli, 20x17 cm

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Osmanlıca, Hukuk Tarihi, Resneli Osman Hakkında Zabıtname, 1340 Tarihli, 20x17 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Hukuk Tarihi, Avukat Mehmed Salahaddin Antetli, Temyiz Mahkemesi Evrakı, 2 Sayfa, 33x21 cm

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Osmanlıca, Hukuk Tarihi, Avukat Mehmed Salahaddin Antetli, Temyiz Mahkemesi Evrakı, 2 Sayfa, 33x21 cm

    TLSatıldı
  • Sinema Tarihi, Net Film Kiralık Film Servisi, 8. M.M Film Kataloğu, 16 Sayfa, 1 Kuruş, 14x9,5 cm-kapak kenarı lekeli

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Sinema Tarihi, Net Film Kiralık Film Servisi, 8. M.M Film Kataloğu, 16 Sayfa, 1 Kuruş, 14x9,5 cm-kapak kenarı lekeli

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Devlet Denizyolları ve Limanları İşletme Genel Müdürlüğü, Şehir Hatları Vapurları Gidiş ve Geliş Saatleri, Yolculuk Tarifesi, 1 Haziran 1948 Tarihli, 68 Sayfa, İlan Pullu, 15x11 cm-kapak kenarında katlanma mevcut

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Denizcilik, Devlet Denizyolları ve Limanları İşletme Genel Müdürlüğü, Şehir Hatları Vapurları Gidiş ve Geliş Saatleri, Yolculuk Tarifesi, 1 Haziran 1948 Tarihli, 68 Sayfa, İlan Pullu, 15x11 cm-kapak kenarında katlanma mevcut

    TLSatıldı
  • Sightseeing in and Around İstanbul, İstanbul ve Çevresi Hakkında, İngilizce, Broşürü, İngiltere Basım, American Express Yayını, 6 Sayfa, Kapakta ve İçerisinde İstanbul Görselleri Mevcut, 23x11 cm-ön kapak haliyle ayrık

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Sightseeing in and Around İstanbul, İstanbul ve Çevresi Hakkında, İngilizce, Broşürü, İngiltere Basım, American Express Yayını, 6 Sayfa, Kapakta ve İçerisinde İstanbul Görselleri Mevcut, 23x11 cm-ön kapak haliyle ayrık

    TLSatıldı
  • Yıldırım Orduları Komutanı Mirliva Mustafa Kemal Paşa (Atatürk), 10x7 cm-kenar ve alttan kesik

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Yıldırım Orduları Komutanı Mirliva Mustafa Kemal Paşa (Atatürk), 10x7 cm-kenar ve alttan kesik

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Mason, Prefecture De La Ville, Plan General De La Ville De Constantinople, Sectinon 1, Stamboul, Ci-İnclus, Eyoub Et Ramiz-Tchiftlik, Societe Anonyme Ottomane D'etudes et D'entreprises Urbanines, 1922 Yılı, Konstantinopolis Şehrinin Genel Planı, Bölüm 1, Stamboul, İstanbul Şehir Planı, Harita, İstanbul Valiliği, Gedikpaşa, Fransızca, 91x71 cm-katlanma yerlerinde delikler mevcut, Arka Kapakta Muhibban-ı Hürriyet Locası Hatırası İbaresi Bulunmaktadır.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Osmanlı Dönemi, Mason, Prefecture De La Ville, Plan General De La Ville De Constantinople, Sectinon 1, Stamboul, Ci-İnclus, Eyoub Et Ramiz-Tchiftlik, Societe Anonyme Ottomane D'etudes et D'entreprises Urbanines, 1922 Yılı, Konstantinopolis Şehrinin Genel Planı, Bölüm 1, Stamboul, İstanbul Şehir Planı, Harita, İstanbul Valiliği, Gedikpaşa, Fransızca, 91x71 cm-katlanma yerlerinde delikler mevcut, Arka Kapakta Muhibban-ı Hürriyet Locası Hatırası İbaresi Bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Masonluk Tarihi, Selamet Mahfili, Dört Konferans, İstanbul 1931 Tarihli, 63 Sayfa, Dr. İsmail Kenan, İbrahim Necmi, Naham Kohen, Dr. Asım Kermenli, Ömer Rıza'nın Konuşmaları, 20x14 cm-kapak kenarı lekeli

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Masonluk Tarihi, Selamet Mahfili, Dört Konferans, İstanbul 1931 Tarihli, 63 Sayfa, Dr. İsmail Kenan, İbrahim Necmi, Naham Kohen, Dr. Asım Kermenli, Ömer Rıza'nın Konuşmaları, 20x14 cm-kapak kenarı lekeli

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Üniformalı Kalpaklı Zabit, Çanakkale Karabiga, 1335, Sahra Topçu 11. Alay İkinci Tabur Komutanı Şeklinde Osmanlıca İthaflı - Hilal Brüveli Kalpaklı Üniformalı Zabit, Meç ve Eşref Bey ve Ablasına İthaflı, Kemer Tokası Görülmekte, Foto Resna, 2 Adet-Hamdi Beye İthaflı

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Osmanlı Dönemi, Üniformalı Kalpaklı Zabit, Çanakkale Karabiga, 1335, Sahra Topçu 11. Alay İkinci Tabur Komutanı Şeklinde Osmanlıca İthaflı - Hilal Brüveli Kalpaklı Üniformalı Zabit, Meç ve Eşref Bey ve Ablasına İthaflı, Kemer Tokası Görülmekte, Foto Resna, 2 Adet-Hamdi Beye İthaflı

    TLSatıldı
  • Kent Tarihi, Antalya, Kale, Sahil ve Harbiye Şelalesi, 2 Adet, 14x9 cm

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Kent Tarihi, Antalya, Kale, Sahil ve Harbiye Şelalesi, 2 Adet, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Dikiş ve Terzilik Tarihi, Singer Dikiş Makinesi, The Singer Company Yayını, İngilizce, 32 Sayfa, 20x14 cm

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Dikiş ve Terzilik Tarihi, Singer Dikiş Makinesi, The Singer Company Yayını, İngilizce, 32 Sayfa, 20x14 cm

    TLSatıldı
  • Kent Tarihi, Antalya ve Antakya, 2 Adet, Sahil/Nehir Görünümü-14x9 cm ve 12x9 cm

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Kent Tarihi, Antalya ve Antakya, 2 Adet, Sahil/Nehir Görünümü-14x9 cm ve 12x9 cm

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Erken Cumhuriyet Dönemi, Cumhuriyet Halk Fırkası Tabelalı Teşkilat Binası Önünde Hatıra Pozu Veren Asker, Polis ve Yurttaşlar, 14x9 cm

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Siyasi Tarih, Erken Cumhuriyet Dönemi, Cumhuriyet Halk Fırkası Tabelalı Teşkilat Binası Önünde Hatıra Pozu Veren Asker, Polis ve Yurttaşlar, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Erken Cumhuriyet Dönemi, Terzilik, Adapazarı'nda Terzi/Dikim/Elbise Kermesinden Bir Kareler, 2 Adet, Foto Salih Münip Adapazarı, 14x9 cm-bir kare kenarında kopuk mevcut

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Erken Cumhuriyet Dönemi, Terzilik, Adapazarı'nda Terzi/Dikim/Elbise Kermesinden Bir Kareler, 2 Adet, Foto Salih Münip Adapazarı, 14x9 cm-bir kare kenarında kopuk mevcut

    TLSatıldı
  • Erken Cumhuriyet Dönemi, Terzilik, Adapazarı'nda Terzi/Dikim/Elbise Kermesinden Bir Kareler, 2 Adet, Foto Salih Münip Adapazarı, 14x9 cm

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Erken Cumhuriyet Dönemi, Terzilik, Adapazarı'nda Terzi/Dikim/Elbise Kermesinden Bir Kareler, 2 Adet, Foto Salih Münip Adapazarı, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Kent Tarihi, Adana, Atatürk Parkı, 14x9 cm

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Kent Tarihi, Adana, Atatürk Parkı, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Erken Cumhuriyet Dönemi, İzci Kıyafetli Kız ve Erkek Öğrenciler, Öğretmenleri Eşliğinde Ellerinde Kitapları, Atatürk Büstü Önünde Hatıra Pozu, 14x9 cm

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Eğitim Tarihi, Erken Cumhuriyet Dönemi, İzci Kıyafetli Kız ve Erkek Öğrenciler, Öğretmenleri Eşliğinde Ellerinde Kitapları, Atatürk Büstü Önünde Hatıra Pozu, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Kent Tarihi, Antalya Lise ve Caddesi, 1936 Tarihli, Cumhuriyet Bayramı Tebrik İthaflı - Ulaşım Tarihi, Müstakil Bir Ev Önünde Ticari Taksi, Arkası İthaflı, 2 Adet Fotoğraf-14x9 cm

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Kent Tarihi, Antalya Lise ve Caddesi, 1936 Tarihli, Cumhuriyet Bayramı Tebrik İthaflı - Ulaşım Tarihi, Müstakil Bir Ev Önünde Ticari Taksi, Arkası İthaflı, 2 Adet Fotoğraf-14x9 cm

    TLSatıldı
  • Kent Tarihi, Afyon, Bir Görünüm (Anadolu Kitabhanesi, K. Nadir, Afion: K. Kaşeli) - Afyon Umumi Manzara, 2 Adet, 14x9 cm

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Kent Tarihi, Afyon, Bir Görünüm (Anadolu Kitabhanesi, K. Nadir, Afion: K. Kaşeli) - Afyon Umumi Manzara, 2 Adet, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Dönemi, Constantinople Panorama, Galata, 18x9 cm-bir parça

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Osmanlıca Dönemi, Constantinople Panorama, Galata, 18x9 cm-bir parça

    TLSatıldı
  • Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Zeybek Başı, Türk Berber, Tulumbacılar (İtfaiye Erleri), 15x12 cm-mecmua içeriği

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Zeybek Başı, Türk Berber, Tulumbacılar (İtfaiye Erleri), 15x12 cm-mecmua içeriği

    TLSatıldı
  • Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Büyük Ada, 15x12 cm-mecmua içeriği

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Büyük Ada, 15x12 cm-mecmua içeriği

    TLSatıldı
  • Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Sultan Ahmed Camii, Araba, Kağnı, 15x12 cm-mecmua içeriği

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Sultan Ahmed Camii, Araba, Kağnı, 15x12 cm-mecmua içeriği

    TLSatıldı
  • Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Fenerbahçe, Yıldız Sarayı, 15x12 cm-mecmua içeriği

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Fenerbahçe, Yıldız Sarayı, 15x12 cm-mecmua içeriği

    TLSatıldı
  • Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Karaköy Köprüsünün Görünümü, İstanbulun Kurtuluşu, 15x12 cm-mecmua içeriği

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Karaköy Köprüsünün Görünümü, İstanbulun Kurtuluşu, 15x12 cm-mecmua içeriği

    TLSatıldı
  • Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Türkler, Arnavutlar, Bulgar Tip, Tophane Çeşmesi, 15x12 cm-mecmua içeriği

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Türkler, Arnavutlar, Bulgar Tip, Tophane Çeşmesi, 15x12 cm-mecmua içeriği

    TLSatıldı
  • Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Galata, Harbiye Nezareti'nin Kurtarılışı, 15x12 cm-mecmua içeriği

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Galata, Harbiye Nezareti'nin Kurtarılışı, 15x12 cm-mecmua içeriği

    TLSatıldı
  • Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Kız Kulesi, Ortaköy Camii, 15x12 cm-mecmua içeriği

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Kız Kulesi, Ortaköy Camii, 15x12 cm-mecmua içeriği

    TLSatıldı
  • Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Babıali, Harbiye Nezareti Kapısı, 15x12 cm-mecmua içeriği

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Babıali, Harbiye Nezareti Kapısı, 15x12 cm-mecmua içeriği

    TLSatıldı
  • Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Galata Kulesi, Tophane Camii, Dondurmacı, 15x12 cm-mecmua içeriği

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Galata Kulesi, Tophane Camii, Dondurmacı, 15x12 cm-mecmua içeriği

    TLSatıldı
  • Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Dolmabahçe Sarayı, 15x12 cm-mecmua içeriği

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Dolmabahçe Sarayı, 15x12 cm-mecmua içeriği

    TLSatıldı
  • Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Arnavutköy, 15x12 cm-mecmua içeriği

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Arnavutköy, 15x12 cm-mecmua içeriği

    TLSatıldı
  • Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Göksu Deresi, Göksu Sarayı, 15x12 cm-mecmua içeriği

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Göksu Deresi, Göksu Sarayı, 15x12 cm-mecmua içeriği

    TLSatıldı
  • Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Tarabya, 15x12 cm-mecmua içeriği

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Kağıt Levha, Osmanlıca Açıklamalı, Tarabya, 15x12 cm-mecmua içeriği

    TLSatıldı
  • Resim Sanatı Tarihi, Ressam Burhan Uygur' un Eseri Fotoğrafı, Arkası Sanatçı Islak İmzalı, 14x9 cm-Orta ve lise öğrenimini Trabzon'da tamamladı. 1961 yılında şimdiki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi olan, dönemin Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Bedri Rahmi Eyüpoğlu Atölyesi'nden 1969 Şubat döneminde mezun oldu.

1968 yılında daha akademide öğrenci iken; Beyoğlu Sanat Galerisi'nde ilk sergisini açan sanatçı, 1970'te Avusturya Hükûmeti'nin bursuyla Salzburg Yaz Akademisi'nde ressam Corneille ile çalıştı. Hollanda'da bir sokak sergisi de açtı. 1968'deki İlk sergisinde beklediği ilgiyi bulamadı ama, aynı yıl Çağdaş ressamlar Cemiyeti'nin düzenlediği yarışmada "Yılın Genç Ressamı" unvanını alarak birinci oldu.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Resim Sanatı Tarihi, Ressam Burhan Uygur' un Eseri Fotoğrafı, Arkası Sanatçı Islak İmzalı, 14x9 cm-Orta ve lise öğrenimini Trabzon'da tamamladı. 1961 yılında şimdiki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi olan, dönemin Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Bedri Rahmi Eyüpoğlu Atölyesi'nden 1969 Şubat döneminde mezun oldu. 1968 yılında daha akademide öğrenci iken; Beyoğlu Sanat Galerisi'nde ilk sergisini açan sanatçı, 1970'te Avusturya Hükûmeti'nin bursuyla Salzburg Yaz Akademisi'nde ressam Corneille ile çalıştı. Hollanda'da bir sokak sergisi de açtı. 1968'deki İlk sergisinde beklediği ilgiyi bulamadı ama, aynı yıl Çağdaş ressamlar Cemiyeti'nin düzenlediği yarışmada "Yılın Genç Ressamı" unvanını alarak birinci oldu.

    TLSatıldı
  • Sendikacılık Tarihi, Türkiye Mesleki ve Teknik Öğretmenler Sendikası Genel Merkezi Kuruluş Bildirisi, 1966 Tarihli, 16 Sayfa, 20x14 cm

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Sendikacılık Tarihi, Türkiye Mesleki ve Teknik Öğretmenler Sendikası Genel Merkezi Kuruluş Bildirisi, 1966 Tarihli, 16 Sayfa, 20x14 cm

    TLSatıldı
  • Ticaret ve Reklam Tarihi, Sanatlar Meraklısı İşyeri/Reklam Kartı, 16x12 cm

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Ticaret ve Reklam Tarihi, Sanatlar Meraklısı İşyeri/Reklam Kartı, 16x12 cm

    TLSatıldı
  • Yabancı Kartlar, Minneapolis, Şehir Parkı ve Gölü, İthaflı - Fransa, Saint Michel En Grève, Postadan Geçmiş, Osmanlıca İthaflı -Biri İstanbul Harbiye Nezareti İhracaat Şubesi Müdürü Servet Beye Gönderilmiş, Biri Cevad İmzalı

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Yabancı Kartlar, Minneapolis, Şehir Parkı ve Gölü, İthaflı - Fransa, Saint Michel En Grève, Postadan Geçmiş, Osmanlıca İthaflı -Biri İstanbul Harbiye Nezareti İhracaat Şubesi Müdürü Servet Beye Gönderilmiş, Biri Cevad İmzalı

    TLSatıldı
  • Otel Aydın Palas, Kalorifer-Banyo Ankara Anteli Evrak Üzeri Osmanlıca Yazışma, İzciler Bahisli, "Galatasaraylı İzcileri Bekledim" Şeklinde, 28x20 cm

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Otel Aydın Palas, Kalorifer-Banyo Ankara Anteli Evrak Üzeri Osmanlıca Yazışma, İzciler Bahisli, "Galatasaraylı İzcileri Bekledim" Şeklinde, 28x20 cm

    TLSatıldı
  • Erken Dönem, Hatıra Pozu, Fesli, Frenk Şapkalı Beyefendiler, Hanımefendiler, Beyefendinin Elinde Ud Görülmekte, 14x9 cm, Osmanlı Maarif ve Maliye Nazırlarından Ahmet Zühtü Paşa'nın Soyundan Sinaplı Ailesi Albümünden

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Erken Dönem, Hatıra Pozu, Fesli, Frenk Şapkalı Beyefendiler, Hanımefendiler, Beyefendinin Elinde Ud Görülmekte, 14x9 cm, Osmanlı Maarif ve Maliye Nazırlarından Ahmet Zühtü Paşa'nın Soyundan Sinaplı Ailesi Albümünden

    TLSatıldı
  • Kabin Foto, CDV, Hatıra Pozu Veren Beyefendi, Paul Zepdji, Salonique, Selanik, 8x5 cm-leke mevcut

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Kabin Foto, CDV, Hatıra Pozu Veren Beyefendi, Paul Zepdji, Salonique, Selanik, 8x5 cm-leke mevcut

    TLSatıldı
  • Erken Dönem, Hatıra Pozu, Fesli, Frenk Şapkalı Beyefendiler, Hanımefendiler, Karede Ud Görülmekte, 14x9 cm, Osmanlı Maarif ve Maliye Nazırlarından Ahmet Zühtü Paşa'nın Soyundan Sinaplı Ailesi Albümünden

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Erken Dönem, Hatıra Pozu, Fesli, Frenk Şapkalı Beyefendiler, Hanımefendiler, Karede Ud Görülmekte, 14x9 cm, Osmanlı Maarif ve Maliye Nazırlarından Ahmet Zühtü Paşa'nın Soyundan Sinaplı Ailesi Albümünden

    TLSatıldı
  • Erken Dönem, Otomobil İçerisinde Hatıra Pozu Veren Topluluk, Fesli ve Frenk Şapkalı Beyefendiler, Hanımefendiler, 14x9 cm, Osmanlı Maarif ve Maliye Nazırlarından Ahmet Zühtü Paşa'nın Soyundan Sinaplı Ailesi Albümünden-arkasıda albüm sahibi tarafından "Bulgaristan olabilir" şeklinde not mevcut

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Erken Dönem, Otomobil İçerisinde Hatıra Pozu Veren Topluluk, Fesli ve Frenk Şapkalı Beyefendiler, Hanımefendiler, 14x9 cm, Osmanlı Maarif ve Maliye Nazırlarından Ahmet Zühtü Paşa'nın Soyundan Sinaplı Ailesi Albümünden-arkasıda albüm sahibi tarafından "Bulgaristan olabilir" şeklinde not mevcut

    TLSatıldı
  • Hatıra Fotoğrafları, Stüdyo Pozu Veren Kız Çocuğu, Constantinidies Fotoğrafhanesi Gofre Damgalı, Arkası İthaflı - Hatıra Pozu Veren Aile, Frenk Şapkalı Beyefendiler, 2 Adet, 14x9 cm, Osmanlı Maarif ve Maliye Nazırlarından Ahmet Zühtü Paşa'nın Soyundan Sinaplı Ailesi Albümünden

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Hatıra Fotoğrafları, Stüdyo Pozu Veren Kız Çocuğu, Constantinidies Fotoğrafhanesi Gofre Damgalı, Arkası İthaflı - Hatıra Pozu Veren Aile, Frenk Şapkalı Beyefendiler, 2 Adet, 14x9 cm, Osmanlı Maarif ve Maliye Nazırlarından Ahmet Zühtü Paşa'nın Soyundan Sinaplı Ailesi Albümünden

    TLSatıldı
  • Polisiye, Sahafiye, Nat Pinkerton, Dünyanın En Meşhur Hafiyesi, Yarış Kurbanı, 26 Sayfa, 5 Kuruş, 20x14 cm-kapak kenarı lekeli

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Polisiye, Sahafiye, Nat Pinkerton, Dünyanın En Meşhur Hafiyesi, Yarış Kurbanı, 26 Sayfa, 5 Kuruş, 20x14 cm-kapak kenarı lekeli

    TLSatıldı
  • Ticaret, Filateli, Nezihi Manço Türün Tüccarı, İzmir Antetli Zarflar, 4 Adet, İçlerinde Bir Miktar Türk, İsviçre, Amerikan, Fransız Pulları Mevcut

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Ticaret, Filateli, Nezihi Manço Türün Tüccarı, İzmir Antetli Zarflar, 4 Adet, İçlerinde Bir Miktar Türk, İsviçre, Amerikan, Fransız Pulları Mevcut

    TLSatıldı
  • Eczacılık, Ermeni Kültürü, İstanbul'un Eski Müesseselerinden Sirounian Eczanesinin ve Şoğ Gazetesinin Sahibi Vahan Sirounian ve Ailesi Hatıra Pozları, 2 Adet-14x9 cm ve 13x9 cm

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Eczacılık, Ermeni Kültürü, İstanbul'un Eski Müesseselerinden Sirounian Eczanesinin ve Şoğ Gazetesinin Sahibi Vahan Sirounian ve Ailesi Hatıra Pozları, 2 Adet-14x9 cm ve 13x9 cm

    TLSatıldı
  • Eczacılık, Ermeni Kültürü, İstanbul'un Eski Müesseselerinden Sirounian Eczanesinin ve Şoğ Gazetesinin Sahibi Vahan Sirounian ve Ailesi Hatıra Pozları, 2 Adet, 14x9 cm-Seyyarlar Kralı Fotoğrafçı, P. Topalyan Pangaltı Kaşeli

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Eczacılık, Ermeni Kültürü, İstanbul'un Eski Müesseselerinden Sirounian Eczanesinin ve Şoğ Gazetesinin Sahibi Vahan Sirounian ve Ailesi Hatıra Pozları, 2 Adet, 14x9 cm-Seyyarlar Kralı Fotoğrafçı, P. Topalyan Pangaltı Kaşeli

    TLSatıldı
  • Eczacılık, Ermeni Kültürü, İstanbul'un Eski Müesseselerinden Sirounian Eczanesinin ve Şoğ Gazetesinin Sahibi Vahan Sirounian ve Ailesi Hatıra Pozu, 2 Adet, Biri Foto Işık Kaşeli-14x9 cm ve 8,5x5 cm

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Eczacılık, Ermeni Kültürü, İstanbul'un Eski Müesseselerinden Sirounian Eczanesinin ve Şoğ Gazetesinin Sahibi Vahan Sirounian ve Ailesi Hatıra Pozu, 2 Adet, Biri Foto Işık Kaşeli-14x9 cm ve 8,5x5 cm

    TLSatıldı
  • Eczacılık, Ermeni Kültürü, İstanbul'un Eski Müesseselerinden Sirounian Eczanesinin ve Şoğ Gazetesinin Sahibi Vahan Sirounian ve Ailesi Hatıra Pozları, 3 Adet, Bir Kare Türbe Başında, Diğerleri Stüdyo Pozu-14x9 cm

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Eczacılık, Ermeni Kültürü, İstanbul'un Eski Müesseselerinden Sirounian Eczanesinin ve Şoğ Gazetesinin Sahibi Vahan Sirounian ve Ailesi Hatıra Pozları, 3 Adet, Bir Kare Türbe Başında, Diğerleri Stüdyo Pozu-14x9 cm

    TLSatıldı
  • Eczacılık, Ermeni Kültürü, İstanbul'un Eski Müesseselerinden Sirounian Eczanesinin ve Şoğ Gazetesinin Sahibi Vahan Sirounian ve Ailesi Hatıra Pozu, L'Aigle, Pera Fotoğrafhane Kaşeli, 14x9 cm

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Eczacılık, Ermeni Kültürü, İstanbul'un Eski Müesseselerinden Sirounian Eczanesinin ve Şoğ Gazetesinin Sahibi Vahan Sirounian ve Ailesi Hatıra Pozu, L'Aigle, Pera Fotoğrafhane Kaşeli, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Ermenice Mektup, 20x13 cm,  Vahan Sirounian Evrakı Metrukesinden

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Ermenice Mektup, 20x13 cm, Vahan Sirounian Evrakı Metrukesinden

    TLSatıldı
  • Ermenice Mektup, 20x13 cm,  Vahan Sirounian Evrakı Metrukesinden

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Ermenice Mektup, 20x13 cm, Vahan Sirounian Evrakı Metrukesinden

    TLSatıldı
  •  Ermenice Yazışma, Harcama Listesi, 3 Sayfa, 20x13 cm, İstanbul'un Eski Müesseselerinden Sirounian Eczanesinin ve Şoğ Gazetesinin Sahibi Vahan Sirounian Evrakı Metrukesinden

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Ermenice Yazışma, Harcama Listesi, 3 Sayfa, 20x13 cm, İstanbul'un Eski Müesseselerinden Sirounian Eczanesinin ve Şoğ Gazetesinin Sahibi Vahan Sirounian Evrakı Metrukesinden

    TLSatıldı
  • Ermenice, 21x12 cm, Vahan Sirounian Evrakı Metrukesinden

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Ermenice, 21x12 cm, Vahan Sirounian Evrakı Metrukesinden

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, Garanti Bankası Gazipaşa Şubesi Çalışanları ve Aydın Nazilli Garanti Bankası Mensupları Yardım ve Kültür Derneği Faaliyetinden Hatıra Pozları, 3 Adet, 14x9 cm-Foto Öz, Gazipaşa ve Foto Park, Nazilli Kaşeli

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Finans Tarihi, Garanti Bankası Gazipaşa Şubesi Çalışanları ve Aydın Nazilli Garanti Bankası Mensupları Yardım ve Kültür Derneği Faaliyetinden Hatıra Pozları, 3 Adet, 14x9 cm-Foto Öz, Gazipaşa ve Foto Park, Nazilli Kaşeli

    TLSatıldı
  • Çorum'da 1939 Yılı 29 Ekim Bayram Merasiminde Sporcular, Futbol Takımı, Ellerinde Türk Bayrağı, Polisler ve Takım Elbiseli Sivilller Eşlik Ederken, 14x9 cm

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Çorum'da 1939 Yılı 29 Ekim Bayram Merasiminde Sporcular, Futbol Takımı, Ellerinde Türk Bayrağı, Polisler ve Takım Elbiseli Sivilller Eşlik Ederken, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Yahudilik, Musevilik, Haftanın Peraşası, Haye Sara, 9 Kasım 1996 - Leh Leha, 26 Ekim 1996 - Vayera, 2 Kasım 1996 - Noah, 19 Ekim 1996, 4 Adet, 4'er Sayfa, 23x17 cm

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Yahudilik, Musevilik, Haftanın Peraşası, Haye Sara, 9 Kasım 1996 - Leh Leha, 26 Ekim 1996 - Vayera, 2 Kasım 1996 - Noah, 19 Ekim 1996, 4 Adet, 4'er Sayfa, 23x17 cm

    TLSatıldı
  • Spor ve Eğitim Tarihi, Erken Dönem, Kabataş Lisesi Formalı Futbol Takımı, Fesli Öğrenciler Hatıra Pozu, 3 Adet, 9x6 cm, Maç Skoru, İstanbul Lisesi - Kabataş Lisesi Maçı Şeklinde Osmanlıca İthaflı

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Spor ve Eğitim Tarihi, Erken Dönem, Kabataş Lisesi Formalı Futbol Takımı, Fesli Öğrenciler Hatıra Pozu, 3 Adet, 9x6 cm, Maç Skoru, İstanbul Lisesi - Kabataş Lisesi Maçı Şeklinde Osmanlıca İthaflı

    TLSatıldı
  • Spor ve Eğitim Tarihi, Kabataş Lisesi Formalı Futbol Takımı, Fesli Öğrenciler Hatıra Pozu, 14x9 cm, Galatasaray - Kabataş Maçı Şeklinde Osmanlıca İthaflı

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Spor ve Eğitim Tarihi, Kabataş Lisesi Formalı Futbol Takımı, Fesli Öğrenciler Hatıra Pozu, 14x9 cm, Galatasaray - Kabataş Maçı Şeklinde Osmanlıca İthaflı

    TLSatıldı
  • Spor ve Eğitim Tarihi, Kabataş Lisesi ve Harbiye Futbol Takımları Müsabakasından, Taksim Topçı Kışlası Stadı, 12x9 cm, Osmanlıca İthaflı

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Spor ve Eğitim Tarihi, Kabataş Lisesi ve Harbiye Futbol Takımları Müsabakasından, Taksim Topçı Kışlası Stadı, 12x9 cm, Osmanlıca İthaflı

    TLSatıldı
  • Hristiyanlık, Hz. İsa Görselli Karton Levha, 22x17 cm, İtalya Basım

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Hristiyanlık, Hz. İsa Görselli Karton Levha, 22x17 cm, İtalya Basım

    TLSatıldı
  •  Ermeni Kültür, Keğam Boyaciyan'a Ait Kartvizit, Arkası Yeni Yıl Tebriği Şeklinde Ermenice İthaflı, 9x5 cm

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Ermeni Kültür, Keğam Boyaciyan'a Ait Kartvizit, Arkası Yeni Yıl Tebriği Şeklinde Ermenice İthaflı, 9x5 cm

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Azınlık, Kandilli İlk Mektebi Öğrenci Dosyası, Fotoğraflı - Kandilli Metamorfosis Rum Kilisesi Vakıf Antetli Zarf - Nüfus Tezkeresi Sureti - Hastalığı Yoktu Yazısı - Kandilli Kız Lisesi Müdürü İmzalı, Devamsızlık Konulu Yazışma-5 Parça

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Eğitim Tarihi, Azınlık, Kandilli İlk Mektebi Öğrenci Dosyası, Fotoğraflı - Kandilli Metamorfosis Rum Kilisesi Vakıf Antetli Zarf - Nüfus Tezkeresi Sureti - Hastalığı Yoktu Yazısı - Kandilli Kız Lisesi Müdürü İmzalı, Devamsızlık Konulu Yazışma-5 Parça

    TLSatıldı
  • Pera Palas Hotel Constantinople, Osmanlıca-Fransızca 2 Lisan Antetli Evrak Üzeri Yazışma, 27x18 cm

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Pera Palas Hotel Constantinople, Osmanlıca-Fransızca 2 Lisan Antetli Evrak Üzeri Yazışma, 27x18 cm

    TLSatıldı
  • Turizm Tarihi, İzmir'den Efes'e, Turistik Rehber, 4 Renkli 3 Planı ile Efes Harabelerine Ait 35 Fotoğraf, Açılır 70x50 cm, Çok Sayıda Reklam İçermekte, Tezel Matbaası, İzmir, 150 Kuruş

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Turizm Tarihi, İzmir'den Efes'e, Turistik Rehber, 4 Renkli 3 Planı ile Efes Harabelerine Ait 35 Fotoğraf, Açılır 70x50 cm, Çok Sayıda Reklam İçermekte, Tezel Matbaası, İzmir, 150 Kuruş

    TLSatıldı
  • Hatıra Pozu Veren Beyefendiler, Osmanlıca İthaflı, Hamdi Beye İthaflı, 2 Adet, 14x9 cm

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Hatıra Pozu Veren Beyefendiler, Osmanlıca İthaflı, Hamdi Beye İthaflı, 2 Adet, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Hatıra Pozu Veren Beyefendiler, Bir Karede Bıyıklı ve Köstekli Saatli Beyefendi, Osmanlıca İthaflı, Hamdi Beye İthaflı, 2 Adet, 14x9 cm

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Hatıra Pozu Veren Beyefendiler, Bir Karede Bıyıklı ve Köstekli Saatli Beyefendi, Osmanlıca İthaflı, Hamdi Beye İthaflı, 2 Adet, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Kürt Tarihi, Palu Jandarma Bölük Komutanlığı Tarafından Van Birinci Mıntıka Komutanlığına Hitaben Yazılan Cevabi Yazı, Mıntıkasında Yaşayan Zazaların, Nüfusu, İnançları, Mezhpeleri, Dilleri, Geçim Kaynakları, Aşiret ve Köy Durumları, Şeyh Sait İsyanındaki Tutumları, Ankara Hükümetine Karşı Duruşları, Lehçeden Kelime Örnekleri, Dersim Zazalarıyla Karşılaştırma vb. Konular Hakkında Bilgi Verildiği Görülmekte, 1944 Tarihli, 3 Sayfa-"Hükümetin nazik zamanını beklemekte ve fırsat bulduklarında kürt hükümeti kurmak isterler" şeklinde ifade bulunmakta

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Askeri Tarih, Kürt Tarihi, Palu Jandarma Bölük Komutanlığı Tarafından Van Birinci Mıntıka Komutanlığına Hitaben Yazılan Cevabi Yazı, Mıntıkasında Yaşayan Zazaların, Nüfusu, İnançları, Mezhpeleri, Dilleri, Geçim Kaynakları, Aşiret ve Köy Durumları, Şeyh Sait İsyanındaki Tutumları, Ankara Hükümetine Karşı Duruşları, Lehçeden Kelime Örnekleri, Dersim Zazalarıyla Karşılaştırma vb. Konular Hakkında Bilgi Verildiği Görülmekte, 1944 Tarihli, 3 Sayfa-"Hükümetin nazik zamanını beklemekte ve fırsat bulduklarında kürt hükümeti kurmak isterler" şeklinde ifade bulunmakta

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Kürt Tarihi, Mutki Jandarma Bölük Komutanlığı Tarafından Van Birinci Mıntıka Komutanlığına Hitaben Yazılan Cevabi Yazı, Mıntıkasında Yaşayan Zazaların, Nüfusu, İnançları, Mezhepleri, Dilleri, Geçim Kaynakları, Aşiret ve Köy Durumları, İsyan Durumları vb. Konular Hakkında Bilgi Verildiği Görülmekte, 4 Sayfa, 1944 Tarihli

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Askeri Tarih, Kürt Tarihi, Mutki Jandarma Bölük Komutanlığı Tarafından Van Birinci Mıntıka Komutanlığına Hitaben Yazılan Cevabi Yazı, Mıntıkasında Yaşayan Zazaların, Nüfusu, İnançları, Mezhepleri, Dilleri, Geçim Kaynakları, Aşiret ve Köy Durumları, İsyan Durumları vb. Konular Hakkında Bilgi Verildiği Görülmekte, 4 Sayfa, 1944 Tarihli

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Kürt Tarihi, Adıyaman Jandarma Bölük Komutanlığı Tarafından Van Birinci Mıntıka Komutanlığına Hitaben Yazılan Cevabi Yazı, Mıntıkalarında Zaza Bulunmadığını Belirttiği Görülmekte, 1944 Tarihli

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Askeri Tarih, Kürt Tarihi, Adıyaman Jandarma Bölük Komutanlığı Tarafından Van Birinci Mıntıka Komutanlığına Hitaben Yazılan Cevabi Yazı, Mıntıkalarında Zaza Bulunmadığını Belirttiği Görülmekte, 1944 Tarihli

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Kürt Tarihi, Çermik Jandarma Bölük Komutanlığı Tarafından Van Birinci Mıntıka Komutanlığına Hitaben Yazılan Cevabi Yazı, Van Komutanlığının Yazısı, Soru Formu, Mıntıkasında Yaşayan Zazaların, Nüfusu, İnançları, Mezhepleri, Dilleri, Geçim Kaynakları, Aşiret ve Köy Durumları, Lehceden Kelime Örnekleri, İsyan Durumları vb. Konular Hakkında Bilgi Verildiği Görülmekte, 6 Sayfa, 1944 Tarihli-"Devlete sadakatleri yoktur, zayıf zamanı gözetler, fırsat beklerler." şeklinde ifade görülmektedir.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Askeri Tarih, Kürt Tarihi, Çermik Jandarma Bölük Komutanlığı Tarafından Van Birinci Mıntıka Komutanlığına Hitaben Yazılan Cevabi Yazı, Van Komutanlığının Yazısı, Soru Formu, Mıntıkasında Yaşayan Zazaların, Nüfusu, İnançları, Mezhepleri, Dilleri, Geçim Kaynakları, Aşiret ve Köy Durumları, Lehceden Kelime Örnekleri, İsyan Durumları vb. Konular Hakkında Bilgi Verildiği Görülmekte, 6 Sayfa, 1944 Tarihli-"Devlete sadakatleri yoktur, zayıf zamanı gözetler, fırsat beklerler." şeklinde ifade görülmektedir.

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Kürt Tarihi, Cumhuriyet Dönemi Jandarma Subaylarından Olan Zazalar, Kürt Meselesi ve Dersim Bölgesi Üzerine Kitap ve Çalışmalarıyla Tanınan Nazmi Sevgen'in Van Jandarma Mıntıka Komutanı Olduğu Dönemde Zazalar ve Zaza Dili Üzerine 7 Yıl Boyunca Yaptığı Araştırma Kapsamında Doğu Bölgesinde Komutanlıklara Yazdığı, Mıntıkalarındaki Zazalar ve Dilleri Hakkında Anket, Araştırma Soruları ve Yazısı, 1944 Tarihli, 3 Sayfa

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Askeri Tarih, Kürt Tarihi, Cumhuriyet Dönemi Jandarma Subaylarından Olan Zazalar, Kürt Meselesi ve Dersim Bölgesi Üzerine Kitap ve Çalışmalarıyla Tanınan Nazmi Sevgen'in Van Jandarma Mıntıka Komutanı Olduğu Dönemde Zazalar ve Zaza Dili Üzerine 7 Yıl Boyunca Yaptığı Araştırma Kapsamında Doğu Bölgesinde Komutanlıklara Yazdığı, Mıntıkalarındaki Zazalar ve Dilleri Hakkında Anket, Araştırma Soruları ve Yazısı, 1944 Tarihli, 3 Sayfa

    TLSatıldı
  • Askeri ve Kürt Tarihi, Cumhuriyet Dönemi Jandarma Subaylarından Olan Zazalar, Kürt Meselesi ve Dersim Bölgesi Üzerine Kitap ve Çalışmalarıyla Tanınan Nazmi Sevgen'in Van Jandarma Mıntıka Komutanı Olduğu Dönemde Zazalar ve Zaza Dili Üzerine 7 Yıl Boyunca Yaptığı Araştırma Kapsamında Doğu Bölgesinde Komutanlıklara Yazdığı Araştırma Yazıları ve Silvan Komutanlığının Cevabi Yazısı 3 Sayfa, 1944 Tarihli

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Askeri ve Kürt Tarihi, Cumhuriyet Dönemi Jandarma Subaylarından Olan Zazalar, Kürt Meselesi ve Dersim Bölgesi Üzerine Kitap ve Çalışmalarıyla Tanınan Nazmi Sevgen'in Van Jandarma Mıntıka Komutanı Olduğu Dönemde Zazalar ve Zaza Dili Üzerine 7 Yıl Boyunca Yaptığı Araştırma Kapsamında Doğu Bölgesinde Komutanlıklara Yazdığı Araştırma Yazıları ve Silvan Komutanlığının Cevabi Yazısı 3 Sayfa, 1944 Tarihli

    TLSatıldı
  • Askeri ve Kürt Tarihi, Cumhuriyet Dönemi Jandarma Subaylarından Olan Zazalar, Kürt Meselesi ve Dersim Bölgesi Üzerine Kitap ve Çalışmalarıyla Tanınan Nazmi Sevgen'in Van Jandarma Mıntıka Komutanı Olduğu Dönemde Zazalar ve Zaza Dili Üzerine 7 Yıl Boyunca Yaptığı Araştırma Kapsamında Ilıç Komutanlığı Tarafından Verilen Bölgelerinde Zaza Olmadığına Dair Cevabi Yazı, 2 Sayfa, 1944 Tarihli

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Askeri ve Kürt Tarihi, Cumhuriyet Dönemi Jandarma Subaylarından Olan Zazalar, Kürt Meselesi ve Dersim Bölgesi Üzerine Kitap ve Çalışmalarıyla Tanınan Nazmi Sevgen'in Van Jandarma Mıntıka Komutanı Olduğu Dönemde Zazalar ve Zaza Dili Üzerine 7 Yıl Boyunca Yaptığı Araştırma Kapsamında Ilıç Komutanlığı Tarafından Verilen Bölgelerinde Zaza Olmadığına Dair Cevabi Yazı, 2 Sayfa, 1944 Tarihli

    TLSatıldı
  • Askeri ve Kürt Tarihi, Cumhuriyet Dönemi Jandarma Subaylarından Olan Zazalar, Kürt Meselesi ve Dersim Bölgesi Üzerine Kitap ve Çalışmalarıyla Tanınan Nazmi Sevgen'in Memleket Tetkikleri, Ovacık ve Munzur Efsanesi Başlıklı Yazısı, 1947 Tarihli, 2 Sayfa, Dersim Coğrafyası ve Kültür Hakkında Dikkat Çeken İfadeler Yer Almakta

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Askeri ve Kürt Tarihi, Cumhuriyet Dönemi Jandarma Subaylarından Olan Zazalar, Kürt Meselesi ve Dersim Bölgesi Üzerine Kitap ve Çalışmalarıyla Tanınan Nazmi Sevgen'in Memleket Tetkikleri, Ovacık ve Munzur Efsanesi Başlıklı Yazısı, 1947 Tarihli, 2 Sayfa, Dersim Coğrafyası ve Kültür Hakkında Dikkat Çeken İfadeler Yer Almakta

    TLSatıldı
  • Mustafa Kemal Atatürk ve Bir Davette, Negatif, 12x8 cm

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Mustafa Kemal Atatürk ve Bir Davette, Negatif, 12x8 cm

    TLSatıldı
  • Mustafa Kemal Atatürk ve Kazım Özalp, Negatif, 11x7 cm

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Mustafa Kemal Atatürk ve Kazım Özalp, Negatif, 11x7 cm

    TLSatıldı
  • Ankara Meclis Önünde Zafer Tagı ve Askerler, Negatif, 12x7 cm

    Lot No: 189

    Lot: 189

    Ankara Meclis Önünde Zafer Tagı ve Askerler, Negatif, 12x7 cm

    TLSatıldı
  • Demiryolları, Osmanlıca Haydarpaşa Paşa Yazılı Vagon İçerisinde Bir Hanımefendi, İçki Şişeleri Görülmekte, Negatif, 11x8 cm

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Demiryolları, Osmanlıca Haydarpaşa Paşa Yazılı Vagon İçerisinde Bir Hanımefendi, İçki Şişeleri Görülmekte, Negatif, 11x8 cm

    TLSatıldı
  • Mustafa Kemal Atatürk, Yabancı Heyetle Statta, Negatif, 12x7 cm

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Mustafa Kemal Atatürk, Yabancı Heyetle Statta, Negatif, 12x7 cm

    TLSatıldı
  • Fotoğrafçılık, Foto Ferit İbrahim Foto-Sinema Atelyesi, Tabela Görülmekte, Negatif, 16x12 cm

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Fotoğrafçılık, Foto Ferit İbrahim Foto-Sinema Atelyesi, Tabela Görülmekte, Negatif, 16x12 cm

    TLSatıldı
  • Kamera Başında Fesli Beyefendi, Negatif, 12x8,5 cm

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Kamera Başında Fesli Beyefendi, Negatif, 12x8,5 cm

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Boğaz'da Savaş Gemileri, Negatif, 16x12 cm

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Denizcilik, Boğaz'da Savaş Gemileri, Negatif, 16x12 cm

    TLSatıldı
  • Erken Cumhuriyet, Bayram Merasiminde Askeri ve Sivil Zevat, Türk Bayrakları Arasında Selamlama Yaparken, Negatif, 11x8 cm

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Erken Cumhuriyet, Bayram Merasiminde Askeri ve Sivil Zevat, Türk Bayrakları Arasında Selamlama Yaparken, Negatif, 11x8 cm

    TLSatıldı
  • Mustafa Kemal Atatürk, Trenden İnerken, Negatif, 12x8 cm

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Mustafa Kemal Atatürk, Trenden İnerken, Negatif, 12x8 cm

    TLSatıldı
  • Mustafa Kemal Atatürk, Meraşal Üniformasıyla, Baskı İmzalı, Negatif, 14x12 cm

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Mustafa Kemal Atatürk, Meraşal Üniformasıyla, Baskı İmzalı, Negatif, 14x12 cm

    TLSatıldı
  • Milli Mücadele Dönemi, Yahya Kemal Beyatlı ve Askerler, Kağnı Başında, Negatif, 13x7 cm

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Milli Mücadele Dönemi, Yahya Kemal Beyatlı ve Askerler, Kağnı Başında, Negatif, 13x7 cm

    TLSatıldı
  • Merkez Komutanlığı Kırklareli Önünde Otomobil Üzerinde Ay Yıldız Çeleng İçinde Merasim Kıyafetli Kız Çocuğu ve Yanında Hanımefendiler, Negatif, 11x8 cm

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Merkez Komutanlığı Kırklareli Önünde Otomobil Üzerinde Ay Yıldız Çeleng İçinde Merasim Kıyafetli Kız Çocuğu ve Yanında Hanımefendiler, Negatif, 11x8 cm

    TLSatıldı
  • Terzilik, Singer Dikiş Makinası Kumpanyası, Fındıkzade Satış Mağazası Açıldı, El İlanı, Broşür, İlan Pullu, 28x19 cm

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Terzilik, Singer Dikiş Makinası Kumpanyası, Fındıkzade Satış Mağazası Açıldı, El İlanı, Broşür, İlan Pullu, 28x19 cm

    TLSatıldı
  • Masonluk Tarihi, Mason Locası'nın Pera Palas Otelinde Öğle Yemeği Menüsü, 10 Eylül 1932 Tarihli, 18x12 cm-kırılma izi ve leke mevcut, haliyle

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Masonluk Tarihi, Mason Locası'nın Pera Palas Otelinde Öğle Yemeği Menüsü, 10 Eylül 1932 Tarihli, 18x12 cm-kırılma izi ve leke mevcut, haliyle

    TLSatıldı
  • Masonluk Tarihi, Grand Orient de Turquie, Türkiye Büyük Locası Masonları Listesi, 1930-1933, Mim Kemal Öke, Kazım Nami, Osman Fehmi (Resne) Gibi İsimlerin Olduğu Görülmekte, 30x23 cm, Fransızca

    Lot No: 202

    Lot: 202

    Masonluk Tarihi, Grand Orient de Turquie, Türkiye Büyük Locası Masonları Listesi, 1930-1933, Mim Kemal Öke, Kazım Nami, Osman Fehmi (Resne) Gibi İsimlerin Olduğu Görülmekte, 30x23 cm, Fransızca

    TLSatıldı
  • Sigortacılık, İtimadi Mili Türk Sigorta Anonim Şirketi Antetli Evrak Üzeri Osmanlıca Yazışma, Edip İsmiyle İmzalı, 1933 Tarihli,

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Sigortacılık, İtimadi Mili Türk Sigorta Anonim Şirketi Antetli Evrak Üzeri Osmanlıca Yazışma, Edip İsmiyle İmzalı, 1933 Tarihli,

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Türk Eğitim Vakfı Başsağlığı Kartı, Hayırsever ve Yatırımcı Cevdet Şamikoğlu Adına, Antetli Zarfıyla

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Eğitim Tarihi, Türk Eğitim Vakfı Başsağlığı Kartı, Hayırsever ve Yatırımcı Cevdet Şamikoğlu Adına, Antetli Zarfıyla

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Abdest ve Namaz Rehberi, Çorumlu Derebeyizade Ali Rıza Bin Hacı Münib, Şehzadebaşı Evkaf Matbaası 1335 Basım, 20 Sayfa, 20x14 cm

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Osmanlıca, Abdest ve Namaz Rehberi, Çorumlu Derebeyizade Ali Rıza Bin Hacı Münib, Şehzadebaşı Evkaf Matbaası 1335 Basım, 20 Sayfa, 20x14 cm

    TLSatıldı
  • Kent Tarihi, Antalya, Antakya ve Çankırı, 3 Adet, 14x9 cm-birinde katlanma izi mevcut

    Lot No: 206

    Lot: 206

    Kent Tarihi, Antalya, Antakya ve Çankırı, 3 Adet, 14x9 cm-birinde katlanma izi mevcut

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, İstanbul Sokaklarında Fesli Beyefendiler, Fonda Çarşaflı Hanımefendi Görülmekte, Osman Fehmi Resne Albümünden, 14x9 cm

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Osmanlı Dönemi, İstanbul Sokaklarında Fesli Beyefendiler, Fonda Çarşaflı Hanımefendi Görülmekte, Osman Fehmi Resne Albümünden, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Havacılık, Summer Turkey Timetable, Yaz Türkiye Tarifesi, 1978, İtalya, Türkiye, İngilizce, Libya Uçuş Seyahat Tanıtım Broşürü, Alitalia Havayolları, 17x9 cm, Açılır Broşür

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Havacılık, Summer Turkey Timetable, Yaz Türkiye Tarifesi, 1978, İtalya, Türkiye, İngilizce, Libya Uçuş Seyahat Tanıtım Broşürü, Alitalia Havayolları, 17x9 cm, Açılır Broşür

    TLSatıldı
  • Havacılık, Swissair Havayolları Tarifesi, İngilizce, 1958 Tarihli, İngilizce, İstanbul Uçuşu Görülmekte, Arkasında İlan ve Damga Pulu Görülmekte, 22x10 cm

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Havacılık, Swissair Havayolları Tarifesi, İngilizce, 1958 Tarihli, İngilizce, İstanbul Uçuşu Görülmekte, Arkasında İlan ve Damga Pulu Görülmekte, 22x10 cm

    TLSatıldı
  • Havacılık, Trans World Airlines ve Swissair Havayolları Uçakları Görselli, 4 Adet, 14x9 cm

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Havacılık, Trans World Airlines ve Swissair Havayolları Uçakları Görselli, 4 Adet, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Havacılık, Erken Cumhuriyet, Tayyare Başında Uçuş Kıyafetli Türk Subayları, Gaziemir İzmir, A.H. Mezunlarından Talebe Şeklinde Osmanlıca İthaflı - Lufthansa Havayolları Uçağından İnen Yolcular, 2 Adet -14x9 cm ve 12x9 cm

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Havacılık, Erken Cumhuriyet, Tayyare Başında Uçuş Kıyafetli Türk Subayları, Gaziemir İzmir, A.H. Mezunlarından Talebe Şeklinde Osmanlıca İthaflı - Lufthansa Havayolları Uçağından İnen Yolcular, 2 Adet -14x9 cm ve 12x9 cm

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Hava Kuvvetleri Kurs Diploması, F-84 Pilot Eğitimi Üzerine, Bir Subaya Ait, Fotoğraflı, 21x15 cm

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Askeri Tarih, Hava Kuvvetleri Kurs Diploması, F-84 Pilot Eğitimi Üzerine, Bir Subaya Ait, Fotoğraflı, 21x15 cm

    TLSatıldı
  • Askeri Eğitim Tarihi, Havacılık, Harp Akademileri Komutanlığı Kurmay Subay Yüksek Kumanda Akademisi Diploması, Orijinal Cildinde, Hava Subayına Ait, Fotoğraflı, Diploma Verildiğine Dair Belge ile 2 Parça-40x30 cm

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Askeri Eğitim Tarihi, Havacılık, Harp Akademileri Komutanlığı Kurmay Subay Yüksek Kumanda Akademisi Diploması, Orijinal Cildinde, Hava Subayına Ait, Fotoğraflı, Diploma Verildiğine Dair Belge ile 2 Parça-40x30 cm

    TLSatıldı
  • Askeri Eğitim Tarihi, Askeri Lise Bitirme Diploması, Kuleli Askeri Lisesi, Fotoğraflı, 1938 Tarihli, 35x24 cm ve Hava Kuvvetleri Seyyar Eğitim Merkezi Kurs Belgesi, TYY Tanıma Kursu Belgesi

    Lot No: 214

    Lot: 214

    Askeri Eğitim Tarihi, Askeri Lise Bitirme Diploması, Kuleli Askeri Lisesi, Fotoğraflı, 1938 Tarihli, 35x24 cm ve Hava Kuvvetleri Seyyar Eğitim Merkezi Kurs Belgesi, TYY Tanıma Kursu Belgesi

    TLSatıldı
  • Rus Parası, 10 Ruble, 4 Adet

    Lot No: 215

    Lot: 215

    Rus Parası, 10 Ruble, 4 Adet

    TLSatıldı
  • Ulaşım Tarihi, Gazanfer Bilge Otobüsleri Yolcu Bileti, 3 Adet

    Lot No: 216

    Lot: 216

    Ulaşım Tarihi, Gazanfer Bilge Otobüsleri Yolcu Bileti, 3 Adet

    TLSatıldı
  • Musiki Tarihi, Kürdili Hicazkar Şarkı, Manolyam, Söz ve Müzik Zeki Müren, İskender Kdmani Yayımı, 4 Sayfa

    Lot No: 217

    Lot: 217

    Musiki Tarihi, Kürdili Hicazkar Şarkı, Manolyam, Söz ve Müzik Zeki Müren, İskender Kdmani Yayımı, 4 Sayfa

    TLSatıldı
  • Sigortacılık, MAG, Magdeburger Sigorta Şirketi, Trafik Sigorta Mukavelenamesi ve Makbuzu, 1980 Tarihli, 2 Adet

    Lot No: 218

    Lot: 218

    Sigortacılık, MAG, Magdeburger Sigorta Şirketi, Trafik Sigorta Mukavelenamesi ve Makbuzu, 1980 Tarihli, 2 Adet

    TLSatıldı
  • Sigortacılık, İnan Sigorta Türk Anonim Şirketi, Motörlü Kara Taşıt Araçları, Trafik Sigorta Poliçesi, 1985 Tarihli

    Lot No: 219

    Lot: 219

    Sigortacılık, İnan Sigorta Türk Anonim Şirketi, Motörlü Kara Taşıt Araçları, Trafik Sigorta Poliçesi, 1985 Tarihli

    TLSatıldı
  • Sigortacılık, Azınlık, İstanbul Umum Sigorta Anonim Şirketi, Türkiye'de Kurulan İlk Anonim Sigorta Şirketi, Uzun Süreli Yangın Poliçelerine Mahsus Ücret Zeyilnamesi, Kandilli Rum Ortodoks Cemaati Heyeti Adına, Metamorfosis Kilise Binası İçin Yapılan Sigorta, 1970 Tarihli, 33x24 cm

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Sigortacılık, Azınlık, İstanbul Umum Sigorta Anonim Şirketi, Türkiye'de Kurulan İlk Anonim Sigorta Şirketi, Uzun Süreli Yangın Poliçelerine Mahsus Ücret Zeyilnamesi, Kandilli Rum Ortodoks Cemaati Heyeti Adına, Metamorfosis Kilise Binası İçin Yapılan Sigorta, 1970 Tarihli, 33x24 cm

    TLSatıldı
  • Sigortacılık, Tam Hayat Sigorta Anonim Şirketi Ferdi Kaza Poliçesi, Makbuzu, 3 Sayfa, 1983 Tarihli

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Sigortacılık, Tam Hayat Sigorta Anonim Şirketi Ferdi Kaza Poliçesi, Makbuzu, 3 Sayfa, 1983 Tarihli

    TLSatıldı
  • Sigortacılık, Ünyon Yangın Sigorta Poliçesi Tecditnamesi ve Makbuzu, 1977 Tarihli

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Sigortacılık, Ünyon Yangın Sigorta Poliçesi Tecditnamesi ve Makbuzu, 1977 Tarihli

    TLSatıldı
  • Sigortacılık, Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi Mukavelename ve Yangın Sigorta Makbuzu, 1967 Tarihli

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Sigortacılık, Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi Mukavelename ve Yangın Sigorta Makbuzu, 1967 Tarihli

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tütün Reji İdaresi, Sigara Karton Kutusu, Osmanlıca-Fransızca 2 Lisan, 8x9 cm, Kapak Ayrık Tamirlik

    Lot No: 224

    Lot: 224

    Osmanlı Tütün Reji İdaresi, Sigara Karton Kutusu, Osmanlıca-Fransızca 2 Lisan, 8x9 cm, Kapak Ayrık Tamirlik

    TLSatıldı
  • Nacar Kız Kol Saatleri Kutusu, Swiss Made, 13x9x2 cm

    Lot No: 225

    Lot: 225

    Nacar Kız Kol Saatleri Kutusu, Swiss Made, 13x9x2 cm

    TLSatıldı
  • Terzilik, Dikiş, Singer 15 K Makinesi Aksesurar Kutusu, 16x7x4 cm-kapak kenarında ufak deforme mevcut

    Lot No: 226

    Lot: 226

    Terzilik, Dikiş, Singer 15 K Makinesi Aksesurar Kutusu, 16x7x4 cm-kapak kenarında ufak deforme mevcut

    TLSatıldı
  • Ahşap Stereograf, Keystone Üretimi, 1904 Damgalı, Metal Kısımda Monarch Damgası Mevcut, 32x14 cm ve Bir Adet Stereoview, Avrupalı Aile, 18x9 cm-bir camı kırık

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Ahşap Stereograf, Keystone Üretimi, 1904 Damgalı, Metal Kısımda Monarch Damgası Mevcut, 32x14 cm ve Bir Adet Stereoview, Avrupalı Aile, 18x9 cm-bir camı kırık

    TLSatıldı
  • Havacılık, İspanya Havayolları İberia Yolcu Uçağı, Minyatür, 15x13 cm-arka kanadı kırık tekerlekleri eksik

    Lot No: 228

    Lot: 228

    Havacılık, İspanya Havayolları İberia Yolcu Uçağı, Minyatür, 15x13 cm-arka kanadı kırık tekerlekleri eksik

    TLSatıldı
  • Start 66 Fotoğraf Makinesi, Polonya Üretimi, 14x11x8 cm-haliyle

    Lot No: 229

    Lot: 229

    Start 66 Fotoğraf Makinesi, Polonya Üretimi, 14x11x8 cm-haliyle

    TLSatıldı
  • Cam Dia, Osmanlı Dönemi Fesli Beyefendi ve Ailesi, 18x13 cm - Kafkas Yöresel Kıyafetli, 15x10 cm - Mikroskop Başında Öğrenciler ve Yetkililer, 9x6 cm - Stüdyo Hatıra Pozu Veren Genç, 9x7 cm, 4 Adet Cam Dia-Alman Plaket Tabağı Karton Kutusu İçerisinde

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Cam Dia, Osmanlı Dönemi Fesli Beyefendi ve Ailesi, 18x13 cm - Kafkas Yöresel Kıyafetli, 15x10 cm - Mikroskop Başında Öğrenciler ve Yetkililer, 9x6 cm - Stüdyo Hatıra Pozu Veren Genç, 9x7 cm, 4 Adet Cam Dia-Alman Plaket Tabağı Karton Kutusu İçerisinde

    TLSatıldı
  • Gorbon Işıl Seramik Tabak, Allah ve Muhammed Lafızlar, 1407 Tarihli, Çap 32 cm-İslami figür olması açısından nadirdir.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Gorbon Işıl Seramik Tabak, Allah ve Muhammed Lafızlar, 1407 Tarihli, Çap 32 cm-İslami figür olması açısından nadirdir.

    TLSatıldı
  • Action Man, Motorsiklet Sürüsücü Oyuncak, Hareketli Kask Camı, 31x13 cm

    Lot No: 232

    Lot: 232

    Action Man, Motorsiklet Sürüsücü Oyuncak, Hareketli Kask Camı, 31x13 cm

    TLSatıldı
  • Action Man, Oyuncak, 28x10 cm

    Lot No: 233

    Lot: 233

    Action Man, Oyuncak, 28x10 cm

    TLSatıldı
  • Ay Yıldız Tük Bayrağı, 69x42 cm, Eski Dönem, Makineyle Dikim

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Ay Yıldız Tük Bayrağı, 69x42 cm, Eski Dönem, Makineyle Dikim

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Tuğra ve Ay Yıldız İşlemeli Örtü, Arkasında Constantinople Kaşesi Mevcut, 49x51 cm

    Lot No: 235

    Lot: 235

    Osmanlı Dönemi, Tuğra ve Ay Yıldız İşlemeli Örtü, Arkasında Constantinople Kaşesi Mevcut, 49x51 cm

    TLSatıldı
  • Belafonte At The Greek Theatre, Ses Makarası, Bant, Kutusunda, 19x19 cm-kutu kenarı yıpranmış, makara bant kontrol edilmemiş

    Lot No: 236

    Lot: 236

    Belafonte At The Greek Theatre, Ses Makarası, Bant, Kutusunda, 19x19 cm-kutu kenarı yıpranmış, makara bant kontrol edilmemiş

    TLSatıldı
  • Eski Dönem, Çevirmeli Telefon, 25x22 cm

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Eski Dönem, Çevirmeli Telefon, 25x22 cm

    TLSatıldı
  • Sinema Tarihi, Film Makarası, Kutusunda ve Makara Üzerinde Apollon 13 Yazmakta, Kontrol Edilmedi

    Lot No: 238

    Lot: 238

    Sinema Tarihi, Film Makarası, Kutusunda ve Makara Üzerinde Apollon 13 Yazmakta, Kontrol Edilmedi

    TLSatıldı
  • Eski Dönem, US Marka Taşınabilir Büyük Boy El Feneri, 26x12x16 cm-ağır metal

    Lot No: 239

    Lot: 239

    Eski Dönem, US Marka Taşınabilir Büyük Boy El Feneri, 26x12x16 cm-ağır metal

    TLSatıldı
  • Eski Dönem, Fair Mate, TK 1100 Marka Daktilo, De Luxe Made in Japan, Kutusunda, Tuşları Tam, 41x36x13 cm

    Lot No: 240

    Lot: 240

    Eski Dönem, Fair Mate, TK 1100 Marka Daktilo, De Luxe Made in Japan, Kutusunda, Tuşları Tam, 41x36x13 cm

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Lehigh University, Homo Minister Et Interpres Naturae, Master Diploması, Fizik Alanında, 1979 Tarihli Ünlü Fizikçi ve Bilim İnsanı Can Fuat Delale'ye Ait, Gofre Vinyetli, 36x42 cm-Can Fuat Delale, (d. 1954,Diyarbakır ), fizikçi, bilim insanı, akademisyen, mühendistir.

    Lot No: 241

    Lot: 241

    Eğitim Tarihi, Lehigh University, Homo Minister Et Interpres Naturae, Master Diploması, Fizik Alanında, 1979 Tarihli Ünlü Fizikçi ve Bilim İnsanı Can Fuat Delale'ye Ait, Gofre Vinyetli, 36x42 cm-Can Fuat Delale, (d. 1954,Diyarbakır ), fizikçi, bilim insanı, akademisyen, mühendistir.

    TLSatıldı
  • Havacılık, Hava Kuvvetlerimizde Pilot Olarak Vazife Yapan Bir Kurmay Subayımıza Ait, Düğün Hatırası, Brüveli Üniformalı ve Aile Fotoğrafları, 5 Adet-25x18 cm ve 42x30 cm aralığında

    Lot No: 242

    Lot: 242

    Havacılık, Hava Kuvvetlerimizde Pilot Olarak Vazife Yapan Bir Kurmay Subayımıza Ait, Düğün Hatırası, Brüveli Üniformalı ve Aile Fotoğrafları, 5 Adet-25x18 cm ve 42x30 cm aralığında

    TLSatıldı
  • Sivil Toplum Tarihi, Hayırsever ve Yatırımcı Şamikoğlu Ailesinden Nimet Hanım'ın Aktif Vazife Aldığı Türkiye Soroptimist Kulüpleri Birliği ( Meslek Kadınları Derneği ) Faaliyetleri Kapsamında Konuşma Metinleri, Dernek Faalieti Kapsamında Makaleler, Dernek Tüzüğü, Program Broşürü, Kongre Zabıtları, Türkiye Üniversiteli Kadınlar Derneği Etkinlik Broşürü, Birleşmiş Milletler ve Amerika İşçi Kurumu Göçmenlik Bürosu Tarafından Yazışma, 12 Yazışma-Evrak

    Lot No: 243

    Lot: 243

    Sivil Toplum Tarihi, Hayırsever ve Yatırımcı Şamikoğlu Ailesinden Nimet Hanım'ın Aktif Vazife Aldığı Türkiye Soroptimist Kulüpleri Birliği ( Meslek Kadınları Derneği ) Faaliyetleri Kapsamında Konuşma Metinleri, Dernek Faalieti Kapsamında Makaleler, Dernek Tüzüğü, Program Broşürü, Kongre Zabıtları, Türkiye Üniversiteli Kadınlar Derneği Etkinlik Broşürü, Birleşmiş Milletler ve Amerika İşçi Kurumu Göçmenlik Bürosu Tarafından Yazışma, 12 Yazışma-Evrak

    TLSatıldı
  • Serigraf Baskı, Osmanlı Dönemi Saraybosna, Rumeli'de Türk İzleri, Numaralı Baskı Sanatçı İmzalı, 50x35 cm, Çift Taraflı

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Serigraf Baskı, Osmanlı Dönemi Saraybosna, Rumeli'de Türk İzleri, Numaralı Baskı Sanatçı İmzalı, 50x35 cm, Çift Taraflı

    TLSatıldı
  • Orijinal Çalışma, Mini Boy, Nilgün'99 İmzalı, Ahşap Çerçevesinde 16x14 cm

    Lot No: 245

    Lot: 245

    Orijinal Çalışma, Mini Boy, Nilgün'99 İmzalı, Ahşap Çerçevesinde 16x14 cm

    TLSatıldı
  • Litograf Baskı, Praya, Numaralı Baskı, Sanatçı İmzalı, Çerçevesinde 21x16 cm

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Litograf Baskı, Praya, Numaralı Baskı, Sanatçı İmzalı, Çerçevesinde 21x16 cm

    TLSatıldı
  • Orijinal Karakalem Çalışma, Şekli Muktebes, 769 Şeklinde Osmanlıca İmzalı, Ahşap Çerçevesinde 35x28 cm

    Lot No: 247

    Lot: 247

    Orijinal Karakalem Çalışma, Şekli Muktebes, 769 Şeklinde Osmanlıca İmzalı, Ahşap Çerçevesinde 35x28 cm

    TLSatıldı
  • Hristiyanlık, Dini Temalı Görsel, Baskı, Çerçevesinde 37x18 cm

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Hristiyanlık, Dini Temalı Görsel, Baskı, Çerçevesinde 37x18 cm

    TLSatıldı
  • Mehmeh Akif Ersoy, Levha, Münif Fehim Çizimi, Cam Çerçevede 23x18 cm

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Mehmeh Akif Ersoy, Levha, Münif Fehim Çizimi, Cam Çerçevede 23x18 cm

    TLSatıldı
  • Fevzi Çakmak, Levha, Münif Fehim Çizimi, Cam Çerçevede 23x18 cm

    Lot No: 250

    Lot: 250

    Fevzi Çakmak, Levha, Münif Fehim Çizimi, Cam Çerçevede 23x18 cm

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Erken Cumhuriyet, Terzilik, Adapazarı Biçki Dikiş Yurdu Mezunu Hanımefendiler Ellerinde Diplomaları ve Öğretmenleri Hatıra Pozu, Foto Salih Münip Adapazarı, Yurt Mezunu Hatice Hanımın Evrakı Metrukesinden, 18x12 cm-çerçevesinde 27x21 cm

    Lot No: 251

    Lot: 251

    Eğitim Tarihi, Erken Cumhuriyet, Terzilik, Adapazarı Biçki Dikiş Yurdu Mezunu Hanımefendiler Ellerinde Diplomaları ve Öğretmenleri Hatıra Pozu, Foto Salih Münip Adapazarı, Yurt Mezunu Hatice Hanımın Evrakı Metrukesinden, 18x12 cm-çerçevesinde 27x21 cm

    TLSatıldı
  • Erken Cumhuriyet Dönemi, Stüdyo Hatıra Pozu Veren Aile, Büyük Boy, 22x17 cm, İstanbul'un Eski Müesseselerinden Sirounian Eczanesinin ve Şoğ Gazetesinin Sahibi Vahan Sirounian Aile Albümünden-Paspartusunda 38x28 cm

    Lot No: 252

    Lot: 252

    Erken Cumhuriyet Dönemi, Stüdyo Hatıra Pozu Veren Aile, Büyük Boy, 22x17 cm, İstanbul'un Eski Müesseselerinden Sirounian Eczanesinin ve Şoğ Gazetesinin Sahibi Vahan Sirounian Aile Albümünden-Paspartusunda 38x28 cm

    TLSatıldı
  •  Eğitim Tarihi, Azınlık, Ermeni Okulu Öğrencileri ve Öğretmenleri Hatıra Pozu, Foto Cumhuriyet, Taksim Kaşeli, 24x18 cm, Arkası Yeni Okul Öğrencisi Şeklinde Ermenice İthaflı, 1937 Tarihli-paspartusunda 34x30 cm

    Lot No: 253

    Lot: 253

    Eğitim Tarihi, Azınlık, Ermeni Okulu Öğrencileri ve Öğretmenleri Hatıra Pozu, Foto Cumhuriyet, Taksim Kaşeli, 24x18 cm, Arkası Yeni Okul Öğrencisi Şeklinde Ermenice İthaflı, 1937 Tarihli-paspartusunda 34x30 cm

    TLSatıldı
  • Hayırsever ve Yatırımcı Şamikoğlu Ailesinden Nimet Hanım'a İthafen Methiye İçerikli Şiir, Eski Yeni Harfli Türkçe, Rahm Duran İmzalı, Çerçevesinde 26x21 cm

    Lot No: 254

    Lot: 254

    Hayırsever ve Yatırımcı Şamikoğlu Ailesinden Nimet Hanım'a İthafen Methiye İçerikli Şiir, Eski Yeni Harfli Türkçe, Rahm Duran İmzalı, Çerçevesinde 26x21 cm

    TLSatıldı
  • Hatıra Fotoğraf Albümü, Portre, Vesikalık, Aile, Kafkas Kıyafetli Çocuk, Kuzu Çevirme, Mercedes Otomobil, Taksi, Plaj, Düğün, Hemşire, Çocuk Merasimi, Askerlik, Ticaret Bankası, Elinde Saz Yöresel Kıyafetli Hanıemfendi, Kış, Sünnet Hatırası vb Kareler, 109 Adet-muhtelif ölçülerde, albüm 35x30 cm

    Lot No: 255

    Lot: 255

    Hatıra Fotoğraf Albümü, Portre, Vesikalık, Aile, Kafkas Kıyafetli Çocuk, Kuzu Çevirme, Mercedes Otomobil, Taksi, Plaj, Düğün, Hemşire, Çocuk Merasimi, Askerlik, Ticaret Bankası, Elinde Saz Yöresel Kıyafetli Hanıemfendi, Kış, Sünnet Hatırası vb Kareler, 109 Adet-muhtelif ölçülerde, albüm 35x30 cm

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, Gravür Sanatçısı Güngör İblikçi'ye Ait Çalışma Defteri, Eskiz ve Pastel Örnek, 37 Adet, 30x21 cm-1936 yılında Akşehir’de dünyaya gelen Güngör İblikçi, eğitimini İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi’nde tamamladı. Sanat çalışmalarını geliştirmek için 1962 yılında İsviçre’ye giden ve Cenevre’de Güzel Sanatlar Akademisi Gravür Bölümü’nden mezun olan sanatçı uluslararası pek çok fuara katıldı ve sergiler açtı.

    Lot No: 256

    Lot: 256

    Sanat Tarihi, Gravür Sanatçısı Güngör İblikçi'ye Ait Çalışma Defteri, Eskiz ve Pastel Örnek, 37 Adet, 30x21 cm-1936 yılında Akşehir’de dünyaya gelen Güngör İblikçi, eğitimini İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi’nde tamamladı. Sanat çalışmalarını geliştirmek için 1962 yılında İsviçre’ye giden ve Cenevre’de Güzel Sanatlar Akademisi Gravür Bölümü’nden mezun olan sanatçı uluslararası pek çok fuara katıldı ve sergiler açtı.

    TLSatıldı
  • Erken Dönem, Hatıra Pozu Veren Aile, Arkası Fotoğrafhane Kaşeli, Cenevre, Ahşap Çerçevesinde 27x20 cm

    Lot No: 257

    Lot: 257

    Erken Dönem, Hatıra Pozu Veren Aile, Arkası Fotoğrafhane Kaşeli, Cenevre, Ahşap Çerçevesinde 27x20 cm

    TLSatıldı
  • Kent Tarihi, Turistik Şişli Haritası, 100x100 cm, 1/5000 Ölçekli, Hazırlayan Ümit Yurtseven

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Kent Tarihi, Turistik Şişli Haritası, 100x100 cm, 1/5000 Ölçekli, Hazırlayan Ümit Yurtseven

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Daktilo Eğitimine Dair Vuruş Tekniği, Hata Düzeltme, Yazım Hızı vb. Konulara Dair Tavsiye Yazıları, Talim Kartları Mevcut, 1960'lar

    Lot No: 259

    Lot: 259

    Eğitim Tarihi, Daktilo Eğitimine Dair Vuruş Tekniği, Hata Düzeltme, Yazım Hızı vb. Konulara Dair Tavsiye Yazıları, Talim Kartları Mevcut, 1960'lar

    TLSatıldı
  • Tıp Tarihi, Bir Tabibe Ait Dosya, Tıp Fakültesi Diploma Yemini, Sandoz, İlsan, İlaç Firmaları Tarafından Doktora Gönderilen Tebrik Yazışması, Türkiye İş Bankası İkramiye/Piyango Çekilişi Kazandığına Dair Yazışma, İstanbul Emniyet Sandığı Üyelik Yazışması, Türkiye Emlak Kredi Bankası Yazışma ve Kartları

    Lot No: 260

    Lot: 260

    Tıp Tarihi, Bir Tabibe Ait Dosya, Tıp Fakültesi Diploma Yemini, Sandoz, İlsan, İlaç Firmaları Tarafından Doktora Gönderilen Tebrik Yazışması, Türkiye İş Bankası İkramiye/Piyango Çekilişi Kazandığına Dair Yazışma, İstanbul Emniyet Sandığı Üyelik Yazışması, Türkiye Emlak Kredi Bankası Yazışma ve Kartları

    TLSatıldı
  • Özel Piyasa Etüd ve Araştırma Kursları Müdürlüğü (PEVA) Öğrenci Kütük Defteri, Fotoğraflı, 147 Yaprak, Ciltli, 40x29 cm, PEVA Kurslarına Dair Kurs Hatıra Fotoğrafları, Gazete Küpürü, Kurs Broşürü, Kurs Bitirme Belgeleri, İmtihan Soruları, Kurs Bitirme, Başarı Belgesi Evrakları

    Lot No: 261

    Lot: 261

    Özel Piyasa Etüd ve Araştırma Kursları Müdürlüğü (PEVA) Öğrenci Kütük Defteri, Fotoğraflı, 147 Yaprak, Ciltli, 40x29 cm, PEVA Kurslarına Dair Kurs Hatıra Fotoğrafları, Gazete Küpürü, Kurs Broşürü, Kurs Bitirme Belgeleri, İmtihan Soruları, Kurs Bitirme, Başarı Belgesi Evrakları

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Çanakkale Bozcaada'da Oturan Hacıveyiszade Mustafa Ağa Hakkında Evrak, Selat-ü Selam İçerikli, "Sipariş Ettiğini Meblağı ve Altını Aldım, 126 Kuruşu Arz Ettim Şeklinde" 27x17 cm

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Osmanlıca, Çanakkale Bozcaada'da Oturan Hacıveyiszade Mustafa Ağa Hakkında Evrak, Selat-ü Selam İçerikli, "Sipariş Ettiğini Meblağı ve Altını Aldım, 126 Kuruşu Arz Ettim Şeklinde" 27x17 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Devleti Osmaniye Nüfus Tezkeresi, Tokatlı Abdülkadir'a Ait, 36x24 cm-katlanma yerinde ufak bir tahribat mevcut

    Lot No: 263

    Lot: 263

    Osmanlıca, Devleti Osmaniye Nüfus Tezkeresi, Tokatlı Abdülkadir'a Ait, 36x24 cm-katlanma yerinde ufak bir tahribat mevcut

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Tarla Hakkında Tasarruf Konulu Yazışma, 19x12 cm

    Lot No: 264

    Lot: 264

    Osmanlıca, Tarla Hakkında Tasarruf Konulu Yazışma, 19x12 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Yakup Çelebi Vakfıyla Alakalı Evrak, 1242 Tarihli, 22x17 cm

    Lot No: 265

    Lot: 265

    Osmanlıca, Yakup Çelebi Vakfıyla Alakalı Evrak, 1242 Tarihli, 22x17 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Hüdavendigar (Bursa) Vilayetindeki Bir Alacak Tahsil Meselesiyle Alakalı Yazışma, 22x16 cm

    Lot No: 266

    Lot: 266

    Osmanlıca, Hüdavendigar (Bursa) Vilayetindeki Bir Alacak Tahsil Meselesiyle Alakalı Yazışma, 22x16 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Askerlerin Mal Sandığıyla Alakalı Evrak, 34x28 cm

    Lot No: 267

    Lot: 267

    Osmanlıca, Askerlerin Mal Sandığıyla Alakalı Evrak, 34x28 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Mehmed Ağanın Atranos'daki (Orhaneli) Tapularıyla İlgili Temessük Senedi, 26x18 cm

    Lot No: 268

    Lot: 268

    Osmanlıca, Mehmed Ağanın Atranos'daki (Orhaneli) Tapularıyla İlgili Temessük Senedi, 26x18 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Devleti Osmaniye Tezkeresi, Nüfus Tezkeresi, Kütahyalı Akile, 35x23 cm-katlanma yerinde ufak tahribat mevcut

    Lot No: 269

    Lot: 269

    Osmanlıca, Devleti Osmaniye Tezkeresi, Nüfus Tezkeresi, Kütahyalı Akile, 35x23 cm-katlanma yerinde ufak tahribat mevcut

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Kütahya Emlak Vergisi Tezkeresi, 28x15 cm

    Lot No: 270

    Lot: 270

    Osmanlıca, Kütahya Emlak Vergisi Tezkeresi, 28x15 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Sivas Tokat Karyesinde Bir Tarla Hakkında Evrak, 26x17 cm

    Lot No: 271

    Lot: 271

    Osmanlıca, Sivas Tokat Karyesinde Bir Tarla Hakkında Evrak, 26x17 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Kütahya Defteri Hakani Tapusu, 30x16 cm

    Lot No: 272

    Lot: 272

    Osmanlıca, Kütahya Defteri Hakani Tapusu, 30x16 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Kütahya Emlak Vergisi Makbuzu, 27x15 cm

    Lot No: 273

    Lot: 273

    Osmanlıca, Kütahya Emlak Vergisi Makbuzu, 27x15 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Kütahya Emlak Vergisi Makbuzu, 29x14 cm-katlanma yerinde ufak tahribat mevcut

    Lot No: 274

    Lot: 274

    Osmanlıca, Kütahya Emlak Vergisi Makbuzu, 29x14 cm-katlanma yerinde ufak tahribat mevcut

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Osmanlıca Ermenice Mühürlü Mektup, Ohannes Efendiye Gönderilen Paranın Tahahüd Edenden Az Olması Hakkında Kaleme Alınan Mektup, Ohannes Efendiye Ait Ermenice Mühürlü, 15x10 cm

    Lot No: 275

    Lot: 275

    Osmanlıca, Osmanlıca Ermenice Mühürlü Mektup, Ohannes Efendiye Gönderilen Paranın Tahahüd Edenden Az Olması Hakkında Kaleme Alınan Mektup, Ohannes Efendiye Ait Ermenice Mühürlü, 15x10 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Devleti Osmaniye, Tokatlı Saliha Hanım Nüfus Tezkeresi, 36x25 cm-katlanma yerinde tahribat , köşesinde leke mevcut

    Lot No: 276

    Lot: 276

    Osmanlıca, Devleti Osmaniye, Tokatlı Saliha Hanım Nüfus Tezkeresi, 36x25 cm-katlanma yerinde tahribat , köşesinde leke mevcut

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Kütahya Defteri Hakani Tapu, 27x16 cm

    Lot No: 277

    Lot: 277

    Osmanlıca, Kütahya Defteri Hakani Tapu, 27x16 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Askeri Baytar Mektebi Talebelerine Verilen Ruhsat, Kütahyalı Akif Beye Ait,  29x23 cm

    Lot No: 278

    Lot: 278

    Osmanlıca, Askeri Baytar Mektebi Talebelerine Verilen Ruhsat, Kütahyalı Akif Beye Ait, 29x23 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Devleti Osmaniye Nüfus Tezkeresi, Bursalı Sadık Efendiye Ait, 35x24 cm-katlanma yerinde ufak tahribat mevcut

    Lot No: 279

    Lot: 279

    Osmanlıca, Devleti Osmaniye Nüfus Tezkeresi, Bursalı Sadık Efendiye Ait, 35x24 cm-katlanma yerinde ufak tahribat mevcut

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Kütahya'da Bir Medresenin Vakfı ile Alakalı Evrak, 1278 Tarihli, 30x25 cm-katlanma yeri tamirli

    Lot No: 280

    Lot: 280

    Osmanlıca, Kütahya'da Bir Medresenin Vakfı ile Alakalı Evrak, 1278 Tarihli, 30x25 cm-katlanma yeri tamirli

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Tokat'da Bulunan Bir Vakfın Sened Belgesi, 29x17 cm

    Lot No: 281

    Lot: 281

    Osmanlıca, Tokat'da Bulunan Bir Vakfın Sened Belgesi, 29x17 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Kütahyalı Emine Hanımın Nüfus Tezkeresi, 35x24 cm-kenarı kopuk, katlanma yerinde tahribat mevcut

    Lot No: 282

    Lot: 282

    Osmanlıca, Kütahyalı Emine Hanımın Nüfus Tezkeresi, 35x24 cm-kenarı kopuk, katlanma yerinde tahribat mevcut

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Bursalı Mehmed Nüfus Tezkeresi, 36x24 cm-kenarı kopuk, lekeli, katlanma yerinde tahribat mevcut

    Lot No: 283

    Lot: 283

    Osmanlıca, Bursalı Mehmed Nüfus Tezkeresi, 36x24 cm-kenarı kopuk, lekeli, katlanma yerinde tahribat mevcut

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Bursalı İsmail Nüfus Tezkeresi, 1321 Tarihli, 35x24 cm-katlanma yerinde tamir mevcut, kenarı lekeli haliyle

    Lot No: 284

    Lot: 284

    Osmanlıca, Bursalı İsmail Nüfus Tezkeresi, 1321 Tarihli, 35x24 cm-katlanma yerinde tamir mevcut, kenarı lekeli haliyle

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Orhanelili Zekiye Hanım Nüfus Tezkeresi, 1335 Tarihli, 35x24 cm-eksik parça mevcut, kararma mevcut, haliyle

    Lot No: 285

    Lot: 285

    Osmanlıca, Orhanelili Zekiye Hanım Nüfus Tezkeresi, 1335 Tarihli, 35x24 cm-eksik parça mevcut, kararma mevcut, haliyle

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Bursalı Azime Adına Nüfus Tezkeresi, 1321 Tarihli, 35x24 cm-kenarı kopuk, lekeli

    Lot No: 286

    Lot: 286

    Osmanlıca, Bursalı Azime Adına Nüfus Tezkeresi, 1321 Tarihli, 35x24 cm-kenarı kopuk, lekeli

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Evkaf Kalemi, Emlak Vergisi vb. Muhtelif Makbuzlar, Babıali Dahiliye Nezareti Şifre Kalemi Antetli Yazışma Evrakları, Toplam 8 Parça

    Lot No: 287

    Lot: 287

    Osmanlıca, Evkaf Kalemi, Emlak Vergisi vb. Muhtelif Makbuzlar, Babıali Dahiliye Nezareti Şifre Kalemi Antetli Yazışma Evrakları, Toplam 8 Parça

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Kütahya'da Bir Vakıf İçin Tertip Edilmiş İlmühaber, 1296 Tarihli, 30x20 cm-alt kenarı haliyle

    Lot No: 288

    Lot: 288

    Osmanlıca, Kütahya'da Bir Vakıf İçin Tertip Edilmiş İlmühaber, 1296 Tarihli, 30x20 cm-alt kenarı haliyle

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Senet, Üsküp, 1330 Tarihli, 27x20 cm

    Lot No: 289

    Lot: 289

    Osmanlıca, Senet, Üsküp, 1330 Tarihli, 27x20 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, İnegöl Askerlik Şubesine Hitaben Yazışma, 1320 Tarihli, 32x21 cm

    Lot No: 290

    Lot: 290

    Osmanlıca, İnegöl Askerlik Şubesine Hitaben Yazışma, 1320 Tarihli, 32x21 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Üsküp Vakıf Malı Dükkan Tapusu, 28x16 cm

    Lot No: 291

    Lot: 291

    Osmanlıca, Üsküp Vakıf Malı Dükkan Tapusu, 28x16 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Necip Ağaya Ait Osmanlıca Hüviyet Varakası, 21x17 cm

    Lot No: 292

    Lot: 292

    Osmanlıca, Necip Ağaya Ait Osmanlıca Hüviyet Varakası, 21x17 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Güney Afrika, 22x17 cm

    Lot No: 293

    Lot: 293

    Osmanlıca, Güney Afrika, 22x17 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Osmanlıca Ticari İlişkilerden Doğan Alacak Senedi, 28x15 cm

    Lot No: 294

    Lot: 294

    Osmanlıca, Osmanlıca Ticari İlişkilerden Doğan Alacak Senedi, 28x15 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, 1255 Senesi Mehmet Şerif Efendiye Ait 800 Kuruş Borç Ödenmesi Konulu Yazışma, 25x14 cm-kenarı yırtık, tamirli

    Lot No: 295

    Lot: 295

    Osmanlıca, 1255 Senesi Mehmet Şerif Efendiye Ait 800 Kuruş Borç Ödenmesi Konulu Yazışma, 25x14 cm-kenarı yırtık, tamirli

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Kütahya Sancağında Bir Mal Varlığının Temessük Belgesi Kaydı, 28x15 cm

    Lot No: 296

    Lot: 296

    Osmanlıca, Kütahya Sancağında Bir Mal Varlığının Temessük Belgesi Kaydı, 28x15 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Ticari Senet, 22x16 cm-kısmi lekeli

    Lot No: 297

    Lot: 297

    Osmanlıca, Ticari Senet, 22x16 cm-kısmi lekeli

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, Ticari Senet, 20x14 cm

    Lot No: 298

    Lot: 298

    Osmanlıca, Ticari Senet, 20x14 cm

    TLSatıldı
  • Denizcilik, İmalatı Bahriye Müteahhidi, P. Augier, Constantinople, Osmanlıca-Fransızca 2 Lisan, Arkası İthaflı, İmzalı, 10x6 cm

    Lot No: 299

    Lot: 299

    Denizcilik, İmalatı Bahriye Müteahhidi, P. Augier, Constantinople, Osmanlıca-Fransızca 2 Lisan, Arkası İthaflı, İmzalı, 10x6 cm

    TLSatıldı
  • Ticaret Tarihi, Mehmed Ben Salih Barbouche, Marchand De Fez, Fes Tüccarı, Constantinople, 9x6 cm, Fesci ve Kuşakçı Mehmed Bin Salih Berbuş, Osmanlıca-Fransızca 2 Lisan

    Lot No: 300

    Lot: 300

    Ticaret Tarihi, Mehmed Ben Salih Barbouche, Marchand De Fez, Fes Tüccarı, Constantinople, 9x6 cm, Fesci ve Kuşakçı Mehmed Bin Salih Berbuş, Osmanlıca-Fransızca 2 Lisan

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, (Galatasaray Lisesi) Mekteb-i Sultani Muallimlerinden Henri Blanchong' a Ait Osmanlıca-Fransızca Kartvizit, 10x6 cm

    Lot No: 301

    Lot: 301

    Eğitim Tarihi, (Galatasaray Lisesi) Mekteb-i Sultani Muallimlerinden Henri Blanchong' a Ait Osmanlıca-Fransızca Kartvizit, 10x6 cm

    TLSatıldı
  • Masonluk Tarihi, Hollanda Yüksek Mason Konseyi Tarafından Türkiye Yüksek Şurasından 33. Derece Mason Üstadı ve Atatürk'ün Türkiye'nin İmarı İçin Yurtdışına Tahsile Gönderdiği İsimler Biri Olan Akademisyen Mukbil Gökdoğan'a Verilen Yetki Belgesi, Felemenkçe, Mason ÜStadlar Tarafından İmzalı, Kaşeli, Rotterdam, 44x35 cm-İstanbul Yüksek Mühendislik Okulu'nu bitirdi,Mühendislik Mektebinde Müderris Muavinliği yaptı. Atatürk'ün Yurt dışında Türkiye'nin İmarı için gönderdiği elemanlar arasında yer alarak Stutgart Technische Hochschule'ye gönderildi. Stutgart Yüksek Mühendislik Okulu'nda Doktora yaptı. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeliği ve Dekanlığı, Kurucu Meclis Bakanlar Kurulu Üyeliği (6 Ocak 1961-25 Ekim 1961) Bayındırlık Bakanlığı yaptı.

    Lot No: 302

    Lot: 302

    Masonluk Tarihi, Hollanda Yüksek Mason Konseyi Tarafından Türkiye Yüksek Şurasından 33. Derece Mason Üstadı ve Atatürk'ün Türkiye'nin İmarı İçin Yurtdışına Tahsile Gönderdiği İsimler Biri Olan Akademisyen Mukbil Gökdoğan'a Verilen Yetki Belgesi, Felemenkçe, Mason ÜStadlar Tarafından İmzalı, Kaşeli, Rotterdam, 44x35 cm-İstanbul Yüksek Mühendislik Okulu'nu bitirdi,Mühendislik Mektebinde Müderris Muavinliği yaptı. Atatürk'ün Yurt dışında Türkiye'nin İmarı için gönderdiği elemanlar arasında yer alarak Stutgart Technische Hochschule'ye gönderildi. Stutgart Yüksek Mühendislik Okulu'nda Doktora yaptı. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeliği ve Dekanlığı, Kurucu Meclis Bakanlar Kurulu Üyeliği (6 Ocak 1961-25 Ekim 1961) Bayındırlık Bakanlığı yaptı.

    TLSatıldı
  • Masonluk Tarihi, Brezilya Yüksek Mason Konseyi Tarafından Türkiye Yüksek Şurasından 33. Derece Mason Üstadı ve Atatürk'ün Türkiye'nin İmarı İçin Yurtdışına Tahsile Gönderdiği İsimler Biri Olan Akademisyen Mukbil Gökdoğan'a Verilen Diploma, Mason Üstadlar Tarafından İmzalı, Kaşeli, Vinyetli, Rio de Jeneiro, 32x23 cm-İstanbul Yüksek Mühendislik Okulu'nu bitirdi,Mühendislik Mektebinde Müderris Muavinliği yaptı. Atatürk'ün Yurt dışında Türkiye'nin İmarı için gönderdiği elemanlar arasında yer alarak Stutgart Technische Hochschule'ye gönderildi. Stutgart Yüksek Mühendislik Okulu'nda Doktora yaptı. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeliği ve Dekanlığı, Kurucu Meclis Bakanlar Kurulu Üyeliği (6 Ocak 1961-25 Ekim 1961) Bayındırlık Bakanlığı yaptı.

    Lot No: 303

    Lot: 303

    Masonluk Tarihi, Brezilya Yüksek Mason Konseyi Tarafından Türkiye Yüksek Şurasından 33. Derece Mason Üstadı ve Atatürk'ün Türkiye'nin İmarı İçin Yurtdışına Tahsile Gönderdiği İsimler Biri Olan Akademisyen Mukbil Gökdoğan'a Verilen Diploma, Mason Üstadlar Tarafından İmzalı, Kaşeli, Vinyetli, Rio de Jeneiro, 32x23 cm-İstanbul Yüksek Mühendislik Okulu'nu bitirdi,Mühendislik Mektebinde Müderris Muavinliği yaptı. Atatürk'ün Yurt dışında Türkiye'nin İmarı için gönderdiği elemanlar arasında yer alarak Stutgart Technische Hochschule'ye gönderildi. Stutgart Yüksek Mühendislik Okulu'nda Doktora yaptı. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeliği ve Dekanlığı, Kurucu Meclis Bakanlar Kurulu Üyeliği (6 Ocak 1961-25 Ekim 1961) Bayındırlık Bakanlığı yaptı.

    TLSatıldı
  • Ziraat Tarihi, Standard "Olimpia" Markası Buğday Harman Balya Makinesi Tanıtım Kataloğu, 4 Sayfa, Almanca, 30x21 cm

    Lot No: 304

    Lot: 304

    Ziraat Tarihi, Standard "Olimpia" Markası Buğday Harman Balya Makinesi Tanıtım Kataloğu, 4 Sayfa, Almanca, 30x21 cm

    TLSatıldı
  • Kıbrıs Haritası, Akdeniz, Mikyas 1/253440 İngiliz Mili, İstanbul Basım, 90x60 cm-katlanma yerlerinden tamirli

    Lot No: 305

    Lot: 305

    Kıbrıs Haritası, Akdeniz, Mikyas 1/253440 İngiliz Mili, İstanbul Basım, 90x60 cm-katlanma yerlerinden tamirli

    TLSatıldı
  • Ziraat Tarihi, Zeytincilik, Mahdut Zeytincilik Örnek Narenciye ve Zeytincilik İstihsal ve Satış Kooperatifi İzmir Müessesesi Tarafından Ortaklara Gönderilen Yazışmalar, 9 Sayfa, 1969-71 Tarihli

    Lot No: 306

    Lot: 306

    Ziraat Tarihi, Zeytincilik, Mahdut Zeytincilik Örnek Narenciye ve Zeytincilik İstihsal ve Satış Kooperatifi İzmir Müessesesi Tarafından Ortaklara Gönderilen Yazışmalar, 9 Sayfa, 1969-71 Tarihli

    TLSatıldı
  • Marmara ve Boğazlar Dergisi, Sayı 3-4 Ekim-Kasım 1975 Tarihli, Marmara ve Boğazlarının Çağdaş Çevre Sorunları, Belediyeler Birliği Yayın Organı, Türkçe-İngilizce, 19 Sayfa, 33x25 cm-Vakıfbank, Kiremit Fabirkası, Pimaş Reklamı Mevcut

    Lot No: 307

    Lot: 307

    Marmara ve Boğazlar Dergisi, Sayı 3-4 Ekim-Kasım 1975 Tarihli, Marmara ve Boğazlarının Çağdaş Çevre Sorunları, Belediyeler Birliği Yayın Organı, Türkçe-İngilizce, 19 Sayfa, 33x25 cm-Vakıfbank, Kiremit Fabirkası, Pimaş Reklamı Mevcut

    TLSatıldı
  • Yeni Gazete Vakit, 14 Eylül 1950 Tarihli, Sahibi Asım Us, 4 Sayfa, "Kiralar Serbest Bırakılamaz" Manşetli, Ev Kiralarının Devlet Müdahalesiyle Sabitlendiği Konusu İşlenmekte

    Lot No: 308

    Lot: 308

    Yeni Gazete Vakit, 14 Eylül 1950 Tarihli, Sahibi Asım Us, 4 Sayfa, "Kiralar Serbest Bırakılamaz" Manşetli, Ev Kiralarının Devlet Müdahalesiyle Sabitlendiği Konusu İşlenmekte

    TLSatıldı
  • Yeni Gazete Vakit, 18 Eylül 1950 Tarihli, Sahibi Asım Us, 4 Sayfa, "Türkiye'nin Atlantik Paktına Giriş" Konulu Manşetli, Koreden Gelişmeler Haberli-kenarında ufak bir tahribat mevcut

    Lot No: 309

    Lot: 309

    Yeni Gazete Vakit, 18 Eylül 1950 Tarihli, Sahibi Asım Us, 4 Sayfa, "Türkiye'nin Atlantik Paktına Giriş" Konulu Manşetli, Koreden Gelişmeler Haberli-kenarında ufak bir tahribat mevcut

    TLSatıldı
  • Yeni Gazete Vakit, 30 Ekim 1950 Tarihli, Sahibi Asım Us, 4 Sayfa, "İlk Demokrat Parti Hükümetinde Buhran" Manşetli, Adnan Menderes ve İnönü Görselli, İkinci Baskı Kaşeli

    Lot No: 310

    Lot: 310

    Yeni Gazete Vakit, 30 Ekim 1950 Tarihli, Sahibi Asım Us, 4 Sayfa, "İlk Demokrat Parti Hükümetinde Buhran" Manşetli, Adnan Menderes ve İnönü Görselli, İkinci Baskı Kaşeli

    TLSatıldı
  • Hürriyet Gazetesi, 12 Haziran 1964 Tarihli, 8 Sayfa, Tam Sayfa Taksim Belediye Gazisonu Reklamı, Zeki Müren, Medina Demirkıran, Gönül Yazar vb. Bir Çok İsmin Sahne Aldığı Görülmekte-kenarında ufak bir tahribat mevcut

    Lot No: 311

    Lot: 311

    Hürriyet Gazetesi, 12 Haziran 1964 Tarihli, 8 Sayfa, Tam Sayfa Taksim Belediye Gazisonu Reklamı, Zeki Müren, Medina Demirkıran, Gönül Yazar vb. Bir Çok İsmin Sahne Aldığı Görülmekte-kenarında ufak bir tahribat mevcut

    TLSatıldı
  • Sol Siyasi Tarih, Propaganda, Halkın Kurtuluşu, Özel Sayı, 2 Sayfa, Haftalık Gazete, Sahibi Nevzat Açan, İstanbul Merkezli, 25 Kuruş, Kapakta İbrahim Kaypakkaya vd. Devrimcilerin Fotoğraf ve Bilgileri Yer Almakta, Faşizm, İşkence İddiaları Haberli, 43x30 cm-kenarında ufak bir tahribat mevcut

    Lot No: 312

    Lot: 312

    Sol Siyasi Tarih, Propaganda, Halkın Kurtuluşu, Özel Sayı, 2 Sayfa, Haftalık Gazete, Sahibi Nevzat Açan, İstanbul Merkezli, 25 Kuruş, Kapakta İbrahim Kaypakkaya vd. Devrimcilerin Fotoğraf ve Bilgileri Yer Almakta, Faşizm, İşkence İddiaları Haberli, 43x30 cm-kenarında ufak bir tahribat mevcut

    TLSatıldı
  • Orijinal Çalışma, Erkek Portre, Karışık Teknik, 24x18 cm

    Lot No: 313

    Lot: 313

    Orijinal Çalışma, Erkek Portre, Karışık Teknik, 24x18 cm

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, Drajna, Bükreş, Romanya Hisse Senedi, Kuponlu

    Lot No: 314

    Lot: 314

    Finans Tarihi, Drajna, Bükreş, Romanya Hisse Senedi, Kuponlu

    TLSatıldı
  • Orijinal El Çizim Karikatür, Karikatürist Mustafa Eremektar (Mıstık) İmzalı, Çizer Notlu, Kaçakçılık Konulu, 25x14 cm-Çizdiği Cemal Nadir Güler portresinin 15 Mart 1947'de Doğan Kardeş'te yayımlanmasıyla profesyonel iş hayatına atıldı. Akşam gazetesinde, daha sonra Hafta, Yavrutürk, Akbaba, 41 Buçuk, Tef ve Dolmuş gibi dergilerde, 1957-61 arasında Vatan gazetesinde çizdi. Ayrıca Son Posta, Cumhuriyet ve Yeni Sabah gazetelerinde de karikatüristlik yaptı. Farklı çağlarda geçen çizgi romanlarında güncel yaşamın çelişkilerini yansıtmış, çocuksu denebilecek, son derece yalın çizgileriyle değişik kuşaklara ulaşmayı başarmıştır. Mustafa Eremektar, 2000 yılının 29 Mart’ında hayatını kaybetti.

    Lot No: 315

    Lot: 315

    Orijinal El Çizim Karikatür, Karikatürist Mustafa Eremektar (Mıstık) İmzalı, Çizer Notlu, Kaçakçılık Konulu, 25x14 cm-Çizdiği Cemal Nadir Güler portresinin 15 Mart 1947'de Doğan Kardeş'te yayımlanmasıyla profesyonel iş hayatına atıldı. Akşam gazetesinde, daha sonra Hafta, Yavrutürk, Akbaba, 41 Buçuk, Tef ve Dolmuş gibi dergilerde, 1957-61 arasında Vatan gazetesinde çizdi. Ayrıca Son Posta, Cumhuriyet ve Yeni Sabah gazetelerinde de karikatüristlik yaptı. Farklı çağlarda geçen çizgi romanlarında güncel yaşamın çelişkilerini yansıtmış, çocuksu denebilecek, son derece yalın çizgileriyle değişik kuşaklara ulaşmayı başarmıştır. Mustafa Eremektar, 2000 yılının 29 Mart’ında hayatını kaybetti.

    TLSatıldı
  • Orijinal El Çizim Karikatür, Karikatürist Ferruh Doğan İmzalı, 25x17 cm, Nasreddin Hoca ve Papaz Temsili-1923 yılında doğdu. Tam adı Ferruh Doğan Akdilek. Babıâli’ye on üç yaşında Doğan Kardeş adlı çocuk ve Şaka adlı mizah dergileriyle girdi. İlk karikatürü 1945’te Şaka dergisinde yayımlandı. Doğan Kardeş, Pazar Postası, Hafta, Yeditepe, 41 Buçuk, Dolmuş, Kim, Tef, Taş-Karikatür, Akbaba, Ant, Özgür İnsan, Toplum dergileriyle Cumhuriyet, Milliyet, Yeni İstanbul, Vatan, Akşam, Dünya, Ulus, İstanbul Ekspres dergi ve gazetelerinde çalıştı. 2000 yılında hayatını kaybetti.

    Lot No: 316

    Lot: 316

    Orijinal El Çizim Karikatür, Karikatürist Ferruh Doğan İmzalı, 25x17 cm, Nasreddin Hoca ve Papaz Temsili-1923 yılında doğdu. Tam adı Ferruh Doğan Akdilek. Babıâli’ye on üç yaşında Doğan Kardeş adlı çocuk ve Şaka adlı mizah dergileriyle girdi. İlk karikatürü 1945’te Şaka dergisinde yayımlandı. Doğan Kardeş, Pazar Postası, Hafta, Yeditepe, 41 Buçuk, Dolmuş, Kim, Tef, Taş-Karikatür, Akbaba, Ant, Özgür İnsan, Toplum dergileriyle Cumhuriyet, Milliyet, Yeni İstanbul, Vatan, Akşam, Dünya, Ulus, İstanbul Ekspres dergi ve gazetelerinde çalıştı. 2000 yılında hayatını kaybetti.

    TLSatıldı
  • Orijinal El Çizim Karikatür, Özay (Yıldırım) İmzalı, Karton Üzeri, 34x23 cm

    Lot No: 317

    Lot: 317

    Orijinal El Çizim Karikatür, Özay (Yıldırım) İmzalı, Karton Üzeri, 34x23 cm

    TLSatıldı
  • Le Petit Journal, 22 Aralık 1912 Tarihli, Fransızca, Resimli Dergi, 8 Sayfa, Arka Kapakta "Constantinople'de Denizcilerimiz Eğlenirken" Manşetli, Fesli Tipler, Yabancı Askerler, Avusturya'da Bir Süvari Alayı "Çok Yaşa Sırbistan" Çığlıkları Üzerine İsyan Etti Manşetli

    Lot No: 318

    Lot: 318

    Le Petit Journal, 22 Aralık 1912 Tarihli, Fransızca, Resimli Dergi, 8 Sayfa, Arka Kapakta "Constantinople'de Denizcilerimiz Eğlenirken" Manşetli, Fesli Tipler, Yabancı Askerler, Avusturya'da Bir Süvari Alayı "Çok Yaşa Sırbistan" Çığlıkları Üzerine İsyan Etti Manşetli

    TLSatıldı
  • Sinema Tarihi, Hong Kong Süpermani, Film Afişi, Bruce Liang, Sek Ting, Renkli Türkçe, Sinemaskop, 100x70 cm

    Lot No: 319

    Lot: 319

    Sinema Tarihi, Hong Kong Süpermani, Film Afişi, Bruce Liang, Sek Ting, Renkli Türkçe, Sinemaskop, 100x70 cm

    TLSatıldı
  • Fransa Cumhuriyeti, Bir Yıl Geçerli Yurt Dışı Pasaportu, Fransa Haute Garonne Şehri İçin, 25x24 cm, Osmanlıca İthaflı, Constantinople Çıkışlı

    Lot No: 320

    Lot: 320

    Fransa Cumhuriyeti, Bir Yıl Geçerli Yurt Dışı Pasaportu, Fransa Haute Garonne Şehri İçin, 25x24 cm, Osmanlıca İthaflı, Constantinople Çıkışlı

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Constantinople (İstanbul) Fransa Elçisine Hitaben Yazılan Brussel & Cie Şirketinin Temsilcisi Olan Avukat Tarafından Kaleme Alınan Şirketin Borçlusu Olan Emin Yahya Kardeşleri Unvanlı Müessesenin Mallarının Selanik Mahkemesi Tarafından Haciz Konulması ve Alacağın Tahsili Süreciyle İlgili Taleplerin Yer Aldığı Yazışma, 1898 Tarihli, Sayfa, Osmanlıca Derkenar Notlu, 34x21 cm

    Lot No: 321

    Lot: 321

    Osmanlı Dönemi, Constantinople (İstanbul) Fransa Elçisine Hitaben Yazılan Brussel & Cie Şirketinin Temsilcisi Olan Avukat Tarafından Kaleme Alınan Şirketin Borçlusu Olan Emin Yahya Kardeşleri Unvanlı Müessesenin Mallarının Selanik Mahkemesi Tarafından Haciz Konulması ve Alacağın Tahsili Süreciyle İlgili Taleplerin Yer Aldığı Yazışma, 1898 Tarihli, Sayfa, Osmanlıca Derkenar Notlu, 34x21 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Smyrne (İzmir) Fransız Konsolosluğu Tarafından Constantinopel (İzmir) Elçiliğine Hitaben Yazılan Osmanlı Ticaret Mahkemesinde Yargılaması Yapılan Fransız Tebaadan Bir Yurttaşın Meyan Kökü Satışı Sonucu Yargılamasında Davalı Olduğu Osmanlı Tebaadan Hacı Davut İsimli Kişi Tarafından Hakimlere Rüşvet Verildiği İddiasından Bahisli, Davanın Seyri ve Temyiz Süreci Konulu Yazışma, 4 Sayfa, 1897 Tarihli, Fransızca-33x20 cm, katlanma yerinden tamirli

    Lot No: 322

    Lot: 322

    Osmanlı Dönemi, Smyrne (İzmir) Fransız Konsolosluğu Tarafından Constantinopel (İzmir) Elçiliğine Hitaben Yazılan Osmanlı Ticaret Mahkemesinde Yargılaması Yapılan Fransız Tebaadan Bir Yurttaşın Meyan Kökü Satışı Sonucu Yargılamasında Davalı Olduğu Osmanlı Tebaadan Hacı Davut İsimli Kişi Tarafından Hakimlere Rüşvet Verildiği İddiasından Bahisli, Davanın Seyri ve Temyiz Süreci Konulu Yazışma, 4 Sayfa, 1897 Tarihli, Fransızca-33x20 cm, katlanma yerinden tamirli

    TLSatıldı
  • Finans Tarihi, Credit Lyonnais Bankası Constantinople Şubesi Tarafından Müşteriye Gönderilen Cair Hesap Hakkında Yazışma, 1903 Tarihli, Osmanlıca, Fransızca, Rumca, Ermenice 4 Lisan Açıklamalı, 22x15 cm

    Lot No: 323

    Lot: 323

    Finans Tarihi, Credit Lyonnais Bankası Constantinople Şubesi Tarafından Müşteriye Gönderilen Cair Hesap Hakkında Yazışma, 1903 Tarihli, Osmanlıca, Fransızca, Rumca, Ermenice 4 Lisan Açıklamalı, 22x15 cm

    TLSatıldı
  • Constantinople Fransız Elçiliği Tarafından Yürütülen İstanbul'da Bir Gemiden Firar ve Adli Vaka Hakkında Tahkikat Konulu Yazışma, İfade Beyanları, Ordu Araştırma (İnzibat) Tutanağı vb. Süreçleri Muhteviyatlı Dosya, 3 Sayfa, Fransızca, Elçilik Kaşeli, 34x22 cm

    Lot No: 324

    Lot: 324

    Constantinople Fransız Elçiliği Tarafından Yürütülen İstanbul'da Bir Gemiden Firar ve Adli Vaka Hakkında Tahkikat Konulu Yazışma, İfade Beyanları, Ordu Araştırma (İnzibat) Tutanağı vb. Süreçleri Muhteviyatlı Dosya, 3 Sayfa, Fransızca, Elçilik Kaşeli, 34x22 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Smyrne (İzmir) Fransız Konsolosluğu Tarafından Constantinople (İzmir) Elçiliğine Hitaben Yazılan Sigorta Dolandırıcılığıyla Tanınan Condoulis'in Yargılanma Süreciyle Alakalı İngiliz Elçiliğiyle Yapılan Bilgi, Belge Paylaşımı Konulu Yazışma, 2 Sayfa, 1895 Tarihli-33x21 cm

    Lot No: 325

    Lot: 325

    Osmanlı Dönemi, Smyrne (İzmir) Fransız Konsolosluğu Tarafından Constantinople (İzmir) Elçiliğine Hitaben Yazılan Sigorta Dolandırıcılığıyla Tanınan Condoulis'in Yargılanma Süreciyle Alakalı İngiliz Elçiliğiyle Yapılan Bilgi, Belge Paylaşımı Konulu Yazışma, 2 Sayfa, 1895 Tarihli-33x21 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Smyrne (İzmir)' de Faaliyet Gösteren Avukat Et. Papamichalis Tarafından Sigorta Dolandırıcılığıyla Tanınan Condoulis'in Yargılaması Konulu Yazışma, Constantinopel Elçiliğinin Pasaportu Değerlendrilmesi, Rum Tabiiyetin Reddi, Mahkemedeki Savunmalar Konulu Yazışma, 2 Sayfa, 1896 Tarihli-27x21 cm

    Lot No: 326

    Lot: 326

    Osmanlı Dönemi, Smyrne (İzmir)' de Faaliyet Gösteren Avukat Et. Papamichalis Tarafından Sigorta Dolandırıcılığıyla Tanınan Condoulis'in Yargılaması Konulu Yazışma, Constantinopel Elçiliğinin Pasaportu Değerlendrilmesi, Rum Tabiiyetin Reddi, Mahkemedeki Savunmalar Konulu Yazışma, 2 Sayfa, 1896 Tarihli-27x21 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Ticaret Tarihi, Constantinople Fransız Elçisine Hitaben Yazılan Fransız Tacirlerin Smyrne (İzmir) Gümrüğünde Olan Malzemelerinin İthalat İşlemlerine İstanbul Gümrüğünden Dair Bilgi ve Belge İstenilmesi Talepli Yazışma, 2 Sayfa, 1895 Tarihli-27x22 cm

    Lot No: 327

    Lot: 327

    Osmanlı Dönemi, Ticaret Tarihi, Constantinople Fransız Elçisine Hitaben Yazılan Fransız Tacirlerin Smyrne (İzmir) Gümrüğünde Olan Malzemelerinin İthalat İşlemlerine İstanbul Gümrüğünden Dair Bilgi ve Belge İstenilmesi Talepli Yazışma, 2 Sayfa, 1895 Tarihli-27x22 cm

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Fransız Donanma ve Koloniler İdaresi Tarafından Gemi Mürettabı Adına Düzenlenen Belge ve Constantinople Fransız Elçiliği Tarafından Albatros İsimli Fıkrateyn Adına Düzenlenen Belge, 19. YY, 2 Adet, Fransızca

    Lot No: 328

    Lot: 328

    Denizcilik, Fransız Donanma ve Koloniler İdaresi Tarafından Gemi Mürettabı Adına Düzenlenen Belge ve Constantinople Fransız Elçiliği Tarafından Albatros İsimli Fıkrateyn Adına Düzenlenen Belge, 19. YY, 2 Adet, Fransızca

    TLSatıldı
  • Constantinople Fransız Elçiliğine Hitaben Yazılan Kadıköy'de Evini Sigortalan, Yangın Neticesinde Oluşan Zarar Tazmini, Osmanlı Zaptiyesinde (Polisinde) Yürütlen Tahkikat Bahisli ve Yargılama Konusunda Elçiliğin Desteğini İsteyen Bir Fransızın Arzuhali, 3 Sayfa, Osmanlıca Evraklı, 1901 Tarihli-19x13 cm

    Lot No: 329

    Lot: 329

    Constantinople Fransız Elçiliğine Hitaben Yazılan Kadıköy'de Evini Sigortalan, Yangın Neticesinde Oluşan Zarar Tazmini, Osmanlı Zaptiyesinde (Polisinde) Yürütlen Tahkikat Bahisli ve Yargılama Konusunda Elçiliğin Desteğini İsteyen Bir Fransızın Arzuhali, 3 Sayfa, Osmanlıca Evraklı, 1901 Tarihli-19x13 cm

    TLSatıldı
  • Fransız Doğu Orduları Yönetimi Tarafından Constantinople Fransa Elçisine Hitaben Yazılan Teşekkür Mesajı İçerikli Yazışma, 1855 Tarihli, 21x19 cm

    Lot No: 330

    Lot: 330

    Fransız Doğu Orduları Yönetimi Tarafından Constantinople Fransa Elçisine Hitaben Yazılan Teşekkür Mesajı İçerikli Yazışma, 1855 Tarihli, 21x19 cm

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Constantinople Fransızca Elçisine Hitaben Yazılan Gemi Seyir ve Hareket Konulu Bildirim Yazışması, 1854 Tarihli, 28x22 cm

    Lot No: 331

    Lot: 331

    Denizcilik, Constantinople Fransızca Elçisine Hitaben Yazılan Gemi Seyir ve Hareket Konulu Bildirim Yazışması, 1854 Tarihli, 28x22 cm

    TLSatıldı
  • Siyasi ve Eğitim Tarihi, 12 Eylül Öncesi Üniversitelerde Öğrenci Hareketlerinin Yoğun Olduğu Dönemde Öğrenci Temsilciliği Tarafından Talep Edilen "İsteklerimiz" Başlıklı Değişikler, Düzenlemeler, 1975 Tarihli-30x21 cm

    Lot No: 332

    Lot: 332

    Siyasi ve Eğitim Tarihi, 12 Eylül Öncesi Üniversitelerde Öğrenci Hareketlerinin Yoğun Olduğu Dönemde Öğrenci Temsilciliği Tarafından Talep Edilen "İsteklerimiz" Başlıklı Değişikler, Düzenlemeler, 1975 Tarihli-30x21 cm

    TLSatıldı
  • Constantinople Fransız Elçiliğine Hitaben Fransız İşçi Komitelerinde Görev Yapan Eski Bir Politikacının Kaleme Aldığı, Marsilya'dan Görevli Olarak Çıktığı Gemi Görevinde, 1888 Tarihli, 16 Sayfa-son yaprak kenarında yırtık mevcut, sırt kenarı ayrık

    Lot No: 333

    Lot: 333

    Constantinople Fransız Elçiliğine Hitaben Fransız İşçi Komitelerinde Görev Yapan Eski Bir Politikacının Kaleme Aldığı, Marsilya'dan Görevli Olarak Çıktığı Gemi Görevinde, 1888 Tarihli, 16 Sayfa-son yaprak kenarında yırtık mevcut, sırt kenarı ayrık

    TLSatıldı
  • Osmanlıca, İstanbul Birinci Ticaret Mahkemesine Hitaben Yazışma, 2 Sayfa, 35x21 cm, Pullu, Mühürlü

    Lot No: 334

    Lot: 334

    Osmanlıca, İstanbul Birinci Ticaret Mahkemesine Hitaben Yazışma, 2 Sayfa, 35x21 cm, Pullu, Mühürlü

    TLSatıldı
  • Constantinople Fransız Elçiliği Dragomanına (Tercüman) Hitaben Yazılan Referans Konulu Fransızca Yazışma, 1904 Tarihli, 18x12 cm

    Lot No: 335

    Lot: 335

    Constantinople Fransız Elçiliği Dragomanına (Tercüman) Hitaben Yazılan Referans Konulu Fransızca Yazışma, 1904 Tarihli, 18x12 cm

    TLSatıldı
  • Smyrne (İzmir) Fransız Elçiliği Tarafından Constantinople Elçisine Hitaben Yazılan Sigorta Dolandırıcılığıyla Tanınan Condoulis'in Davası Hakkında Gelişmeler ve Talep Edilen Belgeler Konulu Yazışma, 2 Sayfa, 1895 Tarihli, 31x21 cm

    Lot No: 336

    Lot: 336

    Smyrne (İzmir) Fransız Elçiliği Tarafından Constantinople Elçisine Hitaben Yazılan Sigorta Dolandırıcılığıyla Tanınan Condoulis'in Davası Hakkında Gelişmeler ve Talep Edilen Belgeler Konulu Yazışma, 2 Sayfa, 1895 Tarihli, 31x21 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Constantinople İngiliz Elçisine Hitaben Hapishane İdaresi Tarafından Gönderilen Bir Gemideki Adli Vakada Kaptanın Durumu vb. Bahisli ve Fransız Elçisinin Görüşme Gerçekleştireceği Haberli Yazışma, 2 Sayfa, 1855 Tarihli, 22x17 cm

    Lot No: 337

    Lot: 337

    Osmanlı Dönemi, Constantinople İngiliz Elçisine Hitaben Hapishane İdaresi Tarafından Gönderilen Bir Gemideki Adli Vakada Kaptanın Durumu vb. Bahisli ve Fransız Elçisinin Görüşme Gerçekleştireceği Haberli Yazışma, 2 Sayfa, 1855 Tarihli, 22x17 cm

    TLSatıldı
  • Osmanlıca Yazışma, Beyoğlu İstiklal'de Ticaret Yapan Fransız Tebaadan Bir Şahsın Mahkeme Evrakı, 26x21 cm

    Lot No: 338

    Lot: 338

    Osmanlıca Yazışma, Beyoğlu İstiklal'de Ticaret Yapan Fransız Tebaadan Bir Şahsın Mahkeme Evrakı, 26x21 cm

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, Osmanlı Ordusunda Vazife ve Rütbelerine Göre Askerler ve Kıyafetleri, Defteremini, Başkılavuz, Kavasbaşı, Vezir Tatar Ağası vb. Osmanlıca Açıklamalı, Levha, Arkası Boş, 27x21 cm

    Lot No: 339

    Lot: 339

    Askeri Tarih, Osmanlı Ordusunda Vazife ve Rütbelerine Göre Askerler ve Kıyafetleri, Defteremini, Başkılavuz, Kavasbaşı, Vezir Tatar Ağası vb. Osmanlıca Açıklamalı, Levha, Arkası Boş, 27x21 cm

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Ülke Haftalık Gazete, 11 Ekim 1960 Tarihli, Kapakta Adanan Menderes Görseli, Yassıada'da Menderes'in Bir Nöbetçi Teğmenle Konuşması Manşetli, 24 Sayfa, Sahibi Osman Enç, Milli Birlik Komitesi Üyesi Alparslan Türkeş'in Beyanatı Mevcut-sırt kenarında yıpranma mevcut

    Lot No: 340

    Lot: 340

    Siyasi Tarih, Ülke Haftalık Gazete, 11 Ekim 1960 Tarihli, Kapakta Adanan Menderes Görseli, Yassıada'da Menderes'in Bir Nöbetçi Teğmenle Konuşması Manşetli, 24 Sayfa, Sahibi Osman Enç, Milli Birlik Komitesi Üyesi Alparslan Türkeş'in Beyanatı Mevcut-sırt kenarında yıpranma mevcut

    TLSatıldı
  • Havacılık Tarihi, KLM Hollanda Kraliyet Hava Yollar Türkiye Müdürü Tarafından Yazılan Tanıtım ve Davet Yazısı, 1960 Tarihli, Antetli Yazışma, 29x21 cm

    Lot No: 341

    Lot: 341

    Havacılık Tarihi, KLM Hollanda Kraliyet Hava Yollar Türkiye Müdürü Tarafından Yazılan Tanıtım ve Davet Yazısı, 1960 Tarihli, Antetli Yazışma, 29x21 cm

    TLSatıldı
  • Havacılık, Air France Hava Yollarının Türkiye'den Hareketle Uçuşlarına Dair Tanıtım Broşürü, Fransızca, 27x21 cm, 1960 Tarihli

    Lot No: 342

    Lot: 342

    Havacılık, Air France Hava Yollarının Türkiye'den Hareketle Uçuşlarına Dair Tanıtım Broşürü, Fransızca, 27x21 cm, 1960 Tarihli

    TLSatıldı
  • Ticaret Tarihi, Azınlık, H. Ve J. Blumenthal Biraderler, Plak, Gramofon Makinaları, Lüks Lamba, Saat, Dişçi Aletleri Üzerine Ticari Müessese'ye Ait Fatura, 1934 Tarihli, 29x21 cm

    Lot No: 343

    Lot: 343

    Ticaret Tarihi, Azınlık, H. Ve J. Blumenthal Biraderler, Plak, Gramofon Makinaları, Lüks Lamba, Saat, Dişçi Aletleri Üzerine Ticari Müessese'ye Ait Fatura, 1934 Tarihli, 29x21 cm

    TLSatıldı
  • Ticaret Tarihi, Azınlık, Renker Kardeşler Saat ve Mücevherat Müessesesine Ait Antetli Yazışma Evrakları, Ticari Duyuru, İlan vb. 1936, 39, 60 Tarihli, 3 Adet-30x22 cm, Biri İlan Pullu, Birinin kenarında yırtık mevcut

    Lot No: 344

    Lot: 344

    Ticaret Tarihi, Azınlık, Renker Kardeşler Saat ve Mücevherat Müessesesine Ait Antetli Yazışma Evrakları, Ticari Duyuru, İlan vb. 1936, 39, 60 Tarihli, 3 Adet-30x22 cm, Biri İlan Pullu, Birinin kenarında yırtık mevcut

    TLSatıldı
  • Ticaret Tarihi, Rosenthal Freres Constantinople Müessesesi Antetli Ticari Duyuru Evrakları, 2 Adet, 1920-26 Tarihli, Fransızca, 29x22 cm

    Lot No: 345

    Lot: 345

    Ticaret Tarihi, Rosenthal Freres Constantinople Müessesesi Antetli Ticari Duyuru Evrakları, 2 Adet, 1920-26 Tarihli, Fransızca, 29x22 cm

    TLSatıldı
  • İsrail Haberleri Servisi, İsrail Elçiliği Basın Bürosu Tarafından İzmir Enternasyonel Fuarına İsrailli Firmaların Katılımı Hakkında Açıklama Metni, Antetli, 1960 Tarihli, 32x22 cm-kenarında yırtık mevcut

    Lot No: 346

    Lot: 346

    İsrail Haberleri Servisi, İsrail Elçiliği Basın Bürosu Tarafından İzmir Enternasyonel Fuarına İsrailli Firmaların Katılımı Hakkında Açıklama Metni, Antetli, 1960 Tarihli, 32x22 cm-kenarında yırtık mevcut

    TLSatıldı
  • Havacılık, Scandinavian Airlines, İskandinavya Havayolları Danirmarka, Norveç, İsveç Hava Yolları Şirketi Antetli Evrak Üzeri Avusturya Hava Yollarının İstanbul-Beyrut Uçuşu Yapacağını Dair Duyuru, Tanıtım ve Davet Yazısı, 1960 Tarihli, 30x21 cm

    Lot No: 347

    Lot: 347

    Havacılık, Scandinavian Airlines, İskandinavya Havayolları Danirmarka, Norveç, İsveç Hava Yolları Şirketi Antetli Evrak Üzeri Avusturya Hava Yollarının İstanbul-Beyrut Uçuşu Yapacağını Dair Duyuru, Tanıtım ve Davet Yazısı, 1960 Tarihli, 30x21 cm

    TLSatıldı
  • Erken Dönem, İstiklal Madalyalı, Denizcilik Şapkalı Beyefendi ve Ailesi Stüdyo Hatıra Pozu, Arkası Aile Hatırası Şeklinde Osmanlıca İthaflı, Paspartusunda 27x22 cm

    Lot No: 348

    Lot: 348

    Erken Dönem, İstiklal Madalyalı, Denizcilik Şapkalı Beyefendi ve Ailesi Stüdyo Hatıra Pozu, Arkası Aile Hatırası Şeklinde Osmanlıca İthaflı, Paspartusunda 27x22 cm

    TLSatıldı
  • Ayvalık, Edremit, Bez Harita, Harta (Harita) Genel Müdürlüğü, 1948 Tarihli, Mikyas 1/200.000, 50x70 cm

    Lot No: 349

    Lot: 349

    Ayvalık, Edremit, Bez Harita, Harta (Harita) Genel Müdürlüğü, 1948 Tarihli, Mikyas 1/200.000, 50x70 cm

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Türkiye Cumhuriyeti Maarif Vekaleti Devlet Ortaokul Diploması, 1960 Tarihli, Fotoğraflı, Bitlis Lisesi, 29x22 cm

    Lot No: 350

    Lot: 350

    Eğitim Tarihi, Türkiye Cumhuriyeti Maarif Vekaleti Devlet Ortaokul Diploması, 1960 Tarihli, Fotoğraflı, Bitlis Lisesi, 29x22 cm

    TLSatıldı
  • İstanbul, Bez Harita, Harta (Harita) Genel Müdürlüğü, 1951Tarihli, Mikyas 1/200.000, 50x60 cm

    Lot No: 351

    Lot: 351

    İstanbul, Bez Harita, Harta (Harita) Genel Müdürlüğü, 1951Tarihli, Mikyas 1/200.000, 50x60 cm

    TLSatıldı
  • Tıp Tarihi, Abbott Laboratuvarları Tarafından Hazırlanan Beyin, Kafa, Nephron Hakkında Broşür, Kitapçık, 3 Adet, Şeffaf Kağıda Basılmış Görseller Bulunmakta-25x17 cm, Biri İngilizce

    Lot No: 352

    Lot: 352

    Tıp Tarihi, Abbott Laboratuvarları Tarafından Hazırlanan Beyin, Kafa, Nephron Hakkında Broşür, Kitapçık, 3 Adet, Şeffaf Kağıda Basılmış Görseller Bulunmakta-25x17 cm, Biri İngilizce

    TLSatıldı
  • Terzilik, Dikiş, Singer Ev Kadını Yetiştirme Servisi Antetli Zarf İçerisinde Singer Esas Patron (Çizim, Model Levhası), Tahta Cetvel, Pelür Kağıt, Bir Parça File Bez

    Lot No: 353

    Lot: 353

    Terzilik, Dikiş, Singer Ev Kadını Yetiştirme Servisi Antetli Zarf İçerisinde Singer Esas Patron (Çizim, Model Levhası), Tahta Cetvel, Pelür Kağıt, Bir Parça File Bez

    TLSatıldı
  • Ziraat Tarihi, Quick Hitch Marka Kültivatör (Tarım Aracı) Tanıtım Kataloğu, 4 Sayfa, İngilizce, Amerika Basım, 28x22 cm-katlanma yerinde yırtık mevcut, tamirli

    Lot No: 354

    Lot: 354

    Ziraat Tarihi, Quick Hitch Marka Kültivatör (Tarım Aracı) Tanıtım Kataloğu, 4 Sayfa, İngilizce, Amerika Basım, 28x22 cm-katlanma yerinde yırtık mevcut, tamirli

    TLSatıldı
  • Askeri Hava Mecmuası, Haziran 1944 Tarihli, Hava Okullar Komutanlığı Yayını, Eskişehir Hava Matbaası Basım, 73 Sayfa, Görselli, 24x18 cm-kapak kenarı yıpranmış

    Lot No: 355

    Lot: 355

    Askeri Hava Mecmuası, Haziran 1944 Tarihli, Hava Okullar Komutanlığı Yayını, Eskişehir Hava Matbaası Basım, 73 Sayfa, Görselli, 24x18 cm-kapak kenarı yıpranmış

    TLSatıldı
  • Askeri Hava Mecmuası, Haziran 1942 Tarihli, Hava Okullar Komutanlığı Yayını, Eskişehir Hava Matbaası Basım, 112 Sayfa, Görselli, 24x18 cm-kapak kenarı yıpranmış

    Lot No: 356

    Lot: 356

    Askeri Hava Mecmuası, Haziran 1942 Tarihli, Hava Okullar Komutanlığı Yayını, Eskişehir Hava Matbaası Basım, 112 Sayfa, Görselli, 24x18 cm-kapak kenarı yıpranmış

    TLSatıldı
  • Bez Harita, Erken Dönem, Fransa, Paris, Brie ve Champagne Yol Haritası, Kundiv Kitabçısı, Cenevre Etiketli, Fransızca, 92x70 cm

    Lot No: 357

    Lot: 357

    Bez Harita, Erken Dönem, Fransa, Paris, Brie ve Champagne Yol Haritası, Kundiv Kitabçısı, Cenevre Etiketli, Fransızca, 92x70 cm

    TLSatıldı
  • Bir Gezginin Ülkemizin Dört Bir Yanından Objektifine Takılan Kareler, 73 Adet, 10x7 cm, Kırşehir Aşık Paşa Türbesi, Gecüş (Batman), Hasankeyf, Yüksekova, Aksaray vb. Birççok Kent ve Yerleşim Yerinden Sosyal Yaşam, Tarih Kalıntı, Doğal Manzaralara Ait Görünümler-Yapı Kredi Tabelası, Türbe, Mezarlık, Arı Petekleri, Doğa, Dağ, Nehir, Kayalıklar, Mağaralar, Çeşme, Tarihi Kalıntılar, Cami, Atlar, Tahta Köprü, Çocuklar, Otomobil, Kamyon vb. Detaylar

    Lot No: 358

    Lot: 358

    Bir Gezginin Ülkemizin Dört Bir Yanından Objektifine Takılan Kareler, 73 Adet, 10x7 cm, Kırşehir Aşık Paşa Türbesi, Gecüş (Batman), Hasankeyf, Yüksekova, Aksaray vb. Birççok Kent ve Yerleşim Yerinden Sosyal Yaşam, Tarih Kalıntı, Doğal Manzaralara Ait Görünümler-Yapı Kredi Tabelası, Türbe, Mezarlık, Arı Petekleri, Doğa, Dağ, Nehir, Kayalıklar, Mağaralar, Çeşme, Tarihi Kalıntılar, Cami, Atlar, Tahta Köprü, Çocuklar, Otomobil, Kamyon vb. Detaylar

    TLSatıldı
  • Osmanlıca-Fransızca Yazışma Evrakı, 18.YY, 1206 Tarihli, Dönem İtibariyle Ağır Bir Üslup ile Yazılan Metin, 23x16 cm-Ticari Eşya için Ödeme ile İlgili Yazı

    Lot No: 359

    Lot: 359

    Osmanlıca-Fransızca Yazışma Evrakı, 18.YY, 1206 Tarihli, Dönem İtibariyle Ağır Bir Üslup ile Yazılan Metin, 23x16 cm-Ticari Eşya için Ödeme ile İlgili Yazı

    TLSatıldı
  • Sanat Tarihi, Ressam Naime Saltan'a Ait Eserlerin Baskılarının Nüshaları, 6 Adet, Arkaları Sanatçı Tarafından İthaflı, Bir Nüshada Sanatçının İthafı ve İmzası Bulunmakta, Ayşegül Aldinç'in Annesi Süheyla Aldinç Hanımefendiye İthafen, Ayşegül Aldinç'i İzleyeceklerinden Bahisli, Samimi Dilekler Görülmekte, Süheyla Aldinç Adına Postadan Geçmiş Zarfıyla-İlk sergisini 1950 yılında Hakkâri'de açan Naime Saltan, bugüne kadar sayısız karma sergilere katıldı. Eserleri yurtiçi ve yurtdışı koleksiyonlarda özel ve resmi daire duvarlarında yer almakta. Çeşitli tekniklerde eserler veren Saltan, daha çok seramik panoları ile tanınıyor.

    Lot No: 360

    Lot: 360

    Sanat Tarihi, Ressam Naime Saltan'a Ait Eserlerin Baskılarının Nüshaları, 6 Adet, Arkaları Sanatçı Tarafından İthaflı, Bir Nüshada Sanatçının İthafı ve İmzası Bulunmakta, Ayşegül Aldinç'in Annesi Süheyla Aldinç Hanımefendiye İthafen, Ayşegül Aldinç'i İzleyeceklerinden Bahisli, Samimi Dilekler Görülmekte, Süheyla Aldinç Adına Postadan Geçmiş Zarfıyla-İlk sergisini 1950 yılında Hakkâri'de açan Naime Saltan, bugüne kadar sayısız karma sergilere katıldı. Eserleri yurtiçi ve yurtdışı koleksiyonlarda özel ve resmi daire duvarlarında yer almakta. Çeşitli tekniklerde eserler veren Saltan, daha çok seramik panoları ile tanınıyor.

    TLSatıldı
  • Kağıt Para, 1000 Avusturya Macaristan, 1902, 2 Adet

    Lot No: 361

    Lot: 361

    Kağıt Para, 1000 Avusturya Macaristan, 1902, 2 Adet

    TLSatıldı
  • Resneli Niyazi'nin Kardeşi Mason Üstadı Osman Fehmi Resne'nin Aile Albümünden Fotoğraflar, Hanımefendiler, Askerlik Hatıraları, Ellerinde Fenerleriyle Maden Ocağı Çalışanları, Beyefendiler vb. 5 Adet, 9x7 cm

    Lot No: 362

    Lot: 362

    Resneli Niyazi'nin Kardeşi Mason Üstadı Osman Fehmi Resne'nin Aile Albümünden Fotoğraflar, Hanımefendiler, Askerlik Hatıraları, Ellerinde Fenerleriyle Maden Ocağı Çalışanları, Beyefendiler vb. 5 Adet, 9x7 cm

    TLSatıldı
  • Anadolu'dan Bir Görünüm, Nehir Kenarında Bir Yerleşim Yeri, Değişen Mimari Örneği, 14x9 cm, Osman Resne Aile Albümünden

    Lot No: 363

    Lot: 363

    Anadolu'dan Bir Görünüm, Nehir Kenarında Bir Yerleşim Yeri, Değişen Mimari Örneği, 14x9 cm, Osman Resne Aile Albümünden

    TLSatıldı
  • Meşhur, Sinema-Müzik, Hülya Koçyiğit, Ajda Pekkan, Filiz Akın, Türkan Şoray, 4 Adet, Kartpostal, 15x10 cm

    Lot No: 364

    Lot: 364

    Meşhur, Sinema-Müzik, Hülya Koçyiğit, Ajda Pekkan, Filiz Akın, Türkan Şoray, 4 Adet, Kartpostal, 15x10 cm

    TLSatıldı
  • Ulaşım Tarihi, Meslek Eğitimi, İstanbul Şoför Okulu Tanıtma Belgesi, Bir Hanımefendiye Ait - Şoför Okulu Sirkeci Şubesi Makbuzu, 1962 Tarihli

    Lot No: 365

    Lot: 365

    Ulaşım Tarihi, Meslek Eğitimi, İstanbul Şoför Okulu Tanıtma Belgesi, Bir Hanımefendiye Ait - Şoför Okulu Sirkeci Şubesi Makbuzu, 1962 Tarihli

    TLSatıldı
  • Kartpostal Albümü, İstanbul Bazı Köşeler, 9 Adet, 14x9 cm-İstanbul Kuru Çeşme, Tarabya, Ortaköy Camii, Taksim, Kız Kulesi, Haliç, Dikilitaş

    Lot No: 366

    Lot: 366

    Kartpostal Albümü, İstanbul Bazı Köşeler, 9 Adet, 14x9 cm-İstanbul Kuru Çeşme, Tarabya, Ortaköy Camii, Taksim, Kız Kulesi, Haliç, Dikilitaş

    TLSatıldı
  • Havacılık, Ulaşım Tarihi, Türk Hava Yollar Yolcu Biletleri, 7 Adet

    Lot No: 367

    Lot: 367

    Havacılık, Ulaşım Tarihi, Türk Hava Yollar Yolcu Biletleri, 7 Adet

    TLSatıldı
  • Askeri Tarih, General Ali Sait (Akbaytogan), 7x4,5 cm

    Lot No: 368

    Lot: 368

    Askeri Tarih, General Ali Sait (Akbaytogan), 7x4,5 cm

    TLSatıldı
  • İstanbul İl Sınırları İçinde Fuel-Oil Kuponu, 15 Adet, İstanbul Valiliği, Muhtelif Litre/Miktarlar

    Lot No: 369

    Lot: 369

    İstanbul İl Sınırları İçinde Fuel-Oil Kuponu, 15 Adet, İstanbul Valiliği, Muhtelif Litre/Miktarlar

    TLSatıldı
  • İstanbul Kafkaf Kültür Derneği Tarafından Bir Üyeye Gönderilen Kocaeli, Sakarya, Düzce, İstanbul Kafkas Dernekleriyle Yapılan Ortak Toplantıda Hemşehrilerinin Düğünlerde Silah Atması Sonucu Bir Gencin Hayatını Kaybetmesinden Sonra Düğünlerde İçki İçilmemesi ve Silah Atışı Yapılmaması Konulu Kararın Telkin ve Tebliği, 1979 Tarihli, 4 Sayfa

    Lot No: 370

    Lot: 370

    İstanbul Kafkaf Kültür Derneği Tarafından Bir Üyeye Gönderilen Kocaeli, Sakarya, Düzce, İstanbul Kafkas Dernekleriyle Yapılan Ortak Toplantıda Hemşehrilerinin Düğünlerde Silah Atması Sonucu Bir Gencin Hayatını Kaybetmesinden Sonra Düğünlerde İçki İçilmemesi ve Silah Atışı Yapılmaması Konulu Kararın Telkin ve Tebliği, 1979 Tarihli, 4 Sayfa

    TLSatıldı
  • Ticaret Tarihi, Hayırsever ve Yatırımcı Ali Rıza Şamıkoğlu'na Ait Ziraat Makineleri İmalathanesi Müessesi Antetli Zarf ve İşyeri Kartı-erken dönem, 5 haneli telefon dönemi

    Lot No: 371

    Lot: 371

    Ticaret Tarihi, Hayırsever ve Yatırımcı Ali Rıza Şamıkoğlu'na Ait Ziraat Makineleri İmalathanesi Müessesi Antetli Zarf ve İşyeri Kartı-erken dönem, 5 haneli telefon dönemi

    TLSatıldı
  • Erken Cumhuriyet, Spor Tarihi, Aydın Deve Güreş Müsabakalarından Bir Kare, 1937 Tarihli, Osmanlıca İthaflı, 14x9 cm-arkası lekeli

    Lot No: 372

    Lot: 372

    Erken Cumhuriyet, Spor Tarihi, Aydın Deve Güreş Müsabakalarından Bir Kare, 1937 Tarihli, Osmanlıca İthaflı, 14x9 cm-arkası lekeli

    TLSatıldı
  • Tıp Tarihi, Harbiye Patoloji Laboratuvarı Antetli Zarf ve İçerisinde Tahlil Raporu, Prof. Nejat Ayberk Göz Mütehassı, E. General Dr. İlhan Cankat Cilt, Saç ve Tenasül Hastalıkları, Dr. Y. Vakaopulo Göz Mütehassına Ait Reçeteler-6 Parça

    Lot No: 373

    Lot: 373

    Tıp Tarihi, Harbiye Patoloji Laboratuvarı Antetli Zarf ve İçerisinde Tahlil Raporu, Prof. Nejat Ayberk Göz Mütehassı, E. General Dr. İlhan Cankat Cilt, Saç ve Tenasül Hastalıkları, Dr. Y. Vakaopulo Göz Mütehassına Ait Reçeteler-6 Parça

    TLSatıldı
  • Erken Dönem Hatıra Fotoğrafları, Formalı Çocuklar - Şık Giyimli Beyefendiler, Kastamonu Hatırası Şeklinde Osmanlıca İthaflı, Foto Afitab, İnebolu İzzet Ziya Osmanlıca Fotoğrafhane Damgalı, 2 Adet, 14x9 cm

    Lot No: 374

    Lot: 374

    Erken Dönem Hatıra Fotoğrafları, Formalı Çocuklar - Şık Giyimli Beyefendiler, Kastamonu Hatırası Şeklinde Osmanlıca İthaflı, Foto Afitab, İnebolu İzzet Ziya Osmanlıca Fotoğrafhane Damgalı, 2 Adet, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Bir Koleksiyoner Tarafından Hazırlanan 1970 Türkiye Sinema Güzel Yarışması Finalistleri ve Elemeyi Geçen Adayların Fotoğraf ve Biyografilerinin Olduğu Gazete Küpürü Lotu, 15 Adet

    Lot No: 375

    Lot: 375

    Bir Koleksiyoner Tarafından Hazırlanan 1970 Türkiye Sinema Güzel Yarışması Finalistleri ve Elemeyi Geçen Adayların Fotoğraf ve Biyografilerinin Olduğu Gazete Küpürü Lotu, 15 Adet

    TLSatıldı
  • Eğlence Kültürü, Semiramis Gazinosu Fotoğraf Zarfı İçerisinde Sahnede Şarkı Söyleyen Sanatçı ve İzleyiciler Fotoğrafı, 18x13 cm

    Lot No: 376

    Lot: 376

    Eğlence Kültürü, Semiramis Gazinosu Fotoğraf Zarfı İçerisinde Sahnede Şarkı Söyleyen Sanatçı ve İzleyiciler Fotoğrafı, 18x13 cm

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Afyon İlk Mektebi, 13x9 cm

    Lot No: 377

    Lot: 377

    Eğitim Tarihi, Afyon İlk Mektebi, 13x9 cm

    TLSatıldı
  • Turizm Tarihi, Plan of Ancient Troy, Antika Troya Planı (Çanakkale) Haritası, 39x46 cm, İngilizce, W. Dörpfeld ve W. Wilberg Hazırlayan, Çanakkale Basım

    Lot No: 378

    Lot: 378

    Turizm Tarihi, Plan of Ancient Troy, Antika Troya Planı (Çanakkale) Haritası, 39x46 cm, İngilizce, W. Dörpfeld ve W. Wilberg Hazırlayan, Çanakkale Basım

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, Bayazıt ve Ağrı Mebusluğu Yapmış Olan Eski Asker, İstiklal Madalyalı Kumandanlardan Halit Bayrak'a ve Ailesine Gönderilmiş Telgraflar, 14 Adet, Mebus, Siyasetçi Gibi Dönemin Tanınmış Simalarının Gönderdiği Görülmekte

    Lot No: 379

    Lot: 379

    Siyasi Tarih, Bayazıt ve Ağrı Mebusluğu Yapmış Olan Eski Asker, İstiklal Madalyalı Kumandanlardan Halit Bayrak'a ve Ailesine Gönderilmiş Telgraflar, 14 Adet, Mebus, Siyasetçi Gibi Dönemin Tanınmış Simalarının Gönderdiği Görülmekte

    TLSatıldı
  • Turizm Tarihi, Türkiye, Tanıtım Broşürü, Metinli, Arkası Açılır Görselli Turistik ve Mini Kara Yolları Harita, 90x48 cm, Turizm ve Tanıtma Bakanlığı Yayını

    Lot No: 380

    Lot: 380

    Turizm Tarihi, Türkiye, Tanıtım Broşürü, Metinli, Arkası Açılır Görselli Turistik ve Mini Kara Yolları Harita, 90x48 cm, Turizm ve Tanıtma Bakanlığı Yayını

    TLSatıldı
  • Kent Tarihi, İzmir'in Görünüşü ve Kadifekale, 14x9 cm

    Lot No: 381

    Lot: 381

    Kent Tarihi, İzmir'in Görünüşü ve Kadifekale, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Yahudilik, Musevilik, Haftanın Peraşası, 13 Adet, 1997 Yılına Ait, 4'er Sayfa, 24x17 cm

    Lot No: 382

    Lot: 382

    Yahudilik, Musevilik, Haftanın Peraşası, 13 Adet, 1997 Yılına Ait, 4'er Sayfa, 24x17 cm

    TLSatıldı
  • Kent Tarihi, İzmir, Kızıl Şulu, Editör Ethem Ruhi, 14x9 cm-arkasında soyulma mevcut

    Lot No: 383

    Lot: 383

    Kent Tarihi, İzmir, Kızıl Şulu, Editör Ethem Ruhi, 14x9 cm-arkasında soyulma mevcut

    TLSatıldı
  • Ankara İlk Meclis, Arkası Osmanlıca İthaflı, Ankara-İstanbul Adresli, 14x9 cm, Pullu, 1927 Tarihli

    Lot No: 384

    Lot: 384

    Ankara İlk Meclis, Arkası Osmanlıca İthaflı, Ankara-İstanbul Adresli, 14x9 cm, Pullu, 1927 Tarihli

    TLSatıldı
  • Kent Tarihi, İzmir, Umum Manzara, Editör Ethem Ruhi, 14x9 cm

    Lot No: 385

    Lot: 385

    Kent Tarihi, İzmir, Umum Manzara, Editör Ethem Ruhi, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Türkiye'nin 2. Cumhurbaşkanı, Milli Şef İsmet İnönü, At Üzerinde, 14x9 cm

    Lot No: 386

    Lot: 386

    Türkiye'nin 2. Cumhurbaşkanı, Milli Şef İsmet İnönü, At Üzerinde, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Anadolu, Kent Tarihi, Galatya, 9x6 cm, Günümüz Türkiye'sinin Ankara ve Eskişehir İllerini Kapsayan, Orta Anadolu Tepeliklerinde Bulunan Antik Bölge

    Lot No: 387

    Lot: 387

    Anadolu, Kent Tarihi, Galatya, 9x6 cm, Günümüz Türkiye'sinin Ankara ve Eskişehir İllerini Kapsayan, Orta Anadolu Tepeliklerinde Bulunan Antik Bölge

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Çorum'da 1939 Yılı Cumhuriyet Bayramı Etkinliklerinde Merasim Alanın Geçiş Yapan İlkokul Talebeleri, 2 Adet, 14x9 cm, Türk Bayrakları, CHP Bayrağı, Asker ve Sivil Zevat ile Yurttaşlar Görülmekte

    Lot No: 388

    Lot: 388

    Eğitim Tarihi, Çorum'da 1939 Yılı Cumhuriyet Bayramı Etkinliklerinde Merasim Alanın Geçiş Yapan İlkokul Talebeleri, 2 Adet, 14x9 cm, Türk Bayrakları, CHP Bayrağı, Asker ve Sivil Zevat ile Yurttaşlar Görülmekte

    TLSatıldı
  • Sigortacılık, Ünyon Sigorta Kumpanyası, Kartal'da Ahşap Eve Ait Mukavelename ve Ücret Tediye Makbuzu, 1965 Tarihli

    Lot No: 389

    Lot: 389

    Sigortacılık, Ünyon Sigorta Kumpanyası, Kartal'da Ahşap Eve Ait Mukavelename ve Ücret Tediye Makbuzu, 1965 Tarihli

    TLSatıldı
  • Erken Cumhuriyet, Anadolu'da Bir Bayram Merasiminde Geçit Töreni Hatırası, Askeri Kamyonlar ve Yürüyüş Korteji, "Türk Ordusu Düşmana Düşman, Dosta Dost" Pankartı Görülmekte, 2 Adet, 9x6 cm

    Lot No: 390

    Lot: 390

    Erken Cumhuriyet, Anadolu'da Bir Bayram Merasiminde Geçit Töreni Hatırası, Askeri Kamyonlar ve Yürüyüş Korteji, "Türk Ordusu Düşmana Düşman, Dosta Dost" Pankartı Görülmekte, 2 Adet, 9x6 cm

    TLSatıldı
  • Askeri Eğitim Tarihi, Deniz Yedek Subay Okulu Diploması, Urfa Nüfusuna Kayıtlı Piyade Asteğmene Ait, Fotoğraflı, 42x31 cm

    Lot No: 391

    Lot: 391

    Askeri Eğitim Tarihi, Deniz Yedek Subay Okulu Diploması, Urfa Nüfusuna Kayıtlı Piyade Asteğmene Ait, Fotoğraflı, 42x31 cm

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Lisans Diploması, Dekan ve Rektör İmzalı, Fotoğraflı, 41x29 cm

    Lot No: 392

    Lot: 392

    Eğitim Tarihi, İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Lisans Diploması, Dekan ve Rektör İmzalı, Fotoğraflı, 41x29 cm

    TLSatıldı
  • Askeri Eğitim Tarihi, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Piyade Okulu Diploması, 1975 Tarihli, Fotoğraflı, 35x26 cm

    Lot No: 393

    Lot: 393

    Askeri Eğitim Tarihi, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Piyade Okulu Diploması, 1975 Tarihli, Fotoğraflı, 35x26 cm

    TLSatıldı
  • Edebiyat, Yaprak Dergisi, Sahibi Orhan Veli Kanık, Tıpkıbasım, Sayı 14-13-3-4-8-7, 5 Adet Dergi

    Lot No: 394

    Lot: 394

    Edebiyat, Yaprak Dergisi, Sahibi Orhan Veli Kanık, Tıpkıbasım, Sayı 14-13-3-4-8-7, 5 Adet Dergi

    TLSatıldı
  • Çizgi Roman, Micky Maus, Walt Disney, Almanca, 2 Adet, 20 Temmuz 1989-1 Aralık 1988 Tarihli, 48 ve 44 Sayfa, 26x18 cm

    Lot No: 395

    Lot: 395

    Çizgi Roman, Micky Maus, Walt Disney, Almanca, 2 Adet, 20 Temmuz 1989-1 Aralık 1988 Tarihli, 48 ve 44 Sayfa, 26x18 cm

    TLSatıldı
  • Besmele-i Şerif, Muhakkak Besmele, Peygamber İsimleri Yazılı Arapça Dua, Levha, 32x24 cm

    Lot No: 396

    Lot: 396

    Besmele-i Şerif, Muhakkak Besmele, Peygamber İsimleri Yazılı Arapça Dua, Levha, 32x24 cm

    TLSatıldı
  • Tılsım, Taş Baskı, Arapça, Kabe, Zülfikar Görselli, Levha, 49x29 cm

    Lot No: 397

    Lot: 397

    Tılsım, Taş Baskı, Arapça, Kabe, Zülfikar Görselli, Levha, 49x29 cm

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Cin Ali'nin Karagözlü Kuzusu, No 4, Rasim Kaygusuz, 1973 Tarihli, İlk Baskı, 16x14 cm-sayfa kenarında lekelenme mevcut

    Lot No: 398

    Lot: 398

    Eğitim Tarihi, Cin Ali'nin Karagözlü Kuzusu, No 4, Rasim Kaygusuz, 1973 Tarihli, İlk Baskı, 16x14 cm-sayfa kenarında lekelenme mevcut

    TLSatıldı
  • Resim Sanatı Tarihi, Underground Sanat Galerisi, Birleşik Resim Sergisi Broşürü, Leyla Gamsız, Selim Turan, Burhan Uygur, Güdal Duyar, 24x16 cm

    Lot No: 399

    Lot: 399

    Resim Sanatı Tarihi, Underground Sanat Galerisi, Birleşik Resim Sergisi Broşürü, Leyla Gamsız, Selim Turan, Burhan Uygur, Güdal Duyar, 24x16 cm

    TLSatıldı
  • Nü Kartpostallar, 5 Adet, 15x10 cm, Elke Sommer, Mine Soley vb. İsimler

    Lot No: 400

    Lot: 400

    Nü Kartpostallar, 5 Adet, 15x10 cm, Elke Sommer, Mine Soley vb. İsimler

    TLSatıldı
  • 500. Yıl Hatırası İstanbul Manzaraları, Ultradiazin İlaç Markası Reklamlı, T. Allom Görselleri, 5 Adet, 15x10 cm-Üsküdar İskele, Kapalı Çarşı, Alay Köşkü, Rumelihisarı, Küçüksu

    Lot No: 401

    Lot: 401

    500. Yıl Hatırası İstanbul Manzaraları, Ultradiazin İlaç Markası Reklamlı, T. Allom Görselleri, 5 Adet, 15x10 cm-Üsküdar İskele, Kapalı Çarşı, Alay Köşkü, Rumelihisarı, Küçüksu

    TLSatıldı
  • Tıp Eğitim Tarihi, Bir Askeri Tabibin Gülhane Askeri Tababet Okulunda Eğitim Aldığı Döneme Ait Fotoğrafları, Kadavra, İskelet, Mikroskop, Dönem Arkadaşlarıyla Önlüklü Pozlar, G.S Yazılı Kurdeleli Formalar Temalı Kareler Mevcut, 12 Adet, 9x7 cm-kara tahta, tıbbi araç, gereçler, tıbbi afiş/panolar görülmekte

    Lot No: 402

    Lot: 402

    Tıp Eğitim Tarihi, Bir Askeri Tabibin Gülhane Askeri Tababet Okulunda Eğitim Aldığı Döneme Ait Fotoğrafları, Kadavra, İskelet, Mikroskop, Dönem Arkadaşlarıyla Önlüklü Pozlar, G.S Yazılı Kurdeleli Formalar Temalı Kareler Mevcut, 12 Adet, 9x7 cm-kara tahta, tıbbi araç, gereçler, tıbbi afiş/panolar görülmekte

    TLSatıldı
  • Bir Ailenin Kahire'de (Mısır) Gezinti ve İstanbul'da Nikah, Düğün Hatıra Pozları, 1940'lar, 7 Adet, 14x9 cm, Bir Karede Fot oSebah Beyoğlu Gofre Kaşesi

    Lot No: 403

    Lot: 403

    Bir Ailenin Kahire'de (Mısır) Gezinti ve İstanbul'da Nikah, Düğün Hatıra Pozları, 1940'lar, 7 Adet, 14x9 cm, Bir Karede Fot oSebah Beyoğlu Gofre Kaşesi

    TLSatıldı
  • Hatıra Fotoğrafları, Erken Dönem, Stüdyo Hatıra Pozu Veren Beyefendi, Ermenice İthaflı, Mersine Notu Mevcut -  Su Pompası Başında Poz Veren Yurttaşlar, Ray Üzerinde Tazyikli Su Hortumuyla Bir Beyefendi ve Su Popması, 4 Adet, 14x9 cm-fotoğraflarda osmanlıca ithaf mevcut

    Lot No: 404

    Lot: 404

    Hatıra Fotoğrafları, Erken Dönem, Stüdyo Hatıra Pozu Veren Beyefendi, Ermenice İthaflı, Mersine Notu Mevcut - Su Pompası Başında Poz Veren Yurttaşlar, Ray Üzerinde Tazyikli Su Hortumuyla Bir Beyefendi ve Su Popması, 4 Adet, 14x9 cm-fotoğraflarda osmanlıca ithaf mevcut

    TLSatıldı
  • Hatıra Fotoğrafları, Erken Dönem, Askeri Öğrenci, Osmanlıca İthaflı - Şapkalı Öğrenci - Şapkalı Öğrenciler ve İzciler, Merkebe Bağlı Araba Başında - Talebeler Hatıra Pozu, Kuleli Askeri Lisesi Hatıraları, 4 Adet, 14x9 cm

    Lot No: 405

    Lot: 405

    Hatıra Fotoğrafları, Erken Dönem, Askeri Öğrenci, Osmanlıca İthaflı - Şapkalı Öğrenci - Şapkalı Öğrenciler ve İzciler, Merkebe Bağlı Araba Başında - Talebeler Hatıra Pozu, Kuleli Askeri Lisesi Hatıraları, 4 Adet, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Skopie, Üsküp, Vardar Nehri, 14x9 cm, Osmanlıca İthaflı

    Lot No: 406

    Lot: 406

    Skopie, Üsküp, Vardar Nehri, 14x9 cm, Osmanlıca İthaflı

    TLSatıldı
  • Hatıra Fotoğrafları, Stüdyo Pozu Veren Gayrimüslim Aile - Hozat (Dersim, Tunceli)' da Vazifeli Bir Askerin Hatıra Pozları, 3 Adet, 1943 Tarihli - Plaj Hatırası Mayolu Poz - Aile Hatıra Pozu - Yabancı Sinema Sanatçı Kartı-7 Adet, 14x9 cm

    Lot No: 407

    Lot: 407

    Hatıra Fotoğrafları, Stüdyo Pozu Veren Gayrimüslim Aile - Hozat (Dersim, Tunceli)' da Vazifeli Bir Askerin Hatıra Pozları, 3 Adet, 1943 Tarihli - Plaj Hatırası Mayolu Poz - Aile Hatıra Pozu - Yabancı Sinema Sanatçı Kartı-7 Adet, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Hatıra Fotoğrafları, Vosvos Araç, Fiat Marka Kamyon Başında Pozlar - Güvercinlere Yem Atan Kızlar ve İhtiyar, 6 Adet, 14x9 cm-biri tamirli yırtık

    Lot No: 408

    Lot: 408

    Hatıra Fotoğrafları, Vosvos Araç, Fiat Marka Kamyon Başında Pozlar - Güvercinlere Yem Atan Kızlar ve İhtiyar, 6 Adet, 14x9 cm-biri tamirli yırtık

    TLSatıldı
  • İstanbul'da Bir Merasim Geçit Kortejinden Kareler, Atlı Polisler, At Arabaları, Mehteren Takımı, Surlar Civarından Pozlar, Fetih Kutlaması Olabilir, 14 Adet, 9x6 cm

    Lot No: 409

    Lot: 409

    İstanbul'da Bir Merasim Geçit Kortejinden Kareler, Atlı Polisler, At Arabaları, Mehteren Takımı, Surlar Civarından Pozlar, Fetih Kutlaması Olabilir, 14 Adet, 9x6 cm

    TLSatıldı
  • Askeri Denizcilik, Erken Cumhuriyet, Donanmamızın Gözbebeği Yavuz Zırhlısı Dolmabahçe Önlerinde, 14x9 cm, 1931 Yılı

    Lot No: 410

    Lot: 410

    Askeri Denizcilik, Erken Cumhuriyet, Donanmamızın Gözbebeği Yavuz Zırhlısı Dolmabahçe Önlerinde, 14x9 cm, 1931 Yılı

    TLSatıldı
  • Yazar, Şair ve Siyasetçi Ziya Gökalp, 14x9 cm

    Lot No: 411

    Lot: 411

    Yazar, Şair ve Siyasetçi Ziya Gökalp, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Askeri Denizcilik, Birinci ve İkinci İnönü Denizaltıları Kasımpaşa Tersanesinde, 14x9 cm, 1931 Tarihli, Osmanlıca Açıklamalı-kırılma izi mevcut

    Lot No: 412

    Lot: 412

    Askeri Denizcilik, Birinci ve İkinci İnönü Denizaltıları Kasımpaşa Tersanesinde, 14x9 cm, 1931 Tarihli, Osmanlıca Açıklamalı-kırılma izi mevcut

    TLSatıldı
  • Denizcilik, Victoria Transatlantik Gemisi, Avrupa-Hindistan Seferi, Kartpostal, 14x9 cm-kenarında kopuk mevcut

    Lot No: 413

    Lot: 413

    Denizcilik, Victoria Transatlantik Gemisi, Avrupa-Hindistan Seferi, Kartpostal, 14x9 cm-kenarında kopuk mevcut

    TLSatıldı
  • Balkanlar Mustafa Paşa Camisi, Kiril Alfabeli Tabela Mevcut, Osmanlıca İthaflı, 14x9 cm

    Lot No: 414

    Lot: 414

    Balkanlar Mustafa Paşa Camisi, Kiril Alfabeli Tabela Mevcut, Osmanlıca İthaflı, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Siyasi Tarih, 27 Mayıs 1960 Askeri Darbesi Sonrası Askeri Yönetime Destek Mitinglerinden Bir Kare, "Türk Öğün Çalış Güven" "Hürriyet", "Türk Askeri Asaletin Timsalidir" vb. Pankartlar Görülmekte, 14x9 cm, Arkası Ankara 1960 Şeklinde Osmanlıca İthaflı

    Lot No: 415

    Lot: 415

    Siyasi Tarih, 27 Mayıs 1960 Askeri Darbesi Sonrası Askeri Yönetime Destek Mitinglerinden Bir Kare, "Türk Öğün Çalış Güven" "Hürriyet", "Türk Askeri Asaletin Timsalidir" vb. Pankartlar Görülmekte, 14x9 cm, Arkası Ankara 1960 Şeklinde Osmanlıca İthaflı

    TLSatıldı
  • Sinema, Meşhur, Shakin Stevens, Sylvester Stallone, Fred Astaire, Katherina Hepburn, 5 Adet, Kartpostal

    Lot No: 416

    Lot: 416

    Sinema, Meşhur, Shakin Stevens, Sylvester Stallone, Fred Astaire, Katherina Hepburn, 5 Adet, Kartpostal

    TLSatıldı
  • Askeri ve Kent Tarihi, Büyükada'da Hatıra Pozu Veren Üniformalı Askerler, 2 Adet, 14x9 cm, Erken Dönem, 1933 Tarihli

    Lot No: 417

    Lot: 417

    Askeri ve Kent Tarihi, Büyükada'da Hatıra Pozu Veren Üniformalı Askerler, 2 Adet, 14x9 cm, Erken Dönem, 1933 Tarihli

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Muallim M. Salahi, Yakasında Çiçek ve Kalemiyle Hatıra Pozu, Osmanlıca İthaflı, 14x9 cm

    Lot No: 418

    Lot: 418

    Eğitim Tarihi, Muallim M. Salahi, Yakasında Çiçek ve Kalemiyle Hatıra Pozu, Osmanlıca İthaflı, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Erken Cumhuriyet, Öğretmenleriyle Hatıra Pozu Veren Talebeler, 1931 Tarihli, Elinde Fizik Hatırası Yazılı Kara Kağıt Mevcut, 14x9 cm

    Lot No: 419

    Lot: 419

    Eğitim Tarihi, Erken Cumhuriyet, Öğretmenleriyle Hatıra Pozu Veren Talebeler, 1931 Tarihli, Elinde Fizik Hatırası Yazılı Kara Kağıt Mevcut, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, Erken Cumhuriyet, Rüşdi Sınıflar ve Öğretmenleri Hatıra Pozu, 1931 Tarihli, 14x9 cm

    Lot No: 420

    Lot: 420

    Eğitim Tarihi, Erken Cumhuriyet, Rüşdi Sınıflar ve Öğretmenleri Hatıra Pozu, 1931 Tarihli, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Hatıra Fotoğrafları, Kıbrıs'da Farklı Yaşlarda Stüdyo Hatıra Pozu Veren Bir Beyefendi, N.A Nicolardes, Famagusta - Foto M. Fevzi Lefkoşe - Osmanlıca Fotoğrafhane Damgalı, 4 Adet, 14x9 cm, Arkası Osmanlıca/Türkçe İthaflı-Osman Beyden Fuad Beye İthaflı Şeklinde İthaflı

    Lot No: 421

    Lot: 421

    Hatıra Fotoğrafları, Kıbrıs'da Farklı Yaşlarda Stüdyo Hatıra Pozu Veren Bir Beyefendi, N.A Nicolardes, Famagusta - Foto M. Fevzi Lefkoşe - Osmanlıca Fotoğrafhane Damgalı, 4 Adet, 14x9 cm, Arkası Osmanlıca/Türkçe İthaflı-Osman Beyden Fuad Beye İthaflı Şeklinde İthaflı

    TLSatıldı
  • Fotokart/Fotoğraf, Taksim Cumhuriyet Meydanı - Galata Köprüsünde Bir Askeri Geçit - İzmir, Smyrne, Karşıyaka - İzmir Karataş, Foto Cemal, 4 Adet -ikisinin kenarında kopuk mevcut, haliyle yıpranmış

    Lot No: 422

    Lot: 422

    Fotokart/Fotoğraf, Taksim Cumhuriyet Meydanı - Galata Köprüsünde Bir Askeri Geçit - İzmir, Smyrne, Karşıyaka - İzmir Karataş, Foto Cemal, 4 Adet -ikisinin kenarında kopuk mevcut, haliyle yıpranmış

    TLSatıldı
  • Ulaşım, Kent ve Reklam Tarihi, İzmir'de Akbank, Yapı ve Kredi Bankası ve Puro Tuvalet Sabunları Reklamlı Yolcu Otobüsleri Seyir Halide, 12x9 cm, Foto Ali Balım Kaşeli

    Lot No: 423

    Lot: 423

    Ulaşım, Kent ve Reklam Tarihi, İzmir'de Akbank, Yapı ve Kredi Bankası ve Puro Tuvalet Sabunları Reklamlı Yolcu Otobüsleri Seyir Halide, 12x9 cm, Foto Ali Balım Kaşeli

    TLSatıldı
  • Erken Cumhuriyet, Eğitim Tarihi, Kız Mektebi Öğrencileri ve Öğretmenleri Hatıra Pozu, 14x9 cm-arkası tamirli, kırılma izi mevcut

    Lot No: 424

    Lot: 424

    Erken Cumhuriyet, Eğitim Tarihi, Kız Mektebi Öğrencileri ve Öğretmenleri Hatıra Pozu, 14x9 cm-arkası tamirli, kırılma izi mevcut

    TLSatıldı
  • Kent Tarihi, Fotokart, Diyarbakır Urfa Kapısı - Biyarbakır, Bayrampaşa Camii, Foto Dicle - Diyarbakır, İç Kale - Bağ Kapusu Meydanı, 4 Adet-yıpranmış, sararmış haliyle

    Lot No: 425

    Lot: 425

    Kent Tarihi, Fotokart, Diyarbakır Urfa Kapısı - Biyarbakır, Bayrampaşa Camii, Foto Dicle - Diyarbakır, İç Kale - Bağ Kapusu Meydanı, 4 Adet-yıpranmış, sararmış haliyle

    TLSatıldı
  • Hatıra Fotoğrafları, Eğitim ve Kent Tarihi, Misakı Milli Mektebi Yazılı Pankart ile İzci Öğrenciler, 1933 Yılı Cumhuriyeti Onuncu Yıldönümü Kutlamalarında - İzmir Karşıyaka'da Sahilde Poz Veren Beyefendiler - İzmir'de Çeşme Başında Kadınlar, 3 Adet

    Lot No: 426

    Lot: 426

    Hatıra Fotoğrafları, Eğitim ve Kent Tarihi, Misakı Milli Mektebi Yazılı Pankart ile İzci Öğrenciler, 1933 Yılı Cumhuriyeti Onuncu Yıldönümü Kutlamalarında - İzmir Karşıyaka'da Sahilde Poz Veren Beyefendiler - İzmir'de Çeşme Başında Kadınlar, 3 Adet

    TLSatıldı
  • Eğitim Tarihi, 23 Nisan Bayram Merasiminde Çocuklar, Bayraklarla, Atatürk Posteriyle Süslenmiş Otomobil Başında Kıyafetli Öğrenciler, Yurttaşlar ve Polis, 14x9 cm

    Lot No: 427

    Lot: 427

    Eğitim Tarihi, 23 Nisan Bayram Merasiminde Çocuklar, Bayraklarla, Atatürk Posteriyle Süslenmiş Otomobil Başında Kıyafetli Öğrenciler, Yurttaşlar ve Polis, 14x9 cm

    TLSatıldı
  • Havacılık, Erken Cumhuriyet, Bir Merasimde Alanında Türk Bayraklı Kuyruklu Tayyare, 10x7 cm

    Lot No: 428

    Lot: 428

    Havacılık, Erken Cumhuriyet, Bir Merasimde Alanında Türk Bayraklı Kuyruklu Tayyare, 10x7 cm

    TLSatıldı
  • Kağıt Para, İspanya 1000 Peseta- On Bin Türk Lirası - İran 5000 Riyalı - Birazilya 1 Real - 5000 Rus - 20 Avusturya Macaristan Kronu - 5 Rus Ruble 7 Adet -Kondüsyon haliyle

    Lot No: 429

    Lot: 429

    Kağıt Para, İspanya 1000 Peseta- On Bin Türk Lirası - İran 5000 Riyalı - Birazilya 1 Real - 5000 Rus - 20 Avusturya Macaristan Kronu - 5 Rus Ruble 7 Adet -Kondüsyon haliyle

    TLSatıldı
  • İlk Gün Zarfı, FDC, Afganistan Kıralı'nın Türkiye Ziyareti, 1957 - Süleymaniye Cami Açılış, 1957 - Federal Almanya Reisicumhuru Ziyareti 1957 - İstanbul Liselerarası I. Filateli Sergisi, 1958 - Fuzuli Yılı Hatırası, 1957 - Dünya Tıp Birliği XI. Genel Asamblesi, 1957 - İstanbul Filatelik II. Sergi, 1957, 20 Adet -tekrar mevcut

    Lot No: 430

    Lot: 430

    İlk Gün Zarfı, FDC, Afganistan Kıralı'nın Türkiye Ziyareti, 1957 - Süleymaniye Cami Açılış, 1957 - Federal Almanya Reisicumhuru Ziyareti 1957 - İstanbul Liselerarası I. Filateli Sergisi, 1958 - Fuzuli Yılı Hatırası, 1957 - Dünya Tıp Birliği XI. Genel Asamblesi, 1957 - İstanbul Filatelik II. Sergi, 1957, 20 Adet -tekrar mevcut

    TLSatıldı