• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

Cemiyet Müzayedesi

Cemiyet Müzayedemize 08 Mayıs 2022 saat 21:00'a kadar internet sitemizden pey verebilirsiniz. 21:02 itibariyle canlı mezat başlayacaktır. Komisyon Oranı: %20 "ÖDEME SÜRESİ MÜZAYEDE BİTİMİNDEN SONRA 5 İŞ GÜNÜDÜR.

Değerli Koleksiyonerlerimizin beğenisine sunduğumuz farklı tema ve yelpazedeki seçki ürünleri bir araya getirerek hazırladığımız “Cemiyet Müzayedemiz”  yayına girmiştir. Müzayedemizde; ressamlarımızın imzalı/imzasız sergi broşürleri, resimleri ve afişlerine ulaşabilirsiniz. Osmanlı döneminin devlet işleyişi, sigorta, vakıf, hukuk ve finans alanında uygulamaları hakkında hususiyet arz eden berat, hüccet, yazışma ve belgeleri inceleyebilirsiniz. Çeşitli kartpostallar, ülkemizin dört bir yanından kent tarihini aktaran nadir Fotokartlar da listemizde yer almaktadır.
Resneli Niyazi Beyin Kardeşi Mason Üstadı Osman Fehmi Resne’ye ait yazışmalar, Cumhuriyet dönemi nadir Masonik belgeler de müzayedemizde dikkat çeken ürünlerimiz arasındadır. İstanbul'un Eski Müesseselerinden Sirounian Eczanesinin ve Şoğ Gazetesinin Sahibi Vahan Sirounian’a ait fotoğraflar ve yazışmalar müzayedemizde meraklılarını beklemektedir.
Sigortacılık, masonluk, ziraat, kürt tarihi, siyasi tarih, eğitim, tıp, eczacılık, askeri tarih,  gibi alanlarda belge mahiyetinde Efemera, süreli yayın ve fotoğrafların; koleksiyonerlerimizin ve meraklıların ilgisini çekeceğine eminiz. İzmir baskı İbranice Kitap, 19. YY İstanbul Baskı Ermenice, Rumca Kitaplar ve Latince eserler ile Osmanlıca belge ve yazışmalar da müzayedemizde yer almıştır.
Yukarıda kısaca bahsettiğimiz fakat buraya sığdıramadığımız daha birçok kıymetli ürünü sizlerin koleksiyonunuza katma memnuniyetini hak etme gayretindeyiz. Müzayedemizde yayınlanan ürünlerimizi Ramazan Bayramına denk gelişiyle de katılımcılarımızın alım gücünü göz önüne alarak, heyecanlı bir müzayede olması düşüncesiyle de açılış fiyatlarında mümkün olduğu kadar alt seviyede tutmaya çalıştık. Keyifle inceleyeceğiniz, heyecanla izleyeceğiniz bir müzayede olmasını temenni ederiz. 

önceki
Sayfaya Git: / 9
sonraki